Sidor

tisdag 28 juli 2009

NÄTVERKSBREV Nr 28. 2009. 28 juli 2009.

NÄTVERKSBREV Nr. 28. 2009
Fr. gma action – resursbanken.


Först ett varmt och innerligt tack till gruppen för pilotkursen
KÄRLEK TILL KROPPEN, som nu har genomförts och som kommer att även presenteras framöver i utbudet, den 19-20 september, och då ytterligare utvidgad. Av den respons som kommit in, verkar deltagarna varit nöjda, vilket förstås är glädjande och uppmuntrande.
--
VERKNINGSLÖSA PILLER?
Undertecknad har under kvällen (27 juli) i SVT:s Kunskapskanalen åhört och åsett en debatt kring EU: nya direktiv för läkemedel som härrör från den så kallade komplementära läketraditionen. Man vill – kortfattat - utvidga testförförandet för alternativmedicinska preparat, i enlighet med läkemedelspraxis som gäller för vanliga preparat.

Programmet rubricerades som ”Forum: Verkningslösa piller?”
Här diskuterades via programledaren Erik Fichtelius en del om homeopatin (där utgångspunkten hos samtliga som uttalade sig i studion var att homeopatins preparat är fullständigt verkningslösa), något om zonterapin (med inklippta bilder från ett brittiskt TV-reportage om reflexologi, som zonterapi kallas i U.K.), somligt om antroposofernas verksamhet vid Vidarkliniken, och anknytande ämnen.

ZONTERAPIN ”KAN INTE” FUNGERA
Slutsatsen av programledaren Kathy Sykes från Universitetet i Bristol och TV-reportaget var att zonterapin rent anatomiskt ”inte kan” fungera – inga nervförbindelser går från foten till exempelvis levern eller njurarna på det sätt som zonterapeuterna hävdar.
(Och de zonterapeuter som uttalade sig här verkade, menar denne skribent, vara något oinitierade; det handlar ju inte om några direkta nervförbindelser, utan om kroppen som ett slutet system av subtil livsenergi; i detta system finns en omedelbar kommunikation mellan alla delar principiellt sett SAMTIDIGT.)

PLACEBO-EFFEKTEN
MEN, det erkändes av panelen ”sakkunniga”, i vilken bland annat läkaren Martin Ingvar ingick, att något positivt faktiskt tycks inträffa hos patienten. Vid diskussionen framkom att det torde handla om relationen mellan patient och zonterapeututövare, det vill säga: genom att klienten kände sig uppmärksammad och gillad av zonterapeuten skapades förutsättningen för att han eller hon faktiskt mådde bättre. Och detta i sin tur skulle kunna aktivera vissa kemiska processer i kroppen av välgörande art, exempelvis endorfiner (smärtstillande och lugnande).

Men effekten beror alltså inte på behandlingen som sådan, utan på vad som brukar kallas ”placebo-effekten” (placebo betyder ungefär
”Jag vill behaga”), en effekt som kan skapas vid såväl rent medicinala sammanhang (sockerpiller kan ges till en patient, varefter patienten mår bättre eftersom han/hon tror att han/hon kommer bli bättre genom medicinen (som alltså blott är sockerpiller, utan patientens vetskap).

BLUFF OCH BÅG
Ingvar uttryckte mer eller mindre öppet att han ansåg att komplementär medicinsk praktik var bluff och båg, som visserligen skulle accepteras i ett öppet och demokratiskt samhälle, men att man måste informera om, att metoderna som här diskuterades saknade vetenskaplig bärighet och därför var värdelösa ur vetenskaplig synpunkt, oavsett resultaten, eftersom dessa skulle kunna härledas till rent psykologiska faktorer.

ANTROPOSOFISKT PERSPEKTIV
En dam som representerade antroposofisk läkekonst argumenterade för att vetenskapsmetodiken (med s.k. dubbla blindtest) inte behövde vara relevant alltid, eftersom antroposofisk läkekonst sysslar med individen, inte grupper, kan tester inte genomföras på samma sätt som läkemedelsbolagen gör dem. Det är dessutom förenat med stora kostnader, som Vidarkliniken med dess antroposofiska inriktning, och den antroposofiska rörelsen inte kan uppbringa, då det har över tusen läkemedelspreparat.

KONFRONTATION?
Då intresset för komplementär sjuk/hälsovård och biologiskt baserad medicin ständigt ökar pekar det mesta på en slags konfrontation, djupaste sett mellan två olika världsbilder, en som är baserad på en materialistisk grundhållning, och en som är baserad på en icke-materialistisk grundhållning.

LIVSENERGIN – DEN DOLDA FAKTORN
Här är synpunkten: den andliga dimensionen: den vanliga materialistiskt baserade medicinska traditionen har ännu inte ”upptäckt” den subtila verklighetsnivån, i vilken livsenergin existerar.

Om jag inte upptäcker något utöver vad jag via de mätinstrument som jag har till mitt förfogande upptäcker, är det helt naturligt att dra slutsatsen, att det inte existerar något mer än vad jag kan mäta, väga, beräkna, kvantifiera. (Inte ens magnetröntgen, MRI, avslöjar essensenergin, men väl dess effekter eller konsekvenser i exempelvis hjärnan. och är därigenom en stor hjälp för läkarna och patienterna)

INGET ATT FÖREBRÅ LÄKARNA I SIG
Så: det finns djupast sett ingenting att förebrå de nuvarande läkarna, de nuvarande forskarna; så länge de själva inte förnimmer den dimensionen av verkligheten vare sig direkt, via intuitionen, eller via instrument, måste de hävda, att det ”något” som många från komplementärmedicinen hävdar är grunden för allt liv, Qi-energin eller vitalenergin, inte finns.
Det är som att söka berätta om sina synupplevelser för ett helt samhälle med människor som är blindfödda.

ALLT FLER UPPTÄCKER KOMPLEMENTÄRMEDICIN
Diskussionen och möjligtvis även konflikterna torde komma att drivas till sin spets, i synnerhet då allt fler upptäcker att det ofta finns fungerande komplementärmedicinska alternativ till de vanliga högkoncentrerade kemiska preparaten, och att det finns komplementära/alternativa förslag till lösning på fysiska och psykiska hälsoproblem. En källa, irländska politikern Marian Harkin, menar att det idag finns kring 100 miljoner användare inom EU enbart för homeopatiska läkemedel och läkekonst.

DEN NYA VÄRLDSBILDEN KONTRA DEN GAMLA
Men först när den gamla materialistiskt bundna världsbilden, ersätts av en som är baserad på en icke-materialistisk, är det möjligt att ta fram de bästa lösningarna från båda håll: skolmedicinen och den komplementära hälso- och sjukvården har båda fog för sin existens, men är båda under utveckling till något bättre.

--
Kunskapskanalens länk:
http://www.kunskapskanalen.se/
(Gå sedan till innehåll, sedan till K som i Kunskapskanalen.)

--
I RESURSBANKEN denna gång ett avsnitt ur JONAS GARDELLS bok OM JESUS. Gardell har arbetat med den här boken, skriver han, i över ett decennium. Han sammanfattar här sina åsikter om vem Jesus var och i synnerhet vem han INTE var. Gardell utmanar alltså den traditionella kristna synen på Jesus, utan att därför avfärda denna religiösa gestalt. Tvärtom!

Vi inflikar också ett extrakt ur CANDICE O’DENVER:s EN ENKEL FÖRÄNDRING GÖR LIVET LÄTT. Candice är grundare av Great Freedom Teaching, vars syfte är att ”förverkliga medvetenhet, visdom och medkänsla på det snabbaste och mest direkta sättet”, enligt baksidesinformationen. Det finns ett Great Freedom Center i Emmaljunga, Skåne. ”Alla som vill delta i Great Freedoms retreater, omgivna av människor som vilar naturligt medvetna, är varmt välkommen” meddelas, och för den som är intresserad finns då hemsidan: www.greatfreedom.org.

Till sist ännu en text från STURE EMBY, som fortsätter utmejslandet av den psykologiska dimensionen av den nya världsbilden.
--
Avslutar med att ”puffa” lite extra för den kommande
VÄCK JÄTTEN INOM DIG! - kursen som är baserad dels på ANTHONY ROBBINS klassiker från 1991, dels på hans audiokurs. Robbins har arbetat med NLP:s ene grundare JOHN GRINDER,
men kom senare att utveckla sina egna metoder och utvidga NLP:s reportoar av användningsområden.
Är du intresserad av kursen i Malmö, hör av dig snarast!

J


Som alltid: Hjärtlig hälsning till Dig!

PS: gma vill gärna utbyta länkar med dig, om det är så att du har en verksamhet, som du vill informera om. Skriv en rad hit, så inkluderar vi din länk här, och gärna en rad om vad du sysslar med etc., så får du gma:s länk.

Social markandsföring är ett sätt för oss som arbetar med komplementär hälsovård, psykologi, andlighet etc. ”Framtidens melodi” handlar mer om samverkan, kreativitet och originalitet än om några andra faktorer.
-



INNEHÅLL:


1. INTRODUKTION (Ovan)
2. NY, REVIDERAD KURS!: VÄCK JÄTTEN INOM DIG!
(baserad på ANTHONY ROBBINS klassiker med
samma namn, som nu kommit ut på svenska.)
Lö. 1 aug. – Sö 2 aug. MALMÖ.
Lö. 26 sept – Sö. 27 sept. GÖTEBORG
3. THE SECRET - HEMLIGHETEN
8-9 augusti MALMÖ
4. DE ELVA ANDLIGA NATURLAGARNA SOM
FÖRÄNDRAR DITT LIV Lö 15- Sö 16 aug. MALMÖ
Lö 22- Sö 23 augusti SJÄLSÖ, GOTLAND (Få platser)
5. HYPNOS OCH DET UNDERMEDVETNA.
Lö 29-Sö 30 AUG. STOCKHOLM (3 platser kvar!).
6. LÄR DIG SILVA-METODEN
5-6 sept. MALMÖ.
7. KÄRLEK TILL KROPPEN. 19-20 sept. MALMÖ.
8. RESURSBANKEN I: En enkel förändring gör livet lätt.
av Candice O’Denver.
9 RESURSBANKEN II: Om Jesus.
av Jonas Gardell.
10. RESURSBANKEN III: Ingenting existerar, ej heller sker
- förgäves. av Sture Emby
11. E-DISTANSKURSEN THE SECRET I PRAKTIKEN
12 . E-DISTANSKURSEN TSII –
VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
13. DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN – BOKPROJEKT.
14. 2000-TALETS PSYKOLOGI:
Coaching och meningsinriktad terapi.
15. TELEFONBASERAD COACHING.
16.”COACHEN KAN KOMMA” – till dig, hemma el.
på jobbet.
17. ÖVRIGA MEDDELANDEN
18. TILL SIST: TOMAS FRANKELL: Café Pan möter media.

---
1.
(Introduktion; ovan)

2.
NYTT:
Uppdaterad!
Nytt kurshäfte!
VÄCK JÄTTEN INOM DIG
Baserad på Tony Robbins bok med samma namn.
Lördag 1 augusti 9.30-18.00 samt
Söndag 2 augusti 9.30-17.00.
Norra Vallgatan 90. MALMÖ. 3 tr. Konferenslokal.
Anmälan snarast!
--
Lördag 26 september 9.30-18.00 samt
Söndag 27 september 9.30-17.00.
ABF:s studierum Järntorget, GÖTEBORG.

Tony Robbins är vanligtvis ansedd som en av de främsta coacherna i världen. I boken VÄCK JÄTTEN INOM DIG, som sålts i över en miljon exemplar sedan dess utgivning 1991 sammanfattar han sina kunskaper från baserat på bland annat sitt ha samarbetat med JIM ROHN, USA:s ”grand old man” inom personlig utveckling (tillsammans med Bob Proctor) JOHN GRINDER, NLP:s ene skapare.

Vi passar här på att presentera en uppfräschad kursvariant av gma:s kurs, som anknyter och firar att boken nu också aktualiserats genom sin svenska edition!

Ur kursinnehållet…

+ KRAFTEN I FATTA KONGRUENTA BESLUT
+ HUR ANVÄNDA DINA KÄNSLOR ISTÄLLET FÖR
ATT DINA KÄNSLOR ”ANVÄNDER” DIG.
+ ÖVERTYGELSENS KRAFT – VERKLIGHETSFILTER;
+ KÄNSLOR SOM SIGNALER TILL HANDLING
+ ORDENS KRAFT –
Vad använder du egentligen vanemässigt för ord i din vokabulär?
Vet du att ord bär kraft eller energi, baserat på din avsikt?
Ger dina ord kraft att förändra din verklighet eller håller de kvar dig i tillstånd som du egentligen vill komma ur?
Välj ord som ger dig och andra positiv energi!
+ HUR KONTROLLERA DITT SINNESTILLSTÅND.
+ HUR DU STÄLLER KRAFTGIVANDE FRÅGOR
+ HUR DU OMFOKUSERAR FRÅN VAD SOM FÅR DIG ATT MÅ DÅLIGT TILL VAD SOM FÅR DIG ATT MÅ BRA.

+ HUR DU KAN ANVÄNDA DIN KROPP FÖR ATT GENAST FÖRÄNDRA DITT SINNESTILLSTÅND!
+ LIVSVÄRDEN – DEN PERSONLIGA KOMPASS
+ MINNESMODELLEN FÖR ALL EGENINTIERAD FÖRÄNDRING:
Pris: 1.490 kr inkl. 25% moms. (1.192 kr plus 298 kr moms)
Inkluderar 50-sidigt KURSHÄFTE, kaffe/te, frukt och kex under kursen.
(Fortfarande en ”plånboksfråga”? Balansera då 790 kr vid kursstart och 700 kr den 27 augusti via PG). Avser MALMÖ-kursen.
För GÖTEBORG-kursen: EARLY BIRD möjlig: 990 kr fram till to 27 aug.!
Kursen är PRAKTISKT inriktad och innehåller därför olika övningar; allt för att du verkligen skall kunna ”greppa” där här kursen.
Anmälan nu:
1. Skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net
2. Du får en prel. bekräftelse och när balansering skett även en definitiv bekräftelse Önskar du skrivet kvitto, kan detta ges i samband med kurs. Vid ev. avbokning hela summan åter.



ANTHONY ROBBINS baserar sig på NLP.

Vad är NLP?

Här besvarar JOHN GRINDER, Tony Robbins lärare, den frågan:

http://www.youtube.com/watch?v=hJzO5x6ko6w&NR=1

Här besvarar RICHARD BANDLER, NLP:s andre medskapare, frågan
http://www.youtube.com/watch?v=8vlcsFJyEXQ&feature=related


3.
SOMMAR-MÖJLIGHET att gå THE SECRET-kursen!
THE SECRET- HEMLIGHETEN
- den ”magiska” kursen –
Lö 8 augusti – Sön 8 augusti
Norra Vallgatan 90. 1 TR. MALMÖ.

(Lö 12 sept – Sön 13 sept. AVESTA, DALARNA. )
(fulltecknad)

Pris: 1.490 kr inkl. 25% moms (1.192 kr plus 298 kr moms)
Early Bird-rabattmöjlighet: Balansera via PG 609 83 52-5
senast to 30 juli och du går för 1.390 kr!
(Fortfarande ett ”plånboksärende”?
Balansera då 790 kr vid kursstart och 700 kr den 27 augusti!)
INKLUDERAR 50-sidigt kurshäfte, kaffe, frukt och kakor under kursen.samt: EXTRA E-BÖCKER, som sänds till din e-postadress efter kursen:
WALLACE WATTLES The Science of Getting Rich och
CHARLES HAANEL The Master Key System. samt
ÖVERRASKNINGSMATERIAL, allt som kompletterar kursen, så att du kan fortsätta att fördjupa dig i materialet.
Om….

Att lämna gamla destruktiva tankemönster i ditt förflutna och istället anamma den ENERGI som finns tillgänglig ”bortom” vanetänkandet.

Att skapa ett VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
(= känna en ökad tillit till din förmåga att skapa eller balansera pengar, som i denna utbildning ses som en form av energi, en kraft.)

Att attrahera ditt PERFEKTA ARBETE
(= där du känner att du kommit på rätt plats/i rätt funktion).

Att FÖRBÄTTRA ALLMÄNHÄLSAN och/eller att underlätta läkande av specifika obalanser i kroppen.

Att LÖSA ”till synes omöjliga” PROBLEM i ditt liv.

Att HITTA MÄNNISKOR SOM PASSAR DIG att samarbeta med och/eller leva med.

Att FRIGÖRA dig från SKULD, GAMMAL VREDE och KÄNSLAN AV MINDREVÄRDE: DU ÄR PERFEKT!

Att GE DIG SJÄLV TILLÅTELSE ATT SKAPA VAD DU ALLTID ÖNSKAT DIG FRÅN DITT HJÄRTA.


Kursröster:

"Två fullmatade dagar som jag i framtiden troligen kommer att säga vara de dagar då mitt liv ändrades i rätt riktning! "
- Lena, Malmö

” Tusen tack igen för en helt fantastisk helg med The Secret! Jag fick så mkt energi och hade en toppen bra dag igår, och idag blir den ännu bättre!!
-Åsa, Höllviken

Jag är fortfarande förundrad över vilken kraft jag känner efter kursen, det har också varit en del tårar, men så bra då!!! Tack än en gång, du är en fantastiskt duktig pedagog också. M.A., Stockholm.

”Tack för en fantastisk kurs. Jag går fortfarande på moln efter den insikt du gav mig.”
-Ywonne
-
Jag känner mig idag som en mer lugn person – jag är fortfarande förundrad över känslan men njuter varje minut. TACK !
- Anna.

”Jag gick din secret kurs i Köping i november. Tack för en oerhört givande kurs. :O) Jag har fått tillbaka pengar antar jag då kunder kommer in till mig och vill handla utan att jag ansträngt mig, det är väl ett av sätten man kan få tillbaka pengar på ?! ” - J. G.

”Vill bara tacka för en fantastisk kurs som gett så mycket inspiration och glädje. Det här funkar helt otroligt bra, bara man vet vad det verkligen är man önskar sig och vad man har för mål. Rekommenderar The Secret-kursen till alla. Den gör bara gott.”
- A.O.

HUR DU ANMÄLER DIG:

Du anmäler dig som vanligt genom att isåfall balansera kursavgiften
till 609 83 52 – 5 (gma action).
Du får en bekräftelse att det finns plats och att du därmed är med.
I händelse av att du nödgas avboka pgr av sjukdom etc. återbetalas hela kursavgiften till dig (om du ej önskar ge platsen till någon annan intresserad) via det konto varifrån det kommit.

4.

BORTOM THE SECRET…
DE ELVA ANDLIGA NATURLAGARNA SOM FÖRÄNDRAR DITT LIV
A.
Tid: Lördag 15 aug 10.00-17.30 Söndag 16 aug 10.00 -17.00
Plats: Norra Vallgatan 90, konferenslokal. Malmö.
B.
Tid: Lördag 22 augusti, Söndag 23 augusti. SJÄLSÖ, GOTLAND.
Ö-kontaktperson: Evy Nymoen mail: mammy_free@live.se eller Camilla Tomtlund: camilla.tomtlund@comhem.se
OBS: ENBART 4 platser kvar till GOTLANDSKURSEN idag 27 juli!!
Pris: 1.490 SEK inkl. 25% moms.
I denna kurs går vi igenom följande elva andliga naturlagarna:
+ Lagen om Tänkande
+ Lagen om Tillgång
+ Lagen om Attraktion
+ Lagen om Mottagande
+ Lagen om Tillökning
+ Lagen om Kompensation
+ Lagen om Icke-Motstånd
+ Lagen om Förlåtelse
+ Lagen om Offer
(Lagen om avstående till förmån för en högre nivå.)
+ Lagen om Lydnad
Lagen om anpassning till livslagarna)
+ Lagen om Framgång

Lagen om attraktion är grunden för THE SECRET, som i sin tur kan ses som en del av Lagen om karma, men Lagen om attraktion kan också differentieras, sorteras, på ett sådant sätt, att vi förstår än mer om livslagarna. Med hjälp av BOB PROCTOR och MARY MORRISEY:s konkreta genomgång får vi här möjlighet till det.
Du inbjuds att genast praktisera dessa lagar på ditt eget liv – vilket är det enda sättet att förstå dessa principer eller lagar.
Att ”läsa sig till dem” går knappast; vi behöver förkroppsliga dem, pröva dem i vardagen, påminnas om att de är aktiva i varje ögonblick.
Både BOB PROCTOR och MARY MORRISEY är inspirerade och påverkade av författaren RAYMOND HOLLIWELL, vars verk ”Working with the Law” (där Law också kan utskrivas som Universum, Universell Intelligens eller Gud, vilket ord som passar just dig bäst. Det centrala är att ”lag” är detsamma som ”naturlag” och att känna till dessa är begynnelsen till att…
- FÖRSTÅ MIG SJÄLV OCH SIN EGEN LIVSVÄG
- FÖRSTÅ HUR JAG GENOM ATT TA HÄNSYN TILL DESSA 11 LIVSLAGAR KAN ÖKA MIN LIVSKVALITÉ
- ÖKA MIN MEDVETENHET OM ATT JAG HAR BETYDELSE FÖR ANDRA MÄNNISKOR.
- KÄNNA ATT FRAMGÅNG ÄR OUNDVIKLIG
- AKTIVERA MIN INTUITIVA KAPACITET I DET UNDERMEDVETNA
-
Tillsammans skapade Bob och Mary materialet ”THE 11 FORGOTTEN LAWS”, och det är på basis av detta stoff som gma här presenterar helgkursen.
Vi utforskar de elva andliga naturlagarna via kurshäftet och via flera meditationsövningar. Kursen är, som alltid, inriktad på att söka ge DIG något värdefullt inom just DITT område, vad som känns som det viktigaste för dig, och därför har vi högst 11 deltagare.
Tystnadsplikt för att optimera din trygghet.
Pris: 1.490 SEK inkl. 25% moms.
INKLUDERAR KURSHÄFTE, kaffe, frukt och kex under kursen.
EARLY BIRD-MÖJLIGHETER FINNS!
Balansera till PG 609 83 52- 5 (gma action)
FÖR MALMÖKURSEN senast tors. 30 juli - du går för 1.190 SEK!
För GOTLANDSKURSEN senast tors. 30 juli - du går för 1.090 SEK!
Du får en bekräftelse att det finns plats och att du därmed är med.
I händelse av att du nödgas avboka pgr av sjukdom etc. återbetalas hela kursavgiften till dig (om du ej önskar ge platsen till någon annan intresserad) via det konto varifrån det kommit.

Vill du veta mer innan du bokar kurs?
SE OCH LYSSNA TILL NÄR BOB PROCTOR GÅR IGENOM
LAG NUMMER 7.
THE LAW OF SACRIFICE/LAGEN OM OFFER
http://www.the11hiddenlaws.com/sacrifice-7/


5.
HYPNOS
- och Det Undermedvetna...
En introduktionskurs för dig som vill veta och uppleva mer…!

Tid: Lördag 29 aug. 9.30-17.00
Söndag 30 aug. 9.30-17.00
STOCKHOLM.
Pris: 1.490 kr inkl. 25% moms,
40-sidigt KURSHÄFTE, kaffe, frukt, kakor.
Plats: Prel. Studieförbundet NBV, Jungfrugatan 5, Östermalmstorg, Sthlm.
OBS: ”Early Bird”-rabatter är möjliga, om du balanserar över PlusGirokonto 609 83 52-5 (gma action) senast…
Torsd. 30 juli: 990 SEK
Kontaktperson i Sthlm: iréne.jansson@hotmail.com
Idag 27 juli finns ENDAST
3 stycken ytterligare platser!


Välkommen!


6.
NYTT:

LÄR DIG SILVA-METODEN:
En introduktionskurs i dynamisk meditation från José Silvas forskning.
Lördag 5 sept 10.00-17.00
Söndag 6 sept 10.00-17.00
Norra Vallgatan 90, MALMÖ, II trappor.


Vi kommer under dessa två dagar att gå igenom bl.a.
+ Kort teorisk och historisk genomgång av José Silvas arbete
+ Metoden för att nå ALFA-tillståndet – grunden.
+ DYNAMISK MEDITATION – praktisk introduktion i flera faser.
+ Ytterligare metodik från BURT GOLDMAN, ”The American
Monk”– 80-årig sakkunnig inom Silvatraditionen som också
utvecklat egna meditationsformer.
+ TRE-SCENS-TEKNIKEN för problemlösning
+ INSOMNINGS-TEKNIKEN
+ VAKNA-UTAN-KLOCKA-TEKNIKEN
+ SJÄLVHEALINGINTENSIFIERING via ALFA-arbete
+ TREFINGER-PROGRAM-TEKNIKEN
Pris: 1.490 kr inkl. moms. (1.192 kr plus 298 kr moms)
EARLY BIRD: senast to. 6 aug. och du går för 990 SEK!
Anmälan:
a.Skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net
Du får en bekräftelse härifrån.
b. Balansera kursavgiften. Skriv namn och kursnamn.
c. Du har plats på kursen!

I händelse av att du nödgas avboka pgr av sjukdom etc. återbetalas hela kursavgiften till dig (om du ej önskar ge platsen till någon annan intresserad) via det konto varifrån det kommit.

Instruktören gma har bakgrund som Silva Graduate och Silva Ultra Seminar Graduate och har studerat och applicerat materialet sedan slutet av 1980-talet.

Vill du veta mer om Silva?
Här har du en länk:
http://www.silvalifesystem.com/index_lpo?sr=1&prid=10251&gclid=COiRsMSBv5sCFVATzAod81PIBA

Hjärtligt välkommen!


7.
KÄRLEK TILL KROPPEN

Lördag 19 sept. 10-16 samt Söndag 20 sept 10-16
Plats: NORRA VALLGATAN 90, 1 tr. MALMÖ.
Pris: 1.490 kr inkl. 25 % moms.
Inkluderar ett 50-sidigt KURSHÄFTE,
som skickas till dig via e-posten före kursen.

Utgångspunkten för den här kursen är följande:

Vad vi behöver är inte fler ”bantningskurer” eller ”dietprogram”!
VAD VI BEHÖVER ÄR ATT
ACCEPTERA VÅR KROPP,
UPPMÄRKSAMMA DESS BEHOV,
VÅRDA DEN OCH ÄLSKA DEN!

Yngre eller äldre kropp har ingen som helst betydelse - kärlek är alltid nyckeln.

+ HUR FÖRÄNDRA DIN INRE MÅLBILD SÅ ATT DU
FRIGÖR DIG FRÅN ”ATTACK”-TANKAR.
+ HUR DU KAN FÖRBÄTTRA RELATIONEN
MELLAN DIG SJÄLV (DIN SJÄL) OCH DIN KROPP.
+ HUR DU DAGLIGEN KAN GE DIN KROPP EXTRA
LIVSENERGI
+ FÖRLÅT DIN KROPP OCH MÅ BÄTTRE!
+ VISUALISERINGSÖVNINGAR
+ PERSONLIG COACHING UNDER KURSEN ingår.
+ METODIK FRÅN BOB PROCTOR, LOUISE HAY
NLP samt ur gma:s verksamhet.
+ METODIK FÖR ATT BEHANDLA MAT-
ADDIKTIONER (BEROENDEMÖNSTER)

SUPER EARLY-BIRD-RABATT är möjlig: 690 SEK!
Du skriver isåfall en rad senast to. 30 juli till
gunnar-martin.aronsson@bredband.net
och balanserar direkt via PG 609 83 52-5.
Du får en bekräftelse och är med.


8.
RESURSBANKEN I:
Sinnet är begåvat
Ur: En enkel förändring gör livet lätt – om medvetenhet, visdom och medkänsla. Av Candice O’Denver.

/Utgår pgr av rättighesskäl på bloggen./

--
Ur: En enkel förändring gör livet lätt.
av Candice O’Denver. Övers. Eva Trägårdh. Energica förlag 2008.
Urval av gma.



9.
RESURSBANKEN II:
Om Jesus
av Jonas Gardell

/Utgår pgr av rättighetsskäl på bloggen./
--
av Jonas Gardell.
Ur: Om Jesus. Norstedts 2009.
Urval: gma



10.
RESURSBANKEN III:
INGENTING EXISTERAR, EJ HELLER SKER - FÖRGÄVES
av Sture Emby.

En av de stora barlasterna på jorden är detta att dess medborgare ofta är uppfyllda av skuldförnimmelser, av ex. ’Hade jag i stället för så handlat så, skulle min tillvaro varit så mycket bättre’.

Man är lätt och alltför lätt engagerad i den ofärdiga mentaliteten, att något eller någon timad händelse eller handling är fullt ut ’felaktig’, helt igenom olycklig.

Medan i själva verket inte något som helst kommer till stånd, utan att dess essens brukas av Livets krafter, blir till välsignelse.
Detta i regel och för den personliga upplevelsen ej omedelbart, men på tidssikt och sedan skilda andra tankar och händelser fått verka.

Ja, man kan med fog säga, att vi människor, symboliskt sett, ännu visats som ett slags grottevarelser i jordens innandömen och med ingen eller föga kännedom om livet i dagern eller ljuset.
Vi räknar härmed nästan bara med tillvaron här i samma mörker och som om en annan existens ej funnes.

När nu enstaka – i kraft av deras större mentala och moraliska förmåga – börjar tränga igenom ’jordskorpan’ börjar skymta ljuset därovan och sedan berättar om världen där, blir de naturligt bemötta med stor skepsis, om de inte rentav blir direkt förhånade, betraktade som bedragare, kanske sinnesförvirrade.

De är vår världs och tids högsta kunskaper och visionärer, men blir – förståeligt nog – uppfattade som något av det motsatta, ofta som de absolut ’sista’ eller minst beaktade, som samhällets parias och liknande /såvida de inte lyckas dölja sin verkliga natur inför den officiella allmänheten eller dem, som ännu ej har resurser att förstå./
--

+ Det som synes som ’gagnlöst’ – är det inte.

+ Det som synes som förstörande – är det i själva verket inte.

+ Den såsom mest okunnige framträdande – är snart tillbaka igen, ja, såsom den mest kunnige / i sinom tid/.

+ Den här såsom den mest föraktade – blir en gång den mest aktade och betrodde.

+ Den nu hårde och aggressiv – för en mentalitet av höggradig mjukhet och mildhet.

+ Den störste gudsförnekaren förvandlas genom egenrön till den mest gudshängivne.

+ Den själsligt sovande – håller på att vakna.

+ Den som har tanken om slumpens eller tillfälligheternas spel – övergår omsider till att fullt ut stödja tanken om lagordning, om logik och konsekvent skapelse i tillvaron.

+ Mikrobens förehavanden ses inte såsom ’mindre’ eller ringare än världsåterlösarens eller Försynen.

+ När något sker eller ’göres’ – går dess impulser alltså i båda riktningen, såväl ’nedåt’ mot mikrokosmos, som ’uppåt’, mot makrokosmos.

+ I varje fall och ögonblick sker det något, också i den enskilda individens mentala och fysiska kropp.

+ Detta skeende kan – under alla förhållanden – ej vara den berörda eller de berörda individerna till förlust eller minus. Det utgör snarare ett absolut nödvändigt och gagnande komplement i dennas eller dessas utveckling, ja något som vederbörande förr eller senare, även där det varit svårt eller lidandebemängt, kommer att acceptera och se som helt positivt.

+ Det är på denna grund som de initierade – utan undantag – är så helt ljussinta. Det gäller alltså dem som kommit över det kortsiktiga och därmed förmår se och uppleva med överblick och därmed med oavbruten kontakt med Försynen och de universella krafterna.

+ De tillhör vår planets och historias fåtaliga absolut främsta, och som därmed passerat lidandenas och bitterhetens, kortsiktigt-tänkande oumbärliga zoner. De är nu våra vägledare – ja, intill att vi själva – efter de själsliga kantigheternas avslipning – besitter och använder oss av nämnda stora överblick och mentala suveränitet.

--
Hur ska man då ’bevisa’ att ovanstående /och liknande/ är riktigt? Det sker genom att vi alla lever vidare, får vidgad instinkt, för kapacitet att själva bedöma, får egna visioner, får förmåga att få invärtes ’bevis’ såsom att öht förstå och själva utrustas med ett eget upplevelse- och skaparregister, som därmed innefattar kosmisk eller helhetsmässig insikt.
Det är att efterhand nå fram till något av Allmaktens egen utsiktspunkt.
--
av Sture Emby.
Ur: Studier.



11.

SOMMARLÄSNING?

E-POSTAD DISTANSKURS I…
”THE SECRET-HEMLIGHETEN
-I PRAKTIKEN”
FÖR DIG SOM HAR DET PRAKTISKT KNEPIGT ATT KOMMA TILL EN IRL-KURS KAN DETTA VARA ETT ALTERNATIV.
Baserad på källorna till filmen och boken The Secret.

NU: Över 400 A4-sidors material! INKLUDERAR
+ ARTIKEL OM BAKGRUNDEN TILL THE SECRET ( 18 sidor)
+ ARTIKEL OM WALLACE WATTLES (av gma)
+ KURSHÄFTET FÖR THE SECRET (50 sidor). MED UPPGIFTER.
+ KURSHÄFTET “SÅ MOTIVERAR DU DIG” MED UPPGIFTER.
+ MINI-KURS I VÄLSTÅNDSMEDVETANDE (förberedande).
+ Översatta och kommenterade passager av Wattles och Haanel.
+ Inkluderar KORRESPONDENSMÖJLIGHETER
under de 4 veckor kursen varar!

Med följande bonusar:
+ WALLACE WATTLES e-bok The Science of Getting Rich – grunden!
(80 sidor)
+ CHARLES HAANELS e-bok The Master Key System Från 1917.

Dessutom lite extra-extra-bonusar:
+ Nytt: POWERFUL WAYS TO SHARPEN YOUR MEMORY.
+ Nytt: HOW TO FEEL POWERFUL IMMEDIATELY Mike Brescia. 4 sidor.


Under c:a 4 veckor får du kursmaterial om THE SECRET-HEMLIGHETEN I PRAKTIKEN till din uppgivna e-postadress och du är under kursen välkommen att korrespondera under hela perioden med kursledaren om ditt möte med materialet.
Sänds som viruskontrollerade WORD-attachment och pdf-filer och skrivs ut av din skrivarfunktion eller läses på skärmen.
Korrespondens som inskriven text.

Pris: 650 SEK inkl. 25% moms via PG 609 83 52-5 (gma action)
Alternativ två: 350 SEK inkl. 25% samtligt material
UTAN KORRESPONDENS.Anmälan: Gunnar-martin.aronsson@bredband.net


12.
E-POSTAD DISTANSKURS I…
”THE SECRET-VÄLSTÅNDSMEDVETANDE”
FÖR DIG SOM HAR DET PRAKTISKT KNEPIGT ATT KOMMA TILL EN IRL-KURS KAN DETTA VARA ETT ALTERNATIV.
Baserad på källorna till filmen, boken samt traditionen bakom THE SECRET.

INKLUDERAR
+ INTRODUKTIONSARTIKEL OM THE SECRET
+ ARTIKEL OM WALLACE WATTLES
+ MINI-KURS I VÄLSTÅNDSMEDVETANDE (förberedande)
+ KURSHÄFTET THE SECRET II – VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
+ E-BOK av Wallace Wattles TSoGR (80 sidor)
+ E-BOK av Charles Haanel – The Master Key System. (211 sid.)
+ Översatta och kommenterade passager av Hill, Wattles och Haanel
….och än mera

NY EXTRABONUS, ”for the Fun of it”:
+ E-BOK Powerful ways to sharpen your memory (60 sidor)
+ Nytt: HOW TO FEEL POWERFUL IMMEDIATELY M.Brecia. 4 sid
+ E-BOK av Bob Proctor – Born Rich. (247 sidor).

Under 4 veckor får du kursmaterial om VÄLSTÅNDSMEDVETANDE till din uppgivna e-postadress och du är under kursen välkommen att korrespondera under hela perioden med kursledaren om ditt möte med materialet. Sänds som viruskontrollerade word-attachments och pdf-filer och skrivs ut av din skrivarfunktion eller läses på skärmen. Korrespondens som inskriven text.

Pris: 650 SEK inkl. 25% moms via PG 609 83 52-5 (gma action).
Alternativ två: 350 SEK inkl. 25% samtligt material UTAN KORRESPONDENS.

Du kan påbörja kursen NÄRSOMHELST.skriv till: Gunnar-martin.aronsson@bredband.net




13.
Pilotprojekt: E-boken
DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN
– Nyckeln till förståelse av ditt liv -

Om du är intresserad av att ta del av gma:s nya bok DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN under dess uppbyggnadsfas, är du hjärtligt välkommen att erhålla boken genom ett abonnemang på kapitlen, som skickas cirka var tionde dag till den e-postadress du uppgivit.

Priset är f.n. 195 kr inkl. moms och balanseras enkelt genom
PlusGirokonto 609 83 52-5.
Vill du abonnera skriver du bara en rad till
gunnar-martin.aronsson@bredband.net
(Kommer du in senare sänds de tidigare skrivna kapitlen i en ”bunt” till dig.)

” Boken är fantastisk! Det känns skönt att tänka på livet som ett äventyr…”
- Birgit H.


14.

LIVSMENINGSINRIKTAD
COACHING OCH TERAPI
- baserad på 2000-talets andligt fokuserade psykologi.


PRIS: 600 SEK inkl. 25% moms för 2, 5- 3 timmar.
SOMMARPRIS 1 JULI-15 AUG: 500 SEK!
Arbetssökande, stud, sjukskr: 450 SEK inkl. 25% moms.
Heldag 10-16: 890 kr (inkluderar guidade meditationer)
TYSTNADSPLIKT praktiseras.
Verksamheten är icke-medicinsk och komplementär till vanlig sjukvård, ej en ersättning för sådan vård.
Möjlighet till hypnosterapi är möjligt, om du så själv önskar.
Par har möjlighet att få för samma pris som för en person.

REFERENSER:

”Gunnar Martin är en fenomenal coach och inspiratör…
Tack från djupet av mitt andliga hjärta! Det känns verkligen som om ALLTING är möjligt i detta nu.”
- Helena, Malmö.
-
”Coaching har jag testat tidigare, men detta var helt annat än jag varit med om. Gunnar Martin lotsade mig fram att se förträngda mönster som lett mig dit jag var idag. Jag blev fullt medveten om hur mitt liv levdes idag. Nu känns det mycket spännande att stå inför arbetet att ta tag i detta. Tack vare de insikter Gunnar Martin gett mig i coachingen och den feedback som följde i samtalet känner jag mig rustad att steg för steg göra de nödvändiga förändringar som mitt inre viskar till mig att jag måste göra. ”Iréne, Stockholm

”…det var en helt underbar coaching.. jag är fortfarande kvar i den rusiga, ljuvliga känslan och insikten av att ha blivit på det klara, ja till stor del i alla fall :-) , med min livsuppgift i detta livet. Allt faller på plats på ett fantastiskt sätt!
- Ylva.

"Ville bara skriva och tacka för timmarna som jag hade med dig inför körslaget! Jag har klarat av det helt utan några känslor av panik eller rädsla och det har varit helt underbart."
- S.N.


TID: C:a 2,5 - 3 timmar per möte.
10.00-12.30 (13.00) fm
13.00-15.30 (16.00) em
17.30-19.30 (20.00) kväll – möjligt vis vissa tillfällen.
BOKNING: gunnar-martin.aronsson@bredband.net
Du får ett mail med DEFINITIV-BOKNING av tid
(detta för att undvika ev. missförstånd vid mobiltelefonkontakt, etc.
Om du önskar kontakt samma dag med gma, ring:
0708-107 992. (Om ej svar, tala in ett meddelande, så ringer j. upp.)
Kvitto kan ges om du balanserar kontakt, annars föredrages balanseringen via PlusGirokonto 609 83 52-5 före eller efter mötet.


15.

TELEFON-COACHING


Priset är f.n.
340 sek inkl 25% moms för ett c:a 60 minuters samtal
(272 kr plus 25% moms)
240 sek inkl 25% moms för ett c:a 30 minuters samtal
(192 kr plus moms)

GARANTI:
Förutsättningen är att du genom denna telefoncoaching upplever ett värde.
Du betalar då till PG 609 83 52-5 (gma action)
Skulle du EJ känna värde efter telefoncoachingen är den att se som gratis.
Du betalar då noll kronor. Inga frågor ställs angående balanseringen.
DET ÄR EN FÖRUTSÄTTNING FÖR DEN HÄR VERKSAMHETEN,
ATT DU KÄNNER ATT DU HAR ERHÅLLIT VÄRDE!

HUR GÅR DET TILL?
Telefoncoaching är möjlig under kontorstid 10-16 må-fred.
Skriv först en rad en tid som du föredrar inom den ramen och helst någon dag eller två dagar före, och om det gäller 30 el. 60 min.

TYSTNADSPLIKT tillämpas.

”…mycket givande.”
- Annica.


16.

”COACHEN KAN KOMMA”
Hembesök nu möjliga inom Malmö-Lund-Helsingborgområdet.

Om du önskar arrangera ett coachingmöte med gma med dig hemma (eller på ditt jobb, kanske du har en firma, och det är lättare för dig att mötas där… Skriv du några rader hit:
gunnar-martin.aronsson@bredband.net
eller ring 040-15 88 98 - så gör vi upp om en tid.
Undertecknad kommer till dig. Vad vi behöver är ett avskilt rum el. lokal på ditt jobb, där du vet att vi kan arbeta koncentrerat utan yttre distraktioner.
Premisserna är i övrigt desamma som under vanlig coaching:
A. Tystnadsplikt
B. Tiden mellan 2.5 – 3 timmar - med undantag av…
priset är 600 kr inkl. moms inom Malmö, och
priset är 700 kr inkl. 25% moms utanför Malmö. – för att täcka resa/tid-faktorn. Du balanserar helst via plusgirokonto
609 83 52-5 efter avslutat möte. Du får kvitto.

BONUS: Om du så önskar, får du även efter vårt coachingmöte en skriven sammanfattning/fördjupning eller några reflektioner kopplade till vårt samtal.

Hjärtligt välkommen att höra av dig!

17.

ÖVRIGA MEDDELANDEN

KAN NÄTVERKSBREVET SÄNDAS VIDARE TILL ANDRA?
Jadå, det går bra att sprida till vänkretsen!
Dock är materialet fortfarande icke-offentligt, på grund av textmässiga rättighetsfrågor, d.v.s. Nätverksbrevet är avsett för ”internt bruk” eller en sluten krets.

AVPRENUMERERA?
Önskar du avprenumerera, är det vänligaste och smidigaste du kan göra är att inte blockera sändningen (då det går åt tid till att söka utreda varför ett mail inte kommer fram) Istället: Skriv en rad till
gunnar-martin.aronsson@bredband.net
så tas din adress bort. Inga övriga frågor ställs.
Du är välkommen att återuppta din GRATIS prenumeration närsomhelst!

NÄTETIK?
Inga mailadresser härifrån sänds vidare i kommersiella syften. SPAM är ett giftstoff som skapar problem för miljoner människor idag. Hög etik eftersträvas härifrån i varje led. Har du fått ett Nätv.brev av misstag – sådant kan ske! – så skriv bara en rad, så tas din adress bort ur utskickslistan.

NÄTSÄKERHET?
Alla Nätverksbrev och kommunikation härifrån skickas iväg kontrollerade
av AVG-antivirus.


OM KURSTIDER:
KURSER KAN, OM SYNNERLIGA SKÄL FINNS FÖR DETTA, FLYTTAS FRAM.
Deltagare som redan anmält sig till kurs kan isåfall nyttja sin plats i den nya kursen, alternativt kompenseras för sin kursavgift. Dubbelkolla gärna tiden.
GMA SKICKAR UT EN BEKRÄFTELSE PÅ KURSEVENEMANGET SAMMA VECKA SOM KURSEN GÅR AV STAPELN. Du är alltid välkommen att ”knacka på” om du undrar över något.


18.

TILL SIST:
Café Pan möter media.
Tomas Frankell berättar.

/Utgår pgr av rättighetsskäl på bloggen./
--
Ur: Sökare i en ny tid. av Tomas Frankell. Min väg genom nyandlighetsns Sverige. Natur och Kultur 2000.

Tomas Frankell har genom sin verksamhet varit av central betydelse för nyandlighetens utveckling i Sverige genom flera decennier. Han började sin resa i 1970-talets primalterapisessioner och kom att starta de betydelsefulla samlingspunkterna Café Pan, Café Vega och Deva Center, där otaliga föredrag och kurser genom åren hållits av såväl svenska som utländska föreläsare.lärare och seminarieledare.

Länk för dig som är intresserad av att veta mera:
http://www.devanews.com/hem/devanews_main.asp


Allt för nu!
Ljus och glädje
gunnar martin aronssongma action - resursbankenVästra Ryttmästaregatan 22S-217 52 Malmö040-15 88 980708-107 992gunnar-martin.aronsson@bredband.netwww.gmaaction.kulturservern.se http://thesecret-hemligheten-gma-gma.blogspot.com/PlusGiro 609 83 52-5Vi har F-skattsedel.Kursledning, coaching, föreläsningar, texter.Metodik baserad på The Secretkällorna Wallace Wattles, Charles Haanel,Napoleon Hill samt de modernautforskarna av manifestationsmetodikDr Robert Anthony, Stuart Lichtman,Bob Proctor. NLP-metodik, hypnometodikbaserat på José Silva och Milton Erickson.Coaching baserad på 2000-talets andligtfokuserade psykologi.

NÄTVERKSBREV Nr 27. 2009. 19 juli 2009.

NÄTVERKSBREV Nr. 27. 2009
Fr. gma action – resursbanken.

Hejsan och hjärtligt välkommen till ännu ett sommarnummer av NÄTVERKSBREVET!

FÖRBUD MOT ATT OMTALA HYPNOS I POSITIVA TERMER?
Gör en kort inledning denna gång, eftersom jag gärna vill få iväg detta före midnatt (orsaken syns längst ned i inledningstexten….!)
Här har jag läst att man i Litauen vill förbjuda att man talar positivt om hypnos och svordomar…

Det låter som ett skämt, men nejdå: parlamentet har med 87 röster av 140 fått igenom förslaget ”som innebär förbud mot positiv information om spel, svordomar, hypnos, dåliga matvanor samt homosexuella, bisexuella och polygama relationer.” (Källa: Sydsvenskan 17 juli 09).

UR LED ÄR TIDEN
Ja, ”ur led är tiden” heter det hos Shakespeare. Sannolikt kommer vi att få se liknande märkliga utspel framöver. Detta då främst beroende på att människor blir rädda för vad de /vi inte förstår. (Vad gäller vanemässigt penningspel är det i.a.f. enligt undertecknads åsikt en mental fälla, en frestelse, som ofta men inte alltid, i det längre loppet skapar problem.

Men att förbjuda PR för exempel det statliga kasinona är förstås mindre meningsfullt; det kommer inte att hindra människor från att spela som vill spela.
Att istället öka informationen om de mentala. psykiska mönster som ligger bakom ”spelbeteende” och framförallt då den extremare formen ”spelberoende” är däremot konstruktivt. )

Sedan undrar undertecknad hur man nu skapar ”positiv information om svordomar”? Hmmmm.

--
TROPIKKÄNSLA
I övrigt har det i alla fall här i södra Skåne varit inte bara varmt utan också en hög luftfuktighet, lite tropikkänsla!
Nu har det kommit lite skurar de senaste dagarna, och visst är det skönt, det också; luften rensas, det är som om det går lättare att andas, eller hur?
Ja, först kan man glädjas åt det ena, sedan åt det andra…!
--

I RESURSBANKEN denna gång ett avsnitt ur ”RIK PÅ RIKTIGT – En värdefull vardag är möjlig” av Fredrik Warberg och Jörgen Larsson, en bok som enligt baksidestexten ”uppmuntrar oss att stanna upp och fundera över om vi verkligen vill följa med i strömmens huvudfåra” och att ”vi har möjlighet att själva påverka den vardag som utgör större delen av våra liv”, mer än att vara fixerade vid att öka vår konsumtion.

Ett kort kapitel ur Sarah Ban Breathnachs ”INRE RIKEDOM – Vägen till självkänsla, glädje och harmoni”. Boken har ett kapitel för varje dag på året, och den aktuella texten är hämtad från 20 juli. Boken riktar sig till kvinnor. men återigen: kunskap och visdom är allmängiltig, så alla intresserade av dylik har säkert behållning av boken.

För det tredje några praktiska råd från mediet Benny Rosenqvist, taget från den bok,” ÖVERLEVAREN. Om Bennys liv och mediala gåva”, som journalisten Staffan Sjöberg skrivit.

Hoppas att något av detta kan intressera dig!
--
Som vanligt: om du tycker det är för mycket text som du redan läst, scrolla bara vidare. Det blir ju viss upprepning, då vi här söker att lägga in kursmöjligheter ganska tidigt, så att det är lättare att planera för dig!
--
Vad mer?
Jo, HYPNOS-Mp3filerna dröjer något, men kommer att skickas ut så snart som möjligt. Du som redan beställt: Tack för ditt tålamod!
Vi väntar dock med att utannonsera filerna här, till dess att de är klara.
--
Vi lägger in VÄCK JÄTTEN INOM DIG! i GÖTEBORG 26-27 september!
--
SOME FUN….
FÖDELSEDAGS-RABATT 19 JULI!
Födelsedagar ska firas, och roligast är förstås om fler blir glada än födelsedagsbarnet!
Och då gma fyller år den 19 juli passar vi på att presentera…
Ett dygns födelsedagsrabatt: 50% lägre pris på normalpriset på samtliga Kurser & Coaching!
Gäller således under söndag 19 juli från midnatt fram till midnatt och för dig som ännu ej är anmäld till någon kurs, workshop eller coaching.
Det innebär:
Tvådagarskurs: (1.490 SEK) 745 kr!
Coaching: (600 SEK) 300 kr!
E-distanskurs (650 SEK) 325 kr!

Så - Vad än det är som du är intresserad av – OM du vet att du vill gå framöver:
Skriv bara en rad hit till
gunnar-martin.aronsson@bredband.net
eller ring till 040-15 88 98 under söndagen den 19 juli och balansera så summan på måndag 20:e till PG 609 83 52-5, så är det klart!
OBS: Gäller blott och bart den 19 juli, sålunda!
--
Du är alltid välkommen att även hälsa på via FACEBOOK – så kan vi utbyta lite tankar i det fria associativa flöde som just är utmärkande för Facebook – eller ”Ansiktsboken” som någon kollega försvenskade fenomenet till…Mina erfarenheter hittills är hursomhelst förvånande nog bara goda: kontakt med vänner från såväl 1980-talet som 1990-talet har lätt och elegant kunnat återupptas genom detta sociala nätverk.
--
Hursomhelst önskar jag dig en god fortsättning på juli månad!

“Come rain, come shine – it’s Great to be Alive…!”


J

Hjärtlig hälsning
- och extra varmt tack går till Åsa, Evy, Camilla,. Annette, Brigitte, Iréne,
- Karin ”X” Andersson (igen!) samt till Ing-Marie Öiseth,
- Anki, Borith och Sten Hjalmarsson; som stött verksamheten på extraordinärt vänligt sätt!

gma


INNEHÅLL:


1. INTRODUKTION (Ovan)
2. NYTT: KÄRLEK TILL KROPPEN
Må 25 juli – Sö 26 juli MALMÖ.
3. NY, REVIDERAD KURS!: VÄCK JÄTTEN INOM DIG!
(baserad på ANTHONY ROBBINS klassiker med
samma namn, som nu kommit ut på svenska.)
Lö. 1 aug. – Sö 2 aug. MALMÖ.
Lö. 26 sept – Sö. 27 sept. GÖTEBORG
4. THE SECRET - HEMLIGHETEN
8-9 augusti MALMÖ
5. DE ELVA ANDLIGA NATURLAGARNA SOM
FÖRÄNDRAR DITT LIV Lö 15- Sö 16 aug. MALMÖ
Lö 22- Sö 23 augusti SJÄLSÖ, GOTLAND
6. HYPNOS OCH DET UNDERMEDVETNA.
Lö 29-Sö 30 AUG. STOCKHOLM (3 platser kvar!).
7. LÄR DIG SILVA-METODEN
5-6 sept. MALMÖ.
8. RESURSBANKEN I: GODA RELATIONER
Ur: Rik på riktigt. En värdefull vardag är möjlig!
9 RESURSBANKEN II: GODA RÅD ÄR INTE DYRA
Benny Rosenqvist och Staffan Sjöberg.
10.RESURSBANKEN III: LÄNGTANS MÅL
av Sarah Ban Breathnach
11. E-DISTANSKURSEN THE SECRET I PRAKTIKEN
12 . E-DISTANSKURSEN TSII –
VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
13. DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN – BOKPROJEKT.
14. 2000-TALETS PSYKOLOGI:
Coaching och meningsinriktad terapi.
15. TELEFONBASERAD COACHING.
16.”COACHEN KAN KOMMA” – till dig, hemma el.
på jobbet.
17. ÖVRIGA MEDDELANDEN
18. TILL SIST: SOMMARFÖREDRAG?

---
1.
(Introduktion; ovan)


2.
NYTT:
KÄRLEK TILL KROPPEN
(f.d. kursen ”SUND VIKT-SUND HÄLSA”)

Lördag 25 juli 10-17 och Söndag 26 juli 10-17
Plats: Åsa Reiki & Massage.
Ribersborgsvägen 14 C, 1 tr.
vid FRIDHEMSTORGET.
Pris: 1.290 kr inkl. 25 % moms.
Inkluderar ett 40-sidigt KURSHÄFTE,
som skickas till dig via e-posten före kursen.
Högst 9 personer.

INTRODUKTION….
NEJ, detta är INTE någon ”bantningskurs”!Därför att...
ALLT ”bantande” är FÖRSLÖSAD TID*, FÖRSLÖSADE PENGAR om det inte handlar om ett program som är genomfört med….

A. en grundläggande KÄRLEK till kroppen ochB. utan en FÖRSTÅELSE för hur vår inre mentala ”blåkopia” av hur vi skrivit in det sätt som kroppen ”ska” se ut (en tankematris) och fungera så ödslar vi tid.
Miljarder dollar och kronor viks varje år på olika bantningsprodukter, som nästan alla utgår från principen ”utifrån och in” istället för ”inifrån och ut” – som är den enligt esoterisk tradition enda riktigt hållbara processen för att skapa BESTÅENDE förändringar.

Ja, visst kan förändringar skapas med bantningspreparat och olika bantningsprogram, men ofta, ja mycket ofta, kommer ”viktproblemet” tillbaka efteråt, när vi ”släppt kontrollen”, när vi släppt dieten, pulverprogrammet, vad det nu än är. Det finns också förvisso arvsanlag för fetma, det finns konkret sjukdomsbaserad fetma och annat liknande, men det kommer vi inte att fokusera på den här kursen. Vi sysslar här med ”normalproblem”, om uttrycket tillåts, vi sysslar med våra i-landsbetonade problemmönster gällande kost, hälsa, motion, stillasittande, vikt, övervikt, m.m.

I den här kursen går vi alltså igenom just hur förändra attityden till kroppen samt undersöker vår egen inre mentala ”blåkopia” för vår kropp.
Däremot kan kursen självklart fungera som ETT KOMPLEMENT till vilket som helst viktminskningsprogram som du själv tror är bra för dig. (Det är denna tro, som är essensen i varje dietprogram, och det är därför människor kan gå ner i vikt baserad på två stycken i sig helt motsägande viktminskningsprogram!)

Essensen är dock inte program A eller program B eller C utan att LÄGGA OM KURSEN TILL ETT FRISKARE OCH HÄLSOSAMMARE LIV, och detta är ETT PROCESSARBETE och inget målarbete.

Process är något som pågår dagligen och stundligen, medan mål antingen fylls eller inte. Dock är det förstås konstruktivt att vi använder oss av olika mål PARALLELLT med att vi agerar och arbetar processinriktad. Det speciella är bara, att ej tro att något är ”klart” därför att ett visst mål har uppnåtts inom hälsa-området en gång.

Det fortsätter även nästa dag! Och nästa! och nästa! I varje NU-ögonblick står vi inför valet att välja tankar som antingen fungerar destruktivt för oss, eller konstruktivt.
Därför handlar det också, och kanske framförallt om…
ETT SÄTT ATT TÄNKA,
ETT SÄTT ATT KÄNNA
ja just det….
ETT SÄTT ATT FÖRHÅLLA SIG, RELATERA SIG…

mer än någon specifikt, avgränsat metod medan början, mitt och slut.

Så….

Vi understryker dock än en gång, att detta EJ ÄR EN BANTNINGSKURS, utan att vårt fokus under dessa två dagar ligger på....

+ HUR FÖRÄNDRA DIN INRE MÅLBILD SÅ ATT DU FRIGÖR DIG FRÅN ”ATTACK”-TANKAR.
+ HUR DU KAN FÖRBÄTTRA RELATIONEN MELLAN DIG SJÄLV (DIN SJÄL) OCH DIN KROPP.
+ HUR DU DAGLIGEN KAN GE DIN KROPP EXTRA LIVSENERGI
+ FÖRLÅT DIN KROPP OCH MÅ BÄTTRE!
+ VISUALISERINGSÖVNINGAR ingår; ”Världshärskare”-visualiseringen och
”Jag ser dig”-meditationen.
+ PERSONLIG COACHING UNDER KURSEN ingår.
+ METODIK FRÅN BOB PROCTOR, LOUISE HAY och MIRAKELKURSEN ACIM/EKIM, samt ur gma:s verksamhet.

EARLY-BIRD-RABATT är möjlig: 1.090 SEK.
Du skriver isåfall en rad senast to. 16 juli till
gunnar-martin.aronsson@bredband.net
och balanserar direkt via PG 609 83 52-5.
Du får en bekräftelse och är med.

” Att bekämpa fetma är ett slöseri med tid och energi.
Dieter fungerar inte. I samma minut som du avslutar dieten kommer vikten att gå tillbaka upp.

Men, att älska och acceptera dig själv, att hysa tillit till livsprocessen och att känna sig trygg och säker i detta eftersom du då känner kraften i ditt eget sinne – det skapar den bästa dieten jag känner till.

Gå ifrån en diet av negativa tankar, och din vikt kommer att ta hand om sig själv.”
- Louise Hay, författare, ”Du kan hela ditt liv”, m.fl. böcker.

3.
NYTT:
Uppdaterad!
Nytt kurshäfte!
VÄCK JÄTTEN INOM DIG
Baserad på Tony Robbins bok med samma namn.
Lördag 1 augusti 9.30-18.00 samt
Söndag 2 augusti 9.30-17.00.
Sista dag för anmälan må 27 juli.
Norra Vallgatan 90. MALMÖ. 3 tr. Konferenslokal.
Lördag 26 september 9.30-18.00 samt
Söndag 27 september 9.30-17.00.
ABF:s studierum Järntorget, GÖTEBORG.

Tony Robbins är vanligtvis ansedd som en av de främsta coacherna i världen. I boken VÄCK JÄTTEN INOM DIG, som sålts i över en miljon exemplar sedan dess utgivning 1991 sammanfattar han sina kunskaper från baserat på bland annat sitt ha samarbetat med JIM ROHN, USA:s ”grand old man” inom personlig utveckling (tillsammans med Bob Proctor) JOHN GRINDER, NLP:s ene skapare.

Vi passar här på att presentera en uppfräschad kursvariant av gma:s kurs, som anknyter och firar att boken nu också aktualiserats genom sin svenska edition!

Ur kursinnehållet…

+ KRAFTEN I FATTA KONGRUENTA BESLUT
+ HUR ANVÄNDA DINA KÄNSLOR ISTÄLLET FÖR
ATT DINA KÄNSLOR ”ANVÄNDER” DIG.
+ ÖVERTYGELSENS KRAFT – VERKLIGHETSFILTER;
+ KÄNSLOR SOM SIGNALER TILL HANDLING
+ ORDENS KRAFT –
Vad använder du egentligen vanemässigt för ord i din vokabulär?
Vet du att ord bär kraft eller energi, baserat på din avsikt?
Ger dina ord kraft att förändra din verklighet eller håller de kvar dig i tillstånd som du egentligen vill komma ur?
Välj ord som ger dig och andra positiv energi!
+ HUR KONTROLLERA DITT SINNESTILLSTÅND.
+ HUR DU STÄLLER KRAFTGIVANDE FRÅGOR
+ HUR DU OMFOKUSERAR FRÅN VAD SOM FÅR DIG ATT MÅ DÅLIGT TILL VAD SOM FÅR DIG ATT MÅ BRA.

+ HUR DU KAN ANVÄNDA DIN KROPP FÖR ATT GENAST FÖRÄNDRA DITT SINNESTILLSTÅND!
+ LIVSVÄRDEN – DEN PERSONLIGA KOMPASS
+ MINNESMODELLEN FÖR ALL EGENINTIERAD FÖRÄNDRING:
Pris: 1.490 kr inkl. 25% moms. (1.192 kr plus 298 kr moms)
Inkluderar 50-sidigt KURSHÄFTE, kaffe/te, frukt och kex under kursen.
Kursen är PRAKTISKT inriktad och innehåller därför olika övningar; allt för att du verkligen skall kunna ”greppa” där här kursen.
Anmälan nu:
1. Skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net
2. Du får en prel. bekräftelse och när balansering skett även en definitiv bekräftelse Önskar du skrivet kvitto, kan detta ges i samband med kurs. Vid ev. avbokning hela summan åter.
ÖNSKAR DU RABATTMÖJLIGHETER? Det är möjligt.
Du balanserar isåfall kursavgiften via PG 609 83 52-5
…senast to. 16 juli och du går för 1.190 kr!

ANTHONY ROBBINS baserar sig på NLP.

Vad är NLP?

Här besvarar JOHN GRINDER, Tony Robbins lärare, den frågan:

http://www.youtube.com/watch?v=hJzO5x6ko6w&NR=1

Här besvarar RICHARD BANDLER, NLP:s andre medskapare, frågan
http://www.youtube.com/watch?v=8vlcsFJyEXQ&feature=related


4.
SOMMAR-MÖJLIGHET att gå THE SECRET-kursen!
THE SECRET- HEMLIGHETEN
- den ”magiska” kursen –
Lö 8 augusti – Sön 8 augusti MALMÖ.
Norra Vallgatan 90.

(Lö 12 sept – Sön 13 sept. AVESTA, DALARNA. )
(fulltecknad)

Pris: 1.490 kr inkl. 25% moms (1.192 kr plus 298 kr moms)
Early Bird-rabattmöjlighet: Balansera via PG senast
to 23 juli och du går för 1.290 kr!
INKLUDERAR 50-sidigt kurshäfte, kaffe, frukt och kakor under kursen.
Om….

Att lämna gamla destruktiva tankemönster i ditt förflutna och istället anamma den ENERGI som finns tillgänglig ”bortom” vanetänkandet.

Att skapa ett VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
(= känna en ökad tillit till din förmåga att skapa eller balansera pengar, som i denna utbildning ses som en form av energi, en kraft.)

Att attrahera ditt PERFEKTA ARBETE
(= där du känner att du kommit på rätt plats/i rätt funktion).

Att FÖRBÄTTRA ALLMÄNHÄLSAN och/eller att underlätta läkande av specifika obalanser i kroppen.

Att LÖSA ”till synes omöjliga” PROBLEM i ditt liv.

Att HITTA MÄNNISKOR SOM PASSAR DIG att samarbeta med och/eller leva med.

Att FRIGÖRA dig från SKULD, GAMMAL VREDE och KÄNSLAN AV MINDREVÄRDE: DU ÄR PERFEKT!

Att GE DIG SJÄLV TILLÅTELSE ATT SKAPA VAD DU ALLTID ÖNSKAT DIG FRÅN DITT HJÄRTA.


Kursröster:

"Två fullmatade dagar som jag i framtiden troligen kommer att säga vara de dagar då mitt liv ändrades i rätt riktning! "
- Lena, Malmö

” Tusen tack igen för en helt fantastisk helg med The Secret! Jag fick så mkt energi och hade en toppen bra dag igår, och idag blir den ännu bättre!!
-Åsa, Höllviken

Jag är fortfarande förundrad över vilken kraft jag känner efter kursen, det har också varit en del tårar, men så bra då!!! Tack än en gång, du är en fantastiskt duktig pedagog också. M.A., Stockholm.

”Tack för en fantastisk kurs. Jag går fortfarande på moln efter den insikt du gav mig.”
-Ywonne
-
Jag känner mig idag som en mer lugn person – jag är fortfarande förundrad över känslan men njuter varje minut. TACK !
- Anna.

”Jag gick din secret kurs i Köping i november. Tack för en oerhört givande kurs. :O) Jag har fått tillbaka pengar antar jag då kunder kommer in till mig och vill handla utan att jag ansträngt mig, det är väl ett av sätten man kan få tillbaka pengar på ?! ” - J. G.

”Vill bara tacka för en fantastisk kurs som gett så mycket inspiration och glädje. Det här funkar helt otroligt bra, bara man vet vad det verkligen är man önskar sig och vad man har för mål. Rekommenderar The Secret-kursen till alla. Den gör bara gott.”
- A.O.

HUR DU ANMÄLER DIG:

Du anmäler dig som vanligt genom att isåfall balansera kursavgiften
till 609 83 52 – 5 (gma action).
Du får en bekräftelse att det finns plats och att du därmed är med.
I händelse av att du nödgas avboka pgr av sjukdom etc. återbetalas hela kursavgiften till dig (om du ej önskar ge platsen till någon annan intresserad) via det konto varifrån det kommit.

5.

BORTOM THE SECRET…
DE ELVA ANDLIGA NATURLAGARNA SOM FÖRÄNDRAR DITT LIV
A.
Tid: Lördag 15 aug 10.00-17.30 Söndag 16 aug 10.00 -17.00
Plats: Norra Vallgatan 90, konferenslokal. Malmö.
B.
Tid: Lördag 22 augusti, Söndag 23 augusti. SJÄLSÖ, GOTLAND. Ö-kontaktperson: Evy Nymoen mail: mammy_free@live.se
Pris: 1.490 SEK inkl. 25% moms.
I denna kurs går vi igenom följande elva andliga naturlagarna:
+ Lagen om Tänkande
+ Lagen om Tillgång
+ Lagen om Attraktion
+ Lagen om Mottagande
+ Lagen om Tillökning
+ Lagen om Kompensation
+ Lagen om Icke-Motstånd
+ Lagen om Förlåtelse
+ Lagen om Offer
(Lagen om avstående till förmån för en högre nivå.)
+ Lagen om Lydnad
Lagen om anpassning till livslagarna)
+ Lagen om Framgång

Lagen om attraktion är grunden för THE SECRET, som i sin tur kan ses som en del av Lagen om karma, men Lagen om attraktion kan också differentieras, sorteras, på ett sådant sätt, att vi förstår än mer om livslagarna. Med hjälp av BOB PROCTOR och MARY MORRISEY:s konkreta genomgång får vi här möjlighet till det.
Du inbjuds att genast praktisera dessa lagar på ditt eget liv – vilket är det enda sättet att förstå dessa principer eller lagar.
Att ”läsa sig till dem” går knappast; vi behöver förkroppsliga dem, pröva dem i vardagen, påminnas om att de är aktiva i varje ögonblick.
Både BOB PROCTOR och MARY MORRISEY är inspirerade och påverkade av författaren RAYMOND HOLLIWELL, vars verk ”Working with the Law” (där Law också kan utskrivas som Universum, Universell Intelligens eller Gud, vilket ord som passar just dig bäst. Det centrala är att ”lag” är detsamma som ”naturlag” och att känna till dessa är begynnelsen till att…


- FÖRSTÅ MIG SJÄLV OCH SIN EGEN LIVSVÄG
- FÖRSTÅ HUR JAG GENOM ATT TA HÄNSYN TILL DESSA 11 LIVSLAGAR KAN ÖKA MIN LIVSKVALITÉ
- ÖKA MIN MEDVETENHET OM ATT JAG HAR BETYDELSE FÖR ANDRA MÄNNISKOR.
- KÄNNA ATT FRAMGÅNG ÄR OUNDVIKLIG
- AKTIVERA MIN INTUITIVA KAPACITET I DET UNDERMEDVETNA
-
Tillsammans skapade Bob och Mary materialet ”THE 11 FORGOTTEN LAWS”, och det är på basis av detta stoff som gma här presenterar helgkursen.
Vi utforskar de elva andliga naturlagarna via kurshäftet och via flera meditationsövningar. Kursen är, som alltid, inriktad på att söka ge DIG något värdefullt inom just DITT område, vad som känns som det viktigaste för dig, och därför har vi högst 11 deltagare.
Tystnadsplikt för att optimera din trygghet.
Pris: 1.490 SEK inkl. 25% moms.
INKLUDERAR KURSHÄFTE, kaffe, frukt och kex under kursen.
EARLY BIRD-MÖJLIGHETER FINNS!
Balansera till PG 609 83 52- 5 (gma action)
FÖR MALMÖKURSEN senast tors. 23 juli och du går för 1.090 SEK
För GOTLANDSKURSEN senast tors. 23 juli och du går för 990 SEK!
Högst 8 ytterligare deltagare.
Du får en bekräftelse att det finns plats och att du därmed är med.
I händelse av att du nödgas avboka pgr av sjukdom etc. återbetalas hela kursavgiften till dig (om du ej önskar ge platsen till någon annan intresserad) via det konto varifrån det kommit.

Vill du veta mer innan du bokar kurs?
SE OCH LYSSNA TILL NÄR BOB PROCTOR GÅR IGENOM
LAG NUMMER 7.
THE LAW OF SACRIFICE/LAGEN OM OFFER
http://www.the11hiddenlaws.com/sacrifice-7/


6.
HYPNOS
- och Det Undermedvetna...
En introduktionskurs för dig som vill veta och uppleva mer…!

Tid: Lördag 29 aug. 9.30-17.00
Söndag 30 aug. 9.30-17.00
STOCKHOLM.
Pris: 1.490 kr inkl. 25% moms,
40-sidigt KURSHÄFTE, kaffe, frukt, kakor.
Plats: Prel. Studieförbundet NBV, Jungfrugatan 5, Östermalmstorg, Sthlm.
OBS: ”Early Bird”-rabatter är möjliga, om du balanserar över PlusGirokonto 609 83 52-5 (gma action) senast…
Torsd. 30 juli: 990 SEK
Kontaktperson i Sthlm: iréne.jansson@hotmail.com
Idag 12 juli finns ENDAST
3 stycken ytterligare platser!


Välkommen!


7.
NYTT:

LÄR DIG SILVA-METODEN:
En introduktionskurs i dynamisk meditation från José Silvas forskning.
Lördag 5 sept 10.00-17.00
Söndag 6 sept 10.00-17.00
Norra Vallgatan 90, MALMÖ, II trappor.


Vi kommer under dessa två dagar att gå igenom bl.a.
+ Kort teorisk och historisk genomgång av José Silvas arbete
+ Metoden för att nå ALFA-tillståndet – grunden.
+ DYNAMISK MEDITATION – praktisk introduktion i flera faser.
+ Ytterligare metodik från BURT GOLDMAN, ”The American
Monk”– 80-årig sakkunnig inom Silvatraditionen som också
utvecklat egna meditationsformer.
+ TRE-SCENS-TEKNIKEN för problemlösning
+ INSOMNINGS-TEKNIKEN
+ VAKNA-UTAN-KLOCKA-TEKNIKEN
+ SJÄLVHEALINGINTENSIFIERING via ALFA-arbete
+ TREFINGER-PROGRAM-TEKNIKEN
Pris: 1.490 kr inkl. moms. (1.192 kr plus 298 kr moms)

Anmälan:
a.Skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net
Du får en bekräftelse härifrån.
b. Balansera kursavgiften. Skriv namn och kursnamn.
c. Du har plats på kursen!

I händelse av att du nödgas avboka pgr av sjukdom etc. återbetalas hela kursavgiften till dig (om du ej önskar ge platsen till någon annan intresserad) via det konto varifrån det kommit.

Instruktören gma har bakgrund som Silva Graduate och Silva Ultra Seminar Graduate och har studerat och applicerat materialet sedan slutet av 1980-talet.

Vill du veta mer om Silva?
Här har du en länk:
http://www.silvalifesystem.com/index_lpo?sr=1&prid=10251&gclid=COiRsMSBv5sCFVATzAod81PIBA

Hjärtligt välkommen!

8.
RESURSBANKEN I:
Goda relationer
Ur: Rik på riktigt – en värdefull vardag är möjlig!

/Utgår pgr av rättighetsskäl på bloggen./
--
ur: Rik på riktigt – en värdefull vardag är möjlig! av Fredrik Warberg och Jörgen Larsson. Natur och Kultur 2005.
Urval och rubriker av gma.



9.
RESURSBANKEN II:
Goda råd är inte dyra.

/Utgår pgr av rättighetsskäl på bloggen./
--
Intervjuextrakt.
Ur boken: Överlevaren. Om Bennys liv och mediala gåva. Berättad av Benny Rosenqvist för Staffan Sjöberg. Damm förlag 2005.



10.
RESURSBANKEN III:
Längtans mål
Ur: Inre rikedom
av Sara Ban Breathnach

/Utgår pgr av rättighetsskäl på bloggen./

av Sarah Ban Breathnach.
ur: Inre rikedom. Övers. Gertrud Hemmel. Forum 2000.

Länk till S. B. Breathnach:
http://www.simpleabundance.com/

Länk till Georgia O’Keefee och hennes målningar:
http://www.okeeffemuseum.org/



11.

SOMMARLÄSNING?

E-POSTAD DISTANSKURS I…
”THE SECRET-HEMLIGHETEN
-I PRAKTIKEN”
START: NÄRSOMHELST!
FÖR DIG SOM HAR DET PRAKTISKT KNEPIGT ATT KOMMA TILL EN IRL-KURS KAN DETTA VARA ETT ALTERNATIV.
Baserad på källorna till filmen och boken The Secret.

NU: Över 400 A4-sidors material! INKLUDERAR
+ ARTIKEL OM BAKGRUNDEN TILL THE SECRET ( 18 sidor)
+ ARTIKEL OM WALLACE WATTLES (av gma)
+ KURSHÄFTET FÖR THE SECRET (50 sidor). MED UPPGIFTER.
+ KURSHÄFTET “SÅ MOTIVERAR DU DIG” MED UPPGIFTER.
+ MINI-KURS I VÄLSTÅNDSMEDVETANDE (förberedande).
+ Översatta och kommenterade passager av Wattles och Haanel.
+ Inkluderar KORRESPONDENSMÖJLIGHETER
under de 4 veckor kursen varar!

Med följande bonusar:
+ WALLACE WATTLES e-bok The Science of Getting Rich – grunden!
(80 sidor)
+ CHARLES HAANELS e-bok The Master Key System Från 1917.

Dessutom lite extra-extra-bonusar:
+ Nytt: POWERFUL WAYS TO SHARPEN YOUR MEMORY.
+ Nytt: HOW TO FEEL POWERFUL IMMEDIATELY Mike Brescia. 4 sidor.


Under c:a 4 veckor får du kursmaterial om THE SECRET-HEMLIGHETEN I PRAKTIKEN till din uppgivna e-postadress och du är under kursen välkommen att korrespondera under hela perioden med kursledaren om ditt möte med materialet.
Sänds som viruskontrollerade WORD-attachment och pdf-filer och skrivs ut av din skrivarfunktion eller läses på skärmen.
Korrespondens som inskriven text.

Pris: 650 SEK inkl. 25% moms via PG 609 83 52-5 (gma action)
Alternativ två: 350 SEK inkl. 25% samtligt material
UTAN KORRESPONDENS.
Du kan påbörja kursen NÄRSOMHELST.Anmälan: Gunnar-martin.aronsson@bredband.net


12.
E-POSTAD DISTANSKURS I…
”THE SECRET-VÄLSTÅNDSMEDVETANDE”
START: NÄRSOMHELST!
FÖR DIG SOM HAR DET PRAKTISKT KNEPIGT ATT KOMMA TILL EN IRL-KURS KAN DETTA VARA ETT ALTERNATIV.
Baserad på källorna till filmen, boken samt traditionen bakom THE SECRET.

INKLUDERAR
+ INTRODUKTIONSARTIKEL OM THE SECRET
+ ARTIKEL OM WALLACE WATTLES
+ MINI-KURS I VÄLSTÅNDSMEDVETANDE (förberedande)
+ KURSHÄFTET THE SECRET II – VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
+ E-BOK av Wallace Wattles TSoGR (80 sidor)
+ E-BOK av Charles Haanel – The Master Key System. (211 sid.)
+ Översatta och kommenterade passager av Hill, Wattles och Haanel
….och än mera

NY EXTRABONUS, ”for the Fun of it”:
+ E-BOK Powerful ways to sharpen your memory (60 sidor)
+ Nytt: HOW TO FEEL POWERFUL IMMEDIATELY M.Brecia. 4 sid
+ E-BOK av Bob Proctor – Born Rich. (247 sidor).

Under 4 veckor får du kursmaterial om VÄLSTÅNDSMEDVETANDE till din uppgivna e-postadress och du är under kursen välkommen att korrespondera under hela perioden med kursledaren om ditt möte med materialet. Sänds som viruskontrollerade word-attachments och pdf-filer och skrivs ut av din skrivarfunktion eller läses på skärmen. Korrespondens som inskriven text.

Pris: 650 SEK inkl. 25% moms via PG 609 83 52-5 (gma action).
Alternativ två: 350 SEK inkl. 25% samtligt material UTAN KORRESPONDENS.

Du kan påbörja kursen NÄRSOMHELST.skriv till: Gunnar-martin.aronsson@bredband.net




13.
Pilotprojekt: E-boken
DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN
– Nyckeln till förståelse av ditt liv -

Om du är intresserad av att ta del av gma:s nya bok DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN under dess uppbyggnadsfas, är du hjärtligt välkommen att erhålla boken genom ett abonnemang på kapitlen, som skickas cirka var tionde dag till den e-postadress du uppgivit.

Priset är f.n. 195 kr inkl. moms och balanseras enkelt genom
PlusGirokonto 609 83 52-5.
Vill du abonnera skriver du bara en rad till
gunnar-martin.aronsson@bredband.net
(Kommer du in senare sänds de tidigare skrivna kapitlen i en ”bunt” till dig.)

” Boken är fantastisk! Det känns skönt att tänka på livet som ett äventyr…”
- Birgit H.


14.

LIVSMENINGSINRIKTAD
COACHING OCH TERAPI
- baserad på 2000-talets andligt fokuserade psykologi.


PRIS: 600 SEK inkl. 25% moms för 2, 5- 3 timmar.
SOMMARPRIS 1 JULI-15 AUG: 500 SEK!
Arbetssökande, stud, sjukskr: 450 SEK inkl. 25% moms.
Heldag 10-16: 890 kr (inkluderar guidade meditationer)
TYSTNADSPLIKT praktiseras.
Verksamheten är icke-medicinsk och komplementär till vanlig sjukvård, ej en ersättning för sådan vård.
Möjlighet till hypnosterapi är möjligt, om du så själv önskar.
Par har möjlighet att få för samma pris som för en person.

REFERENSER:

”Gunnar Martin är en fenomenal coach och inspiratör…
Tack från djupet av mitt andliga hjärta! Det känns verkligen som om ALLTING är möjligt i detta nu.”
- Helena, Malmö.
-
”Coaching har jag testat tidigare, men detta var helt annat än jag varit med om. Gunnar Martin lotsade mig fram att se förträngda mönster som lett mig dit jag var idag. Jag blev fullt medveten om hur mitt liv levdes idag. Nu känns det mycket spännande att stå inför arbetet att ta tag i detta. Tack vare de insikter Gunnar Martin gett mig i coachingen och den feedback som följde i samtalet känner jag mig rustad att steg för steg göra de nödvändiga förändringar som mitt inre viskar till mig att jag måste göra. ”Iréne, Stockholm

”…det var en helt underbar coaching.. jag är fortfarande kvar i den rusiga, ljuvliga känslan och insikten av att ha blivit på det klara, ja till stor del i alla fall :-) , med min livsuppgift i detta livet. Allt faller på plats på ett fantastiskt sätt!
- Ylva.

"Ville bara skriva och tacka för timmarna som jag hade med dig inför körslaget! Jag har klarat av det helt utan några känslor av panik eller rädsla och det har varit helt underbart."
- S.N.


TID: C:a 2,5 - 3 timmar per möte.
10.00-12.30 (13.00) fm
13.00-15.30 (16.00) em
17.30-19.30 (20.00) kväll – möjligt vis vissa tillfällen.
BOKNING: gunnar-martin.aronsson@bredband.net
Du får ett mail med DEFINITIV-BOKNING av tid
(detta för att undvika ev. missförstånd vid mobiltelefonkontakt, etc.
Om du önskar kontakt samma dag med gma, ring:
0708-107 992. (Om ej svar, tala in ett meddelande, så ringer j. upp.)
Kvitto kan ges om du balanserar kontakt, annars föredrages balanseringen via PlusGirokonto 609 83 52-5 före eller efter mötet.


15.

TELEFON-COACHING


Priset är f.n.
340 sek inkl 25% moms för ett c:a 60 minuters samtal
(272 kr plus 25% moms)
240 sek inkl 25% moms för ett c:a 30 minuters samtal
(192 kr plus moms)

GARANTI:
Förutsättningen är att du genom denna telefoncoaching upplever ett värde.
Du betalar då till PG 609 83 52-5 (gma action)
Skulle du EJ känna värde efter telefoncoachingen är den att se som gratis.
Du betalar då noll kronor. Inga frågor ställs angående balanseringen.
DET ÄR EN FÖRUTSÄTTNING FÖR DEN HÄR VERKSAMHETEN,
ATT DU KÄNNER ATT DU HAR ERHÅLLIT VÄRDE!

HUR GÅR DET TILL?
Telefoncoaching är möjlig under kontorstid 10-16 må-fred.
Skriv först en rad en tid som du föredrar inom den ramen och helst någon dag eller två dagar före, och om det gäller 30 el. 60 min.

TYSTNADSPLIKT tillämpas.

”…mycket givande.”
- Annica.


16.

”COACHEN KAN KOMMA”
Hembesök nu möjliga inom Malmö-Lund-Helsingborgområdet.

Om du önskar arrangera ett coachingmöte med gma med dig hemma (eller på ditt jobb, kanske du har en firma, och det är lättare för dig att mötas där… Skriv du några rader hit:
gunnar-martin.aronsson@bredband.net
eller ring 040-15 88 98 - så gör vi upp om en tid.
Undertecknad kommer till dig. Vad vi behöver är ett avskilt rum el. lokal på ditt jobb, där du vet att vi kan arbeta koncentrerat utan yttre distraktioner.
Premisserna är i övrigt desamma som under vanlig coaching:
A. Tystnadsplikt
B. Tiden mellan 2.5 – 3 timmar - med undantag av…
priset är 600 kr inkl. moms inom Malmö, och
priset är 700 kr inkl. 25% moms utanför Malmö. – för att täcka resa/tid-faktorn. Du balanserar helst via plusgirokonto
609 83 52-5 efter avslutat möte. Du får kvitto.

BONUS: Om du så önskar, får du även efter vårt coachingmöte en skriven sammanfattning/fördjupning eller några reflektioner kopplade till vårt samtal.

Hjärtligt välkommen att höra av dig!

17.

ÖVRIGA MEDDELANDEN

KAN NÄTVERKSBREVET SÄNDAS VIDARE TILL ANDRA?
Jadå, det går bra att sprida till vänkretsen!
Dock är materialet fortfarande icke-offentligt, på grund av textmässiga rättighetsfrågor, d.v.s. Nätverksbrevet är avsett för ”internt bruk” eller en sluten krets.

AVPRENUMERERA?
Önskar du avprenumerera, är det vänligaste och smidigaste du kan göra är att inte blockera sändningen (då det går åt tid till att söka utreda varför ett mail inte kommer fram) Istället: Skriv en rad till
gunnar-martin.aronsson@bredband.net
så tas din adress bort. Inga övriga frågor ställs.
Du är välkommen att återuppta din GRATIS prenumeration närsomhelst!

NÄTETIK?
Inga mailadresser härifrån sänds vidare i kommersiella syften. SPAM är ett giftstoff som skapar problem för miljoner människor idag. Hög etik eftersträvas härifrån i varje led. Har du fått ett Nätv.brev av misstag – sådant kan ske! – så skriv bara en rad, så tas din adress bort ur utskickslistan.

NÄTSÄKERHET?
Alla Nätverksbrev och kommunikation härifrån skickas iväg kontrollerade
av AVG-antivirus.


OM KURSTIDER:
KURSER KAN, OM SYNNERLIGA SKÄL FINNS FÖR DETTA, FLYTTAS FRAM.
Deltagare som redan anmält sig till kurs kan isåfall nyttja sin plats i den nya kursen, alternativt kompenseras för sin kursavgift. Dubbelkolla gärna tiden.
GMA SKICKAR UT EN BEKRÄFTELSE PÅ KURSEVENEMANGET SAMMA VECKA SOM KURSEN GÅR AV STAPELN.


18.

TILL SIST:
SOMMARFÖREDRAG?
ÄR DU/NI INTRESSERADE AV ETT
”HEMMA-HOS”-FÖREDRAG ?
(gäller inom Malmö med omnejd vardagkvällar.)
Om du och dina vänner (minst 5 personer) i juli vill
ha en afton med FÖREDRAG på temat personlig utveckling.
Tid: cirka 1,5 timme samt frågestund 30-45 minuter.
Då är du hjärtligt välkommen att ”knacka på” här!
Priset motsvarar en biobiljett per person, 100 kr, så det torde vara överkomligt!
Vardagkvällar kl 19.00 eller eftermiddagar kl 15.00 enl. överenskommelse.

---
Allt för nu!
Ljus och glädje
gunnar martin aronssongma action - resursbankenVästra Ryttmästaregatan 22S-217 52 Malmö040-15 88 980708-107 992gunnar-martin.aronsson@bredband.netwww.gmaaction.kulturservern.se http://thesecret-hemligheten-gma-gma.blogspot.com/PlusGiro 609 83 52-5Vi har F-skattsedel.Kursledning, coaching, föreläsningar, texter.Metodik baserad på The Secretkällorna Wallace Wattles, Charles Haanel,Napoleon Hill samt de modernautforskarna av manifestationsmetodikDr Robert Anthony, Stuart Lichtman,Bob Proctor. NLP-metodik, hypnometodikbaserat på José Silva och Milton Erickson.Coaching baserad på 2000-talets andligtfokuserade psykologi.

NÄTVERKSBREV Nr 26. 13 juli 2009.

NÄTVERKSBREV Nr. 26. 2009
Fr. gma action – resursbanken.

Hejsan och hjärtligt välkommen!

VAD ÄR LYCKA?
Det är ett mini-tema i RESURSBANKEN denna gång;
inte mindre än fyra texter behandlar ämnet.
För det första ett avsnitt ur en bok som ännu inte släppts på marknaden,
nämligen ”Den eviga matchen om lyckan”, av idéhistorikern
Johan Norberg, som här ringat in en del av de senaste forskningsrönen kring lycka. Du är alltså en av de första som läser ett utdrag ur den här nya boken!

Så en text från Christophe Andrés ”Inte perfekt, men fri och lycklig”. André är psykiater med inriktning på KBT, Kognitiv Beteende Terapi. ”Inte perfekt, men fri och lycklig” blev en stor succé Andrés hemland Frankrike och fann 2006 tidskriften Psychologies pris som bästa självhjälpsbok.

För det tredje ”Är du lýcklig nu”, av Barbara Berger, med underrubriken Granska dina berättelser, där berättelser är historier som vi gärna berättar för andra och för oss själva och som vi ”hänger upp” vårt liv på – kanske i onödan. Exempelvis att vi inte kan göra A eftersom en gång i tiden upplevde jag B, och B hindrar mig för all framtid att göra A.
Berger menar att vi bl.a. genom att använda oss av Byron Katies klassiska ”fyra frågor och en vändning” kan ifrågasätta våra egna historier, och i det här nämnda fallet våra inre monologer som handlar om oro.

ORO SOM SIGNALER TILL KONSTRUKTIVA FÖRBEREDELSER
Berger menar att vi faktiskt slösar bort en stor del av våra liv genom att oroa oss, eftersom oron till största delen är obefogad samt (vilket icke är att förglömma) eftersom oron tvärtom förvärrar för oss mer än hjälper oss genom att hålla oss kvar på en mindre konstruktiv tankeenerginivå.

Vad som är konstruktivt är däremot att söka skilja så att säga obefogad oro från möjliga händelser i framtiden som behöver vår förberedelse. För
att exemplifiera: om jag skall övernatta på kalfjället i Västerbotten är det
faktiskt en risk att jag skulle kunna frysa ihjäl om jag inte är tillräckligt varm och skyddad.
Alltså behöver jag förbereda mig genom ett lämpligt tält, lämplig, varm sovsäck och värmande kläder, möjligheter till att göra upp eld. etc.

Det handlar alltså inte om att ignorera själva ”varningssignalerna” som vi kontinuerligt får från det undermedvetna, men däremot om att just åtskilja de varningssignaler som har hög grad av fog för sig från dem som har en låg grad av fog för sig till att vara i princip icke-förutsebar hursomhelst (som att exempelvis ramla ned i ett hål i en dåligt upplyst gata).

LYCKAN ÄR LÄTTFLYKTIG
Men lycka då?
Lycka är, liksom den romantiska kärleken, lättflyktig och uppenbarligen svår att ”hålla fast” med viljan. Det problemet har uppmärksammats inte bara av västvärldens moderna psykologier och forskare inom psykologi utan har självfallet varit i tidlöst problem som filosofer och religiösa förgrundsgestalter grubblat över och uttalat sig om.

Lycka har ibland kopplats till att leva upp till moraliska dygder, ibland till njutningsmedel, allt från alkohol till opium, ibland till from, puritansk Gudsdyrkan, ibland till ohämmad sexuell utlevelse, ibland till ett balanserat sinne där inga extrema yttringar erkänns.

LYCKOUPPLEVELSE ÄR KOPPLAT TILL BEHAG -
"OLYCKAUPPLEVELSE" ÄR KOPPLAT TILL OBEHAG
Själv tycker jag att en passande koppling finns mellan lycka och behag. Vad som är lycka är alltid förenat med behag, och då kan vi fråga oss:Vad är det som, framförallt långsiktigt men även temporärt och tillfälligt, ger oss behag i livet?

Vi vet att många kortsiktiga behag är destruktiva, även om det är ”sött” för stunden så kommer det ”surt” efter ibland – om vi inte är uppmärksamma!
Medan det långsiktiga behaget i princip kommer att stödja mig i min generella mänskliga utveckling, eftersom det bygger på bärande universella principer.

Vi kan alltså börja ”sortera” – vilket inte behöver betyda att vi avsäger oss från alla kortsiktiga njutningar, som sagt, utan ju mer medvetna vi blir om olika konskevenser av behag för stunden, desto lättare är det att välja till och välja bort..

SOCKERBEROENDE SÅSOM LÅNGSIKTIGT OBEHAG
Att exempelvis äta en stor prinsesstårtbit en gång i månaden är sannolikt en upplevelse av temporärt behag och därmed lycka.
Att däremot hela dagen småäta kakor, kex, bullar, mazariner och chokladpraliner är sannolikt destruktivt, om det sker under en månad, då det höga socker- och mättade fettintaget menligt påverkar organismens funktioner. Det tornar upp sig till ett långsiktigt obehag.

Vi kommer då att röra oss från den njutning som finns i den kontrasterande upplevelsen av att äta en prinsesstårtbit en gång i månaden till en slags ”inflation” i sötsaksupplevelser; det är som om vi förlorar själva essensen i behaget, i själva lyckoförnimmelsen, och istället växer sig ett vad som brukar kallas addiktivt beteende fram; en beroenderelation till sötsakerna, som kan sluta på liknande sätt som med vissa har upplevt mötet med alkoholen. För att använda en bild: ”Först äter du sötsakerna, sedan äter sötsakerna dig.”

FLERA SLAG AV LYCKOUPPLEVELSER
Lycka har många fasetter inom många områden. Lycka i närrelationer, lycka i familjerelationer, lycka som en existentiell naturupplevelse eller en genomgripande andlig upplevelse.

Vad som förenar de flesta av dem är att de just är förgängliga, de rör på sig, eller – sagt på ett annat sätt – vi får in upplevelsen i vårt sinne, och sedan tonar den ut igen, försvinner.
Det är bara en tidsfråga. Inget blir vid det som varit…

Även lyckokänslor som vi absolut tror skall kunna vidmakthållas – exempelvis vid ömsesidig förälskelse – kommer att tona bort och/eller få en annan form, en annan gestalt.

Lyckans flyktiga natur är en källa till frustration och rädsla.
Vi försöker ofta försäkra oss om att lyckan finns med oss – men ack:
få har lyckats med detta, åtminstone om vi med lycka avser just en förnimmelse som strålar genom hela kroppen och hela psyket kontinuerligt. Ja, till och med de som fått ”nåd”-upplevelser av en predikant eller de som fått ”initiationer” av en guru och då upplevt en speciell extas, kommer vanligtvis att snartnog uppleva en dämpning av denna upplevelse av att vara ”hög” av lyckokänslor.

VARFÖR TONAR LYCKOKÄNSLAN AV?
Det kan vi tala mer om, men utrymmet och tiden tillåter oss här inte att fördjupa oss i detta, mer än att nämna, att om vi ser vårt medvetande som en slags transformatorstation som omvandlar andlig energi till fysisk nervenergi kan vår hjärna bara tåla en viss grad av andlig kraft eller energi. Blir det för stark kraft kan det bli överslag eller ”kortslutning”.

NATURLIGT SKYDD MOT ALLTFÖR STARKA ENERGINEDSLAG
Vi har ett naturlig skydd mot ett sådant överslag, men det kan övertrumfas av vår vilja. Och därför har också de vise genom tiderna manat till försiktighet när det gäller andliga övningar: i det gamla Indien fanns, enligt skriftliga källor, alltid lärjunge-guru-traditionen som en garanti att adepten inte gick för snabbt fram; andlig utveckling handlar om att integrera kunskaper och talanger och förmågor, vilket är en organisk process, och därför en som inte helt enkelt kan styras av vår vilja. Det finns ingen ”snabb-frälsning”, är lärdomen.

Vi skall nu som sagt inte gå mer in på det området, utan här bara anknyta den andliga lyckoförnimmelsen till temat i Resursbanken.

KONTRASTPRINCIPEN
Vi kan säga, att vi vet mer om vad ”olycka” innebär än om vad ”lycka” innebär, så genom att vi letar efter kontrasten till ”olycka” hittar vi lättare den temporära eller tillfälliga lyckan eller behaget.

Mycket enkelt: får vi tandvärk är vi olyckliga och vet genast att vi kommer att bli lyckliga(re) när vi varit hos tandläkaren.
Men det visst vi inte tidigare, förrän vi kände smärtan.
På motsvarande sätt finner vi genom ”olyckan” lyckan:
Har vi tappat nyckeln till lägenheten är det plötsligt lycka att hitta samma nyckel.
Har vi trott oss förlorat vår stora kärlek, men han/hon plötsligt kommer tillbaka till oss känner vi sannolikt lycka.
Har vi varit hungriga, känner vi säkert en viss grad av lycka i form av behag i att äntligen kunna äta.
Har vi varit inspärrade i fängelse, är lyckan sannolikt att komma ut därifrån.
Har vi blivit mobbade, är lyckan eller en del av den förmodligen att plötsligt bli genuint uppskattad och omtyckt.
Har vi varit deprimerade under en lång tid, är det sannolikt, att när det sinnestillståndet förändras och lättar, vi också känner en slags lycka.

UPPLEVELSEN AV LYCKA OCH ”OLYCKA” BETINGAR VARANDRA
Sammanfattningsvis: är upplevelsen av lycka och olycka betingade, beroende av varandras existens, och vi kan därför inte leva HELT utan obehag eller ”olycka”, men medan vi utforskar detta området kan det beskrivas som att våra sinnesredskap förfinas för varje distinktion, varje skillnad eller sortering som vi gör, och därmed behöver vi också allt mindre ”påtryckningsmedel” eller obehag eller ”olycka” för att justera vår kurs, och i allt högre grad uppleva lycka; en lycka som då snarare är beroende på en ökad känslighet mer än att det är en ”volymmässigt” starkare lycka (även om effekten blir densamma). Något av detta tar Sture Emby upp i sina essenstankar som avslutar detta Nätverksbrev, ”Tankar om fröjd och lycka”, som en del av lyckotemat.
--
I övrigt fortsätter kurs-, workshop- och coachingverksamheten.
Undersök gärna om det är något längre fram som du finner att du känner dig attraherad av, eftersom ju tidigare du anmäler dig, ju mer rabatt får du, som bekant.
Till Göteborgsvännerna passar j. på att skriva, att det finns en möjlighet at lägga in en kurs 26-27 september. Skriv gärna och tipsa vilken kurs du skulle föredra isåfall.
--
Hoppas att du finner något värdefullt i texterna.
Och så får vi se….Kanske vi möts i sommar!

J

Hjärtlig hälsning

gma


INNEHÅLL:


1. INTRODUKTION (Ovan)
2 THE SECRET-HEMLIGHETEN
Lör 18 juli – Sön 19 juli MALMÖ
Lö 12 sept – Sön 13 sept. AVESTA, DALARNA (full)
3. NYTT: KÄRLEK TILL KROPPEN
Må 25 juli – Sö 26 juli MALMÖ.
4. NY, REVIDERAD KURS!: VÄCK JÄTTEN INOM DIG!
(baserad på ANTHONY ROBBINS klassiker med
samma namn, som nu kommit ut på svenska.)
Lö. 1 aug. – Sö 2 aug. MALMÖ.
5. THE SECRET II VÄLSTÅNDSMEDVETANDE.
8-9 augusti MALMÖ
6. DE ELVA ANDLIGA NATURLAGARNA SOM
FÖRÄNDRAR DITT LIV Lö 15- Sö 16 aug. MALMÖ
Lö 22- Sö 23 augusti SJÄLSÖ, GOTLAND
7. HYPNOS OCH DET UNDERMEDVETNA.
Lö 29-Sö 30 AUG. STOCKHOLM (3 platser kvar!).
8. LÄR DIG SILVA-METODEN
5-6 sept. MALMÖ.
9. RESURSBANKEN I: ÄR SISYFOS LYCKLIG? av Johan
Norbeg.
10.RESURSBANKEN II: ÄR DU LYCKLIG NU? av Barbara Berger.
11.RESURSBANKEN III: PRAKTISK VÄGLEDNING I ATT
ACCEPTERA SIG SJÄLV. Av Christophe André.
12.. E-DISTANSKURSEN THE SECRET I PRAKTIKEN
13 . E-DISTANSKURSEN TSII –
VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
14. DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN – BOKPROJEKT.
15. 2000-TALETS PSYKOLOGI:
Coaching och meningsinriktad terapi.
16. TELEFONBASERAD COACHING.
17.”COACHEN KAN KOMMA” – till dig, hemma el.
på jobbet.
18. ÖVRIGA MEDDELANDEN
19. TILL SIST…HEMMA-HOS-FÖREDRAG!
samt: STURE EMBY: TANKAR KRING FRÖJD OCH
LYCKA.


---
1.
(Introduktion; ovan)


2.

SOMMAR-MÖJLIGHET att gå THE SECRET-kursen!
THE SECRET- HEMLIGHETEN
- den ”magiska” kursen –
Lö 18 juli – Sön 19 juli MALMÖ. Norra Vallgatan 90.

(Lö 12 sept – Sön 13 sept. AVESTA, DALARNA. )
(fulltecknad)

Pris: 1.490 kr inkl. 25% moms (1.192 kr plus 298 kr moms)
INKLUDERAR 50-sidigt kurshäfte, kaffe, frukt och kakor under kursen.
Om….

Att lämna gamla destruktiva tankemönster i ditt förflutna och istället anamma den ENERGI som finns tillgänglig ”bortom” vanetänkandet.

Att skapa ett VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
(= känna en ökad tillit till din förmåga att skapa eller balansera pengar, som i denna utbildning ses som en form av energi, en kraft.)

Att attrahera ditt PERFEKTA ARBETE
(= där du känner att du kommit på rätt plats/i rätt funktion).

Att FÖRBÄTTRA ALLMÄNHÄLSAN och/eller att underlätta läkande av specifika obalanser i kroppen.

Att LÖSA ”till synes omöjliga” PROBLEM i ditt liv.

Att HITTA MÄNNISKOR SOM PASSAR DIG att samarbeta med och/eller leva med.

Att FRIGÖRA dig från SKULD, GAMMAL VREDE och KÄNSLAN AV MINDREVÄRDE: DU ÄR PERFEKT!

Att GE DIG SJÄLV TILLÅTELSE ATT SKAPA VAD DU ALLTID ÖNSKAT DIG FRÅN DITT HJÄRTA.


Kursröster:

"Två fullmatade dagar som jag i framtiden troligen kommer att säga vara de dagar då mitt liv ändrades i rätt riktning! "
- Lena, Malmö

” Tusen tack igen för en helt fantastisk helg med The Secret! Jag fick så mkt energi och hade en toppen bra dag igår, och idag blir den ännu bättre!!
-Åsa, Höllviken

Jag är fortfarande förundrad över vilken kraft jag känner efter kursen, det har också varit en del tårar, men så bra då!!! Tack än en gång, du är en fantastiskt duktig pedagog också. M.A., Stockholm.

”Tack för en fantastisk kurs. Jag går fortfarande på moln efter den insikt du gav mig.”
-Ywonne
-
Jag känner mig idag som en mer lugn person – jag är fortfarande förundrad över känslan men njuter varje minut. TACK !
- Anna.

”Jag gick din secret kurs i Köping i november. Tack för en oerhört givande kurs. :O) Jag har fått tillbaka pengar antar jag då kunder kommer in till mig och vill handla utan att jag ansträngt mig, det är väl ett av sätten man kan få tillbaka pengar på ?! ” - J. G.

”Vill bara tacka för en fantastisk kurs som gett så mycket inspiration och glädje. Det här funkar helt otroligt bra, bara man vet vad det verkligen är man önskar sig och vad man har för mål. Rekommenderar The Secret-kursen till alla. Den gör bara gott.”
- A.O.

HUR DU ANMÄLER DIG:

Du anmäler dig som vanligt genom att isåfall balansera kursavgiften
till 609 83 52 – 5 (gma action).
Du får en bekräftelse att det finns plats och att du därmed är med.
I händelse av att du nödgas avboka pgr av sjukdom etc. återbetalas hela kursavgiften till dig (om du ej önskar ge platsen till någon annan intresserad) via det konto varifrån det kommit.



3.
NYTT:
KÄRLEK TILL KROPPEN
(f.d. kursen ”SUND VIKT-SUND HÄLSA”)

Lördag 25 juli 10-17 och Söndag 26 juli 10-17
Sista dag för anmälan må 20 juli!
Plats: Åsa Reiki & Massage.
Ribersborgsvägen 14 C, 1 tr.
vid FRIDHEMSTORGET.
Pris: 1.290 kr inkl. 25 % moms.
Inkluderar ett 40-sidigt KURSHÄFTE,
som skickas till dig via e-posten före kursen.
Högst 10 personer.

INTRODUKTION….
NEJ, detta är INTE någon ”bantningskurs”!Därför att...
ALLT ”bantande” är FÖRSLÖSAD TID*, FÖRSLÖSADE PENGAR om det inte handlar om ett program som är genomfört med….

A. en grundläggande KÄRLEK till kroppen ochB. utan en FÖRSTÅELSE för hur vår inre mentala ”blåkopia” av hur vi skrivit in det sätt som kroppen ”ska” se ut (en tankematris) och fungera så ödslar vi tid.
Miljarder dollar och kronor viks varje år på olika bantningsprodukter, som nästan alla utgår från principen ”utifrån och in” istället för ”inifrån och ut” – som är den enligt esoterisk tradition enda riktigt hållbara processen för att skapa BESTÅENDE förändringar.

Ja, visst kan förändringar skapas med bantningspreparat och olika bantningsprogram, men ofta, ja mycket ofta, kommer ”viktproblemet” tillbaka efteråt, när vi ”släppt kontrollen”, när vi släppt dieten, pulverprogrammet, vad det nu än är. Det finns också förvisso arvsanlag för fetma, det finns konkret sjukdomsbaserad fetma och annat liknande, men det kommer vi inte att fokusera på den här kursen. Vi sysslar här med ”normalproblem”, om uttrycket tillåts, vi sysslar med våra i-landsbetonade problemmönster gällande kost, hälsa, motion, stillasittande, vikt, övervikt, m.m.

I den här kursen går vi alltså igenom just hur förändra attityden till kroppen samt undersöker vår egen inre mentala ”blåkopia” för vår kropp.
Däremot kan kursen självklart fungera som ETT KOMPLEMENT till vilket som helst viktminskningsprogram som du själv tror är bra för dig. (Det är denna tro, som är essensen i varje dietprogram, och det är därför människor kan gå ner i vikt baserad på två stycken i sig helt motsägande viktminskningsprogram!)

Essensen är dock inte program A eller program B eller C utan att LÄGGA OM KURSEN TILL ETT FRISKARE OCH HÄLSOSAMMARE LIV, och detta är ETT PROCESSARBETE och inget målarbete.

Process är något som pågår dagligen och stundligen, medan mål antingen fylls eller inte. Dock är det förstås konstruktivt att vi använder oss av olika mål PARALLELLT med att vi agerar och arbetar processinriktad. Det speciella är bara, att ej tro att något är ”klart” därför att ett visst mål har uppnåtts inom hälsa-området en gång.

Det fortsätter även nästa dag! Och nästa! och nästa! I varje NU-ögonblick står vi inför valet att välja tankar som antingen fungerar destruktivt för oss, eller konstruktivt.
Därför handlar det också, och kanske framförallt om…
ETT SÄTT ATT TÄNKA,
ETT SÄTT ATT KÄNNA
ja just det….
ETT SÄTT ATT FÖRHÅLLA SIG, RELATERA SIG…

mer än någon specifikt, avgränsat metod medan början, mitt och slut.

Så….

Vi understryker dock än en gång, att detta EJ ÄR EN BANTNINGSKURS, utan att vårt fokus under dessa två dagar ligger på....

+ HUR FÖRÄNDRA DIN INRE MÅLBILD SÅ ATT DU FRIGÖR DIG FRÅN ”ATTACK”-TANKAR.
+ HUR DU KAN FÖRBÄTTRA RELATIONEN MELLAN DIG SJÄLV (DIN SJÄL) OCH DIN KROPP.
+ HUR DU DAGLIGEN KAN GE DIN KROPP EXTRA LIVSENERGI
+ FÖRLÅT DIN KROPP OCH MÅ BÄTTRE!
+ VISUALISERINGSÖVNINGAR ingår; ”Världshärskare”-visualiseringen och
”Jag ser dig”-meditationen.
+ PERSONLIG COACHING UNDER KURSEN ingår.
+ METODIK FRÅN BOB PROCTOR, LOUISE HAY och MIRAKELKURSEN ACIM/EKIM, samt ur gma:s verksamhet.

EARLY-BIRD-RABATT är möjlig: 1.090 SEK.
Du skriver isåfall en rad senast to. 16 juli till
gunnar-martin.aronsson@bredband.net
och balanserar direkt via PG 609 83 52-5.
Du får en bekräftelse och är med.

” Att bekämpa fetma är ett slöseri med tid och energi.
Dieter fungerar inte. I samma minut som du avslutar dieten kommer vikten att gå tillbaka upp.

Men, att älska och acceptera dig själv, att hysa tillit till livsprocessen och att känna sig trygg och säker i detta eftersom du då känner kraften i ditt eget sinne – det skapar den bästa dieten jag känner till.

Gå ifrån en diet av negativa tankar, och din vikt kommer att ta hand om sig själv.”
- Louise Hay, författare, ”Du kan hela ditt liv”, m.fl. böcker.

4.
NYTT:
Uppdaterad!
Nytt kurshäfte!
VÄCK JÄTTEN INOM DIG
Baserad på Tony Robbins bok med samma namn.
Lördag 1 augusti 9.30-18.00 samt
Söndag 2 augusti 9.30-17.00.
Sista dag för anmälan må 27 juli.
Norra Vallgatan 90. MALMÖ. 3 tr. Konferenslokal.

Tony Robbins är vanligtvis ansedd som en av de främsta coacherna i världen. I boken VÄCK JÄTTEN INOM DIG, som sålts i över en miljon exemplar sedan dess utgivning 1991 sammanfattar han sina kunskaper från baserat på bland annat sitt ha samarbetat med JIM ROHN, USA:s ”grand old man” inom personlig utveckling (tillsammans med Bob Proctor) JOHN GRINDER, NLP:s ene skapare.

Vi passar här på att presentera en uppfräschad kursvariant av gma:s kurs, som anknyter och firar att boken nu också aktualiserats genom sin svenska edition!

Ur kursinnehållet…

+ KRAFTEN I FATTA KONGRUENTA BESLUT
+ HUR ANVÄNDA DINA KÄNSLOR ISTÄLLET FÖR
ATT DINA KÄNSLOR ”ANVÄNDER” DIG.
+ ÖVERTYGELSENS KRAFT – VERKLIGHETSFILTER;
+ KÄNSLOR SOM SIGNALER TILL HANDLING
+ ORDENS KRAFT –
Vad använder du egentligen vanemässigt för ord i din vokabulär?
Vet du att ord bär kraft eller energi, baserat på din avsikt?
Ger dina ord kraft att förändra din verklighet eller håller de kvar dig i tillstånd som du egentligen vill komma ur?
Välj ord som ger dig och andra positiv energi!
+ HUR KONTROLLERA DITT SINNESTILLSTÅND.
+ HUR DU STÄLLER KRAFTGIVANDE FRÅGOR
+ HUR DU OMFOKUSERAR FRÅN VAD SOM FÅR DIG ATT MÅ DÅLIGT TILL VAD SOM FÅR DIG ATT MÅ BRA.

+ HUR DU KAN ANVÄNDA DIN KROPP FÖR ATT GENAST FÖRÄNDRA DITT SINNESTILLSTÅND!
+ LIVSVÄRDEN – DEN PERSONLIGA KOMPASS
+ MINNESMODELLEN FÖR ALL EGENINTIERAD FÖRÄNDRING:
Pris: 1.490 kr inkl. 25% moms. (1.192 kr plus 298 kr moms)
Inkluderar 50-sidigt KURSHÄFTE, kaffe/te, frukt och kex under kursen.
Kursen är PRAKTISKT inriktad och innehåller därför olika övningar; allt för att du verkligen skall kunna ”greppa” där här kursen.
Teoretiska kurser i personlig utveckling är i princip bortkastad tid, eftersom det enda som skapar real förändring inom den här sektorn är ATT GÖRA DET, ATT HANDLA, AGERA! Detta skapar de nödvändiga ERFARENHETERNA som BYGGER UPP DINA TALANGER.
ATT LÄSA OM PERSONLIG UTVECKLING ÄR BRA,
ATT GÖRA ÖVNINGARNA BÄTTRE
ATT GÖRA ÖVNINGARNA METODISKT BÄST!
Detta är också utgångspunkten för denna och andra gma-kurser:
Anmälan nu:
1. Skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net
2. Du får en prel. bekräftelse och när balansering skett även en definitiv bekräftelse Önskar du skrivet kvitto, kan detta ges i samband med kurs. Vid ev. avbokning hela summan åter.
ÖNSKAR DU RABATTMÖJLIGHETER? Det är möjligt.
Du balanserar isåfall kursavgiften via PG 609 83 52-5
…senast to. 16 juli och du går för 1.190 kr!

ANTHONY ROBBINS baserar sig på NLP.

Vad är NLP?

Här besvarar JOHN GRINDER, Tony Robbins lärare, den frågan:

http://www.youtube.com/watch?v=hJzO5x6ko6w&NR=1

Här besvarar RICHARD BANDLER, NLP:s andre medskapare, frågan
http://www.youtube.com/watch?v=8vlcsFJyEXQ&feature=related


5.
SOMMARMÖJLIGHET ATT GÅ…
THE SECRET II –
VÄLSTÅNDSMEDVETANDE

Lördag 8 augusti kl 10.00-17.30 –
Söndag 9 augusti kl 10.00-17.00.
Plats: Norra Vallgatan 90, MALMÖ.

Sista dag för anmälan må 3 aug.

VÄLSTÅNDSMEDVETANDE är en PRAKTISK KURS, helt fokuserad på de ämnesområden inom den större ramen som DU SJÄLV önskar ta upp.
Vi kommer att gå igenom ämnen som:


+FATTIGDOMSMEDVETANDE-VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
TA REDA PÅ DIN ”EKONOMISKA BLÅKOPIA” - OCH HUR VI ÄNDRAR DEN...

+HUR DIN FAMILJ PÅVERKAT DITT UNDERMEDVETNA TÄNKANDE
OCH HANDLANDE KRING PENGAR.

+ PENGAR OCH DESS CENTRALA RELATION TILL PENGAR.
+INDIVIDUELL TEMATISK BELYSNING
Ex. Skuld över brist på pengar. Skuld över överskott på pengar.
Ex. Förakt för pengar. Förakt för dem som har pengar.
Ex. Ekonomiska konflikter, ”vem ska betala?” i relationer.

+HUR DU KONTAKTAR DITT UNDERMEDVETNAS ”PROGRAMMERINGSCENTRAL” – enda belagda sättet att skapa djupgående förändringar i vårt beteende.

+ VARFÖR VI INTE KAN ATTRAHERA VAD VI HYSER OVILJA EMOT

+VARFÖR TACKSAMHET OCH FÖRLÅTELSE ÄR ACCELERATORER FÖR VÄLSTÅND

+ VARFÖR GIRIGHET INTE ÄR ETT UTTRYCK FÖR VÄLSTÅNDSMEDVETANDE.

+ VARFÖR LOTTERIVINSTER HAR BÅDE FÖR- OCH NACKDELAR.

+VARFÖR PRINCIPEN ”TIONDE” OFTAST INGÅR SOM EN KOMPONENT I SANT VÄLSTÅNDSMEDVETANDE.

+ ”ENERGIOMDIRIGERAREN” TEKNIK FRÅN BURT GOLDMAN



Om the Secret II-kursen:

"Jättestort TACK TACK TACK för en fantastisk helgkurs den 24 o 25 nov i The Secret II. Jag tyckte att the Secret I var fantastisk och mkt givande men The Secret II var helt enkelt en otrolig upplevelse och med Dig Gunnar som coach; det är svårt att beskriva det måste man uppleva för att förstå hur bra det var och hur mkt det gav."- G.T., Vellinge, Skåne.

Vi är helt nöjda och laddade med ny energi för att utforska hur vi kan skapa våra liv. :-)
-Kerstin o. Liza.
Pris: 1.490 kr inkl. 25% moms
Rabattmöjligheter om balansering direkt till PG 609 83 52-5 (gma action)
Senast to. 16 juli 1.190 kr inkl 25% moms.

INKLUDERAR 50-sidigt kurshäfte, kaffe, frukt och kakor under kursen.

6.

BORTOM THE SECRET…
DE ELVA ANDLIGA NATURLAGARNA SOM FÖRÄNDRAR DITT LIV
A.
Tid: Lördag 15 aug 10.00-17.30 Söndag 16 aug 10.00 -17.00
Plats: Norra Vallgatan 90, konferenslokal. Malmö.
B.
Tid: Lördag 22 augusti, Söndag 23 augusti. SJÄLSÖ, GOTLAND. Ö-kontaktperson: Evy Nymoen mail: mammy_free@live.se
Pris: 1.490 SEK inkl. 25% moms.
I denna kurs går vi igenom följande elva andliga naturlagarna:
+ Lagen om Tänkande
+ Lagen om Tillgång
+ Lagen om Attraktion
+ Lagen om Mottagande
+ Lagen om Tillökning
+ Lagen om Kompensation
+ Lagen om Icke-Motstånd
+ Lagen om Förlåtelse
+ Lagen om Offer
(Lagen om avstående till förmån för en högre nivå.)
+ Lagen om Lydnad
Lagen om anpassning till livslagarna)
+ Lagen om Framgång

Lagen om attraktion är grunden för THE SECRET, som i sin tur kan ses som en del av Lagen om karma, men Lagen om attraktion kan också differentieras, sorteras, på ett sådant sätt, att vi förstår än mer om livslagarna. Med hjälp av BOB PROCTOR och MARY MORRISEY:s konkreta genomgång får vi här möjlighet till det.
Du inbjuds att genast praktisera dessa lagar på ditt eget liv – vilket är det enda sättet att förstå dessa principer eller lagar.
Att ”läsa sig till dem” går knappast; vi behöver förkroppsliga dem, pröva dem i vardagen, påminnas om att de är aktiva i varje ögonblick.
Både BOB PROCTOR och MARY MORRISEY är inspirerade och påverkade av författaren RAYMOND HOLLIWELL, vars verk ”Working with the Law” (där Law också kan utskrivas som Universum, Universell Intelligens eller Gud, vilket ord som passar just dig bäst. Det centrala är att ”lag” är detsamma som ”naturlag” och att känna till dessa är begynnelsen till att…


- FÖRSTÅ MIG SJÄLV OCH SIN EGEN LIVSVÄG
- FÖRSTÅ HUR JAG GENOM ATT TA HÄNSYN TILL DESSA 11 LIVSLAGAR KAN ÖKA MIN LIVSKVALITÉ
- ÖKA MIN MEDVETENHET OM ATT JAG HAR BETYDELSE FÖR ANDRA MÄNNISKOR.
- KÄNNA ATT FRAMGÅNG ÄR OUNDVIKLIG
- AKTIVERA MIN INTUITIVA KAPACITET I DET UNDERMEDVETNA
-
Tillsammans skapade Bob och Mary materialet ”THE 11 FORGOTTEN LAWS”, och det är på basis av detta stoff som gma här presenterar helgkursen.
Vi utforskar de elva andliga naturlagarna via kurshäftet och via flera meditationsövningar. Kursen är, som alltid, inriktad på att söka ge DIG något värdefullt inom just DITT område, vad som känns som det viktigaste för dig, och därför har vi högst 11 deltagare.
Tystnadsplikt för att optimera din trygghet.
Pris: 1.490 SEK inkl. 25% moms. (1.192 kr plus 298 kr moms)
INKLUDERAR KURSHÄFTE, kaffe, frukt och kex under kursen.
EARLY BIRD-MÖJLIGHETER FINNS!
Balansera till PG 609 83 52- 5 (gma action)
FÖR MALMÖKURSEN senast tors. 16 juli och du går för 990 SEK!
För GOTLANDSKURSEN senast tors. 23 juli och du går för 990 SEK!
Högst 8 ytterligare deltagare.
Du får en bekräftelse att det finns plats och att du därmed är med.
I händelse av att du nödgas avboka pgr av sjukdom etc. återbetalas hela kursavgiften till dig (om du ej önskar ge platsen till någon annan intresserad) via det konto varifrån det kommit.

Vill du veta mer innan du bokar kurs?
SE OCH LYSSNA TILL NÄR BOB PROCTOR GÅR IGENOM
LAG NUMMER 7.
THE LAW OF SACRIFICE/LAGEN OM OFFER
http://www.the11hiddenlaws.com/sacrifice-7/


7.
HYPNOS
- och Det Undermedvetna...
En introduktionskurs för dig som vill veta och uppleva mer…!

Tid: Lördag 29 aug. 9.30-17.00
Söndag 30 aug. 9.30-17.00
STOCKHOLM.
Pris: 1.490 kr inkl. 25% moms,
40-sidigt KURSHÄFTE, kaffe, frukt, kakor.
Plats: Prel. Studieförbundet NBV, Jungfrugatan 5, Östermalmstorg, Sthlm.
OBS: ”Early Bird”-rabatter är möjliga, om du balanserar över PlusGirokonto 609 83 52-5 (gma action) senast…
Torsd. 30 juli: 990 SEK
Kontaktperson i Sthlm: iréne.jansson@hotmail.com
Idag 12 juli finns ENDAST
3 stycken ytterligare platser!


Välkommen!


8.
NYTT:

LÄR DIG SILVA-METODEN:
En introduktionskurs i dynamisk meditation från José Silvas forskning.
Lördag 5 sept 10.00-17.00
Söndag 6 sept 10.00-17.00
Norra Vallgatan 90, MALMÖ, II trappor.


Vi kommer under dessa två dagar att gå igenom bl.a.
+ Kort teorisk och historisk genomgång av José Silvas arbete
+ Metoden för att nå ALFA-tillståndet – grunden.
+ DYNAMISK MEDITATION – praktisk introduktion i flera faser.
+ Ytterligare metodik från BURT GOLDMAN, ”The American
Monk”– 80-årig sakkunnig inom Silvatraditionen som också
utvecklat egna meditationsformer.
+ TRE-SCENS-TEKNIKEN för problemlösning
+ INSOMNINGS-TEKNIKEN
+ VAKNA-UTAN-KLOCKA-TEKNIKEN
+ SJÄLVHEALINGINTENSIFIERING via ALFA-arbete
+ TREFINGER-PROGRAM-TEKNIKEN
Pris: 1.490 kr inkl. moms. (1.192 kr plus 298 kr moms) Rabattmöjligheter
SUPER EARLY-BIRD-rabatt: Balansera till PG 609 83 52-5
senast 23 juli och du går för 790 SEK!

Anmälan:
a.Skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net
Du får en bekräftelse härifrån.
b. Balansera kursavgiften. Skriv namn och kursnamn.
c. Du har plats på kursen!

I händelse av att du nödgas avboka pgr av sjukdom etc. återbetalas hela kursavgiften till dig (om du ej önskar ge platsen till någon annan intresserad) via det konto varifrån det kommit.

Instruktören gma har bakgrund som Silva Graduate och Silva Ultra Seminar Graduate och har studerat och applicerat materialet sedan slutet av 1980-talet.

Vill du veta mer om Silva?
Här har du en länk:
http://www.silvalifesystem.com/index_lpo?sr=1&prid=10251&gclid=COiRsMSBv5sCFVATzAod81PIBA

Hjärtligt välkommen!

9.
RESURSBANKEN I:
Är Sisyfos lycklig?
I vilket vi undersöker mysteriet med den försvunna lyckan.
av Johan Norberg.

/Utgår på grund av rättighesskäl på bloggen./
--
av Johan Norberg. Ur Den eviga matchen om lyckan. Natur och Kultur2009.
Urval och viss redigering av gma.




10.
RESURSBANKEN II:
Är du lycklig nu?
Granska dina berättelser!
av Barbara Berger

/Utgår pgr av rättighetsskäl på bloggen./
--
av Barbara Berger.
ur: Är du lycklig nu. 10 sätt att leva ett lyckligt liv.
Övers. Alf Galfvensjö. ICA Bokförlag.


11.
RESURSBANKEN III:
PRAKTISK VÄGLEDNING
I ATT ACCEPTERA SIG SJÄLV.
Ur: Inte perfekt, men fri och lycklig.
av Christophe André

/Utgår av rättighetsskäl på bloggen./
--
Av Christophe André
Inte perfekt, men fri och lycklig.
Övers. Pär Svensson. Urval och viss bearbetning gma.
Natur och Kultur 2008.


12.

SOMMARLÄSNING?

E-POSTAD DISTANSKURS I…
”THE SECRET-HEMLIGHETEN
-I PRAKTIKEN”
START: NÄRSOMHELST!
FÖR DIG SOM HAR DET PRAKTISKT KNEPIGT ATT KOMMA TILL EN IRL-KURS KAN DETTA VARA ETT ALTERNATIV.
Baserad på källorna till filmen och boken The Secret.

NU: Över 400 A4-sidors material! INKLUDERAR
+ ARTIKEL OM BAKGRUNDEN TILL THE SECRET ( 18 sidor)
+ ARTIKEL OM WALLACE WATTLES (av gma)
+ KURSHÄFTET FÖR THE SECRET (50 sidor). MED UPPGIFTER.
+ KURSHÄFTET “SÅ MOTIVERAR DU DIG” MED UPPGIFTER.
+ MINI-KURS I VÄLSTÅNDSMEDVETANDE (förberedande).
+ Översatta och kommenterade passager av Wattles och Haanel.
+ Inkluderar KORRESPONDENSMÖJLIGHETER
under de 4 veckor kursen varar!

Med följande bonusar:
+ WALLACE WATTLES e-bok The Science of Getting Rich – grunden!
(80 sidor)
+ CHARLES HAANELS e-bok The Master Key System Från 1917.

Dessutom lite extra-extra-bonusar:
+ Nytt: POWERFUL WAYS TO SHARPEN YOUR MEMORY.
+ Nytt: HOW TO FEEL POWERFUL IMMEDIATELY Mike Brescia. 4 sidor.


Under c:a 4 veckor får du kursmaterial om THE SECRET-HEMLIGHETEN I PRAKTIKEN till din uppgivna e-postadress och du är under kursen välkommen att korrespondera under hela perioden med kursledaren om ditt möte med materialet.
Sänds som viruskontrollerade WORD-attachment och pdf-filer och skrivs ut av din skrivarfunktion eller läses på skärmen.
Korrespondens som inskriven text.

Pris: 650 SEK inkl. 25% moms via PG 609 83 52-5 (gma action)
Alternativ två: 350 SEK inkl. 25% samtligt material
UTAN KORRESPONDENS.
Du kan påbörja kursen NÄRSOMHELST.Anmälan: Gunnar-martin.aronsson@bredband.net


13.
E-POSTAD DISTANSKURS I…
”THE SECRET-VÄLSTÅNDSMEDVETANDE”
START: NÄRSOMHELST!
FÖR DIG SOM HAR DET PRAKTISKT KNEPIGT ATT KOMMA TILL EN IRL-KURS KAN DETTA VARA ETT ALTERNATIV.
Baserad på källorna till filmen, boken samt traditionen bakom THE SECRET.

INKLUDERAR
+ INTRODUKTIONSARTIKEL OM THE SECRET
+ ARTIKEL OM WALLACE WATTLES
+ MINI-KURS I VÄLSTÅNDSMEDVETANDE (förberedande)
+ KURSHÄFTET THE SECRET II – VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
+ E-BOK av Wallace Wattles TSoGR (80 sidor)
+ E-BOK av Charles Haanel – The Master Key System. (211 sid.)
+ Översatta och kommenterade passager av Hill, Wattles och Haanel
….och än mera

NY EXTRABONUS, ”for the Fun of it”:
+ E-BOK Powerful ways to sharpen your memory (60 sidor)
+ Nytt: HOW TO FEEL POWERFUL IMMEDIATELY M.Brecia. 4 sid
+ E-BOK av Bob Proctor – Born Rich. (247 sidor).

Under 4 veckor får du kursmaterial om VÄLSTÅNDSMEDVETANDE till din uppgivna e-postadress och du är under kursen välkommen att korrespondera under hela perioden med kursledaren om ditt möte med materialet. Sänds som viruskontrollerade word-attachments och pdf-filer och skrivs ut av din skrivarfunktion eller läses på skärmen. Korrespondens som inskriven text.

Pris: 650 SEK inkl. 25% moms via PG 609 83 52-5 (gma action).
Alternativ två: 350 SEK inkl. 25% samtligt material UTAN KORRESPONDENS.

Du kan påbörja kursen NÄRSOMHELST.skriv till: Gunnar-martin.aronsson@bredband.net




14.
Pilotprojekt: E-boken
DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN
– Nyckeln till förståelse av ditt liv -

Om du är intresserad av att ta del av gma:s nya bok DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN under dess uppbyggnadsfas, är du hjärtligt välkommen att erhålla boken genom ett abonnemang på kapitlen, som skickas cirka var tionde dag till den e-postadress du uppgivit.

Priset är f.n. 195 kr inkl. moms och balanseras enkelt genom
PlusGirokonto 609 83 52-5.
Vill du abonnera skriver du bara en rad till
gunnar-martin.aronsson@bredband.net
(Kommer du in senare sänds de tidigare skrivna kapitlen i en ”bunt” till dig.)

” Boken är fantastisk! Det känns skönt att tänka på livet som ett äventyr…”
- Birgit H.


15.

LIVSMENINGSINRIKTAD
COACHING OCH TERAPI
- baserad på 2000-talets andligt fokuserade psykologi.


PRIS: 560 SEK inkl. 25% moms för 2, 5- 3 timmar.
SOMMARPRIS 1 JULI-15 AUG: 500 SEK!
Arbetssökande, stud, sjukskr: 400 SEK inkl. 25% moms.
Heldag 10-16: 890 kr (inkluderar guidade meditationer)
TYSTNADSPLIKT praktiseras.
Verksamheten är icke-medicinsk och komplementär till vanlig sjukvård, ej en ersättning för sådan vård.
Möjlighet till hypnosterapi är möjligt, om du så själv önskar.
Par har möjlighet att få för samma pris som för en person.

REFERENSER:

”Gunnar Martin är en fenomenal coach och inspiratör…
Tack från djupet av mitt andliga hjärta! Det känns verkligen som om ALLTING är möjligt i detta nu.”
- Helena, Malmö.
-
”Coaching har jag testat tidigare, men detta var helt annat än jag varit med om. Gunnar Martin lotsade mig fram att se förträngda mönster som lett mig dit jag var idag. Jag blev fullt medveten om hur mitt liv levdes idag. Nu känns det mycket spännande att stå inför arbetet att ta tag i detta. Tack vare de insikter Gunnar Martin gett mig i coachingen och den feedback som följde i samtalet känner jag mig rustad att steg för steg göra de nödvändiga förändringar som mitt inre viskar till mig att jag måste göra. ”Iréne, Stockholm

”…det var en helt underbar coaching.. jag är fortfarande kvar i den rusiga, ljuvliga känslan och insikten av att ha blivit på det klara, ja till stor del i alla fall :-) , med min livsuppgift i detta livet. Allt faller på plats på ett fantastiskt sätt!
- Ylva.

"Ville bara skriva och tacka för timmarna som jag hade med dig inför körslaget! Jag har klarat av det helt utan några känslor av panik eller rädsla och det har varit helt underbart."
- S.N.


TID: C:a 2,5 - 3 timmar per möte.
10.00-12.30 (13.00) fm
13.00-15.30 (16.00) em
17.30-19.30 (20.00) kväll – möjligt vis vissa tillfällen.
BOKNING: gunnar-martin.aronsson@bredband.net
Du får ett mail med DEFINITIV-BOKNING av tid
(detta för att undvika ev. missförstånd vid mobiltelefonkontakt, etc.
Om du önskar kontakt samma dag med gma, ring:
0708-107 992. (Om ej svar, tala in ett meddelande, så ringer j. upp.)
Kvitto kan ges om du balanserar kontakt, annars föredrages balanseringen via PlusGirokonto 609 83 52-5 före eller efter mötet.


16.

TELEFON-COACHING


Priset är f.n.
340 sek inkl 25% moms för ett c:a 60 minuters samtal
(272 kr plus 25% moms)
240 sek inkl 25% moms för ett c:a 30 minuters samtal
(192 kr plus moms)

GARANTI:
Förutsättningen är att du genom denna telefoncoaching upplever ett värde.
Du betalar då till PG 609 83 52-5 (gma action)
Skulle du EJ känna värde efter telefoncoachingen är den att se som gratis.
Du betalar då noll kronor. Inga frågor ställs angående balanseringen.
DET ÄR EN FÖRUTSÄTTNING FÖR DEN HÄR VERKSAMHETEN,
ATT DU KÄNNER ATT DU HAR ERHÅLLIT VÄRDE!

HUR GÅR DET TILL?
Telefoncoaching är möjlig under kontorstid 10-16 må-fred.
Skriv först en rad en tid som du föredrar inom den ramen och helst någon dag eller två dagar före, och om det gäller 30 el. 60 min.

TYSTNADSPLIKT tillämpas.

”…mycket givande.”
- Annica.


17.

”COACHEN KAN KOMMA”
Hembesök nu möjliga inom Malmö-Lund-Helsingborgområdet.

Om du önskar arrangera ett coachingmöte med gma med dig hemma (eller på ditt jobb, kanske du har en firma, och det är lättare för dig att mötas där… Skriv du några rader hit:
gunnar-martin.aronsson@bredband.net
eller ring 040-15 88 98 - så gör vi upp om en tid.
Undertecknad kommer till dig. Vad vi behöver är ett avskilt rum el. lokal på ditt jobb, där du vet att vi kan arbeta koncentrerat utan yttre distraktioner.
Premisserna är i övrigt desamma som under vanlig coaching:
A. Tystnadsplikt
B. Tiden mellan 2.5 – 3 timmar - med undantag av…
priset är 600 kr inkl. moms inom Malmö, och
priset är 700 kr inkl. 25% moms utanför Malmö. – för att täcka resa/tid-faktorn. Du balanserar helst via plusgirokonto
609 83 52-5 efter avslutat möte. Du får kvitto.

BONUS: Om du så önskar, får du även efter vårt coachingmöte en skriven sammanfattning/fördjupning eller några reflektioner kopplade till vårt samtal.

Hjärtligt välkommen att höra av dig!

18.

ÖVRIGA MEDDELANDEN

KAN NÄTVERKSBREVET SÄNDAS VIDARE TILL ANDRA?
Jadå, det går bra att sprida till vänkretsen!
Dock är materialet fortfarande icke-offentligt, på grund av textmässiga rättighetsfrågor, d.v.s. Nätverksbrevet är avsett för ”internt bruk” eller en sluten krets.

AVPRENUMERERA?
Önskar du avprenumerera, är det vänligaste och smidigaste du kan göra är att inte blockera sändningen (då det går åt tid till att söka utreda varför ett mail inte kommer fram) Istället: Skriv en rad till
gunnar-martin.aronsson@bredband.net
så tas din adress bort. Inga övriga frågor ställs.
Du är välkommen att återuppta din GRATIS prenumeration närsomhelst!

NÄTETIK?
Inga mailadresser härifrån sänds vidare i kommersiella syften. SPAM är ett giftstoff som skapar problem för miljoner människor idag. Hög etik eftersträvas härifrån i varje led. Har du fått ett Nätv.brev av misstag – sådant kan ske! – så skriv bara en rad, så tas din adress bort ur utskickslistan.

NÄTSÄKERHET?
Alla Nätverksbrev och kommunikation härifrån skickas iväg kontrollerade
av AVG-antivirus.


OM KURSTIDER:
KURSER KAN, OM SYNNERLIGA SKÄL FINNS FÖR DETTA, FLYTTAS FRAM.
Deltagare som redan anmält sig till kurs kan isåfall nyttja sin plats i den nya kursen, alternativt kompenseras för sin kursavgift. Dubbelkolla gärna tiden.
GMA SKICKAR UT EN BEKRÄFTELSE PÅ KURSEVENEMANGET SAMMA VECKA SOM KURSEN GÅR AV STAPELN.


19.

TILL SIST:
SOMMARFÖREDRAG?
ÄR DU/NI INTRESSERADE AV ETT ”HEMMA-HOS”-FÖREDRAG ? (gäller inom Malmö med omnejd vardagkvällar.)
Om du och dina vänner (minst 5 personer) i juli vill
ha en afton med FÖREDRAG på temat personlig utveckling.
Tid: cirka 1,5 timme samt frågestund 30-45 minuter.
Då är du hjärtligt välkommen att ”knacka på” här!
Priset motsvarar en biobiljett per person, 100 kr, så det torde vara överkomligt!
Vardagkvällar kl 19.00 eller eftermiddagar kl 15.00 enl. överenskommelse.
Följande ämnen kan presenteras i denna form:

+ THE SECRET. Om renässansen av den esoteriska kunskapen. Några praktiska övningar ingår.

+ KÄRLEK TILL KROPPEN. En presentation om varför denna aspekt av livet är essentiell. Några praktiska övningar ingår.

+ MESSIASFÄLLAN. Varför ”offer-mentalitet” ofta medför negativa konskevenser för alla inblandade, medan balanserat handlande till förmån för ditt Högre Jag och till förmån för omgivningen optimaliserar hjälp. Några praktiska övningar ingår.

Extra-läsning…
TANKAR KRING FRÖJD OCH LYCKA
av Sture Emby

Ja, vem är den som är i avsaknad av sådana? Vem är den som inte då och då söker analysera dem?
Vad döljer sig bakom fasaden?
Vad vill livet, som utrustat oss med dem (tankarna)?
Finns det något gemensamt synsätt härpå, någon gemensam värdenorm?
Vad är fröjd? Vad är lycka? Vilka är de utvalda?

ÄR DET INTE EN FRÖJD….
…att få en ny dag att disponera
… Att erfara hur ens själ och kropp fungerar väl.

…att via varelser, ting, öden och händelser – få daglig bekräftelse på tillvarons kärleksgenialitet.

…att efter en lång och svår vinter – äntligen få erfara solens och pånyttfödelsens under.

…att varsebli hur man under dagens lopp själv kunnat träda tillbaka och i någon mån till förmån för ens nästa eller omgivning.

…att bli klar över hur var och en äger en överlevnadsdel (vid sidan av den nödvändigt förgängliga).

…att få aning eller rentav visshet om hur det som saknats i ens liv och som betraktats som förlorat, likväl inte var eller är det.

…att få bli gammal, fått uppleva mycket – och sedan få utbyta den uttjänta kroppen med en ny och vital.

…att genom en djup och stärkande sömn ha fått vistas i de andliga kontinenterna, blivit vitaliserad genom kontakten därmed.

…att länge ha betraktat livet som en fiende och motarbetare – plötsligt eller långsiktigt få erfara det motsatta, att liv och öden reellt är kärlek, är ens supporter och högsta befrämjare.

…att efter en längre tid ha varit isolerad från människor – omsider få erfara rikligt av kontakt och gemenskap.

…att efter stark bundenhet till en så kallad last, kanske alkohol, - kunna erfara sig såsom fri därifrån.

…att meditera över begreppet Allmakten – och därmed få ett vidare och lusare perspektiv. Är inte det lycka?
…att med tanke och känsla djuploda mentaliteten evighet och därav utfå en ny och högre förklaring. Är inte det en frihet? Kanske en lycksalighet?

…att analysera ens livsstruktur, ens verkliga väsen – så långt det nu är möjligt – och därigenom upptäcka enstaka drag och kärlek och logik.

…att åter genomtesta ens natur – och därigenom varsebli hur man visserligen har påtagliga ”brister”, lågsjälsliga egenskaper, men också det motsatta och sådana drag som oemotständligt är på väg och en gång helt verkar och fungerar.

…att fördjupa sig i mentaliteten Kärlek – och därvid uppdaga vidgade vyer och hur man själv tillsammans med ”de andra” är på väg till förverkligande (Om ock nödvändigt långsamt och pendlande).
…att beräknat eller oförutsett möta en vän, utbyta mycket eller litet. Är inte DET en fröjd?

…att meditera över de materiellt-tekniska tingen, uppleva deras fantastiskhet, deras underlättande och underhållande världen.

…att djuploda i begreppet ’leva vidare’ – samt att uppdaga universomsorgen däri. Är inte det (ibland) en lycksalighet?

…att bli angripen och förnedrad men förnimma sig utan behov av att försvara sig eller ’ge igen’.

…att bli ansedd som ’ett fån’, men inom sig väl veta att den bilden ej är helt komplett, men att det finns en motstatt, att man – var och en som känner igen sig – hyser en tänkande och reflekterande själssida (Om ock den för flertalet en tid är fördold).

…att motvilligt gå till rätta med ens olater och något inhumana benägenheter, men erfara efterhand att mödan härmed ej var förgäves men ledde till nya och förhoppningsfulla tankar och visioner om en själv och de andra.

….att möta blicken från en åldring, ett barn, en hund, en fågel – och därvid erfara djupet av Livets dolda och uppenbarade hemligheter, även erfara det gemensamma.

Sannolikt kan du också förnimma dess salighet.
…att känna sig trög och opasslig, men snart undfående en livgivande tankeimpuls – kanske jämsides kontakt med en medvarelse – och snart är förmåga och upplevelse annorlunda, ja i riktning mot vitalitet och rörlighet på nytt.

….att förlora nästan alla jordiska tillgångar, men därigenom upptäcka nya och högre värden. Säg, är inte det en fröjd och upphöjelse?

…att börja inse att man själv skapat sina fortlöpande livssituationer – ja, minsta detalj däri. Och att man ideligen skapar nya och på sikt förbättrade.
Är inte denna upptäckt och upplevelse – en lycka?

….att varsebli hur man konsekvent och kärleksfullt – i kombination med ovanstående själv. skapande – blivit styrd till de och de kompletterande förhållanden och människor och miljöer (allt skapande förhoppningar också för det framtida och i liknande välsignelsebringande anda).

Är inte dessa erfarenheter av lycka?
--
Kära läsare må här själv i tillämpliga delar tillägga eller ta bort,
betvivla eller bekräfta.
--
Sture Emby.
Ur: Studier, fortlöpande skriftsamling.


---
Allt för nu, min vän.
Ha en fortsatt skön juli!

gunnar martin aronssongma action - resursbankenVästra Ryttmästaregatan 22S-217 52 Malmö040-15 88 980708-107 992gunnar-martin.aronsson@bredband.netwww.gmaaction.kulturservern.se http://thesecret-hemligheten-gma-gma.blogspot.com/PlusGiro 609 83 52-5Vi har F-skattsedel.Kursledning, coaching, föreläsningar, texter.Metodik baserad på The Secretkällorna Wallace Wattles, Charles Haanel,Napoleon Hill samt de modernautforskarna av manifestationsmetodikDr Robert Anthony, Stuart Lichtman,Bob Proctor. NLP-metodik, hypnometodikbaserat på José Silva och Milton Erickson.Coaching baserad på 2000-talets andligtfokuserade psykologi.