Sidor

onsdag 3 oktober 2007

3/10

Hejsan!

Igår ringde en journalist från AFTONBLADET och gjorde en intervju angående The Secret; dessutom önskade han få metodiken i fem enkla steg. Lättare sagt än gjort. Bad att få återkomma mailledes.

Jag skrev, inte utan viss möda, ned några av de viktigaste punkterna, då jag vet att dags- och kvällspress fungerar som så: enkla, översiktliga varianter.
Möjligtvis kan det få nyfikna att ta steget vidare, för att utforska allt vad The Secret kan innebära inom de olika livsaktivitetsområdena.

Liksom vid tidigare intervjuer nämndes hur jag själv använt the Secret för att nå ut med budskapet om the Secret i media...och hur manifestationen utvecklat sig perfekt på alla sätt och vis, förvisso inte utan dramatiska och pauserande faser, men - även i detta ligger perfektionen.

Det centrala är emellertid att människor som går The Secret-kursen har rapporterat in mycket goda och glädjande resultat, vilket jag underströk för journalisten.

Sannolikt blir det sorterat under etiketten "new age"; dock påpekade jag att det centrala i "new age" egentligen är "old age" och "old age" är "no age": dvs om det är hållbar kunskap så är det.
--

Förbereder mig idag på att åka till Oslo för den första Norgekursen nu till helgen.
Intresset sprider sig onekligen!
Ögnar igenom olika flighter och tror mig nu ha funnit en lämplig sådan. Även om flygning inte direkt har första prioritet för min del, går det ju smidigt; resan är i princip 1 timme och en kvart Köpenhamn-Oslo.

Är förvisso rätt förtjust i idén att åka tåg genom det vackra landskapet som omgärdar Oslo, eftersom jag gjorde det på 1980-talet, i samband med kursen "The Ultra Seminar" för LAURA SILVA i Silvametoden. Laura är dotter till metodens grundare, geniet JOSÉ SILVA, vilket gjorde evenemanget än mer intressant.

Har bara positiva minnen av Norges huvudstad!