Sidor

onsdag 22 december 2010

In Conversation with the Dalai Lama - July 6th, 2010

NÄTVERKSBREV Nr. 41. 2010. NY E-kurs HUR DU KAN SKAPA EN STARK SJÄLVKÄNSLA. Samt Förmånliga julrabatter fram till 27:e dec.

NÄTVERKSBREV Nr. 41.
Fr. gma action – resursbanken.

Hejsan vänner!
Julen, julen julen – vi känner alla till detta omkväde. Själv minns jag förstås barndoms jul, som hade en speciell lyster, en magi som numera tonat av via ”vuxenblivandet”. En speciell energi är det förvisso: här finns dels möjligheten till extrastress och till extraro: polariteterna ökar. En del av stressen kan vara att ”hinna fram” till uppgjorda möten med släkten – och det samtidigt med att ”alla andra” också har samma intention. Åtskilliga är redan på väg till sitt respektive julfirande.
Men snön – och vintern – har ställt till massiva reseproblem.
Just idag är nyheterna många om strandsatta resenärer lite överallt i Europa – i Frankfurt, i Paris, i London…Folk sover på flygplatserna, om de nu inte fått hotellrum i närheten av denna.
Få plan lyfter på grund av snömassorna, det verkar som om många blev extremt överraskade av både snöfall och kyla.
Nå, vi hoppas att samtliga omsider kommer fram till sina släktingar och vänner, och kan samlas kring den tanke som – i alla fall för de som uppfostrats i den kristna traditionen –är centrum av centrum, nämligen Kristusgestalten och budskapet därifrån, som kanske bäst framkommer i predikningarna, främst Bergspredikan.
Talat om ”Guds son” har aldrig inspirerat mig, däremot Jesu tal, eftersom det är lysande formulerat, även om det ibland också blir gåtfullt vad mannen syftade på. Men en del står ju fullkomligt klart, och det är kristenhetens, Christmas, Julens budskap är: ”Att älska sin nästa som sig själv” – så lätt att säga, och så svårt att förverkliga.
Men ändå finns alltså argumenten för just detta hela tiden närvarande i NT, eftersom dess motsats aldrig någonsin kan vara lösningen, ”Stick ditt svärd i skidan, ty den som griper till svärd skall förgöras med svärd”.
Detta är alltså den enda lösningen, alla andra förkastas uppenbarligen av den person som kallas Jesus. Att ”vända den andra kinden till” när man blir slagen på den andra – vem kan väl göra det?
Uppenbarligen är det idealet, och en ideal är en färdriktning, det är inte verkligheten här och nu – för isåfall skulle det ju inte ha varit ett ideal.
Så utpekandet av vägen innebär inte ett dömande av dem som försöker och ”misslyckas” med att ”vända andra kinden till”. Som vi alla har gjort och kommer att göra då och då. Men ”att försöka duger”, finns nåt som heter. Därför att dess kontrast vore att INTE försöka, varvid allt står stilla, ingenting alls händer. Att göra NÅGOT, att pröva, att ha intentionen, att ha viljan, och att GÖRA NÅGOT är det centrala. Vad kan vi göra för att vara förlåtande?
Alla har olika problem och olika möjligheter, alla har sitt livs resa att göra. Vad den ene kan göra, kan inte den andra göra, men den andra kan säkert göra något som den förstnämnda inte kan.
Och det finns ingen som kan underkänna, fördöma, håna, våra försök, vårt prövande, våra ambitioner, vår vilja, vår önskan om att ”göra gott”, att förlåta också det som är svårt för oss att förlåta. Ingen som helst yttre instans, bara vårt eget samvete. Ingen annan människa, bara vårt eget samvete. Vi kämpar på – och är inte det ”gott nog” - ?
Det vill i alla fall jag med bestämdhet mena. Vår strävan kommer att ge resultat, tiden har mindre betydelse, rummet ävenledes. Vad som är avgörande är vårt VAL, vårt BESLUT att faktiskt göra något, samt, ATT GÖRA NÅGOT. Glöm bort ”jättekliven”. Om du och jag tar ett ”pyttesteg” fram kan vi likväl säga, att vi är på rätt väg. Ja vi är på rätt väg – för vi går framåt, dit vårt sinne styr kosan. Vårt mål skymtar där borta, längre fram, som det heter hos Dan Andersson, ”bortom bergen”.
Och vår längtan är en drivkraft i oss som inte kan förnekas. Våra framsteg i den tekniska dimensionen ger i sig ingen naturgiven koppling till vår moral. Men när vår moraliska kapacitet ökar, kan vi använda vår växande intelligens- och intuitionsförmåga på ett allt mer skickligt sätt.
Den globala utvecklingen innebär en energimässig sammankoppling av miljoner människor på ett sätt som är helt utan motstycke i vår historia. Just nu sitter jag med ett av dess instrument – internet – och genom att bara trycka på en knapp kan jag faktiskt samtala direkt med annan person som befinner sig på andra sidan jordklotet, och dessutom ha monitorkontakt med honom eller henne: Visst är det enastående?
Vad som återstår är alltså det inre Universum, vårt eget inre, vilket också innebär moralen och dess kärna, som alltså är att ”älska sin nästa som sig själv” – en sentens som inte heller är förbehållen kristendomen men som återkommer i de flesta världsreligioner, hos åtskilliga filosofers texter, och genom ledande tänkare.
Så: Julens budskap är alltså det enkelt sagda: ”Frid vare med er”, ”Dömen icke”, ”Vänd den andra kinden till…”, ”Stån icke emot en orätt”, ”Förlåt dem, ty de veta icke vad de göra”, och annat liknande. Som är svårt att göra. Men som likväl skall vara vägen till den stora harmonin, den stora lycksaligheten.
Julen symboliserar förstås också ”tron, hoppet, och kärleken”; där hoppet handlar om att en ny helt nya era fötts. Och att tro på att det är så ger förstås kraft åt den som hyser sådan. Och kärlek, till sist; beskrivs av Jesus åter och åter som något utanför de traditionella värderingarna; ”vem är min nästa?” gestaltas i berättelsen om Den barmhärtige samariten; det är inte den som är honom närmast blodbandsmässigt, utan tvärtom: en för honom främmande, som får illustrera ”nästan”.
Så vilken är då den nya eran i vår tid, när gamla föreställningar och ideologier rasar samman som sandslott inför vind och vågor? Den nya eran kan väl bara innebära, att nästan är den alltmer sammanknutna mänskligheten, alla. Och därmed även ”vem jag än möter”. Det är ”min nästa”. Så lätt i teorin – Och så svårt i praktiken.
Men julen vill tydligen påminna oss om vikten av detta görande, inte pratet, inte teorin. För att återknyta till begynnelsen är det också människor som hela tiden, dygnet om, arbetar på att lösa transportproblemen, ibland människor som verkar i det dolda.
Det finns en kraft som verkar för att människor skall komma fram, komma till sina släktingar och sina vänner. Ibland är det lätt att glömma bort, att parallellt med att ett problem existerar – och obehaget gör sig påmint – finns lösningsförslagen aktiva; de prövas, de är fokuserade på att ta lyfta undan obehaget och växla över det obehagligas polaritet till det behagliga.
Om vi sätter vi tilltro även till att det är så, kanske vi kan ta våra prövningar med jämnmod. Där det finns ett problem, väntar lösningen strax därunder, där bakom, där bortom.
Att GÖRA skapar skillnad. Ett steg framåt på en mångmilavandring är fortfarande en framgång.
Det är lätt att glömma. Om vi minns det, kan vi kanske komma fram till de viktiga momenten:
Vi väljer. Vi beslutar oss.
Vi säger: ”Jag går. Och jag går – NU!”
Och så går vi.
--
gma 21 dec. 2010.

Till sist skall vi förstås önska Dig och Dina Nära och Kära
EN GOD JUL-HELG!
Och varmt tack för samvaron under 2010, vännen!
gunnar martin aronsson
+++
JUL-KLAPPSMÖJLIGHETER TILL DIG SJÄLV ! - förmånliga rabattpriser julveckan:
(alla priser gäller fram till söndag 27 dec.)
1.
THE POWER-kursen
VÄSTERÅS 15-16 jan ist för 1.390 kr går du för 1090 kr.
STOCKHOLM 29-20 jan ist för 1.390 kr går du för 1.090 kr
SUNDSVALL 26-27 feb. ist. För 1.590 kr går du för 790 kr
2.
OPTIMALISERAD PROBLEMLÖSNING - workshop
STOCKHOLM 21-22 JAN IST FÖR 1.390 kr går du för 990 kr
3.
LIVSCOACHING PÅ ANDLIG GRUND – 3-dagarskurs FÖR COACHER 6, 8-9 jan. VISBY. 2.450 kr. 2.050 kr inkl. moms

4.
”Jack Canfields 64 STEG TILL FRAMGÅNG”. 5-6 februari i MALMÖ Pris 1.490kr 890 kr!

5.
KÄNN RÄDSLAN – MEN VÅGA ÄNDÅ! 12-13- februari STOCKHOLM
Pris 1.490 kr 500 kr!
6
NYA EKURSEN: HUR DU KAN SKAPA EN GOD SJÄLVKÄNSLA Ist. För 690 kr. Denna vecka 500 kr
Anmälan: gmaaction.resursbanken@gmail.com

ALLT GOTT!

1.

(Introduktion; ovan)

2.
BÖRJA NYA ÅRET MED EN RIKTIG VITAMINKICK:
THE POWER-kursen (På svenska: "THE SECRET - KRAFTEN" )
(efter Rhonda Byrnes nya bok THE POWER)
VÄSTERÅS 15-16 JAN
STOCKHOLM 29-30 JAN
SUNDSVALL 26-27 FEB.


THE POWER - är förstås Kärleken.
I The Power/The Secret finns "nycklar" som kan hjälpa oss att "öppna upp" dörrar som tidigare varit låsta och förseglade.

Enligt den här traditionen är THE POWER – KÄRLEKEN den "starkaste" energin eller energitillståndet eller vibrationstillståndet
som existerar i universum, och det är på den premissen som allt annat vilar
Välkommen att utforska denna den viktigaste av alla teman!
TEMAN UNDER KURSEN:
VAD ÄR KRAFTEN?
Mer om kraften som genomströmmar universum
KRAFTEN HOS KÄNSLOR
Känslor laddar våra tankar och skapar attraktion
KÄNSLORS FREKVENSER
Lär dig mer om hur ändra frekvens
KRAFTEN OCH SKAPELSEN
En kraft genomsyrar hela skapelsen, antingen medvetet eller omedvetet…
KÄNSLA ÄR SKAPELSE
LIVET FÖLJER DIG
Livet ”svarar” mot vad och hur du tänker och känner.
NYCKLAR TILL KRAFT
När du känner till vad som ger dig kraft, vet du också hur du kan undvika att tömma dig på kraft
Mer specifikt…. Förnim, förstå, känna av relationen mellan:
KRAFTEN OCH PENGAR
KRAFTEN OCH RELATIONER
KRAFTEN OCH HÄLSAN
KRAFTEN OCH DU
KRAFTEN OCH LIVET
Kursen innehåller dessutom avslutningsvis en övning som inte ingår i boken, en övning som laddar dig med energi!
KÄRLEKEN - THE POWER….Nu!

Du är hjärtligt välkommen till den första svenska kursen baserad på THE POWER; Rhonda Byrnes uppföljare till THE SECRET.
Datum VÄSTERÅS

Lördag 15 jan. 10-17
Söndag 16 jan. 10-17
--
Plats: Föreningslokal Vetterstorp.
Lokal arr: ullao@bredband2.com
Högst 8 pers.

Datum STOCKHOLM
Lördag 29 jan 9.30-16.30
Söndag 30 jan 9.30-15.00


Plats: Studieförbundet NBV, Bergssundsstrand 43 III
T-Hornstull.

Lördag 26 feb. 10-17
Söndag 27 feb. 10-17
--
Plats: CENTRALT SUNDSVALL
Högst 8 pers.


Vi kommer att gå igenom huvudmomenten som Rhonda Byrne tar upp i sin bok.
THE POWER - är förstås Kärleken. Den villkorslösa kärleken, som ses som själva urgrunden.

Den här kärleken ses inte primärt som "en känsla" utan som en livslag, en princip, ett faktum.
I The Power/The Secret finns "nycklar" som kan hjälpa oss att "öppna upp" dörrar som tidigare varit
låsta och förseglade.

Enligt den här traditionen är THE POWER den "starkaste" energin eller energitillståndet eller vibrationstillståndet
som existerar i universum, och det är på den premissen som allt annat vilar.

Att komma i kontakt med THE POWER är emellertid inte bara en vilje-akt, det behövs något mer.
Och även detta kommer vi att ta upp under kursen.

Instruktör: gunnar martin aronsson
Som skapade den första The Secret-kursen i Sverige.
Nu även den första The Power-kursen.
NLPMaster Practitioner, NLP- och hypnoterapeut med 15 års erfarenhet som LIvsCoach och Transformationskursledare.

http://rhondabyrnesthepoweripraktiken.blogspot.com/2010/12/flyer-for-power-i-praktiken-secret.html

REFERENSER:
”Ge dig själv en förskottsjulklapp, som varar länge!
Gå den här kursen med Gunnar Martin!
Jag gick den i helgen som gick! Rekommenderar den starkt! ”
-Viveca N. , Ramlösa.

”Gick denna kursen för Gunnar Martin Aronsson i helgen.
Stort Tack GM!
Det är så fantastiskt att ständigt hitta nya insikter...veta att Kraften, Svaret finner du i dig själv. Det fyller mig med ännu mer livsglädje än jag redan har...ingenting är omöjligt, det finns alltid ännu en dörr att öppna....vilket passar en äventyrlig vädur som mig. Nyfikenheten på livet är en gåva jag är väldigt tacksam jag fått.”
- Annette O. Skanör-Falsterbo.

(Tack för möjligheten att citera, vänner!)
REFERENSER FRÅN FÖREGÅNGAREN THE SECRET:

”Facinerande på det sätt du tog fram och löste upp de blockeringar som finns. Suveränt! Kursen har redan förändrat mitt liv och det blir spännande att se vad som kommer att hända i framtiden. Varma hälsningar”
-Birgit H.

”Jag känner att jag fått så mycket kloka tankar och möjligheter att jag är helt överväldigad”
- Carmen.

”Jag tänkte bara berätta att jag har lärt mig mycket och växt väldigt mycket sedan jag gick dina kurser. Jag märkte en stor skillnad redan efter första kursen och många i min omgivning märkte en förändring.
Det var då jag upptäckte att jag kan saker och att jag ska stå på mig och göra det jag själv vill. /--/ Tänker noga igenom beslut och tar inga förhastade beslut som jag kunde göra förut. Har lärt mig att säga Nej. Och det är stort för mig, har nämligen haft svårt att säga det förut. ”
- Helena

"Två fullmatade dagar som jag i framtiden troligen kommer att säga vara de dagar då mitt liv ändrades i rätt riktning! "
-Lena. Malmö.

Kursen blev helt annorlunda än vad jag hade förväntat mig men jag tror att den gav mig mer i personlig styrka än jag någonsin hade kunnat föreställa mig.”
- Alexandra

--

Det är en fördel om du läst THE POWER eller THE SECRET före kursen, så att du är med på de grundläggande tankarna,
då kursen handlar om att FÖRDJUPA förståelsen och FÖRDJUPA metodiken, inte att presentera bokens innehåll som sådant.
THE POWER finns för närvarande på engelska, efter årsskiftet kommer den också på svenska (energica förlag).

Pris:
KURSPRIS:
1.290 kr inkl. 25% moms samt kurshäfte, kaffe och frukt.
JUST NU fram till söndag 27 december kampanjpris: 1.090 kr!
Gäller såväl Stockholm som Västeråskursen.
SUNDSVALL 25-26 februari 1.590 kr inkl 25% moms Nu 790 kr
Anmälan: Ett mail till gmaaction.resursbanken@gmail.com
Balansering till PG 609 83 52-5 (gmaaction)

Se mer av THE POWER här…
http://rhondabyrnesthepoweripraktiken.blogspot.com/2010/12/power-trailer-kurs-baserad-pa.html
3.
RESURSBANKEN 1
RHONDA BYRNE:
Hur Du kan använda The Power!
(Utgår av rättighetsskäl på bloggen)

Rhonda Byrne.

4.
NY E-KURS! För dig som bor ”någonstans i Sverige” och kanske har långt till en vanlig kurs:
HUR DU KAN SKAPA EN STARK SJÄLVKÄNSLA
+ Att gå från det kollektiva majoritetstänkandet till ökad individualistiskt tankesätt.
(Från ”Jante-lag” genom opposition till att ”följa flödet”)

+ Föreställningar som fängslar oss – och föreställningar som befrias oss.

+ Hur jämförelse skapar potentiell rädsla.

+ Om självförtroende, självkänsla och självbild.

+ Att ta ansvar för sin upplevelse.

+ Du kan inte ge upp något som du förnimmer är begärligt.

+ Sju former av skuld.

+ Hur skuldkänsla driver fram det undermedvetna behovet av bestraffning.

+ Du är inte dina handlingar.

+ Att sluta leta efter att få ego-bekräftelse av andra.

+ Hur du kan ”väcka” och använda ditt Super-Medvetna i högre grad.

+ Att bli vän med så kallade misslyckanden (det finns bara resultat, tolkningen gör vi själva!)

+ Lagen om förväntan, lagen om attraktion och lagen om sekretess.

+ Förändring sker inte utifrån och inåt – utan inifrån och utåt!

+ Att möta Självet.
+ Ta fram de ”lager” eller blockerare som troligtvis hindrar dig från att uppleva den fulla självkänslan.


+ ”Blåsa rent” sinnet från dessa avlagringar genom några enkla. men kraftfulla mentala/andliga övningar.


+ Stadga självkänslan genom NLP-metoden ”ankring”. Genom att du lär dig ankring kan du efter kursen närsomhelst hjälpa dig själv – om så behövs – till att påminna dig själv och din kropp om att du faktiskt har en perfekt självkänsla.

+ Förnimma hur ditt Centrum, ditt Varande, ditt Jag, alltid är perfekt.




Referenser IRL -KURSEN

”Njuter mer än vanligt av solen ljuset och fågelsången sedan jag fick ta del av /…/ ”Befria din självkänsla”. Otroligt tacksam att jag fick komma med. Tack. !
Arne, Malmö


- Ditt liv bär en mening – just för dig! Vill du veta mer? -
Fråga: Vad skall den här e-kursen vara bra för?
Svar: Kursen är baserad på kursen BEFRIA DIN SJÄLVKÄNSLA omformad till att passa e-kursformatet. Genom att kursen kombinerar såväl text som audio och i vissa fall videomaterial är tanken att ge dig OPTIMAL hjälp med att befria din självkänsla.
VAD DU FÅR I KURSEN:
+ 7 delar kursmaterial, som sänds i princip var 10 dag till din e-mailadress.
+ Varje del är på cirka 10 A4 sidor och innehåller såväl introduktioner och fördjupningstexter inom ämnet.
+ Övningsuppgifter, att skriva in och/eller genomföra, om du känner för det. Valet är ditt!
+ Till varje del ingår en ljud Mp3-som sänds parallellt med att du får den skrivna delen.
+ Du kommer också att kunna få tillgång till VIDEO-delar via youtube, som kompletterar text och audio.
Allt för att du skall kunna få OPTIMAL hjälp vad gäller e-kursförutsättningarna!
+ Du har under den tid kursen pågår möjlighet att få textmässig respons på vad du skrivit, funderar på, har frågor kring. INGÅR I PRISET. Det är ju en korrespondenskurs.
VÄLKOMMEN ATT PROVA FÖRSTA DELEN GRATIS; gillar du den är det bara att fortsätta, annars kan du se den som en ”souvenir”. Inga krav ställs, inga frågor. Vill du sen ha den skriver du bara en rad till gmaaction.resursbanken@gmail.com så fortsätter kursen komma till dig.
Du vet vad som är bäst för dig. Det är väsentligt också för mig gunnar martin aronsson, som kurskonstruktör att du känner att materialet adderar värde för dig.
NU-JULPRIS: 500 kr!inkl 25% moms(fullpris 695 kr inkl. moms)
Du anmäler dig genom gmaaction.resursbanken@gmail.com
Och får bekvämt hela kursen hemsänt till den e-mailadress som du själv uppger. All ev. korrespondens har tystnadsplikt.
En summering vad du får…
1. Textmaterial , totalt 75-80 med presentationer, instruktioner och övningsuppgifter.
2. Audiomaterial som sänds till varje textdel d.v.s. sju st.
3. Videomaterial som kommer att bli tillgängligt via youtube, minst tre delar.
4. Möjlighet att få e-mailad respons på dina kursfrågor.
Hur låter det?
Hjärtligt välkommen till e-kursen!
gunnar martin aronsson
5.
TRANSFORMERA DIN RÄDSLA TILL GENOMFÖRANDEKRAFT.
Vad skulle du kunna få ut av att gå den här kursen?
Här är några förslag:

Om Du är….
Rädd för att ”göra bort” dig inför andra?
Rädd för att ”misslyckas” i dina företaganden?
Rädd för framtiden?

Rädd för att handla fastän du ibland VET att det vore förmånligt för dig att handla?
Rädd för att säga din mening?
Rädd för att bli avvisad?

Rädd för att inte vara ”tillräckligt bra? (mamma, pappa, i ditt jobb)
Rädd för att pröva något nytt?
Rädd för att ”förlora”?
Rädd för att vara ”annorlunda
DÅ kan den här kursen vara ett alternativ-

KÄNN RÄDSLAN
– OCH VÅGA ÄNDÅ!
(F.d. TRANSFORMERA DINA RÄDSLA TILL KRAFT OCH TILLIT)
Datum: Lördag 19 feb, Söndag 20 feb. STOCKHOLM
Tid: kl 9.30-16.30 LÖRDAG, 9.30-16.30 SÖNDAG
Plats:Prel. NBV, Bergssundsstrand 43 T-Hornstull

Kursen är baserad på andliga principer. För att få ut optimalt ur kursen är de bästa förutsättningarna att du upplever att det existerar en övergripande strukturerande kärleksfull Intelligens (Gud, Universell Kärlek, Skaparen, Källan,
Oändlig Potential, Källenergi, etc. Du väljer själv ordet som passar dig. Alla begrepp syftar till samma instans.)

Ur innehållet kan nämnas….

+ Hur du listar dina rädslor för att kunna göra dem tydliga för dig själv – och för att därigenom kunna bearbeta dem.
+ Hur förankra att rädslan ENBART kan finnas i vår framtid.
+ Hur transformera rädslan till känslan av ”utmaning”.
+ Hur du finner mod att vara DIG SJÄLV.
+ Besegra rädslan genom att undvika bekämpa den utan istället ”lösa upp” den genom andliga principer.
+ Hur du kan förnimma att framgång är oundviklig för dig.
+ Hur du kan skapa möjligheterna att ”gå genom eld och vatten”.

Vi hämtar metodik och idéer och praktik från bland andra:
Bruce Springsteen, Lisa Jiménez, Sasha Xarrian, Susan Jeffers,
Bob Proctor, Tony Robbins, dvs några av världens mest framstående inom sina respektive områden.

JUST NU: 500 kr inkl. moms! Superrabattpris!
(slutpriset blir 1.490 kr inkl. moms)
Du balanserar via PG 609 83 52-5 (gma action)



INGÅR: # 1 KURSHÄFTE. c:a 45 sidor.
# 2 HYPNOTISK AUDIO-MEDITATION-Mp3 på temat

OBS Högst 10 deltagare.

Anmälan: gunnar-martin.aronsson@bredband.net
Eller: 040-15 88 98; 0708-107 992

6.
med anknytning till den kommande kursen ………………………….KÄNN RÄDSLAN – OCH VÅGA ÄNDÅ!
RESURSBANKEN II
BURT GOLDMAN:
HUR HANTERA RÄDSLA


(Utgår av rättighetsskäl på bloggen)
--
Av: BURT GOLDMAN
Övers.o. viss bearbetning av gma. Tidigare publ. I Nätv.brevet.
--
BURT GOLDMAN är idag över 80-år men fortfarande ”still going strong” och kallar sig
”The American Monk”.
Han har rest över stora delar av världen i ett sökande efter andlig kunskap, bland annat har han utövat yoga i den legendariske YOGANANDA:s skola o studerat REIKI och HUNA-healingtraditioner.
Framförallt är han känd för att ha fört ut JOSÉ SILVA:s metodik till många människor,
Den meditationsmetod som José ibland kallade "Subjective functioning on the Alpha Level".
Burt har också givit ut flera böcker och har under senare tid utforskat fotografering.

Hans hemsida:
http://www.theamericanmonk.com/

7.
BEHÖVER DU FINANSIELL HEALING?
Smärtar något i det ekonomiska området?
”Finansiell Healing”

Fråga: För vem är kursen gjord?
Det är lättare att säga att den INTE riktar sig till dig som redan känner att du inte behöver någon "nytändning" inom det ekonomiska området, att du känner dig väl till mods, mår bra, har "flow" både monetärt och känslomässigt och relationsmässigt. Då är ju allt väl. Utan kursen är förstås riktad till dig som ibland känner dig nedstämd, irriterad, förbaskad, likgiltig, förvirrad, rädd, rasande etc. - på allt som har att göra med den ekonomiska sidan av livet. Och som är villig att pröva något nytt och annorlunda.
BEHÖVER DU FINANSIELL HEALING?
+"Direkthealing": vilket motsvarar en ”husrensning” av gammalt avskräde, skulder eller onödiga utgifter.
+En omtolkning och ett nytt förhållningssätt till såväl problem som lösning (som i sin tur innebär en medvetandeförändring)
+Nya instrument och metoder som hjälper till att gestalta själva den psykiska omorienteringen, medvetandeförändringen, i vardagen, på ett konsekvent sätt och med kontinuitet.
MATERIALET
Ja, kunskaperna, know-how-et är inte alls från mig, jag (gma) är snarare en eftersläntrande ”upptäcktsresande” i det här fältet tillsammans med dem som är sakkunniga, de som går först, d.v.s. de som varit före-gångare. Kursen är alltså blott en FÖRMEDLING av vad jag upplever som DE MEST SAKKUNNIGA inom området andlighet och ekonomi. Det är dessutom en gestaltning i kursens form, och en uppdelning i 10 stycken delar samt olika bonustexter. Min uppgift här är alltså, understryker det ännu en gång, är förmedlarens, sammanställarens, om man så vill "redaktörens" uppgift. Genom att samla ihop en "Master Mind Group" (Napoleon Hills begrepp) eller grupp av kloka för en viss uppgift ackumuleras så att säga talangerna och vetandet.
Av naturliga skäl får viss justering ske, då utgångspunkten är det amerikanska samhället, som skiljer sig från Sverige på många sätt, emellertid är vi människor alltihopa, med gemensamma sätt att tänka, känna och handla. Så likväl är vi sammanknutna, både på ett överliggande beteendeplan, och på ett essentiellt eller existentiellt plan.
Urgrunden är densamma eftersom det handlar om principer, lagbundenheter.
KÄLLORNA
Källorna är (främst) Bob Proctor, Wallace Wattles, David Cameron Gikandi, Stuart Lichtman, Dr Joseph Murphy. Napoleon Hill, Louise Hay och Suze Orman.
Varför just dessa? Därför att jag personligen har upplevt att de tillhör de absolut mest högkvalitativa lärarna och fått textuell hjälp av dem. Ovärderlig hjälp. Och med det vill jag gärna hjälpa till att ”skicka stafettpinnen vidare” till dem som kan behöva den. Jag vet nämligen i skrivande stund, att det finns människor ”därute” som ropar efter att få den här typen av ”finansiell healing”. Själva healingen gör du dock själv – genom att förstå, och applicera de metoder och synsätt som de ovan nämnda sakkunniga har beskrivit. Vad den här kursen vill göra är att stötta dig i den här processen, med alla etiska medel som står till buds.
Min upplevelse är att allt fler kommer att behöva dessa insikter, strategier och förhållningsattityder.
USA står inför en av sina mest svåra passager i modern tid, och vad som händer i USA påverkar också EU och det i sin tur Sverige.
INNEHÅLL
Kursen innehåller:
+ 10 delar kursmaterial, som sänds i princip varje vecka till din e-mailadress.
+ Varje del är på 7-10 A4 sidor och innehåller såväl introduktioner, presentationer, genomgångar, koncentrat av de viktigaste insikterna från de ovan nämnda sakkunniga, dessutom...
+ Affirmationer
+ Övningsuppgifter.
+ Till varje del ingår en ljud Mp3-som sänds parallellt med att du får den skrivna delen. Cirka 25-30 minuter per del.
+ Tillkommer gör minst tre stycken e-böcker på engelska.
+ Möjlighet att korrespondera under kurstiden (ingår i kurspriset).
Pris: 595 kr inkl. 25% moms (senare pris 695 kr)
TVEKAR DU? TESTA FÖRSTA DELEN UTAN KOSTNAD!
Beställ Del 1 som prov utan att betala något alls.
OM du därefter känner för att fortsätta kursen, balanserar du kursen genom att sätta in summan på PlusGiro 609 83 52-5.
Textmaterialet och Ljudmaterialet på Mp3 kommer därefter att sändas till den mailadress som du själv avgör. (Om du vill avstå behåller du bara det material som du fått, som en "souvenir" !) Eventuell korrespondens vad gäller e-kurser och coaching är alltid kopplad till tystnadsplikt härifrån. Du är välkommen att korrespondera om materialet om du känner för det, möjligheten ingår i kurspriset!
Eller "tuta och kör" kursen helt själv. Du vet bäst vad som funkar för dig!
Hur du beställer:
Du anmäler dig genom gmaaction.resursbanken@gmail.com Och får bekvämt hela kursen hemsänt till den e-mailadress som du själv uppger. Mp3-filen skickas via gratistjänsten www.sprend.se All ev. korrespondens har tystnadsplikt

8.
ANDLIGT FOKUSERAD TELEFON-COACHING
395 kr inkl 25% moms för ett c:a 60-70 minuters samtal.
295 kr arbetssökande, sjukskrivna, studerande.
Är du nöjd betalar du genom insättning på PlusGirokonto 609 83 52-5 (gma action) efter samtalet.

*Varför är gma:s Telefoncoaching speciell?
1. Du betalar ENBART om du själv anser att samtalet ger dig något av värde.
2. Istället för de oseriösa telestödsamtalen du kan finna i veckotidningar och som debiteras per minut ges du här istället minst EN TIMME (60-70 minuter) för att samtalet skall kunna ge dig tillräckligt med hjälpmaterial.
3. Då vi använder oss främst av Skype-telefoni är samtalsavgiften för dig 0 kr.
4. Skulle du inte ha tillgång till Skype-telefoni ringer jag dig till din vanliga telefon, så samtalsavgiften är för dig fortfarande 0 kr.
5. gma har 15 års erfarenhet av LivsCoaching och terapi, och samtalet syftar till att hjälpa dig hjälpa dig själv på två nivåer samtidigt: medvetet och undermedvetet, vilket är den bästa förutsättningen för förändringsarbete.
6. Om du vill, får du ett UPPFÖLJNINGSMAIL, baserat på vårt samtal, där de viktigaste stolparna tas upp och/eller får du en fördjupning av vissa teman som funnits i samtalet.
7. Genom telefoncoaching slipper du resa, slipper vänta i bilköer etc. och behöver inte lämna hemmet, vilket effektiviserar din tid.

Allt detta för att du skall känna, att detta är och var en för dig värdefull coaching. Hur låter det?


SÅ HÄR BOKAR DU:
Skriv en rad till gmaaction.resursbanken@gmail.com
Eller ring till 0708-107 992 eller kontakta mig via Skypenamnet
gunnar.martin.aronsson
Så kommer vi överens om en lämplig tid inom kort då jag ringer dig.
Klart!


TYSTNADSPLIKT tillämpas.REFERENSER, med benäget tillstånd:

”…mycket givande.”
Annica.

”Tack så innerligt för din fina coaching idag.
Det hjälpte verkligen.
Jag har upplevt en lättnad under hela dagen.”
-U.L., Sthlm.

”Jag vill gärna vara referent när det gäller telefoncoaching. Jag har haft stor hjälp av mina samtal med Gunnar-Martin.
Han har gett mig stöd att förstå mig själv, gett mig mod att utvecklas.
Men framförallt så har han hjälpt mig att bli sedd som människa när jag behövde det som mest Jag tackar dig av hela mitt hjärta för våra samtal. De kommer alltid att bli en dyrbar skatt i mitt liv som jag återvänder till. ”
- H. H. Sthlm.


”Hej GMA,
Ville bara tacka för din fina och välbehövliga coaching. Jag var i en svår situation och uppslukades av känslostormar som jag inte kunde ta mig ur innan. Det var som om minnen ur det förflutna ansatte mig om och om igen utifrån en händelse som inte verkar så traumatisk i andras ögon, men som påverkade många viktiga år i min ungdom – och som präglat mig mer än jag någonsin varit medveten om under senare år…

Jag upplevde din guidning som väldigt skärpt, klar, intellektuell och samtidigt intuitiv. Efter samtalet hade jag kommit igenom det känslomässiga traumat, gamla minnen hade slutat spelas upp på repeat i mitt sinne, och jag kände en stor lättnad – jag var fylld med upplyftande och inspirerande perspektiv på min situation.

Innan jag talade med dig kändes den övermäktig, och efteråt kändes den nästan pinsamt liten och fjuttig.
Minnet hade verkligen släppt greppet om mig, jag hade kommit igenom och ut på andra sidan.
Det märkte jag genom att jag kunde tänka på det utan att bli ”ur balans”.
Kan en coaching bli bättre än så?
Varma hälsningar
– Ulrika.”



9.
Vill du utveckla dina talanger som LivsCoach,
Terapeut eller Utbildare?
Nu har du också en möjlighet till...
En tredagars, koncentrerad...
LIVSCOACHING PÅ ANDLIG GRUND

Visby el. i dess närkrets. 6, 8-9 januari 2011
(obs förändrat datum. 7 januari viks åt personlig konsultationer/coaching).
Kursdagar:
To 6. januari 10-17
Lö 8 januari 10-17
Sö 9 januari 10-17

Här är en möjlighet för gotlänningar och/eller de som befinner sig på ön under nyåret.
Detta är en koncentrerad variant av de längre kurserna för Livscoacher som gma har.
Självklart blir det här att vi fokuserar de absolut mest väsentliga för LivsCoachingen på Andlig Grund,
vilket då innefattar:

+ Fysisk, Mental, Emotionell och Andlig Förberedelse
+ Hur undvika psykologisk projektion i möjligaste mån.
+ Klientmötets andligt-psykologiska dimension: "Expressvägen" till att nå resultat.
+ Hur du "kopplar upp" dig före och under klientmötet.

Grundläggande metoder:
+ Kommunikationens grund: "Hur vi gör när vi söker att förstå varandra."
+ "Report": Betydelsen av kontakt under hela sessionen.
+ NLP (Neuro-lingvistisk programmering): Den "mentala verktygslådan"

+ Hypnosmetodik från Erickson och José Silva
+ Bob Proctor, Joseph Murphy, Louise Hay om tankens kraft och hur använda kraften konstruktivt
för att manifestera, skapa, det önskade.
+ Hur lägga "livspussel"; kretsloppsprincipen i sinnet.
+ Starka känslor - hur göra?
+ Stängda känslor - hur göra?
+ Det etiska ansvaret att arbeta som LivsCoach

m.m. m.m.


Lokala kontaktpersoner:
camilla.tomtlund@comhem.se
eller evy nymoen:
mammy_free@live.se

Anmälan:
gmaaction.resursbanken.@gmail.com

Fullpris: 2.450 kr inkl. 25% moms
OBS: Inkluderar även kursmaterial för hela terminskursen på cirka 100 sidor. Massor av extraläsning.

EARLY BIRD-RABATT-MÖJLIGHETER:
Om du anmäler dig och balanserar senast söndag 27 december går för 2.050 kr inkl. 25% moms

Du balanserar via PG 609 83 52-5 (gma action).

FÖRETAGARE?
Det är möjligt att hela kursen är avdragsgill för dig som professionellt arbetar med
vård, terapi, utbildning, kommunikation, kundkontakter som "vidareutbildning".
Företagare betalar samma summa, 2.450 kr, 1.950 eller 1.550 kr exklusive moms.
Skrivet papperskvitto skickas gärna till dig.


OBS Kursen är ingen "föreläsning":
Det handlar om presentationer, samspel, övningar,
att dela med sig. Du är aktiv.
Under kursen har du möjlighet att även växelvis i klientens roll
och växelvis i coachens roll.


Vi skapar tillsammans en vital, rolig och förhoppningsvis mycket givande kurs för alla!

Hjärtligt välkommen!
gunnar martin aronsson
NLP Master Practitioner.
Instruktör.
++
PS: Vill du gå men har "plånboksproblem"?
Skriv en rad hit så löser det sig. Du kan dela upp balanseringen i två delar.
gmaaction.resursbanken@gmail.com

OBS NYINSATT:
Fre 7.e januari 10-18
MÖJLIGHET TILL PERSONLIG COACHING

10.
RESURSBANKEN III
EN KOSMISK PUBERTET – frigörelsen från auktoritära strukturer
Av Sören Grind


(Utgår av rättighetsskäl på bloggen.)
Ur boken: Livet din spegel. Världsbild förlag 2009.
Sören Grind är psykolog. Materialet är inspirerat av Martinus världsbild.

11.

ANDLIGT FOKUSERAD COACHING
och personlig konsultation

i STOCKHOLM T – TALLKROGEN. 5 min fr. tunnelbanestationen.

660 kr inkl. 25 % moms för en 2,5 timme (kommer att höjas efter årsskiftet)
10.00-12.30
13.00-14-30
18.00-20.30
--
Coachingen är baserad på 2000-talets andligt fokuserade psykologi,
och utgår från att du har en oerhört kraftfull inre potential och har ett speciellt ”uppdrag” här på jorden.

OM DU KÄNNER PROBLEM SOM…

Bristande självkänsla
Depressiva tankemönster
Psykofysiska sjukdomsdiagnoser
Valsvårigheter, ”antingen-eller”
Tema: Jag och mamma
Tema: Jag och pappa
Tema: Jag och mina syskon
Konflikter parrelation, ”svärmorsproblem”
Inre motstridiga konflikter
”Ältande” tankar ”om det som varit”.
Känsla av mindervärde, att vara ”fel”, ”dålig”, ”syndig”, osv.
Självdestruktiva tankar, ångest, fobier, ”neuroser”.
Jobbkonflikter, chefskonflikter, konflikter med anställda.
Skilsmässa, uppbrott.
Beroendemönster: ex. av godis, vissa livsmedel
Helande övningar (guidad meditation)
Hypnos kan användas (om du så själv önskar)
Målsättningsproblem; ”vad skall jag göra med mitt liv” etc.
Oförlåtna relationer i det förflutna öht
Självhat, avsky mot kroppen.
Sorgbearbetning (via samtal och guidad healing)

Pris: 660 SEK inkl 25% moms för cirka 2,5 – 3 timmar.

TYSTNADSPLIKT praktiseras.
OBS Balansering till Plusgirokonto 609 83 52-5 antingen före eller efter coachingmötet föredrages, då administationen underlättas och kontanthantering i princip har övergått till direktbalansering via kontot pgr av nya skatteregler.
Verksamheten är icke-medicinsk och komplementär till vanlig sjukvård, ej en ersättning för sådan vård.
Avbokning senast 12 timmar före möte, då planering också är ett arbete.
Möjlighet till hypnosterapi är möjligt, om du så själv önskar. Par har möjlighet att få för samma pris som för en person.

ÖNSKAR DU REFERENSER?

" Man får full respekt av Gunnar, med en stor dos humor och allvar…. Han är helt enkelt sanslöst duktig på att kommunicera med tankar och känslor hos mig själv som jag tidigare endast tyckt stått i vägen för min lycka. Hur bär han sig åt? "
-Agneta.

"Jag har haft förmånen av att ha blivit coachad av Gunnar vid ett par tillfällen. Sessionerna kan tyckas korta men de har långtidsverkan.
Med Gunnars kunnande, värme, insikt och humor har jag fått insikt i grunderna till mina reaktioner i olika situationer och därmed lärt mig att möta mina känslor med förståelse och respekt."
- Kajsa, Helsingborg

"Alltid när jag kommer från dig har jag landat en bit längre in i mig själv
och det är en härlig känsla.
Jag ser saker och ting ur nya och större perspektiv efter våra sessioner
Underbart. "
- Agneta, Malmö

"Coachingen har varit en ovärderlig hjälp till att lära känna mig själv."
-Anna, Helsingborg


”Måste säga att du verkligen är briljant som coach och otroligt duktig på att hitta trådar att dra i. Jag känner efter vår session att det har skett ett skifte i mig. Ett litet, men ettrigt, skifte som jag inte kan frånse eller vifta bort.”
Kristina, Malmö

”…Och ett ännu STÖRRE TACK för hjälpen med att bota Gry´s fobi. Det gjorde du verkligen och hon är jättelycklig över det!.”
Karin A.

Varmt tack för möjligheten att citera, vänner!

Plats: Hägervägen 60, bv, STOCKHOLM
T-Tallkrogen. 5 minuters promenad längsmed Hägervägen.
Vill du, kan jag möta dig vid tubbelbanestationen.
Bokning: gmaaction.resursbanken@gmail.com
Bokning tel: 0708-107 992
Du har en möjlighet att kombinera Coaching med Hypnos-Coaching.
--
Dessutom inkluderas en Hypnotisk Audiomeditation som Mp3 till dig som en extra bonus om du så önskar.
Bokning via gmaation.resursbanken@gmail.com

All info finns också enkelt tillgänglig för dig på bloggen.
Här är länken till just ANDLIGT FOKUSERAD COACHING:
http://thesecret-hemligheten-gma-gma.blogspot.com/2010_10_06_archive.html

12.
Vad göra om förändringen du önskar är knepig att ”rubba”?
Ett svar kan vara…
HYPNOTISKA AUDIOMEDITATIONER

HYPNOS är ”expressvägen till Det Undermedvetna”!
Med hjälp av hypnotisk metodik kan du, enligt detta,
lättare genomföra de av dig önskade förändringarna av vanetänkande, vanekänsloreaktionsmönster och vanehandlingar, betydligt lättare än om du enbart försöker skapa förändringar på det yttre planet, genom att läsa och prata om förändringar:

Ditt undermedvetna är nyckeln, eftersom själva ”kontrolltornet” finns här, och inte i vårt medvetna viljande.
Genom repetition av affirmativa (bekräftande) fraser öppnar du själv upp ditt undermedvetna, och genom hypnotisk metodik når du betydligt djupare än om du affirmerar enbart på det medvetna planet.
Effekten blir alltså starkare!

Är du intresserad av Hypnotiska Audiomeditationer kommer här några som är unika i sitt slag i Sverige, då de innerfattar mer in inlästa affirmationer; istället handlar det om processprogram, om en resa med början, preparering, fördjupning, ”vändning” och mjuk avtoning.

De är inlästa av gunnar martin aronsson, och är baserade på gma:s idag 15-åriga verksamhet som LivsCoach, Kursledare, hypnoterapeut och inspirationsföreläsare och är anknutna till den andliga traditionen som löper genom historien ”mellan raderna”, dvs den dolda kunskapstraditionen, bortom dogmerna.
Hjärtligt välkommen att få ta del av dessa Hypnotiska Audiomeditationer…

Hypnos 1:
FÖRDJUPA KONTAKTEN MED DITT UNDERMEDVETNAS KÄLLA
(c:a 48 min)
Syftar till att du lättare skall kunna förnimma den källa som finns inne i dig och mig, oss alla, där vi har upprinnelsen till exempelvis kreativitet, lösningar på problem, mod, styrka, lugn och kärlek.

Hypnos 2:
FRIDEN I ATT VARA I NUET
(c:a 45 min)
Att uppleva och vara i nuet är många meditationsteknikerns syfte, exempelvis inom den moderna Mindfulnessmetodiken. Här presenteras en övning som innebär att du gradvis ”skalar av” såväl framtidstankar som tidstankar för att istället uppleva friden i nuet.

Hypnos 3:
HYPNOS FÖR HÄLSA OCH HEALING
(c:a 60 min).
En audio som bland annat innehåller en utrensningsövning för att ge dig själv möjlighet att optimalisera hälsan, oavsett dess aktuella status just nu.
Självfallet är ett sådant här program enbart avsett som ett komplement för annan ev. medicinsk vård eller vårdprogram som du ev. genomgår.
Du kan förstås använda materialet för att vidmakthålla en redan etablerad god grundhälsa.


Hypnos 4:
KONCEPTIONENS EXTAS
(c:a 40 min)
Materialet ger dig möjlighet att föreställa dig en tidsresa bakåt till din konception på det andliga planet; oavsett om du ”tror” på tidigare liv eller ej, är syftet här att du skall återupptäcka ditt livssyfte och kunna ge näring åt den naturliga livsglädjen. Det är en mening med att du här!


Hypnos 5:
FÖRLÅTELSEPROCESSEN DE TRE RUMMEN
(c:a 63 min)
Samma process som används under workshopen med samma namn.
Du inbjuds att förlåta människor från ditt förflutna, vilket isåfall öppnar upp
för förbättrad hälsa och förbättrade relationer med omgivningen ö.h.t.
I det sista rummet öppnar du upp för att förlåta dig själv, med en välgörande känsla som resultat hos dig.

Hypnos 6:
BEFRIA DIN SJÄLVKÄNSLA,
(c:a 40 min)
Problem med självkänslan? Självkänslan definieras här som din djupaste känsla, den som har med din innersta själsliga identitet att göra. Ditt ”varande”, inte ditt ”görande”.
Om vi tror att vi kan ”göra” oss till bättre känsla är det, enligt denne skribent, ett missförstånd:
Vi behöver gå djupare, och nå fram till vårt Själv, vårt Högre Jag.
Den här hypnosmeditationen hjälper dig att skapa förändringar på djupplanet när det gäller Självkänslan.
+ Du får en möjlighet att om-tänka dina föreställningar om Dig själv.
+ Konkret övning för att förändra din självbild; ”vad du ser i spegeln”.
+ Växla ditt centrum – från ditt ”lilla” ego till ditt essentiella Jag eller Själv.

Hypnos 7:
ÖPPNA UPP SINNET FÖR KÄRLEK
(60 minuter)
Denna hypnosmeditation innehåller moment som:
+ Rensa bort hämmande tankemönster och tankekänslor som vrede,
mindrevärdeskänslor, besvikelse och rädsla för avvisande.
+ Healingvisualisering
+ Återupplev en scen ur ditt liv där du behöver förlåta och släppa taget.
+ Förlåtelse av Dig själv.
+ Öppna upp ditt sinne för mer kärlek och mer vänskap.

Hypnos 9:
VÄGEN UT UR DEPRESSION
(63 minuter)
Depression och nedstämdhet är ett utbrett sinnestillstånd hos många idag. Det är sant, att vi lever i en svår tid. Dock:
Genom andliga mentala övningar inkluderade här inbjuds du att få kontakt med motbalanserande, optimistiska, genuina känslor från ditt centrum, ditt Själv, som aldrig kan nås av vad vi kallar depression. En mängd affirmationer ingår.
C:a 63 min.

Hypnos 10:
FRIGÖR KÄRLEKEN TILL DINA FÖRÄLDRAR
(45 minuter)
Är du bunden av negativa känslor till dina föräldrar, oavsett om dessa är här nu eller har gått bort, är detta något som låser ditt sinne och som öppnar upp för olika slag av svagheter i organismen, och därmed för sjukdomar.
Genom den här inspelningen inbjuds du att frigöra all blockerad kärlek till de personer, som hjälpt dig att födas till den här planeten.
Och genom förlåtelse öppnas dörrar för dig som tidigare kanske varit stängda.
C:a 45 min.

Hypnos 11:
SOV GOTT!
(30 minuter)
En inspelning om är speciellt designad för dig som har svårt att somna eller som har för vana att utan direkt påtaglig orsak vakna under natten. Genom att appellera direkt till kroppens eget sömnsystem underlättas insomningen.
Garanti: Om du ej anser att din sömn förbättras genom repeterad användning under en veckas tid av denna inspelning får du pengarna åter! c:a 30 min.

GARANTI:
Skulle den tekniska hämtningen av någon anledning fallera, skickar jag bara över en ny Mp3-fil till dig, och skulle du av någon anledning finna att innehållet, trots allt, inte passar dig, får du givetvis (gratis) byta ut din fil mot en valfri annan Mp3 Hypnos-fil ur utbudet, som då sänds till dig. Filmen skickas via gratistjänsten Sprend.se, då ljudfilen är för stor för att skickas med exempelvis hotmail eller Outlook Express standardprogram.

Pris:
Mp3-fil 159 kr inkl. moms /st. (sänds genast till din mailadress)
CD: 189 kr inkl. moms/st, porto o. kuvert. (sänds med vanlig post till dig. Räkna med en något längre leveranstid för CD-beställning.)
Beställning: Skriv en rad till gmaaction.resursbanken@gmail.com
Vad du vill ha.
Materialet sänds genast till den mailadress du uppger via sprend.se
Balansera, dvs betala, det beställda Mp3-materialet till
PlusGirokonto 609 83 52-5 (gma action)
Inläsare: gunnar martin aronsson


Du kanske vill ha referenser innan du bestämmer dig?

"Jag har nu lyssnat på meditationshypnosen
"Kontakt med ditt Undermedvetna" i stort sett varje dag i snart 14 dagar och jag vet i tusan om det "bara" beror på det... men jag mår alldeles förträffligt! Bättre och bättre dag för dag! …Det känns fantastiskt!"
Karin A. , Höllviken.

" Ju fler gånger jag lyssnar på HYPNOS I så känner jag att jag kommer närmare och närmare "mig själv" – härligt.
Birgit H.

Igår kväll när jag lyssnade på ”Konceptionens extas”.
Hela jag mådde så gott det var som om jag fylldes av något som gjorde mej ,
ja nästan lycklig.
E.B. – Piteå

"Audiohypnoserna känns jättebra"’

S.H.

”Hej Gunnar Martin!
Inte anade jag att jag fortfarande hade så mycket som hindrat mig för att,
fullt ut, "Öppna upp sinnet för kärlek"…
Det kom upp mycket till ytan, mycket som jag även tidigare varit medveten om
- men endast förnuftsmässigt. Nu tillät jag även känslorna att vara med…
Nu känns det så skönt! Känner mig så härligt lugn, härligt glad, tacksam
och fri!”

Ulla O., Västerås

”Jag märker skillnaden, att jag öppnat upp mer för Kärleken”
- Viveca, Ramlösa.

(Tack för möjligheten att citera, vänner!)

13.

VÄNNER OCH KOLLEGER-LÄNKAR

KARIN ANDERSSON (Höllviken, Skåne)
Individ-, Grupp- och Ledarutveckling)
http://x-formation.org/karin_a.html
Har finns en resurs!


ANNETTE OJANLATVA – RECONNECTIVE HEALING (Skåne)
http://thereconnection.com/practitioners/directory/pop.php?idx=5562
Annette är en god vän och undertecknad kan skriva under på,
att hon kommer att göra en fantastisk insats, om du kontaktar henne. (Skåne).

ÅSA är en begåvad, vänlig och mycket sakkunnig person, som kan kombinera ihop massage med reikihealing i en session, om du så önskar. (Skåne)
ÅSA REIKI OCH MASSAGE – REIKI HEALING och REIKI-UTBILDNING
Ny hemsida: WWW.ASASREIKI.SE
INFO@ASASREIKI.SE


MAYA APPEL: (Stockholm)
"Hej. Behöver du stöd i nya beslut?
Vill du klargöra var din kreativitet är stark?
Är du allmänt intresserad av vad som ligger
bra till för dig?
Jag vägleder intuitivt i livets alla frågor i en kärleksfull, villkorslös energi.
Du är huvudpersonen i ditt liv, se här en möjlighet att få det bekräftat.
Ring för konsultation till Maya Appel 0732-176737. 400 kr (kontonr. får du då) Vill du hellre träffa mig personligen så är det i Upplands Väsby, där jag också ger energibehandligar. www.halsolotsen.com där kan du sepågående verksamhet. 650 kr. Varmt välkommen.
Maya."

VIDEOS FRÅN ESTER & JERRY HICKS
(the teachings af Abraham)
http://www.abraham-hicks.com/lawofattractionsource/videos.php

BOB PROCTOR- SIX MINUTES TO SUCCESS:
http://www.sixminutestosuccess.com

Ingmari Freijd
FREIJD-OF-ART
www.freijd.se
08-604 95 61
0708-57 26 21
Ingmari Freijd, Stockholm
gör strålande webbdesign, och är dessutom en driven projektledare.
art@freijd.se
www.freijd.se

CARINA GÖRANSSON, Trelleborg
har företaget CARINA KLINIKEN:
Friskvård, SPA-behandlingar, avslappning, massage, mindfulness.
http//:www.carinakliniken.se/

SIMSALABIM – För en kreativ samvaro, exempelvis smyckes- och presenttillverkning.
Ronnebygatan 31 i Karlskrona. Tel 0455-31 14 63. Lena Sundqvist.
www.simsalabimkarlskrona.se

FLER GRATIS RESURSER:
Mini-kurs i hypnos, 6 delar.
Mini-kurs i Välståndsmedvetande, 6 delar.
Artikel om Nära-Döden-Upplevelser-forskaren Elisabeth Kubler-Ross.
Artikel om Byron Katie.
Artikel om Brandon Bays.
Artikel om Christian Science och Mary Baker Eddy
Artikel om Healing
Artikel om Franz Anton Mesmer, den första moderne hypnotisören.
Artikel om Anonyma Alkoholisters andliga bakgrund
Artikel om Wallace Wattles
Artikel om Ingvar Kamprad, IKEAs grundare och förgrundsgestalt
Skriv en rad till gmaaction.resursbanken@gmail.com så skickas materialet till dig!

14.
VAD VILL DU SKAPA I DITT LIV?
TROR DU ATT DET ÄR MÖJLIGT?
VAD SKULLE HÄNDA OM…DET VAR DET?
Jack Canfields
64 STEG…
TILL ETT BÄTTRE LIV!

MALMÖ
Lördag 5 februari 10.00 – 17.00
Söndag 6 februari 10.00 - 17.00

En kurs baserad på Jack Canfields och Jane Switzers bestseller
”The Success Principles: How to Get from Where You Are to Where You Want to Be”

Bland innehållet:

+ Blir klar över varför du är här på jorden.
+ Besluta dig för vad du vill.
+ Tro att det är möjligt.
+ Tro på dig själv
+ Bli en ”in-och-utvänd paranoiker”
+ Släpp på bromsarna
+ Var villig att betala priset.
+ Fråga! Fråga! Fråga!
+ Avvisa avvisande
+ Använd feedback till din fördel
+ Hänge dig åt oavbruten, Aldrig-Avslutande
Förbättring (Kaizen).
+ Lämna klago-klubben
+ Möt och acceptera vad som inte funkar
+ Omfamna förändring
+ Transformera din Inre Kritiker till din Inre Coach
+ Ge passionens bränsle till vad du sysslar med
+ Berätta sanningen snabbare
+ Håll dina överenskommelser
+ Starta Nu! – Och bara Gör Det!

Plats: Norra Vallgatan 90, II MALMÖ.
Lördag 5 feb. 10-17 och Söndag 6 feb. kl 10-17.
Pris: 1.490 kr inkl. moms.
EARLY BIRD-RABATT: Om du balanserar kursen
senast lördag 27 dec går du för 890 kr
via Plusgirokonto 609 83 52-5 (gma action).
OBS ENDAST FYRAPLATSER KVAR i skrivande stund.
Du får bekräftelse om att du är med.

50-SIDIGT KURSHÄFTE INGÅR, MED SAMTLIGA 64 PRINCPER!

”Canfields principer är enkla, men de resultat du når kommer att bli extraordinära”
– Anthony Robbins. (en av världens främsta motivationstalare och författare till Din Gränslösa styrka).

”Oavsett var du är i livet, är The Success Principles något som ger dig testade strategier och system som skapar en ljusare framtid.”
Paul R. Scheele.

”Om det är så att öka dina möjligheter, skapa nya allianser, hjälpa fler människor, och få ut mer av varje minut i livet är dina mål livet, är The Success Principles vad som kan ge dig de resultaten.
Jag älskade att läsa den! ”
- John Demartini (författare)

”Du kommer att finna inspiration och motivation på varenda sida.”
- Debbie Ford (författare inom personlig utveckling)

Jack Canfield är en av USA:s ledande Coacher. Han har setts i filmen the Secret, men har lång tid dessförinnan varit en framgångsrik motivationsföreläsare och coach. Han har tillsammans med Mark Victor Hansen hittills sålt över 100 miljoner exemplar av bokserien ”CHICKEN SOUP FOR THE SOUL”.

I över 30 år har han hjälpt till att ge kraft och inspiration över hundratusentals människor.
Han är utbildad vid Harvard med Master-examen i psychological education. Den aktuella boken innehåller 64 principer, baserade på Jack Canfields breda och djupa kunskap. Här finns kunskapen koncentrerad och i lättbegriplig form.

Vårt program handlar dock som vanligt om att..

+ DU SÄTTER UPP MÅL - OCH CANFIELD HJÄLPER DIG ATT NÅ DINA MÅL.
+ DU BESKRIVER PROBLEM - OCH CANFIELD HJÄLPER DIG ATT HITTA NYA INFALLSVINKLAR PÅ DESSA.
+ DU ÄR I CENTRUM I KURSEN HELA TIDEN.
Vi utgår från att DU ÄR KREATIV, DU ÄR KAPABEL, DU ÄR BEGÅVAD!

Kursledarens uppgift är att hjälpa dig tillämpa de principer som är rätt för just dig; vi kommer alltså att enbart fördjupa oss i de principer som kan passa Dig, ej att gå igenom 64 principer "bara för att det är 64 stycken". Istället ser vi dem som en resursbank, att använda vid specifika problem som du grubblar över. Se dem som nycklar, som kan hjälpa dig att låsa upp de dörrar som du föreställer dig finns, för att komma dit du vill komma.

Därför BÖRJAR DU KURSEN REDAN INNAN KURSEN, med att du kommer att få uppgiften att ta fram, så exakt som möjligt, vad du vill ha som tema under kursen. Detta, ditt tema, kommer vi att fokusera till 100% på, och du får då hela tiden hjälp av Jack Canfields principer, och i synnerhet dem som är tillämpliga för just din situation.
Så…
Varför inte ta tillfället i akt?
Now is the time…!

Hur du anmäler dig:
A skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net.
Du får genast en bekräftelse om att det finns plats.
B. sätt in kursavgiften på PG 609 83 52 – 5 gma action och skriv in
a. kursdatum/kurs
b. ditt namn.
C. Du får en definitiv bekräftelse om att du är anmäld via e-post.



15.

GRUNDINFO FRÅN GMA ACTION:

NÄTETIK?
Inga mailadresser härifrån sänds vidare i kommersiella syften. SPAM är ett giftstoff som skapar problem för miljoner människor idag. Hög etik eftersträvas härifrån i varje led. Har du fått ett Nätv.brev av misstag – sådant kan ske! – så skriv bara en rad, så tas din adress bort ur utskickslistan. . Direktkorrespondens hit ang. coaching är alltid konfidentiell, och hanteras som sådan.

AVPRENUMERERA? ÄNDRA MAILADRESS?
Önskar du avprenumerera det GRATIS Nätverksbrevet
är det vänligaste och smidigaste du kan göra är att inte blockera sändningen (då det går åt tid till att söka utreda varför ett mail inte kommer fram)
Istället: Skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net så tas din adress bort. Inga övriga frågor ställs. Hög etik är ambitionen härifrån. Du är välkommen att återuppta din prenumeration närsomhelst!

NÄTSÄKERHET?
Alla Nätverksbrev, eventuella attachments vid e-distanskurser och all kommunikation härifrån skickas alltid iväg kontrollerade av MICROSOFT SECURITY ESSENTIALS. Självklart är det alltid bra att köra sin egen antivirus ändå.

VIDAREBEFORDRA?
Det går bra att skickat Nätv.brevet vidare till vänner, dock är Resursbankens material internt och ej avsett för allmän publicering på nätet. Avidentifierade utvärderingar kan ibland citeras. Självfallet är all coachingkorrespondens konfidentiell.

HUR FUNKAR PRISNIVÅERNA?
Det finns ett grundpris på själva kursdagen. Sedan finns olika rabattmöjligheter, då tanken är att göra kurser så prisvärd som möjligt för dig, Ibland sker även olika specialkampanjer till extralåga priser, "just for the Fun of it".
Grunden är att ju tidigare du balanserar, desto lägre pris enligt följande grundmall (vissa varianter kan dock förekomma).
Du balanserar alltid rabattpriset via PlusGirokonto 609 83 52-5.
Så du tjänar alltid på att anmäla dig och balansera en kurs eller workshop tidigare. I händelse av att du skulle bli sjuk kan du helt enkelt växla kursen mot en annan, kommande, mot coaching eller få pengarna åter till ditt konto.

16.
”JULPAKET”
För dig som vill ge något GOTT till dig själv…
PRESENTKORT-PAKET 1:
För 495 kr inkl. 25% moms får du följande ”paket” som räcker länge…
1. En LiveCoaching eller Telefoncoaching (värde 395-660 kr)
2. Två valfria Hypnotiska MeditationsAudios mp3(värde 159 kr x 2)
3. E-boken Den Hemliga Psykologin (värde 195 kr)
TOTALT SUMMA Minst: 908 kr
DITT PRIS 495 kr
DU SPARAR MINST 413 kr

PRESENTKORT-PAKET 2:
För 995 kr inkl. 25 % moms får du följande ”paket” som räcker länge…
1. En valfri tvådagarskurs (värde 1.290 kr – 1.600 kr)
2. En LiveCoaching eller TelefonCoaching (värde 395 kr-660 kr)
3. Två valfria Hypnotiska MeditationsAudios mp3 (värde 159 kr x 2)
4. E-boken Den Hemliga Psykologin av gma (värde 195 kr)
TOTALT SUMMA Minst: 2003 kr
DITT PRIS 995 kr
DU SPARAR MINST 1.008 kr
5.
PRESENTKORT-PAKET 3:
För 2.250 kr inkl. 25 % moms får du följande ”paket” som räcker länge…
1. TRE valfria helgkurser (värde c:a 4.470 kr!, dvs 1.490 kr x 3.
2. En LiveCoaching eller TelefonCoaching (värde 395 kr-660 kr)
3. Två valfria Hypnotiska MeditationsAudios mp3 (värde 159 kr x 2)
4. E-boken Den Hemliga Psykologin (värde 195 kr)
5. Valfri e-kurs (värde c:a 595 kr)
TOTALT SUMMA Minst: 5973 kr
DITT PRIS 2.250 KR
DU SPARAR MINST 3.723 KR
Presentkorten gäller inom närsomhelst inom en niomånadersperiod från det att de inskaffas, dvs fram till 30 sept. Du har alltid garanterad plats på de kurser du väljer!
++
För samtliga ”presentkorts-paket”:
Du får genast efter beställningen ett PRESENTKORT-kvittoT översänt. För egenföretagare bör möjligheten dessutom vara stor att det också är avdragsgillt som vidareutbildning inom ”kommunikationsmetodik” e.d. Som alltid, bäst att kolla med din revisor. Faktura är möjligt, om balansering sker före årsskiftet 31/12.
Hjärtligt välkommen att beställa fram till 24 december genom att 1. skriva till gmaaction.resursbanken@gmail.com
2. Balansera presentkortpaktet via PlusGiro 609 83 52-5
3. Presentkortkvitto kommer att direkt sändas till din mail. Klart!

17.
RESURSBANKEN 1V
Att fylla den inre tomheten. Av Susan Jeffers.

(Utgår av rättighetsskäl på bloggen)

--
--
Ur: Känn rädslan och våga ändå!
Av: Susan Jeffers.
Övers: Annika Thomas
Books-on-Demand. Visby. 2010
Vill du veta mer?
http://susanjeffers.com/home/index.cfm

18.




gma action – resursbanken
Mail: gmaaction.resursbanken@gmail.com
Telefon: 0708-107 992
SKYPE finnes. (Gratis telesamtal via SKYPE)
Skype-namn: gunnar.martin.aronsson
PlusGiro 609 83 52-5 (gma action)
Vi har F-skattsedel.

NÄTVERKSBREVET sänds ut till dem som tidigare anmält intresse för det gratis Nätverksbrevet, eller varit med på kurser, coaching och/eller intresserat sig för e-böcker och hypnosmeditationsproduktionerna härifrån.
För att säkert få NÄTVERKSBREVET från gmaaction:
Skriv isåfall in avsändaradressen: gmaaction.resursbanken@gmail.com
På din lista över ”godkända avsändare”, white list, etc. i ditt mailprogram, annars kan det försvinn till papperskorgen. Alla mail kontrolleras via AVG Antivirusprogram härifrån.
NÄTVERKSBREVET är ett ”opt-in”, och skulle du av någon anledning av misstag fått Nätverksbrevet ber vi om överseende!
Skriv en rad hit så tas din angivna adress genast bort ur adressutskickslistan.
AVPRENUMERERA: skicka ett mail till sfumato7788@hotmail.com

BLOGG
http://thesecret-hemligheten-gma-gma.blogspot.com/
http://rhondabyrnesthepoweripraktiken.blogspot.com/2010/12/power-trailer-kurs-baserad-pa.html

FACEBOOK:
Är du med på Facebook?
Isåfall kan du ta del av massor av extra-gratis-material; texter, videor, med mera på gma:s sidor: Fylls på hela tiden!
http://www.facebook.com/profile.php?id=1806390818&v=wall&story_fbid=144680665563850&ref=notif¬if_t=like#!/pages/gmaaction-resursbanken-Transformationskurser-och-LivsCoaching/121532867878156?ref=ts





19.

ÖVERBLICK AV KOMMANDE KURSER OCH WORKSHOPS:

TO 6, LÖ 8-sö 9 JAN 3DAGARSKURS FÖR LIVSCOACHER VISBY
FRE 7 JAN LIVSCOACHING VISBY
LÖ 15 JAN THE POWER VÄSTERÅS
SÖ 16 JAN THE POWER VÄSTERÅS
LÖR-SÖ 22-23 JAN OPTIMAL PROBLEMLÖSNINGS-WORKSHOP STOCKHOLM
LÖR-SÖ 29-30 JAN THE POWER STOCKHOLM
LÖR-SÖ 5-6 FEB 64 STEG TILL FRAMGÅNG MALMÖ
LÖR-SÖ 12-13 FEB KÄNN RÄDSLAN – OCH VÅGA ÄNDÅ! STOCKHOLM
LÖR-SÖ 19-20 FEB ÖPPET för bokning
LÖR-SÖ 26-27 FEB THE POWER SUNDSVALL



Not: Arrangemang kan ändras. Kolla alltid först med
Gmaaction.resursbanken@gmail.com eller 0708-107 992
så att du är uppdaterat om kurserna.

TILL ALLRA SIST:

20.
CITATSKATTEN


"Om var och en av oss kunde sträva efter att uppnå vidgat jagmedvetande och om vi kunde dela med oss till varandra av kunskapen och erfarenheten det innebar, skulle vi kanske kunna skapa en miljö grundad på respekt för livet och återställa den ekologiska balansen i hav, skogar och vildmark."
-Deepak Chopra

"Godhet är den enda investering som aldrig är bortkastad."
-Henry David Thoreau (amerikansk 1800-talsfilosof, tillhörde de s.k. Transcendantalisterna)

"Sanningen ser utifrån, kärleken inifrån. Sanningen bortskiljer det osamhöriga; kärlek binder ihop det brustna."
-Emilia Fogelklou (1878-1972). Första kvinnan som 1909 tog teologisk examen.

Så var det slut för denna gång!

ÄN EN GÅNG – GOD JUL TILLÖNSKAS DIG OCH DINA NÄRA OCH KÄRA!
Tack för allt!
gunnar martin aronsson

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++