Sidor

onsdag 13 januari 2010

NÄTVERKSBREV Nr 1. 2010

NÄTVERKSBREV Nr. 1. 2010.
Fr. gma action – resursbanken.

Hej!

Så har det nya året 2010 inletts…

Säkerligen har några av läsarna sysslat med det klassiska ”nyårslöftet”.
Som bekant för det flesta är det ”lättare sagt än gjort” att leva upp till löften, inte minst då till nyårslöften, eftersom de ofta har som utgångspunkt ett problem man haft länge, d.v.s. ett beteende eller en vana som har växt sig stark.

Så: låt oss inte, i samband med eventuella avbräck vad gäller nyårslöftena icke sjunka ned i besvikelse, irritation, vanmakt eller självförakt: vad det istället innebär, är att vår strategi varit otillräcklig.

Vi behöver alltså en strategi som är genomförbar, måhända knepig men fortfarande genomförbar, vad amerikanarna kallar ”do-able”.
Det betyder att det skall vara möjligt att i praktiken, genom ett slags
1-2-3-metodik, skapa den önskade förändringen.

Därför är också ”hur-gör-man”-program populära på TV. Utan att ha sett mer än två program av serien ”Biggest loser”, som handlar om vilka eller vem som kan lämna sin ohälsosamma översikt till förmån för en mer hälsosam och därmed bättre vikt, står det helt klart att här finns strategier, metoder som FUNGERAR.

I detta helhetskoncept finns även oformulerat vad som kallas ”leverage”, som betyder ungefär förstärkning.
Förstärkningselementen är bland annat att fler ur en familj är i samma lag; man förstärker då varandras intentioner att gå ned i vikt.

En annan är att helt enkelt vara med i TV: man vill visa inte bara sig själv utan även andra att man kan gå ned i vikt, att man står fast vid sitt beslut, och gör sitt absolut bästa för att lyckas.

En annan ”hur-gör-man”-serie är ”Mannen som talar med hundar”, där hundpsykologen Cesar Millan berättar för hundarnas ägare, hur de metodiskt kan hjälpa till att förändra de relations- eller beteendeproblem som – inte bara hunden, utan även husse och/eller matte har med hunden ifråga.
http://www.cesarsway.com/askcesar


Förstärkning ingår som ett viktigt moment i de kraftfulla terapeutiska processerna, vilket kan vara viktigt att poängtera. Ibland räcker det inte att ”prata sig ur” problem; vi behöver förstärka!

Ovanstående är alltså några förstärkningsmöjligheter, men det skall också här sägas, att vi alltid har möjlighet till förstärkning, även om det bara är oss själva vi har att utgå ifrån.

Hur?

Genom att bland annat använda KROPPEN som förstärkning. Detta omtalas mycket av TONY ROBBINS; vi skapar helt enkelt nya neurologiska signaler till hjärnan, som i sin tur är en ”kopplingsstation” mellan kroppen och psyket. Genom att aktivt ta kroppens nervsystem i tjänst för att skapa önskade förändring får vi ”skjuts” år denna.
Detta kallas för ANKRING, och vi har haft med det i vissa NLP-relaterade kurser, men det finns nu också en intention härifrån, att inkludera ankring i fler kurser i utbudet.

Varför?
Därför att det ger resultat.
Därför att det handlar om att förstärka kraften i din önskan, din strävan, din längtan.
Därför att det är baserat på empiri, d.v.s. metodisk forskning, konkreta erfarenheter, inte bara teorier, inte bara ”läsefrukter”.
Det är genomtänkta, prövade strategier vi behöver för att inte hemfalla åt ”nyårslöftesfällan”: att önska men ”ge upp” efter att ha mött inre motstånd.
++
Väldigt enkelt har vi inte fattat något beslut om vi inte….

+ SAGT JA – MEDVETET TILL ÖNSKAN
+ SAGT JA – UNDERMEDVETET TILL ÖNSKAN
+ SAGT JA – MED HELA VÅR KROPP TILL ÖNSKAN

Och det gäller alla slags önskningar.
Att tro att saker och ting förändras därför att vi vill det, för att vi önskar det, är ofta en illusion.
Vi behöver alltså förankra varje önskan i en konkret metodik.
Vi behöver göra helt klart i vårt undermedvetna och rensa ut motstånden
Vi behöver ibland också förstärka genom att använda vår fysiska kropp i förändringens tjänst.

Vad gäller årets kurser kan man nog säga, vad jag vet idag, att den övervägande delen kurserna just har denna gemensamma bas.
Varför?

Eftersom vi här befinner oss inom forskningsområdet personlig utveckling/självexpansion/självreformation, och det genom historien har visat sig, att det finns metoder som fungerar inte bara en gång, utan metoder som skapar en permanens, varaktighet, då det handlar metodik som underlättar för oss själva att bygga upp en ny vana, en vana som uppövas på basis av att vi verkligen, verkligen, verkligen önskar den!

Det är sant, att även vedertagna, beprövade metoder inte fungerar för vissa människor, därför är det också av väsentligt intresse att ta del av ett större utbud och fler varianter av tekniker och metoder; i mötet mellan oss själva och metoden kan så det harmoniska resultatet uppstå, men först när vi är villiga att pröva, att säga JA till det nya, att säga JA till livsexpansion över huvud taget.

Visst är det en ”risk” att gå utanför sin trygghetszon, samtidigt som det är ett faktum, att våra livs största framgångar ENBART kan födas som ett resultat av att vi vågar oss utanför denna ”ring” , denna radie, vi har kring oss själva.

När vi vågar ta stegen ut från trygghets- eller bekvämlighetszonen – därom är de flesta forskare inom positiv psykologi ense - kommer vi också ut i det expanderade, det utvidgade livet, ja det sker då allt som oftast en förhöjning av själva livsupplevelsen.
Och är det inte just det, vad vi alla egentligen, innerst inne, strävar efter?


gma


+++

I RESURSBANKEN denna gång:
1.
Psykoanalytikern TOMAS BÖHM beskriver parrelationernas berg-och-dalbana i en text hämtad ur KÄRLEKSRELATIONEN,
som är samlingsvolym av tre titlar, EFTER FÖRÄLSKELSEN-Om kärleksrelationen (1984). OM OTROHET (1987) och till sist SKA DU SÄGA! OM GRÄL OCH FÖRSONING I PARFÖRHÅLLANDET (1990).

Här har Tomas skrivit ett nytt förord, och han konstaterar i backspeglen: ”Det har gått tjugotvå år sedan första versionen av Efter förälskelsen skrevs. Författaren har blivit äldre, men jag finner till min lättnad och förvåning att jag kan stå för allt som jag skrev då. Det talar för att förälskelsen och kärleksrelationen inte följer tidens modenycker, utan att det rör sig om mer långsiktiga processer, som kanske behöver mer än sekler på sig för att förändras till sin karaktär, om ens det skulle räcka.
http://www.enigma.se/bohm/
Tomas text fungerar också som en introduktion till den kommande kursen PARFÖRHÅLLANDET 20-21 februari.

2.
Vi inkluderar även ett extrakt ur WALLACE WATTLES klassiska bok VETENSKAPEN OM HUR MAN BLIR RIK. Och som så ofta passar jag på att understryka, för att undvika missförstånd, att ”bli rik” enligt Wattles (och Bob Proctor, och alla andra som sysslar med välståndsmedvetande) ej enbart handlar om pengar, utan om livets rikedom.

Vi behöver pengar, förstås, i vårt samhälle, och vi kan behöva mer pengar än vi för tillfället har, förstås, och vi kan också skapa oss mer pengar enligt Wattles, Proctor m.fl. – men återigen: Livets rikedom handlar om: Ett rikt arbetsliv, ett rikt familjeliv, ett rikt känsloliv, ett rikt kreativitetsliv, ett rikt parförhållandeliv (om man nu önskar ett parförhållande); ett rikt intellektuellt/tankemässigt liv, ett rikt fritidsliv, och en rikedom som också handlar om optimal hälsa.

Så:
Nu hoppas jag att alla läsare är med på noterna här och i de framtida kurserna som handlar om välståndsmedvetande.
Och som en slags introduktion: vad passar väl bättre då, än att WALLACE WATTLES själv får komma till orda?
Fungerar även som en introduktion för er som kommer att gå THE SECRET-HEMLIGHETEN 30-31 jan. Stockholm samt till kursen PENGAR OCH ANDLIGHET 13-14 feb. Malmö respektive 27-28 feb. Stockholm.

++
3.
Vi avrundar med ett utdrag ur JÖRGEN I ERIKSSON helt nya bok NATURENS ÅTERKOMST – Shamanism och frigörelse.
Eriksson är en av verkliga sakkunniga, mig veterligen, när det gäller ”nordisk schamanism” (Eriksson stavar utan ”c”, själv håller jag nog på den tidigare etablerade stavningen med ”c”)
Eriksson har bakgrund som journalist, och som medarbetare i en av de första moderna alternativtidskrifterna, NEXUS.
1982-1996 studerade han schamanism, även samisk schamanism och gav även kurser i ämnet. Han har även studerat indiansk (navajoindiansk och puebloindiansk) schamanism.
Vill du läsa mer kan du gå till hemsidan:
http://www.norrshaman.net/index.htm

Oavsett om vi är konkret engagerade i schamansitisk praktik eller ej, vet Jörgen I Eriksson uppenbarligen vad han talar om,
och det är därför roligt att lägga in en liten text från hans skrivbord här.
++

Slutligen passar jag förstås på att önska dig hjärtligt välkommen
till årets första NÄTVERKSBREV och årets kursmöjligheter, och även, om du så önskar, coaching och terapi baserat på andliga principer.

Ett kreativt och stimulerande år 2010 tillönskas Dig!
gunnar martin aronsson
kursledare, coach, föredragshållare


1.
(Introduktion; ovan)

2.


Lördag 16 jan 10-15.30 Söndag 17 jan. 10-15.30
Tycker du att ”positiva affirmationer” inte fungerar fastän du gör dem?
Tycker du att det är mycket ”uppe i det blå” i den nyandliga litteraturen?
Känner du besviken på att önskade resultat inte ”slagit in”?

Då finns en möjlighet att pröva kursen…

BORTOM POSITIVT TÄNKANDE
baserad på ROBERT ANTHONY:s bestseller
BEYOND POSITIVE THINKING (2004)

Med bland annat följande innehåll:

+ Hur bryta dig ut krav på konformitet (att vara som andra)
och istället leva efter dina egna förutsättningar.
+ Sju huvudformer av skuld – och hur lämna dem…
+ Hur du kan ge upp dina ”berättelser” om vem du är:
Vi är nämligen något helt ANNAT än våra berättelser.
+ Sluta försöken att få andra människor att älska dig:
Det är inte deras ansvar, utan vårt!
+ Hur du kan öka ditt självförtroende och självkänsla.
+ Hur skapa affirmationer med djupverkan.
+ Hur använda Lagen om attraktion i vardagen medvetet.

Tid: lördag 16 jan 10-15.30, söndag 17 jan 10-15.30.
Plats: Ribersborgsg. 14 C, 1 tr. MALMÖ
JUST NU: 895 kr inkl. moms (fullpris 1.295 kr).
Vill du gå enbart på lördagen?
Det går bra! Du balanserar då dagen med 500 kr.
Inkluderar KURSHÄFTE, kaffe, frukt under kursen.
Anmälan: gmadirect@swipnet.se el. 040-15 88 98.
Högst 10 deltagare.

Om källmaterialet:
ROBERT ANTHONY har under 30 års tid utforskat det mesta inom personlig utveckling; han har bakgrund inom NLP, Hypnos, energimedicin, inklusive TFT OCH EFT.
Han har givit ur över 15 bestsellers och ”Beyond Positive Thinking” har sålt i över 1 miljon exemplar.

Utdrag ur den boken fanns i NÄTVERKSBREV Nr 50, 2009, så om du inte har det brevet, kan det sändas över.

ROBERT ANTHONY har också skapat audiokursen The Secret of Deliberate Creation, som har samma fokus; man kan säga, att även Anthony utgår från The Secret-Hemligheten-traditionen, där utgångspunkten är att vi kan OMSKAPA VÅRT LIV i högre grad än vi kanske ”normalt” tror genom ett
+NY-TÄNKANDE,
+NY-KÄNNANDE och
+NY-HANDLANDE
(samtliga komponenter behövs för att ge skjuts åt processen!)

Läs mer om DR ROBERT ANTHONY här:
http://www.abundance-and-happiness.com/dr-robert-anthony.html
GRATIS FRI KURS HÄR (perfekt som förberedelse till kursen!)
http://www.drrobertanthonyonline.com/gs/?seed=Beyond-Positive-Thinking



3.

Vill du skapa märkbara förändringar på undermedveten nivå?
Då kan hypnos vara något för dig!
Prova-på-Hypnos
Lördag 23 jan Malmö
Plats: Åsa Reiki o. Massage, Ribersborgsg. 14 C MALMÖ.
Tid: 9.30-16.30.
Deltagaravgift: 795 kr inkl. 25% moms. samt KURSHÄFTE, kaffe, té, frukt.
OBS Högst 10 personer.
Plånboksfråga?
Balansera 500 kr före kursen
och 295 kr den 28 feb.
Alla som vill ska kunna gå!

Vad du kan förvänta dig:

+ Att spänna av fullständigt, till en djup och kreativ nivå av ditt sinne.

+ Du får en kort genomgång av hypnosens moderna historia.

+ Du får en genomgång av hypnosens metodik, i enlighet med hjärnforskningens rön om förändrade sinnestillstånd via förändrade hjärnvågsaktivitet.

+ Du får en kort instruktion av om etik och hypnos.

+ Under förmiddagen en första provhypnotisk meditation, så att du får ett tydligt ramverk att arbeta inom/vara kreativ i.
Du erbjuds att sjunka till ditt eget centrum i ditt Undermedvetna, där vi kommer att etablera ett inre rum, som är ditt ”arbetsrum” eller ”kreativitetscentral” för att genomföra förändringar. (All förändring sker från det inre till det yttre, enligt naturlagar.)

+ Under eftermiddagen en andra djupare hypnotisk meditation.
Vi kommer att ha hälsa som tema och kommer att inbjuda dig till att optimalisera din hälsa, från energinivå, till cellnivå, till organnivå, till att gälla hela kroppen.

Om du efter kursen vill fortsätta och arbeta med självhypnos enligt den enkla Silvametoden, får du här ”referenspunkter”.


”Tack för en helt fantastisk hypnoskurs.”
- Karin S. från Stockholmskursen 2 dagars-Hypnos och det Undermedvetna


4.

Vill du gå ännu djupare?
Du erbjuds du som en deltagare tillhörande den första vågen i Sverige för att uppleva Tidslinjemetoden…

EN HYPNOS-WORKSHOP:
TIME LINING
TIDSLINJEMETODEN
Den hypnotiska resan till dåtiden…
Och till framtiden…
Söndag 24 jan 9.30-16.30. MALMÖ.

Enligt Tad James Time Lining har vi alla väsentligt livshändelser inkodade i vårt undermedvetnas så kallade Tidslinje.

Med hjälp av ditt geniala sinne kan du därför få insikter om dig själv i den mån du tillåter det och i den utsträckning som du förstår hur kommunikationen fungerar.

Du vet mycket mer än du tror att du kan!

DU ERBJUDS ATT RÖRA DIG TILL DITT UNDERMEDVETNA MED HJÄLP AV HYPNOS- OCH TRANCE-TEKNIKER, baserade på José Silvas och Tad James mångåriga forskning.

A.
RESAN TILL DÅTIDEN
En resa tillbaka till ditt eget förflutna för att lösa ett specifikt problem med hjälp av din egen inre, djupare kunskapsdel i ditt eget sinne. En upplevelse som ofta är befriande.

B.
RESAN TILL FRAMTIDEN
Du skapar dig ett flertal mål, kommer att under hypnos röra dig framåt och tiden och se, känna, höra hur dina mål blir verklighet i ditt eget sinne.

Pris: 795 kr inkl. 25 % moms samt KURSHÄFTE, kaffe/té, frukt.
Plånboksfråga?
Balansera 500 kr vid kursstart och 295 kr den 28 feb.
Plats: Ribersborgsg. 14 C, MALMÖ
A. Skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net
eller ring 040-15 88 98. Du får en bekräftelse.
B. Betala in kursavgiften till PG 609 83 52 – 5 (gma action) skriv ditt och kursens namn så är du med!

Ledare för båda kurserna: GUNNAR MARTIN ARONSSON, Int. Certifierad
NLP Master Practitioner, med över 10 års erfarenhet av kursledning, coaching och NLP-baserad terapi. Elev till John Overdurf & Julie Silverthorn, certifierade hypnoterapeuter.

Referensröst:
”Tack för en fantastisk kurs i helgen!”
Birgit. (avser 2 dagars Hypnoskursen i Västerås nov. 09.)


5.
Den ”magiska” kursen:
THE SECRET –
HEMLIGHETEN

Lö. 30 jan. kl 10-18, Sö 31 jan kl 10-17 STHLM
Pris: 1.495 kr inkl. 25% moms, kaffe/te och frukt.
Plats: Studieförbundet NBV: s lokaler. Bergssunds strand 43.T-Hornstull.
OBS: Endast 8 platser finns kvar.
Just nu: 1.095 KR via PG!
Vi kommer att gå igenom…

FÖRSTA DAGEN:
Hur rensa ut gamla tankemönster för att ge plats åt de nya och mer konstruktiva tankemönstren, de som stöttar dig att manifestera istället för att göra motstånd mot dessa.

ANDRA DAGEN:
Hur föra in det nya tänkande, det som härrör ur THE SECRET-traditionen från pionjärerna WALLACE WATTLES,
CHARLES HAANEL, NAPOLEON HILL tillsammans med de moderna företrädarna BOB PROCTOR och dr ROBERT ANTHONY.

VI KOMMER ATT UTGÅ FRÅN VAD JUST DU VILL SKAPA I DITT LIV, SE VAD SOM HINDRAR DIG, OCH UNDERSÖKA MÖJLIGHETERNA FÖR ATT LYFTA BORT DESSA HINDER MED HJÄLP AV METODER FRÅN THE SECRET.

Inkluderar 50-SIDIGT KURSHÄFTE, med massor av fördjupande texter om The Secret-Hemligheten-traditionen.

DESSUTOM: följande bonusar, som bildar underbyggnad för THE SECRET-kursen och THE SECRET-traditionen over huvud taget….

1.
+ E-bok: THE SCIENCE OF GETTING RICH. Wallace Wattles (1910)

2.
+ E-bok: THINK AND GROW RICH. Napoleon Hill
(1937)

3.
+ E-bok: THE MASTER KEY SYSTEM av Charles Haanel (1917)

+ Ännu fler överraskningsbonusar…!
Det ska vara roligt att gå på kurs!

Bland tidigare inrapporterade resultat via The Secret-metodik:
Deltagare önskade ny lägenhet – skapades!
Deltagare önskade nytt hus i perfekt läge – skapades!
Deltagare önskade nytt jobb – blev erbjuden jobb per telefon.
Deltagare önskade en ovanlig bilmodell – hittades och inköptes.
Deltagare önskade hitta nytt boende i annan stad – hittades.

Tystnadsplikt används för att optimera din trygghet.

OBS: en förutsättning för att du skall få ut det mesta av kursen är att du upplever att det existerar en primär andlig verklighet, som får sitt uttryck på det fysiska, materiella planet.
Ännu en förutsättning är att du känner dig REDO ATT SKAPA FÖRÄNDRING i ditt liv. (Det går förvisso att gå igenom kursen ”utifrån”, som en betraktare, men då händer mindre, än om du går igenom ”inifrån”, som en medagerande, då du optimaliserar de möjliga resultaten. )

Kursröster om THE SECRET-HEMLIGHETEN-KURSEN

”Ett hjärtligt tack för en jättebra kurs. Jag har sedan dess känt mig mycket friskare och gladare. Jag har även fått mer energi och inspiration till att hålla mig frisk och även få mina andra önskningar uppfyllda.
Jag märker att där är en ständig konversation med universum.
Jag har under de gångna veckorna blivit ställd inför idel överraskningar, som kan ha med mina önskningar att göra. De flesta var mycket positiva.
Nu ser jag fram emot Secret 2 för att bli ännu bättre på att konversera med universum.”
- Ulla.

” Gunnar både provocerar och stödjer vilket hela
tiden leder till större självinsikt och andligt uppvaknande.
Kursen rekommenderas till alla som vill bjuda in en verklig och bestående
förändring i livet. Flera verktyg att lägga i lådan. Hurra!”
- Borith Ekman, Malmö

”Jag vill tacka så mycket för en otroligt stark upplevelse.”
- Kerstin


”Vill bara tacka för en fantastisk kurs som gett så mycket inspiration och glädje. Det här funkar helt otroligt bra, bara man vet vad det verkligen är man önskar sig och vad man har för mål. Rekommenderar The Secret-kursen till alla. Den gör bara gott.”
- A.O.

”Facinerande på det sätt du tog fram och löste upp de blockeringar som finns. Suveränt! Kursen har redan förändrat mitt liv och det blir spännande att se vad som kommer att hända i framtiden. Varma hälsningar”
-Birgit H.

”Jag känner att jag fått så mycket kloka tankar och möjligheter att jag är helt överväldigad”
- Carmen.

”Jag känner I dag en förnyad lust att omfamna min inre vägledning återigen, och för detta vill jag bara säga TACK. ” – Pernilla.

”Gunnar Martin är en fenomenal coach och inspiratör…
Tack från djupet av mitt andliga hjärta!”
- Helena, Malmö


6.

Känner du att din självkänsla är svag?
Har du svårt för personen du ser i spegeln?
Är du trött på att vara ett ”offer för omständigheter”?
BEFRIA DIN SJÄLVKÄNSLA!
Lö 6 feb 10-17 – Sö 7 feb. 10-17

Vi kommer att under denna helg arbeta personligt och konkret tillsammans för att frigöra den harmoniska självkänslan, utifrån ett andligt betraktelsesätt.
Gå enbart kursen om du vill förändra ditt liv – detta är en PRAKTISK kurs!
Processen handlar om att ta bort allt som hindrar vår upplevelse av vårt Själv.

Vi går igenom ett program som innebär/innefattar:

+ Hur ”blåsa rent” tidigare mentala avlagringar av skuld, skam, underlägsenhetskänsla, överlägsenhetskänsla, ouppklarad vrede och motvilja mot andra människor, för att därigenom komma i kontakt med vår sanna självkänsla.

+ Hur börja uppmärksamma och vårda vårt Själv i vardagen,
här och nu!

+ Hur en harmonisk känsla för Självet påverkar mitt självförtroende och den självbild som mitt ”ego” skapat och som blott är tillfällig och därför illusorisk.

+ När du förnimmer och vet att ditt Själv ligger helt bortom varje begränsande känsla kan du börja att ta tag i ditt liv på ett helt nytt sätt.

Ditt liv är NU! Varför vänta och ”tro att det nog blir bättre”.
Det är inte när ”saker och ting” (omständigheter) förändras som Du förändras – det är nu DU förändras, som ”saker och ting” förändras!



Var: Norra Vallgatan 90, MALMÖ
När: 6-7 februari 2010-01-10
Pris: 1.495 kr
EARLY BIRD-PRIS JUST NU: 995 kr inkl. 25% moms!
Fortfarande en ”plånboksfråga”?
Balansera
500 kr före kursstart via PG 609 83 52-5 samt
490 kr den 27 februari – så är det klart!

INKLUDERAR KURSHÄFTE
Baserad på boken “The Ultimate Secrets of Total Self-Confidence”
av Dr Robert Anthony, samt Metodik från gma.
http://www.amazon.com/Ultimate-Secrets-Total-Self-Confidence/dp/0425101703

Anmälan:
A. skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredban.ndet och kolla så att det finns plats.
B. sätt in kursavgiften på PG 609 83 52 – 5 gma action och skriv in
a. kursdatum/kurs b. ditt namn.
C. Du får en bekräftelse via e-post att du är med. Behövs skrivet kvitto kan det ordnas.

Vid ev. sjukdom erhåller du kursavgiften i retur till det konto, varifrån det kom in.

Referenser:

”Njuter mer än vanligt av solen ljuset och fågelsången sedan jag fick ta del av /…/ ”Befria din självkänsla”. Otroligt tacksam att jag fick komma med. Tack. !
Arne, Malmö

”Jag gick en mycket inspirerande och givande kurs för dig i
"Befria din självkänsla". Jag ville attrahera ett nytt jobb, ett kort tag därefter blev jag uppringd av ett företag.
Under intervjuns gång fick jag erbjudandet att arbeta som säljare.
Börjar denna spännande utmaning på fredag den 1 juni."
K.N.


7.

PENGAR OCH ANDLIGHET
- en kurs baserad på D. C. Gikandis bok A Happy Pocket Full of Money -
PILOTKURS 13-14 feb. 2010 MALMÖ
27-28 feb. 2010 STOCKHOLM

I den här kursen utgår vi från DAVID CAMERON GIKANDIS insiktsfulla och inspirerande bok A HAPPY POCKET FULL OF MONEY och kommer därmed att utforska relationen mellan pengar och andlighet.
Slutpris: 1.255 kr inkl. 25% moms.

PILOTKURS:
När: 13-14 februari 2010.
Norra Vallgatan 90, MALMÖ.
Inkluderar: 50 sidigt kurshäfte
Just nu: 995 kr inkl. moms.

+++
Pris: 1.495 kr inkl. 25% moms
Men: Just nu EARLY BIRD-PRIS 995 kr!
När: 27-28 februari 2010.
NBV, Bergsundsstrand 43, STOCKHOLM
Anmälan: gunnar-martin.aronsson@bredband.net.
OBS: Höst 10 platser.

Ur innehållet:
+ Orsak och verkan – den primära lagen i Universum.
+ Ditt livssyfte – Varför är du här?
+ Varför omständigheter är ”fantastiska illusioner”.

+ Du är skapad för framgång: Varför du inte kan förlora i det större perspektivet.
+ Hur pengar ”arbetar” i sin aspekt av energi.
+ Hur skapa ”detachment” gällande ett visst resultat (överlämnadeprocessen).

+ Att ge ut – första lagen för att få vad det än är du önskar.
+ Att odla sin tacksamhet säkrar ”avtalet” mellan Dig och Universum.
+ Medvetande: Du upplever vad du är förmögen att uppleva.

+ Självet: Universums arkitekt
+ Lycka är essentiell Livsglädje, glädje över Livet. Hur du ”tonar in” på denna frekvens.

Som en extra bonus ingår:
E-bok: “A Happy Pocket Full of Money” av David Cameron Gikandi! (ovärderlig)
(eftersom David själv ger bort boken, fortsätter vi här att sprida ”det goda ordet” fritt och lätt ut till andra som är intresserade av att få ett helt nytt perspektiv på pengar, på sinnet, på vår verklighet).

Går du kursen är det också ett sätt att aktivt stödja den internationellt verksamma ideella organisationen
LÄKARE UTAN GRÄNSER – då 10% av din balansering öronmärks för detta
ändamål och skickas vidare dit!


8.

Pilotkursen…
PARFÖRHÅLLANDET SOM KÄLLA TILL PERSONLIG UTVECKLING
20-21 februari 2010


Har du problem i relationen?
Parrelationer är en källa till glädje och en källa till svårigheter, som bekant.
Vad skulle hända om du valde att betrakta din parrelation som just en källa till personlig utveckling?

Att den du lever med är den som potentiellt kan lära dig mer om vem du är?
Och att du är den potentiellt lär din partner mer om vem han/hon är?

Kan du märka en ljusning?

Vi kommer här att gå igenom olika teman eller stationer som handlar om:
+ Förälskelsens transformation av sinnet; ”Kärlekens dårskap” (franskt uttryck).
+ Vad fungerar i vår kommunikation? Hur kommer det sig att det fungerar?
+ Vad är det som brister i vår kommunikation? När förstår vi inte varandra?

+ Konstruktiva och destruktiva gräl.
+ ”Varför dras jag mot en människa som har jag svårt för?” Problembelysning.
+ Vad är projektion och hur fungerar det? Clearingövningar för att rensa bort.

+ Tre-generations-mönster: pappa-mamma-jag-partnern-barn.
+ Barnet som förvandlare av parrelationen.
+ Efter förälskelsen – vad händer nu?

+ Är otrohet möjlig att komma över?
+ Hur hantera svartsjuka?
+ Sex som energigivande kraft. Sex som manipulationinstrument.

+ Hur kan relationen förstöras?
+ Hur kan relationen fördjupas?
+ ”Sjuårscykeln” vid relationer.

I kursen kommer att inkluderas kursuppgifter m.m. ur boken ”Den Hemliga Psykologin”.

Vänder sig primärt till par, men självfallet är även singlar välkomna!
Tystnadsplikt används för att du skall känna trygghet.
Tid: Lördag 20 feb 10-17 samt Söndag 21 feb 10-17
Plats: Norra vallg. 90 Konferenslokal. MALMÖ.
Högst 10 pers.
BONUS: DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN (värde 220 kr) som sänds som fil hem till dig efter avslutad kurs! Du skriver ut den via din printer hemma.

9.


RESURSBANKEN I
Om konsten att gå.
Av Jörgen I Eriksson

Det är väl ingen konst att gå, tänker kanske många när de ser rubriken till detta kapitel. Svaret är: jodå! Det tog faktiskt evolutionen ett antal miljoner år att frambringa våra upprättgående förföräldrar.
Exakt hur det gick till och hur lång tid det tog vet vi inte och kanske kommer vi aldrig att få veta det heller. Klart är i alla fall att den upprätta gången är en mycket viktig händelse i människans utveckling. Den frigjorde händerna för annan verksamhet och bidrog till hjärnans växande storlek.

Gåendet hänger intimt samman med människoblivandet och det är närmast ett genetiskt behov hos människan att gå. Själva gåendet har stor betydelse för en massa olika funktioner – från tankearbete till matsmältning. Det finns ett klart samband mellan gående och hälsa och för egen del kan jag konstatera att sambandet mellan gående och kreativa tankar är helt uppenbart.

Jag ägnar mig numera dagligen åt gående och jag gör det primärt i form av stavgång. Det är ett fantastiskt fint sätt att röra sig genom landskapet – som en sorts meditation – under förutsättning att man har kvalitetsstavar av rätt längd och ett par högklassiga gå-skor (löparskor ler OK men walkingskor av bra kvalitet är ett snäpp vassare).

Efter att ha åtti frukost, läst morgontidningen, lyssnat lite på Ekots nyheter och gått igenom mina alternativa nyhetskällor på webben ( som alltid är de viktigaste!) kan jag med stavarna i högsta hugg och med min speciella trivselfart låta alla hjärnsynapser gå loss på materialet som jag nyss tillägnat mig.

En hel del rensas bort som överflödig och/eller meningslös kunskap, annat bearbetas på ett djupare plan och inkorporeras i mitt allmänna vetande. Denna process är delvis medveten, men delvis äger den rum i det ”undermedvetna”.

Hjärnan jobbar alltså för fullt samtidigt som jag glider fram genom landskapet, samtidigt som jag medagerar med allt annat levande och är närvarande och medvarande i naturens processer.

Den här sortens gående är lättast/bäst att genomföra på landsbygdsvägar/stigar med inte alltför mycket trafik av andra människor, bilar, bussar, m.m. Under sommarhalvåret har jag mina dagliga stråk på landet i Norduppland och kan då dagligen följa med i och delta i, medverka i, årstidernas och dygnets växlingar.

Men kan också få en massa annan kunskap när man stavar fram, t.ex. kan man plötsligt få kunskap om hur en trafikdödad grävling luktar efter två veckor i ett dike. Aj aj, - allt är inte vackert eller lustfyllt i naturen. Men det som stinker as för den ene innebär en lockande måltid eller en finfin äggläggningsplats för en annan. Harmoni och balans innebär ju en balans mellan ”positivt” och ”negativt”, mellan nedbrytande och uppbyggande krafter.

Stavgång av det här slaget skiljer sig en hel del från löpning, som jag också ägnat mig åt och som inte ska kallas joggning. Också löpning är ett av människans ursprungliga sätt att röra sig genom landskapet. Stavgången skiljer sig också från landskapsgången som är en av shamanismens sex kardinalvägar till kunskap och kraft. Även om stavgången, liksom landskapsgången, är ett ceremoniellt sätt att röra sig genom landskapet är stavgången en mer disciplinerad och systematiserad gångart.
Det gäller t.ex. att hitta sin rytm, alltså sin egen gångfrekvens, så att gåendet kan utgöra en monoton klangbotten för hjärnans kreativa processer. Det påminner på sätt och vis om shamantrummans funktion vid själsresor. Trumman och gången är en förutsättning för det som ska äga rum. De bör vara monotona och automatiska, d.v.s. man ska inte behöva fundera på vare sig trumslagen eller fotistättningen.

De bara ligger där som en underström och öser på med energi till hjärnans processer när man går, vare sig det är vår, sommar, vinter, höst, morgon, middag, kväll eller natt. Man går sig själv, man lär känna sig själv – som en del av allt annat, inklusive Det Stora Kretsloppet.

Precis som vid trumning går man in i en annan dimension, en annan sfär av tillvaron, den icke-ordinära verkligheten, som (schamanen Carlos) Castaneda kallade den. Ett exempel ur min egen erfarenhet som jag kan berätta är från juni 2009 då jag under en stavgång en tidig morgon gick in i växandets sfär.

Helt plötsligt – och opåkallat – kände jag växandet runtomkring mig. Jag upplevde påtagligt och fysiskt hur träd, gräs, ormbunkar, skvattram och allt annat växande pågick som en sorts ”jublande”.

Jag själv deltog tillsammans med allt annat i detta ”jublande” som är bortom språket och mycket svårt att beskriva med ord. Det rör sig om en sorts grundläggande vibration på molekylär nivå, ja egentligen på en sub-molekylär nivå, längst in i alla företeelsers innersta väsen.
jag deltog i växandets kommunikation – inte bara med hjärnan utan med hela organismen.

Det var en kommunikation mellan mig och alla träd, och växter direkt på cellnivå, alltså en kommunikation från cell till cell, eller rentav på sub-cellnivå. Jag kände mycket konkret att tänkandet inte bara äger rum i hjärnan utan är en process som omfattar hela organismen – hjärna, nerver, muskler, celler etc. ändå ned till den allra lägsta nivån där allt bara är vibrationer.

Plötsligt flög en tanke genom hjärnan: är detta meningen med livet – upp uppleva sin samvibration på ”kvantmekanisk” nivå med allt annat?

En annan upplevelse som visar på stavgångens potential fick jag en sen kväll i augusti 2009 när myggplågan hade börjat ge med sig. jag fick då bevittna hur landskapet börjat sjunga genom min egen organism. När jag hade gått i nästan en halvtimme fick jag plötsligt en oemotståndlig lust att sjunga för landskapet.
En ordlös jojkliknande sång strömmade genom och ut ur min strupe.

Efter en stunds sjungande insåg jag att det inte var jag som sjöng för landskapet utan att det var landskapet som sjöng i och genom mig. Jag deltog helt enkelt i landskapets sång som redan pågick för fullt utan min medverkan. Det hela blev möjligt för att jag genom den monotona stavgången hade stämt mig i harmoni och balans med landskapet.

Att gå stavgång kan vara en bra metod att hitta en kraftsång på. Det påminner i själva verket mycket om så kallad sångsökning där man använder trumma för att locka fram en personlig kraftsång. En sådan kan vara ordlös eller innehålla mycket viktiga ord, starka ord, mäktiga ord. Om en sång kommer till en när man går stavgång rör det sig dock inte alltid om en kraftsång som man ska spara.

Det kan lika gärna handla om en tillfällig uppkoppling till landskapets pågående sång – en uppkoppling som uppstår just då och just där för att man vandrar i skönhet.
Men befinner sig i en temporär autonom zon och är fri.
--
Lyssnande och drömmande är ursprungliga metoder för att nå insikt både i världen och i det fördolda. Hela det magiska runsystemet* har tillkommit som ett resultat av drömmande och lyssnande till naturens grundläggande krafter och processer, självfallet på plats i naturen. Runorna är helt enkelt ett sätt att tänka sig i harmoni med landskapet och ta del av mångfalden i landskapet.

Lyssnandet är en konstart som i vår civilisation har förlorat mycket av sin ursprungliga potential.
Det ursprungliga lyssnandet rymmer en passiv, mottagande dimension, som nutidsmänniskor sällan har tid att utveckla. Det kräver tid och det kräver tystnad, eller rättare sagt frånvaro av industricivilisationens larm i form av flygplan, bil- och tågtrafik, ständigt mullrande motorer och fläktar, muzak i köpcentrum, etc.

Det tar tid att lära sig, eller snarare återlära sig detta ursprungliga sätt att lyssna till vinden, stjärnhimlen, skolan, bergen, jag enskilda träd och växter.
Jag vill understryka att det inte handlar om att höra tala utan att det är från om ett inre lyssnande, en ordlös kommunikation som går bortom språket.

Det handlar om att lyssna och se för att läsa av landskapets alla varelser, relationer och dimensioner utan att behöva trumma, rumma eller skallra, bara genom en enkel på- och avknapp i medvetandet, eller ännu hellre bara genom att vara.

--
Ur: Naturens återkomst.
Av: Jörgen I Eriksson
norrshaman förlag 2009.
* Runsystemet: Eriksson syftar här på de nordiska runorna, som nyttjas även i magiska syften.



10.
E-boken/E-kursen…
DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN
– Nyckeln till förståelse av ditt liv -

Om du är intresserad av att ta del av gma:s nya bok DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN under dess uppbyggnadsfas, är du hjärtligt välkommen att erhålla boken genom ett abonnemang på kapitlen, som skickas cirka var tionde dag till den e-postadress du uppgivit.

Priset är 220 kr inkl. moms och balanseras enkelt genom
PlusGirokonto 609 83 52-5.
Vill du abonnera skriver du bara en rad till
gunnar-martin.aronsson@bredband.net
(Kommer du in senare sänds de tidigare skrivna kapitlen i en ”bunt” till dig.)

DEN ANDLIGA PSYKOLOGIN
behandlar på djupet de ämnen som är centrala i Nätverksbrevet, men har som utgångspunkt gma:s egen andliga plattform, somligt som inte ens tagits upp i Nätverksbrevet pgr av att framställningen behöver anknytas så att säga på båda sidor i en kontinuitet; till en större helhet. Denna helhet finns nu genom boken.

I DEN ANDLIGA PSYKOLOGIN
har du även möjligheter att göra STUDIEUPPGIFTER, så att du själv kan känna dig MER ENGAGERAD i texten, än om det bara vore en fortlöpande framställning!
Bland ämnena återfinner vi…

+ Intentionens urkraft
+ Konceptionens extas; födelsen.
+ Hur attraktionsmönster skapas mellan barn och föräldrar.
+ Familjebanden och släkten som "kluster" av samverkande energi.

+ Relationen mellan pojke-mamma och flicka-pappa.
+ Relationen mellan pojke-pappa och flicka-mamma.
+ Hur attraktionsmönster skapas mellan förälskade par.
+ Den "lilla" kärleken och den "stora" kärleken.

+ Samspelet och dynamiken mellan maskulin och feminin energi.
+ Hur upplösa destruktiva attraktionsmönster.
+ Hur införa konstruktiva attraktionsmönster.
+ Döden som illusorisk kontrast till livet.

+ Hur börja uppleva meningsfullhet i allt högre grad, även i
det svåra i livet.
+ Prövningen som portal till högre medvetenhet.
+ Varför framgång principiellt sett är oundviklig för varje individ.
+ Homosexualitet och Yin-Yang-principen.


NU…
Över 230 sidor A4-sidor!
17 Kapitel är nu klara…
Kapitel 18 är under produktion.

Några röster om materialet:

” Boken är fantastisk! Det känns skönt att tänka på livet som ett äventyr…”

- Birgit H.

”Jag får verkligen gå in i djupet av
mig själv och hitta svaren på frågorna som finns i materialet.
Det är lärorikt!”
- Jennifer

NYHET!
Vill du hellre ha DHP som en AUDIO-BOK?
LJUD-INSPELNINGEN AV DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN i
ljudformatet Mp3 (samt för CD) har påbörjats!

FÖRBESTÄLLNING
Introduktionspriset är…
220 kr inkl. moms för Mp3-versionen och
240 kr inkl. moms för CD-versionen.
Om du vill förbeställa skriver du bara en rad till:
gunnar-martin.aronsson@bredband.net
och balanserar via Plusgirokontot 609 83 52-5
Internetbetalningen fungerar som kvitto för Dig.
Om du vill ha papperskvitto kan sådant naturligtvis sändas över till dig.
Materialet översänds alltså i ”block” om cirka 60 min, därför att filerna inte ”mår bra” av att vara alltför stora.
Dessutom är 50-60 minuter måhända en lagom portion lyssning per gång.

Mp3 versionen sänds direkt efter färdigställandet till den av dig uppgivna mailadressen, och hämtas hem till din mediaspelare.
Där kan du om du så vill själva bränna en CD eller ha den i arkivet varifrån du kan spela upp den närhelst du så önskar. Sänds i den takt kapitlen blir klara.

CD-versionen kommer att sändas till din isåfall uppgivna hemadress och inkluderar fraktkostnaden.

Undertecknad känner sig inspirerad av denna möjlighet att utvidga kommunikationsfältet och härigenom söka att ge Dig en speciell upplevelse genom att understryka vissa sinnestillstånd och mer emotionella partier i några textpartier av DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN.

11.
RESURSBANKEN II:
Vetenskapen om hur man blir rik.
Av Wallace Wattles.

Det ständigt Växande Livet.
Du måste göra dig kvitt de sista spåren av den gamla idén att det finns en Gud som vill att du ska vara fattig eller som har syften som främjas av att du förblir fattig.
Det Intelligenta ämne som Allt skapats av, även du, är en Medveten Levande Substans. Eftersom den är en Medveten Levande Substans måste den ha en medfödd och naturlig önskan att alla intelligenta varelsers liv ska bli större.
Allt levande måste ständigt växa och leva mer, för livet kan inte annat än att ständigt utvidga sig i själva sitt levande.

I varje frö som hamnar på marken börjar livet spira. Och under sitt liv bildar det hundratals nya frön. Bara genom att leva, mångfaldigar livet sig självt. Det blir hela tiden mer, fler och större. Och så måste det fortsätta till dess livet har blivit Allt.


Denna ständiga ökning och vidgning är lika nödvändigt för vår intelligens:
+ Varje tanke vi tänker kräver att vi tänker en tanke till; vår medvetenhet vidgas hela tiden.
+ Varje faktum vi får veta leder till nya fakta. Våra kunskaper ökar hela tiden.
+ Varje begåvning som vi odlar, får oss att vilja odla en annan gåva. Vi är alla utsatta för Livets lust att frambringa nya uttryck. Detta driver oss till att lära oss mer, att göra mer och att bli mer.

För att kunna veta mer, göra mer, och vara mer måste vi ha mer!
Vi måste ha saker och ting att nyttja eftersom vi bara kan lära oss mer, göra mer och bli mer genom att använda oss av saker och ting.

För att leva mer måste vi bli så rika att vi får råd att ha mer.
Önskan att bli rik är helt enkelt ett uttryck för livets lust att förverkliga fler möjligheter.
Varje önskan är en outtalad möjlighets ansträngning att bli förverkligad.
Önskan och begär är viktiga krafter.

Det som får dig att önska dig mer pengar är av samma art som det som får en växt att växa – det är LIVET som söker ett mer fullkomligt uttryck.

Den Enda Levande Substansen kan inte annat än att följa den här lagen, som gäller för allt liv. Den är genomsyrad av begäret att leva mera och det är skälet till att den alltid måste skapa nya former och saker.

Det Enda Ämnet önskar leva mer i dig. Därför vill det att du ska ha alla de saker du kan använda dig av. Det här den Högre Intelligensens önskan att du ska bli rik.
Den vill att du blir rik eftersom den kan uttrycka sig själv bättre genom dig om du har alla de saker du kan nyttja.
Den kan leva mer i dig om du har obegränsad tillgång till medel att leva livet mer och fullare.


Universum önskar att du ska ha allt som du vill ha. Naturen är vänligt inställd till dina önskningar och planer. Allting arbetar naturligt för och inte emot dig.
Försök inse att detta är sant – bestäm dig för att det är det.

Det är emellertid viktigt att ditt syfte är i harmoni med Alltets syfte.
Du måste önska verkligt liv, inte bara nöjen eller sinnliga njutningar.
Livet består av funktioner som måste fungera!

Och människor lever bara helt och fullt när de fungerar bra på alla sätt de kan – kroppsligt, intellektuellt och andligt – men utan att överdriva någon funktion:

+ Det är inte för att leva ett vräkigt liv, för att tillfredsställa dina djuriska drifter, som du vill vara rik, för det skulle inte vara ett verkligt liv.
Men att varje kroppslig funktion fungerar bra är en av Livets önskemål.
Och ingen kan leva helt och fullt om han eller hon förnekar kroppens drifter och deras normala och sunda uttryck.

´Du vill inte bli rik bara för att kunna njuta av intellektuella förströelser, för att öka din kunskap, för att tillfredsställa dina ambitioner, för att framstå som bättre än andra, för att bli berömd.
Det är inget fel med någon av alla dessa saker, men en person som bara lever för mentala eller intellektuella njutningar lever bala delvis och kommer därför aldrig att bli helt tillfredsställd av sin lott.

+ Du vill inte vara rik bara för att hjälpa andra, för att offra dig själv för mänskligheten, för att uppleva välgörenhetens och uppoffringens glädje. Själens glädjeämnen är bara en av livets ingredienser och varken bättre eller ädlare än andra delar.

Du vill bli rik för att kunna:
+ vara glad, äta och dricka när det är dags att göra det:
+ om ge dig med vackra saker, se främmande länder, skaffa dig nya upplevelser och utveckla ditt intellekt;
+ älska andra och göra livet lättare för dem och göra kraftfulla insatser för att hjälpa världen att finna sanningen.

Men glöm aldrig att överdriven altruism varken är bättre eller ädlare än ytterlig själviskhet. Båda är överdrifter utan värde.

Gör dig kvitt idén att Gud eller Källan vill att du ska offra dig själv för andra och att du kan erhålla fördelar av Gud om du gör det.
Gud kräver verkligen ingenting sådant, tvärtom. Vad det Oändliga vill, är att du ska göra det mesta av dig själv, för dig själv och för andra.

Och genom att göra det mesta av dig själv hjälper du andra bättre än om du gör något annat.

Det är bara genom att vara rik som du kan göra det mesta av dig själv och ditt liv. Därför är det rätt och lovvärt att du först och främst går in för arbetet att samla rikedom.
Men kom ihåg, att den Enda Substansens önskan gäller alla och att den alltid verkar för att alla ska leva mer och fullare.
Den kan aldrig fås att verka för mindre liv för någon, för den finns i och mellan allt och står lika mycket till allas förfogande i deras sökande efter mer rikedom och fullare liv.

Den Tänkande eller Intelligenta Substansen kan göra saker och ting till och för dig, men den tar aldrig något från någon annan och ger dem till dig.
Du måste göra dig kvitt konkurrenstänkandet.
Vad du ska göra är att skapa, inte att konkurrera om det som redan är skapat.

1. Du behöver inte ta något från någon.
2. Du behöver inte vara den som vinner mest på en affär.
3. Du behöver inte luras, fuska eller skaffa dig mest fördelar. Du behöver aldrig låta en person att arbeta mer för dig än för dig själv.
4. Du behöver aldrig avundas en annan människa hans eller hennes ägodelar. ingen har någonting som inte du också kan få, och det utan att ta något från någon annan.

Vad du ska vara är nyskapare, inte konkurrent!
Du kommer att få vad du vill ha, en på ett sådant sätt att när du får det så kommer också alla andra att ha mer än de har nu.

Vi vet att det finns människor som skaffar sig stora summor pengar genom att agera rakt motsatt det vi anger i ovanstående påståenden.
Kapitalistiskt inriktade personer som är mycket rika har ibland blivit det just på grund av sin utomordentliga förmåga att konkurrera.

Under den industriella revolutionen har sådana kapitalister ibland omedvetet förenat sig med den Enda Substansen och dess stora syfte. Rockefeller, Hughes och andra magnater har varit omedvetna redskap för den Högste under sitt nödvändiga arbeta med att systematisera och organisera produktiva industrier.
Till syvende och sist har deras arbete bidragit kraftigt till att ge alla ett fullare liv, och gör det fortfarande.

Men de stora industrimagnaternas tid är nästan slut. De har nu avslutat sitt organiserande av produktionens maskineri, och kommer snart att följas av människor som organiserar distributionsmaskineriet.

+++
Ur: Vetenskapen om hur man blir rik.
Av: Wallace Wattles. Övers. Carl G Liungman
Planetstadens böcker 1999


12.
LIVSMENINGSINRIKTAD
COACHING OCH TERAPI
- baserad på 2000-talets andligt fokuserade psykologi.
-
+ För att få ett andligt perspektiv på centrala (svåra) livshändelser
+ För att se logiska andliga mönster gällande en aktuell problemsituation
+ För att lösa upp icke-konstruktiva, gamla, tanke- och känslomönster
+ För att införliva konstruktiva, nya, tanke- och känslomönster
+ För att släppa taget om det upplevda oförrätter (ex. mobbning)
och istället omfamna sin egen styrka i nuet.
+ För att uppleva dina dolda inre resurser och talanger
+ För att förnimma hur kropp-psyke fungerar tillsammans i
s.k. psykosomatiska sjukdomsmönster o. hur lösa upp sådana
program.
+ För att lösa upp relationsproblem( pappa, mamma, barn,
svärmor/svärfar, syskon. etc.)
+ Livsval – Hur göra?
(Obs ej ”rådgivning” utan ett kommunikativt sätt att skapa ett eget beslutsunderlag för dig.)



Inkluderar även:
HEM- &KONTORSBESÖK

PRIS: 600 SEK inkl. 25% moms för c:a 2,5 timmar
Arbetssökande, stud, sjukskr: 500 SEK inkl. 25% moms

INKLUDERAR NU OCKSÅ, OM DU SÅ ÖNSKAR,
BONUS: ETT UPPFÖLJNINGSMAIL
som tar upp något centralt i samband med mötet.
Detta för att söka ADDERA VÄRDE TILL DIG!
(meddela isåfall detta i samband med coaching.)

TYSTNADSPLIKT praktiseras.
Balansering till Plusgirokonto 609 83 52-5 antingen före eller efter coachingmötet föredrages, då administationen underlättas.
Verksamheten är icke-medicinsk och komplementär till vanlig sjukvård, ej en ersättning för sådan vård.
Avbokning senast 12 timmar före möte, då planering också är ett arbete.
Möjlighet till hypnosterapi är möjligt, om du så själv önskar.
Par har möjlighet att få för samma pris som för en person.

” Man får full respekt av Gunnar, med en stor dos humor och allvar…. Han är helt enkelt sanslöst duktig på att kommunicera med tankar och känslor hos mig själv som jag tidigare endast tyckt stått i vägen för min lycka. Hur bär han sig åt? ” Agneta.

”…det var en helt underbar coaching.. jag är fortfarande kvar i den rusiga, ljuvliga känslan och insikten av att ha blivit på det klara, ja till stor del i alla fall :-) , med min livsuppgift i detta livet. Allt faller på plats på ett fantastiskt sätt!
- Ylva.

”Äntligen har jag tagit mig i kragen för att förmedla mitt STORA TACK till dig för kursen ”Kärleken till kroppen” som jag gick i somras.
Jag hade stora problem med mitt godissug och var alltid tvungen att äta upp allt i påsen och såg också alltid till att det fanns godis hemma! Som du ser så använder jag imperfektum, för jag kan nu säga att det nästan är ett minne blott med suget! (Då tar jag en bit mörk choklad.)
Jag kan utan vidare gå förbi smågodiset i butiken och t o m känna äckel! Det du! Det hade jag aldrig kunnat föreställa mig!
Så än en gång TUSEN TACK!!!” K. C.

”Tack för föredraget i onsdags. Detta väckte i gruppen många tankar.
Fantastiskt av Dig att förmedla tankarna/teserna i hemmet. Det blir ju en sådan familjär stämning!”
-Eva.M.

13.

RESURSBANKEN III:
GRÄLET
Av Tomas Böhm

Konflikter är nödvändiga för utvecklingen. Samtidigt vakar aggressiviteten över att vi inte förs alltför långt bort från livmodersparadisets harmoni. Konflikten blir ett medel att bevaka detta genom att se till att vi rör oss framåt och inte fastnar i stillastående, försurade vattendrag.
Hatet hjälper konflikten att hålla liv i kärleken.
(Not: redaktören gma har en annan åsikt.)

Martin Goldberg är en amerikansk samlevnadsforskare, som menar att de omedvetna behoven i förhållande till den andra personen kan avslöjas efter en noggrann analys redan efter den första tidens bekantskap.

Dessa omedvetna behov kommer att stå i centrum som de specifika områden där grälkonflikter kan utvecklas.
Ofta rör det sig om rädsla för att bli utsatt för något, exempelvis kontroll, som man sedan utövar mot andra för att undvika att själv kontrolleras.
Men kommer att visa detta mot partern redan i inledningspiruetterna; i all fall märks det om man iakttas av en utomstående observatör.

Denna ”speglingsmekanism” är utomordentligt vanlig som bakomliggande faktor till grälet. Den finns med som inslag i de flesta gräl, där tyngdpunkten kan ligga åt ena eller andra hållet. Antingen reagerar man mot något man är rädd att bli utsatt för genom att utsätta den andre för samma sak.
Eller så finns det en egen förnekad eller bortträngd problematik, som man reagerar på, när man ser den hos någon annan.
Man tål inte att bli påmind om något som man själv stoppat undan, och går in i grälet för att bekämpa det.

KARTOR ÖVER GRÄLOMRÅDEN
Makt och kontroll – vem talar om för vem vad man ska göra och när.
Makt- och kontrollproblem är ofta dolda och kan röra olika konfliktområden. Paret A har sexuella svårigheter. Mannen vill oftare än kvinnan vill inte lika ofta utan vill ha det som det brukar vara enligt sparsammare normer.

Paret B är oense om pengar. Mannen vill spara och kvinnan planerar mindre och oroa sig inte.
Paret C grälar om barnuppfostran. Hon är tillåtande och vill att barnen utvecklar sina egna gränser. Han är mera auktoritär och tycker att barnen ska ha rimliga gränser satta utifrån.

Samtliga dessa tre par sysslar med konflikter kring makt och kontroll, fast på olika områden. Hur detta avlöper beror på parets personligheter och förmåga till konfliktlösning.
Det finns också vissa typiska utgångsfaktorer.

Den ena partnern kan vara mer inställd på att utöva makt, medan den andra är mer inställd på att ge med sig, vilket gör att konflikter inte blossar upp.
Om båda parter kan kompromissa, förhandla och dela upp makten kommer man också att undvika gräl.
Men om ingen av partern vill ta makten uppstår i stället en passiv maktkamp.

STÖD
innebär vem som tar hand om vem på vilket sätt.
Denna faktor blir inte större problem om båda tar hand om varandra emotionellt och fysiskt på ett rimligt sätt.
Det blir inte heller något – synligt – problem om en alltid tar hand om den andra.
Inte förrän något ändrar balansen; som när ett barn kommer och kvinnan tar hand om barnet istället för om mannen, eller om ”fel” person blir sjuk, eller en sjuk släkting behöver tillsyn, eller omhändertagaren inte har tid längre på grund av andra skäl som att ta hand om sina åldrade föräldrar.

Dessutom finns det par där båda är beroende av att någon annan tar hand om och stöder dem, så att båda väntar ut varann under ackompanjemang av långvariga gräl.

INTIMITET OCH AVSKILDHET
handlar om den närhet som varje part vill ha i förhållande till den andra och till andra människor över huvud taget.

”Han låter mig inte ha mitt eget utrymme.”
”Hon vill aldrig lämna mig ifred.”

Somliga vill ha ständig närhet till andra, medan andra vill ha lagom distans. Det här bestäms givetvis i hög grad av familjebakgrunden, antingen som ett uppror mot den eller som en trohet mot och fortsättning på den.
Olika bakgrund och förhållningssätt leder förstås till problem:

Harald och Ida har varit gifta länge Ida klagar över att Harald egentligen inte vill vara gift, för han vill vara mycket för sig själv.
Harald tycker att Ida är för beroende och att hon aldrig lär sig att vara självständig.

Idag kommer från en tätt sammanhållen familj, där man alltid satt tillsammans i köket; att vara för sig själv var ett okänt begrepp.
Harald kommer från en familj där han var enda barn till ganska gamla föräldrar som levde tysta, hade var sitt sovrum och bjöd mycket utrymme åt varandra.

Harald och Ida får arbeta mycket med att komma fram till insikten att de har olika ”stilar” , och ingen av dem ”har fel” och att de måste kompromissa istället för att konvertera varandra.

TILLIT
är något man tillägnar sig mycket tidigt i livet; att få en känsla av att andra är ”för en”.
Tilliten för också med sig förtroende för andras ärlighet och solidaritet.

Par som har grundläggande tillit kan gräla i det närmaste hejdlöst utan att riskera sitt goda förhållande, eftersom de har ett skyddsnät av säkerhet runt och under sig i och med tilliten.

Men om tilliten vittrar sönder kan förhållandet dö långsamt, utan att parterna märker det. Man upptäcker inte förrän efterhand att det blivit hål i skyddsnätet av långvariga kränkningar eller brott mot det förtroende som både trodde skulle finnas där för alltid.

Somliga par saknar tillit från början, men klarar att leva tillsammans genom att rikta sin misstro mot lämpliga mål i omvärlden. När detta inte går längre kommer denna milda paranoia tillbaka in i förhållandet och spränger det.

TROHET
kan här utvidgas utöver det sexuella området. Trohetskonflikter kan också uppstå i förhållande till svärföräldrar, styvbarn, tidigare partners, nära vänner, arbetskamrater och egna barn.

LIVSSTIL
betyder att se på grundläggande personlighetsdrag och temperament på liknande sätt. Skiljaktigheter här kan visa sig på många sätt.
Den ena parten kan exempelvis vilja slappna av genom att jogga, gå ut med sin fru, dricka öl, komma hen och ligga med varann.
Den andra parten – kvinnan – kanske vill läsa, prata, somna tillsammans, utan att de behöver bli sex.

Varje gång detta par bestämmer sig för att ha en skön kväll tillsammans blir det bäddat för problem.
Till livsstilen hör också känsla för ordning, som kan gäller strumpor på golvet och prylar i högar, men också att komma i tid eller ständigt komma för sent.

Dessutom kan man räkna hit det som Goldberg kallar kognitiv stil, vilket betyder den tankemässiga mentalitet man lever med.
Om man är positiv eller negativ, optimist eller pessimist,
konkret eller abstrakt, logisk eller emotionell.

Allt detta hör givetvis också ihop med familjebakgrunden. Det kan skapa svåra missförstånd och konflikter, om man inte är medveten om dessa skillnader i en krissituation.

Dessa interaktionsfaktorer kommer nu att samvariera eller ingripa på vissa huvudsakliga konfliktområden:

Pengar
Sexuallitet
Barnanskaffande
Barnuppfostran
Svärföräldrar
Missbruk

Om vi nu kombinerar något konfliktområde med de ovan nämnda relationsfaktorerna, är det lätt att se att vi får välbekanta förutsättningar för konflikter och gräset.

Konfliktområdet pengar kan röra frågor om makt, kontroll, tillit och livsstil. Sexualiteten kan spänna över alla relationsfaktorer, liksom området barnanskaffande. osv.

Goldberg skyndar sig att betona att ”en viss nivå av skillnader och oenighet är nödvändig för att ge färg och krydda åt varje förhållande”.

Möjligen är det så att många par överskattar sin förmåga att klara sig igenom konflikter och gräl. Dels är det så att den grundläggande tilliten inte alltid finns där, dels kan den också vittra sönder; den är inte oförstörbar, om den inte underhålls!

Goldbergs rekommendation är att båda parter måste
”….lära sig att de har legitima och förståeliga skillnader och likheter som har potentialen att skapa konflikt.
Varje part måste erkänna och acceptera den andres behov och önskemål.
Bara då kan de röra sig bortom ömsesidigt anklagande till en process av ömsesidigt accepterande.”

Dessa citat är en central formulering kring konfliktlösningens nobla konst. Hur gör man detta, om ens familjebakgrund just lärt en att misstro, vara intolerant mot andra, vilja få andra att se saker på ens eget sätt?

Och dessutom finns det ju uppenbarligen gränser för vad man kan acceptera att se som legitimt behov hos den man lever med.

Om någon är ”för mycket på sitt sätt” kan den andre ha svårt att acceptera detta, vilket innebär att den som är ”för mycket” måste modifiera sitt sätt att vara för att åstadkomma en möjlig förhandlingssituation.

Alltså måste vi leta oss ännu längre bakåt och inåt för att förstå mer om vad som gör det lätt eller svårt att klara av den här vändpunkten från anklagelser till accepterande.

+++
Ur: Kärleksrelationen – en bok om parförhållanden.
Av: Tomas Böhm.
Förlag: Natur och kultur 2006.
Hemsida: http://www.enigma.se/bohm/


14.

Vill du verkligen skapa förändringar på DJUPET,?
Då behöver du, enligt de flesta källor, skapa förändringen i DITT UNDERMEDVETNA. Det räcker inte ENBART med viljan att förändra något, du behöver ha ”hela dig själv” med dig!

Känner du ett behov av att SPÄNNA AV fullständigt, och i detta djupavspända tillstånd genomföra kreativa, positiva förändringar i ditt liv?

Då kan HYPNOTISKA AUDIOMEDITATIONER vara något för dig. (Men som alltid: fråga dig själv först!)

HYPNOTISKA AUDIOMEDITATIONER

HYPNOS är ”expressvägen till Det Undermedvetna”.
Med hjälp av hypnotisk metodik kan du, enligt detta,
lättare genomföra de av dig önskade förändringarna av vanetänkande, vanekänsloreaktionsmönster och vanehandlingar, betydligt lättare än om du enbart försöker skapa förändringar på det yttre planet, genom att läsa och prata om förändringar: Ditt undermedvetna är nyckeln, eftersom själva ”kontrolltornet” finns här, och inte i vårt medvetna viljande.

Hypnos 1:
FÖRDJUPA KONTAKTEN MED DITT UNDERMEDVETNAS KÄLLA (48 min)
Syftar till att du lättare skall kunna förnimma den källa som finns inne i dig och mig, oss alla, där vi har upprinnelsen till exempelvis kreativitet, lösningar på problem, mod, styrka, lugn och kärlek.

Hypnos 2:
FRIDEN I ATT VARA I NUET
(45 min)
Att uppleva och vara i nuet är många meditationsteknikerns syfte. Här presenteras en övning som innebär att du gradvis ”skalar av” såväl framtidstankar som tidstankar för att istället uppleva friden i nuet.

Hypnos 3:
HYPNOS FÖR HÄLSA OCH HEALING (60 min).
En audio som bland annat innehåller en utrensningsövning för att ge dig själv möjlighet att optimalisera hälsan, oavsett dess aktuella status just nu.
Självfallet är ett sådant här program enbart avsett som ett komplement för annan ev. medicinsk vård eller vårdprogram som du ev. genomgår.
Du kan förstås använda materialet för att vidmakthålla en redan etablerad god grundhälsa.


HYPNOS 4:
KONCEPTIONENS EXTAS
Materialet ger dig möjlighet att föreställa dig en tidsresa bakåt till din konception på det andliga planet; oavsett om du ”tror” på tidigare liv eller ej, är syftet här att du skall återupptäcka ditt livssyfte och kunna ge näring åt den naturliga livsglädjen.
C:a 40 min

Hypnos 5: (c:a 45 min)
FÖRLÅTELSEPROCESSEN DE TRE RUMMEN (60 min.)
Samma process som används under workshopen med samma namn.
Du inbjuds att förlåta människor från ditt förflutna, vilket isåfall öppnar upp
för förbättrad hälsa och förbättrade relationer med omgivningen ö.h.t.

Hypnos 6: (40 min)
BEFRIA DIN SJÄLVKÄNSLA,
Problem med självkänslan? Som tidigare beskrivet menas med självkänslan här din djupaste känsla, den som har med din innersta själsliga identitet att göra. Den här hypnosmeditationen hjälper dig att skapa förändringar på djupplanet när det gäller Självkänslan.
+ Du får en möjlighet att om-tänka dina föreställningar om Dig själv.
+ Konkret övning för att förändra din självbild; ”vad du ser i spegeln”.
+ Växla ditt centrum – från ditt ”lilla” ego till ditt essentiella Jag eller Själv.

Hypnos 7: (60 minuter)
ÖPPNA UPP SINNET FÖR KÄRLEK
Denna hypnosmeditation innehåller moment som:
+ Rensa bort hämmande tankemönster och tankekänslor som vrede,
mindrevärdeskänslor, besvikelse och rädsla för avvisande.
+ Healingvisualisering
+ Återupplev en scen ur ditt liv där du behöver förlåta och släppa taget.
+ Förlåtelse av Dig själv.
+ Öppna upp ditt sinne för mer kärlek och mer vänskap.

HYPNOS 9: (63 minuter)
VÄGEN UT UR DEPRESSION
Depression och nedstämdhet är ett utbrett sinnestillstånd hos många idag.
Genom andliga mentala övningar inkluderade här inbjuds du att få kontakt med motbalanserande, optimistiska, genuina känslor från ditt centrum, ditt Själv, som aldrig kan nås av vad vi kallar depression. En mängd affirmationer ingår.
43 min.

HYPNOS 10:
FRIGÖR KÄRLEKEN TILL DINA FÖRÄLDRAR
Oavsett om dina föräldrar är här nu, eller har gått bort, lever din relation till dem i ditt eget inre. Genom den här inspelningen inbjuds du att frigöra all blockerad kärlek till de personer, som hjälpt dig att födas till den här planeten.
Genom förlåtelse öppnas dörrar för dig som tidigare kanske varit stängda.
Resultatet kan överraska dig positivt. C:a 45 min.


GARANTI:
Skulle den tekniska hämtningen av någon anledning fallera, skickar jag bara över en ny Mp3-fil till dig, och skulle du av någon anledning finna att innehållet, trots allt, inte passar dig, får du givetvis (gratis) byta ut din fil mot en valfri annan Mp3 Hypnos-fil ur utbudet, som då sänds till dig.

Pris:
Mp3-fil 159 kr inkl. moms /st. (sänds genast till din mailadress)

CD: 189 KR inkl. moms/st, porto o. kuvert. (sänds med vanlig post till dig. Räkna med en något längre leveranstid för CD-beställning.)

+++

KOMMANDE HYPNOS-AUDIOS:

HYPNOS 8:
RESAN TILL FRAMTIDEN:
Sätt mål och ge dig själv mer framåtkraft.
Materialet ger dig en möjlighet, utifrån Tidslinjemetoden, att samla ihop dina väsentligaste mål och i en gestaltad inre resa placera dessa längs med din tidslinje i framtiden. Genom detta, är erfarenheten, blir målen mer levande för ditt eget sinne och ökar din inre motivation.
Ca: 45 min. (Just nu 119 kr/149 kr)

HYPNOS 11:
SOV GOTT!
En inspelning om är speciellt designad för dig som har svårt att somna eller som har för vana att utan direkt påtaglig orsak vakna under natten. Genom att appellera direkt till kroppens eget sömnsystem underlättas insomningen.
(Just nu 119 kr(149 kr)
Garanti: Om du ej anser att din sömn förbättras genom repeterad användning av denna inspelning får du pengarna åter!

+++

Beställning:
1. Du skriver en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net vad du vill ha.
2. Programmet skickas till dig som MP3-fil och avlyssnas via datorn (du kan
sedan, om du själv önskar, överföra det till annat medium, ex. CD.)
3. Du balanserar summan till PlusGirokonto 609 83 52-5 (gma action) Behöver du papperskvitto kan det skickas, annars funkar Internetkvittot.

Tekniskt:
Programmen är inspelningar överförda till MP3-ljudfiler, som sänds till din mailadress. Fler program kommer att produceras. Intalare är gma.
Du kan även få material sänt på posten som CD-skiva. Se ovan.

Tid:
Cirka 45-60 minuter per program.
Programmen är utan musik, utan innehåller hypnotisk metodik för att du skall nå in till den så kallade alfa-nivån, vilket är grundnivån för undermedvetet arbete eller processande.


Övrigt:
Förändringar som skapas på alfaplanet av en person har betydligt större genomslagskraft än förändringsförslag som enbart kommer från den medvetna, intellektuella, nivån. Intellektet når inte de djupare känslornas essens utan behöver kompletteras med ett annat mentalt fordon.
Materialet används i en lugn hemmiljö, självklart ej när du kör bil. Du använder med materialet med omdöme. Det är enbart avsett för vuxna och seriöst intresserade. Vill du ha skrivet kvitto på materialet kan det översändas till dig.


Referensuttalanden:

”Jag lyssnade på hypnos 1 igår kväll o blev jättenöjd.”
- Eva, Piteå.

”Jag har nu lyssnat på meditationshypnosen
"Kontakt med ditt Undermedvetna” i stort sett varje dag i snart 14 dagar och jag vet i tusan om det "bara" beror på det... men jag mår alldeles förträffligt!
Bättre och bättre dag för dag! …Det känns fantastiskt!”

Karin A. , Höllviken.

” Ju fler gånger jag lyssnar på HYPNOS I så känner jag att jag kommer närmare och närmare ”mig själv” – härligt.
Birgit H.


”Audiohypnoserna känns jättebra”
S.H.

15.

TELEFON-COACHING

360 sek inkl 25% moms för ett c:a 60 minuters samtal
260 SEK arbetssökande, sjukskrivna, studerande.

DET ÄR EN FÖRUTSÄTTNING FÖR DEN HÄR VERKSAMHETEN,
ATT DU KÄNNER ATT DU HAR ERHÅLLIT VÄRDE!
Är du nöjd betalar du in summan till PlusGirokonto 609 83 52-5 (gma action).

HUR GÅR DET TILL?
Antingen ringer du till 040-15 88 98 eller så ringer jag till ett av dig uppgivet nummer (ej mobil).

TYSTNADSPLIKT tillämpas.

”…mycket givande.”
- Annica.
-
Jag känner mig lugnare och gladare nu. Jag känner mig fri att ta itu med det som är nu, och jag är tacksamt för det uppföljningsmail som du har skickat till mig. Nu kan jag utforska mig själv på ett annat plan. ”
- B. H.


16.
VÄNLÄNKAR:

KARIN ANDERSSON (Höllviken, Skåne)
Individ-, Grupp- och Ledarutveckling)
http://x-formation.org/karin_a.html

CHRISTINA NILSSON, HARMONINA – INSPIRATÖR I CHAKRA BALANCE DANCE , MÄSSOR, HÄLSORESOR, m.m. (Skåne).
www. harmonina.se

ANNETTE OJANLATVA – RECONNECTIVE HEALING (Skåne)
http://thereconnection.com/practitioners/directory/pop.php?idx=5562
Annette är en god vän och undertecknad kan skriva under på, att hon kommer att göra en fantastisk insats, om du kontaktar henne. (Skåne).

ÅSA REIKI OCH MASSAGE (Malmö) – REIKI HEALING
För dig som vill antingen få eller lära dig Reiki-Healing.
Även massage.
www.asareiki-massage.com

MARIE MATTSSON (Höllviken) - Healing. Heliga Danser, Meditationer
http://www.sjalensresa.vpsite.se

MAGNUS HJERPE – Fobieliminering, massage, viktcoach (Malmö)
www.magnushjerpe.se/default.asp?pid=56

PÄR WAHLSTRÖM – Healer, författare och kursledare (
www.resonans.org%2F&h=b172281de5e598134fc34d41edf4ef70

BOB DOYLE SVARAR PÅ FRÅGOR OM THE SECRET
http://www.youtube.com/watch?v=UeDAc3jYHlY&feature=PlayList&p=B8FE4C961230CCA4&playnext=1&playnext_from=PL&index=21

VIDEOS FRÅN ESTER & JERRY HICKS
(the teachings af Abraham)
http://www.abraham-hicks.com/lawofattractionsource/videos.php

BOB PROCTOR- “SIX MINUTES TO SUCCESS”:
http://www.sixminutestosuccess.com

http://www.sixminutestosuccess.com/toyoursuccessbonus2?


+++
GRUNDINFO FRÅN GMAACTION:

NÄTETIK?
Inga mailadresser härifrån sänds vidare i kommersiella syften. SPAM är ett giftstoff som skapar problem för miljoner människor idag. Hög etik eftersträvas härifrån i varje led. Har du fått ett Nätv.brev av misstag – sådant kan ske! – så skriv bara en rad, så tas din adress bort ur utskickslistan. . Direktkorrespondens hit ang. coaching är alltid konfidentiell, och hanteras som sådan.

AVPRENUMERERA? ÄNDRA MAILADRESS?
Önskar du avprenumerera det GRATIS Nätverksbrevet
är det vänligaste och smidigaste du kan göra är att inte blockera sändningen (då det går åt tid till att söka utreda varför ett mail inte kommer fram)
Istället: Skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net
så tas din adress bort. Inga övriga frågor ställs. Hög etik är ambitionen härifrån. Du är välkommen att återuppta din prenumeration närsomhelst!

NÄTSÄKERHET?
Alla Nätverksbrev, eventuella attachments vid e-distanskurser och all kommunikation härifrån skickas alltid iväg kontrollerade av AVG-Antivirus och allt material med Spyware Terminator.

VIDAREBEFORDRA?
Det går bra att skickat Nätv.brevet vidare till vänner, dock är Resursbankens material internt och ej avsett för allmän publicering på nätet. Avidentifierade utvärderingar kan ibland citeras. Självfallet är all coachingkorrespondens konfidentiell.

HUR FUNKAR PRISNIVÅERNA?
Det finns ett grundpris på själva kursdagen. Sedan finns olika rabattmöjligheter, då tanken är att göra kurser så prisvärd som möjligt för dig, dvs ju tidigare du anmäler dig och balanserar en kurs eller workshop, ju lägre pris erhåller du. Ibland sker olika specialkampanjer till extralåga priser, ”just for the Fun of it”. Oavsett prisnivån är tanken att du skulle uppleva, att kursen varit fullt värd – eller mer än det! - det pris du betalar för att balansera kursen.



17.

ÖVERSIKT AV KOMMANDE GMA-KURSER OCH WORKSHOPS:


TID KURS ORT

LÖR-SÖ 16-17 JAN BORTOM POSITIVT TÄNKANDE MALMÖ
LÖR. 23 JAN
SÖN. 24 JAN PROVA-PÅ-HYPNOS
TIME-LINING (HYPNOS II) MALMÖ
MALMÖ
LÖR-SÖ 30-31 JAN THE SECRET-HEMLIGH STOCKHOLM
LÖR-SÖ 6-7 FEB BEFRIA DIN SJÄLVKÄNSLA MALMÖ
LÖR-SÖ 13-14 FEB PENGAR OCH ANDLIGHET MALMÖ
LÖ-SÖ 20-21 FEB. PARFÖRHÅLLANDET MALMÖ
LÖ-SÖ 27-28 FEB PENGAR OCH ANDLIGHET STOCKHOLM



TILL SIST…
KAHLIL GIBRAN:

Älska varandra
men gör inte kärleken
till en boja.

Låt den hellre bli
ett rörligt hav
mellan era själars stränder.

Fyll varandras bägare
men drick inte
ur samma bägare.
---

Ur: Profeten
Av; Kahlil Gibran.
Proprius 1977

+++
PS: För er som missade detta förra gången….
EN SEX OCH EN HALV MINUTS HISNANDE RESA GENOM VÄRLDSALLTET…
http://www.youtube.com/watch?v=17jymDn0W6U

gma action – resursbanken
”Morgondagens utbildning – redan idag”
Västra Ryttmästaregatan 22
S-217 52 Malmö
040-15 88 98
0708-107 992
gunnar-martin.aronsson@bredband.net
www.gmaaction.kulturservern.se
http://thesecret-hemligheten-gma-gma.blogspot.com/
http://www.facebook.com/profile.php?ref=name&id=1806390818#/home.php?ref=home
PlusGiro 609 83 52-5
Vi har F-skattsedel.
Unsubscribe: gunnar-martin.aronsson@bredband.net


http://www.youtube.com/watch?v=Eiu2mlO9Big