Sidor

torsdag 20 mars 2008

Torsdag 20 mars 2008

Hej!

Jag passar på att inkludera delar av det aktuella NÄTVERKSBREV Nr. 5. 2008, så att du får en uppfattning om vad som är "på gång" härifrån.



En givande och kreativ påskhelg tillönskas dig!

:-)


gma

--
NÄTVERKSBREV Nr. 5. 2008.
Fr. gma action – resursbanken.

Hej!
Några dagar senare än planerat -pgr av ett datorrelaterat problem som nu har lösts – och efter The Secret-kursen 15-16 mars i Malmö - kommer här det aktuella Nätverksbrevet.

Vi börjar med en gång: ett produktionsbolag i Stockholm ringde och frågade om de kunde filma The Secret-kursen i Eskilstuna. Efter att ha understrukit att det sannolikt fungerade mindre bra pgr av den tystnadsplikten som vi normalt alltid jobbar med i kurserna har kontakten fortsatt och just nu finns planer på att gå ut med en speciell inbjudan till dem som önskar gå The Secret 17-18 maj i Stockholm med den premissen, det vill säga: kursen dokumenteras.
Vi får se. Isåfall återkommer vi med information om detta.

Dagen jag kommer till Eskilstuna för The Secretarrangemanget är det grådisigt och duggregnar, men när jag promenerar Strandgatan och kommer fram till Gamla staden med dess kullerstenar och täta träbyggnader, och går Köpmangatan framåt längsmed den lugnt flytande ån och betraktar
de långsmala industribyggnadskropparna, de från fornstora dagar, därborta på andra sidan vattnet, och den imponerande kyrkan, de stora öppna ytorna, tycker jag om vad jag ser och kan föreställa mig stadens charm om sommaren.

Jag slår in på en liten sidogata och kommer till Lilla Hotellet på Tunaforsvägen, ett hotell som visar sig vara helt obemannat fastän det är eftermiddag, men eftersom jag har fått portkoden är det bara att gå in genom porten. Även hotellrummet står öppet, med nyckeln instucken i låset.
Bara att slå sig ned i fåtöljen och göra sig hemmastadd.
Det kan man ju kalla förtroende.

Kursen ges i centrum, i en kontorslokal några trappor upp med utsikt över staden, en utmärkt lokal med möjlighet till kaffepaus i ett anslutande rum och generöst tilltaget kök. Lokalens ägare Eva visar sig dessutom ha bakgrund inom NLP, vilket känns kollegialt. Strax invid huset ligger ett köpcenter, där lite mer frukt och kaffe inhandlas under pausen.

Läser senare att staden har 61 000 invånare, varav 10.000 har finländskt påbrå.
Några välbekanta namn med anknytning till staden är den lärde språkmannen Fredrik Lindström, dragartisten Christer Lindarw, miljöpartistspråkröret
Maria Wetterstrand, författaren Kerstin Thorvall, äventyraren Göran Kropp och ”miss Universum” Yvonne Ryding samt rockbandet Kent. Jaha, ja.
Sevärdheter är Eskilstuna djurpark och Eskilstuna konstmuseum, som invigdes redan 1933. Stadens förvandling påvisas bland annat av det faktum att museet
2006 flyttade in Bolinder Munktells kugghjulsverkstad i Munktellstaden.
Ett helt nytt kulturellt inkråm sålunda, blott industriskalet är kvar.

Förmiddagsluften då jag skall åter mot Malmö är klar och iskall, det är måndag förmiddag. Dessutom är tåget en kvart försenat, vi är några som huttrar på perrongen, så det är skönt att komma in i tågkupén; en bekväm ”dubbeldäckare” som regionalt sträcker sig till Norrköping, där jag byter till X2000-tåget för fortsatt resa söderöver.
Tack för denna gång, Eskilstuna! Och varmt tack till lokala samordnaren Evastina och förstås hela gruppen - som gjorde evenemanget möjligt.
--


Varmt tack för ditt intresse för Nätv.brevet och/eller de olika aktiviteterna inom ämnet personlig utveckling och andligt utforskande.
gma

INNEHÅLL:


1. INTRODUKTION (Ovan)
2. THE SECRET – HEMLIGHETEN.
Lör.15-Sö. 16 mars. MALMÖ
Lö. 17- Sö 18 maj STOCKHOLM (ev. med filmning för dokumentär om The Secret)
Lö 14-Sö 15 juni. BORÅS
3. THE SECRET II
VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
Lö 5-Sö 6 april SUNDSVALL
Lör.26-Sö. 27 april. VÄSTERÅS
4. PROVA-PÅ-HYPNOS
Lör. 22 mars.
5.PROVA-PÅ-TIDSLINJEMETODEN
Sö. 23 mars.
6. MENINGEN MED FAMILJEN – ny kurs!
Lör. 29-Sö 30 mars. MALMÖ.
7. FÖREDRAG: the Secret.
10 april. HÄSSLEHOLM
--
/---/

1. (Introduktion; ovan)

2.


Den ”magiska” kursen:
THE SECRET –
HEMLIGHETEN

Vad är The Secret – kursen?
Den baserar sig på filmen och boken med samma namn, men handlar om att praktisera, implementera, föra in de principer för manifestation som The Secret handlar om!

En bok kan inspirera, men du kan också lägga ifrån dig boken och gå tillbaka till ditt ”vanliga” liv.
En föreläsning eller kurs kan också inspirera, men du kan också gå därifrån och fortsätta ditt ”vanliga” liv.
Det är i sin ordning.
Dock:
De här gmakurserna handlar dock om att gå ytterligare ett steg:
att skapa real, kontinuerlig, positiv förändring i vardagen, baserat på den inspiration som du känner från The Secret.

Vill du det?

Det kan handla om grunderna för:

Att skapa ett VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
(= känna en ökad tillit till din förmåga att skapa eller balansera pengar, som i denna utbildning ses som en form av energi, en kraft.)
Att attrahera ditt PERFEKTA ARBETE
(= där du känner att du kommit på rätt plats/i rätt funktion).
Att FÖRBÄTTRA ALLMÄNHÄLSAN och/eller att underlätta läkande av specifika obalanser i kroppen.
Att LÖSA ”till synes omöjliga” PROBLEM i ditt liv.
Att HITTA MÄNNISKOR SOM PASSAR DIG att samarbeta med och/eller leva med.
Att FRIGÖRA dig från SKULD och MINDREVÄRDE:
Vi behöver känna att VI ÄR VÄRDA vad vi önskar manifestera!

Pris: 1.450 kr inkl. 25% moms, kaffe/te och frukt.
BONUS: ETT EXPANDERAT 48-sidigt ARBETSHÄFTE!
Med detta material kan du fortsätta att arbeta praktiskt efter kursen, vilket är väsentligt om du vill ha ett kontinuerligt resultat.
OBS: en förutsättning för att du skall få ut det mesta av kursen är att du upplever att det existerar en primär andlig verklighet, som får sitt uttryck på det fysiska, materiella planet.
Ännu en förutsättning är att du känner dig REDO ATT SKAPA FÖRÄNDRING i ditt liv. (Det går förvisso att gå igenom kursen ”utifrån”, som en betraktare, men då händer mindre, än om du går igenom ”inifrån”, som en medagerande, då du optimaliserar de möjliga resultaten. )



MALMÖ
Lördag 15 mars 10-18, söndag 16 mars. 10-17
Plats: Kungsgatan 16 A. MALMÖ.
Pris: 1.450 kr inkl. moms, kaffe/te, frukt, juice samt 48-sidigt KURSHÄFTE

Ang. STOCKHOLM 17-18 maj återkommer vi med detaljer.

BORÅS
Lördag 14 juni 10-18, söndag 15 juni. 10-17
Plats: Centralt Borås.
Lokal kontaktperson: Christina
info@helandehander.se
Pris: 1.450 kr inkl. moms, kaffe/te, frukt, juice samt 48-sidigt KURSHÄFTE
Rabatt: Balansera senast to 5 juni och du går för 1.350 kr
Rabatt II: Balansera senast to 29 maj och du går för 1.250 kr
SUPER-EARLYBIRD-RABATT: Balansera senast to. 15 maj och du går för 1.000 kr.
Högst 10 pers.
--
ANMÄLAN TILL KURS:
1.
Skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net att du vill gå.
Du får en bekräftelse att plats finnes.

2.
balansera kursavg.till PG 609 83 52-5 (gma action).
OBS Viktigt: Skriv ditt NAMN, KURS och KURSDATUM – och så är du med.
OBS: Först när avgiften är balanserad är du garanterad plats.
”Först till kvarn…”-principen gäller!
I händelse av att du skulle nödgas avboka din kursplats, får du givetvis tillbaka hela summan till ditt meddelade kontonummer.
Meddela dock isåfall så snart som möjligt hit, så att kursplatsen kan ges till någon annan. Om du önskar skrivet kvitto på kursen kan det ordnas. Meddela bara i förväg detta. Även fakturering är möjlig.

Kursröster:

"Två fullmatade dagar som jag i framtiden troligen kommer att säga vara de dagar då mitt liv ändrades i rätt riktning! "
- Lena, Malmö


” Tack för en jättehärlig kurs. Känner mig verkligen fylld av tillit ochkänslan av att "javisst så är det ju".
Innehållet i Gunnars senaste kurs The Secret är inte längre en hemlighet! Med sedvanlig skicklighet har Gunnar satt ihop ett kursmaterial som svarar mot principerna i den senaste forskningen om kraften i att kunna attrahera allt vad man vill ha i livet. Gunnar både provocerar och stödjer vilket hela tiden leder till större självinsikt och andligt uppvaknande. Kursen rekommenderas till alla som vill bjuda in en verklig och bestående förändring i livet. Flera verktyg att lägga i lådan. Hurra!”
- Borith Ekman, Malmö.


”Jag kan bara säga TACK TACK TACK”
J.I. Malmö.

”Stort tack för en fantastisk helgkurs med en väldigt trevlig grupp”
-Gun.


Jag känner I dag en förnyad lust att omfamna min inre vägledning återigen, ochför detta vill jag bara säga TACK.
– Pernilla.

Jag är fortfarande förundrad över vilken kraft jag känner efter kursen, det har också varit en del tårar, men så bra då!!! Tack än en gång, du är en fantastiskt duktig pedagog också. M.A., Stockholm.

”Det var inte en Feng Shui-kurs jag gick i helgen men jag fick ändå "rensat i röran" ;-) Jag visste väl att det var något jag inte fått kläm på tidigare när det gällde "Lagen om attraktion" och nu vet jag vad det var! Nu ligger dom nya och tidigare saknade pusselbitarna också på plats och det är bara att tuta och köra! ”
- Karin, Höllviken.

” Tack själv för senast, det var en fantastisk kurs som "rörde om" ordentligt i grytan och jag lärde mig verkligen mycket. ”
-A.O.

”Ett hjärtligt tack för en jättebra kurs. Jag har sedan dess känt mig mycket friskare och gladare. Jag har även fått mer energi och inspiration till att hålla mig frisk och även få mina andra önskningar uppfyllda.
Jag märker att där är en ständig konversation med universum. Jag har under de gångna veckorna blivit ställd inför idel överraskningar, som kan ha med mina önskningar att göra. De flesta var mycket positiva.
Nu ser jag fram emot Secret 2 för att bli ännu bättre på att konversera med universum.”
- Ulla.

”Tack för en fantastiskt bra och väl genomförd kurs”
- H.W.

”Gunnar Martin är en fenomenal coach och inspiratör…Tack från djupet av mitt andliga hjärta!”
- Helena, Malmö
-
”Jag gick din secret kurs i Köping i november. Tack för en oerhört givande kurs. :O) Jag har fått tillbaka pengar antar jag då kunder kommer in till mig och vill handla utan att jag ansträngt mig, det är väl ett av sätten man kan få tillbaka pengar på ?! ” - J. G.

”Vill bara tacka för en fantastisk kurs som gett så mycket inspiration och glädje. Det här funkar helt otroligt bra, bara man vet vad det verkligen är man önskar sig och vad man har för mål. Rekommenderar The Secret-kursen till alla. Den gör bara gott.”
- A.O.

3.
THE SECRET II –
VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
- Hur du skapar ett medvetande baserat på överflödstänkande -


SUNDSVALL
Lö 5 april 10-18, söndag 6 april 10-17.
Plats: ”Djurkliniken”.
Pris: 1.450 kr inkl. moms, kurshäfte, kaffe, frukt och juice.
Rabattpris: 1.350 kr via PG 609 83 52 -5 senast torsd 27 mars.
Rabattpris: 1.250 kr om balansering senast torsdag 20 mars.
Lokal kontaktperson: Helena.westerlund@skola.su (2 platser i skrivande stund kvar)


VÄSTERÅS
Lördag 26 april 10-18, Söndag 27 april 10-17.
Plats: IOGT-lokalen.
Pris: 1.450 kr inkl. Moms, kaffe/te, juice samt 48-sidigt KURSHÄFTE
Anmälan:Skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net för att se om det finns plats kvar.Sätt in avgiften på Plusgirokonto 609 83 52 - 5 (gma action) och du är garanterad plats.
Skriv ditt namn, kurs och kursdatum.OBS Högst 10 platser, då detta är en personlig kurs, med tidsutrymme tillägnad varje deltagare.
Vid ev. återbud betalas HELA summan tillbaka till det konto du uppgivit, meddela dock så tidigt som möjligt,

EARLY BIRDRABATT: Balansera via PG 609 83 52 – 5
Senast to 17 april och du går för 1.350 kr
Senast to 10 april och du går för 1.250 kr
SUPER EARLY-BIRDRABATT:
Betala to. 27 mars och du går för 1.000 kr!
Lokal kontaktperson:
Milena.sjogren@gmail.com


Instruktör är GUNNAR MARTIN ARONSSON, som presenterat The Secret i Aftonbladet, Radio Malmöhus och TV 4.
GMA har 12 års erfarenhet av coaching och kursledning och är
Internationellt Certifierad NLP Master Practitioner.
Vi kommer under de två dagarna att fördjupa oss i de strategier och förhållningssätt som de presenterats av pionjärerna och ”mästarna” inom området välståndsmedvetande.

+ Wallace Wattles (vars bok The Science of Getting Rich blev startpunkten för Rhonda Byrnes)+ Napoleon Hill (som skrev klassikern Think and Grow Rich 1937)+ Bob Proctor (som idag har 40 års erfarenhet av att använda principerna bakom The Secret)
+ Tony Robbins (som idag anses av de flesta vara världens främste coach)
+ Dr. Robert Anthony (som skapade manifestationskursen The Secret of Deliberate Creation)

För att gå kursen behöver du inte ha gått gma:s kurs The Secret – Hemligheten.
Däremot behöver du ha sett filmen The Secret eller läst boken med samma namn.
Vi kommer att gå igenom ämnen som:


HUR DET KOMMER SIG ATT PENGAR KAN ”RINNA MELLAN FINGRARNA” OCH ORSAKA BRIST OAVSETT HUR MYCKET SOM KOMMER IN ( DIN ”EKONOMISKA BLÅKOPIA”)
HUR DIN FAMILJ PÅVERKAT DITT TÄNKANDE KRING PENGAR

HUR FRIGÖRA SIG FRÅN PENNINGTÄNKANDE SOM INTE LÄNGRE GAGNAR DIG I NUET

HUR MASSMEDIA PÅVERKAR VÅRT TÄNKANDE KRING
PENGAR baserat på rädsla och bristföreställningar; och hur frigöra sig från dessa föreställningar.

HUR DU KAN SKAPA DIG ETT VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
(baserat på andliga principer)
INDIVIDUELL TEMATISK BELYSNING

Om the Secret II-kursen:
"Jättestort TACK TACK TACK för en fantastisk helgkurs den 24 o 25 novi The Secret II. Jag tyckte att the Secret I var fantastisk och mkt givande men The Secret II var helt enkelt en otrolig upplevelse och med Dig Gunnar som coach; det är svårt att beskriva det måste man uppleva för att förstå hur bra det var och hur mkt det gav."- G.T., Vellinge, Skåne.


Disclaimer: Det må understrykas, att för att få relevanta resultat i välståndsmedvetande behöver du också agera i enlighet med det nya tänkandet som kursen presenterar.
Formeln är tanke- känsla och handling i förening.

Come and join the fun…!
J


4.
PROVA-PÅ-HYPNOS.
Är du intresserad av hypnos och trance?
Hypnos är ”expressvägen till ditt undermedvetna”
där alla viktiga beslut har sin källa.
Hypnos innebär en ökad inre medvetenhet och kontroll.
Hypnos är en metod för att lära känna sig själv bättre.

Här har du en möjlighet att pröva på hypnos under en dag med fokus på hälsa och ökad inre harmoni!
Du kommer under dagen att få uppleva dels
a.en djupare form av hypnos.
b en mindre djup form av hypnos, båda baserade på den indirekta, hypnosform som förgrundsgestalten Milton Erickson praktiserade (och i viss mån på José Silvas metodik.)
Dessutom får du en kortare presentation av hypnosens teori och historik.

Lördag 22 mars kl. 10 – 17 (Påskafton) Malmö.
Plats: studieförbundet NBV Skåne. Kungsg. 16 A, Malmö 2 tr.
Pris: 650 kr inkl. moms, kaffe, frukt och kakor.
BONUS: KURSDAGEN inkluderar, som ett kurshäfte
gma:s ”MINIKURS I HYPNOS”.
Sätt in anmälningsavgiften på PG 609 83 52 – 5 (gma action) med angivande av ditt namn och kurs så är du med!


Hjärtligt välkommen!


5.
PROVA-PÅ-TIDSLINJEMETODEN.
Tad James skapade den i Sverige fortfarande otroligt nog nästan okända TIME LINING-metoden i att dels frigöra äldre, problematiska minnen, dels underlätta för att person att ”känna sig in i framtiden” Detta görs under lätt trance, d.v.s. alfanivå.
Du har under dagen en möjlighet att pröva metoden, vars huvudtema för dagen är hälsa och harmoni.

Du är under det centrala temat välkommen att
a. lägga in ett för dig personligt problem vad gäller det förflutna, och
b. ett för dig önskvärt mål i det framtida (= vad du tror att du önskar uppleva I framtiden), för att därigenom pröva Time Lining – Tidslinjemetoden.

Hjärtligt välkommen!

Söndag 23 mars kl 10-17 (Påskdagen)
Pris: 650 kr inkl. Moms, kaffe och frukt under dagen.
Plats: studieförbundet NBV Skåne. Kungsg. 16 A, Malmö 2 tr.
Sätt in anmälningsavgiften på PG 609 83 52 – 5 (gma action) med angivande av ditt namn och kurs så är du med.
(Instruktör är gma)

6.
Ny kurs!
MENINGEN MED FAMILJEN

Lördag 29 mars kl 9.30-16.00 Söndag 30 mars kl 9.30-14.30

PILOTKURSPRIS: 850 kr (Fullpriset blir 1.450 kr)
ARBETSHÄFTE ingår.
Plats: Kungsgatan 16 A, 2 tr, Studieförbundet NBV:s lokaler, MALMÖ
Anmälan via: gunnar-martin.aronsson@bredband.net.
Du får en bekräftelse med posten om att du är med.
Inbetalning via PG 609 83 52-5 föredrages, då detta underlättar administrationen.
Skriv namn och kurstillfälle.
Sista anmälningsdag måndag 24 mars.
Högst 10 deltagare

I denna pilotkurs har du en möjlighet att undersöka och känna av den djupare dimensionen av att vara tillsammans med din familj.
(För ytterligare detaljer: läs introduktionen i början av Nätverksbrevet.)

Grundmoment för kursen:

DAG 1

1. DÅTID
MIN EGEN BARNDOMS/UPPVÄXTFAMILJ.
Det innebär att känna av i synnerhet pappa, mamma, syskon samt farmor, farfar, mormor, morfar. Även andra som varit viktiga, ev. syskon som gått bort eller försvunnit så att kontakt försvårats el. omöjliggjorts.

2. NUTID
MIN NUVARANDE FAMILJESITUATION
Det innebär att känna av nuläget, i synnerhet ev. nuvarande partner/solosituation, egna biologiska barn och genom äktenskap/samboskap inkomna barn; ”den utvidgade familjen”.


3.
KARTLÄGGNING AV DE ”ENERGIMÄSSIGA” RELATIONERNA.
Med detta avses min egen subjektiva upplevelse av hur relationerna påverkat mig samt att under kursprocessen söka att finna en djupare mening med denna upplevelse (vi talar inte om den ”objektiva” sanningen under kursen, utan om den ”subjektiva”, eftersom det ändå är det som vi, du och jag, utgår ifrån när vi tänker, känner och handlar.

4.
UTRENSNING AV DET SOM DU VÄLJER ATT KÄNNA SOM NÅGOT DU VILL FRIGÖRA DIG UR (DVS GAMLA ENERGISTRUKTURER, EMOTIONALA BINDNINGAR AV ICKE-KÄRLEK)

Dag 2:

5.
INBJUDANDE OCH AFFIRMATIONER
AV NYA TANKAR, KÄNSLOR OCH FÖRHÅLLNINGSSÄTT DU SJÄLV ÖNSKAR VAD GÄLLER FAMILJEN FRÅN NU OCH FRAMÖVER.


Övrigt:
Kursen har tystnadsplikt.
När vi kartlägger familjemedlemmar är det ALDRIG avsikt att påföra skuldkänslor på dessa eller på oss själva, utan tvärtom: att befria oss från skuld.

Kursen baserar sig på utgångspunkten att ditt liv har mening och en energimässig struktur som du själv varit medskapande till (inte på en biologisk nivå, utan på en själslig nivå) och att livet fortsätter efter den fysiska döden. (Utan denna tankegång finns ingen bas för moralisk utveckling eller balanserande överstruktur.)


7.
FÖREDRAG och presentation av THE SECRET.
10 april kl 19.00 Hässleholm. Studieförbundet Vuxenskolan
7 maj kl 19.00 Helsingborg. Lokal meddelas senare.

---
Det var allt för denna blogg idag!
:-)
Hjärtligt välkommen om du vill veta mer om coaching och kurser.
gma action – resursbanken Västra Ryttmästaregatan 22,S-217 52 Malmö.
Tel: 040-15 88 98Mob: 0708-107 992
Mail: gmadirect@swipnet.se
Mail: gunnar-martin.aronsson@bredband.net
Hem: www.gmaaction.kulturservern.se
Blogg: http://thesecret-hemligheten-gma-gma.blogspot.com/Vi har F-skattsedel. Säte: Malmö.