Sidor

tisdag 13 september 2011

NYSTART - Ny höstsäsong 2011! - NÄTVERKSBREV Nr. 18. 2011

Hej!

Det har varit blott temporära adderingar på vår blogg här, beroende på att aktiviteten
koncentrerats till
http://evolutionbynight.wordpress.com/

samt till de två FB-sidorna
Andligt Entreprenörskap

https://www.facebook.com/pages/Andligt-Entrepren%C3%B6rsskap-Inspiration-i-en-Ny-Tid/140740815964977

och
Transformationskurser och LivsCoahing

https://www.facebook.com/pages/Andligt-Entrepren%C3%B6rsskap-Inspiration-i-en-Ny-Tid/140740815964977
Emellertid - nu har höstsäsongen inletts, och vi kommer nu att böra addera material även här på RHONDA BYRNES THE POWER I PRAKTIKEN samt på THE SECRET-HEMLIGHETEN BLOGGEN!
Hjärtligt välkommen att att del av materialet, workshopnyheter, kursnyheter, musikinslag och artiklar!

Gunnar Martin Aronsson
GMA Action/Evolution by Night
13 sept. 2011.
---
Hej!

Välkommen till Nya Nätverksbrevet Nr. 18. 2011.

Höstens kurser och workshops har börjat läggas in i kalendariet, och förhoppningsvis finner Du något som kan engagera just Dig i din strävan efter personlig expansion.

Läget i världen är som bekant turbulent, USA kämpar – som tidigare beskrivits i Nätverksbrevet – med den förlorade ekonomiska toppstatusens negativa effekter och det galopperande statliga budgetunderskottet.
Nu senast är det aktiekursernas berg-och-dalbana (som förmodligen kan skapa nervositet för de flesta på finansmarknaden utom de mest härdade); en oro för Euorovalutans framtid, och en oro för en europeisk ekonomisk ”influensa”, där de mest utsatta eller svagare ekonomierna– i Grekland, Portugal, Spanien, Irland, i viss mån Storbritannien och kanske snart Italien – kan ”smitta” av sig till de starkare ekonomierna – med Tyskland och Frankrike i centrum. I Sverige skriver finansminister Borg ned den förväntade tillväxten i landet 2012 från 3,8 procent till 1,3 procent och uttrycker oro för den internationella ekonomin. Oro för sjunkande värden på det egna huset.

Orkanen Irene, är i skrivande stund över östra USA – Florida, Virginia, Maryland, North Carolina har hemsökts – och nu New York. City, vilket är ovanligt. President Obama har till och med uppmanad människor i vissa regioner att evakuera. Tre miljoner hushåll utan el. Inställda flyg, översvämningar och just nu, 12.02 söndag, enligt Aftonbladet.se nio avlidna. I New York är kollektivtrafiken inställd, och folk uppmanas att hålla sig inom hus, även om orkanen nu nedgraderats.

Märkliga väderfluktationer över stora delar i klotet, på senare tid förstås vulkanutbrott på Island, tsunamis i Japan och i Sydostasien, en mindre jordbävning i New York, extrem hetta på vissa geografiska områden, och extrem köld på andra, där det brukar vara varmt. I Sverige har det exempelvis flera gånger varit värmerekord uppe i Norrbotten/Västerbotten istället för i södra Sverige, som brukar vara det normala.

Så vad händer?
Ja, tanken härifrån ansluter sig till många andras tankegångar, att vi befinner oss i en transitionstid, en övergångstid, mellan det gamla – det som behöver lämnas – och det nya – det som behöver ankomma, för att vi skall kunna skapa en mer harmonisk värld.

Vad vi behöver lämna är – förstås – hat, fientlighet, diskriminering, våld och förtryck, inskränkande av andras födslorättsbaserade frihetzon – och det som vi behöver omfamna och omfatta är – vänlighet, humanism, ”intelligent känsla”, ärlig och intentionellt kärleksladdad kommunikation inte bara gentemot de närmaste, utan även mot alla vi möter i vardagen.

För att skapa det nya behöver vi – sådan är tanken – göra vårt omedvetna/undermedvetna material medvetet.
Vi behöver börja förnimma, att vi kan koppla oss själva samman med ursprunget, Källan, det som förenas oss alla.
Vi behöver få upp allt gammalt som vi trott att vi behövt för att kunna ta ställning till om vi verkligen behöver detta, i synnerhet: gammalt hat, oförlåtna relationer, äganderättshävdande, maktutövande över andra människor.

Det är inte en lätt process, men eftersom det handlar om en födelseprocess som innebär att gå från en lägre kvalité till en högre och kollektiv sådan /likväl som det gäller var varje individ, jag, du, han och hon/ så är det, enligt de gamla visdomens representanter, VÄRT svårigheterna.

Vi lämnar då – frivilligt – vad vi trodde att vi måste ha – som gav oss det vi absolut inte ville ha som konsekvens.
Vi rör oss då in i vad vi VET är rätt för oss – det som ger oss verkligt välbehag, harmoni och fred.
--
Gunnar Martin Aronsson

Här kommer några av höstens första kurser!
Välkommen att botanisera…Kanske något passar dig?

1.
SVARET: FÖRETAGSBOOSTING –För dig som vill väcka den kraft inom dig som tar dig igenom problem i ditt företagande – den inre ”eld” som gör att du får en kraft starkare än motståndet från omgivningen!
http://evolutionbynight.wordpress.com/personlig-utveckling/

2.
För dig som vill lära dig att fungera som healer eller vill pröva på och veta mer om healing. Här går vi igenom 1. Healing genom förlåtelse. 2. Parhealing. 3. Healing genom imaginationsförmåga och hypnos 4. Direkt emotionalhealing 5. Direkt fysisk healing.
LÄR DIG HEALING i VÄSTERÅS 3-4 sept.
http://evolutionbynight.wordpress.com/lar-dig-healing-3-4/

3.
Vill du uppleva mer av KRAFTEN? The Power-fördjupningsworkshop i VÄSTERÅS. Baserad på Rhonda Byrnes bok The Power (The Secret-Kraften) samt Gunnar Martin Aronssons tidigare Kärlekskurs.
http://evolutionbynight.wordpress.com/the-power-karleken-fordjupningsworkshop-lor-10-sept/

4.
Vill du lära dig grunden för att skapa en kraftig självkänsla som ingen kan ta ifrån dig?
Fördjupningsworkshop i JAG FÖRÄNDRAR MITT LIV NU! I VÄSTERÅS. Baserad på Dr Robert Anthonys bok The Ultimate Secrets of Total Self-Confidence och Gunnar Martin Aronsson tidigare kurs Messiasfällan.
http://evolutionbynight.wordpress.com/w-shop-ii-lamna-offerrollen-119/

5.
Vill du förändra din inställning till parrelationen? Vill du uppleva möjligheten att reducera konflikter i din nuvarande parrelation eller att uppleva ett lugn även om det finns motsättningar er emellan?
För dig som vill komma till klarhet om varför och hur du skapar dina närrelationer/parrelationer finns…
ATTRAKTIONSLAGEN OCH PARRELATIONER i UPPSALA 17-18 sept.
http://evolutionbynight.wordpress.com/attraktionlagen-och-parrelationer-uppsala/

6.
ATTRAKTIONSLAGEN OCH PARRELATIONER i MALMÖ 24-25 sept.
http://evolutionbynight.wordpress.com/parrelationer-24-259/

7.
ATTRAKTIONSLAGEN OCH PARRELATIONER i ÖREBRO 1-2 okt.
http://evolutionbynight.wordpress.com/kurs-parrelationer-1-210/


Vi inkluderar här ett stycke ur Jerry och Esther Hicks Attraktionslagen och relationer, för att det är en spännande bok, och för att koppla det till de kommande kurserna i Attraktionslagen och Parrelationer.

/UTGÅR av rättighetsskäl på bloggen./
--
Utdrag ur: Attraktionslagan & relationer. – Tänk positivt och sätt snurr på attraktionsvirveln.
Originaltitel: The Vortex 2009.
Översättning: Birgitta Karlström.
ICA Bokförlag 2011.

Inga kommentarer: