Sidor

tisdag 9 december 2008

Onsdag 3 december 2008

Till bloggen läggs härmed aktuellt NÄTVERKSBREV, exkl. några litterära texter. Hoppas att det kan vara av intresse!
Vill du veta mer, kan du alltid skriva direkt hit:
gunnar-martin.aronsson@bredband.net

gma /

NÄTVERKSBREV Nr. 30. 2008.
Fr. gma action – resursbanken.

Hej, vännen.

Som vanligt: först ett tack, nu till Stockholmsgruppen 29-30 november som samlades för THE SECRET II – VÄLSTÅNDSMEDVETANDE.
Så givande det är, att sammanstråla med av ämnesfältet intresserade människor och att tillsammans fördjupa oss i livet!

Ja, ”passa på” kan man verkligen säga, eftersom vi som bekant inte vet när vi går vidare till nya ”öden och äventyr” på andra sidan.
Själv brukar jag ofta vika ett ögonblick på morgonen att tänka på att vår tid här och min tid här är begränsad, detta för att kunna ställa följdfrågor som: ”Vad har jag kvar att göra, som är viktigt för mig att kunna ha gjort?” eller ”Vad är det viktigaste jag JUST IDAG kan fokusera, genomföra, testa, kommunicera, uttrycka?”
Och andra liknande frågor.

STURE EMBY
Min gamle käre mentor Sture menar, att den vise ”planerar sitt liv i hundraårsepoker”, vilket kan låta minst sagt överraskande för många. Sture menar då förstås, att vi föds igen, in i nya liv, och ju mer medvetna vi är om detta (och om vi ej är medvetna, så
i alla fall öppna för möjligheten), desto lättare är det att sannolikt
att hantera motgångar och smärta, eftersom alla motgångar är temporära, tillfälliga. Och all smärta är också temporär, tillfällig.
Varje tillstånd avlöses av ett nytt tillstånd, och så vidare.

SENARE-LIV-MÖJLIGHETEN
Nu kan det vara så att du ej kan föreställa dig senare-liv-hypotesen och det är förstås som det skall vara. Här är blott förslaget att tänka på möjligheten, och vilka konsekvenser det skulle få för oss alla, om detta var ett faktum och inte en fantastisk idé. Hur det egentligen ligger till – ja, ”den som lever, får se”, heter det…

J

KÄNSLOR SOM ORIENTERINGSSIGNALER
Hursomhelst:
På motsvarande sätt kan vi också förhålla oss till ”överdrivna”
framgångar och lyckokänslor. När vi vet, att även dessa är
av övergående natur, förblir vi i vårt eget inre mer stabila eller
mer stabiliserade: vår karaktär rör sig då sannolikt mot mitten istället för att svaja alltför extremt åt vare sig det ena eller det andra hållet.

Men…
Betyder det då att vi inte skall vara glada när vi känner oss glada?
Betyder det då att vi inte skall vara ledsna när vi känner oss ledsna? Skall vi gå omkring ”ljumma” hela våra vuxna liv?

Knappast: alla våra känslor ses här som EN ORIENTERINGSHJÄLP
för oss själva: Att förnimma var vi står, hur vi tänker, om vi är på ”rätt” väg eller på ”fel” väg, och så vidare.

Känslor är också därmed att betraktas som ”handlingssignaler” – ju snabbare vi förstår känslans budskap till oss, desto lättare kan vi också agera på ett relevant sätt.

Hur är då ett relevant, passande, sätt?
Ja, frågan låter sig förstås inte besvaras i en handvändning:Allt beror på ”vem som frågar”.

VÅRA KYNNEN ÄR OLIKA
Våra kynnen, temperament är olika.
Våra personligheter, våra sätt att uppleva världen är olika.
Och det är perfekt att det är så, eller hur?

Hur trist vore det väl inte, om alla tänkte, tyckte, och kände och handlade på exakt samma sätt?
Skulle vi du inte vara robotar istället för högst unika, levande varelser med hjärna och hjärta?
Vad skulle hända om ”alla” alltid ville vara artister, men ingen ville vara publik? (och vice versa)
Vad skulle hända om ”alla” alltid ville vara lärare, men ingen ville vara elev? (och vice versa)
Vad skulle hända om ”alla” alltid ville semestra på hotell, men ingen ville vara hotellpersonal? (och vice versa)
Vad skulle hända om ”alla” alltid ville bli omhändertagna av sin partner, men ingen ville ta om hand? (och vice versa)

LEO BUSCAGLIA
Så: det centrala är att känslorna ger oss en orientering om läget i stunden när vi upplever känslan.
Därmed finns ju också alla anledning att vara tacksam för våra känslor. I detta nummer har vi med en resursbankstext av en av mina favoritförfattare inom området: LEO BUSCAGLIA (1924-1998) och inkluderar ett parti ur hans ”Älska varandra”.

I början av den boken använder han följande citat för tematisera boken: ” Alla är vi änglar med bara en vinge.
Och flyga kan vi bara om vi omfamnar varandra”
- Luciano de Crescenzo.

Leo var – sådana är eftermälena hursomhelst – just en känslosam och känslostark man som älskade att krama om dem som kom för att lyssna på honom och som ville ha en kram.

Och detta ”trots” att han var professor i pedagogik
vid University of Southern California ( ”trots” eftersom känslosamhet sällan är något som uppmuntras vid akademiska lärosäten – MEN – kanske det kommer?) Han började sina specialföreläsningar benämnda ” Love 1 A” efter det att en av hans studenter begått självmord.

De viktigaste ämnena: livsmening, tillitsfulla, nära, djupa relationer och kärlek, var frånvarande från ämnesutbudet, varför han helt sonika skapade föreläsningar med temat själv.
Han tog upp vad det är som vi tror hindrar oss från att uttrycka kärlek, i förhoppningen om att vi skulle kunna lära oss att lyfta undan hindren.

Varför är vi så rädda att älska varandra?, är den fråga som upptar Leos bok, och själv kan jag bara hålla med om att det är en av
de viktigaste frågorna vi kan ställa oss, och då förstås i det djupaste syftet att också få svar, och som sagt, att till sist söka undanröja den rädslan, eller åtminstone reducera den ordentligt.

Å andra sidan sker utveckling vanligtvis gradvis, så det verkar som att vi får öva oss, på samma vis som vi övar oss på att utveckla andra vardagsfärdigheter. ”Även en sjumilavandring börjar med ett steg.”

BARBARA BERGER
Vi passar också på att inkludera ett litet avsnitt ur BARBARA BERGERS ”Vägen till kraft” samt då – ännu en gång – STURE EMBY. Berger förmedlar sina tankar om ENHET och begreppet godhet, Emby fortsätter sina djupstudier av det mänskliga psyket.

Vad nytt?
EXTRA WORD-ATTACHMENT AV NÄTV. BREVET INKLUDERAS
Eftersom Nätv.brevet som bekant ser olika ut vid öppnandet
baserat på inställningar i program m.m. och möjligtvis kan
texten ibland transponeras till något obegripligt sammelsurium,
varför vi här passar med att inkludera Nätverksbrevet även
som ett antiviruskontrollerad word-dokument.

Så att du kan välja vad som funkar bäst för dig och blir snyggast.
Det är alltså exakt samma innehåll, som om du är nöjd med att läsa på skärmen, är word-bilagan inget du behöver tänka på alls.

HÖJNING OCH SÄNKNING
En justering vad gäller IRL-coachingen om 2,5-3 timmar från och med 1 december: en mindre höjning med till 560 SEK för förvärvsarbetande och parallellt en sänkning till 440 SEK för arbetssökande, studerande och sjukskrivna.

GARANTI
Parallellt med detta har vi nu lagt in två slags GARANTIER för
E-distanskurserna och för IRL-coachingen, för att du som eventuell intressent skall känna kvalitetssäkringsambitionerna härifrån.
Det vill säga: att du upplever ett värde i samband med och efter coachingen.

STUDIEKRETS I Neuro-Lingvistisk Psykologi NLP (Malmö)
Vi startar med en ny studiecirkel v. 1; den 29 december kl 10.00-12.30 FÖRÄNDRINGENS PSYKOLOGI NLP (Malmö). För dig som vill ha en kontrast till jul- o. -helgaktiviteterna kör vi en studiekrets i ”lagomtakt” fram till lördag 3:e kl 16.00 (ej nyårsdagen 1 jan.)

SVARET – SKAPA DITT DRÖMARBETE
PASSAR PÅ ATT TIPSA om helgens kurs SVARET – Skapa ditt drömarbete, baserad på John Assarafs och Murray Smiths nya bok The Answer, där utgångspunkten är dels deras eget mångåriga sökande och dels det lika mångåriga laborerandet med att bygga upp och vara verksamma entreprenörer i den amerikanska näringslivsmiljön.

Vi kommer att utgå från den andliga aspekten i boken – som är följande övertygelse:

Allt i den fysiska världen skapas av atomer.
Atomer skapas en energi.
Och energi skapas av medvetande.

Vi kommer att i viss mån anpassa oss efter svenska samhälleliga förhållanden – som bekant skiljer sig USA från Sverige på åtskilliga punkter här - men då grunden som bekant handlar om naturlagar är dessa de samma oavsett var vi befinner oss.
Genom att begripa dessa andliga naturlagar träder vi in i en annan sfär, en annan portal; vilket i sig både är inspirerande och ”pirrande”, eftersom det för de flesta av oss är en okänd dimension.

VILKA ÄR JOHN ASSARAF OCH MURRAY SMITH?
Varken Assaraf eller Smith kommer från några ”givna” företagarmiljöer. Välbärgade ekonomiskt? Knappast.

Snarare tvärtom: John Assaraf kommer från en mellanösternfamilj som immigrerade och slog sig ned i ett fattigt område i Kanada.
John hade inga speciellt ljusa framtidsutsikter. ”Vägen ut” för honom var att bli professionell basketspelare, men genom en bilolycka stäcktes de förhoppningarna.
För de minnesgoda är han också en av de intervjuade profilerna i filmen The Secret.

Murray Smith ansågs som barn vara inlärningshandikappad.
Hans första riktiga jobb efter skolan var att rengöra underjordiska avloppsgångar. Han var, som det brukar heta, ”predestinerad” att bli anställd i något mer eller mindre monotont och lågbetalt jobb.

Snart nog var de båda vännerna emellertid igång med egna företag. Ibland gick det bra, ibland gick det mindre bra.
Men, skriver John, genom att lära sig av misstagen, genom att pröva sig fram utifrån en djup målmedvetenhet, lyckades de två efterhand lära sig de fundamentala lagar – andliga och fysiska/mänskliga – som påverkar mänskliga relationer, kreativitet och organisationsutveckling och när de gjort det var det bara att fortsätta att expandera.

INGEN PENSIONERING
Efter en period av ”pensionering” 2000 baserat på en genuin ekonomisk stabilitet, fann de 2005 båda, att detta inte var tillräckligt.
Att enbart ”vila på lagerkransarna” var ingenting som passade dem. Framförallt kände de, att för att livet skulle ha en djupare mening för dem från nu och framåt ville de hjälpa andra.

Och att hjälpa så många som möjligt. Smith och Assaraf äger numera gemensamt bolaget OneCoach, som har blivit en av världens snabbast växande tillhandahållare av produkter och tjänster för småföretag.

RECESSION OCH PESSIMISM
Inte minst i dessa tider, då nyheterna dag efter dag trumpetar ut budskapet om recession och finanskris, är det av intresse att undersöka om det finns ett ”annat sätt att se på saker och ting” – i det här fallet näringslivsverksamhet, än ”det vanliga”.

EN NY ANDLIG BAS
Och det menar du Murray och John att det gör: Med den andliga basen och en förståelse för vår egen inre kapacitet, den som är ”administrerad” av vår geniala ”apparat” hjärnan men som i sin tur innebär så mycket mer än just en kognitiv (tankemässig) apparat på biologisk-kemisk nivå.

Just detta är det som är öppningen för vårt ”drömarbete”, drömprojekt, drömverksamhet, drömföretag, vad vi nu vill kalla det.

ATT UTFORMA LIVET PÅ SITT EGET SÄTT
De flesta människor när drömmar och har visioner om vad de vill skapa för sin egen del, att ha en bas utifrån dem själva, och det mesta talar för att detta behov kommer att öka, på samma sätt som individuella spjälkningar skett inom samhällets olika områden, politiken, de religiösa grupperingarna, teknikanvändningen, konsumtionsvanorna, osv.

Vi vill helt enkelt utforma vårt liv i allt högre grad på ”våra egna villkor” istället för att, som tidigare, vara mer eller mindre bunden till rutinmässiga sysslor som anställda; vi vill vara mer bestämmande över vårt vardag, över våra liv.

PREMIÄR-KURSER
Du som går denna kurs är - liksom vad gäller de flesta andra kurser som undertecknad skapat som baserar sig på Robert Anthony, Wallace Wattles, Bob Proctor, Stuart Lichtman och The Secret –
då en av de första i Sverige som tar del av stoffet i kursform.

Undertecknad tycker själv att det är viktigt att introducera författarskap, tänkare, kunskapstraditioner; somliga tidigare bortglömda personligheter, andra som sannolikt kommer att bli mer kända längre fram. Och förhoppningsvis (?) tycker du också att en sådan strävan kan vara intressant för dig…

Hursomhelst kan du vara förvissad om, att fler kurser baserade på ovanstående mångbegåvade personligheter kommer att presenteras och genom detta söka att addera värdefulla upplevelser till dig inom fältet personlig utveckling och livskonst.
--

Varma hälsningar och tack, som alltid, för ditt intresse!

Medan snön faller och adventsstjärnorna lyser i grannfönstren…

J
gma
--
INNEHÅLL:


1. INTRODUKTION (Ovan)
2. FÖREDRAG – THE SECRET- MALMÖ.
Klaragatan 7, MALMÖ. Kl 19.00
Fredag 5 dec.
3. SVARET. – SKAPA DITT DRÖMARBETE
Baserad på John Assarafs
och Murray Smiths nya bok The Answer
Lö. 6 dec. – Sö. 7 dec. MALMÖ.
4. DE TRE RUMMEN. FÖRLÅTELSEPROCESSEN.
EN DAG TILLÄGNAD BEFRIELSE
Lö. 13 dec. (Luciadagen) MALMÖ.
5. PROVA-PÅ-HYPNOS
Sö. 14 dec. MALMÖ.
6. ÖVERLÄMNANDE-HEALING.
WORK-SHOP.
Lö 20 dec. MALMÖ
7. INTRODUKTION TILL MANIFESTATIONSMETODIK:
WORK-SHOP BASERAD PÅ BOB PROCTORS
BOK ”You Were Born Rich”.
Sö. 21 dec. MALMÖ.
8. FÖRÄNDRINGENS PSYKOLOGI NLP.
Start: Må. 29 dec. MALMÖ
9. THE SECRET-HEMLIGHETEN
Må 5 jan – Tis 6 jan. VISBY.
Lö 24 jan – Sö 25 jan. STOCKHOLM. Prel.
Lö 31 jan.-1 feb. MALMÖ Prel.
Lö 6 feb – Sö 7 feb. LINKÖPING Def.
10. RESURSBANKEN I: BARBARA BERGER:
DET GODAS KRAFT. Ur: VÄGEN TILL KRAFT.
11. RESURSBANKEN II: LEO BUSCAGLIA Ur: ÄLSKA VARANDRA
12. RESURSBANKEN III : STURE EMBY:
ATT RESPEKTERA EGNA OCH OMGIVNINGENS BEHOV OCH INTRESSEN
13. E-DISTANSKURS I…
THE SECRET- HEMLIGHETEN- i PRAKTIKEN
14. E-DISTANSKURS I…
VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
15. E-DISTANSKURS I…
DITT LIV HAR MENING!
16. 2000-TALETS PSYKOLOGI:
Coaching och meningsinriktad terapi.
17. TELEFONBASERAD COACHING
18. Övriga meddelanden.
19. TILL SIST…”MIND-MOVIES”

1.
(Introduktion; ovan)


2.

THE SECRET-HEMLIGHETEN.
Introföredrag av gma.
Tid: Fredag 5 dec.
Plats: Klaragatan 7, MALMÖ (nära vattentornet)
Tid: kl 19.00. Arr M.I.S. Entré 70 kr för icke medlemmar, inkl. kaffe).
En introduktion för dig som är mindre bekant med materialet. C:a 2 tim.

3.

Ny kurs!

SVARET.
- Skapa ditt drömarbete.
En pilotkurs baserad på insikter, förhållningssätt och metoder från John Assarafs och Murray Smiths nya bok ”The Answer”.

Lö 6 dec – Sö 7 dec.
9.30-17.00 samt 9.30-17.00
Norra Vallgatan 90, MALMÖ. Konferenslokal, 2 trappor.
PILOTKURSPRIS: 960 kr inkl. 25%moms
Du anmäler dig till gunnar-martin.aronsson@bredband.net
Och balanserar därefter helst direkt till PG 609 83 52-5 (gma action)
(Fullpris 1.500 kr inkl. moms)

Vi går bland annat igenom…

+ Din fantastiska hjärna - den inre revolutionen
+ En ny världsbild baserad på kvantfysik och
klassisk andlighet

+ Hur programmera ditt Retikulära
Aktiveringssystemet (RAS) så att du lättare hittar
vad du söker; resurser, människor, situationer.

+ Finn din absoluta passion i livet; det är ditt naturliga
uttryck.

+ Varför PASSIONEN också är den högsta motivatorn i
motgångar.

+ Bli medveten om dina UNIKA styrkor och talanger.

+ Glöm bort IQ-teorin: Fin din unika intelligenskapacitet.

+ ”Tanka” dig inför dagen på energi: Skapa en stund
tillägnad dig själv (om så bara för en kvart om dagen).

+ Känn tvivlet och rädslan – och gör det i alla fall!

+ Problem som en del av lösningen.

+ ”Vara-göra-få”

+ Självdisciplinens betydelse för att bryta igenom
motstånd.

+ Hur hantera utmaningar i företaget mentalt och
emotionellt.

+ Lagen om kompensation.

+ Lagen om handling.


Hjärtligt välkommen till denna pilotkurs!
Gma
--

Möjliga FAQ:
Till vem vänder sig denna kurs?

Svar:
Vi kommer i denna pilotkurs som framförallt vänder sig till dig som är egenföretagare, som vill ha ett företag ”vid sidan av” eller som vill starta ”eget”.

FAQ:
Vad är speciellt med den här kursen?

Svar:
Vårt fokus ligger på skapandet av det nya, inte det gamla förhållningssättet när det gäller företagande och näringsliv – dess negativa konsekvenser har vi kunna uppleva under september-oktober 2008 i form av ”finanskrisen”.

Utan ett medvetet andligt förhållningssätt och därmed förståelse för karmiska principer finns, enligt denna ståndpunkt, sannolikt få möjligheter att skapa den ljusare framtid vi längtar efter. Då vi är i ett kollektiv berörs vi alla av kollektiva förändringar, och i grunden handlar det om en omorienteringsprocess.

Det är denna vi är på väg att lära oss. Gårdagens lösningar behöver inte nödvändigtvis vara framtidens lösningar, eller, för att nu citera Einsteins uttalande: ”Ett problem kan inte lösas på samma nivå som det skapades”. Vi behöver alltså NYA IDÈER, som kommer från ett annat plan av tänkande.

Med detta medvetna andliga förhållningssätt öppnar sig däremot oanade möjligheter; processen kan liknas vid en födsloprocess och har därför sina moment av svårigheter, problem och obehag, men även – och slutligen – av ”belöning”, ljus och glädje.

FAQ:
Vem är John Assaraf och vem är Murray Smith?

Svar:
John Assaraf är en av representanterna för The Secret i både filmen och boken. Han är författare och seminarieledare, men också företagsledare.
Murray Smith är en entreprenör och en av Johns bästa vänner.
Tillsammans har de företaget OneCoach, som idag är en av de mest framgångsrika på området.
Vi kan också nämna att vi även för in kunskaper och insikter från Bob Proctor, Wallace Wattles och Jay Abrahams i kursen. De två första är bekanta, Jay Abraham är ansedd som en av de främsta inom marketing.

FAQ:
Varför har gma en sådan här kurs?

Svar:
Eftersom vi tar klivet in i en ny världsbild påverkar det oss alla.
De globala kriser som är en oundviklig del av samhällets transformation till något annat och mer välfungerande, leder så småningom till ett ”om-tänkande” och ”om-handlande” utifrån ett andligt perspektiv, och det är utifrån den plattformen som gma handhar den här kursen. Han är också inspirerad av, och känner förtroende för, John Assaraf och Murray Smith, eftersom de varit och är föregångare vad gäller det nya tänkandet inom företagarekretsar i USA.

FAQ:
Vad kan jag uppleva på den här kursen? Vad kan jag lära mig?
Vilken nytta kan jag få av kursen?

Svar:
Möjligheten finns att vi tillsammans kan lokalisera vad du älskar att göra och söka transponera – överföra – detta till en verksamhet/ett jobb för att du därigenom skall uppleva en högre grad av självförverkligande.

I detta ingår en mängd olika praktiska tips, både vad gäller personlig utveckling och vad gäller ”yttre” aktiviteter och göranden som kan passa för just din passion.
Vi går också igenom vissa tips för dig som egenföretagare. Kursen kan ses som vidareutbildning inom området och torde vara avdragsgill för dig som redan har en rörelse; som alltid är det dock bäst att kolla med din bokhållare el. revisor.


4.
FÖRLÅTELSEPROCESSEN
DE TRE RUMMEN.
En dag tillägnad befrielse.

Lördag 13 december (Luciadagen)
Plats: Norra Vallgatan 90
Tid: 10-17
Pris: 650 SEK inkl moms och KURSHÄFTE (c:a 12 sidor)
Tystnadsplikt används. Högst 10 deltagare.
OBS Sista anm.dag måndag 8 dec.
Bekräftelse utgår per e-post.

Anmälan är lätt: Du skriver till
gunnar-martin.aronsson@bredband.net
att du anmäler dig. Du sätter in workshopavgiften 650 SEK på
PG 609 83 52-5 (gma action) med namn och workshopdatum så är du med.
Du får även en skriven bekräftelse på att du är med.


INTRODUKTION
Under denna dag ligger hela vårt fokus på möjligheten att uppleva att vi släpper taget om det förflutnas smärta.

Mot bakgrund av olika förlåtelseövningar erbjuds du att rensa ut gammalt mentalt ”slagg” som, enligt det andliga synsättet, blockerar livsenergin i kroppen att röra sig optimalt.

För att vara extra tydlig i detta fält, då uppfattningar om vad förlåtelse är,
är många och en del av dessa uppfattningar faller helt utanför denna vår definition:
Att förlåta handlar EJ om att du genom att förlåta tillåter andra människor att behandla dig hursomhelst i relationen med dig i framtiden.
Att missbruka andra människor är INTE OK.
Det är en obalans.
Och att missbruka sig själv är INTE OK.
Det är en obalans.

Att förlåta innebär alltså INTE att du fortsättningsvis låter dig bli ”en dörrmatta” för andra, att du fortsättningsvis låter dig själv fungera som en ”skräpkorg” för andras tankemässiga och känslomässiga ”avfall”.
Att förlåta innebär INTE att du fortsättningsvis behöver följa ”starkare viljor” eller andras medvetna eller undermedvetna planer för dig.
Att förlåta innebär INTE att du ger den personen ”rätt” som en gång i tiden handlade på ett sådant sätt, att det skapade lidande och smärta för dig.
Att förlåta innebär INTE att du ger upp de åsikter och meningar som är förenliga med din själs åsikter och meningar.

Att förlåta betyder TVÄRTOM, att DU genom att avsluta alla tendenser till offer-beteende ÅTERUPPTAR DITT MEDVETNA SAMARBETE MED DEN UNIVERSELLA KREATIVA INTELLIGENSEN.

Du förlåter en eller flera personer i det förflutna genom att i nuet skapa betingelser för neutralisering.

Förlåtelsen har oftast minst två involverade parter:
ANDRA och DIG SJÄLV.
För att förlåta andra behöver vi förlåta något i oss själva.
För att förlåta oss själva behöver vi ofta också förlåta andra.

--
FORMEN
Vad är de tre rummen?
Det är en enkel modell, skapad av gma, för att just rensa ut det gamla:

RUM 1 innebär att du förbereder dig på att förlåta det som du känner dig redo att förlåta. Du förbereder dig också att, i cirka 3 minuter,
uppleva ett visst obehag som finns i nästa rum.

RUM 2 innebär att du under cirka 3-4 minuter ”känner av” eller kommer i kontakt med den gamla smärtan som har att göra med människorna som du ännu inte förlåtit. För att göra förlåtelsen behöver du, enligt denna modell, komma i kontakt med ”ur-känslan”, det går inte att göra enbart intellektuellt-mentalt, eftersom känslokroppen då inte aktualiseras på det sättet som behövs (enligt denna modell) för att skapa verklig befrielse.

RUM 3 innebär att du förlåter de som du önskar förlåta.
Exakt vad som ingår mer kommer att presenteras i samband med själva processen.

När du varit i rum 3 kommer du att instrueras att gå UT UR RUMMET, UT I NATUREN, för att avsluta.

FAQ:
HUR SER PROGRAMMET UT FÖR DAGEN?

Svar:

1.
VI KOMMER AKTIVT ATT SKRIVA NED VAD VI VILL SLÄPPA TAGET OM OCH FÖRLÅTA (du är välkommen att riva sönder papperet sedan du gjort övningarna!)

2.
VI KOMMER ATT GENOMFÖRA EN BEFRIELSEÖVNING I PAR, hämtad ur Sandy Leveys undervisning, inspirerad av A Course In Miracles.

3.
Vi KOMMER ATT GENOMFÖRA DE TRE RUMMEN I ETT TILLSTÅND AV DJUPAVSPÄNNING (TRANCE). /ledd av kursledaren gma./

--
Känner du dig redo att genomföra den kraftfulla förlåtelseprocessen?

Är tiden rätt för dig?

NU?
FÖRLÅTELSE SOM KOMMER UR VÅR SJÄLSLIGA NIVÅ ÄR EN AV DEN STARKASTE ENERGIER SOM EXISTERAR, OCH DÄRMED EN SOM FRIGÖR DEN EGNA, TIDIGARE BUNDNA ENERGIN HOS OSS SJÄLVA!

EFFEKTEN av denna process eller ”ritual” kan komma som en glad överraskning för dig…
Det är förvisso så, att det blott handlar om några timmar, men nu du väl känner till processen kan du göra förlåtelseövningen hemma närhelst du så önskar.
Och –
Det mesta talar för att du kommer att känna dig ”energiserad” när du går hem efter den här dagen…

J
Hjärtligt välkommen!
Gunnar martin


5.

Endags work-shop:
PROVA-PÅ… HYPNOS!
Söndag 14 dec kl. 10.00 – 17.00
Norra vallgatan 90, MALMÖ.
.
Är du intresserad av hypnos och trance?
Hypnos är ”expressvägen till ditt undermedvetna”
där alla viktiga beslut har sin källa.
Hypnos innebär en ökad inre medvetenhet och kontroll.
Hypnos är en metod för att lära känna sig själv bättre.

Här har du en möjlighet att pröva på hypnos under en dag med fokus på hälsa och ökad inre harmoni!
Du kommer under dagen att få uppleva dels en djupare och dels en mindre djup form av hypnos, baserade dels på José Silvas metodik, dels på den indirekta, hypnosform som förgrundsgestalten Milton Erickson praktiserade.

Vi går då ner i det så kallade alfatillståndet, genom vilket vi lättare kan

+ Öka kreativiteten
+ Lösa problem
+ Finna ett inre lugn, en inre stillhet
+ Skapa en märkbar rekreation vår vårt sinne och vår fysiska kropp

Fråga:
Hur ser programmet ut för dagen?

Svar:
Vi kommer här att göra….
a. en längre guidad hypnos på förmiddagen
med fokus på problemlösning
och
b. en längre eftermiddagsvariant av guidad hypnos
med fokus på att optimalisera livsenergin.

Dessutom får du en kortare presentation av hypnosens teori och historik
Och får med dig ett KURSKOMPENDIUM hem, så att du kan fortsätta att fördjupa dig i ämnet hypnos.

Pris: 650 SEK inkl. 25% moms, kaffe och frukt
samt KURSHÄFTE (c:a 30 sid.)
Plats: Norra Vallgatan 90, 2 tr. (konferenslokal)
Anmälan är lätt:
Sätt in anmälningsavgiften 650 kr på PG 609 83 52 – 5 (gma action).
Skriv ditt och work-shopens namn så är du med!
OBS: Sista anm.dag måndag 8 dec.
till gunnar-martin.aronsson@bredband.net
el. 040-15 88 98. Bekräftelse utgår per e-mail till dig.


6.

WORK-SHOP:
ÖVERLÄMNANDE-HEALING
Tid: lördag 20 dec. kl 9.30-17.00

ÖVERLÄMNANDE-HEALING handlar om vår relation till Den Universella Källan.
Begreppet är skapat av gma för att markera, att det inte är du eller jag eller han eller hon som helar, när helande sker, utan Källan. Vi kommer här att fokusera den healing som görs med hjälp av händerna.
Överlåtelsehealing är för alla människor som förnimmer, att de önskar göra hela, som har intentionen att göra det, och som har tillit.

Momenten är bland annat:

+ Kort beskrivning av chakror, enligt Caroline Myss analys
+ Preparation: Hur ”rensa kanalerna”.
+ Speglingsmetodik (från Virigina Satir; preparation.
+ Monitormetodik (enligt José Silva; preparation.
+ Förlåtelse-healing (konkret healing via ögonkontakt).
+ Om healingens möjligheter.
+ Hur ”öppna upp” för healing:
a. för Klienten (d.v.s. den som mottar energi).
b. för Healern (d.v.s.: den som överför energi),
+ Hur överföra/transformera/balansera energin.
+ Hur avsluta.
+ Om healingens gränser.
+ En avslutande guidad gruppmeditation med fokus på helande.


Krav för att gå på denna workshop:
Du har ett seriöst intresse av healing, du är mer än nyfiken.
Du önskar hjälpa andra.
Du förnimmer att det finns en andlig verklighet.
Du förnimmer att det existerar en perfekt Skapande Högsta instans
(oavsett det namn du väljer; Universum, Gud, Gudinnan, den Universella Intelligensen,
den Kreativa Intelligensen, Universell Kärlek, Källan, Källenergi, Skaparen, etc.)
Du har en önskan från ditt andliga hjärta att ibland fungera som en healer.
(”Nyfikenhet” räcker inte som motiv.)
Det är dock ej kursledaren som avgör om ditt sinne motsvarar denna beskrivning, då det är utanför hans område, utan enbart du själv.

Plats: Soltemplet. Östra Kristinelundsvägen 14 MALMÖ.
Pris: 690 kr inkl. 25 % moms samt frukt, juice, kakor, mm.
KURSHÄFTE, som inkluderar historik och praktiska övningsmodeller.
OBS: Högst 8 personer.

Anmälan:
a. Skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net
b. Du får en bekräftelse.
c. Balansera 680 SEK genom PG 609 83 52 – 5
d. Du är med.


7.

WORK-SHOP:
INTRODUKTION I…
MANIFESTATIONS-METODIK
via Bob Proctors bok ”Born Rich”

Söndag 21 dec. kl 9.30-17.00
Ett seminarium baserat på Bob Proctors verk BORN RICH
Plats: Soltemplet, Östra Kristinelundsgatan, MALMÖ
Pris: 650 kr inkl. 25 % moms samt frukt, juice, kakor, mm.
Inkluderar en sammanfattning av MANIFESTATIONSPRINCIPERNA, enligt Bob Proctor (cirka 20 sidor)
Sista dag för anmälan: må 15 dec.

Dagen viks åt att gå igenom huvudpunkterna i manifestationsmetodiken enligt boken (baserad på Bobs 40-åriga arbete som lärare i Law of Attraction) och kan passa dig som är nyfiken på vad som egentligen är essensen av The Secret-traditionen. Alltså: vad det hela ”går ut på”.

Svaret, oerhört enkelt: är att tanken bär kraft att attrahera förhållanden, personer, miljöer, situationer, omständigheter som motsvarar en slags mental ”resonans” eller vibrationell överensstämmelse.

Kan detta verkligen stämma?
Ja, de senaste rönen inom kvantfysiken verkar faktiskt åtminstone antyda, att vår verklighet är mer komplex än vad vi kanske trott:det finns ingen ”fast materia” – allt upplöses till dess att vi kommer till ett tillstånd av strålar och vågor, vilkas kvaliteter vi ännu inte förstår, ej heller förmår mäta, då dessa energier undandrar sig reguljär ”mät-metodik”: partiklar synes födas ”ur intet” och därpå ”försvinna” igen till samma ”intet”.

Detta motsvarar då en rörelse som enkelt beskrivs som ett ”hopp” mellan den mer fysiska verkligheten (partikeln märkbar för subjektet) och den mer andliga verkligheten (hoppet till ”intet”).
/Dock finns det ingen kvantfysiker, mig veterligen som ännu ”vågat erkänna” att det handlar om mötet med den andliga dimensionen av verkligheten. Men – det kommer säkerligen, eftersom det är oundvikligt….

Vi står inför en revolution i tänkandet och därmed av förståelse av verkligheten.
--

Dagen har sin avsikt att fungera som en introduktion i ämnesområdet.
OBS - Om du senare önskar gå TS II Välståndsmedvetande eller
TS III Manifestationsmetodik får du RABATT på kurspriset med 500 kr!

Du behöver inga förkunskaper för att gå denna dag.
Du får även med dig hem en sammanfattning av principerna
(cirka 20 A4 sidor).

BONUS: Du kommer du även att få tillgång till Bob Proctors
BORN RICH som e-bok, så att du kan studera vidare hemma.

Hjärtligt välkommen till denna dag, som alltså är praktiskt inriktad men som samtidigt vill dra upp riktlinjerna för teoretisk förståelse för materialet. Teori och praktik är bäst, när de går ”hand i hand”
är tanken härifrån…

DU skall, det är tanken, få ut så mycket som möjligt av värde för just dig av dagen!
J



8.
FÖRÄNDRINGENS PSYKOLOGI: NLP
Studiecirkel. På Studieförbundet NBV Kungsgatan 16 A, 2 tr.

Tider:
Månd. 29.e dec 10.00-12.30
Tisdag 30.e dec 10.00-12.30
Onsdag 31.e dec 10.00-12.30
Fredag 2 jan 10.00-12.30
Lördag 3 jan 10.00-15.00

Under denna vecka har du en möjlighet att få en introduktion i det kluster av psykologiska metoder som brukar sammanfattas med NLP.

Vi kommer bl.a. att gå igenom:

+ KRAFTEN I MINA ÖVERTYGELSER
(TROSFÖRESTÄLLNINGAR)
+ KÄNSLOR SOM HANDLINGSSIGNALER
+ ATT FATTA BESLUT KONGRUENT
+ HUR JAG KAN ANVÄNDA KROPPEN FÖR ATT
FÖRSTÄRKA MINA BESLUT OCH FÖR ATT KUNNA STÅ
FAST VID MINA BESLUT
+ TVÅ SLAGS KOMMUNIKATION – UTÅT OCH INÅT
+ HUR ANVÄNDA ”INRE DIALOG” PÅ ETT KONSTRUKTIVT
SÄTT
+ HUR UNDVIKA ATT REAGERA PÅ ETT BETEENDE OCH
ISTÄLLET REAGERA PÅ INTENTIONEN, SYFTET.
+ EN INTRODUKTION I HYPNOS; KRAFTEN I DET
UNDERMEDVETNA

Detta är en kurs för dig som är/har blivit lite ”mätt” på julfirandet och vill göra något av en ”rivstart” i samband med det nya året.
Då det är ett specialprojekt i samverkan med NBV är det också ett starkt ”statsrabatterat” pris: 350 SEK, som balanseras till NBV Skåne. (Du får ett inbet.kort hemsänt.)
Anmälan: NBV Henrik Jern:
Henrik.jern@nbv.se
och/eller
gunnar-martin.aronsson@bredband.net


9.

THE SECRET – HEMLIGHETEN

A.
Måndag 5 januari 9.30-17.30 – Tisdag 6 januari 9.30-17.30- VISBY, GOTLAND (Trettondagshelgen)
Exakt lokal meddelas senare. Kontaktperson i Visby: camilla.tomtlund.comhem.se
SISTA DAG FÖR ANMÄLAN: Måndag 21 december 2008.

B.
Lördag 24 jan kl 9.30-17.30, Sön 25 jan kl 9.30-17.30 STOCKHOLM.
Jungfrugatan 5. NBV Sthlm lokaler.
SISTA DAG FÖR ANMÄLAN: Måndag 19 januari.
(Obs I händelse av intresse kan denna transformeras till
THE SECRET III – MANIFESTATIONSMETODIK baserat på Robert Anthony och Stuart Lichtman. Hör av dig isåfall! )

C.
Lördag 31 jan kl 9.30-17.30, Söndag 1 feb kl 9.30-17.30 MALMÖ.
Norra Vallgatan 90. 2 tr. Centrala Malmö. Konferenslokaler.
SISTA DAG FÖR ANMÄLAN: Måndag 26 januari.
(Obs I händelse av intresse kan denna transformeras till
THE SECRET III – MANIFESTATIONSMETODIK baserat på Robert Anthony och Stuart Lichtman. Hör av dig isåfall! )


D.
Lördag 7 feb kl 9.30-17.30, Söndag 8 feb kl 9.30-17.30 LINKÖPING Ljusgården.
SISTA DAG FÖR ANMÄLAN: Fredag 30 jan.

--
Dessutom…
NY BONUS: E-BOKEN THE SCIENCE OF GETTING RICH av Wallace Wattles (1910)
Boken som inspirerade Rhonda Byrnes till THE SECRET.
NY BONUS: E-BOKEN THE MASTER KEY SYSTEM av Charles Haanel (1917)
E-boken sänds som pdf-fil till dig efter kursen till den mailadress du önskar;
Du skriver ut den via din skrivare till läser direkt på skärmen.

Standardpriset fr. 1 jan. 2009 blir 1.500 SEK inkl. 25% moms.


”JUL-RABATT” FÖR EARLY-BIRD-INTRESSENTER:
Du erbjuds SUPER-RABATT OM DU ANMÄLER DIG till någon av dessa fyra The Secret-kurser:

BALANSERA SENAST MÅNDAG 29 DEC TILL
PG 609 83 52-5 och du går för endast 900 SEK!
(Rabatt 600 SEK!). Bekräftelse skickas.

Anmälan:
ANMÄLAN TILL KURS ÄR LÄTT:
Skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net att du vill gå.
A. Du får en bekräftelse att plats finnes.

B. balansera kursavgiften till PG 609 83 52-5 (gma action).
OBS Viktigt: Skriv ditt NAMN, KURS och KURSDATUM – och så är du med!
OBS: Först när avgiften är balanserad är du garanterad plats.
”Först till kvarn…”-principen gäller!
I händelse av att du skulle nödgas avboka din kursplats, får du givetvis tillbaka hela summan till ditt meddelade kontonummer.
Not: Om du önskar skrivet kvitto på kursen kan det ordnas. Meddela bara i förväg detta.


Vi kommer att gå igenom…

FÖRSTA DAGEN:
Hur rensa ut gamla tankemönster för att ge plats åt de nya och mer konstruktiva tankemönstren, de som stöttar dig att manifestera istället för att göra motstånd mot dessa.

ANDRA DAGEN:
Hur föra in det nya tänkande, det som härrör ur THE SECRET-traditionen från pionjärerna WALLACE WATTLES, CHARLES HAANEL, NAPOLEON HILL tillsammans med de moderna företrädarna BOB PROCTOR och dr ROBERT ANTHONY.


Det kan handla om grunderna för:

Att skapa ett VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
(= känna en ökad tillit till din förmåga att skapa eller balansera pengar, som i denna utbildning ses som en form av energi, en kraft.)

Att attrahera ditt PERFEKTA ARBETE
(= där du känner att du kommit på rätt plats/i rätt funktion).

Att FÖRBÄTTRA ALLMÄNHÄLSAN och/eller att underlätta läkande av specifika obalanser i kroppen.

Att LÖSA ”till synes omöjliga” PROBLEM i ditt liv.

Att HITTA MÄNNISKOR SOM PASSAR DIG att samarbeta med och/eller leva med.

Att FRIGÖRA dig från SKULD och KÄNSLAN AV MINDREVÄRDE

Att GE DIG SJÄLV TILLÅTELSE ATT SKAPA VAD DU ALLTID ÖNSKAT DIG FRÅN DITT HJÄRTA.


Högst 10 personer.
Tystnadsplikt används för att optimera din trygghet.

OBS: en förutsättning för att du skall få ut det mesta av kursen är att du upplever att det existerar en primär andlig verklighet, som får sitt uttryck på det fysiska, materiella planet.
Ännu en förutsättning är att du känner dig REDO ATT SKAPA FÖRÄNDRING i ditt liv. (Det går förvisso att gå igenom kursen ”utifrån”, som en betraktare, men då händer mindre, än om du går igenom ”inifrån”, som en medagerande, då du optimaliserar de möjliga resultaten. )

Kursröster om THE SECRET-HEMLIGHETEN-KURSEN

”Ett hjärtligt tack för en jättebra kurs. Jag har sedan dess känt mig mycket friskare och gladare. Jag har även fått mer energi och inspiration till att hålla mig frisk och även få mina andra önskningar uppfyllda.
Jag märker att där är en ständig konversation med universum.
Jag har under de gångna veckorna blivit ställd inför idel överraskningar, som kan ha med mina önskningar att göra. De flesta var mycket positiva.
Nu ser jag fram emot Secret 2 för att bli ännu bättre på att konversera med universum.”
- Ulla.

” Gunnar både provocerar och stödjer vilket helatiden leder till större självinsikt och andligt uppvaknande.
Kursen rekommenderas till alla som vill bjuda in en verklig och beståendeförändring i livet. Flera verktyg att lägga i lådan. Hurra!”
- Borith Ekman, Malmö

”Jag vill tacka så mycket för en otroligt stark upplevelse.”
- Kerstin


”Vill bara tacka för en fantastisk kurs som gett så mycket inspiration och glädje. Det här funkar helt otroligt bra, bara man vet vad det verkligen är man önskar sig och vad man har för mål. Rekommenderar The Secret-kursen till alla. Den gör bara gott.”
- A.O.

”Facinerande på det sätt du tog fram och löste upp de blockeringar som finns. Suveränt! Kursen har redan förändrat mitt liv och det blir spännande att se vad som kommer att hända i framtiden. Varma hälsningar”
-Birgit H.

”Jag känner att jag fått så mycket kloka tankar och möjligheter att jag är helt överväldigad”
- Carmen.

”Jag tänkte bara berätta att jag har lärt mig mycket och växt väldigt mycket sedan jag gick dina kurser. Jag märkte en stor skillnad redan efter första kursen och många i min omgivning märkte en förändring.
Det var då jag upptäckte att jag kan saker och att jag ska stå på mig och göra det jag själv vill. /--/ Tänker noga igenom beslut och tar inga förhastade beslut som jag kunde göra förut. Har lärt mig att säga Nej. Och det är stort för mig, har nämligen haft svårt att säga det förut. ”
- Helena

"Två fullmatade dagar som jag i framtiden troligen kommer att säga vara de dagar då mitt liv ändrades i rätt riktning! "
-Lena. Malmö.


”Tack från djupet av mitt andliga hjärta!”
- Helena, Malmö

VARMT TACK FÖR MÖJLIGHETEN ATT CITERA, VÄNNER! /GMA.

10.
RESURSBANKEN I:
Barbara Berger. Det godas kraft.
/UTGÅR här av rättighetsskäl./
Barbara Berger. Ur Vägen till Kraft Bok 1 & 2. (Richters förlag 2004). Övers. Lisbet Holst. Urval: gma

11.

RESURSBANKEN II:
LEO BUSCAGLIA: Ur Älska varandra



/Utgår här av rättighetsskäl/

--
Ur: Älska varandra. Av Leo Buscaglia. Månpocket 1988. Övrers.
Per Rundgren. Urval gma.


12.

RESURSBANKEN III:
Sture Emby:
ATT RESPEKTERA EGNA OCH OMGIVNINGENS BEHOV OCH INTRESSEN.

Som vi vet har alla levande varelser behov och intressen.
Bekant är också det, att var och ens behov i viss grad skiljer sig från var och en annans.
Eftersom man bara själv kan vara centrum i sig och för sitt psyke, sin vilja och sina förhållanden, är det i regel inte lätt att sätta sig in i hur andras inre är beskaffat eller vad som för ens omgivning är aktuellt el. möjligt, väsentligt, särskilt känsligt, etc.

Därigenom att var och en bara är centrum inom och för sig, kan man – och det sker ej så sällan – förledas att tro, att man själv och endast man själv representerar rätt och sanning, medan de övriga, som alltså utvisar endels annorlunda behov och intressen och tendenser än man själv, lätt nog betraktas som vilseförda, feltagande, offer för illusioner, etc.

I enligt med SINA psykiska grunder och fysiska grunder, med SINA begär och ambitioner, karaktärstendenser – är naturligtvis dessa andra fullt motiverade för sitt sätt att leva och vara, ja i lika grad som man själv är motiverad för sitt sätt att leva och vara, detta oavsett hur dessa andra än tänker, beter sig, framträder, lever.

Utan vissa självupplevelser och kosmiska erfarenheter är det naturligtvis omöjligt att inse och praktisera ovanstående tolerans, ’ att icke-döma’, och man anser att det är motiverat med en viss ’helig intolerans’, motiverat med att vara en makt- och straff-faktor visavi enstaka eller grupper av ”mindre vetande”.
Och därmed är såväl det lilla som stora motsättningskriget i full gång.

Båda lägren – man själv såväl som dessa enstaka eller grupper – anser sig på detta ofärdighetsplan ha rätt att avgöra vad som för motparten är ”det enda riktigt”, och hur man bör leva, vilka ideal, intressen och besträvanden man bör ha, etc.
--
Alltför lätt är det alltså att söka trycka på omgivningen sina uppfattningar, att vilja ”standardisera”, ”ange tonen”, ”övertala”, etc.

Ja, med sin blotta närvaro ligger det ytterst nära till hands att gripa in i eller söka gripa in i de andras sätt att vara och leva.
Man kan knappast undgå att på ett eller annat sätt korrigera eller behärska de andra, ja, redan i det ordinarie umgänges- och sällskapslivet.

Där gäller det sålunda för levnadskonstens eftersträvare att söka göra denna påverkan så önskad och behaglig som öht möjligt, och att ej påtvinga omgivningen sin närvaro, att ej trötta ut eller förmörka densamma.

Förvisst, så som man själv önskar få sina behov och intressen respekterade, så ledes man att respektera de andras.
Det är inte ovanligt på jorde- och robustnivån att individen så starkt upplever och uppmärksammar sina egna behov och intressen, att vederbörande mer eller mindre förbiser omgivningens, eller mer eller mindre ej är medveten om hur samme individ tränger sig in på de andras områden, påtvingar sig deras engagemang och anpassning.
--
Ja, ju mer individen går fram på utvecklingens väg, dess mer lyhörd och vaken för de andras väsen och behov och integritet blir hon och han.
Det är och blir verkligen en fråga om att ”nännas” göra och inte ”nännas” göra samt i vilken utsträckning.

Enstaka har nått så långt att de hellre själva avstår eller blir lidande än att de andra ska behöva avstå eller bli lidande. Detta är ett avancerat stadium som ej kan hoppas över och därmed ett mål eller stadium, som var och en levande ledes att göra till sitt.

Också det: Den enskilde lever i kraft av de övriga, är i grunden helt anhängig av de övriga. Detta, eftersom Kosmos, de enskilda individerna sammantagna, utgör en HELHET, i verkligheten sålunda är ETT med varandra.
Därför är det lika väsentligt att de andra har det gott och bra som att man själv har det.
Vadhelst varelsen gör, det gör hon och han också för och visavi de andra.
--
Sture Emby. Ur: Studiebrev.
---
VARFÖR INTE GE DIG SJÄLV EN ”JULGÅVA” SOM RÄCKER EN MÅNAD?
Tre E-postade distanskurser för dig som vill utforska personlig utveckling inom hemmets väggar:

13.
4-VECKORS
E-POSTAD DISTANSKURS I…
”THE SECRET-HEMLIGHETEN
-I PRAKTIKEN”
START: NÄRSOMHELST!
FÖR DIG SOM HAR DET PRAKTISKT KNEPIGT ATT KOMMA TILL EN IRL-KURS KAN DETTA VARA ETT ALTERNATIV.
Baserad på källorna till filmen och boken The Secret.

Över 300 A4-sidors material! INKLUDERAR
+ INTRODUKTIONSARTIKEL OM THE SECRET
+ARTIKEL OM WALLACE WATTLES
+ KURSHÄFTET FÖR THE SECRET
+ WALLACE WATTLES e-bok The Science of Getting Rich
+ CHARLES HAANELS e-bok The Master Key System
+ Översatta och kommenterade passager av Wattles och Haanel.
…..och mycket annat.
+ Inkluderar korrespondensmöjligheter under de 4 veckor kursen varar!

Under 4 veckor får du kursmaterial om THE SECRET-HEMLIGHETEN I PRAKTIKEN till din uppgivna e-postadress och du är under kursen välkommen att korrespondera under hela perioden med kursledaren om ditt möte med materialet.
Sänds som viruskontrollerade WORD-attachment och pdf-filer och skrivs ut av din skrivarfunktion eller läses på skärmen.
Korrespondens som inskriven text.
Pris: 500 SEK inkl. 25% moms via PG 609 83 52-5 (gma action)
Du kan påbörja kursen NÄRSOMHELST.Anmälan: Gunnar-martin.aronsson@bredband.net

GARANTI:
Tveksam eftersom du ”inte vet vad det är”?
Pröva då kursen i en vecka GRATIS. Om du sedan vill fortsätta balanserar du kursavgiften efter den första veckan.
Inga frågor i övrigt ställs. Du behåller det redan erhållna materialet.



14.
4-VECKORS
E-POSTAD DISTANSKURS I… ”VÄLSTÅNDSMEDVETANDE” START: NÄRSOMHELST!
FÖR DIG SOM HAR SVÅRARE ATT KOMMA TILL EN IRL-KURS
KAN DETTA VARA ETT ALTERNATIV.
Baserad på källorna till filmen och boken The Secret.

INKLUDERAR
+ INTRODUKTIONSARTIKEL OM THE SECRET
+ ARTIKEL OM WALLACE WATTLES
+ MINI-KURS I VÄLSTÅNDSMEDVETANDE (förberedande)
+ KURSHÄFTET THE SECRET II – VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
+ E-BOK av Wallace Wattles
+ E-BOK av Charles Haanel
+ E-BOK av George S. Classon.
+ Översatta och kommenterade passager av Hill, Wattles och Haanel
….och än mera
+ Inkluderar korrespondens med kursledaren under de fyra veckor kursen varar.

Under 4 veckor får du kursmaterial om VÄLSTÅNDSMEDVETANDE till din uppgivna e-postadress och du är under kursen välkommen att korrespondera under hela perioden med kursledaren om ditt möte med materialet. Sänds som viruskontrollerade word-attachments och pdf-filer och skrivs ut av din skrivarfunktion eller läses på skärmen. Korrespondens som inskriven text.
Pris: 500 SEK inkl. 25% moms via PG 609 83 52-5 (gma action).

Du kan påbörja kursen NÄRSOMHELST.SKRIV FÖR EN MER DETALJERAD INFORMATION
(eller se Nätverksbrev nr. 28. 2008)
Gunnar-martin.aronsson@bredband.net

GARANTI:
Tveksam eftersom du ”inte vet vad det är”?
Pröva då kursen i en vecka GRATIS. Om du sedan vill fortsätta balanserar du kursavgiften efter den första veckan. Inga frågor i övrigt ställs. Du behåller det redan erhållna materialet.


15.

4-VECKORS
E-POSTAD DISTANS KURS I…
”DITT LIV HAR MENING”
En praktisk vägledning till 2000-talets andligt fokuserade psykologi för dig som önskar upptäcka mer av dina inre resurser.
START: NÄRSOMHELST!
FÖR DIG SOM HAR SVÅRARE ATT KOMMA TILL EN IRL-KURS KAN DETTA VARA ETT ALTERNATIV. Denna kurs omfattar dock material från flera olika kurser och ämnesfält, som samtliga strålar samman i temat.
ÖVER 300 SIDORS MATERIAL!

INKLUDERAR
+ NLP – kursmaterial för grundläggande ”practitioner”-utbildning.
+ ATT TA TILL VARA DET UNDERMEDVETNAS KRAFTKÄLLA.
+ HUR MINA VÄRDERINGAR PÅVERKAR MITT HANDLANDE.
+ BEFRIA DIN SJÄLVKÄNSLA – kurshäfte.
+ ELIMINERA BLYGHET – kurshäfte.
+ HUR ATTRAKTIONSKRAFTEN SKAPAR MÖTEN.
+ FRIGÖR DIG FRÅN GAMLA ÖVERTYGELSER – kurshäfte
+ SÅ MOTIVERAR DU DIG – kurshäfte.
+ HEALING – Historik och teori.
+ E-böcker
+ Korrespondensmöjligheter m. kursledaren under de 4 v. kursen varar.

Kurshäftena finns för att underlätta den inre utforskningen; du fyller där själv i dina tankar och känslor inför kursmaterialet m.m. o. är välkommen att korrespondera med gma under tiden.

Under 4 veckor får du kursmaterial om DITT LIV HAR MENING!
till din uppgivna e-postadress och du är under kursen välkommen att korrespondera under hela perioden med kursledaren om ditt möte med materialet. Sänds som viruskontrollerade word-attachments och pdf-filer och skrivs ut av din skrivarfunktion eller läses på skärmen.
Korrespondens som inskriven text.

Pris: 500 SEK inkl. 25% moms via PG 609 83 52-5 (gma action)
Du kan påbörja kursen NÄRSOMHELST.
gunnar-martin.aronsson@bredband.net

GARANTI:
Tveksam eftersom du ”inte vet vad det är”?
Pröva då kursen i en vecka GRATIS. Om du sedan vill fortsätta balanserar du kursavgiften efter den första veckan. Inga frågor i övrigt ställs. Du behåller det redan erhållna materialet.



16.

LIVSMENINGSINRIKTAD
COACHING OCH TERAPI
baserad på 2000-talets andligt fokuserade psykologi.

DITT LIV HAR MENING!
Sådan är utgångspunkten för denna coaching o. terapi.
Du kan upptäcka LIVSMENING bakom de händelser, som format ditt liv till där du är idag – även dina svåra, mörka, ja, kanske de allra svåraste händelserna i ditt liv.
Att uppleva mening med sitt liv, är – sådan är här övertygelsen – utgångspunkten för den ”optimaliserade” livsupplevelsen, det vill säga: den bästa plattformen för att kunna leva till 100%.
Oavsett vad som hänt i det förflutna, väljer vi i denna coaching/terapi i NU:et vår framtida verklighet.

TYSTNADSPLIKT praktiseras.
Verksamheten är icke-medicinsk och komplementär till vanlig sjukvård, ej en ersättning för sådan vård.
PRIS: 560 SEK inkl. 25% moms för 2, 5- 3 timmar.
Arbetssökande, stud, sjukskr.: 440 SEK inkl. 25% moms.

GARANTI:
Den här verksamheten bygger inte på ”tid” utan på ”upplevt värde”.
Garantin bygger på denna mycket enkla premiss:
OM du har upplevt värde balanserar du efteråt till PG 60983 52-5.
Om du EJ upplever att coachingen givit dig värde betalar du 0 kr.
Hur låter det?


COACHING & TERAPEUTISK METODIK FÖR ATT ex….

+ För att få perspektiv på centrala (svåra) livshändelser
+ För att se mönster gällande en aktuell problemsituation
+ För att lösa upp icke-konstruktiva, gamla, tanke- och känslomönster
+ För att införliva konstruktiva, nya, tanke- och känslomönster
+ För att släppa taget om det upplevda oförrätter (ex. mobbning)
och istället omfamna sin egen styrka i nuet.
+ För att leva mer i NU och mindre i dåtiden och framtiden (dåtiden
är redan passerad, framtiden än ännu ”under konstruktion”…)
+ För att uppleva dina dolda inre resurser och talanger
+ För att förnimma hur kropp-psyke fungerar tillsammans i
s.k. psykosomatiska sjukdomsmönster o. hur lösa upp sådana
program.


Möjlighet till hypnoterapi är möjligt, om du så själv önskar.

TID: C:a 2,5 - 3 timmar per möte.
10.00-12.30 (13.00) eller 13.00-15.30 (16.00)
BOKNING: gunnar-martin.aronsson@bredband.net
Du får ett mail med DEFINITIV-BOKNING av tid
(detta för att undvika ev. missförstånd vid mobiltelefonkontakt, etc.
Om du önskar kontakt samma dag med gma, ring:
0708-107 992. (Om ej svar, tala in ett meddelande, så ringer j. upp.)
PLATS: Kungsg. 16 A, Malmö, 2 tr. till höger.
(Mellan Länsstyrelsen och Konserthuset.
Utanför Länsstyrelsen brukar det finns P-platser.
Porttelefon finns. Tryck: ”NBV Studierum.”

Med vänligt tillstånd återgivna referenser:

”Det finns en spetsmetodik hos Gunnar och det är NLP. Men vad jag tänker på när jag skriver spetsmetodik är en metodik som utövas med precision, pricksäkerhet, koncentration och lyhördhet. Inte nog med det. Man får full respekt av Gunnar, med en stor dos humor och allvar…. Han är helt enkelt sanslöst duktig på att kommunicera med tankar och känslor hos mig själv som jag tidigare endast tyckt stått i vägen för min lycka. Hur bär han sig åt?”
Agneta, Malmö.

”För ett knappt år sedan kom jag med hjälp av dig fram till en strategi för mitt avhandlingsskrivande m.m.…. Det fungerade! Avhandlingen är klar (liksom de andra stora projekten som vi talade om). Tack för att du inspirerade mig att ta djärva beslut.”
M. S.

”Måste säga att du verkligen är briljant som coach och otroligt duktig på att hitta trådar att dra i. Jag känner efter vår session att det har skett ett skifte i mig. Ett litet, men ettrigt, skifte som jag inte kan frånse eller vifta bort.”
Kristina, Malmö

”…Och ett ännu STÖRRE TACK för hjälpen med att bota Gry´s fobi. Det gjorde du verkligen och hon är jättelycklig över det!.”
Karin A.



”Som alltid efter en session hos dig är jag steget närmre helheten hos mig. Känslan i dagsläge är att pusselbitarna är på plats som en bas och från det får jag bygga på höjden och brädden. Jag fick också en skön känsla med mig av att vara mer än vanligt öppen för nya vägar och relationer och kan se på det gamla från ett annat perspektiv.
Kajsa.

”Coaching har jag testat tidigare, men detta var helt annat än jag varit med om. Gunnar Martin lotsade mig fram att se förträngda mönster som lett mig dit jag var idag. Jag blev fullt medveten om hur mitt liv levdes idag. Nu känns det mycket spännande att stå inför arbetet att ta tag i detta. Tack vare de insikter Gunnar Martin gett mig i coachingen och den feedback som följde i samtalet känner jag mig rustad att steg för steg göra de nödvändiga förändringar som mitt inre viskar till mig att jag måste göra. ”Iréne, Stockholm

”…det var en helt underbar coaching.. jag är fortfarande kvar i den rusiga, ljuvliga känslan och insikten av att ha blivit på det klara, ja till stor del i alla fall :-) , med min livsuppgift i detta livet. Allt faller på plats på ett fantastiskt sätt!
- Ylva.

(Stort tack för möjligheten att citera, vänner!)
/gma

17.

NYTT:
TELEFON-COACHING
Efter goda vänners uppmuntran och en tillfredsställande provperiod har denna nya coaching tillkommit för dig som av geografiska skäl finner det knepigt att ta dig till Malmö för coaching.

Ämnesmässigt väljer du förstås vad du vill tala om, och samtal rör sig som bekant associativt i olika riktningar under ett samtal, men ju mer du vet problemets kärna, desto lättare är det förstås.

Rent generellt sätt finns ex. möjligheter med coaching avseende…

+ Hur hitta livsarbete, hur hitta rätt arbete/funktioner/verksamheter.
+ Coaching ang. arbetsplatsproblem.
+ Relationsproblem/Skilsmässa/Uppbrott
+ Familjeproblem.
+ Hälsoproblem. (Den coachingen är komplementär och skall alltså ej ses som någon som helst ersättning för läkares ordination.)
+ Svårigheter att välja, svårigheter med översikt, ” å ena sidan, å andra sidan”-problem.
+ ”Grubbel”, oro och rädslobaserade tankemönster.

Samtalen är under tystnadsplikt för att optimera din trygghetskänsla.

Till sist: Känn efter om det är så att du brukar tycka om att lösa problem och vara kreativ genom att kommunicera telefonledes.
Den här coachingen vänder sig i synnerhet till dem, som vet med sig, att de är auditivt lagd, det vill säga: gärna lär sig, gärna tar in information, gärna meddelar sig och sitt inre, genom att TALA om detta. För er som är mer visuellt lagda, föreslås fortfarande, i all vänlighet, ett personligt möte.

Priset är f.n.
340 sek inkl 25% moms för ett c:a 60 minuters samtal (272 kr plus moms)
240 sek inkl 25% moms för ett c:a 30 minuters samtal (192 kr plus moms)

GARANTI:
Förutsättningen är att du genom denna telefoncoaching upplever ett värde.
Du betalar då till PG 609 83 52-5 (gma action)
Skulle du EJ känna värde efter telefoncoachingen är den att se som gratis.
Du betalar då noll kronor. Inga frågor ställs angående balanseringen.
DET ÄR EN FÖRUTSÄTTNING FÖR DEN HÄR VERKSAMHETEN, ATT DU KÄNNER ATT DU HAR ERHÅLLIT VÄRDE!

Du ska känna, att telefoncoachingen, när du lagt på luren har gett dig värde:
att du känner dig hjälpt, berikad, stöttad, inspirerad etc.
Undertecknad har ingen önskan om att få ”något” (värde) mot ”ingenting”, (frånvaro av värde) eftersom det tillhör ett gammalt tankesätt från ett gammalt samhälle.
Däremot att öppet ta emot ”något” (värde) mot ”något” (värde).

HUR GÅR DET TILL?
Telefoncoaching är möjlig under kontorstid 10-16 må-fred.
Skriv först en rad en tid som du föredrar inom den ramen och helst någon dag eller två dagar före, och om det gäller 30 el. 60 min.
Denna första kommunikation behövs, eftersom ett coachingstal kräver speciella förberedelser och koncentration för undertecknads sida. Det samma gäller FREE CLINIC-tiden.
TYSTNADSPLIKT tillämpas.

Hjärtligt välkommen!
Disclaimer: Telefoncoaching skall ses enligt sina förutsättningar: optimalt är direktcoaching att föredra; dock om du vet med dig, att samtalskommunikation via telefon kan ge dig något av värde, är detta ännu en möjlighet.


18.

ÖVRIGA MEDDELANDEN

KAN NÄTVERKSBREVET SÄNDAS VIDARE TILL ANDRA?
Jadå, det går bra att sprida till vänkretsen!
Dock är materialet fortfarande icke-offentligt, på grund av textmässiga rättighetsfrågor,
d.v.s. Nätverksbrevet är avsett för ”internt bruk” eller en sluten krets.

NÄTETIK?
Inga e-postadresser säljs eller ges bort i kommersiella syften.
SPAM är ett elektroniskt mentalt giftstoff som bör motverkas!
Sponsrade länkar ingår ibland för (enl. avsändarens åsikt) högkvalitetsprodukter.
Nätverksbrevet skickas som gruppsändning. Du kan vara anonym om du så önskar.
Nätverksbrevet går bara kontinuerligt ut till dem som aktivt har bett om det.

Ibland skickas ett Nätverksbrev som bilaga till en person som tidigare visat intresse för gma:s utbud i syfte erinra om möjligheten till återknuten kontakt, detta innebär dock inte att mailadressen är lagd till prenumerationsregistret.

Har du av någon anledning ändå fått Nätverksbrevet i e-posten, skriv en rad,
så tas din adress genast bort!
Misstag kan ske, dock är intentionen att minimera dessa!
Tack för ditt överseende i såfall.
J

INGET NÄTVERKSBREV PÅ 3 VECKOR?
Då har brevet antagligen ”fastnat” i masspostavdelningen. Ta en titt där.
För att försäkra dig om att brevet kommer fram, lägg till avsändaren
gunnar-martin.aronsson@bredband.net till avdelningen ”godkända avsändare”
eller till ”vitlistan” eller vad du nu kallar den.

FINNS EN MÖJLIGHET ATT REFERERA DITT KURSOMDÖME?
Skriver du en rad hit gällande ett kursomdöme är det mycket tacksamt om j. har möjlighet att citera dig, med angivande av ditt förnamn eller initialer. Går det bra? Självfallet gäller detta enbart själva kursutvärderingen: i övrigt är utgångspunkten att ev. mail hit är konfidentiella.

AVPRENUMERERA?
Önskar du avprenumerera, är det vänligaste och smidigaste du kan göra är att inte blockera sändningen (då det går åt tid till att söka utreda varför ett mail inte kommer fram)
Istället:
Skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net så tas din adress bort.
Inga övriga frågor ställs.
Du är välkommen att återuppta din GRATIS prenumeration närsomhelst!

FÖREDRAGS/SEMINARIE-BOKNING
av GMA vad gäller motivationsseminarier: http://www.talarforum.se/talarforum/info/91/88/talarforum.html


ÖVERSIKT ANG. AKTUELLA GMA-KURSER
Närsomhelst
E-DISTANSKURS:
THE SECRET-HEMLIGHETEN-I-PRAKTIKEN
Minst 300 A4-sidors material.
Närsomhelst
E-DISTANSKURS:
VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
Minst 300 A4-sidors material.

Närsomhelst
E-DISTANSKURS:
DITT LIV HAR MENING
Minst 300 A4-sidors material.
Fredag 5 dec.
FÖREDRAG – Intro. till The Secret.
Lördag 6 dec.
SVARET – Skapa ditt drömarbete MALMÖ
Söndag 7 dec.
SVARET – Skapa ditt drömarbete MALMÖ
Lördag 13 dec.

FÖRLÅTELSEPROCESSEN ”DE TRE RUMMEN” MALMÖ.
Söndag 14 dec

PROVA-PÅ-HYPNOS. MALMÖ
Expressvägen till det undermedvetna.
Kort historik, en mindre djup hypnos- och en mer djup hypnosövning.

Lördag 20 dec
ÖVERLÄMNANDE-HEALING MALMÖ
Söndag 21 dec
INTRODUKTION TILL MANIFESTATIONSMETODIK via BOB PROCTORS material Born Rich. MALMÖ
Måndag 29 dec
FÖRÄNDRINGENS PSYKOLOGI NLP
Studiekrets MALMÖ
Måndag 5 januari
Prel. THE SECRET – VISBY GOTLAND
Tisdag 6 januari
Prel THE SECRET – VISBY GOTLAND
Lördag 25 januari
THE SECRET – STHLM prel.
Söndag 26 januari
THE SECRET- STHLM prel.
Lördag 31 januari
THE SECRET- MALMÖ prel.
Söndag 1 februari
THE SECRET – MALMÖ prel.
Lördag 7 februari
THE SECRET – LINKÖPING def.
Söndag 8 februari
THE SECRET – LINKÖPING def.
7-8 mars
THE SECRET II VÄLSTÅNDSMEDVETANDE– ARBOGA (t


19.

TILL SIST…

”I det ögonblick som vi ger efter för vår kärlek förvandlas världen.”
-Ralph W. Emerson

”Ingen är lycklig såvida han inte tror att han är det.”
- Publilius Syrus (50 f.Kr)

”Om du vill lära dig hemligheten med äkta relationer, se då till det gudomliga hos människor och ting, och överlämna resten till Gud.”
- J Allen Boone

”Om det finns något i mig som kan kallas religiöst, så är det min obegränsade beundran av världens uppbyggnad så långt som vår vetenskap kan avslöja den.”
- Albert Einstein

”En del hävdar att universum består av ”livlös” materia, att allting är underkastat tillfälligheternas spel, att det är ”slumpen” som styr.
Andre menar, i likhet med mig att världsalltet är en levande organism, oändligt klokt och medkännnande.
Att betrakta universum som blott och bart död materia är en möjlig berättelse.
Att betrakta det som ett levande väsen är en annan. Vilken berättelse är sann för dig?
- Gary Zukav

”I livets oändlighet, där jag Är,
är allt perfekt, i helhet, komplett.

Var och en av oss, inklusive mig själv,
erfar rikedomen och ymnigheten i livet
på sätt som är meningsfulla för oss.

Jag väljer nu att se på det förflutna med kärlek och väljer att lära av mina gamla erfarenheter.

Det finns inget rätt eller fel, ej heller gott eller ont.
Det förflutna är passerat, borta.
Det finns bara ögonblickets, nuets, erfarenhet.

Jag älskar mig själv för att jag för mig själv
genom detta förflutna fram till det nuvarande ögonblicket.

Jag delar med mig av den Jag är,
eftersom jag vet att vi alla är En i Anden.
Allt är väl i min värld.”

-Affirmation av Louise Hay



Det var allt för nu!

Hjärtlig hälsning!
Gunnar martin aronsson
PS
MIND MOVIE
SPECIALARE – för dig som är audiovisuell…
Och vill göra dina egna inre inspirationsfilmer, filmer som fungerar
som affirmationer för ditt undermedvetna:
http://www.mindmovies.com/orderit/indexSpecialCB.php
(gäller fram till fredag 5 december.)

gma action - resursbankenVästra Ryttmästaregatan 22
Kursledning, coaching, texterS-217 52 Malmö040-15 88 98 mob. 0708-107 992Mail: gunnar-martin.aronsson@bredband.netHem: http://www.gmaaction.kulturservern.se/
Blogg: http://thesecret-hemligheten-gma-gma.blogspot.com/