Sidor

söndag 14 juni 2009

14 juni 2009

NÄTVERKSBREV Nr. 21. 2009
Fr. gma action – resursbanken.

Hej, vänner!

Nationaldagen har nu passerats med råge, och visst har den firats. Dock var det tydligen en tvekan, enligt vittnesbörd på TV, om varför det firas. Sverige anses inte ha en riktig dag för sitt grundande, och har ej heller varit ockuperade och kan därför inte heller fira befrielsedagen, som i exempelvis Norge.

GUSTAV VASA
Men vänta nu: 6 juni 1523 valdes Gustav Vasa till kung. (Minns att jag ritade av ett klassiskt porträtt av honom i skolan, skägget var gigantiskt.) Och den 6 juni fattade riksdagen beslut om 1809 års regeringsform. En källa skriver också en mindre trovärdig förklaring till nationaldagen, och den var att Artur Hazelius, som skapade Skansen i Stockholm, ville ställa till med en vårfest i slutet av maj 1893, men att det regnade så mycket (!) att man sköt upp festen till just den 6 juni.


KUNGEN I ESKILSTUNA
Hursomhelst. Den före detta svenska flaggans dag omstöptes till nationaldagen, och i all enkelhet uttryckte väl Carl XVI Gustav saken väldigt enkelt i sitt tal i Eskilstuna – att vi helt enkelt ”hurrar för Sverige” eftersom det är ett land präglat av långvarig fred - över 200 år - demokratisk tradition och materiellt välstånd. (Kungaparets besök var en del av Eskilstunas 350-årsjubileum, kan våra vänner i staden meddela.) /Vad gäller de konungabilder som medsändes i firandebrevet, må här sägas, att de representerade just ”Sverige” mer än själva kungahuset. /

Och det är väl värt att fira?
Kärleken till Sverige brukar öka med avståndet, säger vissa. Bland annat intygade skalden August Strindberg detta åtskilliga gånger då han och familjen befann sig i exil från 1883 till 1889 i bl.a. Grez, Schweiz och Danmark. Då skrev han också några av de mest klassiska ”svenska” texterna, bland annat ”Giftas” och självbiografin ”Tjänstekvinnans son” och dramer som ”Fröken Julie”, med dess klassiska midsommartema.
--
SEGLING I SKÄRGÅRDEN
Ja, nu rör vi oss mot midsommaren, och somliga åker till lantställen eller ut på sjön. Min morfar hade en segelbåt, så snart lördagspasset var över - man jobbade, för er som är yngre, även lördagar ”förr i tiden” ! – hastade sig familjen ner till Kyrkviken, Lidingö, där båten låg förtöjd, och kastade loss: ut i skärgården skulle man, och det genast! Mormor, min mor och hennes syskon (två bröder och två systrar) var väl allt som oftast med, även om jag inte fattar hur de fick plats i båten…Utanför Vaxholm kan man väl säga att själva skärgården börjar.
Därefter seglade man till någon för ändamålet lämplig ö, kastade ankar och njöt av frihetskänslan till söndag eftermiddag, då det var dags för hemfärd.

Själv kom jag att uppskatta segelbåtar genom min morbror Arnold, som lät oss barn följa med på ”Svanungen” när tillfälle gavs. Jag tror det var i synnerhet detta att båten helt tyst ändå med rask takt ändå rörde sig framåt som fascinerade mig. Motorbåtar är så att säga ”givna”: med vrålande motorer tyckte jag att de inkräktade på friden som fanns där, i skärgården. Medan segelbåten var integrerad i miljön, den var som man idag säger ekologisk, den var ”ett” med sin omgivning luften och vattnet.

(Dock fanns, som en säkerhet vid stiltje, även en liten utombordsmotor monterad, det skall erkännas.) Solglittret på vågorna, måsarnas skri på avstånd, öarnas grönskande skönhet, gasolens pysande låga under en stekpanna fylld av smörmättad potatis, rödlök och falukorv, den stolta känslan av att någon gång sitta vid rodret. Härligt…!

Så: jag hoppas att sommaraktiviteterna ger eder glädje och sinnesfrid.
Likväl kan även finnas intressenter av kurs-; workshops, och coachingaktiviteter, varför sådana kommer att presenteras härifrån, som tidigare nämnts.

”COACHEN KAN KOMMA”
Och så en nyhet, kallad COACHEN KAN KOMMA, som en liten hyllning till den gamla australiska serien ”Flying Doctors” 1986-1991 (På svenska: Doktorn kan komma), som då och då går i repris.
Vad det innebär är helt sonika, att undertecknad gma, efter en viss prövotid, nu senast i Helsingborg, har beslutat att presentera en ny tjänst: Hembesök.

Konkret innebär det att om du är intresserad bokas en tid, omspännande mellan 2,5-3 timmar, hemma hos dig, för coaching. Förr i tiden gjorde som bekant läkare betydligt fler hembesök än nu, vilket också sannolikt var något som underlättade tillfrisknandet för åtskilliga patienter. Till skillnad från en anonymiserad och klinisk vårdinrättning har patienten här kvar sin trygga omgivning, och behöver ej heller sitta i en eventuellt lång kö i väntan på sin tur.

Vad vi behöver isåfall är ett lämpligt rum hos dig/er, så att vi under denna tid kan tala enskilt och utan risk för brådskande ärenden, etc.
Priset blir 600 kr inkl 25% moms inom Malmö och 700 kr inkl. 25% moms inom Skåne (för att täcka resorna T/R). Kvitto ges. Tystnadsplikt.
Möjligheten är alltså inom Skånes gränser, eller låt oss kalla det Länstrafikens nät.

Nu är, det skall sägas, coaching något annat än en doktor-patient-relation. Utgångspunkten är, och skall alltid vara, att klienten inom sig redan nu har de inneboende resurser som just han eller hon, du eller jag, behöver för att ta tag i, och lösa, ett problem. Vad som kan behövas är en ”yttre betraktare” eller ”engagerad lyssnare” som, med erfarenhetens resurs, kan underlätta att spegla tillbaka till klienten vad som kan fungera som katalysatorer, igångsättare, av vissa idéer, eller processer, eller känslomönster, eller att hjälpa till att ersätta ett tankemönster med ett annat tankemönster, som är mer förenligt med klientens önskningar.
Och annat liknande.

Så här används uttrycket ”Coachen kan komma” mer som en enkel rubrik för att det skall vara lätt att minnas och ta till sig. Tidigare har j. varit något tveksam av flera anledningar; bland annat eftersom jag använder mig att en tavla för att skriva och rita några stolpar i samband med coaching. Men då jag kommit fram till att det faktiskt går att ta med sig ett större ritblock är det problemet löst.

Dessutom finns fördelar för dig som är lite tveksam till att ta dig till Malmö om du bor utanför staden. Ett hembesök torde vara en bekväm lösning.
Hembesökscoachingen är alltså igång från och med nu, och har som yttre ram måndagar-fredagar 10-17 inom Skåne.
Du är hjärtligt välkommen!
--
gma
--
Vad mer?

Jo, det har kommit ett tackkort från LÄKARE UTAN GRÄNSER för bidrag, som härmed vidarebefordras till dem som redan har införskaffat presentkort. Bl.a. står det här att ”varje år reser omkring 2000 fältarbetare ut för att tillsammans med runt 26 000 lokalt anställda hjälpa befolkningar i nöd över hela världen…Tillsammans genomför dessa människor varje år över 9 miljoner konsultationer och 65 000 operationer, samt vaccinerar miljoner barn och vuxna mot sjukdomar som mässling och hjärnhinneinflammation.
Runt om i världen har vår medicinska personal upprättat nutritionscentra där tiotusentals barn får näring och vård varje månad. Förutom de rent medicinska insatserna förser teknisk personal årligen hundratusenstals flyktingar med rent vatten och latriner.” (För er som ev. önskar ge bidrag finns Läkare utan gränser PG 90 06 03-2 el. Bankgiro 900-6032.) 1999 fick Läkare Utan Gränser Nobels fredspris.

--
MARTINUS KOSMOLOGI
Undertecknad har fått en inbjudan att söndag 25 oktober hålla en minikurs i MARTINUS KOSMOLOGI i Stockholm, vilket förstås är roligt.
Känner du inte till Martinus kosmologi och nyfiken länkar jag i slutet av detta mail till några sidor. I korthet kan nämnas av Martinus Thomsen, född 1890 i Danmark, hade en genomgripande upplevelse i mars 1921, då han blev genomstrålad av en Kristusgestalt och därpå upplevde hur Universum så att säga blev levande för honom, och hur han slungades ut i okända världar och slutligen förnam sig bli ett med Gud.
Martinus kom sedan att skriva sitt huvudverk Livets Bog i sju band, parallellt med att han höll föredrag och skapade ett studiecenter i danska kustorten Klint, Själland.

--
OM KOMMANDE SOMMARKURSER…
Vi lägger in LÄR DIG SILVA-METODEN och en uppfräschad variant av VÄCK JÄTTEN INOM DIG, baserad på ANTHONY ROBBINS bok med samma namn från 1991, som sålt i över en miljon exemplar och som nyligen äntligen kommit ut i svensk översättning. Förlag Gothia Akademin. Läs mer på….

http://www.gothia-akademin.se/anthony-robbins-vack-jatten-inom-dig.html

Några omdömen i samband med den amerikanska utgåvan:

Måste läsas av var och en som verkligen vill höja sin livskvalitet"
Dr Barbara de Angelis, författare till de bästsäljande böckerna "How to make love all the time" och "Hemligheter om män varje kvinna bör veta."

"Tony Robbins är en av de stora påverkarna på vår generation."
Steven R Covey, författare till bästsäljaren "Att leva och verka till 100%"

Silva är en gigant inom forskningsområdet, och har influerat människor som SHAKTI GAWAIN, WAYNE DYER och RICHARD BACH.
Här har du en möjlighet att lära dig grunderna i dynamisk meditation enligt José Silva. Själv lärde sig undertecknad baslektionerna
1989, för att vara exakt 28 maj 1989, så det passar väl bra med ett litet 20-årsjubileumsfirande! i vad som då kallades SILVA PSYCHOORIENTOLOGY. Minns att JAN MALMSJÖ gick samma kurs i Stockholm. Av någon anledning hade jag fått för mig att skådespelare var mindre intresserade av mental träning…Minns även att kursledaren varit stuntman i Hollywood och hade en ganska amerikansk, slagfärdig approach till utbildningen.
Och senare hade jag förmånen att gå en kurs i Oslo för LAURA SILVA, José Silvas dotter, som numera sitter i ledningsgruppen för Silvas internationella organisation.
--
Vi lägger dessutom in fler bonustexter till E-distanskurserna; ”just for the Fun of it! – tanken är att förstås att du skall uppleva att du får en välfylld mental ”matsäck” med på färden…

J
--
I RESURSBANKEN ett litet FRIHETS-tema, först DEEPAK CHOPRA.s text Frihet tämjer sinnet ur ”Hemligheternas bok” (Energica 2004).
Dessutom har vi ett avsnitt ur klassikern Kahlil Gibrans PROFETEN, som just behandlar frihetens tema. Det speciella med Gibran är att han tänkt och upplevt djupare än många andra ”frihetstänkare”; han påstår att vi kan uppnå verklig frihet först när vi kan hantera ofriheten.
Och så fortsätter vi med STURE EMBY psykeanalyser på basis av Martinus kosmologi helt enkelt eftersom de är unika dokument från en av Sveriges mest framstående personligheter inom andlig utforskning, som j. ser det.
-
Med intention och förhoppning om att du skall finna något värdefullt i stoffet i NÄTVERKSBREV Nr 21 2009!

Som alltid:
Varmt tack för ditt intresse och engagemang, som gör denna verksamhet möjlig.

Ljus och glädje

J

gma

Ett extratack till Olof Wredberg, Eva Alexandersson och Birgitta Kindblad, liksom Iréne Jansson, Brigitte, Annette, Jeanette Scott och Karin ”X” Andersson. Samt till Camilla och Evy på Gotland för givande kommunikation.
Ett säsongstack till NBV Skåne, till studieförbundet Vuxenskolan i Västerås och till NBV Stockholms Län och till Jens och Ann på ”Soltemplet” och Lisbeth på ”Effectus but Different” i Malmö för samverkan.


INNEHÅLL:


1. INTRODUKTION (Ovan)
2. PROVA-PÅ-HYPNOS. 21 juni MALMÖ
3. DE ELVA ANDLIGA NATURLAGARNA SOM
FÖRÄNDRAR DITT LIV Lö 27-Sö 28 juni MALMÖ
Lö 22- Sö 23 augusti SJÄLSÖ, GOTLAND
4. BEFRIA DIN SJÄLVKÄNSLA Lö 4- Sö 5 juli MALMÖ
5. NYTT! : LÄR DIG SILVA-METODEN!
Lör 11 juli – Sön 12 juli MALMÖ
6. THE SECRET-HEMLIGHETEN
Må 18 juli – Sö 19 juli MALMÖ.
Lö 12 sept – Sön 13 sept. AVESTA, DALARNA.
(fulltecknad)
7. NY, REVIDERAD KURS!: VÄCK JÄTTEN INOM DIG
(baserad på ANTHONY ROBBINS klassiker med
samma namn, som nu kommit ut på svenska.)
Lö. 1 aug. – Sö 2 aug. MALMÖ
8. HYPNOS OCH HYPNOTISKA SPRÅKMÖNSTER Lö 29-Sö 30 AUG. STOCKHOLM.
9. RESURSBANKEN I: DEEPAK CHOPRA. Frihet tämjer
sinnet. Ur ”Hemligheternas bok”.
10. RESURSBANKEN II: STURE EMBY. Att stanna upp då och då… Ur: Studiebrev.
11. RESURSBANKEN III KHALIL GIBRAN. Om frihet. Ur ”Profeten”
12. E-DISTANSKURSEN THE SECRET I PRAKTIKEN
13. E-DISTANSKURSEN TSII – VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
14. DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN – BOKPROJEKT.
15. 2000-TALETS PSYKOLOGI:
Coaching och meningsinriktad terapi.
16. TELEFONBASERAD COACHING.
17. PRESENTKORT 500 OCH 1000
18. NYTT! : ”COACHEN KAN KOMMA” – till dig, hemma el.
på jobbet.
19. ÖVRIGA MEDDELANDEN
20. TILL SIST: GRUNDPRINCIPER FÖR MIRAKLER.
(Ur ACIM).


1.
(Introduktion; ovan)



2.

PROVA-PÅ-HYPNOS
Är du intresserad av hypnos och trance?

+ Hypnos är ”expressvägen till ditt undermedvetna”
där alla viktiga beslut har sin källa.
+ Hypnos innebär en ökad inre medvetenhet och kontroll.
+ Hypnos är en metod för att lära känna sig själv bättre.

Här har du en möjlighet att pröva på hypnos under en dag med fokus på hälsa och ökad inre harmoni!
Du kommer under dagen att UPPLEVA:
a. en djupare form av hypnos.
b en mindre djup form av hypnos, båda baserade på den indirekta, hypnosform som förgrundsgestalten Milton Erickson praktiserade (och i viss mån på José Silvas metodik.)
Dessutom får du en kortare presentation av hypnosens teori och historik.
Här har du en möjlighet den tredje midsommardagen, då du möjligtvis vill göra något annorlunda!

När: Söndag 21 juni kl.10.00 – 17.00
Var: Tessins väg 4A (Lindestam Projektledning.) Malmö.
Pris: 660 kr inkl. moms, kaffe, frukt och kakor.
Krav är att du tidigare upplevt s.k.guidad meditation eller annan meditation med gott resultat.
Sista dag för anmälan: Torsdag 18 juni kl 18.00
BONUS:
+ gma:s ”MINIKURS I HYPNOS” (c:a 30 A4)
+ Artikel om den förste moderne hypnotisören Mesmer.
(Sänds som e-post till din mailadress.)
Sätt in anmälningsavgiften på PG 609 83 52 – 5 (gma action) med angivande av ditt namn och kurs. Du får en skriven bekräftelse om att du är med.

Hjärtligt välkommen!


3.

BORTOM LAGEN OM ATTRAKTION…
DE ELVA ANDLIGA NATURLAGARNA SOM FÖRÄNDRAR DITT LIV
Tid: Lördag 27 juni 9.30-17.00 Söndag 28 juni 9.30 -17.00
Plats: Norra Vallgatan 90, konferenslokal. Malmö.
Tid: Lördag 22 augusti, Söndag 23 augusti. SJÄLSÖ, GOTLAND. Ö-kontaktperson: Evy Nymoen mail: mammy_free@live.se
Pris: 1.490 SEK inkl. 25% moms.
I denna kurs går vi igenom följande elva andliga naturlagarna:
+ Lagen om Tänkande + Lagen om Tillgång
+ Lagen om Attraktion + Lagen om Mottagande
+ Lagen om Tillökning + Lagen om Kompensation
+ Lagen om Icke-Motstånd + Lagen om Förlåtelse
+ Lagen om Offer
(Lagen om avstående till förmån för en högre nivå.)
+ Lagen om Lydnad (Lagen om anpassning)
+ Lagen om Framgång

Lagen om attraktion är grunden för THE SECRET, som i sin tur kan ses som en del av Lagen om karma, men Lagen om attraktion kan också differentieras, sorteras, på ett sådant sätt, att vi förstår än mer om livslagarna. Med hjälp av BOB PROCTOR och MARY MORRISEY:s konkreta genomgång får vi här möjlighet till det.
Du inbjuds att genast praktisera dessa lagar på ditt eget liv – vilket är det enda sättet att förstå dessa principer eller lagar.
Att ”läsa sig till dem” går knappast; vi behöver förkroppsliga dem, pröva dem i vardagen, påminnas om att de är aktiva i varje ögonblick.
Både BOB PROCTOR och MARY MORRISEY är inspirerade och påverkade av författaren RAYMOND HOLLIWELL, vars verk ”Working with the Law” (där Law också kan utskrivas som Universum, Universell Intelligens eller Gud, vilket ord som passar just dig bäst. Det centrala är att ”lag” är detsamma som ”naturlag” och att känna till dessa är begynnelsen till att…
- FÖRSTÅ MIG SJÄLV OCH SIN EGEN LIVSVÄG
- FÖRSTÅ HUR JAG GENOM ATT TA HÄNSYN TILL DESSA 11 LIVSLAGAR KAN ÖKA MIN LIVSKVALITÉ
- ÖKA MIN MEDVETENHET OM ATT JAG HAR BETYDELSE FÖR ANDRA MÄNNISKOR.
- KÄNNA ATT FRAMGÅNG ÄR OUNDVIKLIG
- AKTIVERA MIN INTUITIVA KAPACITET I DET UNDERMEDVETNA
Tillsammans skapade Bob och Mary materialet ”THE 11 FORGOTTEN LAWS”, och det är på basis av detta stoff som gma här presenterar helgkursen.
Vi utforskar de elva andliga naturlagarna via kurshäftet och via flera meditationsövningar. Kursen är, som alltid, inriktad på att söka ge DIG något värdefullt inom just DITT område, vad som känns som det viktigaste för dig, och därför har vi högst 11 deltagare.
Tystnadsplikt för att optimera din trygghet.
Pris: 1.490 SEK inkl. 25% moms. (1192 kr plus 298 moms)
INKLUDERAR KURSHÄFTE, kaffe, frukt och kex under kursen.
RABATTMÖJLIGHETER för MALMÖ: Balansera till PG 609 83 52- 5 (gma action)
Senast to 18 juni och du får för 1.390 SEK
För GOTLANDSKURSEN 22-23 AUGUSTI till TO 23 JULI : 990 SEK.
Högst 9 ytterligare deltagare.
Du anmäler dig som vanligt genom att isåfall balansera kursavgiften till 609 83 52 – 5 (gma action).
Du får en bekräftelse att det finns plats och att du därmed är med.
I händelse av att du nödgas avboka pgr av sjukdom etc. återbetalas hela kursavgiften till dig (om du ej önskar ge platsen till någon annan intresserad) via det konto varifrån det kommit.

Förhandskunskaper: Det är bra om du har tagit del av The Secret, som film eller som bok, eller motsvarande litteratur som den presenterats via exempelvis Abraham-Hicks, Barbara Berger eller Sanaya Roman.

"Every human being has been 'Born Rich.' It's just that most people are temporarily a little short of money!"
- Bob Proctor (Inledningsorden till hans bok ”You were born rich!”)

Vill du veta mer innan du bokar kurs?
Du har möjlighet att ”känna in” och ”tänka efter” genom att ta del av följande audio-video-material redan nu:
A.
Länk till ”THE ELEVEN FORGOTTEN LAWS”:
http://www.the11forgottenlaws.com/?p=689
B. Länk till BOB PROCTOR, om du vill veta mer:
www.thesgrsite.com/secretgift.htm
(Du kopierar länken och skriver in den på menyraden, så får du första delen av serien PARADIGMSHIFT, där Bob berättar om sitt eget liv, om EARL NIGHTINGALE och NAPOLEON HILL och hur vändningen skedde i hans ungdom.)
C. SE OCH HÖR NAPOLEON HILL här…
http://www.youtube.com/view_play_list?p=EABE0E427ED8211B&playnext=1&playnext_from=PL&v=EQjQGykMr28


4.

BEFRIA DIN SJÄLVKÄNSLA!
Lördag 4 juli 10-17, söndag 5 juli 10-17.


Går det att ”öka sin självkänsla”?
Svaret blir härifrån både ”ja” och ”nej”. Orsaken är att vi ofta tänker kvantitativt, att självkänslan är något som vi har mer eller mindre av.
Men här är utgångspunkten annorlunda:
DU HAR REDAN EN OPTIMAL SJÄLVKÄNSLA!
Vad det istället handlar om – vår uppgift - är att FÖRA BORT DE ELEMENT SOM FÖR NÄRVARANDE HINDRAR DIG FRÅN ATT UPPLEVA DIN PERFEKTA SJÄLVKÄNSLA.

Vi kommer att under denna helg arbeta personligt och konkret tillsammans för att frigöra den harmoniska självkänslan, utifrån ett andligt betraktelsesätt.
För dig som kanske tagit del av litteratur om självkänsla, men som inte vet riktigt ”hur” föra in självkänslan i vardagslivet.
Böcker är nog bra, med information är i sig sällan tillräckligt.
Vad vi behöver är ATT AGERA på relevant information eller kunskap.
Utan detta förblir det hela ”en intressant hypotes” eller ”en givande läsning”.
Så…

Gå enbart kursen om du vill förändra ditt liv – detta är en PRAKTISK kurs!

Vi går igenom ett program som innebär/innefattar:

+ Skillnaden mellan självförtroende, självbild och självkänsla.
(Vi kan ha högt självförtroendet men låg självkänsla.)

+ Vi skriver upp våra mentala avlagringar av skuld, skam, underlägsenhetskänsla, överlägsenhetskänsla, ouppklarad vrede och motvilja mot andra människor. Alla dessa fungerar som blockerare för vår genuina självkänsla.

+ Vi ”blåser rent” sinnet från dessa avlagringar genom några enkla, men kraftfulla övningar, för att därigenom komma i kontakt med vår sanna självkänsla.

+ Vi etablerar och stadgar denna vår självkänsla, genom kraftfulla affirmationer, som hämtas ur de stora mästarna inom detta område.

+ Vi stadgar också självkänslan genom NLP-metoden ”ankring”, som kortfattat är en neurologisk signal som ”påminner” mig själv om min intention att ha en intakt självkänsla.



Tid: Lördag 4 juli 10-17, söndag 5 juli 10-17.
Plats: Norra vallgatan 90, MALMÖ.
Pris: 1.490 kr inkl. 25% moms (1192 kr plus 298 moms)
Inkluderar 45-sidigt KURSHÄFTE samt kaffe, té, frukt och kakor.
Högst 11 personer.
EARLY BIRD-rabatt:
Balansera avgiften direkt till PG 609 83 52-5
Senast to. 25 juni och du går för 1.390 SEK
Senast to. 18 juni och du går för 1.290 SEK

Tystnadsplikt används, för din trygghets skull.

Hur du anmäler dig:
A skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredban.ndet. Du får en bekräftelse om att det finns plats.

B. sätt in kursavgiften på PG 609 83 52 – 5 gma action och skriv in
a. kursdatum/kurs b. ditt namn.

C. Du får en definitiv bekräftelse via e-post.

Referenser:

”Njuter mer än vanligt av solen ljuset och fågelsången sedan jag fick ta del av /…/ ”Befria din självkänsla”. Otroligt tacksam att jag fick komma med. Tack. !
Arne, Malmö

”Jag gick en mycket inspirerande och givande kurs för dig i
"Befria din självkänsla". Jag ville attrahera ett nytt jobb, ett kort tag därefter blev jag uppringd av ett företag.
Under intervjuns gång fick jag erbjudandet att arbeta som säljare.
Börjar denna spännande utmaning på fredag den 1 juni."
K.N.

5.
NYTT:


Hjärtligt välkommen!

NYTT:
LÄR DIG SILVA-METODEN:
En introduktionskurs i dynamisk meditation från José Silvas forskning.
Lördag 11 juli 9.30-17.00
Söndag 12 juli 9.30-17.00
Norra Vallgatan 90, MALMÖ.

Här har du en möjlighet att lära dig grunderna för José Silvas metod, som miljontals har lärt sig i syfte att stressa av, få kontakt med den undermedvetna intuitiva kraftkällan och för att skapa och omskapa verkligheten så att säga i samråd med Högre Intelligens eller mitt Högre Jag.

Vad handlar det då om?
Svar: José Silva, ingenjör från New Mexiko, kan beskrivas som en av de verkliga pionjärerna vad gäller modern mental träning.
Redan på 1950-talet var han igång med att lära ungdomar lära sig med hjälp av avspänningsmetoder och mentala tekniker för att underlätta eleverna att komma i kontakt med sitt undermedvetnas potential. Avspänd inlärning är alltid mer effektiv än ”spänd” inlärning, d.v.s. en som är baserad på stressfaktorer, eftersom vi är mer receptiva i det kroppsligt avspända Alfa-tillståndet.

På 1970-talet systematiserade sina forskningsresultat till Silva Mind Control, som han kontinuerligt fortsatte att utveckla. Trots det måhända avskräckande namnet ”mind control” handlar inte Silva-metoden om att försöka kontroller andras sinnen – något mer kontraproduktivt är svårt att hitta! – utan att kontrollera DET EGNA tänkandet.

Under 90-talet kom Silva till den ståndpunkten, att varje människa har ett speciellt livssyfte, och att det var essentiellt för envar, att komma fram till den insikten (ingen annan kan tala om livssyftet för oss, det är bara vi själva som har nyckeln). Därför skapades nu namnet Silva Ultra Mind System.

Idag har en miljon människor gått igenom den specifika Silvakursen. Gma presenterar här sin egen tolkning av materialet, som skall ses som en introduktionskurs för dig som är nyfiken och som måhända efter gma-kursen vill gå en reguljär Silvakurs.

José Silvas arbete har influerat människor som Richard Bach (författaren till ”Måsen”); Shakti Gawain, Jack Canfields (”The Secret”) och Wayne Dyer. Dessutom har idrottare och faktiskt hela idrottslag (Indiana Sox) använt sig av Silvametoden.

Stressad? Det är svårt att hitta ett lättare meditationssystem än SILVA-metoden, eftersom när du väl har lärt dig den, kan du gå till det djuptavspända Alfatillståndet inom 5 minuter!



Vi kommer under dessa två dagar att gå igenom bl.a.
+ Kort teorisk och historisk genomgång av José Silvas arbete
+ Metoden för att nå ALFA-tillståndet – grunden.
+ DYNAMISK MEDITATION – praktisk introduktion i flera faser.
+ Ytterligare metodik från BURT GOLDMAN, ”The American
Monk”– 80-årig sakkunnig inom Silvatraditionen som också
utvecklat egna meditationsformer.
+ TRE-SCENS-TEKNIKEN för problemlösning
+ INSOMNINGS-TEKNIKEN
+ VAKNA-UTAN-KLOCKA-TEKNIKEN
+ SJÄLVHEALINGINTENSIFIERING via ALFA-arbete
+ TREFINGER-PROGRAM-TEKNIKEN

Pris: 1.490 kr inkl. moms. (1192 kr plus 298 kr moms)
Rabattmöjligheter
Balansera via PG 609 83 52-5 (gma action).
senast To. 23 juli och du går för 1.390 kr.
senast to 16 juli och du går för 1.290 kr
senast to 9 juli och du går för 1.190
SUPER EARLY-BIRD-rabatt: Balansera
senast måndag 29 juni och du går för 990 kr!
Anmälan:
a.Skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net
Du får en bekräftelse härifrån.
b. Balansera kursavgiften. Skriv namn och kursnamn.
c. Du har plats på kursen!

6.

SOMMAR-MÖJLIGHET att gå THE SECRET-kursen!
THE SECRET- HEMLIGHETEN
- den ”magiska” kursen –
Lö 18 juli – Sön 19 juli MALMÖ. Norra Vallgatan 90.
Pris: 1.490 kr inkl. 25% moms (1192 kr plus 298 moms)
Rabattmöjligheter:
Balansera senast to. 9 juli 1.390 kr
Senast 2 juli: 1.290 kr
Senast to 25 juni: 1.190 kr
SUPER EARLY-rabatt: Senast to 18 juni: 990 kr
Norra Vallgatan 90, MALMÖ
INKLUDERAR 50-sidigt kurshäfte, kaffe, frukt och kakor under kursen.
Har du gått tidigare men vill repetera kursen? 600 kr

Lö 12 sept – Sön 13 sept. AVESTA, DALARNA.
(fulltecknad)

Om….

Att lämna gamla destruktiva tankemönster i ditt förflutna och istället anamma den ENERGI som finns tillgänglig ”bortom” vanetänkandet.

Att skapa ett VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
(= känna en ökad tillit till din förmåga att skapa eller balansera pengar, som i denna utbildning ses som en form av energi, en kraft.)

Att attrahera ditt PERFEKTA ARBETE
(= där du känner att du kommit på rätt plats/i rätt funktion).

Att FÖRBÄTTRA ALLMÄNHÄLSAN och/eller att underlätta läkande av specifika obalanser i kroppen.

Att LÖSA ”till synes omöjliga” PROBLEM i ditt liv.

Att HITTA MÄNNISKOR SOM PASSAR DIG att samarbeta med och/eller leva med.

Att FRIGÖRA dig från SKULD, GAMMAL VREDE och KÄNSLAN AV MINDREVÄRDE: DU ÄR PERFEKT!

Att GE DIG SJÄLV TILLÅTELSE ATT SKAPA VAD DU ALLTID ÖNSKAT DIG FRÅN DITT HJÄRTA.



Kursröster:

"Två fullmatade dagar som jag i framtiden troligen kommer att säga vara de dagar då mitt liv ändrades i rätt riktning! "
- Lena, Malmö

” Tack för en jättehärlig kurs. Känner mig verkligen fylld av tillit ochkänslan av att "javisst så är det ju".
Innehållet i Gunnars senaste kurs The Secret är inte längre en hemlighet! Med sedvanlig skicklighet har Gunnar satt ihop ett kursmaterial som svarar mot principerna i den senaste forskningen om kraften i att kunna attrahera allt vad man vill ha i livet. Gunnar både provocerar och stödjer vilket hela tiden leder till större självinsikt och andligt uppvaknande. Kursen rekommenderas till alla som vill bjuda in en verklig och bestående förändring i livet. Flera verktyg att lägga i lådan. Hurra!”
- Borith Ekman, Malmö.


Tusen tack igen för en helt fantastisk helg med The Secret! Jag fick så mkt energi och hade en toppen bra dag igår, och idag blir den ännu bättre!!
-Åsa, Höllviken

Tack för…den fantastiska kursen i Göteborg. Har satt igång hjärnan och ser mer förtröstanfullt på framtiden.
- Catharina, Göteborg.


”Jag kan bara säga TACK TACK TACK”
J.I. Malmö.

”Stort tack för en fantastisk helgkurs med en väldigt trevlig grupp”
-Gun.

Jag är fortfarande förundrad över vilken kraft jag känner efter kursen, det har också varit en del tårar, men så bra då!!! Tack än en gång, du är en fantastiskt duktig pedagog också. M.A., Stockholm.

”Tack för en fantastisk kurs. Jag går fortfarande på moln efter den insikt du gav mig.”
-Ywonne

”Det var inte en Feng Shui-kurs jag gick i helgen men jag fick ändå "rensat i röran" ;-) Jag visste väl att det var något jag inte fått kläm på tidigare när det gällde "Lagen om attraktion" och nu vet jag vad det var! Nu ligger dom nya och tidigare saknade pusselbitarna också på plats och det är bara att tuta och köra! ”
- Karin, Höllviken.
-
Jag känner mig idag som en mer lugn person – jag är fortfarande förundrad över känslan men njuter varje minut. TACK !
- Anna.
” Tack själv för senast, det var en fantastisk kurs som "rörde om" ordentligt i grytan och jag lärde mig verkligen mycket. ”
-A.O.

”Ett hjärtligt tack för en jättebra kurs. Jag har sedan dess känt mig mycket friskare och gladare. Jag har även fått mer energi och inspiration till att hålla mig frisk och även få mina andra önskningar uppfyllda.
Jag märker att där är en ständig konversation med universum. Jag har under de gångna veckorna blivit ställd inför idel överraskningar, som kan ha med mina önskningar att göra. De flesta var mycket positiva.
Nu ser jag fram emot Secret 2 för att bli ännu bättre på att konversera med universum.”
- Ulla.

”Tack för en fantastiskt bra och väl genomförd kurs”
- H.W.

”Gunnar Martin är en fenomenal coach och inspiratör…Tack från djupet av mitt andliga hjärta!”
- Helena, Malmö
-
”Jag gick din secret kurs i Köping i november. Tack för en oerhört givande kurs. :O) Jag har fått tillbaka pengar antar jag då kunder kommer in till mig och vill handla utan att jag ansträngt mig, det är väl ett av sätten man kan få tillbaka pengar på ?! ” - J. G.

”Vill bara tacka för en fantastisk kurs som gett så mycket inspiration och glädje. Det här funkar helt otroligt bra, bara man vet vad det verkligen är man önskar sig och vad man har för mål. Rekommenderar The Secret-kursen till alla. Den gör bara gott.”
- A.O.
”Tack för en fantastisk inspirerande och utvecklande helg, känner mig fylld och ser med spänning och nyfikenhet på framtiden med det som komma skall.”
-Katarina

”Tack för en otroligt bra kurs. Som vanligt är man som en ny människa efteråt.”
- Jenny

TACK FÖR MÖJLIGHETEN ATT CITEERA, VÄNNER !
J
HUR DU ANMÄLER DIG:

Du anmäler dig som vanligt genom att isåfall balansera kursavgiften
till 609 83 52 – 5 (gma action).
Du får en bekräftelse att det finns plats och att du därmed är med.
I händelse av att du nödgas avboka pgr av sjukdom etc. återbetalas hela kursavgiften till dig (om du ej önskar ge platsen till någon annan intresserad) via det konto varifrån det kommit.

PS Om du gått kursen tidigare, men önskar fräscha upp kursen kan du, i mån av plats, gå för 500 kr!
-
LARRY KING INTERVJUAR OPRAH om THE SECRET
( 3 min 27 sek.)
http://www.youtube.com/watch?v=i0wYxh-akZs&feature=related


7.
Uppdaterad!
Nytt kurshäfte!
VÄCK JÄTTEN INOM DIG
Baserad på Tony Robbins bok med samma namn.
Lördag 1 augusti 9.30-17.00 samt
Söndag 2 augusti 9.30-17.00.
Norra Vallgatan 90. MALMÖ. 3 tr. Konferenslokal.

Tony Robbins är vanligtvis ansedd som en av de främsta coacherna i världen. I boken VÄCK JÄTTEN INOM DIG, som sålts i över en miljon exemplar sedan dess utgivning 1991 sammanfattar han sina kunskaper från baserat på bland annat sitt ha samarbetat med JIM ROHN, USA:s ”grand old man” inom personlig utveckling (tillsammans med Bob Proctor) JOHN GRINDER, NLP:s ene skapare.

Vi passar här på att presentera en uppfräschad kursvariant av gma:s kurs, som anknyter och firar att boken nu också aktualiserats genom sin svenska edition!

Ur kursinnehållet…

+ KRAFTEN I FATTA BESLUT
+ KRAFTEN I ATT FOKUSERA TILL 100%
+ ÖVERTYGELSENS KRAFT – VERKLIGHETSFILTER
+ KÄNSLOR SOM SIGNALER TILL HANDLING
+ 10 KRAFTKÄNSLOR
+ ORDENS KRAFT – Ger dina ord kraft att förändra din verklighet eller håller de kvar dig i tillstånd som du egentligen vill komma ur?
+ KRAFTEN I VÅR MAT OCH DRYCK. Robbins har även forskat i näringslära, motion och hälsa. Här presenterar vi några av Robbins förslag.
+ KRAFTEN I ATT STÄLLA RÄTT FRÅGOR. De kloka, och då inte minst filosoferna, vetenskapsmännen och konstnärerna - genom tiderna har använt metoden att ställa nya frågor inför ett problem.
+ LIVSVÄRDEN – DEN PERSONLIGA KOMPASS
Pris: 1.490 kr inkl. 25% moms. (1192 kr plus 298 moms)
Inkluderar 50-sidigt KURSHÄFTE, kaffe/te, frukt och kex under kursen.
Rabattmöjligheter:
Balansera via PG 609 83 52-5
senast to. 30 juli och du går för 1.390 kr.
senast to 23 juli och du går för 1.290 kr
senast to 16 juli och du går för 1.190 kr
SUPER EARLY-BIRD-rabatt: Balansera via PG 609 83 52-5
senast måndag 29 juni och du går för 990 kr!


8.
HYPNOS
- och hypnotiska språkmönster -
En introduktionskurs för dig som vill veta och uppleva mer…!
Hypnos är ”expressvägen” till ditt undermedvetna, och används idag inom personlig utveckling och mental träning för att åstadkomma avgörande resultat.
Varför? Därför att även om vi säger ”ja” på det medvetna planet, kan vårt undermedvetna säga ”nej”, och då blir det inget av en planerad livsförändring.
Genom att använda hypnos finns däremot betydligt större möjligheter
att skapa djupgående, positiva förändringar i ditt eget liv.

På den här kursen går vi bl.a. igenom:

+ Kort om hypnosens moderna historia, dess teoretiska utgångspunkter i hjärna/medvetandeforskning och dess etik.

+ Vi genomför praktiska hypnotiska övningar i flera olika djup.

+ Vi arbetar främst med metodik från två pionjärer: José Silva (Silvametoden) och hypnoterapeuten Milton Ericksons mjuka, icke-direktiva variant.

+ Vårt fokus för dessa dagar är optimering av allmänhälsan och ökad medvetenhet om den geniala kapacitet, som finns i vårt undermedvetna.

Tid: Lördag 29 aug. 9.30-17, Söndag 30 aug. 9.30-17.00
STOCKHOLM.
Pris: 1.490 kr inkl. 25% moms, 40-sidigt KURSHÄFTE, kaffe, frukt, kakor.
Plats: Prel. Studieförbundet NBV, Jungfrugatan 5, Östermalmstorg, Sthlm.

OBS: ”Early Bird”-rabatter är möjliga, om du balanserar över PlusGirokonto 609 83 52-5 (gma action) senast…
Torsd. 30 juli: 990 SEK
Torsd. 2 juli: 790 SEK!
Kontaktperson i Sthlm: iréne.jansson@hotmail.com
OBS Högst 11 personer.
Kursledare: GUNNAR MARTIN ARONSSON, Fil. kand. med fokus på religions- och idéhistoria. NLP Master Practitioner med 13 års erfarenhet av kursledning, coaching och terapi.. Studier för John Overdurf och Julie Silverthorn, certifierade hypnoterapeuter, studier i Ericksonsk hypnoterapi, Silva Mind Graduate (hypnosbaserad forskning gällande pedagogik, läkekonst, kommunikation och motivation), studier i
Sture Emby Livskunskap baserad på Martinus kosmologi,
ACIM-studier för Sandy Levey, Hatha yoga för Eugenia Basilewsky.
Instruktör i Law of Attraction; ”The Secret”-metodik, skribent och föreläsare.


Välkommen!


9.

RESURSBANKEN I:
FRIHET TÄMJER SINNET
av Deepak Chopra

/Utgår pgr av rättighetsskäl på bloggen./

Deepak Chopra. Ur Hemligheternas bok (Energica förlag 2004). Övers.Cecilia Lyckow Bäckman. Urval o. viss förkortning av gma. Deepak Chopra är utbildad läkare samt även utbildad i traditionell indisk läkekonst, Ayur-Veda. Han är dessutom författare av åtskilliga böcker, varav de flesta placerat sig på försäljningslistorna i USA.
--


10.
RESURSBANKEN II:
STURE EMBY: Att stanna upp då och då med frågorna: Vad är det jag håller på med? Ska det gå till så här?

Det sedvanliga västerländska livstempot är som bekant synnerligen uppskruvat, forcerat, ej sällan över sundshetsgränsen.
Människorna är rastlösa, man jagar sig fram i tillvaron – och ej sällan utan att veta efter vad.
Det gäller att till varje pris ”hålla igång”, att ej tillåta sig att vara eller synas passiv/vilket betraktas som en brist, ett underlägsenhetstecken/.
Man tror lätt att man vid sådant aktivitetsavkall ”förlorar sig själv”, blir tillvänjd till eller utvecklar oduglighetstendenser, mister sitt anseende, till och med ”går under”, etcetera.

Den kosmiskt initierade inser emellertid att den aktivitet, som ej är allierad med modererad passivitet, lyhördhet – som i sin tur utgör grund för eftertanke och sunt omdöme – den leder förr eller senare till problematik, ja kaos, för upphovet, ja leder till nödgad passivitet, kanske i form av en eller annan sjukdom, till isolering från människor och meningsupplevelse, till överbelastning av nervsystemet, till stor-naturens ofrånkomliga stopp-signal / ’stopp” för ensidig, fortsatt aktivitet/.
--
Var och en människa torde förnimma hur olikartade upplevelserna är och blir, när man enligt rubriken ovan 1. Frågat
sig själv: ”Vad är det jag håller på med? Ska det gå till så här” och å andra sidan 2. när man ej ställt dessa frågor till sig själv.

Det lättare är som bekant att tänka/handla efter vana, efter inarbetat mönster och – om man ännu har resurserna – efter vad som är kutym, skick och bruk eller efter vad som betraktas som ’normalitet’.
Detta har också samband med att klyftan mellan människans vane-, självbevarelseinställda och vegeterande natur och dess samvets-, kärleks- eller djupare liggande intellektuella, i första hand framtidsbetonade natur/ ’ Den riktiga människans’ natur/ - i grunden och i allmänhet är mycket stor.

Ja, om man inte då och då på allvar ’stannar upp och verkligen ifrågasätter hur man lever, beter sig och reagerar, så finns risken att man onödigtvis längre bibehåller ett i grunden ej längre önskvärt, ’föråldrat’ sätt att vara och leva. I detta ”stannar upp” har individen naturligtvis en god hjälp av bönen, även av meditationen och i synnerhet den där man ej bara är passiv utan även seriöst undersökande, prövande sina skilda motiv och reaktionssätt.

Det ges alltså en analyserande meditation, en sådan där man söker koppla bort sin slentrianpersonlighet och så objektivt som öht möjligt strävar att ’ st’ ovanför sig själv’, genomlysande sig själv, utan fruktan eller flyktande tendenser.

På den härtill svarande utvecklingsnivån är det just detta betraktande eller försök till betraktande som dess individer är radda för och som man tror ska innebära något verkligt farligt eller personlighetsförstörande. Genom denna inställning kommer dess upphov att huvudsakligen står kvar i sin gamla, i grunden utmättade position, /intill dess att leda och sökande efter utvägar vuxit sig ännu större och starkare/.

--
Ja, alltför lätt ’förbjuder’ vanemedvetandet att misstro den en gång beträdda vägen, det en gång givna beteendet. Man menar – utifrån detta medvetande – att man måste ’göra’ och bete sig som man tidigare gjort, att man måste hålla sig till ’det säkra’ och till ’plikten’.

Men vad är då ’plikten’ och vad är ’det säkra’?
Är det inte i dessa sammanhang som mest ett tanke- och handlingsmönster, som i väsentlig grad är kopplat till fruktan /att livet vid en annan inställning skulle bli ännu svårare eller omöjligt/?
Är det vidare inte ofta något, som i mycket diteras utifrån?

I övrigt det: Man kan inte ignorera, inte utan gradvis, inkarnationsmässig utveckling övervinna denna fruktan, denna ’plikt’-inriktning. Den talar tydligt nog och den måste tala såväl som beaktas.
Förr eller senare – med direkt hjälp via öde och medvarelser – brytes emellertid denna ensidiga och ofärdiga livsinriktning.

Ja, vanemedvetandet godtar endast det givna, de en gång tillvänjda tanke- och handlingsspåren, och dess upphov misstror i det längsta ’det nya’, misstror att det finns andra hållbara synsätt och sätt att leva och reagera.

Det misstror att det finns en annan kunskap och andra upplevelsedimensioner än de givna, än de för vederbörande individ förnimbara och fysiskt synliga.

Förvisst, den stängda människan är länge stängd, sovande, misstroende.
Men en ’öppning’ – och verkligen ä’ i rätt tid – ska ske, en sådan som innebär Frigörelsen.

Inte samtidigt för alla eller för alla lika. Men från individ till individ – i de tysta djupens fördolda, definitivt och från psykets primära och ledande värld.

Det avser en Frigörelse, som i förstadierna tillkännager sig genom ett uppstannande, en opåkallad eller tillkallad stillhet, en undran:

”Vad är det som sker med mig?” – ”Står jag vid en skiljegräns?” –
”Är tiden äntligen inne att bryta mina fjättrar? –
”Så var jag då aldrig övergiven!” –
--
Av Sture Emby.
Ur: Studier på grundval av Martinus kosmologi och Sture Emby psykanalyser. Skriftserie nr 160.

Om du önskar mer info om MARTINUS KOSMOLOGI? Här är länkar!
http://www.martinus.se/
http://www.martinuscenter-stockholm.net/







11.
RESURSBANKEN III: OM FRIHETEN Ur: klassikern PROFETEN. Av Kahlil Gibran.

/Utgår pgr av rättighetsskäl på bloggen./

Och en talare sade, Tala till oss om Friheten.

--
Ur Profeten. Bokförlaget Max Ström 1999.
Texten utkom första gången 1923 och har tryckts upp i åtskilliga editioner.
Övers. at Hans-Jakob Nilsson.



12.


SOMMARLÄSNING?

E-POSTAD DISTANSKURS I…
”THE SECRET-HEMLIGHETEN
-I PRAKTIKEN”
START: NÄRSOMHELST!
FÖR DIG SOM HAR DET PRAKTISKT KNEPIGT ATT KOMMA TILL EN IRL-KURS KAN DETTA VARA ETT ALTERNATIV.
Baserad på källorna till filmen och boken The Secret.

NU: Över 400 A4-sidors material! INKLUDERAR
+ ARTIKEL OM BAKGRUNDEN TILL THE SECRET ( 18 sidor)
+ ARTIKEL OM WALLACE WATTLES (av gma)
+ KURSHÄFTET FÖR THE SECRET (50 sidor).
+ KURSHÄFTET “SÅ MOTIVERAR DU DIG”
+ MINI-KURS I VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
+ Översatta och kommenterade passager av Wattles och Haanel.
+ Inkluderar korrespondensmöjligheter under de 4 veckor kursen varar!
Med följande bonusar:
+ WALLACE WATTLES e-bok The Science of Getting Rich – grunden!
(80 sidor)
+ CHARLES HAANELS e-bok The Master Key System Från 1917.
+ Nytt: POWERFUL WAYS TO SHARPEN YOUR MEMORY.


Under c:a 4 veckor får du kursmaterial om THE SECRET-HEMLIGHETEN I PRAKTIKEN till din uppgivna e-postadress och du är under kursen välkommen att korrespondera under hela perioden med kursledaren om ditt möte med materialet.

Sänds som viruskontrollerade WORD-attachment och pdf-filer och skrivs ut av din skrivarfunktion eller läses på skärmen.
Korrespondens som inskriven text.

Pris: 650 SEK inkl. 25% moms via PG 609 83 52-5 (gma action)
Alternativ två: 350 SEK inkl. 25% samtligt material
UTAN KORRESPONDENS.
Du kan påbörja kursen NÄRSOMHELST.Anmälan: Gunnar-martin.aronsson@bredband.net

GARANTI:
Tveksam eftersom du ”inte vet vad det är”?
Pröva då kursen i en vecka GRATIS.
Om du sedan vill fortsätta balanserar du kursavgiften efter den första veckan.
Inga frågor i övrigt ställs. Du behåller det redan erhållna materialet.
E-böckerna är ”public domain” pgr av ålder, och ges vidare just för att ”sprida det goda ordet”.


13.
E-POSTAD DISTANSKURS I…
”THE SECRET-VÄLSTÅNDSMEDVETANDE”
START: NÄRSOMHELST!
FÖR DIG SOM HAR DET PRAKTISKT KNEPIGT ATT KOMMA TILL EN IRL-KURS KAN DETTA VARA ETT ALTERNATIV.
Baserad på källorna till filmen, boken samt traditionen bakom THE SECRET.

INKLUDERAR
+ INTRODUKTIONSARTIKEL OM THE SECRET
+ ARTIKEL OM WALLACE WATTLES
+ MINI-KURS I VÄLSTÅNDSMEDVETANDE (förberedande)
+ KURSHÄFTET THE SECRET II – VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
+ E-BOK av Wallace Wattles TSoGR (80 sidor)
+ E-BOK av Charles Haanel – The Master Key System. (211 sid.)
+ E-BOK av George S. Clason – The Richest Man in Babylon. (160 sid.)
+ Översatta och kommenterade passager av Hill, Wattles och Haanel
….och än mera

EXTRABONUS, ”for the Fun of it”:
E-BOK Powerful ways to sharpen your memory (60 sidor)

Under 4 veckor får du kursmaterial om VÄLSTÅNDSMEDVETANDE till din uppgivna e-postadress och du är under kursen välkommen att korrespondera under hela perioden med kursledaren om ditt möte med materialet. Sänds som viruskontrollerade word-attachments och pdf-filer och skrivs ut av din skrivarfunktion eller läses på skärmen. Korrespondens som inskriven text.
Pris: 650 SEK inkl. 25% moms via PG 609 83 52-5 (gma action).
Alternativ två: 350 SEK inkl. 25% samtligt material UTAN KORRESPONDENS.

Du kan påbörja kursen NÄRSOMHELST.skriv till: Gunnar-martin.aronsson@bredband.net

GARANTI:
Tveksam eftersom du ”inte vet vad det är”?
Pröva då kursen i en vecka GRATIS.
Om du sedan vill fortsätta balanserar du kursavgiften efter den första veckan.
Inga frågor i övrigt ställs. Du behåller det redan erhållna materialet.
E-böckerna är ”public domain” pgr av ålder, och ges vidare just för att ”sprida det goda ordet”.


14.
Pilotprojekt: E-boken
DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN
– Nyckeln till förståelse av ditt liv -

Om du är intresserad av att ta del av gma:s nya bok DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN under dess uppbyggnadsfas, är du hjärtligt välkommen att erhålla boken genom ett abonnemang på kapitlen, som skickas cirka var tionde dag till den e-postadress du uppgivit.

Priset är f.n. 195 kr inkl. moms och balanseras enkelt genom
PlusGirokonto 609 83 52-5.
Vill du abonnera skriver du bara en rad till
gunnar-martin.aronsson@bredband.net
(Kommer du in senare sänds de tidigare skrivna kapitlen i en ”bunt” till dig.)

I boken kommer vi att främst gå igenom hur – enligt den ideologi som gma:s verksamhet vilar på - de andliga lagar som upprätthåller tillvaron är perfekt synkroniserade med våra liv, oavsett vad vi gör, hur vi är och var vi än bor.
Denna bok är inte för envar, utan enbart för dem som känner sig på våglängd med det material som exempelvis The Secret-traditionen innebär.


Projektet innebär också att undertecknad gma är intresserad av återkoppling, feed-back, om vad du tycker om det skrivna.

Så du är hjärtligt välkommen att höra av dig i samband med läsningen eller efter läsningen av hela boken!

Boken sänds som word-fil, och du sammanställer alltså boken själv, i gammal fin IKEA:s tradition, hemmavid!

Hjärtligt välkommen att ta del av materialet!

Gunnar martin aronsson

Noterat 5 mars:
1:a Kapitlet har sänts ut.
2:a Kapitlet har sänts ut.
3:e Kapitlet har sänts ut.
4:e Kapitlet har sänts ut.
5:e Kapitlet har sänts ut.
6:e Kapitlet har sänts ut.
7:e Kapitlet har sänts ut!
8:e Kapitlet har sänts ut!
9:e Kapitlet är under produktion

113 sidors material hittills.


” Boken är fantastisk! Det känns skönt att tänka på livet som ett äventyr…”
- Birgit H.




15.

LIVSMENINGSINRIKTAD
COACHING OCH TERAPI
- baserad på 2000-talets andligt fokuserade psykologi.

DITT LIV HAR MENING!
Sådan är utgångspunkten för denna coaching o. terapi.
Du kan upptäcka LIVSMENING bakom de händelser, som format ditt liv till där du är idag – även dina svåra, mörka, ja, kanske de allra svåraste händelserna i ditt liv.
Att uppleva mening med sitt liv, är – sådan är här övertygelsen – utgångspunkten för den ”optimaliserade” livsupplevelsen, det vill säga: den bästa plattformen för att kunna leva till 100%.
Oavsett vad som hänt i det förflutna, väljer vi i denna coaching/terapi i NU:et vår framtida verklighet.

PRIS: 560SEK inkl. 25% moms för 2, 5- 3 timmar.
Arbetssökande, stud, sjukskr: 400 SEK inkl. 25% moms.
TYSTNADSPLIKT praktiseras.
Verksamheten är icke-medicinsk och komplementär till vanlig sjukvård, ej en ersättning för sådan vård.
Möjlighet till hypnosterapi är möjligt, om du så själv önskar.
Par har möjlighet att få för samma pris som för en person.

REFERENSER:

”Måste säga att du verkligen är briljant som coach och otroligt duktig på att hitta trådar att dra i. Jag känner efter vår session att det har skett ett skifte i mig. Ett litet, men ettrigt, skifte som jag inte kan frånse eller vifta bort.”
- Kristna, Malmö.


”Jag har haft förmånen av att ha blivit coachad av Gunnar vid ett par tillfällen. Sessionerna kan tyckas korta men de har långtidsverkan. Med Gunnars kunnande, värme, insikt och humor har jag fått insikt i grunderna till mina reaktioner i olika situationer och därmed lärt mig att möta mina känslor med förståelse och respekt.”
- Kajsa, Helsingborg
”Alltid när jag kommer från dighar jag landat en bit längre in i mig självoch det är en härlig känsla.
Jag ser saker och tingur nya och större perspektivefter våra sessioner.Underbart. ”- Agneta, Malmö

”Coachingen har varit en ovärderlig hjälp till att lära känna mig själv.”
-Anna, Helsingborg


”Jag har deltagit i kursen ”Tala inför grupp” och dessutom hittills fått tre personliga NLP-sessioner. Och jag kan konstatera att ett effektivare – och trevligare – sätt att bearbeta sina problemområden får man leta efter.
Med en extraordinär förmåga att snabbt fånga upp till och med det man inte vet själv hjälper Gunnar en att förstå sig själv, sina reaktioner och beteenden. Och ännu bättre: man får konkret hjälp till självhjälp att börja förändra sina gamla begränsande mönster, uppmuntran och en tro på att ingenting är omöjligt.”
– Ingrid W. Helsingborg

”Gunnar Martin är en fenomenal coach och inspiratör…
Tack från djupet av mitt andliga hjärta! Det känns verkligen som om ALLTING är möjligt i detta nu.”
- Helena, Malmö.
-
”Coaching har jag testat tidigare, men detta var helt annat än jag varit med om. Gunnar Martin lotsade mig fram att se förträngda mönster som lett mig dit jag var idag. Jag blev fullt medveten om hur mitt liv levdes idag. Nu känns det mycket spännande att stå inför arbetet att ta tag i detta. Tack vare de insikter Gunnar Martin gett mig i coachingen och den feedback som följde i samtalet känner jag mig rustad att steg för steg göra de nödvändiga förändringar som mitt inre viskar till mig att jag måste göra. ”Iréne, Stockholm

”…det var en helt underbar coaching.. jag är fortfarande kvar i den rusiga, ljuvliga känslan och insikten av att ha blivit på det klara, ja till stor del i alla fall :-) , med min livsuppgift i detta livet. Allt faller på plats på ett fantastiskt sätt!
- Ylva.

"Ville bara skriva och tacka för timmarna som jag hade med dig inför körslaget! Jag har klarat av det helt utan några känslor av panik eller rädsla och det har varit helt underbart."
- S.N.
-


TID: C:a 2,5 - 3 timmar per möte.
10.00-12.30 (13.00) fm
13.00-15.30 (16.00) em
17.30-19.30 (20.00) kväll – möjligt vis vissa tillfällen.
BOKNING: gunnar-martin.aronsson@bredband.net
Du får ett mail med DEFINITIV-BOKNING av tid
(detta för att undvika ev. missförstånd vid mobiltelefonkontakt, etc.
Om du önskar kontakt samma dag med gma, ring:
0708-107 992. (Om ej svar, tala in ett meddelande, så ringer j. upp.)
Kvitto kan ges om du balanserar kontakt, annars föredrages balanseringen via PlusGirokonto 609 83 52-5 före eller efter mötet.

” Det gick upp för mig, att mitt liv hade ett mönster. Långsamt visade det sig, och det tycktes, som om jag följt det, så som man nyfiket följer en mycket hemlighetsfull plan.”
Isabel Allende (författare ”Andarnas hus”)

16.

TELEFON-COACHING


+ Hur hitta livsarbete, hur hitta rätt arbete/funktioner/verksamheter.
+ Coaching ang. arbetsplatsproblem.
+ Relationsproblem/Skilsmässa/Uppbrott
+ Familjeproblem.
+ Hälsoproblem. (Den coachingen är komplementär och skall alltså ej ses som någon som helst ersättning för läkares ordination.)
+ Svårigheter att välja, svårigheter med översikt, ” å ena sidan, å andra sidan”-problem.
+ ”Grubbel”, oro och rädslobaserade tankemönster.

Samtalen är under tystnadsplikt för att optimera din trygghetskänsla.
Känn efter om det är så att du brukar tycka om att lösa problem och vara kreativ genom att kommunicera telefonledes.
Den här coachingen vänder sig i synnerhet till dem, som vet med sig, att de är auditivt lagd, det vill säga: gärna lär sig, gärna tar in information, gärna meddelar sig och sitt inre, genom att TALA om detta. För er som är mer visuellt lagda, föreslås fortfarande, i all vänlighet, ett personligt möte.

Priset är f.n.
340 sek inkl 25% moms för ett c:a 60 minuters samtal
(272 kr plus 25% moms)
240 sek inkl 25% moms för ett c:a 30 minuters samtal
(192 kr plus moms)

GARANTI:
Förutsättningen är att du genom denna telefoncoaching upplever ett värde.
Du betalar då till PG 609 83 52-5 (gma action)
Skulle du EJ känna värde efter telefoncoachingen är den att se som gratis.
Du betalar då noll kronor. Inga frågor ställs angående balanseringen.
DET ÄR EN FÖRUTSÄTTNING FÖR DEN HÄR VERKSAMHETEN, ATT DU KÄNNER ATT DU HAR ERHÅLLIT VÄRDE!

Du ska känna, att telefoncoachingen, när du lagt på luren har gett dig värde:
att du känner dig hjälpt, berikad, stöttad, inspirerad etc.
Undertecknad har ingen önskan om att få ”något” (värde) mot ”ingenting”, (frånvaro av värde) eftersom det tillhör ett gammalt tankesätt från ett gammalt samhälle.
Däremot att öppet ta emot ”något” (värde) mot ”något” (värde).

HUR GÅR DET TILL?
Telefoncoaching är möjlig under kontorstid 10-16 må-fred.
Skriv först en rad en tid som du föredrar inom den ramen och helst någon dag eller två dagar före, och om det gäller 30 el. 60 min.

TYSTNADSPLIKT tillämpas.

”…mycket givande.”
- Annica.


17.
PRESENTKORT?

PÅ GRUND AV INTRESSET FORTSÄTTER VI MED ATT ERBJUDA PRESENTKORT TILL 30 JUNI!
Ge dig själv en present (eller
någon som du vet är intresserad av ämnesfältet) och få adderat material kopplat till The Secret-traditionen, samtidigt som du med 10% av beloppet bidrar till LÄKARE UTAN GRÄNSER.

PRESENTKORT 500
När du köper ett presentkort på 500 kr ingår följande…

1. En coachingsession. (värde 560 kr)
1B Alt för dig som bor längre bort 1 timmes telefoncoaching
(värde 340 kr)
2. E-boken Den hemliga psykologin ( värde 195 kr) hittills 8 kapitel och
med fördjupande läsning inom ditt intressefält.
3. E-boken The Science of Getting Rich av Wallace Wattles
(ovärderlig!)
4. Kurshäftet The Secret av gma. (värde 100 kr)
--
Dessutom lite fler roliga extra-bonusar:
5 Introduktionsartikel om THE SECRET (18 sidor).
6. Artikel om WALLACE WATTLES, pionjären.

PRESENTKORT 1000
När du köper ett presentkort på 1.000 kr ingår följande…

1. En GARANTERAD plats på VALFRI tvådagarskurs framöver
(värde 1.490 kr)
2. E-boken Den hemliga psykologin, hittils 8 kapitel och med fördjupande
läsning inom ditt intressefält. (värde 195 kr)
3. En coachingsession (värde 560 kr)
3 B. Alt. för dig som bor längre bort:1 timmes telefoncoaching (v. 340 kr)
4. E-boken* The Science of Getting Rich av Wallace Wattles (ovärderlig!)
5. E-boken* The Master Key System av Charles Haanel (klassikern!)
6. E-boken* Think and Grow Rich av Napoleon
Hill (över 10 miljoner människor har tagit del av detta material, baserat
på 20 års forskning av Napoleon Hill, som kom att fungera som
rådgivare åt två presidenter, Woodrow Wilson och T. Roosevelt.)

--
Dessutom lite fler roliga extra-bonusar:
7. Introduktionsartikel om THE SECRET (18 A 4 sidor).
8. Artikel om WALLACE WATTLES, pionjären.
--
*
E-böckerna är rättighetsfria då texterna numera är s.k. ”public domain” pgr av ålder.

Hur känns detta?
Men DESSUTOM…..
+ 10% av resultatet öronmärks för att skicka vidare till ”Läkare utan gränser”, då vi också följer grundtanken på andligt manifesterande; att ge vidare, ge ”tionde”, och självklart för att Läkare utan gränser är en organisation som just företräder framtiden; att hjälpa människor i nöd oavsett var någonstans i världen, och förstås oavsett vilken politisk, religiös, etnisk, könsmässig bakgrund de nödställda har.

Hela 85% av ett bidrag till Läkare utan gränser går till konkret hjälpverksamhet, endast en liten procent till nödvändig administrationsutgifter.
Här kan du läsa mer om LÄKARE UTAN GRÄNSER:
http://www.lakareutangranser.se/gava/Hur-anvands-min-gava/

Här kan du läsa om Läkare utan gränsers grundprinciper:
http://www.lakareutangranser.se/About-MSF/Grundprinciper/

--
HUR DET GÅR TILL:
Du beställer isåfall antingen
PRESENTKORT 500 eller PRESENTKORT 1000 genom att…

1.
Skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net
och får GENAST en bekräftelse och det första mailmaterialet till den mailadress du själv önskar.

2.
sätta in summan på Plusgirokonto 609 83 52-5 (gma action).
Och får en definitiv bekräftelse per mail även angående det.
Skriv namn och att det gäller PRESENTKORT.


18.

NYHET:
”COACHEN KAN KOMMA!”

Som nämnts inledningvis introduceras här en ny hjälp-till-självhjälp-form;
”Coachen kan komma”, baserat på de eventuella behov som kan finnas hos vissa läsare av detta Nätv.brev att få coaching i hemmet (eller på jobbet, om det är relevant), som kanske finner det mer lugnt och tryggt.

Hur går det till?

Svar: Om du önskar arrangera ett coachingmöte med gma med dig hemma (eller på ditt jobb, kanske du har en firma, och det är lättare för dig att mötas där… Skriv du några rader hit:
gunnar-martin.aronsson@bredband.net
eller ring 040-15 88 98 - så gör vi upp om en tid.
Undertecknad kommer till dig. Vad vi behöver är ett avskilt rum el. lokal på ditt jobb, där du vet att vi kan arbeta koncentrerat utan yttre distraktioner.
Premisserna är i övrigt desamma som under vanlig coaching:
A. Tystnadsplikt
B. Tiden mellan 2.5 – 3 timmar - med undantag av…
priset är 600 kr inkl. moms ( 480 kr samt 100 kr 120 kr moms) inom Malmö, och
priset är 700 kr inkl. 25% moms utanför Malmö ( 560 kr samt 140 kr moms) – för att täcka resa/tid-faktorn. Du balanserar helst via plusgirokonto
609 83 52-5 efter avslutat möte. Du får kvitto.
Är coachingen jobbrelaterad bör du sannolikt kunna dra av utgiften; hör dock först med din revisor el. annan i ämnet insatt person. Om faktura önskas istället, går det att ordna.



BONUS: Om du så önskar, får du även efter vårt coachingmöte en skriven sammanfattning/fördjupning eller några reflektioner kopplade till vårt samtal.

Hjärtligt välkommen att höra av dig!

19.

ÖVRIGA MEDDELANDEN

KAN NÄTVERKSBREVET SÄNDAS VIDARE TILL ANDRA?
Jadå, det går bra att sprida till vänkretsen!
Dock är materialet fortfarande icke-offentligt, på grund av textmässiga rättighetsfrågor, d.v.s. Nätverksbrevet är avsett för ”internt bruk” eller en sluten krets.

AVPRENUMERERA?
Önskar du avprenumerera, är det vänligaste och smidigaste du kan göra är att inte blockera sändningen (då det går åt tid till att söka utreda varför ett mail inte kommer fram) Istället: Skriv en rad till
gunnar-martin.aronsson@bredband.net
så tas din adress bort. Inga övriga frågor ställs.
Du är välkommen att återuppta din GRATIS prenumeration närsomhelst!

INGET NÄTVERKSBREV PÅ 15 DAGAR?
Då har det nog hänt något som behövs åtgärdas. Kolla först om det av din dators program sorterats som masspost och kommit till skräpkorgen. Om ej, skriv en rad hit så sätter vi in din adress igen i utskickslistan. Minns att det är bäst att lägga in avsändaradressen på ”gröna listan”/white list samtidigt som du prenumererar.

NÄTETIK?
Inga mailadresser härifrån sänds vidare i kommersiella syften. SPAM är ett giftstoff som skapar problem för miljoner människor idag. Hög etik eftersträvas härifrån i varje led. Har du fått ett Nätv.brev av misstag – sådant kan ske! – så skriv bara en rad, så tas din adress bort ur utskickslistan.

FINNS EN MÖJLIGHET ATT REFERERA DITT KURS/COACHING-OMDÖME?
Skriver du en rad hit gällande ett kursomdöme är det mycket tacksamt om j. har möjlighet att citera dig, med angivande av ditt förnamn eller initialer. Går det bra? Det är en ovärderlig hjälp för att sprida info. om kursverksamhet o. coaching till dem som är presumtivt intresserade av detta. Självfallet gäller citaten enbart själva kursutvärderingen: i övrigt är utgångspunkten att ev. mail ang personliga spörsmål och problem hit är fullständigt konfidentiella och inkluderade i sedvanlig tystnadsplikt.
--


20.

TILL SIST:

NÅGRA GRUNDLÄGGANDE PRINCIPER FÖR MIRAKLER
enligt En kurs i Mirakler (ACIM/EKIM)

Allt som kommer ur kärlek är ett mirakel.
Ett mirakel är inte svårare eller större än ett annat.
Det finns ingen svårighetsgradering för mirakler eftersom de alla är uttryck för kärlek och därför kompletta och hela.

Alla har förmågan och rättigheten att skapa mirakler, men för att göra det måste vi först upplösa våra rädslor, så att vår sanna natur, kärlek, börjar uttrycka sig själv.

Mirakler är healing eftersom de fyller en brist; de genomförs av de som temporärt har mer till dem som temporärt har mindre.

Mirakler är naturliga tecken på förlåtelse.
Mer kärlek ges både till givaren och till mottagaren.
Genom mirakler accepterar du Guds förlåtelse genom att expandera den till andra.

Mirakler hedrar dig eftersom du är älskvärd.

De fråntar dig dina illusioner om dig själv och mottar ljuset som finns i dig.

Genom att frige ditt sinne från dina illusioners fängelse, återupprättar de din sundhet.

Ett mirakel är den största tjänsten du kan göra någon annan.

Genom att älska andra ovillkorligt, erkänner du och accepterar deras sanna natur och värde.
Genom att göra så, påminner du både dem och dig själv om vilka vi verkligen är.


Ur: Mirakelkursen.
Övers o. sammanställning. gma
Önskar du lära dig mer om EKIM?
http://www.miraclestudies.net/Swedish.html

SAMT…
NÅGRA VÄN-LÄNKAR:

Om du önskar pröva RECONNECTIVE HEALING (från Eric Perl):
Kontakta: Annette Ojanlatva (Skåne)
mail: klinik_lipoderm@hotmail.com

Karin Andersson: EX-FORMATION, Höllviken, Skåne.
Personarutbildning, ledarskapsutbildning, föredrag:
karin@x-formation.se
mob: 070-209 26 35

Magnus Hjerpe: HELAHUMA-MASSAGE
Alfametoden, Viktcoach, Motivation, Självförtroende m.m..
Holmgatans Friskvård, Malmö:
www.helahumma.se
magnus@helahuma.se
mob: 0736-403628

HELHETEN, Annica Andersson:
Vedic Art, Symbolseende, Bildtolkning - i Avesta, Dalarna:
http://helheten.se/

Konst att se på nätet:
Susanna Persson
www.astudiovision.com

Lena Emmertz
www.lenaemmertz.com

Massage o. personlig utveckling
Renée Karlsdotter (Älmhult)
www.livsgnistanrenee.se

Martinus:
” …..Långsamt går det upp för mänskligheten att vi i själva verket alla är medborgare i en oerhört rik värld och att orsaken till vårt nuvarande elände endast finns i vårt eget sinne.” ur: artikeln ”Den mänskliga arbetsförmågan”
”….. ”…..Den kosmiskt fria människan har nått så långt fram i utvecklingen, att hon äger denna gudomliga egenskap: Att inte förvänta sig världen eller väsendena annorlunda än den och de just är”
(Ur boken ”Mentala fängelser”).

“Everyone who is seriously involved in the pursuit of science becomes convinced that a Spirit is manifest in the Laws of the Universe.”
~ Albert Einstein


Hoppas att du har trivts och att du funnit något av värde i materialet.
Du är alltid välkommen att skriva el. ringa hit om du har tankar kring Nätv.brevet eller önskar specialdesignade kurser. Kanske den kan skapas?
Allt börjar med en idé, en intention….

I den sköna juni månad
gma



Gunnar martin aronsson gma action - resursbankenVästra Ryttmästaregatan 22S-217 52 Malmö040-15 88 98 0708-107 992gunnar-martin.aronsson@bredband.netwww.gmaaction.kulturservern.se
http://thesecret-hemligheten-gma-gma.blogspot.com/

Torsdag 4 juni 2009.

NÄTVERKSBREV Nr. 20. 2009
Fr. gma action – resursbanken.

Hej, vänner!

Första veckan i juni och en skön sommarvärme har rört sig in i Malmö, och under pingsten arrangerades ännu en THE SECRET i staden, och då med öppet fönster, så att sol och vind kunde ge sig till känna. Längre bortåt horisonten var det möjligt att se det internationellt uppmärksammade (men för många malmöiter alltför stöddiga) byggnadsverket Turning Torso samt Öresund. Några har till och med vågat sig på ett dopp i havet, läser jag i tidningen….
--
Nu är det snart skolavslutningar och studentfestligheter och planeringar inför semestrar (om det ännu inte är gjort) och ledigheter.

IDOG VERKSAMHET
Härborta fortsätter undertecknad gma (liksom många kolleger) idogt med utbildnings/kursverksamheten och coachingen hela sommaren, med undantag av någon vecka i juli, så att ett utbud kontinuerligt finns tillgängligt för dig som vill fördjupa dig inom ämnesfältet personlig utveckling, mental träning och andligt utforskande.
--
--
INVÄNDNINGAR GÄLLANDE THE SECRET
Det har kommit och kan dyka upp en del invändningar mot the Secret, som kan sammanfattas ungefär så här: ”Är inte det här med the Secret bara en dagslända; är det inte bara en ny trend, som snart är passé och avlöst av något nytt påhitt från de där flummiga amerikanerna?”
Eller, mer rakt på sak: ”Det där är väl bara bluff och båg?”.

Dessa invändningar är fullt begripliga, baserade på att vi svenskar, inklusive undertecknad, är skolade i vad som brukar kallas ”kritiskt tänkande”, där det handlar om att inte acceptera vadsomhelst utan att det backas upp av ”vetenskap och beprövad erfarenhet”. Svaret härifrån blir: vad gäller Lagen om attraktion och the Secret är det inte och har aldrig någonsin varit en tillfällig ”trend”, utan är ett avtäckande i modern tid av uråldriga insikter om ”det sätt, som verkligheten fungerar på”; det går att finna urgrunden i de gamla indiska Vedakrifterna, som är minst 3.500 år gamla, i den kinesiska Taoismen, i centrala filosofiska resonemang från exempelvis Platon och Hegel, litterära giganter som Goethe, i höggradiga frimurare som Charles Haanel och Benjamin Franklin, inte minst materiellt framgångsrika entreprenörer och industrialister, som GEORGE EASTMAN, ANDREW CARNEGIE och WOOLWORTH och uppfinnare som THOMAS EDISON och HENRY FORD. Samtliga de senare nämnda har så att säga skrivit under på NAPOLEON HILLS utsagor om hur medvetet skapande går till.

FORD REVOLUTIONERAR TRANSPORTMÖJLIGHETERNA
Om någon tycker att det handlar om ”flum” – då går det förvisso att fråga sig om Fords ”löpande band”-princip och T-forden - två faktorer som revolutionerade transportmöjligheterna i början av seklet - var ett uttryck för ”flum”?
Då går det att fråga sig om Edison, som uppvisat en närmast osannolik antal patent, och som tillskrivs glödlampans tillkomst, var en ”flummare”?
Eller om stålkungen Andrew Carnegie, en skotte kommen ur enkla omständigheter, mannen som gav NAPOLEON HILL uppdraget att skriva verket, verkligen byggde sitt enorma livsverk på ett slags magnifik bluff med hjälp av ”rök och spegeleffekter” ?

Den förre presidenten Woodrow Wilson skrev till Napoleon Hill:
”Jag är djupt imponerad av din tolkning av principerna bakom ”Mästarsinnet”, som du så klart beskrivit.”

F.W. Woolworth, som skapade den berömda lågprisvarhuskedjan med samma namn, och som kunde uppleva 99 års verksamhet, skriver till Napoleon:
”Genom att använda många av de 17 grundprinciperna i Lagen om Framgång har vi lyckats bygga en kedja av mycket framgångsrika butiker. Jag förmodar att det inte kan kallas att överdriva fakta om jag säger att the Woolworth Building korrekt skulle kunna kallas ett monument över riktigheten i dessa principer.”

--
Själv är en del av undertecknad i ärlighetens namn fortfarande en smula förbryllad over att dessa principer inte ännu har accepterats som fakta i större utsträckning här i Sverige eller åtminstone som intressanta indicier på ett nytt verklighetsparadigm som förtjänar att utforskas I högre grad.

Å andra sidan: ”inget kan stoppa en idé vars tid har kommit”, som en filosof uttryckte det. Och tiden kommer uppenbarligen allt närmare, via den globala förvandlingen som sker nu på alla nivåer parallellt och som gäller oss alla, som både ”river ned” och ”bygger upp”.

Och j. ser det därför som en central uppgift att hjälpa till med utbildningselementet häri. I sista hand är det förstås upp till envar, om vi tycker att vi skall gå vidare och fördjupa oss eller inte.
Materialet passar inte alla människor. Många kommer i vilket fall som helst att gå förbi denna ”mentala guldgruva”, och det är isåfall precis som det skall vara – just då. Det är perfekt och kan inte vara annorlunda.

Men: möjligheten att studera materialet, att materialet är tillgängligt, är viktigt, och att då även söka tillhandahålla ett slags mentorskap/lärarfunktion gällande The Secret-traditionen, det finner jag. viktigt, ett uppdrag, i synnerhet eftersom jag själv upplevt så fascinerande och vitala resultat med denna slags tanketräning (som förstås då inkluderar träning i ”ny-kännande” och ”ny-handlande”).
--
OM KOMMANDE KURSER
A
Ja - Vill du lära dig mer om COACHING enligt ”Law of attraction”-/The Secret-traditionen har du möjlighet JUST NU, 6-7 juni.
Helgen vänder sig till de seriöst intresserade som måhända vill komplettera sina övrigt kunskaper och know-how med just denna aspekt av coaching.
För att genomföra denna första PILOTKURS behöver vi minst 6 personer och högst 10 personer.
Så om du känner dig inspirerad, skriv genast till undertecknad!
J
--
B
Några datum behöver korrigeras (dessa brev skrivs raskt, som du säkert förstått vid det här laget!) - självklart är det den 21 JUNI som vi har ”PROVA-PÅ-HYPNOS” i Malmö, som du är hjärtligt välkommen till, efter ett måhända hektiskt midsommarfirande kanske du förnimmer en önskan om att spänna av och gå inåt, och hitta energin inom dig själv…
--
C
PRESENTKORT fanns det intresse för, och därför passar vi på att utsträcka möjligheten till PRESENTKORT till 30 juni.
Den speciella FRIHETEN här, är att du ej behöver bestämma dig i brådrasket vilket kurs du vill gå: eftersom kurser skapas kontinuerligt kan du invänta RÄTT kurstillfälle för just dig. Det enda du behöver göra är förstås att så snart som du vet anmäla dig, så att platsen kan vikas för dig. Och LÄKARE UTAN GRÄNSER har samtidigt fått 10% av din presentkortssumma, icke att förglömma…
--
STICKPROV UR NYA BÖCKER
RESURSBANKEN A
I RESURSBANKEN ytterligare en text av relationscoachen LENNART MATIKAINEN. Nu KÄRLEKEN OCH OTROHETEN från hans NYA BOK ”BARA KÄRLEK”. Lennart har coachat över 600 par och ansvarat för P4.s relationsprogram ”Fråga Lennart”.

RESURSBANKEN B
Professor RANDY PAUSCH gick bort 25 juli 2008 av pankreascancer.
Före det gjorde han ”DEN SISTA FÖRELÄSNINGEN”, som sedan lades ut på youtube och som setts av miljoner.
Nu har även den bok som han hann iordningställa före övergången med samma namn publicerats på svenska.
Ur den hämtar vi text nummer två. Pauschs tal handlade om att förverkliga sina barndoms drömmar och därigenom realisera sin inre potential.

Men också att underlätta för andra att realisera SINA drömmar.
En central slutsats som Pausch gör är att ”tegelmurar” (dvs våra hinder) finns där av en orsak: De låter oss bevisa hur djupt och starkt vi egentligen vill ha något. De som inte är motiverade, kommer inte igenom eller över den upplevda ”tegelmuren”, men de som är motiverade, finner alltid en väg.

Men han gör också föreläsningen för att skapa minnen åt de tre barn han efterlämnar, så att de kan kvarhålla än fler bilder och intryck av fadern. Även boken har förstås detta fokus. Länk till föreläsningen i sig inkluderas, för dem som önskar ta del av den.

RESURSBANKEN C
Så har vi RICHARD CARLSON, som skrivit en mängd lättlästa men läsvärda böcker.
Texten i RESURSBANKEN är hämtad ur HETSA INTE UPP DIG ÖVER SMÅSAKER – VÅRDA KÄRLEKEN, från år 2000.
--
Till er som önskar ett nytt kapitel av DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN – det kommer! Även detta brev tar sin modiga tid i anspråk att skapa…
J

KURSER PÅ VARDAGAR
I samband med semestertiderna passar vi även på att presentera kurser som ej är helganknutna; istället kommer kurser för högst 5 personer också att presenteras under vardagarna; en flexibilitet för att du skall beredas möjligheter att gå - OM du vill gå.

NYA KURSÄMNEN?
Till sist: Önskar du ett nytt kursämne (?) inom personlig utveckling (en kurs som då baseras på the Secrettraditionen) skriv gärna hit och tipsa. Ett första förslag är DYNAMISK TRÄNING MED SILVAMETODEN, som isåfall baseras dels på José Silva, förstås, men även från hans kollega Burt Goldman och baserad på deras bok med samma namn (sv. 1991)
Preliminärt datum är måndag 29.e juni 10-17 samt tisdag 30 juni 10-17,
med pilotpriset 1.150 kr inkl. 25% moms och kurshäfte.
Silva är en av pionjärerna inom mental träning och började redan på 50-talet utforska denna zon av det mänskliga livet för att hjälpa andra att lösa problem. Hör av dig om intresse finnes (ej bindande, enbart som en orientering) till gunnar-martin.aronsson@bredband.net
--
Med intention och förhoppning om att du skall finna något värdefullt i stoffet i NÄTVERKSBREV Nr 20. 2009.

Varmt tack för ditt intresse och engagemang!
Tack möten och tack för mail!

Ljus och glädje

J

gma

Ett extratack till Ulla Leveau, Iréne Jansson, Carina Svensson, Ulla Grip, Marita Zetterqvist och Jens Åkesson. Samt förstås Brigitte och Annette!


INNEHÅLL:


1. INTRODUKTION (Ovan)
2. THE SECRET-HEMLIGHETEN
Må 15 juni – Sö 16 juni MALMÖ.
Lö 12 sept – Sön 13 sept. AVESTA, DALARNA.
(fulltecknad)
3. NYTT: LÄR DIG LAW OF ATTRACTION-COACHING
Lö. 6 juni – Sö 7 juni. MALMÖ
4. NYTT: FRÅN FÖRÄLSKELSE TILL KÄRLEK.
Lör 13 juni – Sön 14 juni MALMÖ
5. PROVA-PÅ-HYPNOS. 21 juni MALMÖ
6. DE ELVA ANDLIGA NATURLAGARNA SOM
FÖRÄNDRAR DITT LIV Lö 27-Sö 28 juni MALMÖ
Lö 22- Sö 23 augusti SJÄLSÖ, GOTLAND
7. BEFRIA DIN SJÄLVKÄNSLA Lö 4- Sö 5 juli MALMÖ
8. HYPNOS OCH DET UNDERMEDVETNA Lö 29-Sö 30 AUG. STOCKHOLM.
9. RESURSBANKEN I: Ur: BARA KÄRLEK
av Lennart Matikainen.
10. RESURSBANKEN II: Ur boken: DEN SISTA FÖRELÄSNINGEN av Randy Pausch
11. RESURSBANKEN III. TAPPA INTE BORT
LEKFULLHETEN. Ur boken HETSA INTE UPP DIG
ÖVER SMÅSAKER – VÅRDA KÄRLEKEN av Richard
Carlson och Kristine Carlson
12. E-DISTANSKURSEN THE SECRET I PRAKTIKEN
13. DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN – BOKPROJEKT.
14. 2000-TALETS PSYKOLOGI:
Coaching och meningsinriktad terapi.
15. TELEFONBASERAD COACHING.
16. PRESENTKORT 500 OCH 1000
17. Övriga meddelanden.


1.
(Introduktion; ovan)



2.




THE SECRET- HEMLIGHETEN
-grundkursen.
Måndag 15 juni 10-17, Tisdag 16 juni 10-16. MALMÖ. Plats: Tessins Väg 4A, 8 tr. OBS högst 4 personer för detta specialtillfälle, med något lägre pris, då vi kan sluta något tidigare än ”storgrupps-kursen”!
Om en mindre grupp passar dig, kan detta vara en möjlighet…

Pris: 1.280 kr inkl. 25% moms.
Rabattmöjligheter:
Balansera senast to. 11 juni: 1.180 kr
Balansera senast to 4 juni: 990 kr

Vill du repetera kursen? 500 kr
För AVESTAKURSEN 12-13 sept. finns en extraplats just nu (990 kr)
Om….

Att lämna gamla destruktiva tankemönster i ditt förflutna och istället anamma den ENERGI som finns tillgänglig ”bortom” vanetänkandet.

Att skapa ett VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
(= känna en ökad tillit till din förmåga att skapa eller balansera pengar, som i denna utbildning ses som en form av energi, en kraft.)

Att attrahera ditt PERFEKTA ARBETE
(= där du känner att du kommit på rätt plats/i rätt funktion).

Att FÖRBÄTTRA ALLMÄNHÄLSAN och/eller att underlätta läkande av specifika obalanser i kroppen.

Att LÖSA ”till synes omöjliga” PROBLEM i ditt liv.

Att HITTA MÄNNISKOR SOM PASSAR DIG att samarbeta med och/eller leva med.

Att FRIGÖRA dig från SKULD, GAMMAL VREDE och KÄNSLAN AV MINDREVÄRDE: DU ÄR PERFEKT!

Att GE DIG SJÄLV TILLÅTELSE ATT SKAPA VAD DU ALLTID ÖNSKAT DIG FRÅN DITT HJÄRTA.



Kursröster:

"Två fullmatade dagar som jag i framtiden troligen kommer att säga vara de dagar då mitt liv ändrades i rätt riktning! "
- Lena, Malmö

” Tack för en jättehärlig kurs. Känner mig verkligen fylld av tillit ochkänslan av att "javisst så är det ju".
Innehållet i Gunnars senaste kurs The Secret är inte längre en hemlighet! Med sedvanlig skicklighet har Gunnar satt ihop ett kursmaterial som svarar mot principerna i den senaste forskningen om kraften i att kunna attrahera allt vad man vill ha i livet. Gunnar både provocerar och stödjer vilket hela tiden leder till större självinsikt och andligt uppvaknande. Kursen rekommenderas till alla som vill bjuda in en verklig och bestående förändring i livet. Flera verktyg att lägga i lådan. Hurra!”
- Borith Ekman, Malmö.


Tusen tack igen för en helt fantastisk helg med The Secret! Jag fick så mkt energi och hade en toppen bra dag igår, och idag blir den ännu bättre!!
-Åsa, Höllviken

Tack för…den fantastiska kursen i Göteborg. Har satt igång hjärnan och ser mer förtröstanfullt på framtiden.
- Catharina, Göteborg.


”Jag kan bara säga TACK TACK TACK”
J.I. Malmö.

”Stort tack för en fantastisk helgkurs med en väldigt trevlig grupp”
-Gun.

Jag är fortfarande förundrad över vilken kraft jag känner efter kursen, det har också varit en del tårar, men så bra då!!! Tack än en gång, du är en fantastiskt duktig pedagog också. M.A., Stockholm.

”Tack för en fantastisk kurs. Jag går fortfarande på moln efter den insikt du gav mig.”
-Ywonne

”Det var inte en Feng Shui-kurs jag gick i helgen men jag fick ändå "rensat i röran" ;-) Jag visste väl att det var något jag inte fått kläm på tidigare när det gällde "Lagen om attraktion" och nu vet jag vad det var! Nu ligger dom nya och tidigare saknade pusselbitarna också på plats och det är bara att tuta och köra! ”
- Karin, Höllviken.
-
Jag känner mig idag som en mer lugn person – jag är fortfarande förundrad över känslan men njuter varje minut. TACK !
- Anna.
” Tack själv för senast, det var en fantastisk kurs som "rörde om" ordentligt i grytan och jag lärde mig verkligen mycket. ”
-A.O.

”Ett hjärtligt tack för en jättebra kurs. Jag har sedan dess känt mig mycket friskare och gladare. Jag har även fått mer energi och inspiration till att hålla mig frisk och även få mina andra önskningar uppfyllda.
Jag märker att där är en ständig konversation med universum. Jag har under de gångna veckorna blivit ställd inför idel överraskningar, som kan ha med mina önskningar att göra. De flesta var mycket positiva.
Nu ser jag fram emot Secret 2 för att bli ännu bättre på att konversera med universum.”
- Ulla.

”Tack för en fantastiskt bra och väl genomförd kurs”
- H.W.

”Gunnar Martin är en fenomenal coach och inspiratör…Tack från djupet av mitt andliga hjärta!”
- Helena, Malmö
-
”Jag gick din secret kurs i Köping i november. Tack för en oerhört givande kurs. :O) Jag har fått tillbaka pengar antar jag då kunder kommer in till mig och vill handla utan att jag ansträngt mig, det är väl ett av sätten man kan få tillbaka pengar på ?! ” - J. G.

”Vill bara tacka för en fantastisk kurs som gett så mycket inspiration och glädje. Det här funkar helt otroligt bra, bara man vet vad det verkligen är man önskar sig och vad man har för mål. Rekommenderar The Secret-kursen till alla. Den gör bara gott.”
- A.O.
”Tack för en fantastisk inspirerande och utvecklande helg, känner mig fylld och ser med spänning och nyfikenhet på framtiden med det som komma skall.”
-Katarina

”Tack för en otroligt bra kurs. Som vanligt är man som en ny människa efteråt.”
- Jenny

TACK FÖR MÖJLIGHETEN ATT CITERA, VÄNNER !
J
HUR DU ANMÄLER DIG:

Du anmäler dig som vanligt genom att isåfall balansera kursavgiften
till 609 83 52 – 5 (gma action).
Du får en bekräftelse att det finns plats och att du därmed är med.
I händelse av att du nödgas avboka pgr av sjukdom etc. återbetalas hela kursavgiften till dig (om du ej önskar ge platsen till någon annan intresserad) via det konto varifrån det kommit.

PS Om du gått kursen tidigare, men önskar fräscha upp kursen kan du, i mån av plats, gå för 500 kr!
-
LARRY KING INTERVJUAR OPRAH om THE SECRET
( 3 min 27 sek.)
http://www.youtube.com/watch?v=i0wYxh-akZs&feature=related



3.
NYTT:
Nytt: INTRODUKTIONSKURS:
LÄR DIG ”Law of Attraction”-COACHING

Lördag 6 juni 10-17, Söndag 7 juni 10-17
Sista dag för anmälan to. 4 juni kl. 18.00
Norra vallgatan 90, Malmö. Konferenslokal, 2 tr.
PILOTKURSPRIS: 1.150 SEK. (Fullpris 1.480 SEK)
/Det är även möjligt att balansera via 650 kr vid kursstart 6 juni
och 500 kr den 27:e juni. OM du vill gå skall du beredas möjlighet! /

”På begäran”:
Som redan omtalats i förordet är detta en introduktionskurs för dig som är intresserad av att lära dig mer av en coaching som är baserad på den ny-introducerade världsbild som har en bärande stomme i uttrycket ”Lagen om attraktion”, Law of Attraction.

Innehåller bl.a. teman som…
+ Varje möte såsom unikt
+ Varje människa såsom unik – och ”samma”
+ Hur spegling skapas (från NLP)
+ Lyssnande och receptivitet (mottaglighet)
+ Att släppa taget om ambitioner.
+ Att se bortom det påtagliga.

Form…
Introduktioner och parövningar

Kan lämpa sig för dig som…

+ Redan är coach eller terapeut inom något annat område och vill expandera ditt know-how.
+ Är seriöst intresserad av coaching som en möjlighet att hjälpa andra och vill ”pröva om det är något för mig”.
+ Samtidigt vill pröva att bli coachad inom något livsområde,


OBS Högst 7 personer.
Tystnadsplikt används.

Något ”betyg” skrivs ej ut, eftersom det ej är syftet med denna två dagars introduktionskurs. Det handlar inte om att sätta några gradbeteckningar på din prestation, för det finns inget att prestera. Snarare är det så, att om du försöker prestera, är du redan långt borta från syftet med LoA-Coachingen….
J

Däremot kan vi förstås ordna ett intyg att du deltagit i denna introduktionskurs, om det skulle vara till gagn för dig på något vis!

HUR DU ANMÄLER DIG:

Du anmäler dig som vanligt genom att isåfall balansera kursavgiften
till 609 83 52 – 5 (gma action).
Du får en bekräftelse att det finns plats och att du därmed är med.
I händelse av att du nödgas avboka pgr av sjukdom etc. återbetalas hela kursavgiften till dig (om du ej önskar ge platsen till någon annan intresserad) via det konto varifrån det kommit.



4.

NYTT:
FRÅN FÖRÄLSKELSE TILL KÄRLEK
Resan till mognad…
Baserad på 2000-talets andliga psykologi och ”Lagen om attraktion”.

Lör. 13 juni 10-17, sönd. 14 juni 10-17.
Sista anm.dag fred. 5 juni.
Norra vallgatan 90, Malmö. Konferenslokal, 2 tr.
Pilotkurspris: 1.150 SEK. (Fullpris 1.480 SEK)
Men….
EARLY BIRD-PRIS fram till torsdag 4 juni 1.050 SEK

Via PG 609 83 52-5
Ingår: KURSHÄFTE, kaffe, frukt, kakor under kursen.
TYSTNADSPLIKT används.
HÖGST 10 personer. Enskilda eller par är lika välkomna.

Bakgrund:
Den av flera psykologiforskare iakttagna rörelsen i en (längre) relation är (efter uppvaktningsfasen) en period av…

1. gemensam förälskelse (som innebär en bekräftelse för båda parter, vilket skapar en speciell styrka),
2. en lugnare fas, som innebär ett gradvis upptäckande av det vi tidigare inte upptäckt hos vår partner, som då vanligtvis övergår till
3. en ”utmaning” för både mig själv och partnern, eftersom det handlar om ”skuggsidor”, en period av sökande instabilitet och något som kan leda till…
4. en krisfas. Krisfasen kan innebära…
5. fördjupad relation, där parterna börjar förstå, känna in, känna igen, acceptera, förlåta, integrera de sidor hos motparten som tidigare varit svåra. Eller …
6. avslut och separation. Det kan också innebära att vi håller ihop, ”under inre protest”, d.v.s. av andra skäl än de känslor som förde oss samman. Det är då bara en annan form av separation.


Parrelationer är som bekant för de flesta av oss, utvecklande ”på gott och ont”.

Vi vet inte vad som väntar oss i en relation, men eftersom vi vanligtvis ”förs in” i en relation genom den elektromagnetiska attraktionskraften som finns i vårt undermedvetna.

Beroende på en mängd faktorer kommer vi att stanna längre eller kortare tid i relationen, och i vår samvaro kommer vi att påverka varandra ömsesidigt.

Vi går igenom de viktiga faserna:

+ Gemensam förälskelse.
+ Den ”lugnare fasen”.
+ Krisfasen.
+ Fördjupning av kärleken eller separation.

Vi tar även upp de psykologiska aspekterna av….

+ ”Olycklig förälskelse”.
+ Svartsjuka.
+ Relationen sex- kärlek
(allt vad som anses vara kärlek är kanske inte (bara) kärlek, allt vad som anses vara sex kanske inte (bara) är sex.
+ Att vara sårbar och att såra.
+ Undermedveten attraktion och undermedveten frånstötning.
+ Tidigare relationers inflytande över den nuvarande relationen.
+ Vi utgår från hypotesen att tidigare liv existerar och kommer därför även att beröra det ämnets betydelse för relationerna.

- Vad kan du förvänta dig av kursen?
Utgångspunkten är som alltid, att söka ge dig perspektiv på din tidigare och nuvarande livsmönster och relationsmönster, och i detta idealt erhålla insikter, idéer och känslor som hjälper dig att röra dig i den riktning som är din specifika, den som du förnimmer är ”rätt” väg för dig från din själsliga nivå, eller den djupaste psykologiska nivån.


Du anmäler dig som vanligt genom att isåfall balansera kursavgiften
till 609 83 52 – 5 (gma action).
Du får en bekräftelse att det finns plats och att du därmed är med.
I händelse av att du nödgas avboka pgr av sjukdom etc. återbetalas hela kursavgiften till dig (om du ej önskar ge platsen till någon annan intresserad) via det konto varifrån det kommit.


Hjärtligt välkommen!

5.
PROVA-PÅ-HYPNOS
Är du intresserad av hypnos och trance?

+ Hypnos är ”expressvägen till ditt undermedvetna”
där alla viktiga beslut har sin källa.
+ Hypnos innebär en ökad inre medvetenhet och kontroll.
+ Hypnos är en metod för att lära känna sig själv bättre.

Här har du en möjlighet att pröva på hypnos under en dag med fokus på hälsa och ökad inre harmoni!
Du kommer under dagen att UPPLEVA:
a. en djupare form av hypnos.
b en mindre djup form av hypnos, båda baserade på den indirekta, hypnosform som förgrundsgestalten Milton Erickson praktiserade (och i viss mån på José Silvas metodik.)
Dessutom får du en kortare presentation av hypnosens teori och historik.
Här har du en möjlighet den tredje midsommardagen, då du möjligtvis vill göra något annorlunda!

När: Söndag 21 juni kl.10.00 – 17.00
Var: Tessins väg 4A (Lindestam Projektledning.) Malmö.
Pris: 660 kr inkl. moms, kaffe, frukt och kakor.
Krav är att du tidigare upplevt s.k.guidad meditation eller annan meditation med gott resultat.
BONUS:
+ gma:s ”MINIKURS I HYPNOS” (c:a 30 A4)
+ Artikel om den förste moderne hypnotisören Mesmer.
(Sänds som e-post till din mailadress.)
Sätt in anmälningsavgiften på PG 609 83 52 – 5 (gma action) med angivande av ditt namn och kurs. Du får en skriven bekräftelse om att du är med.

Hjärtligt välkommen!


6.

BORTOM THE SECRET…
DE ELVA ANDLIGA NATURLAGARNA SOM FÖRÄNDRAR DITT LIV
Tid: Lördag 27 juni 9.30-17.00 Söndag 28 juni 9.30 -17.00
Plats: Norra Vallgatan 90, konferenslokal. Malmö.
Tid: Lördag 22 augusti, Söndag 23 augusti. SJÄLSÖ, GOTLAND. Ö-kontaktperson: Evy Nymoen mail: mammy_free@live.se
Pris: 1.480 SEK inkl. 25% moms.
I denna kurs går vi igenom följande elva andliga naturlagarna:
+ Lagen om Tänkande + Lagen om Tillgång
+ Lagen om Attraktion + Lagen om Mottagande
+ Lagen om Tillökning + Lagen om Kompensation
+ Lagen om Icke-Motstånd + Lagen om Förlåtelse
+ Lagen om Offer (Lagen om avstående till förmån för en högre nivå.)
+ Lagen om Lydnad (Lagen om anpassning)
+ Lagen om Framgång

Du inbjuds att genast praktisera dessa lagar på ditt eget liv – vilket är det enda sättet att förstå dessa principer eller lagar.
Att ”läsa sig till dem” går knappast; vi behöver förkroppsliga dem, pröva dem i vardagen!
Både BOB PROCTOR och MARY MORRISEY är inspirerade och påverkade av författaren RAYMOND HOLLIWELL, vars verk ”Working with the Law” (där Law också kan utskrivas som Universum, Universell Intelligens eller Gud, vilket ord som passar just dig bäst. Det centrala är att ”lag” är detsamma som ”naturlag” och att känna till dessa är begynnelsen till att…
- FÖRSTÅ MIG SJÄLV OCH SIN EGEN LIVSVÄG
- FÖRSTÅ HUR JAG GENOM ATT TA HÄNSYN TILL DESSA 11 LIVSLAGAR KAN ÖKA MIN LIVSKVALITÉ
- ÖKA MIN MEDVETENHET OM ATT JAG HAR BETYDELSE FÖR ANDRA MÄNNISKOR.
- KÄNNA ATT FRAMGÅNG ÄR OUNDVIKLIG
- AKTIVERA MIN INTUITIVA KAPACITET I DET UNDERMEDVETNA
Tillsammans skapade Bob och Mary materialet ”THE 11 FORGOTTEN LAWS”, och det är på basis av detta stoff som gma här presenterar helgkursen.
Vi utforskar de elva andliga naturlagarna via kurshäftet och via flera meditationsövningar. Kursen är, som alltid, inriktad på att söka ge DIG något värdefullt inom just DITT område, vad som känns som det viktigaste för dig.
Tystnadsplikt för att optimera din trygghet.
Pris: 1.480 SEK inkl. 25% moms.
Högst 11 deltagare!
INKLUDERAR KURSHÄFTE, kaffe, frukt och kex under kursen.
RABATTMÖJLIGHETER för MALMÖ: Balansera till PG 609 83 52- 5 (gma action)
Senast to 18 juni och du får för 1.380 SEK
Senast to 11 juni och du går för 1.280 SEK
Senast to 4 juni och du går för 1.180 SEK
För GOTLANDSKURSEN 22-23 AUGUSTI till TO 23 JULI : 990 SEK.
Du anmäler dig som vanligt genom att isåfall balansera kursavgiften till 609 83 52 – 5 (gma action).
Du får en bekräftelse att det finns plats och att du därmed är med.
I händelse av att du nödgas avboka pgr av sjukdom etc. återbetalas hela kursavgiften till dig (om du ej önskar ge platsen till någon annan intresserad) via det konto varifrån det kommit.

Förhandskunskaper: Det är bra om du har tagit del av The Secret, som film eller som bok, eller motsvarande litteratur som den presenterats via exempelvis Abraham-Hicks, Barbara Berger eller Sanaya Roman.

"Every human being has been 'Born Rich.' It's just that most people are temporarily a little short of money!"
- Bob Proctor (Inledningsorden till hans bok ”You were born rich!”)

Vill du veta mer innan du bokar kurs?
Du har möjlighet att ”känna in” och ”tänka efter” genom att ta del av följande audio-video-material redan nu:
A.
Länk till ”THE ELEVEN FORGOTTEN LAWS”:
http://www.the11forgottenlaws.com/?p=689
B. Länk till BOB PROCTOR, om du vill veta mer:
www.thesgrsite.com/secretgift.htm
(Du kopierar länken och skriver in den på menyraden, så får du första delen av serien PARADIGMSHIFT, där Bob berättar om sitt eget liv, om EARL NIGHTINGALE och NAPOLEON HILL och hur vändningen skedde i hans ungdom.)
C. SE OCH HÖR NAPOLEON HILL här…
http://www.youtube.com/view_play_list?p=EABE0E427ED8211B&playnext=1&playnext_from=PL&v=EQjQGykMr28

D. Vill du lyssna mer till EARL NIGHTINGALE:s klassiker THE STRANGEST SECRET, finns den att tillgå här:
SE OCH HÖR EARL NIGHTINGALE här…
(3 delar, cirka 30 min totalt)

Del 1.
http://www.youtube.com/watch?v=-XTpNYAJMUY&feature=related

Del 2.
http://www.youtube.com/watch?v=4TNYeN-kpeI&feature=related

Del 3.
http://www.youtube.com/watch?v=AuPdzHd8idk&feature=related

På ursprungsinspelningen är från 1956 är förstås ljudkvaliteten därefter (dock här något bearbetad och en senare variant där Earl är filmad i studion när han läser samma text, dock fortfarande med enklare ljudkvalité än du kanske är van vid. Men innehållet och energin i Earls röst är det centrala här, så säkert har du överseende med ljudkvalitén

7.


BEFRIA DIN SJÄLVKÄNSLA!
Lördag 4 juli 10-17, söndag 5 juli 10-17.


Går det att ”öka sin självkänsla”?
Svaret blir härifrån både ”ja” och ”nej”. Orsaken är att vi ofta tänker kvantitativt, att självkänslan är något som vi har mer eller mindre av.
Men här är utgångspunkten annorlunda:
DU HAR REDAN EN OPTIMAL SJÄLVKÄNSLA!
Vad det istället handlar om – vår uppgift - är att FÖRA BORT DE ELEMENT SOM FÖR NÄRVARANDDE HINDRAR DIG FRÅN ATT UPPLEVA DIN PERFEKTA SJÄLVKÄNSLA.

Vi kommer att under denna helg arbeta personligt och konkret tillsammans för att frigöra den harmoniska självkänslan, utifrån ett andligt betraktelsesätt.
För dig som kanske tagit del av litteratur om självkänsla, men som inte vet riktigt ”hur” föra in självkänslan i vardagslivet.
Gå enbart kursen om du vill förändra ditt liv – detta är en PRAKTISK kurs!

Vi går igenom ett program som innebär/innefattar:

+ Skillnaden mellan självförtroende och självkänsla.
(Vi kan ha högt självförtroendet men låg självkänsla.)

+ Vi skriver upp våra mentala avlagringar av skuld, skam, underlägsenhetskänsla, överlägsenhetskänsla, ouppklarad vrede och motvilja mot andra människor.

+ Vi ”blåser rent” sinnet från dessa avlagringar genom några enkla, men kraftfulla övningar, för att därigenom komma i kontakt med vår sanna självkänsla.



Tid: Lördag 4 juli 10-17, söndag 5 juli 10-17.
Plats: Norra vallgatan 90, MALMÖ.
Pris: 1.480 kr inkl. 25% moms samt kaffe, té, frukt och kakor.
Högst 11 personer.
BONUS: 45-sidigt KURSHÄFTE
EARLY BIRD-rabatt:
Balansera avgiften direkt till PG 609 83 52-5
Senast to. 25 juni och du går för 1.350 SEK
Senast to. 18 juni och du går för 1.250 SEK
SUPER EARLY BIRD:
Senast to 4 juni och du går för 990 SEK!
Tystnadsplikt används, för din trygghets skull.

Hur du anmäler dig:
A skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredban.ndet. Du får en bekräftelse om att det finns plats.

B. sätt in kursavgiften på PG 609 83 52 – 5 gma action och skriv in
a. kursdatum/kurs b. ditt namn.

C. Du får en definitiv bekräftelse via e-post.

Referenser:

”Njuter mer än vanligt av solen ljuset och fågelsången sedan jag fick ta del av /…/ ”Befria din självkänsla”. Otroligt tacksam att jag fick komma med. Tack. !
Arne, Malmö

”Jag gick en mycket inspirerande och givande kurs för dig i
"Befria din självkänsla". Jag ville attrahera ett nytt jobb, ett kort tag därefter blev jag uppringd av ett företag.
Under intervjuns gång fick jag erbjudandet att arbeta som säljare.
Börjar denna spännande utmaning på fredag den 1 juni."
K.N.

8.


HYPNOS
- och det undermedvetna
En introduktionskurs för dig som vill veta och uppleva mer…!
Hypnos är ”expressvägen” till ditt undermedvetna, och används idag inom personlig utveckling och mental träning för att åstadkomma avgörande resultat.
Varför? Därför att även om vi säger ”ja” på det medvetna planet, kan vårt undermedvetna säga ”nej”, och då blir det inget av en planerad livsförändring.
Genom att använda hypnos finns däremot betydligt större möjligheter
att skapa djupgående, positiva förändringar i ditt eget liv.

På den här kursen går vi bl.a. igenom:

+ Kort om hypnosens moderna historia, dess teoretiska utgångspunkter i hjärna/medvetandeforskning och dess etik.

+ Vi genomför praktiska hypnotiska övningar i flera olika djup.

+ Vi arbetar främst med metodik från två pionjärer: José Silva (Silvametoden) och hypnoterapeuten Milton Ericksons mjuka, icke-direktiva variant.

+ Vårt fokus för dessa dagar är optimering av allmänhälsan och ökad medvetenhet om den geniala kapacitet, som finns i vårt undermedvetna.

Tid: Lördag 29 aug. 9.30-17, Söndag 30 aug. 9.30-17.00
STOCKHOLM.
Pris: 1.480 kr inkl. 25% moms, 40-sidigt KURSHÄFTE, kaffe, frukt, kakor.
Plats: Prel. Studieförbundet NBV, Jungfrugatan 5, Östermalmstorg, Sthlm.

OBS: ”Early Bird”-rabatter är möjliga, om du balanserar över PlusGirokonto 609 83 52-5 (gma action) senast…
Torsd. 30 juli: 990 SEK
Torsd. 2 juli: 790 SEK!
Kontaktperson i Sthlm: iréne.jansson@hotmail.com
OBS Högst 11 personer.
Kursledare: GUNNAR MARTIN ARONSSON, Fil. kand. med fokus på religions- och idéhistoria. NLP Master Practitioner med 13 års erfarenhet av kursledning, coaching och terapi.. Studier för John Overdurf och Julie Silverthorn, certifierade hypnoterapeuter, studier i Ericksonsk hypnoterapi, Silva Mind Graduate och Silvametoden (hypnosbaserad forskning gällande pedagogik, läkekonst, kommunikation och motivation), studier i Sture Emby Livskunskap baserad på Martinus kosmologi,
ACIM-studier för Sandy Levey, Hatha yoga för Eugenia Basilewsky.
Instruktör i Law of Attraction; ”The Secret”-metodik, skribent och föreläsare.


Välkommen!


9.

RESURSBANKEN I:
KÄRLEKEN OCH OTROHETEN
Ur: BARA KÄRLEK av Lennart Matikainen


/Utgår pgr av rättighetsskäl på bloggen./

--
av: Lennart Matikainen. Ur: Bara kärlek. Andersson Pocket 2008.

gma:s kommentar.
Självfallet finns likväl en möjlighet att bästa lösningen är att avsluta förhållandet, och att isåfall söka göra det från båda parters perspektivet så klokt och omdömesfullt som möjligt är.



10.
RESURSBANKEN II:
ur: DEN SISTA FÖRELÄSNINGEN (Konsten att förverkliga sina barndrömsdrömmar)
av Randy Pausch.

Professor Randy Pausch, specialiserad på virtual reality-utveckling, hade sin sista föreläsning 18 sept. 2007 i McConomy Auditorium. Länken har tidigare ingått i Nätverksbrevet. För dem som vill se och höra den finns den tillgänglig (otextad) på google:
http://www.youtube.com/watch?v=ji5_MqicxSo

/Utgår pgr av rättighetsskäl på bloggen./
--
Ur: Den sista föreläsningen. Av Randy Pausch. Övers. Micka Andersson. Forum bokförlag 2009. Urval o. viss förkortning gma.






11.
RESURSBANKEN III: TAPPA INTE BORT LEKFULLHETEN
Ur: HETSA INTE UPP DIG ÖVER SMÅSAKER. av Richard Carlson

/Utgår av rättighetsskäl på bloggen./

--
Ur: Hetsa inte upp dig över småsaker. Richard & Kristine Carlson. Övers. Ylva Kempe. Egmont Richter förlag, 2000.




12.



E-POSTAD DISTANSKURS I…
”THE SECRET-HEMLIGHETEN
-I PRAKTIKEN”
START: NÄRSOMHELST!
FÖR DIG SOM HAR DET PRAKTISKT KNEPIGT ATT KOMMA TILL EN IRL-KURS KAN DETTA VARA ETT ALTERNATIV.
Baserad på källorna till filmen och boken The Secret.

NU: Över 400 A4-sidors material! INKLUDERAR
+ ARTIKEL OM BAKGRUNDEN TILL THE SECRET ( 18 sidor)
+ ARTIKEL OM WALLACE WATTLES (av gma)
+ KURSHÄFTET FÖR THE SECRET (50 sidor).
+ KURSHÄFTET “SÅ MOTIVERAR DU DIG”
+ MINI-KURS I VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
+ Översatta och kommenterade passager av Wattles och Haanel.
+ Inkluderar korrespondensmöjligheter under de 4 veckor kursen varar!
Med följande bonusar:
+ WALLACE WATTLES e-bok The Science of Getting Rich – grunden!
(80 sidor)
+ CHARLES HAANELS e-bok The Master Key System Från 1917.
+ NAPOLEON HILLS e-bok Think and Grow Rich – klassikern!


Under c:a 4 veckor får du kursmaterial om THE SECRET-HEMLIGHETEN I PRAKTIKEN till din uppgivna e-postadress och du är under kursen välkommen att korrespondera under hela perioden med kursledaren om ditt möte med materialet.

Sänds som viruskontrollerade WORD-attachment och pdf-filer och skrivs ut av din skrivarfunktion eller läses på skärmen.
Korrespondens som inskriven text.

Pris: 650 SEK inkl. 25% moms via PG 609 83 52-5 (gma action)
Alternativ två: 350 SEK inkl. 25% samtligt material UTAN KORRESPONDENS.
Du kan påbörja kursen NÄRSOMHELST.Anmälan: Gunnar-martin.aronsson@bredband.net

GARANTI:
Tveksam eftersom du ”inte vet vad det är”?
Pröva då kursen i en vecka GRATIS.
Om du sedan vill fortsätta balanserar du kursavgiften efter den första veckan.
Inga frågor i övrigt ställs. Du behåller det redan erhållna materialet.


13.
Pilotprojekt: E-boken
DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN
– Nyckeln till förståelse av ditt liv -

Om du är intresserad av att ta del av gma:s nya bok DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN under dess uppbyggnadsfas, är du hjärtligt välkommen att erhålla boken genom ett abonnemang på kapitlen, som skickas cirka var tionde dag till den e-postadress du uppgivit.

Priset är f.n. 195 kr inkl. moms och balanseras enkelt genom
PlusGirokonto 609 83 52-5.
Vill du abonnera skriver du bara en rad till
gunnar-martin.aronsson@bredband.net
(Kommer du in senare sänds de tidigare skrivna kapitlen i en ”bunt” till dig.)

I boken kommer vi att främst gå igenom hur – enligt den ideologi som gma:s verksamhet vilar på - de andliga lagar som upprätthåller tillvaron är perfekt synkroniserade med våra liv, oavsett vad vi gör, hur vi är och var vi än bor.
Denna bok är inte för envar, utan enbart för dem som känner sig på våglängd med det material som exempelvis The Secret-traditionen innebär.


Projektet innebär också att undertecknad gma är intresserad av återkoppling, feed-back, om vad du tycker om det skrivna.

Så du är hjärtligt välkommen att höra av dig i samband med läsningen eller efter läsningen av hela boken!

Boken sänds som word-fil, och du sammanställer alltså boken själv, i gammal fin IKEA:s tradition, hemmavid!

Hjärtligt välkommen att ta del av materialet!

Gunnar martin aronsson

Noterat 5 mars:
1:a Kapitlet har sänts ut.
2:a Kapitlet har sänts ut.
3:e Kapitlet har sänts ut.
4:e Kapitlet har sänts ut.
5:e Kapitlet har sänts ut.
6:e Kapitlet har sänts ut.
7:e Kapitlet har sänts ut!
8:e Kapitlet har sänts ut!
9:e Kapitlet är under produktion

113 sidors material hittills.


” Boken är fantastisk! Det känns skönt att tänka på livet som ett äventyr…”
- Birgit H.




14.

LIVSMENINGSINRIKTAD
COACHING OCH TERAPI
- baserad på 2000-talets andligt fokuserade psykologi.

DITT LIV HAR MENING!
Sådan är utgångspunkten för denna coaching o. terapi.
Du kan upptäcka LIVSMENING bakom de händelser, som format ditt liv till där du är idag – även dina svåra, mörka, ja, kanske de allra svåraste händelserna i ditt liv.
Att uppleva mening med sitt liv, är – sådan är här övertygelsen – utgångspunkten för den ”optimaliserade” livsupplevelsen, det vill säga: den bästa plattformen för att kunna leva till 100%.
Oavsett vad som hänt i det förflutna, väljer vi i denna coaching/terapi i NU:et vår framtida verklighet.

PRIS: 560 SEK inkl. 25% moms för 2, 5- 3 timmar.
Arbetssökande, stud, sjukskr: 460 SEK inkl. 25% moms.
TYSTNADSPLIKT praktiseras.
Verksamheten är icke-medicinsk och komplementär till vanlig sjukvård, ej en ersättning för sådan vård.
Möjlighet till hypnosterapi är möjligt, om du så själv önskar.
Par har möjlighet att få för samma pris som för en person.
REFERENSER:

”Måste säga att du verkligen är briljant som coach och otroligt duktig på att hitta trådar att dra i. Jag känner efter vår session att det har skett ett skifte i mig. Ett litet, men ettrigt, skifte som jag inte kan frånse eller vifta bort.”
- Kristna, Malmö.

”Kursen jag har gått och coachingen tycker jag har hjälpt mig jättemycket i min personliga utveckling. Metoderna har hjälpt mig att gå från negativa tankar till positiva. Mycket kreativa metoder och en mycket kunnig och pålitlig coach. Det är den effektivaste och roligaste terapiform jag har provat på. ”
- Marietta Ström, Båstad


”Jag har haft förmånen av att ha blivit coachad av Gunnar vid ett par tillfällen. Sessionerna kan tyckas korta men de har långtidsverkan. Med Gunnars kunnande, värme, insikt och humor har jag fått insikt i grunderna till mina reaktioner i olika situationer och därmed lärt mig att möta mina känslor med förståelse och respekt.”
- Kajsa, Helsingborg
”Alltid när jag kommer från dighar jag landat en bit längre in i mig självoch det är en härlig känsla.
Jag ser saker och tingur nya och större perspektivefter våra sessioner.Underbart. ”- Agneta, Malmö

”Coachingen har varit en ovärderlig hjälp till att lära känna mig själv.”
-Anna, Helsingborg


”Jag har deltagit i kursen ”Tala inför grupp” och dessutom hittills fått tre personliga NLP-sessioner. Och jag kan konstatera att ett effektivare – och trevligare – sätt att bearbeta sina problemområden får man leta efter.
Med en extraordinär förmåga att snabbt fånga upp till och med det man inte vet själv hjälper Gunnar en att förstå sig själv, sina reaktioner och beteenden. Och ännu bättre: man får konkret hjälp till självhjälp att börja förändra sina gamla begränsande mönster, uppmuntran och en tro på att ingenting är omöjligt.”
– Ingrid W. Helsingborg

”Gunnar Martin är en fenomenal coach och inspiratör…
Tack från djupet av mitt andliga hjärta! Det känns verkligen som om ALLTING är möjligt i detta nu.”
- Helena, Malmö.
-
”Coaching har jag testat tidigare, men detta var helt annat än jag varit med om. Gunnar Martin lotsade mig fram att se förträngda mönster som lett mig dit jag var idag. Jag blev fullt medveten om hur mitt liv levdes idag. Nu känns det mycket spännande att stå inför arbetet att ta tag i detta. Tack vare de insikter Gunnar Martin gett mig i coachingen och den feedback som följde i samtalet känner jag mig rustad att steg för steg göra de nödvändiga förändringar som mitt inre viskar till mig att jag måste göra. ”Iréne, Stockholm

”…det var en helt underbar coaching.. jag är fortfarande kvar i den rusiga, ljuvliga känslan och insikten av att ha blivit på det klara, ja till stor del i alla fall :-) , med min livsuppgift i detta livet. Allt faller på plats på ett fantastiskt sätt!
- Ylva.

"Ville bara skriva och tacka för timmarna som jag hade med dig inför körslaget! Jag har klarat av det helt utan några känslor av panik eller rädsla och det har varit helt underbart."
- S.N.
-


TID: C:a 2,5 - 3 timmar per möte.
10.00-12.30 (13.00) fm
13.00-15.30 (16.00) em
17.30-19.30 (20.00) kväll – möjligt vis vissa tillfällen.
BOKNING: gunnar-martin.aronsson@bredband.net
Du får ett mail med DEFINITIV-BOKNING av tid
(detta för att undvika ev. missförstånd vid mobiltelefonkontakt, etc.
Om du önskar kontakt samma dag med gma, ring:
0708-107 992. (Om ej svar, tala in ett meddelande, så ringer j. upp.)
PLATS: Tessins väg 4A, 8 trappor, (Lindestam) Ribershus busshållplats.
Kvitto kan ges om du balanserar kontakt, annars föredrages balanseringen via PlusGirokonto 609 83 52-5 före eller efter mötet.

” Det gick upp för mig, att mitt liv hade ett mönster. Långsamt visade det sig, och det tycktes, som om jag följt det, så som man nyfiket följer en mycket hemlighetsfull plan.”
Isabel Allende (författare ”Andarnas hus”)

15.

TELEFON-COACHING


+ Hur hitta livsarbete, hur hitta rätt arbete/funktioner/verksamheter.
+ Coaching ang. arbetsplatsproblem.
+ Relationsproblem/Skilsmässa/Uppbrott
+ Familjeproblem.
+ Hälsoproblem. (Den coachingen är komplementär och skall alltså ej ses som någon som helst ersättning för läkares ordination.)
+ Svårigheter att välja, svårigheter med översikt, ” å ena sidan, å andra sidan”-problem.
+ ”Grubbel”, oro och rädslobaserade tankemönster.

Samtalen är under tystnadsplikt för att optimera din trygghetskänsla.
Känn efter om det är så att du brukar tycka om att lösa problem och vara kreativ genom att kommunicera telefonledes.
Den här coachingen vänder sig i synnerhet till dem, som vet med sig, att de är auditivt lagd, det vill säga: gärna lär sig, gärna tar in information, gärna meddelar sig och sitt inre, genom att TALA om detta. För er som är mer visuellt lagda, föreslås fortfarande, i all vänlighet, ett personligt möte.

Priset är f.n.
340 sek inkl 25% moms för ett c:a 60 minuters samtal (272 kr plus 25% moms)
240 sek inkl 25% moms för ett c:a 30 minuters samtal (192 kr plus moms)

GARANTI:
Förutsättningen är att du genom denna telefoncoaching upplever ett värde.
Du betalar då till PG 609 83 52-5 (gma action)
Skulle du EJ känna värde efter telefoncoachingen är den att se som gratis.
Du betalar då noll kronor. Inga frågor ställs angående balanseringen.
DET ÄR EN FÖRUTSÄTTNING FÖR DEN HÄR VERKSAMHETEN, ATT DU KÄNNER ATT DU HAR ERHÅLLIT VÄRDE!

Du ska känna, att telefoncoachingen, när du lagt på luren har gett dig värde:
att du känner dig hjälpt, berikad, stöttad, inspirerad etc.
Undertecknad har ingen önskan om att få ”något” (värde) mot ”ingenting”, (frånvaro av värde) eftersom det tillhör ett gammalt tankesätt från ett gammalt samhälle.
Däremot att öppet ta emot ”något” (värde) mot ”något” (värde).

HUR GÅR DET TILL?
Telefoncoaching är möjlig under kontorstid 10-16 må-fred.
Skriv först en rad en tid som du föredrar inom den ramen och helst någon dag eller två dagar före, och om det gäller 30 el. 60 min.

TYSTNADSPLIKT tillämpas.

”…mycket givande.”
- Annica.


16.
PRESENTKORT?

PÅ GRUND AV INTRESSET FORTSÄTTER VI MED ATT ERBJUDA PRESENTKORT TILL 30 JUNI!
Ge dig själv en present (eller
någon som du vet är intresserad av ämnesfältet) och få adderat material kopplat till The Secret-traditionen, samtidigt som du med 10% av beloppet bidrar till LÄKARE UTAN GRÄNSER.

PRESENTKORT 500
När du köper ett presentkort på 500 kr ingår följande…

1. En coachingsession. (värde 560 kr)
1B Alt för dig som bor längre bort 1 timmes telefoncoaching
(värde 340 kr)
2. E-boken Den hemliga psykologin ( värde 195 kr) hittills 8 kapitel och
med fördjupande läsning inom ditt intressefält.
3. E-boken The Science of Getting Rich av Wallace Wattles
(ovärderlig!)
4. Kurshäftet The Secret av gma. (värde 100 kr)
--
Dessutom lite fler roliga extra-bonusar:
5 Introduktionsartikel om THE SECRET (18 sidor).
6. Artikel om WALLACE WATTLES, pionjären.

PRESENTKORT 1000
När du köper ett presentkort på 1.000 kr ingår följande…

1. En GARANTERAD plats på VALFRI tvådagarskurs framöver
(värde 1.480 kr)
2. E-boken Den hemliga psykologin, hittils 8 kapitel och med fördjupande
läsning inom ditt intressefält. (värde 195 kr)
3. En coachingsession (värde 560 kr)
3 B. Alt. för dig som bor längre bort:1 timmes telefoncoaching (v. 340 kr)
4. E-boken* The Science of Getting Rich av Wallace Wattles (ovärderlig!)
5. E-boken* The Master Key System av Charles Haanel (klassikern!)
6. E-boken* Think and Grow Rich av Napoleon
Hill (över 10 miljoner människor har tagit del av detta material, baserat
på 20 års forskning av Napoleon Hill, som kom att fungera som
rådgivare åt två presidenter, Woodrow Wilson och T. Roosevelt.)

--
Dessutom lite fler roliga extra-bonusar:
7. Introduktionsartikel om THE SECRET (18 A 4 sidor).
8. Artikel om WALLACE WATTLES, pionjären.
--
*
E-böckerna är rättighetsfria då texterna numera är s.k. ”public domain” pgr av ålder.

Hur känns detta?
Men DESSUTOM…..
+ 10% av resultatet öronmärks för att skicka vidare till ”Läkare utan gränser”, då vi också följer grundtanken på andligt manifesterande; att ge vidare, ge ”tionde”, och självklart för att Läkare utan gränser är en organisation som just företräder framtiden; att hjälpa människor i nöd oavsett var någonstans i världen, och förstås oavsett vilken politisk, religiös, etnisk, könsmässig bakgrund de nödställda har.

Hela 85% av ett bidrag till Läkare utan gränser går till konkret hjälpverksamhet, endast en liten procent till nödvändig administrationsutgifter.
Här kan du läsa mer om LÄKARE UTAN GRÄNSER:
http://www.lakareutangranser.se/gava/Hur-anvands-min-gava/

Här kan du läsa om Läkare utan gränsers grundprinciper:
http://www.lakareutangranser.se/About-MSF/Grundprinciper/

--
HUR DET GÅR TILL:
Du beställer isåfall antingen
PRESENTKORT 500 eller PRESENTKORT 1000 genom att…

1.
Skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net
och får GENAST en bekräftelse och det första mailmaterialet till den mailadress du själv önskar.

2.
sätta in summan på Plusgirokonto 609 83 52-5 (gma action).
Och får en definitiv bekräftelse per mail även angående det.
Skriv namn och att det gäller PRESENTKORT.


17.
ÖVRIGA MEDDELANDEN

KAN NÄTVERKSBREVET SÄNDAS VIDARE TILL ANDRA?
Jadå, det går bra att sprida till vänkretsen!
Dock är materialet fortfarande icke-offentligt, på grund av textmässiga rättighetsfrågor,
d.v.s. Nätverksbrevet är avsett för ”internt bruk” eller en sluten krets.

AVPRENUMERERA?
Önskar du avprenumerera, är det vänligaste och smidigaste du kan göra är att inte blockera sändningen (då det går åt tid till att söka utreda varför ett mail inte kommer fram) Istället: Skriv en rad till
gunnar-martin.aronsson@bredband.net
så tas din adress bort. Inga övriga frågor ställs.
Du är välkommen att återuppta din GRATIS prenumeration närsomhelst!

INGET NÄTVERKSBREV PÅ 15 DAGAR?
Då har det nog hänt något som behövs åtgärdas. Kolla först om det av din dators program sorterats som masspost och kommit till skräpkorgen. Om ej, skriv en rad hit så sätter vi in din adress igen i utskickslistan. Minns att det är bäst att lägga in avsändaradressen på ”gröna listan”/white list samtidigt som du prenumererar.

FINNS EN MÖJLIGHET ATT REFERERA DITT KURS/COACHING-OMDÖME?
Skriver du en rad hit gällande ett kursomdöme är det mycket tacksamt om j. har möjlighet att citera dig, med angivande av ditt förnamn eller initialer. Går det bra? Det är en ovärderlig hjälp för att sprida info. om kursverksamhet o. coaching till dem som är presumtivt intresserade av detta. Självfallet gäller citaten enbart själva kursutvärderingen: i övrigt är utgångspunkten att ev. mail ang personliga spörsmål och problem hit är fullständigt konfidentiella och inkluderade i sedvanlig tystnadsplikt.


TILL SIST…
LOUISE HAY


I livets oändlighet där jag är,
är allt perfekt, helt och komplett.

Var och en av oss, jag själv inkluderad, erfar livets rikedom
och mättnad på sätt som är meningsfullt för oss.

Jag väljer nu att se på det förflutna med kärlek
och väljer att lära mig av mina gamla erfarenheter.
Det finns inget rätt eller fel, eller gott eller ont.

Det förflutna är över nu, det är genomlevt.
Det finns bara ögonblickets upplevelse.
Jag älskar mig själv för att jag skapar rörelsen från detta mitt förflutna till detta mitt nuvarande ögonblick.

Jag delar med mig av vad och vem jag är,
för jag vet att vi alla är ett i Anden.
Allt är väl i min värld.

--
Ur: You can Heal your Life, Louise L. Hay. Hay House. 1984

Det var allt för nu!
Gunnar martin aronsson gma action - resursbankenVästra Ryttmästaregatan 22S-217 52 Malmö040-15 88 98 0708-107 992gunnar-martin.aronsson@bredband.netwww.gmaaction.kulturservern.se
http://thesecret-hemligheten-gma-gma.blogspot.com/

Om du inte eventuellt önskar ”extra-extra”….?
Isåfall:

SUSAN BOYLE
Susan Boyles semifinal:
http://www.youtube.com/watch?v=SncyQKe6CnQ&feature=fvsr

Susan Boyle final:
http://www.youtube.com/watch?v=b2xiAQCTy2E

SKÅDESPELAREN WILL SMITH
intervjuas och berättar om Lagen om attraktion i amerikansk TV. (6 min 22 sek.)
http://www.youtube.com/watch?v=Pke9gEZfJXk&feature=related

(Du markerar, kopierar och klistrar in i menyraden, alt. högerklicka och tryck på ”öppna hyperlänk” så kommer du till Youtubeinslaget ifråga.) /gma