Sidor

tisdag 12 augusti 2008

Tisdag 12 augusti 2008

Hej!
Här kommer ett nytt NÄTVERKSBREV (med viss text exkluderad, dock),
som jag hoppas kan intressera dig!

Allt gott
gunnar martin aronsson
--

NÄTVERKSBREV Nr. 18. 2008.
Fr. gma action – resursbanken.


ÄR DU SÄKER PÅ ATT DU LÄST BOKEN TILL DESS SLUT?

PAUL POTTS
Var mobbad i skolan. Han flydde ofta undan sina plågoandrar genom att efter skolan snabbt ila iväg till den kör, som han var medlem av.
Mobbarna orkade inte vänta utanför den timme som körrepetitionerna varade, så Paul kunde sedan lugnt gå hem.

Han var blyg och tillbakadragen, men genom sången fick han ett utlopp för sin själs rika känsloregister. Som 28-åring var han med i ett slags opera-karaoke-evenemang. En period cyklade han varje gång 2 mil för att lära sig sjunga opera hos en privatlärare. 1990 vann han åtta tusen pund, som han spenderade på sånglektioner i Italien. Han vägrade ge upp sin dröm. Mellan 1993-2000 var han med i fyra operauppsättningar som amatörsällskapet Bath Opera Company satte upp. Paul verkade vara en person vars begåvning strax skulle upptäckas.

Men 2003 upptäcktes en tumör som han måste opereras för. Och kort därefter att han återhämtat sig råkade han ut för en trafikolycka, och bröt benet .”Istället för att tänka på att sjunga, låg jag utslagen på min soffa i misär”, minns Paul idag.

Och sjukskrivning innebär minskad lön, så han hade inte längre råd att betala för privatlektionerna. Efterhand gick han tillbaka till att plocka varor i den butik i Port Talbot som hans mamma arbetat i. Så småningom började han sälja mobiltelefoner, samtidigt som han då och då sjöng karaoke på den lokala puben.
Där kunde historien vara slut.

MEN…
Av någon ”outgrundlig” anledning fick han under sitt surfande på internet fram information om en tävling, Britains Got Talent, som sökte tävlande.
Paul anmälde sig. När dagen för det första riktiga uppspelet kom, 17 mars, (sänt på TV 9 juni) var han nervös. Mycket nervös. Domarnas skepsis var inte att ta fel på, när han nämnde, att han skulle sjunga opera. Ingen hade väl sjungit riktig opera i den här tävlingen tidigare. Musiken kommer igång, och Paul börjar sjunga ur Puccinis opera Turandot arian Nessun Dorma.

Publiken reagerar spontant genom glatt överraskade ansiktsuttryck.
Även domarnas miner börjar förändras. Simon Cowell, känd för sina sågningar, liksom väcks upp ur sin "förprogrammerade" negativa inställning och betraktar nu Paul med nytt intresse.
Och före det att Paul tagit den sista tonen reser sig en stor del av den 2000-starka publiken mangrant upp och ger honom en öronbedövande applåd.
Domarna Simon Cowell, Amanda Holden och Piers Morgon ger honom tummen upp (och kan väl svårligen göra annat, med ett sådant publikt genomslag.)
(För er som vill se och höra detta inslag, finns det här:)

http://www.youtube.com/watch?v=1k08yxu57NA

Och senare, när den absoluta finalen i tävlingen går av stapeln, 17 juni, står Paul som en av kandidaterna till förstapriset. Och många av er som läser detta vet förstås vem som vann: Paul Potts.

(För er som vill se och höra finalen, är länken här:)
http://www.youtube.com/watch?v=K_5W4t_CBzg

FRÅN MOBILTELEFONFÖRSÄLJARE TILL UPPBUREN CELEBRITET.
Visst kan det låta som en kliché, historien om Paul Potts, mannen som kom ”från ingenstans” (Port Talbot i Wales) och slog igenom internationellt,
spelade in en CD, One Chance som hamnade på förstaplatsen i flera länder och sålt i guldupplagor och som nu spelat in ”operavideo” och turnerat runt i Europa som solist; bland annat sjöng han i september 2007 på Köpenhamns Rådhusplads inför cirka 10.000 personer – och överallt mötts han av översvallande publikreaktioner.
Det är något i Paul Potts röst…Jag har hört människor som avskytt opera men som hört Paul Potts och plötsligt sagt uppskattande ord om musikformen.
Det är som om Paul gjort något mer än ”bara” sjungit sig själv till toppen; han har öppnat upp människors hjärtan genom sin musik.

PAUL OCH MOBBARNA
I det danska tv-program som sändes häromkvällen sa Paul, att några av mobbarna hört av sig efter de succéartade framträdandena, och bett om förlåtelse. Men Paul sa att det var glömt, det behövdes ingen förlåtelse,
och att det på något sätt var som det skulle var, eftersom bland annat dessa mobbningsupplevelser hade gjort honom till vad och var han var idag.
Och det var idag gott att vara Paul Potts.

SÅ ”BOKEN OM PAUL POTTS” VAR INTE SLUT….
Ibland tror vi att livet är slut, eftersom vi möts av svårigheter, motgångar, olyckor, smärta, kanske även mer långvariga sjukdomstillstånd. Vi kan tänka och känna: ” Alla hatar mig, jag är värdelös, ingen uppskattar mig,, ingen älskar mig, allt går mig emot. Vad ska det tjäna till att vara kvar här; livet är meningslöst. ”


TROR DU ATT DU LÄST DIN EGEN ”BOK” TILL SLUT?
Men är det då inte som vi vill slå igenom boken innan den är slut?
Vi tror att vi ”vet” hur det ska gå – för ”allt” pekar ju i en viss riktning.
Men genom bland annat Paul Potts historia, och tiotusentals andra liknande historier, märker vi, att historien INTE var slut med att Paul gick tillbaka till ett försäljarjobb och gav upp sina sångdrömmar.
Det är inget fel att jobba som försäljare alls, men säkert fanns och finns det fler människor för vilka detta är ett perfekt arbete, medan det för Paul var ett ”istället för att”-arbete. Hans livsarbete blir uppenbart för andra när han kommer i sitt rätta element: att sjunga och att sjunga inför en stor publik.

Paul var ”egentligen” för gammal för att bli professionell operasångare, han var ”egentligen” för blyg och tillbakadragen för att stå inför ett tusenhövdad publik och framföra ett solonummer – men… han gjorde det ändå!
Paul berättade också, att när han sjunger, är det som om allt förvandlas i hans omgivning. Han känner sig plötsligt helt annorlunda.
Den ”förste”, blyge, Paul har ”tonat ut” och den ”andre ” Paul, operasångaren, solisten, tar helt och hållet över, och uppenbarligen skapas då en förhöjd livskänsla, vad som ibland kallas ”flow”, eller detta att uppleva en optimaliserad närvaro, att vara ”mitt i” Livet och njuta till fullo av det.

Så var är lärdomen för oss andra?
Kanske det är just detta:
UNDVIK ATT TRO ATT DU VET HUR BERÄTTELSEN KOMMER ATT SLUTA
INNAN DU FÖLJT HELA BERÄTTELSEN TILL SLUTET!

VÄNTA – ÄNNU ETT TAG….
Om vi börjar ana att ”allt är slut, allt är meningslöst”, vänta då ytterligare ett tag med att dra slutsatsen, att så verkligen är fallet. Kanske vi bara läst ut ett visst kapitel? Och att tio eller tjugo kapitel återstår? Att vi bara sett två teaterakter av tre eller av fem? Eller att vi bara sett hälften av filmen, vår ”livsfilm”?
Det bästa kanske återstår! Det lyckliga slutet KAN faktiskt finnas längre fram!


Kanske det också går att dra slutsatsen…
Att undvika att döma, döma ut, andra människor för vad de verkar vara i nuet. Kanske är det samma hos dem: De väntar, liksom vi själva gör ibland, på att påbörja nästa kapitel i livsboken.

J
gma

Vidare…

A.
RESURSBANKEN:
I RESURSBANKEN denna gång 22 TIPS OM HUR ÖKA SJÄLVKÄNSLAN av David Matthews, som j. hoppas kan intressera och som även anknyter till den kommande kursen BEFRIA DIN SJÄLVKÄNSLA! 20-21 sept. 08. Kursen är dock PRAKTISKT inriktad, och PERSONLIGT inriktat, och handlar om de reala, verkliga, förutsättningarna för att skapa de förändringar som Matthew beskriver.

Det vill säga: Vi behöver sannolikt gå inåt, mot vårt eget centrum, och skapa förändring ”inifrån och ut”. Att enbart söka läsa sig till en problemlösning i livet ”i sig” är en utmärkt början, men behöver komplettera dessa rön – som andra gjort – och söka införliva dem i vårt eget liv, genom att låta dem möta inte bara vår intellektuella, tankemässiga nivå, utan även vår känslomässiga nivå, och inte bara vår medvetna nivå, utan också vår undermedvetna nivå, eftersom det är HÄR, på vår undermedvetna nivå, alla våra ”generalprogram” och styrsystem har sitt säte, inte i den dagsmedvetna, intellektuella kapaciteten.
Hursomhelst, tycker jag artikeln pekar ut riktningen för oss, och pekar också ut vad vi kan ta fasta på, när vi beger oss ut på vandringen mot ökad självkänsla.

B.
KURSLOKAL I MALMÖ?
I övrigt passar undertecknad på att fråga om det finns någon läsare som har eller som vet huruvida det finns en lokal att hyra i Malmö för kommande kurser och coachingändamål? Det viktigaste är att lokalen har en white-board till förfogande.
Skriv isåfall en rad hit gunnar-martin.aronsson@bredband.net
då det finns planer på att ändra lokalitet från den nuvarande basen.

C.
COACHING:
Passar på att be Ellinor om ursäkt på grund av förväxling av tidpunkten för vårt prova-på-coachingmöte. Strävan är att förstås att söka undvika misstag, men misstag kan ske och sker ibland. Som balansering erbjuds du att gå valfri kurs kostnadsfritt under 2008.

D.
FÖRBÄTTRADE KURSHÄFTEN:
Från och med september 08 kommer kurshäftena att få en spiralbindning, så att häftena blir mer hållfasta, och lättare att bläddra i för dig som deltagare.


E.
LITEN ”ENKÄT”:
Till sist några öppna frågor till dig, vän och läsare, då vi ju nu strax har höstsäsongen här:

Hur kan Nätverksbrevet bli, enligt dig, bättre framöver?
Vill du ha den som inskriven text (så att du får en snabb överblick)
eller skulle du vilja ha den som word-attachment
(så att du får snyggare sidor)?

Vill du har fler ämnesområden eller teman presenterade i kursform, och isåfall: vilka?
Vill du ha fler work-shops, d.v.s. endagsevenemang?
Vad anser du om priserna; skulle du tänka dig att gå oftare om det var lägre pris,
eller spelar priset mindre roll för dig?

Kan du tänka dig att gå en kurs med fler deltagare än nu, låt oss säga 30, utan tystnadsplikt och mindre personligt, så att det blir mer i ”svensk seminarieanda” än nu? Eller inte?
(Med mindre tid för personliga teman men med något lägre pris?)
Vilket ämne för en distanskurs skulle du kunna intressera dig för, om den fanns med i utbudet?

Om det fanns nedladdningsmöjlighet med en ljudfil med guidad meditation baserad på hypnotisk metodik, skulle det vara av intresse för dig, dvs en cirka 45 minuters inläsning med fokus på hälsa?
Är det någon gestalt inom personlig utveckling och andligt utforskande som du skulle vilja läsa mer om?
Några andra synpunkter?

Du behöver förstås inte besvara samtliga dessa ovanstående
frågor, du behöver inte svara på en enda fråga!
J
…men gärna tre-fyra rader med synpunkter, om du känner för det.
Alla svar har enbart ett orienterande syfte, för att testa intresset,
”no strings attached”, dvs om du skriver att ett visst ämne skulle intressera dig,
så betyder det inte, att du gör någon slags föranmälan.

Nej, det handlar enbart om att kolla upp hur förbättra verksamheten framöver för dig och er som har intresse för densamma eller som måhända kan finna något av intresse i verksamheten.
Och då är det förstås av starkt intresse att veta, vad ni tänker och känner.
Strävan härifrån är förstås att söka vidmakthålla en kvalitetssträvan och samtidigt ha för den intresserade fördelaktiga priser och detta i den ”kursmarknadsmiljö” som existerar i Sverige.

F.
BONUS!
De som tar sig tid o. skriver ned några rader balanseras förstås – då balansering som bekant är en andlig lag – Och den här gången med att du får en kopia av
1. gma-artikeln SJUKDOM, HÄLSA OCH HEALING (som word-fil )
eller
2. JAMES ALLENS 27-sidiga klassiker AS A MAN THINKETH (som pdf.fil).
Allens bok har inspirerat många av de mer välkända profilerna ANTHONY ROBBINS och NORMAN VINCENT PEALE (som av vissa anses som den moderna ”fadern” till ”positivt tänkande”).

Tack på förhand och…
Hjärtligt välkommen att ta del av Nätverksbrevet,
Kurser, Workshops och Coaching
- om det känns rätt för dig, vännen.

J
gma
--




INNEHÅLL:

1. INTRODUKTION (Ovan)
2. DISTANSKURS I
VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
”Dörrarna är öppna” – nu…
3. NYTT! KURS: 50 IDÉER SOM KAN
FÖRÄNDRA DITT LIV!
Baserat på Dr Robert Anthonys bok med
samma namn.
23-24 augusti.
4. NY KURS: THE SECRET – III:
MANIFESTATIONSMETODIK
Sö 17 aug, samt Lö 30 aug och Lö 27 sept.
5. THE SECRET – HEMLIGHETEN-kursen
Lö 6 sept – Sö 7 sept. STOCKHOLM
Lö 18 okt – Sö 19 okt ARBOGA
6. NYTT: WORK-SHOP:
ÖVERLÄMNANDE-HEALING.
Lö 16 aug.
7. BEFRIA DIN SJÄLVKÄNSLA
Lö. 20 sept – Sö. 21 sept.
8. RESURSBANKEN I:
VAKNA UPP OCH MÅ BRA.
22 TIPS OM HUR ÖKA
SJÄLVKÄNSLAN.
Av David Matthews.
9. 2000-TALETS PSYKOLOGI:
Coaching och meningsinriktad terapi
(med specificering).
10. Övriga meddelanden.



--

1. (Introduktion; ovan)


2.
DISTANSKURS I VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
För dig som är intresserad av ämnesområdet men ännu ej gått någon IRL-kurs.


Detta i synnerhet för dig som är nyfiken och intresserad av välståndstänkande enligt källorna till THE SECRET som samtidigt (ännu) ej gått någon kurs, måhända därför att tiden eller platsen (ännu) ej passat.

Med hjälp av en DISTANSKURS överbryggas emellertid det problemet.
Du kan i lugn och ro studera materialet, och är hela tiden välkommen att SKRIVA OCH FÅ SVAR direkt från kursledaren gma.
Tid: Kursen varar i sex veckor och ”portarna är öppna” nu!
Slut: Fredag 19 september.
Varje vecka får du en del av kursmaterialet Välståndsmedvetande till din uppgivna
e-postadress, och du är välkommen att korrespondera under kursens gång gällande materialet.
Pris: 600 SEK inkl. 25% moms.

I kursen ingår:

1.
E-POSTADE MINI-kursen VÄLSTÅNDSMEDVETANDE, med ÖVNINGSUPPGIFTER för att du skall kunna orientera dig om det nya tänkandet och om hur din "blåkopia" vad gäller pengar och välstånd öht ser ut.

2.
FRI PERSONLIG SKRIFTKORRESPONDENS under de sex veckorna utifrån kurstemat.
Ha du frågor skriver du alltså till undertecknad och får personligt svar.
OBS: Svaren är ej avsedda som "råd" utan handlar alltid om att söka anknyta dig
till materialet med hjälp av frågor, reflektioner, meditationer.

3.
HELA KLASSIKERN THE SCIENCE OF GETTING RICH av Wallace Wattles som nedladdningsbar pdf-fil.

4.
Till svenska översatta passager ur klassikern THE SCIENCE OF GETTING RICH kommenteras och fördjupas (som hjälper dig som ej brukar läsa litteratur på engelska/ men även dig som är förtrogen med engelskan/ att komma in i tänkandet, förhållningssättet, metodiken.

5.
Ytterligare hjälp i det nya tänkandet via kortare översatta och kommenterade passager från moderna
genier som
+ BOB PROCTOR - med 40 års erfarenhet av Law of Attraction-relaterat arbete.
+ DR ROBERT ANTHONY med 30 års erfarenhet av Law of Attraction-relaterat arbete.
med konkreta, praktiska tips och vägledningar hur etablera det nya förhållningssättet VÄLSTÅNDSMEDVETANDE!

6.
YTTERLIGARE BONUS-ÖVERRASKNINGAR
- som ej tas upp här, får då blir de inte någon överraskning! Dock handlar det om ännu mer konstruktivt, praktiskt textmaterial, för att fördjupa kursen.
--
Materialet sänds både som inskriven TEXT , som textdokument-attachment
och som antiviruskollad PDF-FIL, som du öppnar och då får det rätta formatet med en gång, vilket skapar ett snyggare resultat.

KURSANMÄLAN:
A.
Skriv en rad till
gunnar-martin.aronsson@bredband.net
Att du önskar anmäla dig till den här kursen.
Skriv vilken e-mailadress som kursen skall sändas till!
B.
Balansera kursavgiften 600 kr till PG 609 83 52-5 (gma action)
Du är med och får genast första utskicket.


3.
NYTT: HELGKURS
50 IDÉER SOM KAN
FÖRÄNDRA DITT LIV!
Baserat på Dr Robert Anthonys bok med samma namn.

Lördag 23 aug kl 10-17 Söndag 24 kl 10-17
Pris: 1.360 SEK inkl moms och kurshäfte, kaffe, frukt och juice.
Plats: Kungsgatan 16 A, 2 tr. Malmö.
Rabattmöjlighet: 1.260 SEK om balansering senast to 14 aug.
Sjukskriven/arbetssökande: 850 SEK.

Anmälan är lätt:
a. skriv en rad till gunnar-martin.aronsson.bredband.net
b. Du får en bekräftelse.
c. Sätt in kursavgiften till PG 609 83 52-5 (gma action) och du är med!

Vill du gå, men tvekar av penningmässiga skäl?
Lösning: Passa på att nyttja rabattmöjligheterna, eller, om du heller önskar det:
Balansera kursen med 680 kr före kursstart och 680 kr den 27 september!

Företagare? Denna kurs bör kunna kategoriseras som vidareutbildning,
Dock är det bäst att kolla upp med din revisor etc.

Tystnadsplikt används, för att optimera tryggheten för dig.

Under denna helg kommer du att bli presenterad för Dr Robert Anthonys material, där vi denna gång kommer att fokusera de livsteman som gruppen själv manifesterar, och relatera dessa till Anthonys 50 idéer.



Bland möjliga fokus finns rubriker som...

+ INAKTIV AKTIVITET
+ PROBLEMET MED ATT SÖKA BEHAGA ALLA
+ ATT BYGGA SLOTT I SINNET
+ LIVETS BOK
+ ”VITA ELEFANTER”
+ HA INTE SÖNDER NYCKELN
+ VAR UPPMÄRKSAM PÅ ORDEN DU ANVÄNDER
+ DU ÄR ALDRIG ENSAM
+ ATT RÖRA SIG OVAN ORÄTTVISA
+ ORO DÖDAR
+ VÄGBYGGE ELLER VÄGGBYGGE?
+ SINNETS VERKTYG
+ ATT KÄNNA SIG VÄRDIG

I KURSEN INGÅR…
+ PRAKTISKA ÖVNINGAR
+ PROBLEMBELYSNINGAR
– Allt för att du skall erbjudas att få ut optimalt värde av kursen.

Hjärtligt välkommen!

4.
NY KURS!
THE SECRET – HEMLIGHETEN III: MANIFESTATIONSMETODIK
3-dagarkurs med uppföljningsmoment

START:
Sö 17 aug. kl 10-17
Lö 30 aug. kl 10-17
Lö 27 sept kl 10-17

Plats: Kungsgatan 16 A, 2 tr, MALMÖ.
PILOTKURSPRIS: 1.750 SEK inkl 25% moms och kursmaterial.
Högst 7 deltagare.
Tystnadsplikt används.

Anmälan:
genom ett mail till gunnar-martin.aronsson@bredband.net
Samt, att du balanserar kursavgiften till PG 609 83 52 – 5 gma action.

Vill du gå men är tveksam av ekonomiska skäl är du välkommen att dela upp kursavgiften
i 875 kr vid kursstart och 875 kr den 27 sept. Alla som önskar bereds möjlighet att gå!


I kurspriset ingår:

1.
NYPRODUCERAT KURSHÄFTE med teknikerna beskrivna.
2.
UPPFÖLJNING en gång i veckan per mail, för att vidmakthålla fokus och engagemang under kursens gång.
3.
KAFFE, TE, FRUKT OCH JUICE under kursdagarna.

Som nämnts i inledningstexten kommer vi här att praktisk sätta oss in i och hantera de manifestationstekniker som är essentiella (viktiga) för att skapa medvetet och intentionellt (vi skapar alltid, men det är primärt undermedvetet och ”automatiserat” skapande; så snart ett tankemönster blivit ”automatiserat” tenderar vi att glömma bort att vi har installerat det i vårt undermedvetna. Sättet att skapa medvetet är då att gå ”baklänges” för att finna de undermedvetna föreställningar som installerats, fråga om de är aktuella för idag, och ev. lösgöra oss från dessa).

Vi kommer i den här fördjupande kursen att under cirka en månad
PRAKTISERA Manifestationsteknik.

Vi hämtar manifestationstekniker, know-how och visdom från framträdande personligheter som
DR ROBERT ANTHONY, NAPOLEON HILL,
NEAL DONALD WALSCH, STUART LICHTMAN,
LOUISE HAY och WALLACE WATTLES.

+ Vi jobbar med
7 till 14 manifestationsmål som du själv bestämmer.
Områden kan vara vadsomhelst inom exempelvis
Hälsa/Fysiskt välstånd,
Pengar/Ekonomiskt välstånd,
Karriärmässigt/Yrkesmässigt välstånd
Relationsmässigt välstånd,
Andligt välstånd
(Vi har som bekant olika prioriteringar. Det väsentliga är att du förnimmer att just dina prioriteringar är rätt för dig.)

Inom detta spann föreslås att du väljer såväl ”mindre” mål som ”större” mål. (Det föreslås, ”just for the fun of it”, att du som ett av målen väljer att få in den summa som motsvarar kursavgiften genom att öka inflödessidan!)

+Vi kommer att fokusera de blockeringar som kan finnas, för att
lyfta bort dem och gå vidare.

+ Vi kommer att leta efter meningsbärande strukturer i våra liv, och därigenom skapa en beredskap för att kunna släppa taget om gamla upplevda smärtor.

+Vi kommer att mer i detalj gå in på hur skapa harmoni mellan
hjärnans 4 centrala funktionsdelar (centra för logik, ordning,
hierarkier, centra för gestalter, helhet, form, mönster, centra för känsla och centra som hanterar hela den sensoriska och rörelsemässiga
apparaten, själva kroppen som funktionell enhet).
När sinnet – det undermedvetna och det medvetna - är inställt på målet kan det beskrivas som en ”uppladdning” av attraktionskraften.

+ Vi kommer att utgå från att VI ÄR MEDSKAPARE TILL VÅRT LIV, och att de dominerande tankarna påverkar vad vi attraherar respektive repellerar (stöter bort).

+ Vi kommer att även ta upp ”trouble-shooting”, det vill säga: vad göra om vi ”stöter på patrull”, dvs känner av misstro, besvikelse, bakslag, tycker att ”det här funkar ju inte”, missmod, etc. .(Grunden är dock helt klar: Vi behöver affirmera ”Detta eller något bättre”, och överlämna vår önskan till den Universella Intelligensen.)

+ Vi kommer att inrikta oss på att FÖRVÄNTA framgång inom de områden vi väljer. Detta görs genom att öka tilliten, och tilliten ökas genom att vi förnimmer en klarare kontakt med den Universella Intelligensen i vårt eget inre via intuitionen.

+Genom att vi har tre möten samt den e-postade veckomässiga påminnelsen/fördjupningen finns tid och rum för dig att verkligen utforska manifestationsteknikerna och få stödjande feed-back från gruppen samt kontinuerlig coaching. Sammanlagt skapar detta en konkret talangutveckling, vilket förstås är essentiellt för att vi skall kunna behärska ett visst livsområde.
--

För att gå kursen behöver du ha tagit del av boken eller filmen The Secret eller läst motsvarande litteratur, exempelvis Ester Hicks eller Sanaya Romans böcker.

Hjärtligt välkommen till denna nya ”resa”… - !
--

Referenser:
Då tidigare kursdeltagare alltid är välkomna att lämna sin återkoppling hit och sådana inkommer då och då, till stor glädje för undertecknad och till stor hjälp för verksamheten, passar jag – med vänligt tillstånd – på att inkludera följande ang THE SECRET II:

"Tack vare kursen så tyckte jag att jag kom djupare i mina planer och känner att mina tankar börjar slå rot”
- Iréne, Stockholm.


"Jättestort TACK TACK TACK för en fantastisk helgkurs den 24 o 25 novi The Secret II. Jag tyckte att the Secret I var fantastisk och mkt givande men The Secret II var helt enkelt en otrolig upplevelse och med Dig Gunnar som coach; det är svårt att beskriva det måste man uppleva för att förstå hur bra det var och hur mkt det gav."- G.T., Vellinge, Skåne.

”Jag är så nöjd med kursen secret II Under denna kurs fick jag klart och tydligt belyst roten till mitt ekonomiska mönster som hade haft en bra grogrund och ett fullt utvecklat system i min kropp, inte undra på att alla mina ansträngningar har känts hopplösa när jag haft ett så starkt mönster angående välstånd på alla plan, nu är tanke, känsla och handling på väg att synkroniseras, det blev synliga bevis ganska omgående och det är bara början på processen,
just nu känns det som jag har ett dominospel i min kropp.
Det blir spännande, nu är allt möjligt.
Stort Tack.
-H.Sjögren. Hbg.


5.


THE SECRET –
HEMLIGHETEN

STOCKHOLM LÖ 6 SEPT KL 10-18, SÖ 7 SEPT
(Plats: Jungfrugatan 5, Östermalmstorg)
ARBOGA LÖ 18 OKT kl 10-18, SÖ 19 OKT kl 10-17
(Kontaktperson i Arboga: maria@edsborg.com

Vad är The Secret – kursen?
Den baserar sig på filmen och boken med samma namn, men gma-kursen handlar om att praktisera, implementera, dvs föra in de principer för manifestation som The Secret handlar om i den praktiska vardagen.

Själv har jag alltid uppskattat teorier, men i samband med sådana föds hos mig alltid frågan:
”Hur kan detta användas, (om det kan det?)
Vilka praktiska konsekvenser kan den här teorin, den här åskådningen ha för mig och för andra?
Hur är det med etiken: har detta en höggradig etisk kvalitet i sig (eller inte)?”

Teorier i all ära, men mitt engagemangsområde gäller tillämpningen, praktiserandet.

En bok kan inspirera, men du kan också lägga ifrån dig boken och gå tillbaka till ditt ”vanliga” liv.
En föreläsning eller kurs kan också inspirera, men du kan också gå därifrån och fortsätta ditt ”vanliga” liv, som om ”inget speciellt” egentligen har hänt…

Det är i sin ordning.

Dock:
De här gma-kurserna handlar alltså om att gå ytterligare ett steg:
att skapa real, kontinuerlig, positiv förändring i vardagen, baserat på den inspiration som du känner från The Secret-materialet.

Vill du det?

Det kan handla om grunderna för:

Att skapa ett VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
(= känna en ökad tillit till din förmåga att skapa eller balansera pengar, som i denna utbildning ses som en form av energi, en kraft.)

Att attrahera ditt PERFEKTA ARBETE
(= där du känner att du kommit på rätt plats/i rätt funktion).

Att FÖRBÄTTRA ALLMÄNHÄLSAN och/eller att underlätta läkande av specifika obalanser i kroppen.

Att LÖSA ”till synes omöjliga” PROBLEM i ditt liv.

Att HITTA MÄNNISKOR SOM PASSAR DIG att samarbeta med och/eller leva med.

Att FRIGÖRA dig från SKULD och KÄNSLAN AV MINDREVÄRDE

Att GE DIG SJÄLV TILLÅTELSE ATT SKAPA VAD DU ALLTID ÖNSKAT DIG FRÅN DITT HJÄRTA.
Detta görs genom att lyfta bort de ”filter” som finns för att etablera en klarare kontakt med ”Källan”, genom att släppa taget om det förflutna och genom att optimera känslan av tacksamhet i nuet.


OBS: en förutsättning för att du skall få ut det mesta av kursen är att du upplever att det existerar en primär andlig verklighet, som får sitt uttryck på det fysiska, materiella planet.
Ännu en förutsättning är att du känner dig REDO ATT SKAPA FÖRÄNDRING i ditt liv. (Det går förvisso att gå igenom kursen ”utifrån”, som en betraktare, men då händer mindre, än om du går igenom ”inifrån”, som en medagerande, då du optimaliserar de möjliga resultaten. )



STOCKHOLM
Lördag 6 september – Söndag 7 september
Jungfrugatan 5, Östermalmstorg. (Studieförb. NBV:s lokaler)
10-18 lördag, 10-17 (cirka) söndag.
Pris: 1.460 kr inkl. 25% moms, kaffe/te och frukt.
Rabattmöjlighet: Balansera senast 28 aug via PG och du går för 1.360 kr
Senast to 21 aug och du går för 1.260 kr
Early Bird Balansera kursavgiften senast to 14 aug via PlusGiro och du går för 1.000 kr!
6 platser återstår idag 12 aug.

ARBOGA
Lördag 18 oktober – Söndag 19 oktober
(Lokal meddelas senare)
Kontaktperson:
maria@edsborg.com
10-18 lördag, 10-17 (cirka) söndag.
Pris: 1.460 kr inkl. 25% moms, kaffe/te och frukt.
EARLY BIRDRABATT:
Betala direkt till Plusgirokonto 609 83 52 – 5 senast 18 september och du går för 1.000 kr
SUPER EARLY BIRD-RABATT:
Balansera direkt till Plusgirokonto 609 83 52 -5 senast 18 augusti och du går för 750 kr!

BONUS: ETT EXPANDERAT 48-sidigt ARBETSHÄFTE!
Med detta material kan du fortsätta att arbeta praktiskt efter kursen, vilket är väsentligt om du vill ha ett kontinuerligt resultat.

Högst 8 deltagare per kurstillfälle.
Tystnadsplikt används för att optimera tryggheten.


ANMÄLAN TILL KURS ÄR LÄTT:

1.
Skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net att du vill gå.
Du får en bekräftelse att plats finnes.
2.
balansera kursavg.till PG 609 83 52-5 (gma action).
OBS Viktigt: Skriv ditt NAMN, KURS och KURSDATUM – och så är du med.
OBS: Först när avgiften är balanserad är du garanterad plats.
”Först till kvarn…”-principen gäller!
I händelse av att du skulle nödgas avboka din kursplats, får du givetvis tillbaka hela summan till ditt meddelade kontonummer.
Meddela dock isåfall så snart som möjligt hit, så att kursplatsen kan ges till någon annan. Om du önskar skrivet kvitto på kursen kan det ordnas. Meddela bara i förväg detta. För företagare: även fakturering är möjlig.


Kursröster:


”Ett hjärtligt tack för en jättebra kurs. Jag har sedan dess känt mig mycket friskare och gladare. Jag har även fått mer energi och inspiration till att hålla mig frisk och även få mina andra önskningar uppfyllda.
Jag märker att där är en ständig konversation med universum.
Jag har under de gångna veckorna blivit ställd inför idel överraskningar, som kan ha med mina önskningar att göra. De flesta var mycket positiva.
Nu ser jag fram emot Secret 2 för att bli ännu bättre på att konversera med universum.”
- Ulla.

” Gunnar både provocerar och stödjer vilket helatiden leder till större självinsikt och andligt uppvaknande.
Kursen rekommenderas till alla som vill bjuda in en verklig och beståendeförändring i livet. Flera verktyg att lägga i lådan. Hurra!”
- Borith Ekman, Malmö.


”Kursen gav mig en förnyad tillit till min inre vägledning…”
-P.H.

”Facinerande på det sätt du tog fram och löste upp de blockeringar som finns. Suveränt!
Kursen har redan förändrat mitt liv och det blir spännande att se vad som kommer att hända i framtiden. Varma hälsningar”
-Birgit H.


”Gunnar Martin är en fenomenal coach och inspiratör…Tack från djupet av mitt andliga hjärta!”
- Helena, Malmö

”Vill bara tacka för en fantastisk kurs som gett så mycket inspiration och glädje. Det här funkar helt otroligt bra, bara man vet vad det verkligen är man önskar sig och vad man har för mål. Rekommenderar The Secret-kursen till alla. Den gör bara gott.”
- A.O.

"Två fullmatade dagar som jag i framtiden troligen kommer att säga vara de dagar då mitt liv ändrades i rätt riktning! "
- Lena, Malmö


”Åhh.. det är så Fantastiskt!!! Jag har varit och skrivit kontrakt på en underbar vindsvåning… i dag, och jag är så exalterad... det är ljuuuvligt :-)) Och jag bara Visste att den skulle bli min, jag var lugn och glad och lyckligt förväntansfull hela tiden medan jag väntade på svaret. Vi var 5 st som var på visningen och alla ville ha den.. men den var kommen till mig, jag kände ju det.”
- Ylva.



6.
NYTT: WORK-SHOP I ÖVERLÄMNANDE-HEALING

Tid: lördag 16 augusti, 10.00-17.00
Plats: Kungsgatan 16 A, MALMÖ
Pris: 660 kr inkl. 25% moms, KURSHÄFTE, frukt och juice.
--
Högst 9 deltagare.
Anmälan:
a. Skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net
b. Du får en bekräftelse.
c. Balansera genom PG 609 83 52 – 5 och du är med.

På grund av inkommet önskemål har vi denna workshop i ÖVERLÄMNANDE-HEALING.
Termen ÖVERLÄMNANDE-HEALING är vald för att markera,
att det inte är du eller jag eller han eller hon som helar, när helande sker.
Vi kommer här att fokusera den healing som görs med hjälp av händerna.
Momenten är bland annat:

+ Kort historik och teori kring healing.
+ Preparation: Hur ”rensa kanalerna”.
+ Morfingmetodik
+ Speglingsmetodik (från Virigina Satir)
+ Monitormetodik (från José Silva)
+ Om healingens möjligheter.
+ Hur ”öppna upp” för healing:
a. för Klienten (d.v.s. den som mottar energi).
b. för Healern (d.v.s.: den som överför energi),
+ Hur överföra/transformera/balansera energin.
+ Hur avsluta.
+ Om healingens gränser.


Krav för att gå på denna workshop:
Du har ett seriöst intresse av healing, du är mer än nyfiken.
Du önskar hjälpa andra.
Du förnimmer att det finns en andlig verklighet.
Du förnimmer att det existerar en perfekt skapande evig instans
(oavsett det namn du väljer; Universum, Gud, Gudinnan, den Universella Intelligensen,
den Kreativa Intelligensen, Universell Kärlek, Källan, Källenergi, Skaparen, etc.)
Du har en önskan från ditt andliga hjärta att ibland fungera som en healer.

Vill du gå, anmäl dig snarast!
gunnar-martin.aronsson@bredband.net
eller ring 040-15 88 98 och tala med gma.

7.
BEFRIA DIN SJÄLVKÄNSLA!
Baserad på Dr. Robert Anthonys verk
Lördag 20 sept 10-18 – Söndag 21 sept. 10-17.

Vi kommer att under denna helg arbeta personligt och konkret tillsammans för att frigöra den harmoniska självkänslan, utifrån ett andligt betraktelsesätt.
Gå enbart kursen om du vill förändra ditt liv – detta är en PRAKTISK kurs!

Bland annat går vi igenom:
Hur börja uppmärksamma och vårda vårt Själv i vardagen, i varje NU-ögonblick.

Hur rikta fokus på vad som är värdefullt i varje NU.

Hur älska vårt Själv – oavsett omständigheter

Hur en harmonisk känsla för Självet influerar på mitt
självförtroende och min så kallade självbild.

Hur ”blåsa rent” tidigare mentala avlagringar av skuld, skam, underlägsenhetskänsla, överlägsenhetskänsla och motvilja, för att därigenom komma på vibrationsnivå med vårt sanna Själv, som är bortom dessa känslor.


Vi är MYCKET MER ÄN VÅRT EGO!

Instrumenten för frigörelse tas från flera olika områden, framförallt ur DR ROBERT ANTHONY:s bok THE ULTIMATE SECRETS OF TOTAL SELF-CONFIDENCE, men vi nyttjar också instrument hämtade ur kursledarens erfarenhet, Roberto Assagiolis psykosyntestankar och vad som kallas Medveten Närvaro. Kunskap saknar gränser, men hjälper oss alla!

Tid: Lördag 20 sept. 10-18, söndag 21 sept 10-17.
Var: NBV, Kungsg. 16 A, Malmö.
Pris: 1.360 kr inkl. 25% moms
EARLY BIRD-RABATT:
Om du betalar direkt till PG 609 83 52 – 5 (gma action)
Senast to 11 sept. så går du för 1.260 kr
Senast to 4 sept så går du för endast 1.160 kr
SUPER EARLY-BIRD-RABATT:
Senast to 21 aug. och du går för 1.000 kr!
Högst 9 deltagare.

Anmälan:
A. skriv en rad till kursledaren.
B. sätt in kursavgiften på PG 609 83 52 – 5, skriv namn, kurs o kursdatum.
C. Du är anmäld. (Vid ev. sjukdom etc. får du förstås tillbaka hela beloppet.)

Kursröst:
”Njuter mer än vanligt av solen ljuset och fågelsången sedan jag fick ta del av /…/ ”Befria din självkänsla”. Otroligt tacksam att jag fick komma med. Tack.”
Arne, Malmö.

8.

RESURSBANKEN II:
22 Tips för att öka självkänslan


/Utgår men finns att läsa i det interna NÄTVERKSBREVET Nr 18.2008 /




9.
LIVSMENINGSINRIKTAD
COACHING OCH TERAPI
baserad på’2000-talets psykologi’

Coaching och terapi kan ha olika utgångspunkter. Här är inriktningen att fokusera på hur Du kan upptäcka LIVSMENING bakom de händelser, som format ditt liv till där du är idag, eftersom att uppleva mening med sitt liv, är – sådan är här övertygelsen – utgångspunkten för den ”optimaliserade” livsupplevelsen, det vill säga: den bästa plattformen för att kunna leva till 100%.
Oavsett vad som hänt i det förflutna, väljer vi i NU:et vår framtida verklighet.

TYSTNADSPLIKT praktiseras.
Verksamheten är icke-medicinsk och komplementär till vanlig sjukvård, ej en ersättning för sådan vård.
PRIS: 550 kr inkl. 25% moms.
Balansering helst via PG 609 83 52 – 5 (gmaaction) föredras, för att minska tiden för administration, men du kan förstås även balansera avgiften i samband med coachingmötet.

TID: C:a 2,5 timmar per möte. 10.00-12.30 el. 13.00-15-30
BOKNING: gunnar-martin.aronsson@bredband.net el 0708-107 992
Du får ett mail med DEFINITIV-BOKNING av tid
(detta för att undvika ev. missförstånd vid mobiltelefonkontakt, etc.
Om du önskar kontakt timmarna före coaching: 0708-107 992.
PLATS: Kungsg. 16 A, Malmö, 2 tr. Porttelefon finns.
Tryck: NBV Studierum.
(Mellan Länsstyrelsen och Konserthuset.)

COACHING och TERAPI baserat på andlig livssyn…
Är möjlig att använda sig av vad gäller de flesta teman, så som:

+ Att koppla samman svåra händelser med livspusslet
och därigenom känna större mening.
+ Mobbningsupplevelser
(metodik i syfte att ladda ur energin helt och fullt)

+ Känslor av underlägsenhet, bristande självförtroende el. självkänsla.
(metodik i syfte att återföra den för dig relevanta balansen)
+ ”Öppna” konflikter – på jobbet, i relationen, inom släkten.
+ ”Dolda” konflikter – på jobbet, i relationen, inom släkten.
+ Ekonomiska problem som en del av känslomässiga problem.

+ Skilsmässorelaterade/ separationsrelaterade problem.
+ Sorgbearbetning (vad gäller händelser längre tillbaka).
+ Sömnproblem, ”gnisslande tänder”/käkspänningar (via hypnosarbete).

+ Familjemönster från det förflutna som är ett problem i nuet
+ Meningslöshetsupplevelser
+ Icke-komplexa fobier (ex. ”scenskräck”, hissfobi)

+ Traumatiska upplevelser
+ Hjälp till mönsterbrytning vad gäller ”ovanor” (destruktiva)
+ Hjälp till installering vad gäller nya vanor (konstruktiva)

+ Psykosomatiska reaktioner och problem
+ ”Kronisk utmattningssyndrom”/ ”Utbrändhet”
+ Skuld, ångest, skamkänslor (orsakssamband, upplösning av)

+ Mitt livsarbete, vilket är det?
+ Egeninitierad healing via ledd guidad visualisering.
+ Kreativitetsproblem – hur lösa?

+ Vissa addiktionsproblem (vad gäller alk.relaterade hänvisas till AA)
+ Kundaliniproblematik (energiöverslag)
+ Problematiska hämningar av känslor (ex. blygsel)
--
via ETT FLERTAL METODER, såsom:
+ SAMTALS-METODIK/UTFORSKNING/KARTLÄGGNING
+ KRETSLOPPSFRÅGEMETODIK, utvecklad av gma.
+ TIME-LINING /TIDSLINJE-metodik från TAD JAMES.
+ HYPNOTERAPI-metodik
fr. JOSÉ SILVA o. MILTON ERICKSON.
+ NLP-metodik, ex ”snabba fobikuren”, fr. RICHARD BANDLER.
+ GUIDAD VISUALISERING-metodik.
--
Har du läs- och skrivproblem?
Nu finns även…
SUPERLEXI- programmet.
--
Med vänligt tillstånd återgivna referenser:

”Det finns en spetsmetodik hos Gunnar och det är NLP. Men vad jag tänker på när jag skriver spetsmetodik är en metodik som utövas med precision, pricksäkerhet, koncentration och lyhördhet. Inte nog med det. Man får full respekt av Gunnar, med en stor dos humor och allvar…. Han är helt enkelt sanslöst duktig på att kommunicera med tankar och känslor hos mig själv som jag tidigare endast tyckt stått i vägen för min lycka. Hur bär han sig åt?”
Agneta, Malmö.

”För ett knappt år sedan kom jag med hjälp av dig fram till en strategi för mitt avhandlingsskrivande m.m.…. Det fungerade! Avhandlingen ärklar (liksom de andra stora projekten som vi talade om).
Tack för att du inspirerade mig att ta djärva beslut.”
M. S.

”Måste säga att du verkligen är briljant som coach och otroligt duktig på att hitta trådar att dra i. Jag känner efter vår session att det har skett ett skifte i mig. Ett litet, men ettrigt, skifte som jag inte kan frånse eller vifta bort.”
Kristina, Malmö

”…Och ett ännu STÖRRE TACK för hjälpen med att bota Gry´s fobi. Det gjorde du verkligen och hon är jättelycklig över det!.”
Karin A.

”Som alltid efter en session hos dig är jag steget närmre helheten hos mig. Känslan i dagsläge är att pusselbitarna är på plats som en bas och från det får jag bygga på höjden och brädden. Jag fick också en skön känsla med mig av att vara mer än vanligt öppen för nya vägar och relationer och kan se på det gamla från ett annat perspektiv.
Kajsa.

”Coaching har jag testat tidigare, men detta var helt annat än jag varit med om. Gunnar Martin lotsade mig fram att se förträngda mönster som lett mig dit jag var idag. Jag blev fullt medveten om hur mitt liv levdes idag.
Nu känns det mycket spännande att stå inför arbetet att ta tag i detta.
Tack vare de insikter Gunnar Martin gett mig i coachingen och den feedback som följde i samtalet känner jag mig rustad att steg för steg göra de nödvändiga förändringar som mitt inre viskar till mig att jag måste göra. ”Iréne, Stockholm

”…det var en helt underbar coaching.. jag är fortfarande kvar i den rusiga, ljuvliga känslan och insikten av att ha blivit på det klara, ja till stor del i alla fall :-) , med min livsuppgift i detta livet. Allt faller på plats på ett fantastiskt sätt!
- Ylva.


(Stort tack för möjligheten att citera, vänner!)
/gma
10.
ÖVRIGA MEDDELANDEN

KAN NÄTVERKSBREVET SÄNDAS VIDARE TILL ANDRA?
Jadå, det går bra att sprida till vänkretsen!
Dock är materialet fortfarande icke-offentligt, på grund av textmässiga rättighetsfrågor,
d.v.s. Nätverksbrevet är avsett för ”internt bruk” eller en sluten krets.

NÄTETIK?
Inga e-postadresser säljs eller ges bort i kommersiella syften.
SPAM är ett elektroniskt mentalt giftstoff som bör motverkas!
Sponsrade länkar ingår ibland för (enl. avsändarens åsikt) högkvalitetsprodukter.
Nätverksbrevet skickas som gruppsändning. Du kan vara anonym om du så önskar.
Nätverksbrevet går bara kontinuerligt ut till dem som aktivt har bett om det.

Ibland skickas ett Nätverksbrev som bilaga till en person som tidigare visat intresse för gma:s utbud i syfte erinra om möjligheten till återknuten kontakt, detta innebär dock inte att mailadressen är lagd till prenumerationsregistret.

Har du av någon anledning ändå fått Nätverksbrevet i e-posten, skriv en rad,
så tas din adress genast bort! Misstag kan ske, dock är intentionen att minimera dessa!
Tack för ditt överseende i såfall.
J

INGET NÄTVERKSBREV PÅ 3 VECKOR?
Då har brevet antagligen ”fastnat” i masspostavdelningen. Ta en titt där.
För att försäkra dig om att brevet kommer fram, lägg till avsändaren
gunnar-martin.aronsson@bredband.net till avdelningen ”godkända avsändare”
eller till ”vitlistan” eller vad du nu kallar den.

AVPRENUMERERA?
Önskar du avprenumerera, är det vänligaste och smidigaste du kan göra är att inte blockera sändningen (då det går åt tid till att söka utreda varför ett mail inte kommer fram) Istället:
skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net så tas din adress bort.
Inga övriga frågor ställs.
Du är välkommen att återuppta din GRATIS prenumeration närsomhelst.

HALVÅRSKORT
Vet du att du vill gå flera kurser inom ramen för verksamheten, ev. i kombination med enskilda coachingsessioner? Och bor i Skåneregionen? Med ett halvårskort får du 40 % rabatt på ursprungspriset av samtliga aktiviteter! Du kan få ett halvårskort utställt närsomhelst.
Gäller 6 månader framåt. Företagare bör även kunna registrera detta som vidareutbildning, dock är det alltid bäst att du hör dig för med din revisor eller annan sakkunnig inom fältet.

Varmt TACK!
Hoppas att något av materialet varit dig till inspiration och glädje!
På återseende
J gma
gma action – resursbanken Tel: 040-15 88 98Mob: 0708-107 992
gunnar-martin.aronsson@bredband.net
www.gmaaction.kulturservern.sehttp://thesecret-hemligheten-gma-gma.blogspot.com/