Sidor

fredag 15 februari 2008

15 februari 2008

Hejsan!
Passar på att infoga en del ur det aktuella NÄTVERKBSREVET, för dig som är nyfiken på vad som är "på gång"....

Bästa hälsningar
gma
--

Välkomna till ett nytt NÄTVERKSBREV:
Först ett varmt och innerligt tack till Stockholmsgruppen i THE SECRET II för intresset och tack för förhandsintresset till att ha ytterligare en Stockholmskurs: det är nu på gång i maj!

Överraskande nog började det att snöa under kurshelgen.
Tror det var den första (och sista) riktiga snön jag upplevt denna vinter.
Då jag hälsade på hos min bror utanför Stockholm var åkrarna övertäckta med ett vitt täcke, och den smala infartsvägen till broderns hus alldeles isig.
Dessutom var det i det närmaste becksvart, med några upplysta ljuspunkter från de längre bort belägna huskropparna.
Desto mer behagligt då, att komma inomhus.

Förutom min bror mötte jag två välmatade katter, den ena skygg, den andra sällskaplig, vilka smidigt och vant rörde sig mellan rummen.
Jag lade strax märke till en muntert sprakande öppen eldstad i köket.
Invid fönstret stod den klassiska transistorapparaten inställd på talkanalen Pl.
Brodern satt och puffade på sin pipa.
Detta var förvisso landsbygdsatmosfär; en markant skillnad från den starka och skarpa Stockholm City-pulsen som väl nästan alla besökande känner av…

Åter i Malmö två dagar senare. Knopparna står i full beredskap att slå ut och mattor av gula blommor iakttas i Slottsparken.
Kontrasterna talar.
--

Här fortsätter vi utforskandet av ”den medvetna och omsorgsfulla manifestationen”, eftersom detta är något som sannolikt kommer att få en enorm betydelse i samhället längre fram (förhoppningsvis kommer det också att ingå i utbildningen!)

Men det är, som bekant, ännu ett relativt okänt fenomen: Vissa kan inte alls anse det för rimligt, att vi är skapande med blotta tanken. Många av oss vill hellre se oss som offer för omständigheter varenda dag, eftersom det ger ett slags behag;
att någon är skyldig oss något, att påvisa att ”livet är ett helvete, eller hur?”, att förlöjliga religioners esoteriska och/eller moraliska kärna, istället för att särskilja mellan dess ”skal” och dess ”substans”.

Att projicera skuld på andra, vilket tillfälligtvis lättar på det inre trycket samtidigt som det cementerar det aktuella sinnestillståndet. Och många andra former av undvikande av ansvar (vilket inte har något alls att göra med ”rätt” eller ”fel”; utan är bara ett frånkännande av sin egen makt, eftersom makt och ansvar hör samman. För att kunna få kraft behöver vi alltså ta mer ansvar för vår situation, oavsett hur den upplevs just nu).
Sådan är i alla fall denna tanketradition, som härrör från hela jordklotets essensundervisning.

Vi fortsätter alltså med HEMLIGHETEN MED OMSORGSFULLT OCH MEDVETET SKAPANDE redan nu till helgen. Är du intresserad, så passa gärna på att bekanta dig med Dr Robert Anthonys metodik!

Vad gäller den ANDLIGA EKONOMIAKUTEN går den att applicera på såväl ”höginkomsthushåll” som ”låginkomsthushåll”, eftersom kursen utgår från ett andligt tänkande är principerna de samma: att skapa en ökad grad av inre harmoni och balans vad gäller de ekonomiska relationerna i livet.
THE SECRET dyker upp i ESKILSTUNA och den 15-16 mars i MALMÖ.

Vad som också är viktigt att understryka är att känslomässiga relationer och ekonomiska relationer allt som oftast är tvinnade in i varandra, medvetet och/eller omedvetet.

Vi kan inte lösa ekonomiska problem i det långa loppet med enbart
”mer pengar”: vi behöver först förstå hur pengar ”fungerar” och ”arbetar” i samhället, och då vi alla tillsammans skapar och upprätthåller samhället handlar det i sista hand om oss själva; om mottagande, användande och utgivande av energi.

Sättet att hantera ekonomi är att förändra medvetenheten om hur energi skapas, vidmakthålls och upplöses, i ett ständigt kretslopp (liksom allt annat i naturen).

I en nyutkommen intressant bok av Robert Hjalmarsson
Pengaflöde och andlig energi – en väg till självförsörjning (Solrosens förlag 2007) /en bok som gärna rekommenderas/ nämner författaren (via sina guider) följande: ”Grunden för all sann ekonomi är ett fritt flöde. Detta gäller på alla plan, det materiella, det psykologiska och det andliga. När saker, människor, tankar och känslor kan flöda fritt i ditt liv skapas grunden för det naturliga tillståndet: överflöd.

Se på naturen! Naturen svämmar hela tiden över av energi och även av fysiskt material. När ett träd huggs ned skjuter det omedelbart nya skott. Skogen flödar av liv och ger balans och ro också till människor.
Motsatsen till det fria flödet är att hålla fast. Människor tenderar i högra grad att hålla fast vid tankar, idéer, trossystem, relationer och givetvis också ägodelar. Tänk så mycket energi som finns stagnerad i dessa låsningar. Eftersom ekonomin hela tiden speglar det underliggande energimönstret, stagnerar också det ekonomiska flödet. ”

Hjalmarsson noterar: ”Pengarna innehåller de värden och den energi som människor tänkt och känt runt pengar. Eftersom ni haft en så negativ inställning till pengar har de också laddats med den energin. Ni behöver ladda pengarna med andra värden.”

Det är just det som gma-kurserna inom området har syfte att göra; vi behöver till att börja med "neutralisera" våra för-formaterade programmeringar om pengar och helt sonika konstatera att pengar är energi, eller "potentiell kraft att (inom det mänskliga kollektivet) manifestera på det fysiska planet".

Denna kraft kan brukas eller missbrukas - något som också gäller exempelvis teknik, vänner, sex, politisk makt, och andra mänskliga uttryck.

I sig har de inget "värde", ingen "laddning": det är VI SJÄLVA som laddar dessa uttryck med antingen positiva eller negativa associationer, och då skapas de "nervtrådar" mellan oss och uttrycket som ger dess "vinkling" för oss.

Så: när vi börjar förstå att kraft i sig är fullständigt neutral, för oss att använda, kommer vi till arbetets moraliska kärna: vi behöver använda kraft, på ett sådant sätt, att konstruktiva resultat istället för destruktiva skapas, att harmoni istället för disharmoni skapas, att hälsa skapas istället för sjukdom.

För att förstå detta behöver vi erfarenheter, och erfarenheter har vi alltså skapat oss, mellan oss och i oss ( i vår kropp) genom oräkneligt antal år; här dock mer specificerat från det att vi började hantera handel med hjälp av betalningsmedel som mynt och sedlar.

Vi står i en brytningstid, och enorma skiften sker nu som bekant överallt på vårt klot.
En av dessa handlar om att förstå manifestationsprinciperna, som är naturlagar.
Men att förstå dessa är - visar de sakkunniga "mästarna" bakom The Secret - också ett ansvar.
Utan att ta ansvar för sitt liv på ett så fullödigt sätt som möjligt kommer vi nämligen inte ur offerroller, skuldprojektioner, aggressioner mot andra människor - och mycket annat.

Makt och ansvar hör ihop - även om det måhända låter märkligt i öronen på dagens läsare, vana vid ständigt rapporter om maktmissbruk. Men "missbruket" markerar här snarast vad som INTE visar sig fungera.

Ja, det fungerar ett tag, och ibland lyckas den eller de som missbrukar makt också tillskansa sig synbara tillgångar och förmåner, "gods och guld".
Men - som bekant är allt i rörelse, så även "gods och guld", så även vårt "öde" eller de karmiska reaktionspulserna; framgången visar sig ofta vara "tom" framgång, eller så följs den snartnog av motgång, av lidande, sorg och smärta.

Inget missbruk har historiskt sett kunnat garantera vad vi brukar kalla långvarig harmoni i en människas liv, eller vad gäller ett samhälle: snarare är det ett sätt att "garantera" bakslag hos individen och samhället.

Så - för att nu återknyta till verksamheten här:
Det centrala är alltid VälståndsMEDVETANDET, aldrig pengarna "i sig".
Pengarna i sig betyder ingenting, utan de FÅR sin betydelse, kraft och energi genom den betydelse vi lägger in i dessa.
Strandsatta på en öde ö skulle pengarnas värde genast upphöra, eftersom det just inte fanns något att "växla in" pengarna till av bruksvärde.

Vad vi söker är just bruksvärdet, vad vi kan ANVÄNDA pengarna till.
Det handlar om behovstillfredsställelse, det handlar om vår önskan, vår vilja, vår längtan.
Våra primära behov handlar främst om att äta, dricka, få skydd, kunna sova och ha hälsa (för oss själva och för de som bildar vår familj och/eller våra vänner eller allierade).

Vi kan också betrakta våra "civiliserade" mål om exempelvis nya bilar, nya resor, nya hus, nya sommarstugor, nya båtar, ny position på jobbet med bättre lön etc - som inte våra egentliga mål, utan som instrumentella mål för att nå våra reala behov, och dessa är, sammanfattat: BEHAG.
Vi längtar efter behag, medan vi önskar komma ur OBEHAG.

Dessa två drivkrafter får oss att röra oss framåt i livet, längs alla möjliga vägar (och omöjliga också!), och vi erövrar därigenom allt mer erfarenhter vad som ger oss obehag och behag.
Det finns även en mängd andra aspekter i detta, som j. dock här väljer att bortse ifrån.

Sammanfattningsvis:
Den verksamhet som presenteras härifrån syftar till att vara ett av många levande element för transformationsarbete, ett arbete som pågår just nu över hela världen, och som vi alla - på ett eller annat sätt - kommer i beröring med och är delar av.

De kurserna som presenteras här är inriktade på att hjälpa dig att hjälpa dig själv till att uppleva, hur det är möjligt att finns större meningsstrukturerer i ditt liv, och hur allt liv är "sammanvävt": Vi är alla en, vi är inte - som vi alltid trott - separerade från varandra.
Detta är en illusion. En för en tid nödvändig illusion, men en som också finns där för att vi tillsammans skall få upptäcka de verkliga förhållandena: Enhet.

--
Allt gott
:-)

gma

--
Då intresset för HYPNOS har markerats av flera Nätverksbrevläsare, passar vi också på att lägga in en PROVA-PÅ-HYPNOS lördag 22 mars i Malmö och adderar med PROVA-PÅ-TIDSLINJEMETODEN söndag 23 mars, där det är möjligt för dig att gå tillbaka till tidigare upplevelser, finna dess essentiella mening och frigöra dig från det som du behöver frigöra dig ifrån (vilket det enbart är du som vet).
Sannolikt kommer även TAD JAMES pionjärinsats att tas tillvaro i högre grad framöver, inom såväl terapi som målsättningsarbete.

KURSMÖJLIGHETER FÖR DIG SOM ÖNSKAR GÅ DJUPARE…



ANDLIGA EKONOMIAKUTEN

Materialet i den här kursen bygger på den andliga traditionen som pekat på
ett nytt andligt förhållningssätt till pengar, vidarebefordrat av föregångare och ”mästare” ( = sakkunniga) som Wallace Wattles, Florence Scovel Shinn, Charles och Myrtle Fillmore, Charles Haanel och många, många andra.

Vi kommer här att gå igenom metoder, synsätt, perceptioner från förgrundsgestalterna inom andlig tänkande och ekonomi, de som lyckats förena dessa två till en harmonisk helhet. Vi behöver förutom fysisk och psykisk läkedomskonst även ekonomisk läkedomskonst. Och det är just vad detta är.
VÄLSTÅND KAN ENBART BYGGAS GENOM ATT SAMLIGA LIVSDIMENSIONER AKTIVERATS INOM DETTA OMRÅDE!

Vi behöver:

+ DEN FYSISKA HÄLSANS VÄLSTÅND

+ DEN PSYKISKA HÄLSANS VÄLSTÅND

+ (OVAN KAN OCKSÅ KAN BESKRIVAS SOM MENTAL HÄLSA & EMOTIONELL HÄLSA; de två är olika aspekter av ”samma”, då den fysiska kroppen som bekant påverkar känslorna, och känslorna och tankarna påverkar kroppens status.)

+ KARRIÄRMÄSSIG HÄLSA (= ATT TRIVAS MED SITT ARBETE, SIN VERKSAMHET ELLER SINA STUDIER, ATT MÅ BRA I DETTA)

+ PENNINGMÄSSIGT VÄLSTÅND (SOM ÄR OLIKA FÖR OLIKA MÄNNISKOR MEN SOM ALLTID ÄR GRUNDAT I FÖRNIMMELSEN AV VÄLSTÅNDSMEDVETANDE).


Bland annat går
ANDLIGA EKONOMIAKUTEN….
genom följande moment:

+ Grundinställning, ”blåkopia” för att få vår ekonomi att fungera på längre sikt.

+ Skapa en helhetsbild över ekonomin som den föreligger.
(Vi går inte in i detalj, utan fixerar bara olika större ”tårtbitar” eller konton.)

+ Prioritering av vissa områden och reducering samt ev. avveckling av vissa
områden där du lagt pengar.

+ Skillnaden mellan att lägga pengar på konsumtionsvaror och på tillgångar.

+ Hur eliminera skulder enligt ett andligt förhållningssätt:
Hur tänka och känna om skulder. (från vanmaktskänsla till kontrollkänsla)
Hur handla vad gäller skulder.

+ Hur öppna upp dig för ett välståndsmedvetande (oavsett nuvarande
ekonomisk nivå.)

+ Hur öppna upp för nya inkomst- och intäktsmöjligheter via:
Hur tänka och känna vad gäller ökade inkomster och intäkter.
Hur handla vad gäller ökade inkomster och intäkter

+ Sju ”välståndssår” – och hur läka dem.

+ Målet: att förnimma ett ständigt, harmoniskt ”pengaflöde”, såväl till dig som
från dig, kopplat till din specifika form av välståndsmedvetande.

Datum: lördag 23 feb. 10-18, söndag 24 feb. 9.30-14.30 (c:a)
Plats: Kungsgatan 16 A, MALMÖ, studieförbundet NBV:s lokaler.
Pris: 1.450 kr inkl moms, kaffe, te, frukt o kurshäfte

ANMÄLAN: Skriv in ditt namn och kursens namn.
Detta underlättar administrationen, och du får automatiskt ett kvitto, om du så önskar.
Vid ev. återbud återfår du hela summan igen på anfört PG-konto.
OBS: Högst 10 personer!

TYSTNADSPLIKT
gäller denna kurs för att optimera din trygghet och underlätta förändringsprocessen!
Du talar enbart om de delar av din ekonomi SOM DU SJÄLV ÖNSKAR TA UPP.

KURSRÖST om ANDLIGA EKONOMIAKUTEN:

”…jag har fått energi att ta tag i min ekonomiska situation på alla sätt och vis. Jag är så tacksam så du anar inte. Det var en helt fantastisk kurs, med så mycket handfast och konkret, varvat med all din klokskap och dina övningar. Det kunde inte varit bättre! Det var på tiden att jag tog tag i mitt ekonomiska välståndsmedvetande och inte bara hålla på med mitt andliga välståndsmedvetande! Jag vill på det varmaste rekommendera denna kurs till alla dina tidigare och dina blivande kursdeltagare.
Jag säger bara: Gå denna kurs!! Det kommer att bli det bästa du gjort på väldigt länge! Jag lovar!”
- Karin i Höllviken

” Kursen Andliga Ekonomiakuten har givit mig verktygen att förstå sambandet mellan det andliga välstånds-
tänkandet och det ekonomiska välståndstänkandet detta är inte lätt men det är det ingen som lovat heller.
Denna kurs vill jag gärna rekommendera till alla som vill gå vidare i sitt välståndstänkande
Gunnar Martin som coach har Du en otrolig förmåga att inspirera till ett tänk utan gränser
Lev väl Varma hälsningar”
- Gun i Vellinge

Ansvarsfördelningsförtydligande (disclaimer)
Det må noteras, att hela kursen skall betraktas som en inspiration för dig att själv gå vidare med att hantera din ekonomi. Kursen är EJ avsedd som direkt rådgivning i konkreta ekonomiska spörsmål.


Den ”magiska” kursen:
THE SECRET –
HEMLIGHETEN

Vad är The Secret – kursen?
Den baserar sig på filmen och boken med samma namn, men handlar om att praktisera, implementera, föra in de principer för manifestation som The Secret handlar om!

En bok kan inspirera, men du kan också lägga ifrån dig boken och gå tillbaka till ditt ”vanliga” liv.
En föreläsning eller kurs kan också inspirera, men du kan också gå därifrån och fortsätta ditt ”vanliga” liv.
Det är i sin ordning.
Dock:
De här gmakurserna handlar dock om att gå ytterligare ett steg:
att skapa real, kontinuerlig, positiv förändring i vardagen, baserat på den inspiration som du känner från The Secret.

Vill du det?

Det kan handla om grunderna för:

Att skapa ett VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
(= känna en ökad tillit till din förmåga att skapa eller balansera pengar, som i denna utbildning ses som en form av energi, en kraft.)
Att attrahera ditt PERFEKTA ARBETE
(= där du känner att du kommit på rätt plats/i rätt funktion).
Att FÖRBÄTTRA ALLMÄNHÄLSAN och/eller att underlätta läkande av specifika obalanser i kroppen.
Att LÖSA ”till synes omöjliga” PROBLEM i ditt liv.
Att HITTA MÄNNISKOR SOM PASSAR DIG att samarbeta med och/eller leva med.
Att FRIGÖRA dig från SKULD och MINDREVÄRDE:
Vi behöver känna att VI ÄR VÄRDA vad vi önskar manifestera!

Pris: 1.450 kr inkl. 25% moms, kaffe/te och frukt.
BONUS: ETT EXPANDERAT 48-sidigt ARBETSHÄFTE!
Med detta material kan du fortsätta att arbeta praktiskt efter kursen, vilket är väsentligt om du vill ha ett kontinuerligt resultat.
OBS: en förutsättning för att du skall få ut det mesta av kursen är att du upplever att det existerar en primär andlig verklighet, som får sitt uttryck på det fysiska, materiella planet.
Ännu en förutsättning är att du känner dig REDO ATT SKAPA FÖRÄNDRING i ditt liv. (Det går förvisso att gå igenom kursen ”utifrån”, som en betraktare, men då händer mindre, än om du går igenom ”inifrån”, som en medagerande, då du optimaliserar de möjliga resultaten. )

MALMÖ
Lördag 15 mars 10-18, söndag 16 mars. 10-17
Plats: Kungsgatan 16 A. MALMÖ.
Pris: 1.450 kr inkl. moms, kaffe/te, frukt, kakor, juice samt 48-sidigt kurshäfte.
EARLY BIRDRABATT: Balansera via PG 609 83 52 – 5
Senast to 6 mars och du går för 1.350 kr
Senast to 28 feb och du går för 1.250 kr
SUPER-EARLY BIRD:
Senast to. 14 feb. och du går för 1.000 kr!


DEFINITIV anmälan är lätt:
Skriv en rad till gmadirect@swipnet.se att du vill vara med. Du får besked om plats finnes.
Balansera kursavgiften till PG 609 83 52-5 (gma action).
OBS Viktigt: Skriv ditt NAMN, KURS och KURSDATUM – så är du med!
OBS: Först när avgiften är balanserad är du garanterad plats.
”Först till kvarn…”-principen gäller!
I händelse av att du skulle nödgas avboka din kursplats, får du givetvis tillbaka hela summan till ditt meddelade kontonummer.
Meddela dock isåfall så snart som möjligt hit, så att kursplatsen kan ges till någon annan. Om du önskar skrivet kvitto på kursen kan det ordnas. Meddela bara i förväg detta. Även fakturering är möjlig!

Kursröster:

"Två fullmatade dagar som jag i framtiden troligen kommer att säga vara de dagar då mitt liv ändrades i rätt riktning! "
- Lena, Malmö


” Tack för en jättehärlig kurs. Känner mig verkligen fylld av tillit ochkänslan av att "javisst så är det ju".
Innehållet i Gunnars senaste kurs The Secret är inte längre en hemlighet! Med sedvanlig skicklighet har Gunnar satt ihop ett kursmaterial som svarar mot principerna i den senaste forskningen om kraften i att kunna attrahera allt vad man vill ha i livet. Gunnar både provocerar och stödjer vilket hela tiden leder till större självinsikt och andligt uppvaknande. Kursen rekommenderas till alla som vill bjuda in en verklig och bestående förändring i livet. Flera verktyg att lägga i lådan. Hurra!”
- Borith Ekman, Malmö.


”Jag kan bara säga TACK TACK TACK”
J.I. Malmö.
”Stort tack för en fantastisk helgkurs med en väldigt trevlig grupp”
-Gun.

Jag är fortfarande förundrad över vilken kraft jag känner efter kursen, det har också varit en del tårar, men så bra då!!! Tack än en gång, du är en fantastiskt duktig pedagog också. M.A., Stockholm.

”Det var inte en Feng Shui-kurs jag gick i helgen men jag fick ändå "rensat i röran" ;-) Jag visste väl att det var något jag inte fått kläm på tidigare när det gällde "Lagen om attraktion" och nu vet jag vad det var! Nu ligger dom nya och tidigare saknade pusselbitarna också på plats och det är bara att tuta och köra! ”
- Karin, Höllviken.

” Tack själv för senast, det var en fantastisk kurs som "rörde om" ordentligt i grytan och jag lärde mig verkligen mycket. ”
-A.O.

”Ett hjärtligt tack för en jättebra kurs. Jag har sedan dess känt mig mycket friskare och gladare. Jag har även fått mer energi och inspiration till att hålla mig frisk och även få mina andra önskningar uppfyllda.
Jag märker att där är en ständig konversation med universum. Jag har under de gångna veckorna blivit ställd inför idel överraskningar, som kan ha med mina önskningar att göra. De flesta var mycket positiva.
Nu ser jag fram emot Secret 2 för att bli ännu bättre på att konversera med universum.”
- Ulla.

”Tack för en fantastiskt bra och väl genomförd kurs”
- H.W.

”Gunnar Martin är en fenomenal coach och inspiratör…Tack från djupet av mitt andliga hjärta!”
- Helena, Malmö
-
”Jag gick din secret kurs i Köping i november. Tack för en oerhört givande kurs. :O) Jag har fått tillbaka pengar antar jag då kunder kommer in till mig och vill handla utan att jag ansträngt mig, det är väl ett av sätten man kan få tillbaka pengar på ?! ” - J. G.

”Vill bara tacka för en fantastisk kurs som gett så mycket inspiration och glädje. Det här funkar helt otroligt bra, bara man vet vad det verkligen är man önskar sig och vad man har för mål. Rekommenderar The Secret-kursen till alla. Den gör bara gott.”
- A.O.

PROVA-PÅ-HYPNOS.
Är du intresserad av hypnos och trance?
Hypnos är ”expressvägen till ditt undermedvetna”
där alla viktiga beslut har sin källa.
Hypnos innebär en ökad inre medvetenhet och kontroll.
Hypnos är en metod för att lära känna sig själv bättre.

Här har du en möjlighet att pröva på hypnos under en dag med fokus på hälsa och ökad inre harmoni!
Du kommer under dagen att få uppleva dels
a.en djupare form av hypnos.
b en mindre djup form av hypnos, båda baserade på den indirekta, hypnosform som förgrundsgestalten Milton Erickson praktiserade.
Dessutom får du en kortare presentation av hypnosens teori och historik.
Utgångspunkten är att du ej är

Lördag 22 mars kl. 10 – 17 (Påskafton) Malmö.
Plats: studieförbundet NBV Skåne. Kungsg. 16 A, Malmö 2 tr.
Pris: 650 kr inkl. moms, kaffe, frukt och kakor.
OBS: Inkluderar, som ett kurshäfte: gma:s ”MINIKURS I HYPNOS”.
Sätt in anmälningsavgiften på PG 609 83 52 – 5 (gma action) med angivande av ditt namn och kurs så är du med!


PROVA-PÅ-TIDSLINJEMETODEN.
Tad James skapade den i Sverige fortfarande otroligt nog nästan okända TIME LINING-metoden i att dels frigöra äldre, problematiska minnen, dels underlätta för att person att ”känna sig in i framtiden”.

Detta görs under lätt trance, dvs alfanivå.
Du har under dagen en möjlighet att pröva metoden, vars huvudtema för dagen är hälsa och harmoni.

Du är under det centrala temat välkommen att
a. lägga in ett för dig personligt problem vad gäller det förflutna, och
b. ett för dig önskvärt mål i det framtida (= vad du tror att du önskar uppleva I framtiden), för att därigenom pröva Time Lining – Tidslinjemetoden.

Söndag 23 mars kl 10-17 (Påskdagen)
Pris: 650 kr inkl. Moms, kaffe och frukt under dagen.
OBS: Inkluderar ett introduktionshäfte av gma om Tad James ”Time Lining”.
Plats: studieförbundet NBV Skåne. Kungsg. 16 A, Malmö 2 tr.
Sätt in anmälningsavgiften på PG 609 83 52 – 5 (gma action) med angivande av ditt namn och kurs så är du med!

Hjärtligt välkommen!
PS
DU HAR OCKSÅ MÖJLIGHET TILL PERSONLIG COACHING tillsammans med GUNNAR MARTIN ARONSSON, NLP Master Practitioner med över 12 års erfarenheter av kursledning, coaching och terapi. Skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net för att boka tid. 3 timmar 550 kr. (450 kr för sjukskrivna, arbetssökande, studerande).

”Måste säga att du verkligen är briljant som coach och otroligt duktig på att hitta trådar att dra i. Jag känner efter vår session att det har skett ett skifte i mig. Ett litet, men ettrigt, skifte som jag inte kan frånse eller vifta bort.”
- Kristna, Malmö.

”Kursen jag har gått och coachingen tycker jag har hjälpt mig jättemycket i min personliga utveckling. Metoderna har hjälpt mig att gå från negativa tankar till positiva. Mycket kreativa metoder och en mycket kunnig och pålitlig coach. Det är den effektivaste och roligaste terapiform jag har provat på. ”
- Marietta Ström, Båstad


”Jag har haft förmånen av att ha blivit coachad av Gunnar vid ett par tillfällen. Sessionerna kan tyckas korta men de har långtidsverkan. Med Gunnars kunnande, värme, insikt och humor har jag fått insikt i grunderna till mina reaktioner i olika situationer och därmed lärt mig att möta mina känslor med förståelse och respekt.”
- Kajsa, Helsingborg

gma action – resursbankengunnar martin aronssonThe Secret; verksamhet baseradpå insikter och strategier från Tony Robbinsoch NLP, Bob Proctor, Dr.Robert Anthony,Wallace Wattles och José Silva.Meningsfokuserad coaching, Hypnoterapi och Seminarieledning. Orienterande texter om personlig utveckling och 2000-taletsmeningsfokuserade, andligt inriktadepsykologi.---Västra Ryttmästaregatan 22,S-217 52 Malmö.Tel: 040-15 88 98Mob: 0708-107 992Mail: gmadirect@swipnet.seMail: gunnar-martin.aronsson@bredband.netHem: www.gmaaction.kulturservern.seBlogg: http://thesecret-hemligheten-gma-gma.blogspot.com/Vi har F-skattsedel. Säte: Malmö.PlusGirokonto 609 83 52 -5 (gma action)