Sidor

tisdag 22 maj 2007

22/5

Efter ännu en the Secret-helg är det nu dags att planera fördjupningsdagen; kunskap är en ständig spiralformad, expanderande rörelse mellan det kända och det okända; erövrandet av kunskap är en naturgiven gåva. Allt vi behöver göra är att vara uppmärksamma i nuet.
Vi skall gå in mer på ursprungsgestalten Wallace Wattles epokgörande framställning av hur manifestering sker. Här kan jag inte berätta så mycket om just detta, utom att jag själv blev väldigt förundrad när jag första gången kommer över Wattles texter, och passade på att skriva en artikel för tidskriften Sökaren om "Wally" Wattles och hans idéer.

Ja, av feedbacken jag fått verkade kursdeltagarna nöjda med helgen (19-20 maj), vilket är härligt: nu vidtar eget arbete, och så skall vi ha en uppföljning längre fram, där effekterna kan återberättas för de andra i gruppen. Känner till en hel del positiva effekter som skett vad gäller tidigare kursdeltagare, men då jag enbart kan förmedla det som är utanför tystnadsplikten, väntar jag ett tag till med att yppa något.

Allt gott!
:-)

gm