Sidor

måndag 5 juli 2010

Earl Nightingale - on The Strangest Secret in the World

NÄTVERKSBREV Nr. 23. 2010.

NÄTVERKSBREV Nr. 23.
Fr. gma action – resursbanken.

SKÖN VÄRME, eller hur?
Värmerekord har slagits lite här och där i landet de senaste dagarna…

I fredags, 2 juli, hade vi en härlig HEMMA-HOS-WORKSHOP (”Befria din Självkänsla”) i Häljarp, nära kustremsan söder om Landskrona och med 2.500 invånare. Mest frapperande är kanske den utsträckta golfbanan, tillhörande Öresunds GK, och så kanske den lilla Saxån, som sävligt snirklar sig fram genom grannskapet.

Workshopen arrangerades i en specialbyggd veranda med heltäckande skjutfönster, så att solen som gassade på den dagen verkligen gjorde sitt bästa för att man skulle dricka rikligt med vatten. Så visst blev det ett riktigt VÄRMEREKORD även här på vår workshop!

Det var vännerna EVA och BIRGITTA som arrangerat denna dag, som väl kröntes av en fantastisk sallad kring 13.00-snåret, d.v.s. i halvtid, iordningställd av Birgittas make GÖRAN. Räkor, tomater, sallad, gurka, ägg, röd och grön paprika, dill….med lite olja till och förstås Ramlösa (förstås - eftersom Ramlösa inte ligger långt bort! Även hunden HAMPUS ville förstås vara med, men fick ge sig till tåls innan hans festmåltid dukades upp.

EVA, alltid lika vänlig, hade vid ett besök i musteriet utanför Kivik inköpt en triad äppeldrycker i vackra flaskor med specialdesignade etiketter med tanke på ett kungligt bröllop häromveckan.
Vi delade jämlikt upp det tre flaskorna i väntan på den ankommande taxin, som skulle köra oss tillbaka mot Malmö – förhoppningsvis en bil med fungerande luftkonditioneringsanläggning….
--
SOMMARVILA - SOMMARAKTIVITETER
Och hur har du det själv?
Njuter Du i fulla drag?
Ligger du i hängmatten och läppjar på en Coca-Cola och läser en deckare?
Lever du halva dagen på stranden och myser under parasollet?
Tar du ekan mot sjöns abborrgrund med metspöet redo?
Har du ätit jordgubbstårta?
Klipper du lojt gräsmattan på sommarstugetomten?
Eller kanske du fortfarande är fullt igång i ett sommarjobb, som ger dig semester först framåt augusti?

SOMMAREN 1972
Någon gång i juli åkte jag 1972 som tonåring ut via Interrail i Europa; vilket känsla av befrielse! Att kunna åka ”vart man ville, när man ville” (det här var när kortet var mer obegränsat än nu). I Reykjavik spelade BOBBY FISCHER sin berömda världsmästartitelturnering mot regerande BORIS SPASSKIJ (bäst av 24 matcher, vilka löpte över flera veckor) och själv hade jag med mig ett litet magnetiskt schack som tillfälliga resekamrater gärna erbjöds att nyttja genom att bli medspelare.
Dramatiken från Island – bisarra raseriutbrott, anklagelser och motanklagelser, m.m. - gav alltså eko även i södra Europa och intresset för den urgamla sporten var sannolikt på topp då.
(Hur det gick i VM? Fischer vann. Och på de framgungande tågen i vann jag väl hälften av gångerna, och förlorade hälften av gångerna.
En viss jämvikt, med andra ord…

CHESS
Sedemera kom BENNY ANDERSSON och BJÖRN ULVEAUS på att man kanske skulle kunna göra en musical på temat…berättar Tim Rice, som var involverad som textförfattare på ett tidigt stadium.
Och än idag kan vi alltså avnjuta en spin-off-effekt av denna märkliga tävling, i form av den majestätiska ANTHEM, (” I Mitt Hjärtas Land”), synnerhet när den framförs av TOMMY KÖRBERG.
Han hade förresten födelsedag igår, den 4 juli, så man kan ju passa på att gratulera honom så här i efterskott…


--
Nå, vad gäller övriga sommaraktiviteter, som exempelvis WORKSHOPS och KURSER presenteras här hursomhelst kommande aktiviteter i vanlig ordning. VÄLKOMMEN till VÄSTERÅS, MALMÖ och STOCKHOLM!

I RESURSBANKEN den här gången ett litet tema om parrelationer, förälskelse och kärlek: HARVILLE HENDRIX berättar i sin bok TAG VARA PÅ DIN KÄRLEK DU FINNER om sina erfarenheter från 40 års terapeutisk verksamhet, och då i synnerhet inom äktenskaps/parrelationssfären.
GUY CORNEAU, som i sin bok KROPPEN OCH SJÄLEN I BALANS fint kompletterar ovanstående text från Hendrix, tycker jag, med material från hans egen bakgrund som jungiansk analytiker.
Till sist är det, tycker jag, värt att repetera den brittiske coachen MICHAEL NEILLs FYRA FOKUSERINGSFRÅGOR, som handlar om att få saker och ting utförda – nog så viktigt!

Ja, det var väl det hela….
Så, om vi skall ta Neill på orden:
Dags att skicka iväg veckans NÄTVERKSBREV till DIG – NU!

Med en önskan om en glädjerik sommarvecka,
(Vill du mig något, går det lättast att nå mig i början av veckan, eftersom jag reser till Västerås på fredag.)


Gma
+++

PS Veckans rabattmöjligheter – Alla som vill och längtar efter ”Personlig Utveckling”-kurs
skall ha möjlighet att gå!
Passa på, skånevänner - till hösten överflyttas basaktiviteterna till Stockholm.

A.
Om du fått känslan av att du vill gå THE SECRET i MALMÖ 4-5 september (fullpris 1.590 kr) och balanserar kursen via PG 609 83 52-5 senast den fredag 9 juli går du för bara 800 kr inkl. moms! Skriv en rad till gmaaction.resursbanken@gmail.com, så är det klart!

B.
Och om du vill gå PILOTKURSEN ”Jack Canfields framgångsprinciper – Hur gå från där du är, till dit du vill komma”….i MALMÖ
Så minns att denna tvådagarskurs enbart har priset 990 kr. (Fullpris 1.590 kr) Skriv en rad till gmaaction.resursbanken@gmail.com
och bli en av de första i Sverige som tar del av Canfieldmaterial i kursens form.

C.
Om du bor i STOCKHOLM finns fortfarande rabattmöjligheter om du vill gå THE SECRET II – VÄLSTÅNDSMEDVETANDE 14-15 aug. för
990 kr senast 16 juli. Skriv en rad till gmaaction.resursbanken@gmail
så är det klart redan nu!

D.
Passar även på att påminna om möjligheten för dig i Öresundsområdet att boka SOMMARCOACHING till rabattpriset 560 kr, fram till 30 juli (normalpris 660 kr). 2,5 – 3 timmars coaching! Till hösten kommer förändringar att ske, så passa på nu, om det är så att du önskar IRL-coaching. ”Do it today, Don’t delay!”.


1.
(Introduktion; ovan)


2.

Slumpen existerar inte!
Du kom till ”rätt” familj.
Men vet du varför?
Du kan undersöka temat i kursen...
MENINGEN MED FAMILJEN!

VÄSTERÅS 10-11 juli ( 3 platser kvar)
STOCKHOLM 28-29 augusti

Vi utgår här från följande utgångspunkt:
Det finns en mening att du just haft din familj/just har din familj du har just nu!
Denna utmanande tanke undersöker vi närmare genom
INTRODUKTIONER – baserad på den nya tidens andligt fokuserade psykologi.
ÖVNINGAR och
SAMTAL

GRUNDMOMENT:


1. DÅTID
MIN EGEN BARNDOMS/UPPVÄXTFAMILJ.
Det innebär att känna av i synnerhet pappa, mamma, syskon samt farmor, farfar, mormor, morfar. Även andra som har varit viktiga, ev. syskon som gått bort eller försvunnit så att direktkontakt försvårats el. omöjliggjorts. (Energimässigt finns relationerna kvar, så länge som koncentrerad tanke/känsla aktualiseras).

2. NUTID
MIN NUVARANDE FAMILJESITUATION
Det innebär att känna av nuläget, i synnerhet ev. nuvarande partner/solosituation, egna biologiska barn och genom äktenskap/samboskap inkomna barn; ”den utvidgade familjen”. Alla människor har en betydelse för dig, liksom du har det för dem. (Lever du ”solo” har även detta förstås, enligt denna andliga tradition, betydelse.)

3.
KARTLÄGGNING AV DE ”ENERGIMÄSSIGA” RELATIONERNA.
Med detta avses min egen subjektiva upplevelse av hur relationerna påverkat mig samt att under kursprocessen söka att finna en djupare mening med denna upplevelse (vi talar inte om den ”objektiva” sanningen under kursen, utan om den ”subjektiva”, eftersom det ändå är det som vi, du och jag, utgår ifrån när vi tänker, känner och handlar.

4.
UTRENSNING AV DET SOM DU VÄLJER ATT KÄNNA SOM NÅGOT DU VILL FRIGÖRA DIG UR (DVS GAMLA ENERGISTRUKTURER, EMOTIONALA BINDNINGAR AV ICKE-KÄRLEK)

5.
FRAMTID:
INBJUDANDE OCH AFFIRMATIONER
AV NYA TANKAR, KÄNSLOR OCH FÖRHÅLLNINGSSÄTT DU SJÄLV ÖNSKAR VAD GÄLLER FAMILJEN FRÅN NU OCH FRAMÖVER.


Övrigt:
a.
Kursen har tystnadsplikt.
b.
Utgångspunkten är att slumpen, i traditionell betydelse, inte existerar.
På en själslig nivå finns en underliggande plan för mig och dig, för oss alla.
c.
När vi kartlägger familjemedlemmar är det ALDRIG avsikt att påföra skuldkänslor på dessa eller på oss själva, utan tvärtom: att befria oss från skuldkänslor från det förflutna. Du erbjuds en möjlighet (men det är helt frivilligt) att släppa taget om gamla oförlåtna relationer och låta dessa vara kvar i det förflutna och istället verka mer helt och fullt i nuet.
Genom att lyfta av dig din känslomässiga ”ryggsäck” ökar din naturliga energigenomströmning, vilket underlättar fysisk och psykisk hälsa.

Kursen baserar sig på utgångspunkten att ditt liv har mening och en energimässig struktur som du själv varit medskapande till (inte på en biologisk nivå, utan på en själslig nivå) och att livet fortsätter efter den fysiska döden. (Utan denna tankegång finns ingen bas för moralisk utveckling eller balanserande överstruktur.)


Pris: 1.490 kr inkl. moms
Plånboksfråga? Balansera 790 kr före kursen och 700 kr den 27 juli.
BONUS – ETT 50-SIDIGT KURSHÄFTE, som du kan använda även efter kursen för att förstå mer om dig själv och varifrån du kommer.
Plats Västerås: Föreningslokal.
Lokal kontaktperson: Ulla Olsson.
Ullao@bredband2.com


MÖJLIGHETER FÖR DEN RASKE STOCKHOLMSBON:
EARLY BIRD: Balansera Stockholmskursen före fredag 30 juli för 990 kr.
Du anmäler dig via gunnar-martin.aronsson@bredband.net och får bekräftelse att plats finns och när du balanserat.
Sista dag för anmälan Stockholm: Fredag 20 augusti.
Plats i Stockholm: NBV, Bergssunds strand 43, III, T-Hornstull.
--



3.

Är du nyfiken på Jack Canfields arbete?
Då har du en möjlighet att ta del av den här pilotkursen, där vi presenterar…

Jack Canfields
FRAMGÅNGSPRINCIPER – Hur gå från där du är till dit du vill komma –

NY KURS!

I denna pilotkurs går vi igenom de bärande framgångsprinciperna från Jack Canfields bok The Success Principles; How to Get fron Where You Are to Where You Want to Be.

Bland innehållet:

+ Blir klar över varför du är här på jorden.
+ Besluta dig för vad du vill.
+ Tro att det är möjligt.
+ Tro på dig själv
+ Bli en ”in-och-utvänd paranoiker”
+ Släpp på bromsarna
+ Var villig att betala priset.
+ Fråga! Fråga! Fråga!
+ Avvisa avvisande
+ Använd feedback till din fördel
+ Hänge dig åt oavbruten, Aldrig-Avslutande Förbättring (Kaizen).
+ Lämna klago-klubben
+ Möt och acceptera vad som inte funkar
+ Omfamna förändring
+ Transformera din Inre Kritiker till din Inre Coach
+ Ge passionens bränsle till vad du sysslar med
+ Berätta sanningen snabbare
+ Håll dina överenskommelser
+ Starta Nu! – Och bara Gör Det!

Plats: Norra Vallgatan 90, II MALMÖ.
Lördag 17:e juli 10-17 och Söndag 18 juli kl 10-17.
Välkommen till denna pilotkurs som kommer att ha fullpriset 1.590 kr inkl. moms.
Du kan dock gå pilotkursen för enbart 990 kr.
Du balanserar kursen till Plusgirokont0 609 83 52-5 (gma action).
Du får bekräftelse om att du är med.
OBS Högst sju personer, då detta är en PERSONLIG kurs.
+++

”Canfields principer är enkla, men de resultat du når kommer att bli extraordinära” – Anthony Robbins.

”Oavsett var du är i livet, är The Success Principles något som ger dig testade strategier och system som skapar en ljusare framtid.”
- Paul R. Scheele.

Jack Canfield är en av USA:s ledande Coacher. Han har setts i filmen the Secret, men har lång tid dessförinnan varit en framgångsrik motivationsföreläsare och coach. Han har tillsammans med Mark Victor Hansen hittills sålt över 100 miljoner exemplar av bokserien CHICKEN SOUP FOR THE SOUL.
I över 30 år har han hjälpt till att ge kraft och inspiration över hundratusentals människor. Han är utbildad vid Harvard med Master-examen i psychological education.
Den aktuella boken innehåller 64 principer, baserade på Jack Canfields breda och djupa kunskap.


4.

RESURSBANKEN I:
SEXUALITET: JAG TARZAN, DU JANE
Av Harville Hendrix



UTGÅR på bloggen av rättighetsskäl.
--
Ur: Tag vara på den kärlek du finner. En bok för dig som är singel.
Övers. Dagmar Leijer.
Av: Harville Hendrix.
Förlag: Lind & Co. 2010.
Texten är något förkortad av gma. Rubriker av gma.
--
”Harville Hendrix är psykoterapeut med 40 års erfarenhet. Hans specialitet är äktenskapsterapi och hans verkar i New York där han tillsammans med sin fru skrivit ett flertal böcker om hur man bygger upp bestående relationer genom övning och självreflektion.”
(Ur omslagstexten.)


Parkeringsplatser finnes i närheten. Om buss åker du till Fridhemstorget.

5.
HYPNOS I:
PROVA-PÅ-HYPNOS
Lördag 24 juli kl 9.30-17.00
Plats: Åsas Reiki o. Massage.
Riibergsborgsvägen 14 C, II. MALMÖ


Är du intresserad av hypnos och trance?

+ Hypnos är ”expressvägen till ditt undermedvetna”
där alla viktiga beslut har sin källa.
+ Hypnos innebär en ökad inre medvetenhet och kontroll.
+ Hypnos är en metod för att lära känna sig själv bättre.

Här har du en möjlighet att pröva på hypnos under en dag med fokus på hälsa och ökad inre harmoni!
Du kommer under dagen att UPPLEVA:
a. en djupare form av hypnos.
b en mindre djup form av hypnos, båda baserade på den indirekta, hypnosform som förgrundsgestalten Milton Erickson praktiserade (och i viss mån på José Silvas metodik.)
Dessutom får du en kortare presentation av hypnosens teori och historik.
Här har du en möjlighet den tredje midsommardagen, då du möjligtvis vill göra något annorlunda!

När: Lördag 24 juli kl. 9.30 – 17.00
Pris: 800 kr inkl. moms.
Krav är att du tidigare upplevt s.k.guidad meditation eller annan meditation med gott resultat.

BONUS:
+ gma:s ”MINIKURS I HYPNOS” (c:a 30 A4)
+ Artikel om den förste moderne hypnotisören Mesmer.
(Sänds som e-post till din mailadress, så att du kan sätta dig in i HYPNOSEN redan före kursen!

Anmälan: gmaaction.resursbanken@gmail.com
Sätt in anmälningsavgiften på PG 609 83 52 – 5 (gma action) med angivande av ditt namn och kurs. Du får en skriven bekräftelse om att du är med.

Hjärtligt välkommen!
Parkeringsplatser finnes i närheten. Om buss åker du till Fridhemstorget.

6.

HYPNOS II:
PROVA-PÅ-TIDSLINJEMETODEN
Söndag 25 juli kl 9.30-17.00
Plats: Åsas Reiki o. Massage.
Ribergsborgsvägen 14 C, II.

Nu har du en möjlighet att pröva Tad James metod Time Lining.

Time Lining innebär att du förnimmer, att du har väsentliga livshändelser inkodade i ditt undermedvetna.
Men hjälp av ditt geniala sinne kan du därför få insikter om dig själv i den mån du tillåter det och i den utsträckning som du förstår hur kommunikationen fungerar.

+ Känn hur du kan kontakta och få svar från ditt undermedvetna.
+ Undersök hur din tidslinje ser ut – och använd den.
+ Hur röra sig tillbaka i tiden (allt väsentligt är inprogrammerat, inkodat, i vårt undermedvetna.)
+ Hur du kan röra dig framåt och tiden, och undersöka saker som du oroar dig eller som du hyser förhoppningar kring, och få information från ditt undermedvetna om dess essens.

Vi kommer att i Time Lining via lätt trance att fokusera en för dig central, valfri händelse eller känsla, i syfte att finna mening och djupdimension.

Pris 800 kr inkl. moms
VILL DU GÅ BÅDA DAGARNA FÅR DU RABATTPRISET 1.200 KR (400 KR RABATT)
Anmälan är enkel:
A. Skriv en rad till gmaaction.resursbanken@gmail.com
eller ring 040-15 88 98.
B. Betala in till PG 609 83 52 – 5 (gma action) skriv ditt och kursens namn så är du med!
(Önskar du betala kontant går även det, men anmäl dig först. Skrivet kvitto kan ges, om så önskas.)

Referensröst från hypnoskurs med inslag av TIME LINING:
"Jag har tänkt och funderat så länge på hur jag ska formulera mitt omdöme om dig som kursledare och vad kurserna i somras gett mig. Att jag minns dem med glädje och upplevde att en stor sorg försvann är ju fantastiskt i för sig men det räcker inte. Vad jag vill ha sagt är att ALLA bör gå på en av dina kurser för att städa upp bland gammalt bråte, som är lagrade i kroppen/psyket.”
- Boel, Malmö.

Tad James hemsida:
http://www.nlpcoaching.com/index4.html

Tad James på Youtube: Tad James botar en person med ormfobi på en TV-show.
http://www.youtube.com/watch?v=CrccifjH9vI

Del 2:
http://www.youtube.com/watch?v=RlgXTAhNMkQ&feature=related

Hjärtligt välkommen!


7.


VÄLSTÅNDSMEDVETANDE


INTRODUKTION:
Fråga: Vad är egentligen Välståndsmedvetande?
Svar: Att oavsett aktuell ekonomisk upplevelse
vara fast förankrad i förnimmelsen av att Du representerar oändlig potential, oändliga möjligheter, kort och gott: att Du är rik. Det enda vi egentligen kan äga, är våra talanger och förmågor, dessa är manifestationer av vår inre potentiella rikedom.

En människa med en krona på banken som är medveten om vart han eller hon är på väg och som är fast förankrad i den andliga verklighetsessensen, är alltså, enligt denna definition betydligt rikare än mångmiljonären som tror på slumpen, och som lever i rädsla för inte kunna skydda sina materiella tillgångar, och som skapar sjukdomar i sin kropp genom sin ängslighet.

Därför är utvecklandet av Välståndsmedvetande något av det mest viktiga vi kan göra i tider av finansiell oro, vilket vi upplever just nu (även om Sverige just nu ligger utanför själva krishärdarna i Europa).

Välståndsmedvetandet kan kombineras ihop med hög levnadsstandard (enligt västerländska mått)
Eller med enklare levnadsstandard, baserat på att människor isåfall har andra behov.
Men det är samma Välståndsmedvetande som ger sig till känna om individen förnimmer en inre förankring och förvissning om att han/hon representerar rikedom genom
att vara här och nu och förnimmer en gränslös potential att ständigt ösa ur, och i övertygelsen om att han/hon är kapabel att skapa sig - i samverkan med Universell Intelligens - de omständigheter som är relevanta, passande, bra, hälsosamma, balanserade.

Den välståndsmedvetna når medvetet de mål som uppfyller hans/hennes syfte och är fokuserad på ständig expansion, samtidigt som han/hon lever i en ständig dialog med Universum och har en förmåga att vara flexibel, lyhörd och aktiv.

Det betyder INTE ett liv utan kriser – eftersom kriser är en del av utvecklingsprocessen.
Men det betyder DEN OPTIMALA KAPACITETEN FÖR ATT KUNNA HANTERA KRISER, för att kunna ”rida ut ur stormarna”, för att kunna hålla balansen i en obalanserad tid, för att kunna vidmakthålla ett lugn i själen.




THE SECRET II –
VÄLSTÅNDSMEDVETANDE



Lördag 14 augusti kl 10.00-17.00 –
Söndag 15 augusti 10.00-17.00.
Plats: NBV, Bergssunds strand 43, STOCKHOLM



VÄLSTÅNDSMEDVETANDE är en PRAKTISK KURS, helt fokuserad på de ämnesområden inom den större ramen som DU SJÄLV önskar ta upp.
Vi kommer att gå igenom ämnen som:


+FATTIGDOMSMEDVETANDE-VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
TA REDA PÅ DIN ”EKONOMISKA BLÅKOPIA” - OCH HUR VI ÄNDRAR DEN...

+HUR DIN FAMILJ PÅVERKAT DITT UNDERMEDVETNA TÄNKANDE
OCH HANDLANDE KRING PENGAR.

+INDIVIDUELL TEMATISK BELYSNING
Ex. Skuld över brist på pengar. Skuld över överskott på pengar.
Ex. Förakt för pengar. Förakt för dem som har pengar.
Ex. Ekonomiska konflikter, ”vem ska betala?” i relationer.

+HUR DU KONTAKTAR DITT UNDERMEDVETNAS ”PROGRAMMERINGSCENTRAL”
– Affirmationer, ”autosuggestion” det enda sättet att påverka vårt undermedvetande som funnits vara kraftfullt verkande.

+ VARFÖR VI INTE KAN ATTRAHERA VAD VI HYSER OVILJA EMOT

+ VARFÖR TACKSAMHET OCH FÖRLÅTELSE ÄR ACCELERATORER FÖR VÄLSTÅND. Och hur sätta igång processen.

+ VARFÖR VI BEHÖVER RENSA UT VREDE, AVUND OCH GIRIGHET UR VÅRT SINNE FÖR ATT MANIFESTERA OPTIMALT.
Och hur göra det.

+ FÖR ATT MANIFESTERA BEHÖVER VI GE! GENOMGÅNG AV VAD DET ÄR SOM JUST DU BIDRAR MED TILL ANDRA.

+ VARFÖR LOTTERIVINSTER HAR BÅDE FÖR- OCH NACKDELAR.

+ NAPOLEON HILLS GRUNDMETODIK PRESENTERAS; testad och funnen varande den absoluta essensen i manifestationsmetodik! Sex steg som vi går igenom i detalj.

KURSRÖSTER ang. gma:s the Secret-kurser:

”Kursen gav mig en förnyad tillit till min inre vägledning…”
-P.H.

”Facinerande på det sätt du tog fram och löste upp de blockeringar som finns. Suveränt!
Kursen har redan förändrat mitt liv och det blir spännande att se vad som kommer att hända i framtiden. Varma hälsningar”
-Birgit H.


”Gunnar Martin är en fenomenal coach och inspiratör…Tack från djupet av mitt andliga hjärta!”
- Helena, Malmö


”Åhh.. det är så Fantastiskt!!!
Jag har varit och skrivit kontrakt på en underbar vindsvåning… i dag, och jag är så exalterad... det är ljuuuvligt :-)) Och jag bara Visste att den skulle bli min, jag var lugn och glad och lyckligt förväntansfull hela tiden medan jag väntade på svaret. Vi var 5 st som var på visningen och alla ville ha den.. men den var kommen till mig, jag kände ju det.”
- Ylva.




++++

PRIS: 1.600 kr inkl. moms

Balansera senast FREDAG 16 JULI och du går för 990 kr inkl. moms = 610 kr rabatt!
Priset rör sig därefter mot normalpriset allteftersom kursdatum närmar sig.

Inkluderar 50-sidigt KURSHÄFTE.


Av kurspriset går 100 kr per deltagare till LÄKARE UTAN GRÄNSER (Medecins Sans Frontiers). Den ideella organisationen är verksam i hela världen. Hjälpen går ut till alla utan någon som helst diskriminering vad gäller nationalitet, etnisk tillhörighet, kön, klass eller socialgrupp. Idag har kursledaren fått information om hur man hjälper Dalits – kastlösa – i Indien vad gäller sjukdom azar, som varje år medför att 55 000 människor avlider. MDF agerar också för att ”få ner priserna på befintliga läkemedel, informerar och påverkar makthavare.”


Om the Secret II-kursen:

"Jättestort TACK TACK TACK för en fantastisk helgkurs den 24 o 25 nov i The Secret II. Jag tyckte att the Secret I var fantastisk och mkt givande men The Secret II var helt enkelt en otrolig upplevelse och med Dig Gunnar som coach; det är svårt att beskriva det måste man uppleva för att förstå hur bra det var och hur mkt det gav."
- G.T., Vellinge, Skåne.


Vi är helt nöjda och laddade med ny energi för att utforska hur vi kan skapa våra liv. :-)
-Kerstin o. Liza .(The Secret II, Arboga)

8.

RESURSBANKEN II:
KAN MAN VÄLJA KÄRLEK?
Av Guy Corneau.
--
UTGÅR på bloggen av rättighetsskäl.
--
Ur: Kroppen och själen i balans. Om sjukdom, lidande och läkning.
Av: Guy Corneau.
Övers. Erik Nisser.
Förlag: Natur och Kultur 2001.
Något förkortad av gma.

Guy Corneau är jungiansk analytiker, föredragshållare och författare. Han bor i Montreal, Kanada. Vill du veta mer? Här är lite om Guys tidigare bok Kärlekskriget:
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article6289.ab

9.

SOMMAR-MÖJLIGHET att gå THE SECRET-kursen till Superlågt pris!
THE SECRET- HEMLIGHETEN
- den ”magiska” kursen –
Lö 4 sept – Sön 5 sept MALMÖ. Norra Vallgatan 90.
INKLUDERAR 50-sidigt kurshäfte, kaffe, frukt och kakor under kursen.
OBS Endast 6 platser återstår.
Rabattmöjligheter:
EARLY BIRD-RABATT: Vill du gå kursen till superlågt pris:
Balansera senast fredag den 9 juli
till Plusgirokonto 609 83 52-5 och du går för 800 kr!
Normalpris: 1.590 kr – du sparar 790 kr!

Jag är fortfarande förundrad över vilken kraft jag känner efter kursen, det har också varit en del tårar, men så bra då!!! Tack än en gång, du är en fantastiskt duktig pedagog också.
-M.A., Stockholm.

”Tack för en fantastisk kurs. Jag går fortfarande på moln efter den insikt du gav mig.”
-Ywonne

”Vill bara tacka för en fantastisk kurs som gett så mycket inspiration och glädje. Det här funkar helt otroligt bra, bara man vet vad det verkligen är man önskar sig och vad man har för mål. Rekommenderar The Secret-kursen till alla. Den gör bara gott.”
- A.O.

”Tack för en fantastisk inspirerande och utvecklande helg, känner mig fylld och ser med spänning och nyfikenhet på framtiden med det som komma skall.”
-Katarina


10.
TELEFON-COACHING
för hela Sverige.


385 sek inkl 25% moms för ett c:a 60-70 minuters samtal.
320 kr arbetssökande, sjukskrivna, studerande.

DET ÄR EN FÖRUTSÄTTNING FÖR DEN HÄR VERKSAMHETEN,
ATT DU KÄNNER ATT DU HAR ERHÅLLIT VÄRDE!
Är du nöjd betalar du in summan till PlusGirokonto 609 83 52-5 (gma action),
annars betalar du ej in något alls!
Inga frågor kring detta ställs (om du inte själv undrar).

Så du kan bara ”vinna” på telefoncoaching!

HUR GÅR DET TILL?
Antingen ringer du till 040-15 88 98 eller så ringer jag till ett av dig uppgivet nummer.ej mobil). Om du vill finns även SKYPE att tillgå.

TYSTNADSPLIKT tillämpas.

”…mycket givande.”
Annica.

”Tack så innerligt för din fina coaching idag.
Det hjälpte verkligen.
Jag har upplevt en lättnad under hela dagen.”
-U.L., Sthlm.

”Jag vill gärna vara referent när det gäller telefoncoaching. Jag har haft stor hjälp av mina samtal med Gunnar-Martin.
Han har gett mig stöd att förstå mig själv, gett mig mod att utvecklas.
Men framförallt så har han hjälpt mig att bli sedd som människa när jag behövde det som mest Jag tackar dig av hela mitt hjärta för våra samtal. De kommer alltid att bli en dyrbar skatt i mitt liv som jag återvänder till. ”.



-H H. Stockholm.


”Hej GMA,

ville bara tacka för din fina och välbehövliga coaching. Jag var i en svår situation och uppslukades av känslostormar som jag inte kunde ta mig ur innan. Det var som om minnen ur det förflutna ansatte mig om och om igen utifrån en händelse som inte verkar så traumatisk i andras ögon, men som påverkade många viktiga år i min ungdom – och som präglat mig mer än jag någonsin varit medveten om under senare år…
Jag upplevde din guidning som väldigt skärpt, klar, intellektuell och samtidigt intuitiv. Efter samtalet hade jag kommit igenom det känslomässiga traumat, gamla minnen hade slutat spelas upp på repeat i mitt sinne, och jag kände en stor lättnad – jag var fylld med upplyftande och inspirerande perspektiv på min situation.
Innan jag talade med dig kändes den övermäktig, och efteråt kändes den nästan pinsamt liten och fjuttig. Minnet hade verkligen släppt greppet om mig, jag hade kommit igenom och ut på andra sidan. Det märkte jag genom att jag kunde tänka på det utan att bli ”ur balans”.
Kan en coaching bli bättre än så?

Varma hälsningar
Ulrika.”
Ovanstående brev återgivet med vänligt tillstånd av Ulrika.

VARMT TACK FÖR MÖJLIGHETEN ATT CITERA, VÄNNER! /GMA

OBS – TILL VARJE TELECOACHING INGÅR – OM DU VILL – ETT UPPFÖLJNINGSMAIL PÅ CIRKA 1 A4 SIDA MED YTTERLIGARE MATERIAL, EN SAMMMANFATTNING AV KÄRNPUNKTERNA SAMT EVENTUELLT EN FÖRDJUPNING, FÖR ATT DU SKALL KÄNNA DIG BERIKAD AV UTBYTET.



11.
VARFÖR ÄR DET SVÅRT ATT SKAPA DE FÖRÄNDRINGAR VI VILL?

Svar: Vanligtvis försöker vi ”resonera” oss fram till en önskad förändring – det räcker sällan!

Vi kan ”vilja” hur mycket som helst, men blotta viljan räcker inte.
Vi behöver ha kontakt dels med våra KÄNSLOR på DJUP nivå.
Vi behöver också vara fullständigt SAMSTÄMDA i vårt medvetna beslut och i vårt undermedvetnas ”kontrollcentral” – annars kommer det undermedvetna att köra exakt samma program som det är van att köra, eftersom ditt undermedvetna tror att det är bäst för dig.

En lösning på problemet kan vara…
HYPNOS


HYPNOTISKA AUDIOMEDITATIONER

HYPNOS är ”expressvägen till Det Undermedvetna”.
Med hjälp av hypnotisk metodik kan du, enligt detta,
lättare genomföra de av dig önskade förändringarna av vanetänkande, vanekänsloreaktionsmönster och vanehandlingar, betydligt lättare än om du enbart försöker skapa förändringar på det yttre planet, genom att läsa och prata om förändringar: Ditt undermedvetna är nyckeln, eftersom själva ”kontrolltornet” finns här, och inte i vårt medvetna viljande.

Hypnos 1:
FÖRDJUPA KONTAKTEN MED DITT UNDERMEDVETNAS KÄLLA (48 min)
Syftar till att du lättare skall kunna förnimma den källa som finns inne i dig och mig, oss alla, där vi har upprinnelsen till exempelvis kreativitet, lösningar på problem, mod, styrka, lugn och kärlek.

Hypnos 2:
FRIDEN I ATT VARA I NUET
(45 min)
Att uppleva och vara i nuet är många meditationsteknikerns syfte. Här presenteras en övning som innebär att du gradvis ”skalar av” såväl framtidstankar som tidstankar för att istället uppleva friden i nuet.

Hypnos 3:
HYPNOS FÖR HÄLSA OCH HEALING (60 min).
En audio som bland annat innehåller en utrensningsövning för att ge dig själv möjlighet att optimalisera hälsan, oavsett dess aktuella status just nu.
Självfallet är ett sådant här program enbart avsett som ett komplement för annan ev. medicinsk vård eller vårdprogram som du ev. genomgår.
Du kan förstås använda materialet för att vidmakthålla en redan etablerad god grundhälsa.


HYPNOS 4: (c:a 40 min)
KONCEPTIONENS EXTAS
Materialet ger dig möjlighet att föreställa dig en tidsresa bakåt till din konception på det andliga planet; oavsett om du ”tror” på tidigare liv eller ej, är syftet här att du skall återupptäcka ditt livssyfte och kunna ge näring åt den naturliga livsglädjen.


Hypnos 5: (c:a 63 min)
FÖRLÅTELSEPROCESSEN DE TRE RUMMEN
Samma process som används under workshopen med samma namn.
Du inbjuds att förlåta människor från ditt förflutna, vilket isåfall öppnar upp
för förbättrad hälsa och förbättrade relationer med omgivningen ö.h.t.

Hypnos 6: (40 min)
BEFRIA DIN SJÄLVKÄNSLA,
Problem med självkänslan? Som tidigare beskrivet menas med självkänslan här din djupaste känsla, den som har med din innersta själsliga identitet att göra. Den här hypnosmeditationen hjälper dig att skapa förändringar på djupplanet när det gäller Självkänslan.
+ Du får en möjlighet att om-tänka dina föreställningar om Dig själv.
+ Konkret övning för att förändra din självbild; ”vad du ser i spegeln”.
+ Växla ditt centrum – från ditt ”lilla” ego till ditt essentiella Jag eller Själv.

Hypnos 7: (60 minuter)
ÖPPNA UPP SINNET FÖR KÄRLEK
Denna hypnosmeditation innehåller moment som:
+ Rensa bort hämmande tankemönster och tankekänslor som vrede,
mindrevärdeskänslor, besvikelse och rädsla för avvisande.
+ Healingvisualisering
+ Återupplev en scen ur ditt liv där du behöver förlåta och släppa taget.
+ Förlåtelse av Dig själv.
+ Öppna upp ditt sinne för mer kärlek och mer vänskap.

HYPNOS 9: (63 minuter)
VÄGEN UT UR DEPRESSION
Depression och nedstämdhet är ett utbrett sinnestillstånd hos många idag.
Genom andliga mentala övningar inkluderade här inbjuds du att få kontakt med motbalanserande, optimistiska, genuina känslor från ditt centrum, ditt Själv, som aldrig kan nås av vad vi kallar depression. En mängd affirmationer ingår.
43 min.

HYPNOS 10:
FRIGÖR KÄRLEKEN TILL DINA FÖRÄLDRAR
Oavsett om dina föräldrar är här nu, eller har gått bort, lever din relation till dem i ditt eget inre. Genom den här inspelningen inbjuds du att frigöra all blockerad kärlek till de personer, som hjälpt dig att födas till den här planeten.
Genom förlåtelse öppnas dörrar för dig som tidigare kanske varit stängda.
Resultatet kan överraska dig positivt. C:a 45 min.

HYPNOS 11:
SOV GOTT!
En inspelning om är speciellt designad för dig som har svårt att somna eller som har för vana att utan direkt påtaglig orsak vakna under natten. Genom att appellera direkt till kroppens eget sömnsystem underlättas insomningen.
Garanti: Om du ej anser att din sömn förbättras genom repeterad användning av denna inspelning får du pengarna åter! c:a 30 min.

12.

ANDLIGT FOKUSERAD COACHING
- för människan i en andlig brytningstid -
Coachingen är baserad på 2000-talets andligt fokuserade psykologi, och utgår från att du har en oerhört kraftfull inre potential och har ett speciellt ”uppdrag” här på jorden.

Problem?
Bristande självkänsla
Depressiva tankemönster
Psykofysiska sjukdomsdiagnoser
Välsvårigheter, ”antingen-eller”
Jag och mamma
Jag och pappa
Konflikter parrelation, ”svärmorsproblem”
Inre motstridiga konflikter
”Ältande” tankar ”om det som varit”.
Känsla av mindervärde, att vara ”fel”, ”dålig”, ”syndig”, osv.
Självdestruktiva tankar, ångest, fobier
Jobbkonflikter, chefskonflikter
Skilsmässa, uppbrott
Beroendemönster: ex. av godis, vissa livsmedel
Helande övningar (guidad meditation)
Hypnos kan användas (om du så själv önskar)
Målsättningsproblem; ”vad skall jag göra med mitt liv” etc.

PRIS: 660 SEK inkl. 25% moms för c:a 2,5- 3 timmar.
OBS SOMMARPRIS 15 juni-30 juli 560 SEK!

TYSTNADSPLIKT praktiseras.
OBS Balansering till Plusgirokonto 609 83 52-5 antingen före eller efter coachingmötet föredrages, då administationen underlättas och kontanthantering i princip har övergått till direktbalansering via kontot.
Verksamheten är icke-medicinsk och komplementär till vanlig sjukvård, ej en ersättning för sådan vård.
Avbokning senast 12 timmar före möte, då planering också är ett arbete.
Möjlighet till hypnosterapi är möjligt, om du så själv önskar. Par har möjlighet att få för samma pris som för en person.

" Man får full respekt av Gunnar, med en stor dos humor och allvar…. Han är helt enkelt sanslöst duktig på att kommunicera med tankar och känslor hos mig själv som jag tidigare endast tyckt stått i vägen för min lycka. Hur bär han sig åt? "
-Agneta.

"Jag har haft förmånen av att ha blivit coachad av Gunnar vid ett par tillfällen. Sessionerna kan tyckas korta men de har långtidsverkan.
Med Gunnars kunnande, värme, insikt och humor har jag fått insikt i grunderna till mina reaktioner i olika situationer och därmed lärt mig att möta mina känslor med förståelse och respekt."
- Kajsa, Helsingborg

"Alltid när jag kommer från dig har jag landat en bit längre in i mig själv
och det är en härlig känsla.
Jag ser saker och ting ur nya och större perspektiv efter våra sessioner
Underbart. "
- Agneta, Malmö

"Coachingen har varit en ovärderlig hjälp till att lära känna mig själv."
-Anna, Helsingborg

GUNNAR MARTIN ARONSSON är NLP Master Practitioner med 14 års och tusentals klientmötens erfarenhet.
Han är verksam som kursledare, coach, samtalsterapeut och hypnoterapeut baserad på NLP. Mer info:
www.gmaaction.kulturservern.se 040-15 88 98. Mail: gmaaction.resursbanken@gmail.com



13.
RESURSBANKEN III:
Michael Neill:
De fyra fokuseringsfrågorna

UTGÅR på bloggen av rättighetskäl.
--
Michael Neill
2004
Övers. o. viss bearbetning gma.

Mer läsning:
MICHAEL NEILL:
http://www.geniuscatalyst.com/
Urprungligen publicerad I NÄTVERKSBREV 24. 2007.


14.

VÄNNER OCH KOLLEGER-LÄNKAR

KARIN ANDERSSON (Höllviken, Skåne)
Individ-, Grupp- och Ledarutveckling)
http://x-formation.org/karin_a.html
Har finns en resurs!

 
ANNETTE OJANLATVA – RECONNECTIVE HEALING (Skåne)
http://thereconnection.com/practitioners/directory/pop.php?idx=5562
Annette är en god vän och undertecknad kan skriva under på, att hon kommer att göra en fantastisk insats, om du kontaktar henne. (Skåne).

Vill du gå en REIKIMASTER-UTBILDNING I MALMÖ?
Här finns en möjlighet för dig:
Åsa är mycket kunnig, seriös och en härlig människa.
ÅSA REIKI OCH MASSAGE – REIKI HEALING och REIKI-UTBILDNING
Ny hemsida: WWW.ASASREIKI.SE
INFO@ASASREIKI.SE

MAYA APPEL:
"Hej. Behöver du stöd i nya beslut?
Vill du klargöra var din kreativitet är stark?
Är du allmänt intresserad av vad som ligger
bra till för dig?
Jag vägleder intuitivt i livets alla frågor i en kärleksfull, villkorslös energi.
Du är huvudpersonen i ditt liv, se här en möjlighet att få det bekräftat.
Ring för konsultation till Maya Appel 0732-176737. 400 kr (kontonr. får du då) Vill du hellre träffa mig personligen så är det i Upplands Väsby, där jag också ger energibehandligar. www.halsolotsen.com där kan du sepågående verksamhet.650 kr.
Varmt välkommen.
Maya."

VILL DU KÖPA BOB PROCTOR:s
BEYOND THE SECRET som CD?
Läs mer på:
www.beyondthesecret.nu
Beställ via Eva Kugelberg:
www.Lifesuccess.se
  
THE LIVING MATRIX. (Om det nya paradigmet, den nya världsbilden):
Intervju med regissören:
http://www.youtube.com/watch?v=RioJFCh4DyY


TRAILER FÖR THE LIVING MATRIX
http://www.youtube.com/watch?v=ne-I7JTXCbo&feature=related
HEMSIDA:
WWW.THELIVINGMATRIXMOVIE.COM

KARIM HAJEE
VILL DU HA EN TIMME:s introduktion till KARIM HAJEES kurs CREATING POWER På Mp3 GRATIS? Skriv en rad hit så skickas den till dig!

SIMSALABIM – För en kreativ samvaro, exempelvis smyckes- och presenttillverkning.
Ronnebygatan 31 i Karlskrona. Tel 0455-31 14 63. Lena Sundqvist.
www.simsalabimkarlskrona.se


ABRAHAM-HICKS hemsida:
http://www.abraham-hicks.com/lawofattractionsource/index.

KEN ROBINSON
talar om behovet av en revolution inom utbildningsväsendet (eftersom det nuvarande är byggt på 1800-talets industrisamhälle och inte tar hänsyn till barns kreativa kapacitet:
http://daily.finerminds.com/mind/school-kills-creativity-ken-robinson/
http://www.youtube.com/watch?v=iG9CE55wbtY

DR ROBERT ANTHONY:s nya hypnosprogram:
http://www.thesecretofdeliberatecreation.com/fullaudio.html

JACK CANFIELD:s hemsida:
http://jackcanfield.com
(Inkluderar en gratis minikurs om du ger din mailadress till www.jackcanfield.com)

BRIAN TRACY:s hemsida: 7 Videos for success:
http://www.briantracy.com/blog/general/success-mastery-academy-offer/

NAPOLEON HILL på Youtube: Se gärna en serie med Napoleon Hill om hans Master Key-principer. Du hittar lätt fortsättningsvideon.
http://www.youtube.com/watch?v=kYO0ydiJG3E


15.
+++
GRUNDINFO FRÅN GMAACTION:

PRENUMERATION?
Skriv en rad till gmaaction.resursbanken@gmail.com
Tillse även att lägga till adressen till din ”white-list”, d.v.s. listan över godkända avsändare. I annat fall kanske Nätverksbrevet försvinner till skräpavdelningen.

NÄTETIK?
Inga mailadresser härifrån sänds vidare i kommersiella syften. SPAM är ett giftstoff som skapar problem för miljoner människor idag. Hög etik eftersträvas härifrån i varje led. Har du fått ett Nätv.brev av misstag – sådant kan ske! – så skriv bara en rad, så tas din adress bort ur utskickslistan. . Direktkorrespondens hit ang. coaching är alltid konfidentiell, och hanteras som sådan.

AVPRENUMERERA? ÄNDRA MAILADRESS?
Önskar du avprenumerera det GRATIS Nätverksbrevet
är det vänligaste och smidigaste du kan göra är att inte blockera sändningen (då det går åt tid till att söka utreda varför ett mail inte kommer fram)
Istället: Skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net så tas din adress bort. Inga övriga frågor ställs. Hög etik är ambitionen härifrån. Du är välkommen att återuppta din prenumeration närsomhelst!

NÄTSÄKERHET?
Alla Nätverksbrev, eventuella attachments vid e-distanskurser och all kommunikation härifrån skickas alltid iväg kontrollerade av AVG-Antivirus och allt material med Spyware Terminator.

VIDAREBEFORDRA?
Det går bra att skickat Nätv.brevet vidare till vänner, dock är Resursbankens material internt och ej avsett för allmän publicering på nätet. Avidentifierade utvärderingar kan ibland citeras. Självfallet är all coachingkorrespondens konfidentiell.

HUR FUNKAR PRISNIVÅERNA?
Det finns ett grundpris på själva kursdagen. Sedan finns olika rabattmöjligheter, då tanken är att göra kurser så prisvärd som möjligt för dig, Ibland sker även olika specialkampanjer till extralåga priser, "just for the Fun of it".
Grunden är att ju tidigare du balanserar, desto lägre pris enligt följande grundmall (vissa varianter kan dock förekomma).
Du balanserar alltid rabattpriset via PlusGirokonto 609 83 52-5.
Så du tjänar alltid på att anmäla dig och balansera en kurs eller workshop tidigare. I händelse av att du skulle bli sjuk kan du helt enkelt växla kursen mot en annan, kommande, mot coaching eller få pengarna åter till ditt konto.



16.
SOMMARFÖREDRAG I ÖRESUND
ÄR DU/NI INTRESSERADE AV ETT
”HEMMA-HOS”-FÖREDRAG ?

Om du och dina vänner i juni-juli vill ha en afton med FÖREDRAG
Tid: cirka 2 timmar samt frågestund av valfri längd.
Är du hjärtligt välkommen att ”knacka på” här!
kl 19.00
ELLER
kl 15.00 är primära val.
Vid vacker väder är det möjligt att vara ute i trädgården.
Orten behöver ligger i närheten av Malmö-Lund eller längsmed Pågatågens utsträckning för att fungera som arrangemangsort.

Följande ämnen kan presenteras i denna intrduktions-form:

+ THE SECRET. Om renässansen av den esoteriska kunskapen.
+ VÄLSTÅNDSMEDVETANDE. Om hur få insikt om sin egen inre rikedom.
+ KÄRLEK TILL KROPPEN – Om tankens och känslors betydelse för hälsan.
+ MESSIASFÄLLAN. Varför ”offer-mentalitet” ofta medför negativa konskevenser för alla inblandade, medan balanserat handlande till förmån för ditt Högre Jag och till förmån för omgivningen optimaliserar hjälp.
+ GENOM ELD OCH VATTEN – Hur du går rakt igenom irrationell rädsla.


17.
NU SKRIVS DE SISTA DELARNA AV gma:s bok Två nya kapitel har skapats och vi är uppe i över 250 sidor av….
DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN!
Det har varit mycket på gång, och skrivandet har fått maka på sig. Men nu börjar det bli dags!

Innehållet i DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN återfinns ingen annan stans i vanliga psykologiböcker, eftersom DHP baserar sig på den esoteriska (hemliga) andliga traditionen.

NU KAN DU TA DEL AV MATERIALET….

Om du vill
+ Gå djupare än traditionell psykologi
+ Veta mer om Dig själv
+ Vara aktivt undersökande (övningar finns i boken!)
+ Öppna dörren mer för din intuitiva begåvning
….kan den här E-boken vara något för dig!


Några röster om materialet:

” Boken är fantastisk! Det känns skönt att tänka på livet som ett äventyr…”

- Birgit H.

”Jag får verkligen gå in i djupet av
mig själv och hitta svaren på frågorna som finns i materialet.
Det är lärorikt!”
- Jennifer

Pris 195 kr inkl. moms.
Du balanserar genom att sätta in summan
på PlusGirokonto 609 83 52-5
Del 1 sänds direkt till din mailbox. (över 250 sidor)
Del 2 när den är färdigskriven till din mailbox.
Beställning: Skriv en rad nu till
gmaaction.resursbanken@gmail.com
Så är den redan på väg…

BONUS: Vid införskaffande av DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN får du också denna vecka 27
också…Hypnotisk Audiomeditation Nr 1:FÖRDJUPA KONTAKTEN MED DITT UNDERMEDVETNAS KÄLLA som Mp3. (värde 159 kr)
(48 minuter, sänds till din mailadress, spelas upp via din Mediaspelare.)


18.


TILL SIST:
MAHATMA GANDHI
”En människa är bara en produkt av sina tankar.
Vad hon tänker, det blir hon.”

CARL JUNG
”Det går inte att omvandla mörker till ljus eller stagnation till rörelse utan känslor.”

PHILIP JAMES BAILEY
”Bön är när anden talar sanning till Sanningen”

FLORENCE SCOVELL SHINN
”Det supermedvetna sinnet är Guds sinne inuti alla människor, och det är hem åt alla perfekta idéer. Här finns det perfekta mönstret som Platon talade om, den gudomliga planen för var och en av oss.

Guds plan för var och en av oss människor övertiger vida det förnuftiga sinnets begränsningar. Det står alltid i samklang med livets kvadrat, innehåller hälsa, välstånd, kärlek och fullständigt självförverkligande. Många människor använder sin föreställningsförmåga för att bygga sig en liten stuga, där de borde uppföra ett palats.”

DEEPAK CHOPRA
”Det bästa sättet att gå givandets lag att börja verka…är att bestämma dig för att varje gång du träffar någon, skall du också ge något. Det behöver inte handla om materiella ting, det kan vara en blomma, en komplimang, en bön…
Att bry sig om, uppmärksamma, tycka om, uppskatta och älska är de mest värdefulla gåvor du kan ge, och de kostar dig ingenting.”
--

ALLT FÖR DENNA GÅNG!
ÖNSKAR DIG ALLT GOTT PÅ VÄGEN FRAM…!
gma

gma action – resursbanken
"Morgondagens utbildning – redan idag"
Västra Ryttmästaregatan 22
S-217 52 Malmö
040-15 88 98
0708-107 992
gmaaction.resursbanken@gmail.com
www.gmaaction.kulturservern.se
http://thesecret-hemligheten-gma-gma.blogspot.com/
PlusGiro 609 83 52-5 Vi har F-skattsedel.
Unsubscribe: gunnar-martin.aronsson@gmail.com

Excuses Begone - Wayne Dyer - 1/13

NÄTVERKSBREV Nr. 22. 2010.

NÄTVERKSBREV Nr. 22.
Fr. gma action – resursbanken.

MIDSOMMAR!
Oj – ja, midsommarsolståndet har redan varit – detta skrivs den 23 juni och den 21 inträffade alltså årets längsta dag.

Men, men, som bekant flyttas högtider framåt och bakåt i vår almanacka, så fredagen den 25 juni har vi vår ”egentliga” MIDSOMMARAFTON, för att därpå glida över i MIDSOMMARDAGEN på lördag 26:e juni.
Så…
Kan sålunda passa på att ÖNSKA ALLA LÄSARE AV NÄTVERKSBREVET EN STRÅLANDE MIDSOMMAR-tid!
--
I övrigt vill jag tacka vännerna i KARLSKRONA för kursen MENINGEN MED FAMILJEN 18-19 juni i Simsalabim-lokalen. Tack för alla djupt personliga bidrag, tack för engagemanget, entusiasmen, tack för allt ni i gruppen bidrog med till att skapa kursens fina helhet!
--
I övrigt har väl veckan medialt täckts av kronprinsessbröllop och VM-fotboll. Den som inte fått sitt lystmäte får säkert möjlighet att titta på repriser vad gäller den rojala händelsen, och för VM-entusiasterna fortsätter ju kulten av bollen ännu en tid. Jag har en god vän som bor i Gamla Stan, precis tre våningar ovanför Storkyrkans port; sannolikt kunde han ha hyrt ut sina fönsterplatser till bildhungriga fotografer.
Vad gäller VM berättas det mest, tycker jag, om eländes elände; hur nigerianske förbundskapten Lagerbäck nästan men bara nästan lyckas föra sitt lag vidare, varvid denne klagar på domarna, som absolut gjort felaktiga bedömningar. (Vad svenska laget tagit vägen, det skall vi tala tyst om….)
--
Själv är jag mest glad över att folk verkar glada på läktarna, när jag råkar se några matchminuter, fastän några är krigsmålade och tutar hiskeligt i de numera ökända vuvuzelan (en meterlång, smal sydafrikansk trumpet – ”under VM-premiären hördes ljudet ändå till Sverige, via tv-apparaterna”, rapporterar Aftonbladet.

I övrigt har jag vinkat av sonen som rest på språkresa till Hastings, ett äventyr. Och besökt det något uppiffade Ribergsborgscaféet, där man bjuder på musik och ibland på Stand-up Comedy.
--
Vad gäller sommaren har undertecknad lagt in en NY PILOTKURS, nämligen Jack Canfields FRAMGÅNGSPRINCIPER, baserad på hans och Janet Switzers bok ”The Success Principles – How to Get From Where You Are to Where You Want to Be”. Kursen är 17-18 juli i Malmö.

Jack Canfield är fortfarande märkbart okänd i Sverige, vilket ökar motivationen till att introducera denne mycket kunnige och mångsidige herres material här. I förra Nätverksbrevet inkluderas en text från densamme, som jag hoppas kan ge en glimt av hur Canfields principer presenteras; d.v.s. mycket konkret, mycket praktiskt, mycket gör-bart!
--
På grund av intresset och förbeställningar har det även redan nu lagts in en THE SECRET-HEMLIGHETEN 4-5 september i Malmö.
Och då det är MIDSOMMAR passar vi förstås på att erbjuda…

MIDSOMMARRABATTER:

1.
Du kan gå PILOTKURSEN Jack Canfields FRAMGÅNGSPRINCIPER (fullpris 1.590 kr) för blott 790 kr inkl. moms om du balanserar senast den 28 juni via Plusgiro 609 83 52-5

2.
Om du vill anmäla dig till THE SECRET i Malmö 4-5 september (fullpris 1.590 kr) och balanserar kursen senast den 28 juni går du för 700 kr inkl. moms.

3.
Och – då det som sagt bara är MIDSOMMAR en gång om året, passar vi även på att erbjuda THE SECRET II – VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
(fullpris 1.600 kr) I Malmö 3-4 juli för 990 kr inkl. moms om du balanserar senast den 28 juni! (För Stockholm 14-15 augusti gäller 990 kr-rabattnivån fram till fredag 16 juli.)

4.
Då DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN nu skall avslutas passar vi även på att erbjuda MIDSOMMAR-rabatt även för den. Istället för 195 kr inkl. moms får du Del 1 – det färdigsskrivna materialet samt Del 2 – som är under produktion, för endast 150 kr. Rabatten varar fram till måndag 28 juni! E-boken sänds direkt till din mailbox och innehåller en hel del material, som aldrig framkommit ens i Nätverksbrevet.

Hoppas att midsommarrabatterna kan inspirera dig att säga ja till pröva en transformationskurs.
Du är hursomhelst hjärtligt välkommen!
Vad gäller Malmöområdet: Passa på, ty till hösten blir det färre kurstillfällen, då centrum för aktiviteterna då kommer att finnas i Stockholm!



---

I RESURSBANKEN den här gången ett avsnitt ur en helt ny bok: ÖST MÖTER VÄST – Mental Träning over gränserna, av Fia Hobbs. Detta avsnitt handlar om Qi och energimeridianer och den kinesiska medicinalhistorien. Just nu till midsommar har Fia sin releasefest för boken. Alltid roligt att vara tidigt ute med att förmedla intressanta texter.

Dessutom JAMES ARTHUR RAY och ett avsnitt ur hans bok HARMONISK RIKEDOM, som alltid finns på svenska. James bok väjer inte för att direkt, vardagligt och ibland vulgärt språk, men innehållet är förvisso ändå läsvärt. I mångt och mycket beskriver prästsonen James sin egen resa, som inneburit en ”berg-och-dal-bana” inte minst när det gäller det finansiella, men där han aldrig släppt tagit om sin vision och sin mission om att hjälpa människor till rikedom på flera pelare: Ekonomiskt, Socialt, Psykologiskt, Fysiskt och Andligt.

Till sist den brittiske parrådgivaren ANDREW G MARSHALL och ett avsnitt ur hans bok ”JAG ÄLSKAR DIG, MEN JAG ÄR INTE FÖRÄLSKAD LÄNGRE! 7-stegsmetoden som tar fram passionen i din relation!”
Andrew berättar att ett ofta förekommande problem är att man efter ett tag i en relation börjar ta motparten för givet. ”Man slutar att se varandra, och därmed också att bekräfta varandra.” Och därmed börjar relationen att svalna, och kan dessutom som bekant slockna helt och hållet. Därför är det en intressant bok, som varmt kan rekommenderas.

Och med det, som sagt, tillönskas Du en…

SKÖN MIDSOMMARHELG!
Väl mött något senare...

Gma

1.
(Introduktion; ovan)


2.
RESURSBANKEN I
SJÄLVBILD, SJÄLVKÄNSLA OCH SJÄLVFÖRTROENDE
Av James Arthur Ray


UTGÅR på bloggen av rättighetsskäl.
--
Ur: Harmonisk rikedom.
Av: James Arthur Ray.
Övers. Cecilia Lyckow Bäckman.
ICA Bokförlag (Forma Publishing Group AB) 2008.


3.

INTRODUKTION:
Fråga: Vad är egentligen Välståndsmedvetande?
Svar: Att oavsett aktuell ekonomisk upplevelse
vara fast förankrad i förnimmelsen av att Du representerar oändlig potential, oändliga möjligheter, kort och gott: att Du är rik. Det enda vi egentligen kan äga, är våra talanger och förmågor, dessa är manifestationer av vår inre potentiella rikedom.

En människa med en krona på banken som är medveten om vart han eller hon är på väg och som är fast förankrad i den andliga verklighetsessensen, är alltså, enligt denna definition betydligt rikare än mångmiljonären som tror på slumpen, och som lever i rädsla för inte kunna skydda sina materiella tillgångar, och som skapar sjukdomar i sin kropp genom sin ängslighet.

Därför är utvecklandet av Välståndsmedvetande något av det mest viktiga vi kan göra i tider av finansiell oro, vilket vi upplever just nu (även om Sverige just nu ligger utanför själva krishärdarna i Europa).

Välståndsmedvetandet kan kombineras ihop med hög levnadsstandard (enligt västerländska mått)
Eller med enklare levnadsstandard, baserat på att människor isåfall har andra behov.
Men det är samma Välståndsmedvetande som ger sig till känna om individen förnimmer en inre förankring och förvissning om att han/hon representerar rikedom genom
att vara här och nu och förnimmer en gränslös potential att ständigt ösa ur, och i övertygelsen om att han/hon är kapabel att skapa sig - i samverkan med Universell Intelligens - de omständigheter som är relevanta, passande, bra, hälsosamma, balanserade.

Den välståndsmedvetna når medvetet de mål som uppfyller hans/hennes syfte och är fokuserad på ständig expansion, samtidigt som han/hon lever i en ständig dialog med Universum och har en förmåga att vara flexibel, lyhörd och aktiv.

Det betyder INTE ett liv utan kriser – eftersom kriser är en del av utvecklingsprocessen.
Men det betyder DEN OPTIMALA KAPACITETEN FÖR ATT KUNNA HANTERA KRISER, för att kunna ”rida ut ur stormarna”, för att kunna hålla balansen i en obalanserad tid, för att kunna vidmakthålla ett lugn i själen.



4.


THE SECRET II –
VÄLSTÅNDSMEDVETANDE


Lördag 3 juli kl 10.00-17.00 –
Söndag 4 juli kl 10.00-17.00.
Plats: Norra Vallgatan 90, MALMÖ.

NY KURSORT!
Lördag 14 augusti kl 10.00-17.00 –
Söndag 15 augusti 10.00-17.00.
Plats: NBV, Bergssunds strand 43, STOCKHOLM



VÄLSTÅNDSMEDVETANDE är en PRAKTISK KURS, helt fokuserad på de ämnesområden inom den större ramen som DU SJÄLV önskar ta upp.
Vi kommer att gå igenom ämnen som:


+FATTIGDOMSMEDVETANDE-VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
TA REDA PÅ DIN ”EKONOMISKA BLÅKOPIA” - OCH HUR VI ÄNDRAR DEN...

+HUR DIN FAMILJ PÅVERKAT DITT UNDERMEDVETNA TÄNKANDE
OCH HANDLANDE KRING PENGAR.

+INDIVIDUELL TEMATISK BELYSNING
Ex. Skuld över brist på pengar. Skuld över överskott på pengar.
Ex. Förakt för pengar. Förakt för dem som har pengar.
Ex. Ekonomiska konflikter, ”vem ska betala?” i relationer.

+HUR DU KONTAKTAR DITT UNDERMEDVETNAS ”PROGRAMMERINGSCENTRAL”
– Affirmationer, ”autosuggestion” det enda sättet att påverka vårt undermedvetande som funnits vara kraftfullt verkande.

+ VARFÖR VI INTE KAN ATTRAHERA VAD VI HYSER OVILJA EMOT

+ VARFÖR TACKSAMHET OCH FÖRLÅTELSE ÄR ACCELERATORER FÖR VÄLSTÅND. Och hur sätta igång processen.

+ VARFÖR VI BEHÖVER RENSA UT VREDE, AVUND OCH GIRIGHET UR VÅRT SINNE FÖR ATT MANIFESTERA OPTIMALT.
Och hur göra det.

+ FÖR ATT MANIFESTERA BEHÖVER VI GE! GENOMGÅNG AV VAD DET ÄR SOM JUST DU BIDRAR MED TILL ANDRA.

+ VARFÖR LOTTERIVINSTER HAR BÅDE FÖR- OCH NACKDELAR.

+ NAPOLEON HILLS GRUNDMETODIK PRESENTERAS; testad och funnen varande den absoluta essensen i manifestationsmetodik! Sex steg som vi går igenom i detalj.



++++

PRIS: 1.600 kr inkl. moms

MIDSOMMARRBATT Balansera senast måndag 28 juli och du går för 990 KR kr inkl. moms! (MALMÖ)

Balansera senast FREDAG 16 JULI och du går för 990 kr inkl. moms (STOCKHOLM).
Priset rör sig mot normalpriset allteftersom kursdatum närmar sig.

Inkluderar 50-sidigt KURSHÄFTE.


Av kurspriset går 100 kr per deltagare till LÄKARE UTAN GRÄNSER (Medecins Sans Frontiers). Den ideella organisationen är verksam i hela världen. Hjälpen går ut till alla utan någon som helst diskriminering vad gäller nationalitet, etnisk tillhörighet, kön, klass eller socialgrupp. Idag har kursledaren fått information om hur man hjälper Dalits – kastlösa – i Indien vad gäller sjukdom azar, som varje år medför att 55 000 människor avlider. MDF agerar också för att ”få ner priserna på befintliga läkemedel, informerar och påverkar makthavare.”


Om the Secret II-kursen:

"Jättestort TACK TACK TACK för en fantastisk helgkurs den 24 o 25 nov i The Secret II. Jag tyckte att the Secret I var fantastisk och mkt givande men The Secret II var helt enkelt en otrolig upplevelse och med Dig Gunnar som coach; det är svårt att beskriva det måste man uppleva för att förstå hur bra det var och hur mkt det gav."
- G.T., Vellinge, Skåne.


Vi är helt nöjda och laddade med ny energi för att utforska hur vi kan skapa våra liv. :-)
-Kerstin o. Liza .(The Secret II, Arboga)



5.

Slumpen existerar inte!
Du kom till ”rätt” familj.
Men vet du varför?
Du kan undersöka temat i kursen...
MENINGEN MED FAMILJEN!
NYA KURSORTER!
VÄSTERÅS 10-11 juli ( 3 platser kvar)
STOCKHOLM 28-29 augusti

Vi utgår här från följande utgångspunkt:
Det finns en mening att du just haft din familj/just har din familj du har just nu!
Denna utmanande tanke undersöker vi närmare genom
INTRODUKTIONER – baserad på den nya tidens andligt fokuserade psykologi.
ÖVNINGAR och
SAMTAL

GRUNDMOMENT:


1. DÅTID
MIN EGEN BARNDOMS/UPPVÄXTFAMILJ.
Det innebär att känna av i synnerhet pappa, mamma, syskon samt farmor, farfar, mormor, morfar. Även andra som har varit viktiga, ev. syskon som gått bort eller försvunnit så att direktkontakt försvårats el. omöjliggjorts. (Energimässigt finns relationerna kvar, så länge som koncentrerad tanke/känsla aktualiseras).

2. NUTID
MIN NUVARANDE FAMILJESITUATION
Det innebär att känna av nuläget, i synnerhet ev. nuvarande partner/solosituation, egna biologiska barn och genom äktenskap/samboskap inkomna barn; ”den utvidgade familjen”. Alla människor har en betydelse för dig, liksom du har det för dem. (Lever du ”solo” har även detta förstås, enligt denna andliga tradition, betydelse.)

3.
KARTLÄGGNING AV DE ”ENERGIMÄSSIGA” RELATIONERNA.
Med detta avses min egen subjektiva upplevelse av hur relationerna påverkat mig samt att under kursprocessen söka att finna en djupare mening med denna upplevelse (vi talar inte om den ”objektiva” sanningen under kursen, utan om den ”subjektiva”, eftersom det ändå är det som vi, du och jag, utgår ifrån när vi tänker, känner och handlar.

4.
UTRENSNING AV DET SOM DU VÄLJER ATT KÄNNA SOM NÅGOT DU VILL FRIGÖRA DIG UR (DVS GAMLA ENERGISTRUKTURER, EMOTIONALA BINDNINGAR AV ICKE-KÄRLEK)

5.
FRAMTID:
INBJUDANDE OCH AFFIRMATIONER
AV NYA TANKAR, KÄNSLOR OCH FÖRHÅLLNINGSSÄTT DU SJÄLV ÖNSKAR VAD GÄLLER FAMILJEN FRÅN NU OCH FRAMÖVER.


Övrigt:
a.
Kursen har tystnadsplikt.
b.
Utgångspunkten är att slumpen, i traditionell betydelse, inte existerar.
På en själslig nivå finns en underliggande plan för mig och dig, för oss alla.
c.
När vi kartlägger familjemedlemmar är det ALDRIG avsikt att påföra skuldkänslor på dessa eller på oss själva, utan tvärtom: att befria oss från skuldkänslor från det förflutna. Du erbjuds en möjlighet (men det är helt frivilligt) att släppa taget om gamla oförlåtna relationer och låta dessa vara kvar i det förflutna och istället verka mer helt och fullt i nuet.
Genom att lyfta av dig din känslomässiga ”ryggsäck” ökar din naturliga energigenomströmning, vilket underlättar fysisk och psykisk hälsa.

Kursen baserar sig på utgångspunkten att ditt liv har mening och en energimässig struktur som du själv varit medskapande till (inte på en biologisk nivå, utan på en själslig nivå) och att livet fortsätter efter den fysiska döden. (Utan denna tankegång finns ingen bas för moralisk utveckling eller balanserande överstruktur.)


Pris: 1.490 kr inkl. moms och 40-sidigt KURSHÄFTE.

MÖJLIGHETER FÖR DEN RASKE:

EARLY BIRD: Balansera Västeråskursen senast fredag 24 juni för 1.190 kr
EARLY BIRD: Balansera Stockholmskursen före fredag 30 juli för 990 kr.
Du anmäler dig via gunnar-martin.aronsson@bredband.net och får bekräftelse.

Högst 8 personer,
då detta är EN PERSONLIG KURS, FÖR JUST DIG.
Plats Västerås: Föreningslokal. Lokal kontakt Ulla Olsson.
Ullao@bredband2.com
--
Sista dag för anmälan Stockholm: Fredag 20 augusti.
Plats i Stockholm: NBV, Bergssunds strand 43, III, T-Hornstull.
--

6.


RESURSBANKEN II
SAMMANSMÄLTNING KONTRA KÄRLEKSFULL TILLGIVENHET
Av Andrew G. Marshall

UTGÅR på bloggen av rättighetsskäl.
– Ur: Jag älskar dig, men jag är inte förälskad längre. Sjustegsmetoden som tar fram passionen i din relation.
Av: Andrew G. Marshall.
Prisma Bokförlag 2007.
Hemsida för Andrew:
http://www.andrewgmarshall.com/

Britten Andrew G. Marshall har varit verksam som familjeterapeut i över tjugofem år. Han medverkar också regelbundet som familjerådgivare i tidningar som The Times, Sunday Express och the Observer.
Han har en ny bok ute på engelska 2010:
How Can I Ever Trust You Again? Heal and Move On.


7.


RESURSBANKEN III
VAD ÄR QI?
Av Fia Hobbs
--
UTGÅR på bloggen av rättighetsskäl.
--
Ur: Östs möter Väst – Mental träning över gränserna.
Av: Fia Hobbs.
Books-On-Demand 2010, Visby.
Förkortad och med rubriksättning av gma.
--
”Fia Hobbs har 20 års erfarenhet av friskvård och stresshantering med utbildning inom västerländsk och österländsk medicin med en Master examen i medicinsk qi gong och praktik från Kina och Japan. Hon har tränat 1gong sedan 1988 och är utbildad i USA, Kina och Japan. Hon anlitas ofta som föreläsare och inspiratör.”
(Ur baksidestexten). Fia är, kan också tilläggas, NLP:are.
Fia Hobbs hemsida:
http://www.fiahobbs.com

8.


ÄR DU RÄDD FÖR DIN EGEN RÄDSLA?
MEN VILL HA EN FÖRÄNDRING - NU? Torsdag 1 juli kl 9.30-17.00 Malmö.
NY WORK-SHOP:


GENOM ELD OCH VATTEN –
från irrationell rädsla till frimodighet och kraft

INTRODUKTION:
All rädsla som ligger utanför rent fysiska hot kan beskrivas som irrationell rädsla.
Det är ett av det moderna samhällets stora problem, då det skapar hinder för individer såväl som för grupper att utveckla sig. Ingen människa kan förstås uppleva lycka om de samtidigt är rädda.

Exempel på irrationell rädsla är:

RÄDSLA FÖR ATT INTE VARA TILLRÄCKLIG
RÄDSLA FÖR ATT "INTE KUNNA KONTROLLERA SIG"
RÄDSLA FÖR ATT TRÄFFA MÄNNISKOR
RÄDSLA FÖR ATT "TÄNKA FEL TANKAR".
RÄDSLA FÖR ATT ”KÄNNA FÖR MYCKET”
RÄDSLA FÖR ATT VARA ENSAM
RÄDSLA FÖR ATT VARA "ETT SVART FÅR" I FAMILJEN
RÄDSLA FÖR ATT UTMANA SIN KVINNO- RESPEKTIVE MANS-ROLL
RÄDSLA FÖR ATT "GRANNARNA" SKALL PRATA NEGATIVT OM EN
RÄDSLA FÖR ATT "BEGÅ SYND"
RÄDSLA FÖR ATT INTE VARA "NORMAL"
RÄDSLA FÖR ATT INTE LYCKAS
RÄDSLA FÖR ATT LYCKAS
RÄDD FÖR ATT VARA FATTIG
RÄDD FÖR ATT VARA RIK
RÄDD FÖR ATT VARA RÄDD

Under den här pilotkursen kommer vi att göra just det:
TRANSFORMERA DIN RÄDSLA TILL KRAFT.

NÄR VI VÄL KAN TRANSFORMERA VÅRA IRRATIONELLA RÄDSLOR (Det handlar alltså inte om reella hot, utan om något vi föreställer oss på lösare grunder kan hota oss) ERHÅLLER VI KRAFT!

DEN KRAFTEN KOMMER ATT GÖRA SÅ ATT DU KAN GÅ "GENOM ELD OCH VATTEN".

Är det något för dig?

Kursen är inte för alla, utan för dig som FÅTT NOG!
"I am sick and tired of being sick and tired", som Marianne Wiliamson beskriver tillståndet när vi är redo att förändras.

Hur går kursen till?

Du tar fram vad Du allra helst vill bli av med när det gäller irrationell rädsla.

Vi kommer att använda en speciell andlig metodik för att lösa upp den ansamlade irrationella rädslan, en form av healing eller läkande utrensningsprocess hämtad ur den geniala hypnoterapeuten
BARRIE KONICOV:s kunskapsbank.

TORSDAG 1 JULI kl 9.30-17.00
OBS Kursen ändrad från tvådagarskurs till
ENDAGS-WORKSHOP och lägre pris.

Plats: Åsa Reiki och Massage. Ribersborgsvägen 14 C, 1 trappa.

PILOTPRIS: 550 kr, inkl. moms, kaffe och frukt
Anmälan senast tisdag 29.e juni:
Gmaaction.resursbanken@gmail.com
Du balanserar via PG 609 83 52-5 (gma action) och för en bekräftelse av att du är med.


Hjärtligt välkommen!


9.


SOMMAR-MÖJLIGHET att gå THE SECRET-kursen till Superlågt pris!
THE SECRET- HEMLIGHETEN
- den ”magiska” kursen –
Lö 4 sept – Sön 5 sept MALMÖ. Norra Vallgatan 90.
INKLUDERAR 50-sidigt kurshäfte, kaffe, frukt och kakor under kursen.
Rabattmöjligheter:
EARLY BIRD-RABATT: Vill du gå kursen till superlågt pris:
Balansera senast den 28 juni till Plusgirokonto 609 83 52-5 och du går för 700 kr!
Normalpris: 1.590 kr – du sparar 890 kr!

Jag är fortfarande förundrad över vilken kraft jag känner efter kursen, det har också varit en del tårar, men så bra då!!! Tack än en gång, du är en fantastiskt duktig pedagog också.
-M.A., Stockholm.

”Tack för en fantastisk kurs. Jag går fortfarande på moln efter den insikt du gav mig.”
-Ywonne

”Vill bara tacka för en fantastisk kurs som gett så mycket inspiration och glädje. Det här funkar helt otroligt bra, bara man vet vad det verkligen är man önskar sig och vad man har för mål. Rekommenderar The Secret-kursen till alla. Den gör bara gott.”
- A.O.

”Tack för en fantastisk inspirerande och utvecklande helg, känner mig fylld och ser med spänning och nyfikenhet på framtiden med det som komma skall.”
-Katarina







10.

Är du nyfiken på Jack Canfields arbete?
Då har du en möjlighet att ta del av den här pilotkursen, där vi presenterar…

Jack Canfields
FRAMGÅNGSPRINCIPER – Hur gå från där du är till dit du vill komma –

NY KURS!

I denna pilotkurs går vi igenom de bärande framgångsprinciperna från Jack Canfields bok The Success Principles; How to Get fron Where You Are to Where You Want to Be.

Bland innehållet:

+ Blir klar över varför du är här på jorden.
+ Besluta dig för vad du vill.
+ Tro att det är möjligt.
+ Tro på dig själv
+ Bli en ”in-och-utvänd paranoiker”
+ Släpp på bromsarna
+ Var villig att betala priset.
+ Fråga! Fråga! Fråga!
+ Avvisa avvisande
+ Använd feedback till din fördel
+ Hänge dig åt oavbruten, Aldrig-Avslutande Förbättring (Kaizen).
+ Lämna klago-klubben
+ Möt och acceptera vad som inte funkar
+ Omfamna förändring
+ Transformera din Inre Kritiker till din Inre Coach
+ Ge passionens bränsle till vad du sysslar med
+ Berätta sanningen snabbare
+ Håll dina överenskommelser
+ Starta Nu! – Och bara Gör Det!

Plats: Norra Vallgatan 90, II MALMÖ.
Lördag 17:e juli 10-17 och Söndag 18 juli kl 10-17.
Välkommen till denna pilotkurs som kommer att ha fullpriset 1.590 kr inkl. moms.
Du kan dock gå pilotkursen för enbart 990 kr.
Och om inte det vore nog, kan du utnyttja
MIDSOMMAR-RABATT-priset:
790 kr inkl. moms!
om du balanserar kursen senast måndag den 28 juni
till Plusgirokont0 609 83 52-5 (gma action).
Du får bekräftelse om att du är med.
OBS Högst åtta personer, då detta är en PERSONLIG kurs.

”Canfields principer är enkla, men de resultat du når kommer att bli extraordinära” – Anthony Robbins.

”Oavsett var du är i livet, är The Success Principles något som ger dig testade strategier och system som skapar en ljusare framtid.”
- Paul R. Scheele.

Jack Canfield är en av USA:s ledande Coacher. Han har setts i filmen the Secret, men har lång tid dessförinnan varit en framgångsrik motivationsföreläsare och coach. Han har tillsammans med Mark Victor Hansen hittills sålt över 100 miljoner exemplar av bokserien CHICKEN SOUP FOR THE SOUL.
I över 30 år har han hjälpt till att ge kraft och inspiration över hundratusentals människor. Han är utbildad vid Harvard med Master-examen i psychological education.
Den aktuella boken innehåller 64 principer, baserade på Jack Canfields breda och djupa kunskap.


11.

TELEFON-COACHING
380 sek inkl 25% moms för ett c:a 60-70 minuters samtal.
300 kr arbetssökande, sjukskrivna, studerande.

DET ÄR EN FÖRUTSÄTTNING FÖR DEN HÄR VERKSAMHETEN,
ATT DU KÄNNER ATT DU HAR ERHÅLLIT VÄRDE!
Är du nöjd betalar du in summan till PlusGirokonto 609 83 52-5 (gma action),
annars betalar du ej in något. Inga frågor kring detta ställs (om du inte själv undrar).

Så du kan bara ”vinna” på telefoncoaching!

HUR GÅR DET TILL?
Antingen ringer du till 040-15 88 98 eller så ringer jag till ett av dig uppgivet nummer (ej mobil).
TYSTNADSPLIKT tillämpas.

”…mycket givande.”
Annica.

”Tack så innerligt för din fina coaching idag.
Det hjälpte verkligen.
Jag har upplevt en lättnad under hela dagen.”
-U.L., Sthlm.

”Jag vill gärna vara referent när det gäller telefoncoaching. Jag har haft stor hjälp av mina samtal med Gunnar-Martin.
Han har gett mig stöd att förstå mig själv, gett mig mod att utvecklas.
Men framförallt så har han hjälpt mig att bli sedd som människa när jag behövde det som mest Jag tackar dig av hela mitt hjärta för våra samtal. De kommer alltid att bli en dyrbar skatt i mitt liv som jag återvänder till. ”.



-H H. Stockholm.

”Hej GMA,

ville bara tacka för din fina och välbehövliga coaching. Jag var i en svår situation och uppslukades av känslostormar som jag inte kunde ta mig ur innan. Det var som om minnen ur det förflutna ansatte mig om och om igen utifrån en händelse som inte verkar så traumatisk i andras ögon, men som påverkade många viktiga år i min ungdom – och som präglat mig mer än jag någonsin varit medveten om under senare år…
Jag upplevde din guidning som väldigt skärpt, klar, intellektuell och samtidigt intuitiv. Efter samtalet hade jag kommit igenom det känslomässiga traumat, gamla minnen hade slutat spelas upp på repeat i mitt sinne, och jag kände en stor lättnad – jag var fylld med upplyftande och inspirerande perspektiv på min situation.
Innan jag talade med dig kändes den övermäktig, och efteråt kändes den nästan pinsamt liten och fjuttig. Minnet hade verkligen släppt greppet om mig, jag hade kommit igenom och ut på andra sidan. Det märkte jag genom att jag kunde tänka på det utan att bli ”ur balans”.
Kan en coaching bli bättre än så?

Varma hälsningar
Ulrika.”
Ovanstående brev återgivet med vänligt tillstånd av Ulrika.


12.

ANDLIGT FOKUSERAD COACHING
- för människan i en andlig brytningstid -
Coachingen är baserad på 2000-talets andligt fokuserade psykologi, och utgår från att du har en oerhört kraftfull inre potential och har ett speciellt ”uppdrag” här på jorden.

Problem?
Bristande självkänsla
Depressiva tankemönster
Psykofysiska sjukdomsdiagnoser
Välsvårigheter, ”antingen-eller”
Jag och mamma
Jag och pappa
Konflikter parrelation, ”svärmorsproblem”
Inre motstridiga konflikter
”Ältande” tankar ”om det som varit”.
Känsla av mindervärde, att vara ”fel”, ”dålig”, ”syndig”, osv.
Självdestruktiva tankar, ångest, fobier
Jobbkonflikter, chefskonflikter
Skilsmässa, uppbrott
Beroendemönster: ex. av godis, vissa livsmedel
Helande övningar (guidad meditation)
Hypnos kan användas (om du så själv önskar)
Målsättningsproblem; ”vad skall jag göra med mitt liv” etc.

PRIS: 660 SEK inkl. 25% moms för c:a 2,5- 3 timmar.
OBS SOMMARPRIS 15 juni-30 juli 560 SEK!

TYSTNADSPLIKT praktiseras.
OBS Balansering till Plusgirokonto 609 83 52-5 antingen före eller efter coachingmötet föredrages, då administationen underlättas och kontanthantering i princip har övergått till direktbalansering via kontot.
Verksamheten är icke-medicinsk och komplementär till vanlig sjukvård, ej en ersättning för sådan vård.
Avbokning senast 12 timmar före möte, då planering också är ett arbete.
Möjlighet till hypnosterapi är möjligt, om du så själv önskar. Par har möjlighet att få för samma pris som för en person.

" Man får full respekt av Gunnar, med en stor dos humor och allvar…. Han är helt enkelt sanslöst duktig på att kommunicera med tankar och känslor hos mig själv som jag tidigare endast tyckt stått i vägen för min lycka. Hur bär han sig åt? "
-Agneta.

"Jag har haft förmånen av att ha blivit coachad av Gunnar vid ett par tillfällen. Sessionerna kan tyckas korta men de har långtidsverkan.
Med Gunnars kunnande, värme, insikt och humor har jag fått insikt i grunderna till mina reaktioner i olika situationer och därmed lärt mig att möta mina känslor med förståelse och respekt."
- Kajsa, Helsingborg

"Alltid när jag kommer från dig har jag landat en bit längre in i mig själv
och det är en härlig känsla.
Jag ser saker och ting ur nya och större perspektiv efter våra sessioner
Underbart. "
- Agneta, Malmö

"Coachingen har varit en ovärderlig hjälp till att lära känna mig själv."
-Anna, Helsingborg

GUNNAR MARTIN ARONSSON är NLP Master Practitioner med 14 års och tusentals klientmötens erfarenhet.
Han är verksam som kursledare, coach, samtalsterapeut och hypnoterapeut baserad på NLP. Mer info:
www.gmaaction.kulturservern.se 040-15 88 98. Mail: gmaaction.resursbanken@gmail.com



13.


VÄNNER OCH KOLLEGER-LÄNKAR

KARIN ANDERSSON (Höllviken, Skåne)
Individ-, Grupp- och Ledarutveckling)
http://x-formation.org/karin_a.html
Har finns en resurs!

 
ANNETTE OJANLATVA – RECONNECTIVE HEALING (Skåne)
http://thereconnection.com/practitioners/directory/pop.php?idx=5562
Annette är en god vän och undertecknad kan skriva under på, att hon kommer att göra en fantastisk insats, om du kontaktar henne. (Skåne).

Vill du gå en REIKIMASTER-UTBILDNING I MALMÖ?
Här finns en möjlighet för dig:
Åsa är mycket kunnig, seriös och en härlig människa.
ÅSA REIKI OCH MASSAGE – REIKI HEALING och REIKI-UTBILDNING
Ny hemsida: WWW.ASASREIKI.SE
INFO@ASASREIKI.SE

MAYA APPEL:
"Hej. Behöver du stöd i nya beslut?
Vill du klargöra var din kreativitet är stark?
Är du allmänt intresserad av vad som ligger
bra till för dig?
Jag vägleder intuitivt i livets alla frågor i en kärleksfull, villkorslös energi.
Du är huvudpersonen i ditt liv, se här en möjlighet att få det bekräftat.
Ring för konsultation till Maya Appel 0732-176737. 400 kr (kontonr. får du då) Vill du hellre träffa mig personligen så är det i Upplands Väsby, där jag också ger energibehandligar. www.halsolotsen.com där kan du sepågående verksamhet.650 kr.
Varmt välkommen.
Maya."

VILL DU KÖPA BOB PROCTOR:s
BEYOND THE SECRET som CD?
Läs mer på:
www.beyondthesecret.nu
Beställ via Eva Kugelberg:
www.Lifesuccess.se
  
THE LIVING MATRIX. (Om det nya paradigmet, den nya världsbilden):
Intervju med regissören:
http://www.youtube.com/watch?v=RioJFCh4DyY


TRAILER FÖR THE LIVING MATRIX
http://www.youtube.com/watch?v=ne-I7JTXCbo&feature=related
HEMSIDA:
WWW.THELIVINGMATRIXMOVIE.COM

KARIM HAJEE
VILL DU HA EN TIMME:s introduktion till KARIM HAJEES kurs CREATING POWER På Mp3 GRATIS? Skriv en rad hit så skickas den till dig!

SIMSALABIM – För en kreativ samvaro, exempelvis smyckes- och presenttillverkning.
Ronnebygatan 31 i Karlskrona. Tel 0455-31 14 63. Lena Sundqvist.
www.simsalabimkarlskrona.se


ABRAHAM-HICKS hemsida:
http://www.abraham-hicks.com/lawofattractionsource/index.

KEN ROBINSON
talar om behovet av en revolution inom utbildningsväsendet (eftersom det nuvarande är byggt på 1800-talets industrisamhälle och inte tar hänsyn till barns kreativa kapacitet:
http://daily.finerminds.com/mind/school-kills-creativity-ken-robinson/
http://www.youtube.com/watch?v=iG9CE55wbtY

DR ROBERT ANTHONY:s nya hypnosprogram:
http://www.thesecretofdeliberatecreation.com/fullaudio.html

JACK CANFIELD:s hemsida:
http://jackcanfield.com
(Inkluderar en gratis minikurs om du ger din mailadress till www.jackcanfield.com)

BRIAN TRACY:s hemsida: 7 Videos for success:
http://www.briantracy.com/blog/general/success-mastery-academy-offer/



14.
+++
GRUNDINFO FRÅN GMAACTION:

NÄTETIK?
Inga mailadresser härifrån sänds vidare i kommersiella syften. SPAM är ett giftstoff som skapar problem för miljoner människor idag. Hög etik eftersträvas härifrån i varje led. Har du fått ett Nätv.brev av misstag – sådant kan ske! – så skriv bara en rad, så tas din adress bort ur utskickslistan. . Direktkorrespondens hit ang. coaching är alltid konfidentiell, och hanteras som sådan.

AVPRENUMERERA? ÄNDRA MAILADRESS?
Önskar du avprenumerera det GRATIS Nätverksbrevet
är det vänligaste och smidigaste du kan göra är att inte blockera sändningen (då det går åt tid till att söka utreda varför ett mail inte kommer fram)
Istället: Skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net så tas din adress bort. Inga övriga frågor ställs. Hög etik är ambitionen härifrån. Du är välkommen att återuppta din prenumeration närsomhelst!

NÄTSÄKERHET?
Alla Nätverksbrev, eventuella attachments vid e-distanskurser och all kommunikation härifrån skickas alltid iväg kontrollerade av AVG-Antivirus och allt material med Spyware Terminator.

VIDAREBEFORDRA?
Det går bra att skickat Nätv.brevet vidare till vänner, dock är Resursbankens material internt och ej avsett för allmän publicering på nätet. Avidentifierade utvärderingar kan ibland citeras. Självfallet är all coachingkorrespondens konfidentiell.

HUR FUNKAR PRISNIVÅERNA?
Det finns ett grundpris på själva kursdagen. Sedan finns olika rabattmöjligheter, då tanken är att göra kurser så prisvärd som möjligt för dig, Ibland sker även olika specialkampanjer till extralåga priser, "just for the Fun of it".
Grunden är att ju tidigare du balanserar, desto lägre pris enligt följande grundmall (vissa varianter kan dock förekomma).
Du balanserar alltid rabattpriset via PlusGirokonto 609 83 52-5.
Så du tjänar alltid på att anmäla dig och balansera en kurs eller workshop tidigare. I händelse av att du skulle bli sjuk kan du helt enkelt växla kursen mot en annan, kommande, mot coaching eller få pengarna åter till ditt konto.



ÖVERSIKT GÄLLANDE KOMMANDE KURSER:



Torsd. 1 juli GENOM ELD OCH VATTEN - FRÅN IRRATIONELL RÄDSLA TILL FRIMODIGHET OCH KRAFT MALMÖ Hur bryta igenom dina inneboende rädslor för att nå din inre kraftkälla
Lö 3 juli-Sö. 4 juli THE SECRET II - VÄLSTÅNDSMEDVETANDE MALMÖ Hur du finner din egen inre rikedom Baserad på Bob Proctor och D.C. Gikandis verk
Lö 10 juli-Sö 11 juli



To 15 juli

Lö 17-Sö 18 juli MENINGEN MED FAMILJEN




COACH-UTBILDNING PÅ ANDLIG GRUND

CANFIELDS
FRAMGÅNGSPRINCIPER – Hur gå från där du är till dit du vill komma - VÄSTERÅS





MALMÖ


MALMÖ Karlägg energirelationerna mellan dig och familjen, förlåt och bli friare

Pågående coachutbildning

PILOTKURS! Arrangeras tillsammans med Ulla Olsson, Västerås.





Baserad på Jack Canfields bok.
Lö 14 aug-Sö 15 aug


Lö 4 sept-Sö 5 sept THE SECRET II – VÄLSTÅNDSMEDVETANDE




THE SECRET-HEMLIGHETEN STOCKHOLM





MALMÖ Hur du finner din egen inre rikedom




En fördjupning av boken och filmen. Ett samarrangemang med NBV Sthlm



Tre platser av tio är redan bokade.


15.
SOMMARFÖREDRAG I ÖRESUND
ÄR DU/NI INTRESSERADE AV ETT
”HEMMA-HOS”-FÖREDRAG ?
Om du och dina vänner i juni-juli vill ha en afton med FÖREDRAG
Tid: cirka 2 timmar samt frågestund av valfri längd.
Är du hjärtligt välkommen att ”knacka på” här!
kl 19.00
ELLER
kl 15.00 är primära val.
Vid vacker väder är det möjligt att vara ute i trädgården.
Orten behöver ligger i närheten av Malmö-Lund eller längsmed Pågatågens utsträckning för att fungera som arrangemangsort.

Följande ämnen kan presenteras i denna intrduktions-form:

+ THE SECRET. Om renässansen av den esoteriska kunskapen.
+ VÄLSTÅNDSMEDVETANDE. Om hur få insikt om sin egen inre rikedom.
+ KÄRLEK TILL KROPPEN – Om tankens och känslors betydelse för hälsan.
+ MESSIASFÄLLAN. Varför ”offer-mentalitet” ofta medför negativa konskevenser för alla inblandade, medan balanserat handlande till förmån för ditt Högre Jag och till förmån för omgivningen optimaliserar hjälp.
+ GENOM ELD OCH VATTEN – Hur du går rakt igenom irrationell rädsla.


16.
NU SKRIVS DE SISTA DELARNA AV gma:s bok
DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN!
Det har varit mycket på gång, och skrivandet har fått maka på sig. Men nu börjar det bli dags!
Och du är förstås
hjärtligt välkommen att beställa E-boken.
Hittills finns 224 sidor av läsning som måhända kan överraska dig!

DEN ANDLIGA PSYKOLOGIN
behandlar på djupet de ämnen som är centrala i Nätverksbrevet, men har som utgångspunkt gma:s egen andliga plattform, somligt som inte ens tagits upp i Nätverksbrevet pgr av att framställningen behöver anknytas så att säga på båda sidor i en kontinuitet; till en större helhet. Denna helhet finns nu genom boken.

I DEN ANDLIGA PSYKOLOGIN
har du även möjligheter att göra STUDIEUPPGIFTER, så att du själv kan känna dig MER ENGAGERAD i texten, än om det bara vore en fortlöpande framställning!

Några röster om materialet:

” Boken är fantastisk! Det känns skönt att tänka på livet som ett äventyr…”

- Birgit H.

”Jag får verkligen gå in i djupet av
mig själv och hitta svaren på frågorna som finns i materialet.
Det är lärorikt!”
- Jennifer

Pris 195 kr inkl. moms.
OBS Just nu MIDSOMMARRABATT: 150 kr! T.o.m. 28 juni.
Du balanserar genom att sätta in summan
på PlusGirokonto 609 83 52-5
Del 1 sänds direkt till din mailbox. (224 A4-sidor.)
Del 2 när den är färdigskriven till din mailbox.
Beställning: Skriv en rad nu till
gmaaction.resursbanken@gmail.com
Så är den redan på väg…


17.


TILL SIST:
JOHN MILTON
”Sinnet är sin egen plats, och det kan göra
en himmel av helvetet,
eller ett helvete av himlen.”

DON WILLIAMS, JR
”Livets väg slingrar sig fram, och två riktningar är aldrig desamma.
Och ändå kommer det vi lär oss från resan, inte från målet.”

FRANCIS BACON:
”En frisk kropp är ett gästrum för själen; en sjuk kropp är ett fängelse.”

BUDDHA
”Vi är vad vi tänker. Allt som vi är uppkommer från tanken. Med våra tankar skapar vi vår värld.”

NORMAN VINCENT PEALE:
”Ändra dina tankar och du ändrar på hela din värld.”

WINSTON CHURCHILL
”Vi förtjänar vårt uppehålla genom det vi får, men vi förtjänar livet genom det vi ger.”

STEVE BOW
Guds gåva till dig
är mer talang och förmåga
än du någonsin kommer att kunna använda under
en livstid.
Din gåva till Gud
är att utveckla och frambringa
så mycket av de talangerna och förmågorna
som du kan,
i denna livstid.

JOSEPH MURPHY
Ditt Högre Jag talar i detta ögonblick genom dig, och manar dig att röra dig framåt, uppåt och mot Gud.
Gud talar till var och en av oss genom våra önskningar, vilka i verkligen är Guds röst som söker uttryck genom oss.

Du är Guds oändliga klaviatur, och du är här för att spela Guds melodi.
Börja varje nytt uppdrag, jobb, studium, vad det än må vara, med djärvhet, entusiasm och självförtroende. I det sinnestillstånd som du startar något, kommer du att avsluta detta, i samma glädjefyllda ton.

Börja ditt nya jobb med tillit till Gud, och du kommer att ledas till framgång, triumf och ära – och helt säkert till finansiell framgång.
Kom till partnerskap med Gud.
Geniet är inom dig.

När du är intonad på visdomen och intelligensen i ditt undermedvetna, kommer geniet i dig att bli avslöjat.

Den oändliga intelligensen i det undermedvetna sinne kan lösa alla dina ekonomiska problem och ge dig de rätt svaren.
Varje problem är gudomligt utkonkurrerat. Omständigheter är inte kreativa, den kreativa kraften är i din tanke och din känsla snarare än i de falska och begränsade yttre villkoren.

--
Tack för denna gången!
…och hjärtligt välkommen att anknyta Dig till sommar-WorkShops, Kurser, till Coaching, E-kurs eller Tele-Coaching.
gunnar martin

gma action – resursbanken
"Morgondagens utbildning – redan idag"
Västra Ryttmästaregatan 22
S-217 52 Malmö
040-15 88 98
0708-107 992
gmaaction.resursbanken@gmail.com
www.gmaaction.kulturservern.se
http://thesecret-hemligheten-gma-gma.blogspot.com/
PlusGiro 609 83 52-5 Vi har F-skattsedel.
Unsubscribe: gunnar-martin.aronsson@bredband.se