Sidor

torsdag 2 oktober 2008

MÅNDAG 30 SEPTEMBER 2008

Här är nya Nätverksbrevet!

--

NÄTVERKSBREV Nr. 23. 2008.
Fr. gma action – resursbanken.

Hej!

Här kommer ånyo ämnet för dagen:

FINANSKRISEN, del II.
Den så kallade finanskrisen fortsätter som bekant att skaka om inte bara USA men även Europa, och rädsla och oro har uppenbarligen spridit sig även till Sverige, då frågor om banker i Sverige kan gå omkull dyker upp, trots månget lugnande ord från Riksbanken och ledande bankers VD: ar.

ATT TA UTAN ATT GE TILLBAKA
Vi som studerar den andliga aspekten av ekonomi förnimmer att den egentliga orsaken till krisen ännu är i hög grad outredd – orsaken som kan beskrivas som att den gamla principen ”att ta utan att ge tillbaka motsvarande eller mer värde” är dömt att ge en rekyleffekt förr eller senare. Och just detta har vi som noterats i förra Nätverksbrevet beskrivit som grundorsaken till krisen; ty vad skulle det väl annars kunna vara? Vilken som helst analys som går tillräckligt djupt och därmed lämnar den ytliga, materialistiska världsbildens förklaringsmodell torde komma dithän, nämligen in mot centrum, mot orsaksfältets essensnivå. Och den är – som alltid – psykisk, inte fysisk.

NAPOLEON HILL
Det kan kanske vara av intresse att NAPOLEON HILL (”Think and grow rich”-författaren) var den centrala person som ordnade den ”Master Mind Group” som under president Franklin D. Roosevelts ledning gjorde så att personer från olika politiska läger kunde samverka för att skapa vad som kallade the New Deal, det projekt som 1933-1938 tog USA igenom 1930-talets depression i form av statligt initierade gigantiska arbetsprojekt, när det vanliga bankväsendet kollapsat.

MASTER MIND ALLIANCE
De två kamrarna i Kongressen (senaten och representanthuset) arbetade tillsammans 1933 under presidenten och med Hill som rådgivare tack vare denna Master Mind Alliance, likväl som överhuvudena från samtliga konfessioner och de ledande radiostationernas direktioner.

Principen, som Napoleon Hill underströk i Master Mind gruppen var ”att göra mer service och bättre service än vad som du är betald för att göra, och att göra det alltid och med en behaglig, positiv mental attityd”.
Som vi ser är det Wallace D. Wattles princip, som Napoleon Hill vidarebefordrat och som han inkorporerat i Think and Grow Rich, en bok som för övrigt Mahatma Gandhi senare kom att läsa och spriddes i de engelsktalande kretsarna i Indien.

Nå.
Med stor hjälp av denna Master Mind Alliance kom USA som bekant
tillbaka på fötter, förvisso inte i ett slag, men genom långsamt metodiskt vidmakthållande av den strategi som valts. Det var även Napoleon Hill som
– i egenskap av talskrivare och rådgivare till presidenten - myntade Roosevelt klassiska replik ”Det finns inget att frukta, utom fruktan i sig själv” (”There is nothing to fear, except fear it self”). En fras som är direkt hämtad från den esoteriska traditionen.

NEW DEAL - IDAG
Idag finns fortfarande några element kvar från New Deal, främst det socialförsäkringssystem som gäller äldre, handikappade och barn.
Det betyder inte i sig att dagarnas tumultartade möten har samma inställning som på Hills tid: enligt rapporter i the Times har det istället varit många hätska ord och handlingar som utspelat sig i representanthuset. Och nu senast – detta skrivs på måndagen den 30:e september, har representanthuset oväntat röstat ned krispaketet (trots att allt talar för att paketet ”måste” gå igenom, då man kommit till en kritisk punkt i utvecklingen).

Uppenbart har man nu helt glömt bort hur en Master Mind skall fungera, nämligen i HARMONI. Utan denna inbördes harmoni kan den aldrig optimaliseras, utan resultatet kommer att uttrycka även de inneboende konflikterna som finns i en sådan grupp.

RÄDSLA
Idag är det ännu en gång rädsla som sprider sig, såväl i amerikanska som europeiska samhällen, via banker och låneinstitut, börsmäklare och vidare till större företag, mindre företag och till enskilda.

Otaliga svenska penningar har idag 30 september på grund av denna rädsla överförts från vanliga banker till det tryggare statliga Riksgälden. Vad som då driver mig är rädslan att den vanliga banken kan komma i finansiella svårigheter och i förlängningen att jag då kan förlora mina banktillgångar eller, mer vagt, att jag ”måste nog” ta ut pengarna på grund av alla rykten som går om amerikanska och europeiska banker som på senare tid gått omkull, att ”ta det säkra före det osäkra”. Och ”man vet ju inte vad som händer”.

KONTANTFRÅGAN
Enda kruxet är, att OM ALLA personer skulle begära att få ut ALLA sina tillgångar i KONTANTER i en bank SAMTIDIGT, något som faktiskt inträffade i USA i samband med börskraschen 1929, då riskerar banken faktiskt att gå omkull, detta också eftersom banken inte – kanske förvånande nog – normalt sett inte disponerar över samtliga de numerära tillgångarna som kontoinnehavarna har i rena pengar, d.v.s. i sedlar.

De amerikanska bankerna har möjlighet att ha en tiondel av det utlånade beloppet tillgängligt i kontanta medel medan resterande 90% är att se som ”konstruerade” pengar som egentligen blott finns på papperet. Det aktuella finansiella banksystemet BYGGER på att alla inte samtidigt kräver ut sina insatta medel i kontanter: detta eftersom dessa kontanta medel helt enkelt inte ”finns” där. Det är en mental konstruktion, baserad på en kollektiv, social och juridisk överenskommelse om att ”så här är det”.

KEDJERATIONER
Om en kedjereaktion, eller en ”infektion” skulle uppstå i ”bankkroppen”, där fler och fler vill ta ut sina innestående tillgångar, tömma samtliga konton
i banken XYZ för att få ut sina kontanter, i ”reda pengar” skulle utgången alltså till sist bli förskräckande.
Not: i Sverige finns som bekant för den enskilde en statlig insättningsgaranti, som skyddar kunden, vilket i alla fall teoretiskt borde kunna lugna.

JÄTTEBANKEN
Det finns förstås utarbetade säkerhetssystem/försäkringssystem i den enskilda banken, mellan banker (som lånar av varandra) och bankerna är som bekant länkade till den övergripande Riksbanken/Centralbanken och regeringarna i respektive nation, men alla aktörer är som idag beroende av alla andra aktörer – om vi drar det till sin spets. Börsen i Asien och Europa påverkas i varje minut av vad som händer på Wall Street i New York. Systemen är sammankopplade i en ”jättebank”, och som dominobrickor kan bricka nummer 20 falla om bricka nummer 1 faller och otillräckliga skyddssystem existerar.

KRISENS ORSAK?
En orsak som nämnts är – till att börja med - ”vårdslös kreditgivning” från amerikanska bolåneinstitut, som inneburit markanta förluster för dessa institut, men en annan och djupare kan, som tidigare noterats, sägas vara ett laborerande med ”tomma värden” - istället för reala värden.

TOMT VÄRDE
Ett ”tomt” värde är ett som skapas utan att ge motsvarande värdeökning hos den som är föremål för transaktionen. För att tala med Bob Proctor handlar det då om ett ytligt välstånd som brister i andlig stabilitet, och ett sådant ”tomt” värde kan bara få ett resultat, förr eller senare: Ett ”tomt” värde tillbaka.
-Är det verkligen så vi vill ha det?

Och återigen är vi i större behov än någonsin av den gamla esoteriska kunskapen, som säger, att det som vi är rädda för, det är vad vi kommer att attrahera mer av.
Det är vad historien visat oss, åter och åter.

Vad det tydligen handlar om för oss alla är att se, lägga märke till den aktuella situationen, samt – och detta är det viktiga – gå in i sig själv, ta hand om, bearbeta sin egen eventuella rädsla, känna dess kvaliteter, samt RÖRA SIG ÄN LÄNGRE IN, för att nå det stadium där den absoluta tilliten och ron finns, för där finns även ”urgrunden” som kan föda fram de kvaliteter, som fungerar som ”medicin” mot rädsla och som låter oss få tag i de talanger och förmågor och handlingsberedskaper som är relevanta, passande, i situationen, som gör att vi kan agera med full kraft och med optimaliserad etisk kapacitet i situationen som föreligger. Dessutom vet vi genom arbetet med principerna från The Secret; att vi når en förnimmelse av att VÅR TRYGGHET LIGGER INTE I PENGARNA I SIG, UTAN LIGGER I VÅR KONTAKT MED ”KÄLLAN” och därmed med vår egen själsliga nivå.

När vi ändå är igång med NAPOLEON HILL går vi här igenom de tolv element som enligt Hill innebär verkligt, varaktigt VÄLSTÅND eller RIKEDOM:

1.
En positiv mental attityd. (Viktigast!, enligt Hill.)

2.
Fysisk sundhet och hälsa.

3.
Harmoni i mänskliga relationer.

4.
Frihet från rädsla.

5.
Hoppfullhet om framtida personliga framgångar.

6.
Kapacitet för en tillämpad tillit (det vill säga: till Gud eller det levande Universum)

7.
Villighet att dela med sig av sina välsignelser (dvs talanger och begåvningar) med andra.

8.
Att vara involverad i ett Labor of Love, dvs ett Livsarbete. (Utan ett sådant, skriver Napoleon på ett annat ställe, är det omöjligt att bli helt lycklig.)

9.
Ett öppet sinne vad gäller alla ämnen och för alla människor.

10.
Fullständigt utvecklad självdisciplin.

11.
Visdom med vilken det går att förstå människor.

12.
Finansiell trygghet.
--
Till sist…
DEN GLOBALA” TRANSMISSIONEN”
Slutligen kan nämnas den av många omfattade – säkerligen även många Nätverksbrevläsare – uppfattningen att vi står inför ett globalt skifte; ett som innebär att ”allt vad som varit dolt, skall bli uppenbarat”, det vill säga i det här fallet: att allt som inte är ”ekologiskt hållbart” måste upp till ytan för att vi
– en och en och i förlängningen kollektivt - skall kunna välja bort vad som inte längre fungerar, till förmån för vad som fungerar i en organisk helhet, d.v.s. inom detta område: det som representerar ett ”ekologiskt hållbart” välstånd och en ekologiskt strukturerad ekonomi.

--
Som nyhet läggs även två kurser inom som studiecirklar: dels SUND VIKT, SUND HÄLSA, som ej går som helgkurs utan som är upplagd för att deltagaren skall kunna ha tid över att genomföra olika små uppgifter under kursens gång.
Dels HEMLIGHETEN MED (OMSORGSFULLT OCH) MEDVETET SKAPANDE, baserad Dr Robert Anthonys material, som j. själv funnit vara av hög kvalité. Självklart är en studiecirkelform något annat än en intensiv helgkurs; för några passar helgkurser bäst, för andra måhända en långsamt ”tuffande” kurs som innebär 2 timmar varje vecka.
Hursomhelst: Välkommen om du vill gå en av dessa studiecirklar. Isåfall kontaktar du/ni studieförbundet NBV:s studiekonsulent Henrik Jern.
--
Vi passar även på att lägga in ANDLIGA EKONOMIAKUTEN 1-2 november samt påminner om möjligheten att ta del av E-DISTANSKURSEN THE SECRET-HEMLIGHETEN-I PRAKTIKEN.
--
I RESURSBANKEN denna gång ett utdrag ur Jacques Lusseyrans klassiska bok ”Och det blev ljus!” Jacques upplevde det svåra ödet att bli blind som åttaåring, men fann ett inre ljus, som när det var närvarande, guidade honom genom livets svårigheter, ett ljus som också var naturligt förknippad med glädje och lycka.
Eftersom här även finns med en liten personlig betraktelse av undertecknad, tänkte jag att det får räcka med denna Resursbankstext i det aktuella numret.
Mer texter kommer framöver!
--
.

Varmt tack för ditt intresse!

J

gma
--
INNEHÅLL:

1. INTRODUKTION (Ovan)
2. HUR GÖRA DET OMÖJLIGA MÖJLIGT
Lö 4 okt.- Sö 5 okt. MALMÖ
Baserat på Dr Robert Anthonys bok med
samma namn. Med en personlig introduktion av gma.
3. WorkShop:
HYPNOS OCH DET UNDERMEDVETNA
En introduktion.
Lö 11 okt.
WorkShop:
4. HYPNOS II – ”LIVET FÖRE LIVET”
En fördjupning och en inre resa mot ursprunget.
Sö 12 okt.
5. NYTT: SUND VIKT – SUND HÄLSA
Start 14 okt.
NYTT:
HEMLIGHETEN MED (OMSORGSFULLT OCH)
MEDVETET SKAPANDE.
Start: 25 nov.
6. THE SECRET – HEMLIGHETEN-kursen
Lö 18 okt – Sö 19 okt ARBOGA
Lö 25 okt – Sö 26 okt SUNDSVALL OBS NY TID!
7. ANDLIGA EKONOMIAKUTEN
Lö 1 nov (alla helgons dag) – Sö 2 nov.
8. THE SECRET III – MANIFESTATIONSMETODIK
Lö 8 nov.– Sö 9 nov. STOCKHOLM.
9. RESURSBANKEN:
Ur: OCH DET BLEV LJUS via Anita Goldmans bok
”Ljusbärarna”.
10. E-DISTANSKURS I ”THE SECRET-
HEMLIGHETEN-I PRAKTIKEN” NYHET!
11. E-DISTANSKURS ”VÄLSTÅNDSMEDVETANDE”
12. 2000-TALETS PSYKOLOGI:
Coaching och meningsinriktad terapi.
13. Övriga meddelanden.


1.
(Introduktion; ovan)

2.
NYTT: PILOTKURS
HUR GÖRA ”DET OMÖJLIGA” MÖJLIGT!
Baserat på Dr Robert Anthonys bok med samma namn.
--
I
En personlig introduktion av gma:

Hej!
Jag har alltid intresserat mig för att göra ”det omöjliga möjligt” – kanske även du?

I
Minns att jag som 15-åring blev vegetarian, vilket förstås var nästan ”omöjligt” att vara under 70-talets skola. Har för mig att det var undertecknad och högst två andra elever som fick vegetarisk mat, de två andra sannolikt för att de tillhörde någon religiös gruppering.
Vi ansågs sannolikt som konstiga typer. Och det var som det skulle.

Maten som serverades var vanligtvis komponerad av potatis, rivna morötter, en tomat, ärtor, några salladsblad, baked beans i sockrad tomatsås (som smakade tennburk), kokt blomkål eller kål; kanske en citronskiva och någon slags sås, ibland några tärningar ost, med hårt bröd som tilltugg samt mjölk. Nog såg åtminstone de ”vanliga” kötträtterna betydligt mer lockande ut än den sorgliga röran på min tallrik! Men jag fortsatte hursomhelst envist.

Få hade insikt om att det fanns möjlighet att komponera vegetariska (och goda) rätter, vilket jag inte alls belastar skolköket för, utan jag nämner bara detta för att markera, hur ”omöjligt” ett sådant projekt var i den kontexten. Det var onormalt! Och att röra sig utanför det vedertagna, accepterade, normerande och ”normala” är alltid utmanande för oss. Rädslan kommer lätt upp till ytan, eftersom vi ju så gärna vill bli accepterade av andra. Men undertecknad är dock fortfarande vegetarian.

II
Jag ville skriva i tidningarna. För det behövde man helst gå journalisthögskolan, men det intresserade mig inte. Jag hade fått nog av skolan och ville skriva med en gång. Det ”omöjliga” gjordes möjligt genom att jag helt enkelt sökte upp olika tidningsredaktioner och sa att jag ville skriva.
Det dröjde inte länge förrän jag skrev åt dåtidens undergroundpress, som etc., 299, 399, Kannibal (just passande namn för en vegetarian) och allt vad de hette, men snart nog även för de mer etablerade Riksteaterns tidning entré, de fria gruppernas Nya Teatertidningen och syndikalisternas veckotidning Arbetaren.

Jag skrev om litteratur, rockmusik, teater, serier, konst – allt som kunde få etiketten kultur. Och så ville jag skriva för en större tidning, och genom en god vän, Anna-Maria Narti, numera politiker, som då hade ett projekt i filmmanusskrivande och filmkritik, blev jag introducerad till Dagens Nyheters kulturredaktion, där jag under en tid kom att skriva radioteaterrecensioner. Och visst var det en lätt svindlande känsla, att befinna sig upp i DN-skrapan, med en fantastisk utsikt över Stockholm, när jag lämnade mina maskinskrivna manus till redaktionen (detta var alltså på ”stenåldern” 1979, före Internets genombrott!)

Det som var ”omöjligt” – att verka som journalist utan att ha gått på högskolan (eller, som man gjorde förr i tiden, att börja som allt-i-allo på redaktionsgolvet) – gjordes möjligt.

III
Undertecknad ville göra film. Samma visa: utan att ha gått på Dramatiska Institutet var det förvisso inte omöjligt, men svårt.
Jag sökte till DI utan att komma in, och gjorde då genast en 13 minuters svartvit kortfilm, Förhör, med en skådespelare från Dramaten. Därpå gjorde vi en film till, Jag är levande med min dåvarande flickvän, dansaren och koreografen Karin Schmidt.
Och så en till, Fröken Julie – en halvtimmes version av Strindbergs pjäs baserad på den pjäsversion vi gjorde med nyskrivet slut där Julie klarar sig utmärkt väl från rakkniven medan Jean blir tokig (undrar vad den käre August skulle tyckt om detta?) och så en kortfilm till, den 22 minuter långa Quatre-Mains, om ett äktenskap i kris, och med musik av den fantastiska Patti Smith. Det var filmer som samtliga kom att visas i Sveriges Television.

Kändes det som en revansch? Nej, faktiskt inte. Jag anade redan från början att detta material var alltför avvikande från normen för att kunna tas emot med öppna armar. Inga kända skådespelarnamn för den delen heller.
Men ganska intressant var det förvisso, att de fotografer som plåtade filmerna samtliga gick på Dramatiska Institutets filmfotograf- och ljudtekniklinje, vilket dock enbart berodde på, att det var de enda jag kunde hoppas på vilja bli engagerade i ett dylikt närmast ideellt projekt och som samtidigt hade know-how-et för att kunna hantera riktiga 16 mm-kameror och professionella ljusinspelningsutrustningar.
Så jag var utanför men ändå med i en slags osynlig ”parallell-linje” på DI.

Motståndet var ingenting som överraskade mig. Vad som engagerade mig var helt enkelt att göra film för att uttrycka vad jag kände inom mig. Och då jag även gjorde ”motstånd” mot normen, blev jag förstås utsatt för ”motstånd” från dem som representerade normen. Det var, med dagens språkbruk: Lagen om attraktion!

Hursomhelst: Därför gjorde jag film tillsammans med andra – fotografer, skådespelare, scenografer, kostymörer, klippare som hade liknande syfte, d.v.s. de ville liksom jag göra film.. Filmerna skapades med ”skosnöresbudget” och med enorm portion idealitet från samtliga involverade (Tack! kan j. passa på att säga här, i backspegeln, till dessa mina forna, modiga branschvänner).

Ovanstående är ej avsett som ”skryt” - (hoppas att detta ej har blivit intrycket) eftersom ”skryt” som bekant är baserat på ett egos behov av att ”blåsa upp” något från de rimliga proportioner, vilket ju är fullständigt ointressant och ett steg ut i overkligheten - utan har avsikten att fungera som exempel på hur ”det omöjliga” kan göras möjligt.

Att göra ”det omöjliga” möjligt behöver inte vara alltigenom behagligt: vad gäller kritikermottagandet var till exempel de två förstnämnda sedda som ”intressanta experiment”, medan de två senare fick utstå spott och hån. ”ALLT var dåligt”, skrev en recensent indignerat, och undrade över orsaken till varför denna smörja ”tilläts” visas i TV.

Därigenom skapades kontinuerligt (projekten pågick under cirka 12 år) en slags immunitet mot negativ kritik, vilket varit mycket välgörande för mig. Jag fortsatte helt oavsett denna kritik att göra film, radioteater och scenteater och att skriva journalistik och manus.

Tog jag verkligen inte intryck av kritik?
Jodå, men då passionen var större, tog den alltid udden av de nedgörande omdömena. Och jag visste någonstans, att kritiken ”måste” komma, så jag kunde lika gärna fråga mig: hur kan jag trots kritiken fortsätta?
Vilka vägar står till buds?
Vem eller vilka kan och ville hjälpa till?
Och hur kunde jag hjälpa dem som ville hjälpa mig?
Jag gick oförtrutet vidare, till dess att jag fann det än mer spännande att syssla med kurser och coaching under den ämnesrubrik som jag förnimmer är den mest essentiella: Upptäckandet av oss själva, kunskapen om vårt inre.

---
Är en sådan immunitet mot negativ kritik något som intresserar dig också?
Vad är ditt ”omöjliga”?
Är ditt ”omöjliga” tron att du inte ”kan”, inte ”vågar”, inte ”har möjlighet att genomföra det”, ”inte håller det för troligt att”, inte menar sig ”rätt kontakter” för att genomföra det ena eller det andra?

Ovanstående biografiska ”scener” har här, som sagt, enbart funktionen av att guida dig till möjligheten att gå igenom principerna via vår kommande kurs ATT GÖRA DET OMÖJLIGA MÖJLIGT
Lö 4-Sö 5 oktober i MALMÖ.

Dr Robert Anthonys material innefattar cirka 30 års forskning kring den mänskliga och andliga psykologin, ett material som jag själv förnimmer vara av mycket hög kvalité.

Utgångspunkten är nämligen, att alltför ofta är VAD VI TROR ÄR OMÖJLIGT JUST NÅGOT VI TROR – och INTE ett faktum.
Men vi gör det till ett faktum genom att tro på det.
Så…

Vi gör det omöjliga möjligt GENOM ATT FÖRÄNDRA VÅRA FÖRESTÄLLNINGAR OM VÅRA MÖJLIGHETER.

Vi kommer i kursen att gå igenom just vad DU själv tror vara ”omöjligt” (men som du egentligen längtar efter) och undersöka förutsättningarna för att ta bort de hinder som finns i sinnet så att du upplever DET MÖJLIGA i det som du längtar efter.

Samt frågar: Vilka ”mått och steg” kan vara tillämpligt i just det som du längtar efter men som du har trott vara ”omöjligt?”

Come and join the Fun!

Vi kommer att vara i den lite hemtrevliga, mysiga och personliga miljön som finns på “Soltemplet”, Östra Kristinelundsvägen 14
(i närheten av Kronprinsen) för denna kurs.

Vill du vara med?
Isåfall: Anmäl dig å det snarast och senast på torsdag 2 okt till
Gunnar-martin.aronsson@bredband.net

Är priset ett problem, trots rabatten?
Du kan du balansera kursen via pg 609 83 52-5 med
450 SEK vid kursstart 4 okt
och 450 SEK den 27 oktober!
Dessutom:
Är du arbetssökande el. studerande drar du av ytterligare 10%!


HUR GÖRA ”DET OMÖJLIGA” MÖJLIGT!

Introduktion II
Dr Robert Anthony är en av världens mest framstående gestalter inom andligt utforskande.
I över 30 år har han fungerat dels som terapeut med erfarenhet av NLP, Emotional Freedom Techniques, har varit verksam som hypnoterapeut, som författare, som coach för individer och konsult för ledningsgrupper i de mest väletablerade amerikanska bolagen (”Fortune 500”). Han har publicerat 15 besteller-böcker som idag är utgivna i 22 länder över hela världen.

Idag är han av Rhonda Byrne erkänd som en av inspiratörerna till The Secret. Anthony har också konstruerat audiokursen The Secret of Deliberate Creation och har idag en bloggverksamhet, Rich Mind Life Strategy.

Lördag 4 okt 10.00-17.00, Söndag 5 okt 10.00-17.00
PILOTKURSPRIS: 900 KR! (fullpris 1.480 kr.)
Plats: ”Soltemplet” : Östra Kristinelundsvägen 14 Malmö. Markplanet.
Se i övrigt http://www.soltemplet.se/
inkl moms och kaffe, frukt och juice.

BONUS: KURSHÄFTE ingår.
Högst 8 personer.


Anmälan är lätt:
a. skriv en rad till gunnar-martin.aronsson.bredband.net
b. Du får en bekräftelse om att plats finns.
c. Sätt in kursavgiften till PG 609 83 52-5 (gma action) och du är med!
Tystnadsplikt används, för att optimera tryggheten för dig.

Under kursen kommer vi att bland annat gå igenom:

+FINN DITT LIVSSYFTE OCH BYGG DINA MÅL PÅ DET

+UTGÅ FRÅN DINA FAKTISKA TILLGÅNGAR,
INTE FRÅN DINA UPPLEVDA BRISTER

+PROBLEM SOM DINA KVALIFICERINGSMOMENT TILL
DITT LIVSMÅL

+ GRUNDENERGIN FÖR ALLA BETYDANDE MÅL: PASSION; ”den inre elden”.

+ FRÅN "BEHAGSJUKA" TILL FRIHET FRÅN
BEKRÄFTELSETVÅNG

+ELIMINERA ORD SOM TÖMMER DIG PÅ ENERGI
+ ADDERA ORD SOM GER DIG EXTRA ENERGI

+ HUR ANVÄNDA DEN FYSISKA KROPPEN TILL
ATT ÖKA DIN¨ ENERGI SNABBT

+ HUR REDUCERA ORO FÖR FRAMTIDEN:
+ HUR VARA ”HÄR” OCH ”NU”

+ HUR BEMÖTA ”NEGATIV KRITIK”, SKULDPROJEKTION
OCH MANIPULATATIONER

+ FRÅN SEPARATION TILL ENHET; HUR FÖLJA SIN
INTUITION, SIN INRE VÄGLEDNING

+ HUR SKAPA MED MINDRE STRESS OCH MER FRID
GENOM ’DETACHMENT’ (Processen att släppa taget om alla
”måsten”, för att istället välja att vara ’ i flödet’) Även kallad
Medveten Närvaro.

INVÄVT I KURSEN FINNS HELA TIDEN…

+ PRAKTISKA ÖVNINGAR

samt, möjlighet till…

+ PERSONLIG COACHING

– Allt för att du skall erbjudas att få ut OPTIMALT VÄRDE av kursen.

Hjärtligt välkommen!


3.
WORK-SHOP:
HYPNOS OCH DET UNDERMEDVETNA

Lördag 11 oktober kl 10-17
Norra Vallgatan 90 MALMÖ.
Pris: 680 kr inkl. 25 % moms kaffe, te, frukt och choklad.
(Behöver du avboka sänds pengarna tillbaka till det konto varifrån de kom.)
BONUS: Kurshäfte.
Balanseras via PG 609 83 52-5 (gma action)

Workshopen är en introduktion i hypnos.
Om du vill kan du gå BÅDA DAGARNA, med
Dag 1 som introduktion och Dag 2 som fördjupningsdelen.
Istället för 1.360 kr går du då för 1.000 kr inkl. 25% moms.

Vi kommer att gå igenom:

+ Hypnosens moderna historia.
+ Hypnosmetodik från José Silva och Milton Erickson.

+ Information om hur Silvas metodik kan användas för att
förbättra närrelationer, jobbrelationer och hälsa.

+ En hypnotisk guidning under förmiddagen med fokus på problemlösning via det undermedvetna

+ En djupare hypnotisk guidning under eftermiddagen med fokus på
allmänhälsan.



4.
NYTT - WORK-SHOP:
HYPNOS II-
LIVET FÖRE LIVET

Söndag 12 oktober kl 10-17
Norra Vallgatan 90, 2 tr. MALMÖ. Konferenslokal.
Workshop-pris 680 SEK, som balanseras via PG 609 83 52- 5 före kursen. (Behöver du avboka sänds pengarna tillbaka till det konto varifrån de kom.)
BONUS: Kurshäfte.

I denna workshop kommer du att erbjudas en möjlighet att inhämta information från ditt eget undermedvetna vad gäller de viktigaste frågorna du har.
Syftet är att du erhåller informationer som hjälper dig att förstå din nuvarande livssituation.

Med hjälp av hypnotisk guidad visualisering kommer vi dels att:
+ Gå tillbaka ovanför din tidslinje fram till födelsen.
Under detta utforska delar av vårt livs viktigaste scener.

+ Gå bortom födelsen, till ett stadium före
vad som här förutsätts är före konceptionen.
Under detta då förhålla oss öppna till informationer som ges
intuitivt av dina egna andliga ledsagare.

+ Komplettera informationen med återkoppling på det yttre, medvetna planet.

OBS: Det finns ett moment av tillit som är väsentligt i den här processen, och det handlar alltså då om att inte ”vilja få rätt svar”, eftersom det är något som tvärtom stänger till möjligheterna. Istället handlar det om att aktivt ”lyssna” och vara öppen för svar. Ibland kan meningen bara nås genom att jag erfar det, steg för steg genom att helt enkelt leva. Deltagare må alltså vara öppna även för möjligheten att svar ej ges, men kan då istället förnimma det speciellt rofyllda tillstånd som finns här.

OBS II: Denna workshop görs ENBART med och för dem som tidigare
a.upplevt goda resultat med guidad visualisering och meditation samt
b. har en seriös hållning. Nyfikenhet är inte nog. Vi kan bara attrahera vad vi har inom oss, och utan en djup längtan efter svar blir resultatet på ett ytplan. Det är dock ej kursledarens område, utan du vet själv om du har mer än nyfikenhet. Isåfall är du HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN !


5.
NYTT: För dig där kvällstid passar bäst…
Kurser i studiecirkelns form!

Studiecirkeln
SUND VIKT, SUND HÄLSA
Fem möten. Start 14 okt. Slut 18 nov. Tisdagar 19.00-21.15
Plats: Kungsgatan 16 A, 2 tr. höger MALMÖ.

Ett kursprogram för att undersöka och förändra de andliga
och psykologiska attityderna bakom en ”negativ” självbild
och hälsomässiga problem med vikten

OBS:
Detta är INTE någon ”bantningskurs”! Allt ”bantande” som inte är genomfört med
en grundläggande kärlek till kroppen och
utan en förståelse för hur vår inre mentala ”blåkopia” av hur vi skrivit in det sätt som kroppen ”ska” se ut och fungera är här tolkat som i princip slöseri med tid och penningar.
Här går vi alltså igenom just hur förändra attityden till kroppen samt undersöker vår egen inre mentala ”blåkopia” för vår kropp.
Däremot kan kursen KOMPLETTERA ett vilket som helst viktminskningsprogram som du själv tror är bra för dig.
Vi kommer också att arbeta med element från The Secret via Bob Proctor, som även har tagit upp ämnet.
För anmälan o prisuppgifter: kontakta studiekonsulent Henrik.jern@nbv.se

Studiecirkeln
HEMLIGHETEN MED MEDVETET SKAPANDE
Fem möten. Start 25 nov. Slut 16 dec. Tisdagar 19.00-21.15
Plats: Kungsgatan 16 A, 2 tr, höger MALMÖ.

Vi utgår här ifrån författaren Robert Anthonys metodik
och går igenom grunderna för att med mindre ansträngning
transformera livet till större glädje.
För anmälan o. prisuppgifter: kontakta studiekonsulent Henrik.jern@nbv.se



6.
THE SECRET – HEMLIGHETEN
ARBOGA LÖ 18 OKT kl 10-18, SÖ 19 OKT kl 10-17
SUNDSVALL 25 OKT 10-18 SÖ 26 OKT 10-17 OBS NY TID!
Kontaktperson i Arboga. mail: maria@edsborg.com
Kontaktperson i Sundsvall: Ann-Christine Sandström:
annki82@hotmail.com

Vad är The Secret – kursen?
Den baserar sig på filmen och boken med samma namn, men gma-kursen handlar om att praktisera, implementera, dvs föra in de principer för manifestation som The Secret handlar om i den praktiska vardagen.

En bok kan inspirera, men du kan också lägga ifrån dig boken och gå tillbaka till ditt ”vanliga” liv.
En föreläsning eller kurs kan också inspirera, men du kan också gå därifrån och fortsätta ditt ”vanliga” liv, som om ”inget speciellt” egentligen har hänt…

Det är i sin ordning.

Dock:
De här gma-kurserna handlar alltså om att gå ytterligare ett steg:
att skapa real, kontinuerlig, positiv förändring i vardagen, baserat på den inspiration som du känner från The Secret-materialet.

Vill du det?

Det kan handla om grunderna för:

Att skapa ett VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
(= känna en ökad tillit till din förmåga att skapa eller balansera pengar, som i denna utbildning ses som en form av energi, en kraft.)

Att attrahera ditt PERFEKTA ARBETE
(= där du känner att du kommit på rätt plats/i rätt funktion).

Att FÖRBÄTTRA ALLMÄNHÄLSAN och/eller att underlätta läkande av specifika obalanser i kroppen.

Att LÖSA ”till synes omöjliga” PROBLEM i ditt liv.

Att HITTA MÄNNISKOR SOM PASSAR DIG att samarbeta med och/eller leva med.

Att FRIGÖRA dig från SKULD och KÄNSLAN AV MINDREVÄRDE

Att GE DIG SJÄLV TILLÅTELSE ATT SKAPA VAD DU ALLTID ÖNSKAT DIG FRÅN DITT HJÄRTA.
Detta görs genom att lyfta bort de ”filter” som finns för att etablera en klarare kontakt med ”Källan”, genom att släppa taget om det förflutna och genom att optimera känslan av tacksamhet i nuet.


OBS: en förutsättning för att du skall få ut det mesta av kursen är att du upplever att det existerar en primär andlig verklighet, som får sitt uttryck på det fysiska, materiella planet.
Ännu en förutsättning är att du känner dig REDO ATT SKAPA FÖRÄNDRING i ditt liv. (Det går förvisso att gå igenom kursen ”utifrån”, som en betraktare, men då händer mindre, än om du går igenom ”inifrån”, som en medagerande, då du optimaliserar de möjliga resultaten. )


ARBOGA
Lörd. 18 oktober 10-18 – Sönd. 19 oktober 10-17
Lokal: Centralt Arboga.
Kontaktperson: maria@edsborg.com

Pris: 1.480 kr inkl. 25% moms, kaffe/te och frukt samt kurshäfte.
Rabattmöjligheter:
Balansera till PG 609 83 52 – 5 senast torsd. 9 okt och du går för 1.380 kr
Balansera senast torsd. 2 okt och du går för 1.280 kr!
Tystnadsplikt används för att optimera tryggheten.
OBS: Högst 6 ytterligare personer!

SUNDSVALL
Lörd. 25 oktober 10-18 – Sönd. 26 oktober 10-17
Pris: 1.480 kr inkl. 25% moms, kaffe/te och frukt samt kurshäfte.
Kontaktperson i Sundsvall: Ann-Christine Sandström:
annki82@hotmail.com

Pris: 1.480 kr inkl. 25% moms, kaffe/te och frukt samt kurshäfte.
Rabattmöjligheter:
Balansera till PG 609 83 52 – 5 senast torsd. 16 okt och du går för 1.380 kr
Balansera senast torsd. 9 okt och du går för 1.280 kr!
Tystnadsplikt används för att optimera tryggheten.
OBS Högst 4 ytterligare personer



ANMÄLAN TILL KURS ÄR LÄTT:
Skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net att du vill gå.
A. Du får en bekräftelse att plats finnes.

B. balansera kursavgiften till PG 609 83 52-5 (gma action).
OBS Viktigt: Skriv ditt NAMN, KURS och KURSDATUM – och så är du med.
OBS: Först när avgiften är balanserad är du garanterad plats.
”Först till kvarn…”-principen gäller!
I händelse av att du skulle nödgas avboka din kursplats, får du givetvis tillbaka hela summan till ditt meddelade kontonummer.
Not: Om du önskar skrivet kvitto på kursen kan det ordnas. Meddela bara i förväg detta.
Not: För företagare: även fakturering är möjlig.


Kursröster:


”Ett hjärtligt tack för en jättebra kurs. Jag har sedan dess känt mig mycket friskare och gladare. Jag har även fått mer energi och inspiration till att hålla mig frisk och även få mina andra önskningar uppfyllda.
Jag märker att där är en ständig konversation med universum.
Jag har under de gångna veckorna blivit ställd inför idel överraskningar, som kan ha med mina önskningar att göra. De flesta var mycket positiva.
Nu ser jag fram emot Secret 2 för att bli ännu bättre på att konversera med universum.”
- Ulla.

” Gunnar både provocerar och stödjer vilket helatiden leder till större självinsikt och andligt uppvaknande.
Kursen rekommenderas till alla som vill bjuda in en verklig och beståendeförändring i livet. Flera verktyg att lägga i lådan. Hurra!”
- Borith Ekman, Malmö.


”Kursen gav mig en förnyad tillit till min inre vägledning…”
-P.H.

”Facinerande på det sätt du tog fram och löste upp de blockeringar som finns. Suveränt!
Kursen har redan förändrat mitt liv och det blir spännande att se vad som kommer att hända i framtiden. Varma hälsningar”
-Birgit H.


”Gunnar Martin är en fenomenal coach och inspiratör…Tack från djupet av mitt andliga hjärta!”
- Helena, Malmö

”Vill bara tacka för en fantastisk kurs som gett så mycket inspiration och glädje. Det här funkar helt otroligt bra, bara man vet vad det verkligen är man önskar sig och vad man har för mål. Rekommenderar The Secret-kursen till alla. Den gör bara gott.”
- A.O.

"Två fullmatade dagar som jag i framtiden troligen kommer att säga vara de dagar då mitt liv ändrades i rätt riktning! "
- Lena, Malmö

”Tack för 2 härliga dagar den 13 och 14 september!”
- Katarina.

”Åhh.. det är så Fantastiskt!!! Jag har varit och skrivit kontrakt på en underbar vindsvåning… i dag, och jag är så exalterad... det är ljuuuvligt :-)) Och jag bara Visste att den skulle bli min, jag var lugn och glad och lyckligt förväntansfull hela tiden medan jag väntade på svaret. Vi var 5 st som var på visningen och alla ville ha den.. men den var kommen till mig, jag kände ju det.”
- Ylva.



7.
THE SECRET – HEMLIGHETEN III: MANIFESTATIONSMETODIK
Lö. 8 nov 10-18 och Sön. 9 nov 10-17
Plats: Jungfrugatan 5, Östermalmstorg, STOCKHOLM

1.480 SEK inkl 25% moms, kaffe, frukt och 30-sidigt kurshäfte
Högst 6 st ytterligare deltagare
Tystnadsplikt används.
RABATTMÖJLIGHETER:
Balansera senast to. 30 okt. och du går för 1.380 SEK
Balansera senast to. 23 okt. och du går för 1.280 SEK
SUPER EARLY BIRD:
Balansera senast to 9 okt. Och du går för endast 1.000 SEK!

Anmälan:
genom ett mail till gunnar-martin.aronsson@bredband.net
Samt att du balanserar kursavgiften till PG 609 83 52 – 5 gma action.
Du får en skriven bekräftelse att du är med.
Papperskvitto kan erhållas i samband med kurs, om så önskas.

Den här tvådagarskursen är en fördjupning av insikterna från The Secret/ The Law of Attraction-traditionen, där det essentiella är att hantera de manifestationsmetoder som The Secret/The Law of Attraction-traditionen vidarebefordrar.

Vi hämtar manifestationstekniker, know-how och visdom från framträdande personligheter och genier som…

DR ROBERT ANTHONY
NAPOLEON HILL
NEAL DONALD WALSCH
STUART LICHTMAN
BOB PROCTOR
LOUISE HAY
och
WALLACE WATTLES.


Områden kan vara vadsomhelst inom exempelvis
Hälsa/Fysiskt välstånd (varmed avses: Att må så bra som jag kan må, med hänsyn till min grundkondition, ålder, etc.)
Emotionellt välstånd (varmed avses: att kunna acceptera, hantera och använda alla sina känslor på ett konstruktivt sätt)
Pengar/Ekonomiskt välstånd (varmed avses: Välståndsmedvetande, som I sig har två uttrycksformer.)
Karriärmässigt/Yrkesmässigt välstånd (varmed framförallt avses inriktning mot mitt Livsarbete.)
Relationsmässigt välstånd (varmed avses: att må bra oavsett relationsformen jag valt, och att kunna känna mig bekväm i olika sociala funktioner.)
Välstånd inom personlig utveckling och den andliga dimensionen av tillvaron (varmed avses: vad jag själv menar vara den andliga sidan av tillvaron, innanför eller utanför traditionella religiösa skolor och åskådningar.)

Vi har som bekant olika prioriteringar.
Det väsentliga är att du förnimmer att just dina prioriteringar är rätt för dig.
Ingen annan kan avgöra det.

Fokus är:

+ Vi kommer att utgå från att VI ÄR MEDSKAPARE TILL VÅRT LIV, och att de dominerande tankarna påverkar vad vi attraherar respektive repellerar (stöter bort).

+Att få det undermedvetna och det medvetna i högre grad SYNKRONISERAT (samstämt) med varandra, då detta innebär en ”uppladdning” av attraktionskraften.

+Vi kommer att fokusera de blockeringar som kan finnas, för att beredas möjlighet att
lyfta bort dem och gå vidare.

+ Vi kommer att leta efter meningsbärande strukturer i våra liv, och därigenom skapa en beredskap för att kunna släppa taget om gamla upplevda smärtor.


+ Vi kommer att även ta upp ”trouble-shooting”, det vill säga: vad göra om vi ”stöter på patrull”, d.v.s. känner av misstro, besvikelse, bakslag, tycker att ”det här funkar ju inte”, missmod, etc. .(Grunden är dock helt klar: Vi behöver affirmera ”Detta eller något bättre”, och överlämna vår önskan till den Universella Intelligensen.)

För att gå kursen behöver du ej ha gått gma:s andra The Secret-hemligheten-kurser, men ha tagit del av boken eller filmen The Secret eller läst motsvarande litteratur, exempelvis Ester Hicks/Abraham – och förstås att du är seriöst intresserad av att utforska dig själv och Lagen om attraktion!

Hjärtligt välkommen
--

Referenser angående andra The Secret-kurser;
Då tidigare kursdeltagare alltid är välkomna att lämna sin återkoppling hit och sådana inkommer då och då, till stor glädje för undertecknad och till stor hjälp för verksamheten, passar jag – med vänligt tillstånd – på att inkludera följande ang THE SECRET II:

"Jättestort TACK TACK TACK för en fantastisk helgkurs den 24 o 25 novi The Secret II. Jag tyckte att the Secret I var fantastisk och mkt givande men The Secret II var helt enkelt en otrolig upplevelse och med Dig Gunnar som coach; det är svårt att beskriva det måste man uppleva för att förstå hur bra det var och hur mkt det gav."- G.T., Vellinge, Skåne.

”Jag är så nöjd med kursen secret II Under denna kurs fick jag klart och tydligt belyst roten till mitt ekonomiska mönster som hade haft en bra grogrund och ett fullt utvecklat system i min kropp, inte undra på att alla mina ansträngningar har känts hopplösa när jag haft ett så starkt mönster angående välstånd på alla plan, nu är tanke, känsla och handling på väg att synkroniseras, det blev synliga bevis ganska omgående och det är bara början på processen,
just nu känns det som jag har ett dominospel i min kropp.
Det blir spännande, nu är allt möjligt.
Stort Tack.
-H.Sjögren. Hbg.



8.
ANDLIGA EKONOMIAKUTEN


Vi behöver förutom fysisk och psykisk läkedomskonst även ekonomisk läkedomskonst, eller hur?
Och det är just vad detta är menat att vara ett uttryck för:

Vi identifierar ”smärtorna” och gör en ”diagnos”.
Vi söker efter ”medicin” för åkommorna, och hittar dem i historiens ”ekonomiska läkare”, de pionjärer som gått före och visat vägen för oss andra.
Vi känner in och analyserar vilken ”medicin” som är passande för just mig.
Vi lägger upp ett 100% ”eget” grundprogram för ekonomiskt läkande.

Materialet i den här kursen bygger på den andliga traditionen som pekat på
ett nytt andligt förhållningssätt till pengar, vidarebefordrat av föregångare som
Wallace Wattles, Florence Scovel Shinn, John Randolph Price, Charles och Myrtle Fillmore, Charles Haanel och, i modern tid, Bob Proctor.

Vi kommer här att gå igenom ”behandlingsmetoder” från förgrundsgestalterna inom andligt tänkande och ekonomi, de som lyckats förena dessa två till en mer harmonisk helhet.

Vardagen:
+ Skapa en helhetsbild över ekonomin som den föreligger.
(Vi går inte in i detalj, utan fixerar bara olika större ”tårtbitar” eller konton.)

Den mentala ”ekonomi-matrisen”: (Vad som finns i mitt huvud om ekonomi)
+ Grundinställning, ”blåkopia” för att få vår ekonomi att fungera på längre sikt.

Skulder:
+ Hur eliminera skulder enligt ett andligt förhållningssätt:
+ Hur tänka och känna om skulder. (Från vanmaktskänsla till kontrollkänsla)
+ Hur handla vad gäller skulder.

Vändning:
+ Hur öppna upp för ett välståndsmedvetande (oavsett nuvarande
ekonomisk nivå.)

Balansering:
+ Prioritering av vissa områden och reducering samt ev. avveckling av vissa
områden där du lagt pengar.
+ Hur öppna upp för nya inkomst- och intäktsmöjligheter via:
+ Hur tänka och känna vad gäller ökade inkomster och intäkter.
+ Hur handla vad gäller ökade inkomster och intäkter
+ Sju ”välståndssår” – och hur läka dem. Från Tony Robbins.

Konsumtion och investering:
+ Skillnaden mellan att lägga pengar på konsumtionsvaror och på tillgångar.

Process-målet:
+ Att förnimma ett ständigt, harmoniskt ”pengaflöde”, såväl till dig som
från dig, kopplat till din specifika form av välståndsmedvetande.

Datum: lördag 1 nov. 10-18, söndag 2 nov. 10-17
Plats: Norra Vallgatan 90, konferenslokal.
Pris: 1.480 kr inkl moms, kaffe, te, frukt o kurshäfte
RABATTMÖJLIGHETER:
Early Bird: betala direkt till PlusGirokonto 609 83 52 -5 (gma action)
Senast torsd. 23 okt och du går för 1.380 kr
Senast torsdag 16 okt och du går för 1.280 kr
Senast torsdag 2 okt och du går för 1.000 kr!

ANMÄLAN: Skriv in ditt namn och kursens namn.
Detta underlättar administrationen, och du får automatiskt ett kvitto, om du så önskar.
Vid ev. återbud återfår du hela summan igen på anfört PG-konto.
OBS: Högst 10 personer!

TYSTNADSPLIKT
gäller denna kurs för att optimera din trygghet och underlätta förändringsprocessen!
Du behöver ej heller tala om din budget. Istället tar du själv upp de frågor SOM DU SJÄLV ÖNSKAR TA UPP.

KURSRÖSTER om ANDLIGA EKONOMIAKUTEN:

”…jag har fått energi att ta tag i min ekonomiska situation på alla sätt och vis. Jag är så tacksam så du anar inte. Det var en helt fantastisk kurs, med så mycket handfast och konkret, varvat med all din klokskap och dina övningar.
Det kunde inte varit bättre! Det var på tiden att jag tog tag i mitt ekonomiska välståndsmedvetande och inte bara hålla på med mitt andliga välståndsmedvetande! Jag vill på det varmaste rekommendera denna kurs till alla dina tidigare och dina blivande kursdeltagare.
Jag säger bara: Gå denna kurs!! Det kommer att bli det bästa du gjort på väldigt länge! Jag lovar!”
- Karin i Höllviken

” Kursen Andliga Ekonomiakuten har givit mig verktygen att förstå sambandet mellan det andliga välståndstänkandet och det ekonomiska välståndstänkandet; detta är inte lätt men det är det ingen som lovat heller.
Denna kurs vill jag gärna rekommendera till alla som vill gå vidare i sitt välståndstänkande. ”
- Gun i Vellinge

(varmt tack för referensuttalandena!)

Ansvarsfördelningsförtydligande (disclaimer)
Det må noteras, att hela kursen skall betraktas som en inspiration för dig att själv gå vidare med att hantera din ekonomi. Kursen är EJ avsedd som direkt rådgivning i konkreta ekonomiska spörsmål.

9.
RESURSBANKEN:
OCH DET BLEV LJUS.
Ur: LJUSBÄRARNA av Anita Goldman.

Om livsödet Jacques Lusseyran.

(Utgår pgr av copy-skäl på denna blogg.)

10.
NYTT:
4-VECKORS E-DISTANSKURS
I ”THE SECRET-HEMLIGHETEN-I PRAKTIKEN”
START: NÄRSOMHELST!
4-VECKORS E-DISTANSKURSI "THE SECRET - HEMLIGHETEN - I PRAKTIKEN",baserad på källorna till filmen och boken The Secret.

På grund av intresset för e-distanskursen i VÄLSTÅNDSMEDVETANDE synes det relevant att även presentera denna E-DISTANSKURS i ”THE SECRET-HEMLIGHETEN-I PRAKTIKEN”.
Innehållet är delvis gemensamt, men denna är mer generell, alltså ej så inriktad på just välståndsmedvetande.
Detta beroende på att The Secret-traditionen rymmer så mycket.
Här får du alltså grundmaterial till en E-distanskurs i ämnet.
Fördelen med en är förstås att du kan läsa och vara verksam med material när du har tid och lust, utan att behöva tänka på ”logistik”-faktorn som gäller vid vanliga kurser, dvs transport och samordning med andra människor. I denna baskurs ingår:

VILL DU FÖRA IN "HEMLIGHETEN" I DIN VARDAG?Och önskar göra det genom en distanskurs?
DÅ KAN DETTA VARA TILLFÄLLET FÖR DIG!
Med hjälp av en e-distanskurs kan du bekvämt hemifrån studera det e-postade materialet när du själv har tid och lust till det.
Du trycker själv fram material på din skrivare.Materialet kommer som främst word-filer och pdf-filer, för att du skall kunna få så snygg utskrift som möjligt.

Vad du får är ÖVER 250 SIDORS A4-material
Du kan närsomhelst under dessa fyra veckor skriva och få respons från kursledaren gma.
Korrespondensen sker direkt som inskriven text.
Du kan påbörja kursen NÄRSOMHELST!Ja - NU!Priset är f.n. 500 SEK inkl. 25% moms.

VAD INNEHÅLLER E-DISTANSKURSEN I"THE SECRET - HEMLIGHETEN - I PRAKTIKEN"...?VAD ÄR DET JAG FÅR NÄR JAG BESTÄLLER?

1.EN INTRODUKTIONSARTIKEL OM HISTORIEN BAKOM THE SECRET av gma. (cirka 15 sid.)

2.ARBETSHÄFTE FÖR THE SECRET-HEMLIGHETEN-kursen.(c:a 48 sidor). Du fyller här i olika uppgifter relaterade till självutforskning.

3.FRI PERSONLIG SKRIFTKORRESPONDENSunder de fyra veckorna utifrån kurstemat.Ha du frågor skriver du alltså till undertecknad och får personligt svar.OBS: Svaren är ej avsedda som "råd" utan handlar alltid om att söka anknyta dig till materialet med hjälp av frågor, reflektioner, meditationer.

4.EN INTRODUKTIONSARTIKEL om Wallace Wattles, av gma.(c:a 15 sid.)

5.Extrakt på engelska ur THE SCIENCE OF GETTING RICH av WALLACE WATTLES, själv "urkällan" för Rhonda Byrnes The Secret-projekt, d.v.s. den bok hon läste, när hon fick sin starka inre upplevelse.

6.Till svenska översatta passager ur klassikern THE SCIENCE OF GETTING RICH* (1910) kommenteras och fördjupas att komma in i tänkandet, förhållningssättet, metodiken. Inkluderar kommentarer av gma.

7.Till svenska översatta passager ur klassikern THE MASTER KEY SYSTEM* av Charles Haanel (1917) den andra stora portalfiguren vad gäller The Secrets källor. Inkluderar kommentarer av gma.

8.INSTRUKTIONER HUR KONTAKTA DIN INRE INTUITIVA VÄGLEDNINGhämtade ur DR ROBERT ANTHONY:s kunskapsbank.Robert Anthony har idag över 30 års erfarenhet av Law of Attraction-relaterat arbete och är en av de av Byrne erkända inspiratörerna till Rhonda Byrnes The Secret-projekt. Utan denna fördjupade kontakt med det undermedvetna förblir The Secret en intressant kunskapstradition. MED den fördjupade kontakten kan livet levas mer "vaket" och skapandet av omständigheter blir en mer medveten process, då du via ditt undermedvetnas Super-Medvetna "för upp" material till ditt medvetna sinne.

9.ARBETSHÄFTET ”SÅ MOTIVERAR DU DIG!” Via dessa övningar kan du undersöka hur dina värderingar stöder eller motarbetar dina mål, och hur du kan skapa en flexibilitet i ditt handlande genom ökad medvetenhet. (c:a 30 sid.)

SAMT:YTTERLIGARE BONUS-ÖVERRASKNINGAR!- som ej tas upp här, får då blir de inte någon överraskning!Dock handlar det om ännu mer konstruktivt, praktiskt textmaterial, för att fördjupa kursen.--TOTALT ÖVER 250 SIDORS A4-MATERIAL!
Tekniskt:
Materialet sänds både som inskriven TEXT , som antiviruskontrollerat
WORD-attachment och som antiviruskollad PDF-FIL, som du öppnar och då får det rätta formatet med en gång, vilket skapar ett snyggare resultat.

ANMÄLAN:
A.Skriv en rad tillgunnar-martin.aronsson@bredband.netAtt du önskar anmäla dig till den här kursen.Skriv vilken e-mailadress som kursen skall sändas till!

B.Balansera kursavgiften 500 kr till PG 609 83 52-5 (gma action)Du är med och får genast första utskicket!


11.
E-DISTANSKURS I ”VÄLSTÅNDSMEDVETANDE”
START: NÄRSOMHELST!


Under 6 veckor får du kursmaterial om VÄLSTÅNDSMEDVETANDE till din uppgivna e-postadress och du är under kursen välkommen att korrespondera under hela perioden med kursledaren om ditt möte med materialet.
Pris: 600 SEK inkl. 25% moms.
Du kan påbörja kursen NÄRSOMHELST.

VAD DU FÅR I DEN HÄR KURSEN:

1.
E-POSTADE MINI-kursen VÄLSTÅNDSMEDVETANDE I 6 DELAR med skrivövningar, för att du skall kunna orientera dig om det nya tänkandet och om hur din "blåkopia" vad gäller pengar och välstånd öht ser ut.

2.
ARBETSHÄFTE FÖR THE SECRET-HEMLIGHETEN-kursen.
(c:a 46sidor). Du fyller här i olika uppgifter relaterade till självutforskning.

3.
ARBETSHÄFTE FÖR THE SECRET II – VÄLSTÅNDSMEDVETANDE.
(c:a 46sidor). Du fyller här i olika uppgifter relaterade till självutforskande.

4.
FRI PERSONLIG SKRIFTKORRESPONDENS
under de sex veckorna utifrån kurstemat.
Ha du frågor skriver du alltså till undertecknad och får personligt svar.
OBS: Svaren är ej avsedda som "råd" utan handlar alltid om att söka anknyta dig
till materialet med hjälp av frågor, reflektioner, meditationer.

5.
HELA KLASSIKERN THE SCIENCE OF GETTING RICH
av Wallace Wattles som nedladdningsbar pdf-fil.

6.
EN 18-sidig ARTIKEL om Wallace Wattles (skriven av gma).

7.
Till svenska översatta passager ur klassikern THE SCIENCE OF GETTING RICH kommenteras och fördjupas (som hjälper dig som ej brukar läsa litteratur på engelska/ men även dig som är förtrogen med engelskan/ att komma in i tänkandet, förhållningssättet, metodiken.

8.
INSTRUKTIONER HUR KONTAKTA DIN INRE VÄGLEDNING
hämtade ur DR ROBERT ANTHONY:s kunskapsbank. Robert
Anthony har idag över 30 års erfarenhet av Law of Attraction-relaterat arbete och är en av inspiratörerna till Rhonda Byrnes The Secret-projekt.

9.
ARBETSHÄFTET ”SÅ MOTIVERAR DU DIG!” Via dessa övningar kan du undersöka hur dina värderingar stöder eller motarbetar dina mål, och hur du kan skapa en flexibilitet i ditt handlande genom ökad medvetenhet.

10.
TEXTER OCH EN ÖVNING FRÅN JOHN RANDOLPH PRICE:
”40-DAGARS VÄLSTÅNDSPLAN”

11.
YTTERLIGARE BONUS-ÖVERRASKNINGAR!
- som ej tas upp här, får då blir de inte någon överraskning!
Dock handlar det om ännu mer konstruktivt, praktiskt textmaterial, för att fördjupa kursen.

ÖVER 250 A4-SIDORS MATERIAL!
--
Materialet sänds både som inskriven TEXT , som antiviruskontrollerat WORD-attachment och som antiviruskollad PDF-FIL, som du öppnar och då får det rätta formatet med en gång, vilket skapar ett snyggare resultat.

A.
Skriv en rad till
gunnar-martin.aronsson@bredband.net
Att du önskar anmäla dig till den här kursen.
Skriv vilken e-mailadress som kursen skall sändas till!

B.
Balansera kursavgiften 600 kr till PG 609 83 52-5 (gma action)
Du är med och får genast första utskicket!
Hjärtligt välkommen…


12.
LIVSMENINGSINRIKTAD
COACHING OCH TERAPI
baserad på 2000-talets andligt fokuserade psykologi.

DITT LIV HAR MENING!
Sådan är utgångspunkten för denna coaching o. terapi.
Du kan upptäcka LIVSMENING bakom de händelser, som format ditt liv till där du är idag – även dina svåra, mörka, ja, kanske de allra svåraste händelserna i ditt liv.
Att uppleva mening med sitt liv, är – sådan är här övertygelsen – utgångspunkten för den ”optimaliserade” livsupplevelsen, det vill säga: den bästa plattformen för att kunna leva till 100%.
Oavsett vad som hänt i det förflutna, väljer vi i denna coaching/terapi i NU:et vår framtida verklighet.

TYSTNADSPLIKT praktiseras.
Verksamheten är icke-medicinsk och komplementär till vanlig sjukvård, ej en ersättning för sådan vård.
PRIS: 550 kr inkl. 25% moms.
Balansering helst via PG 609 83 52 – 5 (gmaaction) föredras, då kontanthantering tar (onödig) tid för båda parter.
Du är välkommen att betala före eller efter coachingsessionen
via konto 609 83 52-5.
(Dock: har du inte Internetbank kan du förstås balansera även i samband med coachingmötet.)

+ För att få perspektiv på centrala livshändelser
+ För att se mönster gällande en aktuell problemsituation
+ För att lösa upp icke-konstruktiva tanke- och känslomönster
+ För att införliva konstruktiva tanke- och känslomönster
+ För att släppa taget om det förflutnas upplevda oförrätter
+ För att leva mer i NU och mindre i dåtiden och framtiden

Möjlighet till hypnoterapi är möjligt, om du så själv önskar.


TID: C:a 2,5 timmar- 3 timmar per möte.
10.00-12.30 (13.00) eller 13.00-15.30 (16.00)
BOKNING: gunnar-martin.aronsson@bredband.net
Du får ett mail med DEFINITIV-BOKNING av tid
(detta för att undvika ev. missförstånd vid mobiltelefonkontakt, etc.
Om du önskar kontakt samma dag med gma, ring:
0708-107 992. (Om ej svar, tala in ett meddelande.)
PLATS: Kungsg. 16 A, Malmö, 2 tr. till höger.
(Mellan Länsstyrelsen och Konserthuset.
Utanför Länsstyrelsen brukar det finns P-platser.
Porttelefon finns. Tryck: ”NBV Studierum.”



Med vänligt tillstånd återgivna referenser:

”Det finns en spetsmetodik hos Gunnar och det är NLP. Men vad jag tänker på när jag skriver spetsmetodik är en metodik som utövas med precision, pricksäkerhet, koncentration och lyhördhet. Inte nog med det. Man får full respekt av Gunnar, med en stor dos humor och allvar…. Han är helt enkelt sanslöst duktig på att kommunicera med tankar och känslor hos mig själv som jag tidigare endast tyckt stått i vägen för min lycka. Hur bär han sig åt?”
Agneta, Malmö.

”För ett knappt år sedan kom jag med hjälp av dig fram till en strategi för mitt avhandlingsskrivande m.m.…. Det fungerade! Avhandlingen ärklar (liksom de andra stora projekten som vi talade om).
Tack för att du inspirerade mig att ta djärva beslut.”
M. S.

”Måste säga att du verkligen är briljant som coach och otroligt duktig på att hitta trådar att dra i. Jag känner efter vår session att det har skett ett skifte i mig. Ett litet, men ettrigt, skifte som jag inte kan frånse eller vifta bort.”
Kristina, Malmö

”…Och ett ännu STÖRRE TACK för hjälpen med att bota Gry´s fobi. Det gjorde du verkligen och hon är jättelycklig över det!.”
Karin A.

”Som alltid efter en session hos dig är jag steget närmre helheten hos mig. Känslan i dagsläge är att pusselbitarna är på plats som en bas och från det får jag bygga på höjden och brädden. Jag fick också en skön känsla med mig av att vara mer än vanligt öppen för nya vägar och relationer och kan se på det gamla från ett annat perspektiv.
Kajsa.

”Coaching har jag testat tidigare, men detta var helt annat än jag varit med om. Gunnar Martin lotsade mig fram att se förträngda mönster som lett mig dit jag var idag. Jag blev fullt medveten om hur mitt liv levdes idag. Nu känns det mycket spännande att stå inför arbetet att ta tag i detta. Tack vare de insikter Gunnar Martin gett mig i coachingen och den feedback som följde i samtalet känner jag mig rustad att steg för steg göra de nödvändiga förändringar som mitt inre viskar till mig att jag måste göra. ”Iréne, Stockholm

”…det var en helt underbar coaching.. jag är fortfarande kvar i den rusiga, ljuvliga känslan och insikten av att ha blivit på det klara, ja till stor del i alla fall :-) , med min livsuppgift i detta livet. Allt faller på plats på ett fantastiskt sätt!
- Ylva.


(Stort tack för möjligheten att citera, vänner!)
/gma

13.

ÖVRIGA MEDDELANDEN

KAN NÄTVERKSBREVET SÄNDAS VIDARE TILL ANDRA?
Jadå, det går bra att sprida till vänkretsen!
Dock är materialet fortfarande icke-offentligt, på grund av textmässiga rättighetsfrågor,
d.v.s. Nätverksbrevet är avsett för ”internt bruk” eller en sluten krets.

NÄTETIK?
Inga e-postadresser säljs eller ges bort i kommersiella syften.
SPAM är ett elektroniskt mentalt giftstoff som bör motverkas!
Sponsrade länkar ingår ibland för (enl. avsändarens åsikt) högkvalitetsprodukter.
Nätverksbrevet skickas som gruppsändning. Du kan vara anonym om du så önskar.
Nätverksbrevet går bara kontinuerligt ut till dem som aktivt har bett om det.

Ibland skickas ett Nätverksbrev som bilaga till en person som tidigare visat intresse för gma:s utbud i syfte erinra om möjligheten till återknuten kontakt, detta innebär dock inte att mailadressen är lagd till prenumerationsregistret.

Har du av någon anledning ändå fått Nätverksbrevet i e-posten, skriv en rad,
så tas din adress genast bort!
Misstag kan ske, dock är intentionen att minimera dessa!
Tack för ditt överseende i såfall.
J

INGET NÄTVERKSBREV PÅ 3 VECKOR?
Då har brevet antagligen ”fastnat” i masspostavdelningen. Ta en titt där.
För att försäkra dig om att brevet kommer fram, lägg till avsändaren
gunnar-martin.aronsson@bredband.net till avdelningen ”godkända avsändare”
eller till ”vitlistan” eller vad du nu kallar den.

AVPRENUMERERA?
Önskar du avprenumerera, är det vänligaste och smidigaste du kan göra är att inte blockera sändningen (då det går åt tid till att söka utreda varför ett mail inte kommer fram)
Istället:
skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net så tas din adress bort.
Inga övriga frågor ställs.
Du är välkommen att återuppta din GRATIS prenumeration närsomhelst!

Allt gott…
Gunnar martin aronsson
gma action - resursbanken217 52 Malmö040-15 88 98 el. 0708-107 992www. gmaaction.kulturservern.sehttp://thesecret-hemligheten-gma-gma.blogspot.com/plusgirokonto: 609 83 52 - 5 (gma action)Vi har F-skattsedel. Säte: Malmö.