Sidor

måndag 4 april 2011

Living your Potential. BOB PROCTOR. (2:47)

BOB PROCTOR. Om vår oändliga potential. (9:56)

BOB PROCTOR: "Paradigm Shift" (3:54)

Deepak Chopra "The Wonder of You" (1:13)

Deepak Chopra - Life after Death. DEL 2. av intervjun här. (6:03)

Deepak Chopra - Life after Death. Intervju med Deepak. DEL 1. (9:54)

NÄTVERKSBREV Nr 9. 2011. Vårens kurser och workshops.Till 8 april rabatt på flera kurser!


NÄTVERKSBREV Nr 9. 2011
Fr. gma action – resursbanken.

Hej!
Hjärtligt välkommen till ett nytt Nätverksbrev, nedskrivet i Västerås efter THE SECRET DEL 1, med en skön 7 grader plusvärme och en vilsam stämning med talgoxarna sjungande utanför fönstret. Skall fatta mig kort, då tiden som vanligt synes raska på ovanligt snabbt….Vi sjösätter nu den nya formen med kortare brev och fler länkar till den nya hemsidan http://evolutionbynight.wordpress.com/  där det står mer om de kommande kurserna och workshoparna.

Dessutom adderas massor av videor på hemsidan, på bloggsidorna och Facebooksidorna, som kan ge Dig tips och skapa fördjupning inom ämnet personlig utveckling; just nu har vi JACK CANFIELD, JOSÉ SILVA, LOUISE HAY, BOB PROCTOR och JOHN ASSARAF, BYRON KATIE, ECKHART TOLLE och DEEPAK CHOPRA, dvs de yppersta representanterna för modern andlig medvetenhet. Dessutom rockmusik, singer/songwriters, klassisk 60-talspop, m.m. for your entertainment!

Passar också på att lägga in ett litet avsnitt ur GREGG BRADENs nya bok ”Övertygelsens kraft” ( svenska 2010) som ånyo skapar länkar mellan kvantfysik och de uråldriga andliga texterna.

Gregg Bradens böcker är idag, enligt förlagstexten utgivna på 15 olika språk och i 23 länder, ”och de visar bortom alla tvivel att vi kan vända sjukdomsförlopp, omdefiniera åldrande och till med påverka själva verkligheten genom att ta till oss övertygelsernas kraft som förändringens kvantspråk.” Ja, i allt högre grad börjar vi få instrument för att förstå hur det stora livspusslet hänger samman...!
Gregg har hemsidan www.greggbraden.com, där kan du som gillar att läsa på engelska forska vidare…

Är det en NY KURS? du önskar, tveka ej att skriva några rader om det! Om du har ett gäng som vill ha kurs i ”er” stad, till exempel. Funderar just nu på en workshop med namnet FÖRÄNDRINGENS TID, där den aktuella globala transformationsprocessen belyses på olika sätt.

Ett annat förslag är LOVING RELATIONSHIPS. Eller om ni önskar ett nytt ämne. Som bekant har vi sökt att infoga de flesta centrala livsteman i kurserna, men fler kan ju finnas! 

Passar på att tacka Pär på http://blogginvest.net/
för de nya omslagen till E-kurserna och DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN. Pär är öppen för nya uppdrag, och jag vill gärna rekommendera honom för dig som är intresserad av att pigga upp din hemsida med hjälp av kreativ webbsidedesign.

Tackar även Camilla Tomtlund i Visby och Evy Nymoen på Gotland för med.arr.hjälp. Vi syns snart i kursen HYPNOS & HEALING 14-15 maj.

En extra puff gör vi förstås för vissa kurser denna vecka, och inkluderar även e-kursen ”Finansiell Healing” bland rabattklasen…!
Ja, nu har dagen glidit över ikväll, och strax är det natt – ja det tar tid att sätta samman material! Hursomhelst: snömassorna har, det vet jag, smält ner till små rännilar i Västerås värme och våren är definitivt här.
Allt gott
Gma; Västerås 3 april
++
VECKANS RABATT-ERBJUDANDEN. T.o.m fredag 8 april
1. THE SECRET DEL 2.Sö 16 april VÄSTERÅS. 960 kr. Rabattpris till fred. 8 april 760 kr. Du sparar 200 kr.
2. THE POWER DEL 1. Sö 17 april. STOCKHOLM 960 KR. samt MALMÖ 22 april. Rabattpris till fred. 8 april 760 kr. Du sparar 200 kr.
3. LÄR DIG SILVAMETODEN. Stockholm 21-22 maj. 1.620 kr Rabattpris 1.120 kr fram till 8 april Du sparar 500 kr!
4. INTENSIVKURS (6 dagar) FÖR LIVSCOACHER MALMÖ: Fram till den 8  april endast 5.200 kr inkl moms. Du sparar 2.400 kr! (Fullpris 7.500 inkl moms.
5. E-kurs FINANSELL HEALING Fram till 8 april 480 kr (Pris 650 kr). Du sparar 170 kr.


1.
(Introduktion; ovan)

2. 
THE POWER Kärleken-kursen
(På svenska: "THE SECRET - KRAFTEN" :efter Rhonda Byrnes nya bok THE POWER, ute 17 mars!)

STOCKHOLM Sö 17 april (DEL 1)   Sö 1 maj (DEL 2)
MALMÖ (långfredag 22 april (DEL 1) Lördag 7 maj (DEL 2)


THE POWER - är förstås Kärleken.
I The Power/The Secret finns "nycklar" som kan hjälpa oss att "öppna upp" dörrar som tidigare varit låsta och förseglade.

Enligt den här traditionen är THE POWER – KÄRLEKEN den "starkaste" energin eller energitillståndet eller vibrationstillståndet
som existerar i universum, och det är på den premissen som allt annat vilar
Välkommen att utforska denna den viktigaste av alla teman!

KURSDETALJER:

UPPSALA  Lörd. 26 mars 10-17.30  o. Lördag 9 april 10-17.00
(DEL 1 OCH DEL 2) 1.620 kr inkl 25% moms samt kurshäfte.

STOCKHOLM Söndag 17 april (DEL 1) 960 kr inkl. 25% moms samt kurshäfte, kaffe och frukt.
Tid: 9.30-17.00
OBS SISTA DAG FÖR ANMÄLAN: 10 APRIL

STOCKHOLM Söndag 1 maj (DEL 2) 960 kr inkl. 25% moms samt kurshäfte, kaffe och frukt.
Tid: 9.30-17.00

MALMÖ Långfredag 22 april (DEL 1): 960 kr ink. 25% moms  samt kurshäfte, kaffe och frukt.
Tid 9.30-17.00
OBS SISTA DAG FÖR ANMÄLAN 15 APRIL

MALMÖ Lördag  7 maj 9.30-17.30 (DEL 2) 960 kr inkl. 25% moms.
Tid: 9.30-17.00


DEL 1: EN INTRODUKTION I POWER-KRAFTEN

+ KRAFTEN OCH SKAPELSEN En kraft genomsyrar hela skapelsen, antingen medvetet eller omedvetet…Den kraften är…Ovillkorad Kärlek.
+ LIVET FÖLJER DIG Livet ”svarar” mot vad och hur du tänker och känner, genom att du har en ständig kommunikation med något större än dig själv. Detta kallades förr karma, eller ”Att skörda vad vi sår” – rätt förstådd.
+ NYCKLAR TILL KRAFT . MED DINA KÄNSLOR RÖR DU DIG TILL VISSA ELEKTROMAGNETISKA FREKVENSER, SOM KOMMER ATT GE DIG OLIKA UPPLEVELSER.  När du känner till vad som ger dig kraft, vet du också hur du kan undvika att tömma dig på kraft. Mer om krafttömmande känslor och kraftgivande känslor.
+ Släpp taget om det förflutnas smärtor genom att genomsyra dig själv med Kärlekens energi.

DEL 2: EN FÖRDJUPNING I HUR DU KAN ANVÄNDA THE POWER-KRAFTEN

+KRAFTEN OCH PENGAR Hur dina tankar om pengar påverkar din närvaro och frånvaro av pengar. Välståndsmedvetnade – Fattigdomsmedvetande.
+KRAFTEN OCH RELATIONER. Hur du genom dina känslor kan påverka alla dina relationer – till och med dem där du inte har någon fysisk kontakt.
+KRAFTEN OCH HÄLSAN Hur du kan optimalisera din hälsa genom att praktisera hur du kan ladda upp din kropps ”elektromagnetiska batteri”.
+KRAFTEN OCH SAMHÄLLSPROBLEM. Är The Secret ”flum”? Nej, allt fler talar för att Lagen om attraktion har en vetenskapsbas, även om det kommer att ta tid innan den blir accepterad. Men ju snarare vi förstår hur Lagen om resonans/Lagen om Attraktion fungerar i vardagen, ju snarare kan vi också hjälpa andra att förändra sina liv – om de själva så önskar.

Kursen innehåller dessutom avslutningsvis en övning som inte ingår i boken, en övning som laddar dig med energi!

Vi kommer att gå igenom huvudmomenten som Rhonda Byrne tar upp i sin bok.
THE POWER - är förstås Kärleken. Den villkorslösa kärleken, som ses som själva urgrunden.

Den här kärleken ses inte primärt som "en känsla" utan som en livslag, en princip, ett faktum.
I The Power/The Secret finns "nycklar" som kan hjälpa oss att "öppna upp" dörrar som tidigare varit låsta och förseglade.

Enligt den här traditionen är THE POWER den "starkaste" energin eller energitillståndet eller vibrationstillståndet
som existerar i universum, och det är på den premissen som allt annat vilar.

Att komma i kontakt med THE POWER är emellertid inte bara en vilje-akt, det behövs något mer.
Och även detta kommer vi att ta upp under kursen.


http://rhondabyrnesthepoweripraktiken.blogspot.com/2010/12/flyer-for-power-i-praktiken-secret.html

REFERENSER gällande THE POWER-kursen med gma:
”Ge dig själv en förskottsjulklapp, som varar länge!
Gå den här kursen med Gunnar Martin!
Jag gick den i helgen som gick! Rekommenderar den starkt! ”
-Viveca N. , Ramlösa. (Malmökursen)

”Gick denna kursen för Gunnar Martin Aronsson i helgen.
Stort Tack GM!
Det är så fantastiskt att ständigt hitta nya insikter...veta att Kraften, Svaret finner du i dig själv. Det fyller mig med ännu mer livsglädje än jag redan har...ingenting är omöjligt, det finns alltid ännu en dörr att öppna....vilket passar en äventyrlig vädur som mig. Nyfikenheten på livet är en gåva jag är väldigt tacksam jag fått.”
- Annette O. Skanör-Falsterbo. (Malmökursen)

”Kursen The Power gjorde att det blev en spricka i muren, och i går rämnade allt. Jag kunde släppa taget om mitt förflutna, och känna tacksamhet för den erfarenhet det har gett mig. Jag kände att det finns ett värde i allt som sker. Jag känner också större tillit och kan nu uppleva att jag är värd kärlek och respekt.  Ett nytt scenario utspelar sig. Med tacksamhet och glädje!” – Birgit. Västerås.

”Tack för två fantastiska kursdagar, som jag inte skulle vilja vara utan.
Kursdagar som hjälpt mig att bli helt förvissad om att det verkligen finns en högre makt, en kosmisk kraft, som kan uttryckas med ett enda ord – KÄRLEK!  Vågar nu också känna större tillit till denna kraft.
Upptäckte att jag faktiskt också kan älska mig själv.
En ny befriande känsla!
- Ingrid S. Västerås.

”Det är så väldigt intressant och jag har fått med mig så mycket, det är bara att inse att jag behöver vägledning för att komma vidare med mitt liv.
Nu har jag fått flera verktyg hur jag ska tänka dels för att hitta kärlek till mig själv samt att hitta kraften kärleken..” –K. N. Sundsvall.

”Hej. Ja jag är mycket tacksam för VÅRA kursdagar. Det var så meningsfyllt för mej och driver mej framåt i rätt riktning. Återigen, DU är en otroligt inspirerande coach, med sällsynta krafter som jag är glad att få ta del av. mvh -Annki” (Sundsvallskursen)

”Stort tack för gårdagen!!! Det var en fantastisk dag tycker jag! Även om min kropp var jättetrött och sedan blev mycket uppvarvad och svår att få att komma till ro kände jag och känner mig jätteglad!”
-Christina (Uppsalakursen)


(Tack för möjligheten att citera, vänner!)


Anmälan är lätt:
1.Ett mail till gmaaction.resursbanken@gmail.com
2.Meddelande kommer att plats finnes.
3.Balansering till PG 609 83 52-5 (gmaaction). När din betalning är registrerad är du anmäld till kursen.

Se mer av THE POWER här…Inspirationsvideo:
http://www.youtube.com/watch?v=8sbKVdHhz6U


3.


THE SECRET –  HEMLIGHETEN
-kursen
Lördag 16 april VÄSTERÅS DEL 2. FÖRDJUPNING.

9.30-19.00 Inklusive 1 timmes lunch 1 timmes middag.
Plats: Föreningslokal, Karlavagnsgatan 5, Södra Vetterstorp.

I DEL 2 fördjupar vi oss i manifestationsprinciperna:
+ DESIRE – Intensiv önskan/Åtrå – hur skapa
+ BELIEF – Hur skapa Tillit
+ EXPECTANCY – Hur skapa ”rätt” förväntan.
+ RECIEVING – Hur skapa villighet att ta emot.
+ Hur du skapar en omtransformering av tankemönster.
+ The Secret och Välståndsmedvetande.
+ The Secret och optimaliserad Hälsa
+ The Secret och Jobbet
+ The Secret och Närrelationer

OBS: Du behöver inte ha gått DEL 1 för att gå på DEL 2.
Däremot behöver du ha läst eller sett THE SECRET eller tagit del av Esther Hicks-Abrahams böcker eller videor. Hjärtligt välkommen till en vår-rensning!

Pris 960 kr inkl. 25% moms, frukt och kaffe under kursen, samt kurshäfte.
Högst 9 personer.
Tystnadsplikt används alltid för att optimera din trygghet.
Anmälan: ullao@bredband2.com
Eller gma 0708-107 992

REFERENSRÖSTER OM THE SECRETKURSEN MED GMA:
”Vill bara tacka för en fantastisk kurs som gett så mycket inspiration och glädje. Det här funkar helt otroligt bra, bara man vet vad det verkligen är man önskar sig och vad man har för mål. Rekommenderar The Secret-kursen till alla. Den gör bara gott.”
- A.O.

”Fascinerande på det sätt du tog fram och löste upp de blockeringar som finns. Suveränt! Kursen har redan förändrat mitt liv och det blir spännande att se vad som kommer att hända i framtiden. Varma hälsningar”
-Birgit H.

”Jag känner att jag fått så mycket kloka tankar och möjligheter att jag är helt överväldigad”
- Carmen.

”Jag tänkte bara berätta att jag har lärt mig mycket och växt väldigt mycket sedan jag gick dina kurser. Jag märkte en stor skillnad redan efter första kursen och många i min omgivning märkte en förändring.
Det var då jag upptäckte att jag kan saker och att jag ska stå på mig och göra det jag själv vill.  /--/ Tänker noga igenom beslut och tar inga förhastade beslut som jag kunde göra förut. Har lärt mig att säga Nej. Och det är stort för mig, har nämligen haft svårt att säga det förut. ”
- Helena

"Två fullmatade dagar som jag i framtiden troligen kommer att säga vara de dagar då mitt liv ändrades i rätt riktning! "
-Lena. Malmö.

Kursen blev helt annorlunda än vad jag hade förväntat mig men jag tror att den gav mig mer i personlig styrka än jag någonsin hade kunnat föreställa mig.”
- Alexandra

-
”Ett hjärtligt tack för en jättebra kurs. Jag har sedan dess känt mig mycket friskare och gladare. Jag har även fått mer energi och inspiration till att hålla mig frisk och även få mina andra önskningar uppfyllda.
Jag märker att där är en ständig konversation med universum.
Jag har under de gångna veckorna blivit ställd inför idel överraskningar, som kan ha med mina önskningar att göra. De flesta var mycket positiva.
Nu ser jag fram emot Secret 2 för att bli ännu bättre på att konversera med universum.”
- Ulla.

”Tack för en otroligt bra kurs. Som vanligt är man som en ny människa efteråt.”
Jenny

” Gunnar både provocerar och stödjer vilket hela
tiden leder till större självinsikt och andligt uppvaknande.
Kursen rekommenderas till alla som vill bjuda in en verklig och bestående
förändring i livet. Flera verktyg att lägga i lådan. Hurra!”
- Borith Ekman, Malmö

”Jag vill tacka så mycket för en otroligt stark upplevelse.”
- Kerstin


VARMT TACK FÖR MÖJLIGHETEN ATT CITERA, VÄNNER! /GMA.


4.
JAMES REDFIELD:
I det ögonblicket du blir medveten
Om dina frågor får du alltid
En intuitiv känsla av vad du ska göra
Eller åt vilket håll du ska gå.
Du får en idé om vad ditt nästa steg ska bli.
Alltid.
Den enda gången detta inträffar
Är när du har fel frågor i ditt sinne.
Det svåra, är inte att få svar
Utan att lära sig att identifiera de rätta
Frågorna.
När du väl har lyckats med det
Får du alltid ett svar.
5.
e-kurs:
”FINANSIELL HEALING”
INNEHÅLL
BEHÖVER DU FINANSIELL HEALING?
+”Direkthealing”: vilket motsvarar en ”husrensning” av gammalt avskräde, skulder eller onödiga utgifter.
+En omtolkning och ett nytt förhållningssätt till såväl problem som lösning (som i sin tur innebär en medvetandeförändring)
+Nya instrument och metoder som hjälper till att gestalta själva den psykiska omorienteringen, medvetandeförändringen, i vardagen, på ett konsekvent sätt och med kontinuitet.

Kursen innehåller:
+ 10 delar kursmaterial, som sänds i princip var 10:e dag till din emailadress.
+ Varje del är på ca10 A4 sidor och innehåller såväl introduktioner, presentationer, genomgångar, koncentrat av de viktigaste insikterna från de ovan nämnda sakkunniga, dessutom…

+ Övningsuppgifter, som du skriver ned direkt i kurshäftet.
+ Till varje del ingår en ljud Mp3-som sänds parallellt med att du får den skrivna delen. Cirka 25-30 minuter per del. Du får alltså minst 10 x 25 minuters audiomaterial som komplettering och fördjupning.
+ Tillkommer gör minst tre stycken e-böcker på engelska.
+ Möjlighet att korrespondera under kurstiden (ingår i kurspriset).
Pris: 650 kr inkl. 25% moms (senare pris 695 kr) DENNA VECKA till 8 april 480 kr!

MATERIALET
Ja, kunskaperna, know-how-et är inte alls från mig, jag (gma) är snarare en eftersläntrande ”upptäcktsresande” i det här fältet tillsammans med dem som är sakkunniga, de som går först, d.v.s. de som varit före-gångare. Kursen är alltså blott en FÖRMEDLING av vad jag upplever som DE MEST SAKKUNNIGA inom området andlighet och ekonomi. Det är dessutom en gestaltning i kursens form, och en uppdelning i 10 stycken delar samt olika bonustexter. Min uppgift här är alltså, understryker det ännu en gång, är förmedlarens, sammanställarens, om man så vill ”redaktörens” uppgift. 

Av naturliga skäl får viss justering ske, då utgångspunkten är det amerikanska samhället, som skiljer sig från Sverige på många sätt, emellertid är vi människor alltihopa, med gemensamma sätt att tänka, känna och handla. Så likväl är vi sammanknutna, både på ett överliggande beteendeplan, och på ett essentiellt eller existentiellt plan.



Hur du beställer:
Du anmäler dig genom gmaaction.resursbanken@gmail.com Och får bekvämt hela kursen hemsänt till den e-mailadress som du själv uppger. Mp3-filen skickas via gratistjänsten www.sprend.se All ev. korrespondens har tystnadsplikt.

FAQ: FÖR VEM ÄR KURSEN GJORD?

Det är lättare att säga att den INTE riktar sig till dig som redan känner att du inte behöver någon ”nytändning” inom det ekonomiska området, att du känner dig väl till mods, mår bra, har ”flow” både monetärt och känslomässigt och relationsmässigt. Då är ju allt väl. Utan kursen är förstås riktad till dig som ibland känner dig nedstämd, irriterad, förbaskad, likgiltig, förvirrad, rädd, rasande etc.  -  på allt som har att göra med den ekonomiska sidan av livet.

Och som är villig att pröva något nytt och annorlunda.Jag vet – jag har varit där, och min strävan är därför att söka vidarebefordra de strategier, som visat sig i det långa loppet vara de som fungerar; temporära bakslag får vi alltid räkna med, dollarmiljonären och den arbetssökande industriarbetaren friställd från SAAB. Företagare kan gå i konkurs, ja, men det handlar inte om det.

Det handlar om att komma tillbaka på banan, att följa sin vision och genomföra sin mission – vad denna nu är.Det är detta som skapar kraft, det är vad som skapar målmedvetenhet att också gå igenom svåra prövningar och bakslag. Det är det inre som kommer att avgöra vår yttre framtid!

6.  
FRANCISKUS AV ASSISI:
Ge mig mod och styrka
Att ändra det jag kan ändra.
Och ge mig mod och styrka
Att acceptera det jag inte kan ändra.
Och ge mig förståelse att förstå skillnaden.

7.
E-KURS För dig som bor ”någonstans i Sverige” och kanske har långt till en vanlig kurs:
HUR DU KAN SKAPA EN GOD SJÄLVKÄNSLA
+ Att gå från det kollektiva majoritetstänkandet till ökad individualistiskt tankesätt.
(Från ”Jante-lag” genom opposition till att ”följa flödet”)

+ Föreställningar som fängslar oss – och föreställningar som befrias oss.

+ Hur jämförelse skapar potentiell rädsla.

+ Om självförtroende, självkänsla och självbild.

+ Hur skuldkänsla driver fram det undermedvetna behovet av bestraffning.

+ Du är inte dina handlingar.

+ Att sluta leta efter att få ego-bekräftelse av andra.

+ Hur du kan ”väcka” och använda ditt Super-Medvetna i högre grad.

+ Att bli vän med så kallade misslyckanden (det finns bara resultat, tolkningen gör vi själva!)

+ Lagen om förväntan, lagen om attraktion och lagen om sekretess.

+ Förändring sker inte utifrån och inåt – utan inifrån och utåt!

+ Att möta Självet.

+ Ta fram de ”lager” eller blockerare som troligtvis hindrar dig från att uppleva den fulla självkänslan.

+ ”Blåsa rent” sinnet från dessa avlagringar genom några enkla. men kraftfulla mentala/andliga övningar. 

+ Förnimma hur ditt Centrum, ditt Varande, ditt Jag, alltid är perfekt.


VAD DU FÅR I KURSEN:
+ 7 delar kursmaterial, som sänds i princip var 10 dag till din e-mailadress.
+ Varje del är på cirka 10 A4 sidor och innehåller såväl introduktioner och fördjupningstexter inom ämnet.
+ Övningsuppgifter, att skriva in och/eller genomföra, om du känner för det. Valet är ditt!
+ Till varje del ingår en ljud Mp3-som sänds parallellt med att du får den skrivna delen. 
Balanseras med: 695 kr inkl moms
Du anmäler dig genom gmaaction.resursbanken@gmail.com
Och får bekvämt hela kursen hemsänt till den e-mailadress som du själv uppger. All ev. korrespondens har tystnadsplikt.
En summering vad du får…
1. Textmaterial , totalt 75-80 med presentationer, instruktioner och övningsuppgifter.
2. Audiomaterial som sänds till varje textdel d.v.s. sju st.
3.  Möjlighet att få  e-mailad respons på dina kursfrågor.
Hur låter det?
Hjärtligt välkommen till e-kursen!


8.
”SVARET”
– EN INSPIRATIONSKURS FÖR DIG SOM ÄR SOLOFÖRETAGARE ELLER FUNDERAR PÅ ATT STARTA EGET -
Vi går bland annat igenom…

+ Din egen – ingen annans – definition av framgång.
+ Företagande i en ny tid: Spelet förändras med blixtens hastighet.
+ Den fantastiska hjärnan; din främsta resurs.
+ Hur programmera  ditt Retikulära Aktiveringssystem  (RAS) så att du lättare hittar vad du söker; resurser, människor, situationer.
+ Finn din absoluta passion i livet; det är ditt naturliga uttryck.
+ Varför PASSIONEN också är den högsta motivatorn i motgångar.
+ Bli medveten om dina UNIKA styrkor och talanger.
+ Glöm bort IQ-teorin: Finn din unika intelligenskapacitet.
+ ”Tanka” dig inför dagen på energi: Skapa en stund tillägnad dig själv (om så bara för 10-15 min om dagen).
+ Känn tvivlet och rädslan – och gör det i alla fall! – Hur skapa genomförandekraft.
+ Problem som en del av att nå målet.
+ ”Vara-göra-få”. Formeln du behöver lära.
+ Självdisciplinens betydelse för att bryta igenom motstånd.
+ Lagen om vibrationell överensstämmelse (resonans)
+ Lagen om kompensation.
+ Lagen om karma (aktion-reaktion)

Pris: 1.000  kr exkl. moms för företagare 1.250 kr inkl. moms
Anmälan: E-posta till gmaaction.resursbanken@gmail.
Tvådagarsutbildningen torde vara avdragsgill, men kolla först med din revisor.
http://evolutionbynight.wordpress.com/personlig-utveckling/
9.

LÄR DIG SILVA-METODEN                                    
Självhypnos för personlig utveckling…Introduktion till SILVA-metoden.

Lördag 21 maj 9.30-17.00    Söndag 22 maj 9.30-17.00     Stockholm.
JOSÉ SILVA var en av pionjärerna inom hypnos som instrument för personlig utveckling. Han började sin forskning redan på 50-talet och under 60-talet skapade han grunden för det som kom att bli the SILVA MIND method. Vi kommer under dessa två dagar att gå igenom bl.a.

+ Kort teorisk och historisk genomgång av José Silvas arbete
+ Lär dig djupavspänning med Silva-metoden
+ Hur du ökar din kreativitet och löser problem enklare med Silvametoden
+ TRESCENS-TEKNIKEN för optimal problemlösning
+ Hur du underlättar konfliktlösning och ”svåra möten” med Silvametoden.
+ INSOMNINGS-TEKNIKEN (Somna utan tabletter och oro!)
+ VAKNA-UTAN-KLOCKA-TEKNIKEN (Eliminera väckarklockans  ”helvete”; vakna av dig själv, när du vill!)
+ SJÄLV-HEALINGINTENSIFIERING
Pris: 1.620 kr inkl. 25 % moms och kurshäfte, kaffe, frukt, nötter. 
Balansera till PG 609 83 52-5 (gma action)
Lördag 21 maj 9.30-17.00    Söndag 28 maj 9.30-17.00     Stockholm.
EARLYBIRD-RABATT till 20 april: 1.120 kr
SUPER EARLY-BIRD till fredag 8 april: 980 kr (640 kr rabatt!)
HUR DU ANMÄLER DIG:
a. Skriv en rad till e-post gmaaction.resursbanken@gmail.com  Du får en bekräftelse härifrån.
b. Balansera kursavgiften. Skriv namn och kursnamn.
c. Du har plats på kursen!
I händelse av att du nödgas avboka pgr av sjukdom etc. återbetalas hela kursavgiften till dig (om du ej önskar ge platsen till någon annan intresserad) via det konto varifrån det kommit.

GUNNAR MARTIN ARONSSON har bakgrund som både Silva Graduate och Silva Ultra Seminar Graduate med Laura Silva (José Silvas dotter) och har studerat och applicerat materialet sedan slutet av 1980-talet. Han har dessutom studerat hypnotiska språkmönster för Julia Silverthorn och John Overdurf samt studerat Barrie Konicovs hypnotiska metodik.

Not: Om du önskar en certifierad Silva-kurs, finns sådana i Köpenhamn. Den här kursen av avsedd som en introduktion.
Mer info:
http://evolutionbynight.wordpress.com/lar-dig-silva-metoden/

Hjärtligt välkommen!

10. 
PAUL BRUNTON:
Märkligt nog är det först sedan man nått den punkt
Då livet inte tycks vara värt
Att leva som man på allvar
Brukar intressera sig för
Tillvarons andliga sidor.

11.
För dig som bor ”någonstans i Sverige” och kanske har långt till en vanlig kurs:
E-KURS! 
KÄRLEK TILL KROPPEN
– Hur du kan sluta kriget mot dig själv -
KÄRLEK TILL KROPPEN – Världens viktigaste relation.
Du får material bekvämt hem till din dator.l
Audiodelen skickas via gratistjänsten www.sprend.se till samma adress.



Ur innehållet:

+ Hur vi påverkats i vår kroppsuppfattning av omgivningen.
+ Hur föreställningar etableras som ”program” i vårt sinne som vi sedan följer.
+ Är du säker på att du vill ha den vikt som du säger dig vilja ha?
+ Relationen vikt – hälsa
+ Grunden för hälsa: Energi.
+ Hur optimera energin i kroppen
+ Hur förlåta kroppen – mentala övningar
+ Balans mellan vila och aktivitet, mellan sömn och vakenhet
+ Hur skapa bästa möjligheterna för sömn?
+ Vad kroppen behöver i form av vitaminer, mineraler, etc.
+ En genomgång av livsenergin i olika livsmedel.

Sju delar, som inkluderar…

a.  En textdel om c:a 100 sidor
b.  En Audiodel, som kompletterar och fördjupar texten, till varje textdel.

Introduktionspris: 550 kr (Fullpris 680 kr) Du bokar lätt genom att sätta in kursavgiften på PG 609 83 52-5 och skriva en rad till gmaaction.resursbanken@gmail.com
Så kommer första delen genast att sändas till dig.
Därpå kommer en del cirka var 8-10 dag.
Du är alltid välkommen att under kurstiden korrespondera med kursledaren om du har frågor eller tankar kring kursmaterialet.

12.

GREGG BRADEN
Övertygelsens anatomi


/UTGÅR på bloggen av rättighetsskäl./
+++

Ur: Övertygelsens kraft – Lär dig leva bortom falska begränsningar.
Av: Gregg Braden.
Övers. Cecilia Lyckor Bäckman.
Texten är något förkortad av gma.


GREGG BRADEN: Video här:

http://www.youtube.com/watch?v=o8DeBePK3Wg

Homepage här:

http://www.greggbraden.com/

13.
ULLA OLSSON:
Farbror Oskars kropp
av värk förvriden och stel
Själen frisk och ljus.
14.

HYPNOS OCH HEALING
på Gotland, Själsö, nära Visby 14-15 maj
Välkommen till den här kursen för dig som är specialintresserad av hypnos och healing. Som du kanske känner till, sker healing lättare i samband med att en person förändrar sitt medvetandetillstånd, detta kan göras antingen medvetet, eller vara en så organiskt naturlig aspekt av en persons sätt att arbeta med healing, att der sker ”automatiskt”, av sig själv.

Alltså: Personen fokuserar på ett speciellt sätt,  och kommer därmed att röra sig från den så kallade BETA-nivån, som är vår normala frekvens i vardagen, till ALFA-nivån, som är en frekvens under Beta. När vi rör oss till Alfanivån inträder parallellt en avspänning i kroppen. När vi mediterar kan vi befinna oss på Alfanivån, och ibland även på den djupare nivån THETA.

Alfas meridianfrekvens är 10,5 Hz. men återigen, allt i rörelse, så det är ingen fast frekvens, istället rör sig sinnet något uppåt eller nedåt i frekvens under meditation, bön, inre stillhet, mindfulness, osv. Samt alltså under healing.
Vi kommer under de här två dagarna att gå igenom Josés Silvas metod mer i detalj, genom att ha kortare introduktion och framförallt praktiskt arbeta. Genom detta utvecklar du din förmåga till att meditera.


Vi kommer också att gå igenom en del av Milton Ericksons behandlingsprinciper. Milton anses av många vara världens ledande hypnoterapeut, och därför är dessa principer av oerhörd betydelse för den som vill lära sig hypnos, hypnosbaserad terapi, undermedveten kommunikation, undermedvetna språkmönster.

Vi kommer också att gå igenom grunderna för Överlåtelse-Healing, en form som Gunnar Martin Aronsson utformat på basis av information inifrån. Metoden är enkel men samtidigt krävande ur ett etiskt perspektiv. Därför att den enbart avsedd för dem som verkligen känner att de önskar vara instrument för healing. Det är ingen distraktion, ingen hobby.

För att göra det behöver du komma till din essens, din kärna. Och vi kommer under kursen att ha en speciell inledande meditation för just det syftet. Vi kommer även att öva healing.
Kursen är alltså enbart för seriöst intresserade.

Lördag 14 maj kl 9.30-17.30
Söndag 15 maj kl 9.30-17.30
Plats: EVY NYMOEN, SJÄLSÖ, utanför Visby.
Pris: 1. 650 kr inkl. 25% moms.

Anmälan: E-posta gmaaction.resursbanken@gmail.com
Frågor: gmaaction.resursbanken@gmail.com eller 0708-107 992
Vi kommer att hålla till hemma hos EVY på Själsö. Från Visby tar det med bil cirka 10 minuter. Lokal kontaktperson i Visby: Camilla Tomtlund; camilla.tomtlund@hotmail.se
Ingår i priset är ett 50-sidigt kurshäfte, samt te, frukt, kakor, juice under kursdagarna.

Not: Kursens healingfas är ej Reikihealing, ej Reconnective healing. Healingen är utvecklad av gma genom inre ledning.  Du behöver inte lära dig några symboler. Det handlar ej heller om några ”prov” för att ”bli godkänd”. Allt du behöver är ett seriöst sinne, inriktad på att vara en hjälpande kanal för andra människor.
15.   
ULLA OLSSON:
Våga vara vän
och du får vänskap tillbaks
Vänskap är kärlek.

16.
För dig som bor var som helst i Sverige kommer en möjlighet:
ANDLIGT FOKUSERAD  TELEFON-COACHING
420 kr inkl 25% moms för ett c:a 60-70 minuters samtal.
320 kr arbetssökande, sjukskrivna, studerande.
Är du nöjd betalar du genom insättning på PlusGirokonto 609 83 52-5 (gma action) efter samtalet. Annars är det att betrakta som gratis.
Du riskerar alltså ingenting alls.

*Varför är gma:s Telefoncoaching speciell?

1. Du betalar ENBART om du själv anser att samtalet ger dig något av värde. Du riskerar ingenting.
2. Istället för de oseriösa telestödsamtalen du kan finna i veckotidningar och som debiteras per minut ges du här istället minst EN TIMME (60-70 minuter) för att samtalet skall kunna ge dig tillräckligt med hjälpmaterial.
3. Då vi använder oss främst av Skype-telefoni är samtalsavgiften för dig 0 kr.
4. Skulle du inte ha tillgång till Skype-telefoni ringer jag dig till din vanliga telefon, så samtalsavgiften är för dig fortfarande 0 kr.
5. gma har 15 års erfarenhet av LivsCoaching och terapi, och samtalet syftar till att hjälpa dig hjälpa dig själv på två nivåer samtidigt: medvetet och undermedvetet, vilket är den bästa förutsättningen för förändringsarbete.
6. Om du vill, får du ett UPPFÖLJNINGSMAIL, baserat på vårt samtal, där de viktigaste stolparna tas upp och/eller får du en fördjupning av vissa teman som funnits i samtalet.
7. Genom telefoncoaching slipper du resa, slipper vänta i bilköer etc. och behöver inte lämna hemmet, vilket effektiviserar din tid.

Allt detta för att du skall känna, att detta är och var en för dig värdefull coaching. Hur låter det?
HAR DU SKYPE ANVÄNDER VI SKYPE-TELEFONI.


SÅ HÄR BOKAR DU:
Skriv en rad till gmaaction.resursbanken@gmail.com
Eller ring till 0708-107 992 eller kontakta mig via Skypenamnet
Gunnar.martin.aronsson.gmaaction
Så kommer vi överens om en lämplig tid inom kort då jag ringer dig.
Klart!


TYSTNADSPLIKT tillämpas.
REFERENSER, med benäget tillstånd:

”…mycket givande.”
Annica.

”Tack så innerligt för din fina coaching idag.
Det hjälpte verkligen.
Jag har upplevt en lättnad under hela dagen.”
-U.L., Sthlm.

”Jag vill gärna vara referent när det gäller telefoncoaching. Jag har haft stor hjälp av mina samtal med Gunnar-Martin.

Han har gett mig stöd att förstå mig själv, gett mig mod att utvecklas.
Men framförallt så har han hjälpt mig att bli sedd som människa när jag behövde det som mest Jag tackar dig av hela mitt hjärta för våra samtal. De kommer alltid att bli en dyrbar skatt i mitt liv som jag återvänder till. ”
- H. H. Sthlm.


”Hej GMA,
Ville bara tacka för din fina och välbehövliga coaching. Jag var i en svår situation och uppslukades av känslostormar som jag inte kunde ta mig ur innan. Det var som om minnen ur det förflutna ansatte mig om och om igen utifrån en händelse som inte verkar så traumatisk i andras ögon, men som påverkade många viktiga år i min ungdom – och som präglat mig mer än jag någonsin varit medveten om under senare år…
Jag upplevde din guidning som väldigt skärpt, klar, intellektuell och samtidigt intuitiv. Efter samtalet hade jag kommit igenom det känslomässiga traumat, gamla minnen hade slutat spelas upp på repeat i mitt sinne, och jag kände en stor lättnad – jag var fylld med upplyftande och inspirerande perspektiv på min situation. Innan jag talade med dig kändes den övermäktig, och efteråt kändes den nästan pinsamt liten och fjuttig.
Minnet hade verkligen släppt greppet om mig, jag hade kommit igenom och ut på andra sidan.
Det märkte jag genom att jag kunde tänka på det utan att bli ”ur balans”.
Kan en coaching bli bättre än så?
Varma hälsningar
– Ulrika.”


17.      
ULLA OLSSON:
Visa i handling
Kärleken till din nästa
Säger mer än ord!
18.

MIDSOMMARKURS!
INTENSIVKURS FÖR LIVSCOACHER!
INTENSIV-KURS FÖR LIVSCOACHER 18-23 juni (6 dagar) i Malmö för dig som är intresserad av den form som jag sysslar med, där vi kombinerar flera olika metoder, bland annat NLP, hypnos, undermedveten kommunikation och intuition sammanvävd med medveten kommunikation, överlåtelsehealing, Time Lining, kretsloppsmetodik och mycket annat på en bas av ”den hemliga psykologin” dvs den som är kommen ur andliga traditioner och som nu börjar komma fram i allt högre grad.

Kursen startar alltså 18 juni och har bara högst 9 platser, då det är en individualiserad utbildning, där varje person har möjlighet att slipa fram sin egen individuellt präglade coach. Du kombinerar under kursen din egen personliga utveckling med den jobbrelaterade. Detaljer finns längre ner i Nätverksbrevet samt på hemsidan nämnd ovan.

Hjärtligt välkomna till midsommarveckans LIVSCOACH-kurs! 

6-DAGARS INTENSIV MIDSOMMARKURS I MALMÖ 18, 19, 20,21,22, 23  JUNI 2011

Baserad på 2000-talets andligt fokuserade psykologi! EN UTBILDNING SOM HELT AVSKILJER SIG FRÅN ”VANLIGA” COACHKURSER.

Kursen är enbart för dig som är införstådd med att det existerar ett andligt plan som är det primära i förhållande till det fysiska planet.

Kursen utgår från att coaching och terapi behöver vara rotfästad i förståelsen av att det existerar en andlig verklighet, i annat blir problemlösningar endast fragmentariska eller temporära. För att lösa problem behöver vi greppa orsakskomplexet, som alltid finns på tankeplanet, som är ett plan av medvetande. Baserad på 2000-talets andligt fokuserade psykologi

EN UTBILDNING SOM HELT AVSKILJER SIG FRÅN ”VANLIGA” COACHKURSER.

Kursen har ENDAST 9 stycken platser, då det är en personligt präglad kurs, där du under utbildningen också har möjlighet att genomlysa dina egna problem teman och förstå mer av dig själv.

UNDER KURSEN KOMMER DU ATT LÄRA DIG MER OM BL.A:

NLP – Din ”mentala verktygslåda”
KRAFTGIVANDE FRÅGOR
HUR VIDMAKTHÅLLA BÅDE EMPATI OCH INTEGRITET
HYPNOS – Metodik för att skapa djupgående förändringar.
DEN ANDLIGA COACHINGENS GRUNDER: Etik, klientmottagande, kroppsspråk, frågeteknik, avläsning.
HEALING utifrån två stycken varianter:
A. Healing via guidad meditation.
B. Överlåtelse-Healing.
DEN ANDLIGA COACHINGENS ETISKA DIMENSION
SAMVERKAN MED DET ANDLIGA PLANETS GUIDER
och annat…

Den andligt fokuserade psykologin handlar om att integrera urgamla andliga traderade visdomar och de senaste decenniernas ackumulerade kunskaper inom såväl psykologi som kvantfysik, pedagogik, hjärnforskning och medicin /hälsa/ohälsa samt vad som tidigare kallades metafysik, alltså forskning som gäller den andliga världen över huvud taget.

Den här utbildningens absoluta grund är enkel att formulera: Det andliga planet är det primära planet. Det fysiska planet är det sekundära planet.

Eller uttryckt på ett annat sätt: Tanken föregår resultatet av tänkandet. Tanken är skapande. Tanken befinner sig på essensnivå, vilket är det samma som det andliga planet, det psykiska planet. Det psykiska planet är liktydigt med det andliga planet.

Metoderna och behandlingsattityderna i kursen är hämtade från en mängd lika håll, kombinerade med gma:s egna erfarenheter som kursledare, coach och terapeut. Attityden visavi behandlingsmetoder, föregångare, osv, är förhoppningsvis öppen men också prövande, Icke-ortodox men också förhoppningsvis med ett inre logisk konsistens; att vi märker att det finns broar mellan olika metoder och olika föregångare, att det finns en ESSENSKUNSKAP.

Denna essenskunskap kan härröra från nästan vilket kulturellt-andligt område som helst, geografin har mindre betydelse vad gäller essenskunskapen.

Otaliga system, metoder och föregångare synes ”tala emot varandra”. Här är tanken, som sagt, att detta är mer eller mindre på ett ”ytplan”, eller på en mindre djup nivå. Om vi går till essensnivån framkommer släktskapet tydligare, och vi förstår att principen är ”två upptäcktsresande kommer från två olika vädersträck för att kartlägga samma område och skriver två detaljerade rapporter som talar om till synes olika saker”, även om vissa detaljer är ”igenkännbara”.

VAD DU KAN LÄRA DIG HÄR:

Du kommer att få ta del av material som härrör från världens främsta lärare inom detta fält, bland annat:

+ Bob Proctor ( Nestor inom amerikansk-kanadensisk personlig utveckling.)
+ Tony Robbins (peak performance-attityder och metoder)
+ José Silva (Silva Mind-teknikerna)
+´Milton Erickson (icke-direktiv hypnosmetodik)
+ Wallace Wattles (författaren som inspirerade Rhonda Byrne till The Secret)
+ Napoleon Hill (författaren till klassikern ”Think and Grow Rich” 1937.)
+ NLP:s grundare (egentligen ett halvt dussin pionjärer, främst dock Richard Bandler och John Grinder)
+ Dale Carnegie
+ Louise Hay
+ Byron Katie
+ Sture Emby

GRUNDPROGRAMMET

Vad ingår i utbildningen?
Bland annat följande moduler och teman:

+ Ansvarsfrågor, etik.
+ Behandlingsattiyder, idéplattform, principen ”renande”
+ Kommunikationsförutsättningar
+ Att inleda kontakten med dina andliga guider och hjälpare

+ Att tolka kroppsspråk och verbalspråk.
+ Att undvika övertolkning (egoprojicering)
+ Varför klienten alltid är den som avgör om en förändring blir bestående

+ Att hitta klientens ”egentliga” fokus eller problem eller tema
+ Att spegla (Mirroring/Matching-NLP) och deras psykologiska effekt
+ Att lägga livsödespussel tillsammans med klienten

+ Att kommunicera hur pusselbitar möjligtvis passar ihop.
+ Att hjälpa till med problemlösning:
a. På det medvetna planet (”vänster hjärnhalva”, rationalitet)
b. På det undermedvetna planet (”höger hjärnhalva” känslor samt djupare intuition)

+ Relationen varande-tänkande-ordformulerande-görande
+ Milton Ericksons behandlingsprinciper; att ”gå med” klienten.
+ José Silvas hypnosmetodik
+ Personlighetsdelar, essens-metodik (NLP)
+ Hur eliminera enklare addiktioner, ex. för godis (NLP)

+ Strategi för att hantera negativ kritik (NLP)
+ Strategi för att eliminera enklare fobier och icke-komplexa trauman (NLP)
+ Det andliga planets ständiga korrespondens till det fysiska planet

+ Gud-Universum-Källan i relation till Självet och det psykologiska jaget.
+ Healing via hypnotisk metodik.
+ Healing via överlämnande-metodik. Healingens gränser.

+ Förtroendets ”energimässiga ”förutsättningar. – Att ladda upp och ladda ur
+ Principen gränsdragning mellan coach och klient
+ Relationen Dåtid-Nutid-Framtid ( ”Future Pacing” ) NLP
+ Coaching enligt den andligt fokuserade 2000-talets psykologi i relation till tidigare
psykologi. Varför en ”materialistisk” psykologi aldrig kan tillgodose de djupaste behoven.
+ Varför all förändring sker Nu, aldrig ”sen”; hur förskjuta tidsupplevelsen (NLP)

TEXTMATERIAL SOM INGÅR I UTBILDNINGEN:

+ Förberedande texter ( OBS DESSA SKICKAS UT CIRKA FYRA VECKOR FÖRE KURSEN i en serie, så att du i lugn och ro hinner ta del av materialet -  totalt över 150 A4 sidor)
+ Intyg efter avslutad utbildning
+ Den Hemliga Psykologin E-bok (Totalt över 250 A4 sidor)
+ Totalt alltså cirka 400 sidors fördjupningstext!

Dessutom tillkommer flera BONUS:

+ 3 stycken valfria Hypnotiska Audiomeditationer.

+ E-boken The Science of Getting Rich av Wallace Wattles.

+ E-boken The Master Key System av Charles Haanel

samt några ÖVERRASKNINGSBONUSAR!

UTBILDNINGENS OMFATTNING:

Vi börjar lördag 18 juni kl 10.00. Grundplaneringen är enligt följande:

Lördag 18 juni 10.00-18.00

Söndag 19 juni 10.00-18.00

Måndag 20 juni 10.00-18.00

Tisdag 21 juni 10.00-18.00

Onsdag 22 juni 10.00-18.00

Torsdag 23 juni 10.00-18.00


Vi går igenom grunderna för den speciella coaching som gma sysslar med, och som utvecklats under cirka fjorton år. 6 x 8 timmar = 48 timmar, exkl. lunchtimmen

Plats: Prel. Ribersborgsgatan 14 C  II – Åsa Reiki & Massage, MALMÖ.

Pris: 7.500 kr inkl. moms.
(6000 kr exklusive moms. Moms 25% 1.500 kr)

VILL DU HA RABATT? HÄR FINNS ”EARLY BIRD” MÖJLIGHETER:
Anmäl dig  och betala senast 28 april 2011 och du går för 5.500 kr inkl. 25% moms!
FRAM TILL fredag 8 april 2.500 kr rabatt = 5.000 kr inkl. moms!

OBS För dig som har företag som sysslar med coaching, healing, reiki, etc. torde kursen vara avdragsgill under rubriken vidareutbildning – kolla dock först med din revisorskontakt.

KURSLEDARE: GUNNAR MARTIN ARONSSON
NLP Practitioner och Master Practitioner, med 16 års erfarenhet av kursledning, coaching och terapi och därmed med erfarenhet från över cirka 2000 coaching/kursmöten över åren. Bakgrund som fil.kand i humanistiska ämnen, med erfarenhet från pedagogiskt drama, teaterregi, psykodrama, filmregi, (Eugenia Basilewsky) Hatha yoga, NLP-Hypnotiska Språkmönster via Julia Silverthorn, Martinus kosmologi,  Dale Carnegieutbildningen, José Silva-metodik  via Ultra Mind Seminar, Tidslinjemetoden,  NLP-Huset Valby Köpenhamn, Tony Robbins seminar, Bryssel.

OBS II : ENDAST NIO PLATSER FINNS! Då detta är en personligt inriktad kurs, för att du skall känna dig personligen coachad genom processen. Parallellt med kursdagarna inbjuds då alltså att fördjupa kunskapen om dig själv; det personliga och professionella samverkar här för att skapa ett optimalt resultat.

Vill du använda denna tidskänsliga superrabatt gör du så här:

1. Anmäl dig till gunnar martin aronsson mail: gmaaction.resursbanken@gmail.com Du får en bekräftelse.

2. Balansera utbildningsavgiften 5.000 kronor till Plusgirokonto 609 83 52-5 (gma action senast 6 mars 2011). Du får en bekräftelse nr II. Om du som företagare önskar, skickas en faktura med á conto-notering till dig, så att det lätt går in i din bokföring som exempelvis vidareutbildning. Anmälan är giltig och är ”bindande” (då en plats reserveras för dig) när den ek. balanseringen är klar.

3. Klart! Du är välkommen till kursstart.

Företagare inom personlig utveckling (massage, healing, kiropraktik, sjukvård, utbildning, etc. ) bör kunna dra av kursutgiften som ”vidareutbildning”, men kolla först med din revisor.

PS:
VILL DU GÄRNA GÅ MEN DET ÄR FORTFARANDE EN ”PLÅNBOKSFRÅGA?”
Då kan du delbetala kursen i två insättningar.
Ta kontakt med kursledaren på gmaaction.resursbanken@gmail.com

Alla som verkligen är seriöst engagerade skall ha möjlighet att gå!

Några utvärderingar från deltagare i EXKLUSIV COACH-UTBILDNING PÅ ANDLIG GRUND i Malmö:

REFERENSER I:

” Tackar för en som vanligt mycket utvecklande utbildningskväll!
Känner sådan tacksamhet att få denna möjlighet till kunskap, du ger så otroligt mycket.
Det låter som en mycket bra idé att köra en omgång i Stockholm, denna sorts coachning behövs… väldigt mycket tror jag.”
– Annette Ojanlatva.

” Går du den här kursen, är chansen stor att mycket händer inom dig själv på vägen mot coach på andlig väg! ”Underbara framtid – det mesta är ogjort!” som en känd grundare av ett stort möbelföretag uttryckte det! Verkligen givande kurs! ”
-Viveca N.

”..instämmer med föregående talare….fantastiskt!”
-Elisabeth D.

16.         

VÄNNER OCH KOLLEGER-LÄNKAR

KARIN ANDERSSON (Höllviken, Skåne)
Individ-, Grupp- och Ledarutveckling)
http://x-formation.org/karin_a.html
Har finns en resurs!

ANNETTE OJANLATVA – RECONNECTIVE HEALING (Skåne)
http://thereconnection.com/practitioners/directory/pop.php?idx=5562
Annette är en god vän och undertecknad kan skriva under på,
att hon kommer att göra en fantastisk insats, om du kontaktar henne. (Skåne).

ÅSA är en begåvad, vänlig och mycket sakkunnig person, som kan kombinera ihop massage med reikihealing i en session, om du så önskar. (Skåne)
ÅSA REIKI OCH MASSAGE – REIKI HEALING och REIKI-UTBILDNING
Ny hemsida: WWW.ASASREIKI.SE
INFO@ASASREIKI.SE


RESONANS: MÅ BÄTTRE TILL KROPP OCH SJÄL
Pär Wahlström
http://resonans.org/bok.asp?id=51

Ingmari Freijd (Stockholm)
FREIJD-OF-ART
www.freijd.se
08-604 95 61
0708-57 26 21
Ingmari Freijd
gör strålande webbdesign, och är dessutom en driven projektledare.
art@freijd.se
www.freijd.se

SIMSALABIM – För en kreativ samvaro, exempelvis smyckes- och presenttillverkning.
Ronnebygatan 31 i Karlskrona. Tel 0455-31 14 63. Lena Sundqvist.
www.simsalabimkarlskrona.se

Behöver du personligt utformade illustrationer och grafisk design för din blogg?
Du ser exempel på Pärs arbete på gma:s hemsida. Kan verkligen rekommenderas!
http://blogginvest.net/


KOLLEGIALA LÄNKAR:

BRUCE LIPTON  (biolog) – The Biology of Belief
http://www.brucelipton.com

GARY ZUKAV OCH LINDA FRANCIS (författare och föreläsare; spiritual partnership)
http://seatofthesoul.com/home-new/

THE SECRET OCH THE POWER HOMEPAGE:
http://www.thesecret.tv/

BYRON KATIE OCH THE WORK:
http://www.thework.com

SUSAN JEFFERS – Känn rädslan och gör det ändå:
http://www.susanjeffers.com/home

GREGG BRADEN:
http://www.greggbraden.com




17.
DHAMMAPADA: (buddhistisk urkund)
Vad vi är idag
Kommer från gårdagens tankar
Och våra nuvarande tankar
Bygger morgondagens liv;
Våra liv skapas i vårt sinne.

Om en människa talar eller agerar
Med ett rent sinne,
Följer glädjen honom
Som hans egen skugga.

18.
GRUNDINFO FRÅN GMA ACTION:

NÄTETIK?
Inga mailadresser härifrån sänds vidare i kommersiella syften. SPAM är ett giftstoff som skapar problem för miljoner människor idag. Hög etik eftersträvas härifrån i varje led. Har du fått ett Nätv.brev av misstag – sådant kan ske! – så skriv bara en rad, så tas din adress bort ur utskickslistan. . Direktkorrespondens hit ang. coaching är alltid konfidentiell, och hanteras som sådan.

AVPRENUMERERA? ÄNDRA MAILADRESS?
Önskar du avprenumerera det GRATIS Nätverksbrevet
är det vänligaste och smidigaste du kan göra är att inte blockera sändningen (då det går åt tid till att söka utreda varför ett mail inte kommer fram)
Istället: Skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net så tas din adress bort. Inga övriga frågor ställs. Hög etik är ambitionen härifrån. Du är välkommen att återuppta din prenumeration närsomhelst!

NÄTSÄKERHET?
Alla Nätverksbrev, eventuella attachments vid e-distanskurser och all kommunikation härifrån skickas alltid iväg kontrollerade av MICROSOFT SECURITY ESSENTIALS. Självklart är det alltid bra att köra sin egen antivirus ändå.

VIDAREBEFORDRA?
Det går bra att skickat Nätv.brevet vidare till vänner, dock är Resursbankens material internt och ej avsett för allmän publicering på nätet. Avidentifierade utvärderingar kan ibland citeras. Självfallet är all coachingkorrespondens konfidentiell.

HUR FUNKAR PRISNIVÅERNA?
Det finns ett grundpris på själva kursdagen.
Sedan finns ett stycket EARLY BIRD-erbjudande (tidigare olika nivåer har tagits bort)
Du balanserar alltid rabattpriset via PlusGirokonto 609 83 52-5.
Så du tjänar alltid på att anmäla dig och balansera en kurs eller workshop tidigare. I händelse av att du skulle bli sjuk kan du helt enkelt växla kursen mot en annan, kommande, mot coaching eller få pengarna åter till ditt konto.

gmaaction.resursbanken
Att: gunnar martin aronsson
Utbildningsverksamhet:
Transformationskurser, LivsCoaching.
Inspirationsföreläsningar.
E-kurser, HypnosAudioprogram,
Hypnosterapi, NLP-terapi. TimeLining.
TelefonCoaching, Hemma-Hos-Coaching.
Artiklar inom personlig utveckling,
mental träning och andligt
utforskande.

Adress:
Gillsätragränd 20
127 36 Skärholmen
mob: 0708 -107 992
Vi har F-skattsedel.
Vi har Skypetelefoni
Skypenamn: gunnar.martin.aronsson.gmaaction
PlusGiro: 609 83 52-5 (gma action)
mail:
gmaaction.resursbanken@gmail.com

Information om Nätverksbrevet:
Nätverksbrevet är ett opt-in kontaktbrev, dvs du anmäler ditt intresse att få det.
Ibland sänds dock Nätverksbrevet som prov till dig som beställt gmaaction-material eller varit med på kurs, workshop eller coaching. Skulle du av någon anledning ha fått Nätverksbrevet av misstag, eller om du önskar avprenumerera, ber vi om överseende: skriv en rad till sfumato7788@hotmail.com  så tas din adress genast bort. Allt gott.



Facebook gällande gma action transformationskurser:
http://www.facebook.com/pages/Andligt-Entreprenorsskap-Inspiration-i-en-Ny-Tid/140740815964977?ref=ts#!/pages/gmaaction-resursbanken-Transformationskurser-och-LivsCoaching/121532867878156


Facebook gällande Andligt Entreprenörsskap:
http://www.facebook.com/pages/Andligt-Entreprenorsskap-Inspiration-i-en-Ny-Tid/140740815964977?ref=ts#!/pages/Andligt-Entreprenorsskap-Inspiration-i-en-Ny-Tid/140740815964977


FREE STUFF: Mer gratismaterial:
http://evolutionbynight.wordpress.com/gratis-free-stuff/

MER OM SILVAMETODEN HÄR:
http://evolutionbynight.wordpress.com/jose-silva/
http://evolutionbynight.wordpress.com/lar-dig-silva-metoden/

BLOGGAR med massor av inspirations- och kunskapsvideos för dig!
Blogg A:
http://www.thesecret-hemligheten-gma-gma.blogspot.com

Blogg B:
http://rhondabyrnesthepoweripraktiken.blogspot