Sidor

onsdag 27 juli 2011

Randy Bachman från BTO och Guess Who, framför sin klassiska låt "No Sugar Tonight " Live 2009. Enjoy....

Lisa Gerrard - Now we are free

Lisa Gerrard & Pieter Bourke "Sacrifice"

Workshop för LivsCoacher: Meningen med familjen - Energiarbete MALMÖ 27-28 aug. 2011






"AVANCERAD WORKSHOP FÖR FAMILJEENERGIARBETE - MED FOKUS PÅ KÄRLEK"

Hur du upptäcker familjens energiflöde - och hjälper klienten hitta lösningar där energin är "täppt". Hjälp sedan klienten att släppa fram energin igen genom kärlek. Utgångspunkten är förstås fortfarande den andliga esoteriska traditionen, som ju också nu i allt högre grad avtäcks genom exempelvis energimedicinen, exempelvis Caroline Myss, The Secret-traditionen, Reikihealing, ReConnective Healing, Familjekonstellationer, m.m.

Jobbar du med något av ovanstående, eller är verksam som kurator, psykolog, samtalsterapeut eller liknande, kan detta vara en kurs för dig, som ett komplement till allt du redan kan som LivsCoach (vare sig du kallar dig det eller terapeut, hjälpare, stödperson eller ingenting av detta, men att du har den inriktningen).

Här är syftet att fördjupa förståelsen för hur energin i familjesystemet fungerat och fungerar som ett meningsbärande element i livet för alla som ingår i familjen - med utgångspunkt förstås att LIVET BÄR MENING, och att VÅR UPPGIFT ÄR ATT FINNA DE MENINGSBÄRANDE STRUKTURERNA, eftersom det är dessa som essentiellt "gör livet värt att leva", eller uttryckt på ett annat sätt: de bildar fundamentet för att må bra och trivas med livet!

Genom den här kartläggningen och processen har du - om det känner att det är rätt för just dig - en möjlighet att verkligen kunna hjälpa klienter att uppleva större frihet och glädje (och i den processen förstås som LivsCoach också uppleva glädjen i att andra blir hjälpta!).

Familjeenergiprocessen har olika etapper i sig.

+++

Programmet den här intensivworkshopen är följande:

WORKSHOP DEL 1. LÖRDAG 27 AUGUSTI. INTRODUKTION.

DEL 1. PROBLEMFORMUJLERING
# Samla ihop information vad som sker i nuet hos klienten för att skapa ett gemensamt mål mellan dig och klienten inom familjetematiken. Vilket är problemtemat? (Ett separat problem är sällan så separat som det kan framställas en klienten, utan är "ikrokad" andra problem, så därför kallar vi detta problemtema, under vilket de specifika problemen kan noteras.)
--

DEL 2. KARTLÄGGNING OCH ANALYS - NU-situationen
# Hur du kartägger klientens aktuella familjesituation i NU:et (dvs exempelvis närpartner, barn, expartners av betydelse.
---
DEL 3. KARTLÄSSNING OCH ANALYS - DÅ-situationen
# Hur du kartlägger klientens energimässiga flöde eller relation till mamma.
# Hur du kartlägger klientens energimässiga flöde eller relation till pappa.
# Hur du kartlägger klientens energimässiga flöde eller relation till ev. syskon
# Mamma och mormor/morfar-relationen
# Pappa och farmor/farfar-relationen

Samtlig denna information är ENBART Baserat på klientens egna tankar, minnen, känslor, oavsett om personerna klienten berättar om finns på det fysiska planet eller ej, och avsett hur mycket eller hur litet stoff det är.

# Hur du intuitivt prioriterar vissa personer som k. berättar om, och sätter andra inom parantes - vi går på det centrala (och här avses då den känslomässigt färgade energin, inte "fakta" eller detaljer, eftersom "fakta" ibland är helt irrelevanta för själva coacharbetet, som bekant, liksom detaljer kan skapa "irrspår" och försvåra klarheten i analysen du gör. Däremot: när vi väl har funnit rätt prioritet, DÅ kan detaljer vara av utomordentlig betydelse.

DEL 4 SAMBANDET MELLAN DÅ OCH NU - FRAMTIDEN

+ Hur du hjälper klienten att hjälpa sig själv genom att föreslå sambanden mellan sina dåtida energirelationer och sina nuvarande energirelationer (dvs i den aktuella familjesituationen)

När detta är klart är det dags för...

WORKSHOP DEL 2. SÖNDAG 28 AUGUSTI FÖRDJUPNING. PRAKTIK.

DEL 1 INSTRUMENT FÖR FÖRÄNDRING

+ Förändra Trosföreställningarna

+ Ankring

+ Förlåta och släppa taget

+ Guidad visualisering / Hypnotiskt arbete/Affirmation

+ Användande av din egna unika, personliga metoder och instrument!

+ Healing

DEL 2. HANDLINGSPLAN

+ Hur du hjälper klienten att hjälpa sig själv att "ta tre steg framåt" genom ett åtgärdsprogram.
Handlingsplanen underlättar ofta för klienten att känna trygghet och tillförsikt, "något att luta sig emot",
något att "ta tag i", istället för att "bara älta det gamla", så kan något göras, utföras, realiseras, skapa ett fysiskt påtagligt resultat. Exempelvis: Att ringa min bror jag sagt upp kontakten med, att skicka ett enkelt vykort med ordet förlåt, att möta en familjemedlem jag avstått från att möta på grund av irrationell rädsla, etc, etc.

Hur låter det? Spännande, intressant?

AVANCERAD WORKSHOP I FAMILJEENERGIARBETE - MED FOKUS PÅ KÄRLEK

Högst 10 deltagare per workshop.

Plats: Prel. Norra Vallgatan 20, MALMÖ

Tid: 27-28 augusti kl 9.30 till 16.00. En timmes lunch. Hypnosbaserad meditation kommer att ingå.

Pris: Workshop lördag 27 aug.- 960 kr inkl. moms, kursmaterial, kaffe/te, frukt, juice under dagens gång.

Pris Workshop söndag 28 aug. 960 kr inkl. moms kursmaterial, kaffe/te, frukt, juice under dagens gång.

Hela kursen: 1.620 kr inkl. moms

RABATTMÖJLIGHET fram till 30 juli: 690 kr Workshop Lördag 27 eller 690 kr Workshop Söndag 28 RABATTMÖJLIGHET HELA KURSEN: till 30 juli: 990 kr! (630 kr rabatt)

Anmälan är enkel: Skriv en rad till gmaaction.resursbanken@gmail.com

Du får bekräftelse om att plats finns.

Du balanserar till PlusGirokonto 609 83 52-5 (gma action) - Klart!

---


Workshopen utgår från min kurs Meningen med familjen, och utifrån den skapas ett profilerat arbetshäfte, som går igenom de olika delarna från LivsCoachens perspektiv (istället för, som där, kursdeltagarens perspektiv). Kurshäftet blir cirka 30 sidor och tanken är att det skall kunna funka som en mall för dig att senare, om du så önskar, kunna användas just i detta syfte (genom att du printar ut en ny upplaga av samma text).

Hjärtligt välkommen.

Ljus och glädje
gunnar martin

Brian Tracy - Goal Setting Teleseminar Del 1. Brian berättar om svårigheterna i början av sin karriär, och om vägen genom dessa till framgång.9:49.

Motivationsexperten BRIAN TRACY ger dig någtra tips. 1:48.

Enya - Caribbean Blue