Sidor

söndag 8 maj 2011

U2 Beautiful Day - Live @ Slane Castle

U2 One Live

U2 - Pride (In The Name Of Love) - SLANE CASTLE

U2 Elevation Live . Enjoy!

Nya Nätverksbrevet Nr 12. 2011. För dig som är intresserad av personlig utveckling....



Nya NÄTVERKSBREVET
Nr 12. 2011  Fr. gma action – evolutionbynight

Hej!   Har nu återvänt från Stockholmskursen THE POWER-kärleken på Hälsa Utan Gränser med ännu en fantastisk grupp; tack också till Alycia för vänligheten att komma över med nycklarna tidigt på söndag 1 maj. Roligt var också att hålla föredrag om THE POWER i Västerås Stadsbibliotek torsdag 28.e april kl 19. Goda medarbetare på biblioteket hjälpte till med det tekniska. Vi avdelade rummet en smula för att få en mer nära känsla, och laddade med lite Claude Debussy före mötet.  (Vi kommer att köra ett föredrag till på lördag 7:e maj i Västerås, om några ytterligare Arosbor önskar träda in i det stora ”slottsbygge” som The Secret-traditionen är.) Tack i synnerhet till Ulla, Lena och Hans-Erik.
I övrigt har jag sökt att ”ladda” Facebooksidorna Andligt Entreprenörsskap och Transformationskurser och LivsCoaching med massor av nya och gamla men engagerande filmer med bland andra CAROLINE MYSS, JACK CANFIELD, DEEPAK CHOPRA, GREGG BRADEN, NAPOLEON HILL och CHARLES HAANEL. Ta gärna en titt.
Har även länkat till det Sverigeaktuella MIND EVENT; som handlar om andlighet och vetenskap, om hjärnan, medvetandet och jaget. Konferensen pågår i skrivande stund i Stockholm och har bland annat presenterat nämnde Deepak Chopra. Mycket spännande för den som har haft tid (- eventuellt kommer vissa seminarier att sparas, jag tolkade det så i alla fall. Men annars är det nog lämpligt att ta en titt nu på…


I Resursbankavsnitten plockar vi idag med lite av ”Pengar och attraktionlagen” av ESTHER OCH JERRY HICKS, som måhända kan vara av intresse för många. Ett kort stycke ur JACK CANFIELDS ”Success Principles”, också med anledning att vi presenterar kursen 64 STEG…. som baseras på hans bok. Dessutom några tankekorn från författaren BRANDON BAYS och så inkluderar vi ”Fråga LivsCoachen”.
Ja, det var väl det hele – just nu.
Hoppas att du mår bra och njuter av livet!
Gunnar Martin Aronsson, 5 maj 2011

ÖVERBLICK AV KOMMANDE KURSER:

Lö 7 maj

Sö 8 maj

FÖREDRAG THE POWER

 THE POWER DEL 1
VÄSTERÅS

VÄSTERÅS
Lördag 14 maj – söndag 15 maj
HYPNOS, SILVAMETODEN & ÖVERLÅTELSE-
HEALING, fördjupning.
Själsö GOTLAND

Lör 21 maj
THE POWER DEL 2
STOCKHOLM (Enköping)
Sö 22 maj
THE POWER DEL 2
VÄSTERÅS
Lö 28-Sö 29 maj
THE POWER (Hela)
MALMÖ
Ons 1 juni-To 2 juni
DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN: WORKSHOP FÖR COACHER
MALMÖ
Må 6 juni – Ons 8 juni
LÄR DIG NLP Se vidare: http://evolutionbynight.wordpress.com/nlp
TORSÅS, SMÅLAND
Må 13 juni
”BOOSTA” DITT SINGELFÖRETAG
STOCKHOLM
Lö 18 – To 23 juni

Lö 9 juli – Sö 10 juli
LIVSCOACH PÅ ANDLIG GRUND SEXDAGARS UTBILDNING
(Jack Canfields) 64 STEG……………. TILL ETT BÄTTRE LIV!
MALMÖ

STOCKHOLM

Not: Program kan ändras. Kallelse för kurs går ut cirka en vecka före kurs. Om du är osäker, eller ej fått kallelse, kontakta kursledaren på gmaaction.resursbanken@gmail.com 

1. 
Introduktion (ovan)

2. 
THE POWER - Kärleken
THE POWER – är förstås Kärleken.
I The Power/The Secret finns ”nycklar” som kan hjälpa oss att ”öppna upp” dörrar som tidigare varit låsta och förseglade.
Vi kommer att gå igenom huvudmomenten som Rhonda Byrne tar upp i sin bok.
THE POWER - är förstås Kärleken. Den villkorslösa kärleken, som ses som själva urgrunden. Den här kärleken ses inte primärt som "en känsla" utan som en livslag, en princip, ett faktum.
I The Power/The Secret finns "nycklar" som kan hjälpa oss att "öppna upp" dörrar som tidigare varit låsta och förseglade. Enligt den här traditionen är THE POWER den "starkaste" energin eller energitillståndet eller vibrationstillståndet som existerar i universum, och det är på den premissen som allt annat vilar.

VÄSTERÅS Sö 8 MAJ  (DEL 1) 960 kr inkl. 25% moms.
Tid: 9.30-17.15 Karlavagnsgatan 5, Södra Vetterstorp.

STOCKHOLM (DEL 2 LÖ 21 MAJ): 960 kr ink. 25% moms  samt kurshäfte, kaffe och frukt. Tid 9.30-17.15 PLATS: Prel HÄLSA UTAN GRÄNSER. Idungatan 14. T-Odenplan. (Annars: Adessepraktiken,  Gesällgatan 2 A, ENKÖPING www.adesspraktiken.se)
MALMÖ Lö 28 MAJ & Sö 29 MAJ (DEL 1 & 2) 1.620 kr inkl. 25% moms. Tid: 9.30-17.15 Prel. Ribersborgsgatan 14 C. Malmö.
DEL 1: EN INTRODUKTION I POWER-KRAFTEN
+ KRAFTEN OCH SKAPELSEN En kraft genomsyrar hela skapelsen, antingen medvetet eller omedvetet…Den kraften är…Ovillkorad Kärlek.
 + NYCKLAR TILL KRAFT . MED DINA KÄNSLOR RÖR DU DIG TILL VISSA ELEKTROMAGNETISKA FREKVENSER, SOM KOMMER ATT GE DIG OLIKA UPPLEVELSER. 
+ HUR DU SLÄPPER TAGET OM DET FÖRFLUTNAS SMÄRTOR Släpp taget om det förflutnas smärtor genom att genomsyra dig själv med Kärlekens energi
+ GENOM KURSEN FÅR DU COACHING SOM GÄLLER DINA AKTUELLA PROBLEMTEMAN MED THE POWER SOM HJÄLPVERKTYG!
http://www.youtube.com/watch?v=8sbKVdHhz6U

REFERENSER gällande THE POWER-kursen med gma:

”Ge dig själv en förskottsjulklapp, som varar länge!
Gå den här kursen med Gunnar Martin!
Jag gick den i helgen som gick! Rekommenderar den starkt! ”
-Viveca N. , Ramlösa. (Malmökursen)

”Kursen The Power gjorde att det blev en spricka i muren, och i går rämnade allt. Jag kunde släppa taget om mitt förflutna, och känna tacksamhet för den erfarenhet det har gett mig. Jag kände att det finns ett värde i allt som sker. Jag känner också större tillit och kan nu uppleva att jag är värd kärlek och respekt.  Ett nytt scenario utspelar sig. Med tacksamhet och glädje!” – Birgit. Västerås.
”Tack för två fantastiska kursdagar, som jag inte skulle vilja vara utan.
Kursdagar som hjälpt mig att bli helt förvissad om att det verkligen finns en högre makt, en kosmisk kraft, som kan uttryckas med ett enda ord – KÄRLEK!  Vågar nu också känna större tillit till denna kraft.
Upptäckte att jag faktiskt också kan älska mig själv.
En ny befriande känsla!
-    Ingrid S. Västerås.

Anmälan är lätt:
1.Ett mail till gmaaction.resursbanken@gmail.com
2.Meddelande kommer att plats finnes.
3.Balansering till PG 609 83 52-5 (gmaaction). Först när din betalning är registrerad är du bekräftad som deltagare.

Mer info:
http://evolutionbynight.wordpress.com/the-power-2/
3. 

HYPNOS OCH HEALING

på Gotland, Själsö, nära Visby 14-15 maj
Välkommen till den här kursen för dig som är specialintresserad av hypnos och healing. Som du kanske känner till, sker healing lättare i samband med att en person förändrar sitt medvetandetillstånd, detta kan göras antingen medvetet, eller vara en så organiskt naturlig aspekt av en persons sätt att arbeta med healing, att der sker ”automatiskt”, av sig självt.
Vi kommer under de här två dagarna att gå igenom Josés Silvas metod mer i detalj, genom att ha en kortare introduktion och framför allt praktiskt arbete. Genom detta utvecklar du din förmåga att meditera.
Vi kommer också att gå igenom en del av Milton Ericksons behandlingsprinciper. Milton anses av många vara världens ledande hypnoterapeut, och därför är dessa principer av oerhörd betydelse för den som vill lära sig hypnos, hypnosbaserad terapi, undermedveten kommunikation, undermedvetna språkmönster.
Vi kommer också att gå igenom grunderna för Överlåtelse-Healing, en form som Gunnar Martin Aronsson utformat på basis av information inifrån. Metoden är enkel men samtidigt krävande ur ett etiskt perspektiv.
Kursen är  enbart för seriöst intresserade.
Lördag 14 maj kl 9.30-17.30
Söndag 15 maj kl 9.30-17.30
Plats: EVY NYMOEN, SJÄLSÖ, utanför Visby.
Pris: 1. 620 kr inkl. 25% moms.
Anmälan är lätt:
1.Ett mail till gmaaction.resursbanken@gmail.com
2.Meddelande kommer att plats finnes.
3.Balansering till PG 609 83 52-5 (gmaaction). När din betalning är registrerad är du anmäld till kursen.

Frågor: gmaaction.resursbanken@gmail.com eller 0708-107 992
Vi kommer att hålla till hemma hos EVY på Själsö. Från Visby tar det med bil cirka 10 minuter. Lokal kontaktperson i Visby: Camilla Tomtlund; camilla.tomtlund@hotmail.se

4. 

BRANDON BAYS:
Det ligger stor kraft i att rikta
Uppmärksamheten mot nuet
När hela ditt inre väsen kapitulerar
För just det här ögonblicket, fullständigt närvarande,
Visar det sig att friheten redan är här.


5.
HÄNDELSE + RESPONS         = RESULTAT
av JACK CANFIELD
”Definitionen av galenskap är att fortsätta samma beteende och förvänta sig ett annorlunda resultat.” (Anonyma Alkoholister):
 /UTGÅR på Bloggen av rättighetsskäl./
--
Jack Canfield. Övers. Gma.
Extrakt ur Canfields “The Success Principles” (2005)

 

6.
 
BRANDON BAYS:
När du lossar beroendets och bindningarnas snaror,
När du skingras och svävar bort,
Kan du lyfta och flyga i frihet
I livskällans öppna famn.
7.

MITT UNIVERSUM REAGERAR PÅ DET JAG UPPMÄRKSAMMAR   
av: Esther Hicks



 /UTGÅR av rättighetsskäl på bloggen./
--
Av: Esther Hicks
Ur: Pengar och attraktionslagen.
ICA Bokförlag. Övers. Birgitta Karlström.




8.
”FRÅGA LIVSCOACHEN”
FRÅGA:
Från en blogg undrar en person över problemen som kan inträda i samband med ett andligt ”uppvaknande” och i synnerhet då känslan av ensamhet.
SVAR:
Hejsan!
Andligt uppvaknande är ofta en process som inleds med en längre och/eller kortare men mer intensiv kris. Det är "själens dunkla natt", där det då, enligt de visa, gäller att härda ut, vara i sitt mod, vara i sin optimala tillit. I den processen kan den största ensamhetskänslan infinna sig; dock är det en fullständigt naturlig - om ock obehaglig - process som kan liknas vid en prövning eller inträdesprov. Den som tar sig igenom till andra sidan har då avancerat till en högre grad av medvetenhet.
Den som inte tar sig igenom är för den sakens skull inte "sämre", utan kommer att få nya chanser och möjligheter längre fram. Det är inte heller någon annan än en själv som kan hindra sig, inte "Gud", inte "Djävulen", inte "oturen", inga "onda andar", inte "slumpen" etc - i och med att det är en, menar jag, organiskt bunden process, som byggs upp i sista hand av tankemateria, som skapar tankemönster och strukturer, som i sin tur inverkar på de andliga kropparna, så att dessa får "bärkraft" för det nya medvetandets kapacitet (för hur skulle annars det expanderade medvetandet få en gestalt?)
Utan denna bärkraft blir all andlig utveckling endast temporär, tillfällig , och personen sjunker tillbaka till sitt föregående, och mer naturliga stadium eller nivå av medvetenhet, efter en eventuell ljusupplevelse. Inte heller detta är något "fel" eller "dåligt"; det är däremot naturligt, då den organiska grunden för att bära det högre medvetandet ännu inte är färdigutbildat. Men genom andlig disciplin, moralisk-karmisk träning sker kontinuerligt en tillväxt. Ensamhetskänslan kan i begynnelsen också uppstå – skapas -  genom förnimmelsen av att inte vara på samma vibrationella plan som andra, och då får vi något svårare att ingå i gemenskaper som representerar "det gamla" för oss.
Ensamhetskänsla tillsammans med andra kan dock djupast sett bara vara en aspekt av en illusion som, inte alltid men ofta, är skapad av egot, ej av Själen. Likväl är ensamhetskänslan en smärta, en form av obehagskänsla, som ej sannolikt bör ignoreras, utan som tvärtom torde hanteras genom att omsluta själva känslan med kärlek, omtanke, vänlighet, acceptans.
Ja, en fullständig acceptans. Under tiden kommer vi gradvis in på en högre nivå, vi ”tonar in” på en annan frekvens, där vi så att säga kan genomskåda vår egen illusion av separation, att vi är ensamma.
Och när vi gjort detta under en längre period är, menar många, det inte längre någon möjlighet att känna sig ”negativt ensam”: oavsett om vi är fysiskt ensamma eller om vi  fysiskt tillsammans  med andra, upplever vi en gemenskap och kontakt med en inre eller en ”högre” verklighet.
--
Hoppas att ovanstående kan vara dig till någon gagn.
Ljus och glädje
gunnar martin aronsson

9.    
    Workshop i Den Hemliga Psykologin:
LÄR DIG FAMILJEENERGIMODELLEN - & hjälp klienter vidare via kärlek…
Ons 1 juni – To. 2 juni. MALMÖ.
AVANCERAD WORKSHOP I FAMILJEENERGIARBETE – MED FOKUS PÅ KÄRLEK
 
Hur du upptäcker familjens energiflöde – och hjälper klienten hitta lösningar där energin är ”täppt”. Hjälp sedan klienten att släppa fram energin igen genom kärlek. Utgångspunkten är förstås fortfarande den andliga esoteriska traditionen, som ju också nu i allt högre grad avtäcks genom exempelvis energimedicinen, exempelvis Caroline Myss, The Secret-traditionen, Reikihealing, ReConnective Healing, Familjekonstellationer, m.m.

Jobbar du med något av ovanstående, eller är verksam som kurator, psykolog, samtalsterapeut eller liknande, kan detta vara en kurs för dig, som ett komplement till allt du redan kan som LivsCoach (vare sig du kallar dig det eller terapeut, hjälpare, stödperson eller ingenting av detta, men att du har den inriktningen). Här är utgångspunkten gma:s arbete MENINGEN MED FAMILJEN.
Här är syftet att fördjupa förståelsen för hur energin i familjesystemet fungerat och fungerar som ett meningsbärande element i livet för alla som ingår i familjen – med utgångspunkt förstås att LIVET BÄR MENING, och att VÅR UPPGIFT ÄR ATT FINNA DE MENINGSBÄRANDE STRUKTURERNA, eftersom det är dessa som essentiellt ”gör livet värt att leva”, eller uttryckt på ett annat sätt: de bildar fundamentet för att må bra och trivas med livet!
OBS: Du behöver inte ha gått gma:s coachutbildning tidigare för att gå den här workshopen, dock är det väsentligt att du redan från början har någon slags erfarenhet som ”coachande medmänniska” och att du är inställd på att kärleken är den läkande källan.
Tid: Onsdag 1 juni 18.00-22.30 samt Torsdag 2 juni (Röd dag) 9.30-17.30
Plats: Malmö. Prel. Ribersborgsgatan 14 C. Åsa Reiki och Massage.
Pris: 1.350 kr inkl. moms.
Rabattmöjlighet till fredag 6 maj: 1.100 kr via PG 609 83 52-5 (gma action)
Detaljinfo finns här: 
http://evolutionbynight.wordpress.com/avancerad-workshop-for-livscoacher/


 10.    
BRANDON BAYS:
En självklar närvaro är den finstämda kvalitet
Som präglar livskällans alla dofter:
Den är hel, fri och fullständigt tillfreds – och den kräver ingenting.
Tillåt dig bara att slappna av…känna tillit…öppna dig…och behagfullt sjunka ner i ett  självklart varande.
11.
BOOSTA (förstärk) DITT SINGELFÖRETAGS VITALITET: ”SVARET”.
Måndag 13 juni. Stockholm.  
Det här är en speciell inspirationsworkshop speciellt riktat till Dig som sysslar med "andligt entreprenörskap", kanske du jobbar med massage, livscoaching, terapi. Kanske du sysslar med konsthantverk eller kultur, eller har en andlig inställning generellt sett och vill förverkliga dina planer i singelföretagandets form.

Vi tar här utgångspunkt i JOHN ASSARAF:s och MURRAY SMITHS:s  företagarbok "The Answer".  Dagen syftar till att optimalisera din inspirations- och handlingskraft vad gäller främst singelföretagande. Du får med dig verktyg som använts av Assaraf & Smith, som har ett globalt verksamt internetbaserat aktiebolag, ONE COACH, som syftar till att hjälpa i synnerhet mindre företag.

En möjlighet för dig som vill bli okuvlig i företagandet; genom att hjälpa DIg att applicera "tänket" och insikterna om känslornas och sinnestillståndets oerhörda betydelse för att manifestera dina mål.
En inspirationsdag med praktisk inriktning.

Tid: Måndag 13 juni. Stockholm. Prel. Hälsa Utan Gränser. Idung. 14.
T-Odenplan.
Pris:   800 kr inkl moms för privatpersoner
Pris: 1.000 kr inkl. moms för företagare ( = 800 kr exl. moms)
Anmälan: gmaaction.resursbanken@gmail.com
OBS Högst 8 personer.

Personlig LivsCoaching ingår som ett naturlig element i workshopen.
Välkommen! 
 

12. 

SEXDAGARSKURS FÖR LIVSCOACHER
Hej!
Här kommer ett  erbjudande för dig som vill utveckla din kapacitet som Andligt fokuserad LivsCoach. 18-23 juni presenteras en 6-dagars intensivkurs i MALMÖ.
Lär dig NLP, Hypnos, Healing, Tidslinjemetoden & mer om Den ”hemliga” psykologin, som kursledaren Gunnar Martin Aronsson utforskat under 16 år tillsammans med över 2000 människor, antingen i kursformen eller i coachingformen.
Utbildningen är praktiskt inriktad. Genom att gå kursen kan du utveckla dig själv samtidigt som du får fler redskap att hjälpa andra människor. 
För dig som är seriöst intresserad finns alltid möjlighet till två delbetalningar.
Fullödig information får du via länken:
http://evolutionbynight.wordpress.com/exklusiv-livscoach-utbildn/

Några utvärderingar från deltagare i EXKLUSIV COACH-UTBILDNING PÅ ANDLIG GRUND i Malmö:
REFERENSER I:
” Tackar för en, som vanligt, mycket utvecklande utbildningskväll!
Känner sådan tacksamhet att få denna möjlighet till kunskap, du ger så otroligt mycket.
Det låter som en mycket bra idé att köra en omgång i Stockholm, denna sorts coachning behövs… väldigt mycket tror jag.”
– Annette Ojanlatva.

” Går du den här kursen, är chansen stor att mycket händer inom dig själv på vägen mot coach på andlig väg! ”Underbara framtid – det mesta är ogjort!” som en känd grundare av ett stort möbelföretag uttryckte det! Verkligen givande kurs! ”
-Viveca N.

”..instämmer med föregående talare….fantastiskt!” – Elisabeth
.
KURSLEDARE: GUNNAR MARTIN ARONSSON
NLP Practitioner och Master Practitioner, med 16 års erfarenhet av kursledning, coaching och terapi och därmed med erfarenhet från över cirka 2000 coaching/kursmöten över åren. Bakgrund som fil.kand i humanistiska ämnen, med erfarenhet från pedagogiskt drama, teaterregi, psykodrama, filmregi, (Eugenia Basilewsky) Hatha yoga, NLP-Hypnotiska Språkmönster via Julia Silverthorn, Martinus kosmologi,  Dale Carnegieutbildningen, José Silva-metodik  via Ultra Mind Seminar, Tidslinjemetoden,  NLP-Huset Valby Köpenhamn, Tony Robbins seminar, Bryssel.

13. 

BRANDON BAYS:
Tacksamheten och livskällan:
likt ett älskande par blir de allt mer förälskade i varandra,
Till de oskiljaktiga går upp i varandra.

14. 

Nyinsatt: (Jack Canfields)
64 STEG TILL ETT BÄTTRE LIV!

VAD VILL DU SKAPA I DITT LIV?

TROR DU ATT DET ÄR MÖJLIGT?  VAD SKULLE HÄNDA OM…DET VAR DET?

(Jack Canfields)  64 STEG… TILL ETT BÄTTRE LIV!

LÖRDAG 9 JULI  9.30-17.00, SÖNDAG 10 JULI  9.30-17.00 STOCKHOLM
En kurs baserad på Jack Canfields och Jane Switzers bestseller  ”The Success Principles: How to Get from Where You Are to Where You Want to Be”
UR INNEHÅLLET:
+ Blir klar över varför du är här på jorden. Mening ger kraft.
+ Besluta dig för vad du vill skapa, uppleva, göra, förmera.
+ Tro att det är möjligt att nå dina mål och Tro på dig själv.
+ Bli en ”in-och-utvänd paranoiker” (Föreställ dig att Livet är ute efter att du ska lyckas!)
+ Var villig att betala priset.
+ Fråga! Fråga! Fråga! Och fråga på rätt sätt – rätt person.
+ Avvisa avvisande. Det är bara du som kan känna dig avvisad.
+ Använd feedback till din fördel!
+ Hänge dig åt oavbruten, Aldrig-Avslutande Förbättring (Kaizen).
+ Lämna klago-klubben
+ Omfamna förändring
+ Transformera din Inre Kritiker till din Inre Coach
+ Ge passionens bränsle till vad du sysslar med
+ Berätta sanningen snabbare
+ Håll dina överenskommelser
+ Starta Nu! – Och bara Gör Det!
Jack Canfield är en av USA:s ledande Coacher. Han har setts i filmen the Secret, men har lång tid dessförinnan varit en framgångsrik motivationsföreläsare och coach. Han har tillsammans med Mark Victor Hansen hittills sålt över 100 miljoner exemplar av bokserien CHICKEN SOUP FOR THE SOUL. I över 30 år har han hjälpt till att ge kraft och inspiration över hundratusentals människor. Han är utbildad vid Harvard, med Master-examen i psychological education.
Plats:  Prel. HÄLSA UTAN GRÄNSER, Idungatan 14, T-Odenplan.
Mer info:


15.    


TILL SIST:
RUMI (persisk sufipoet 1207-1273):

Kärlek är inget lågmält resonemang
Dörren dit är förödelse
Fåglar gör vida cirklar av sin frihet
Hur bär de sig åt?
De faller
Och i fallet
Får de vingar.

16.    

GRUNDINFO FRÅN GMA ACTION:

NÄTETIK?
Inga mailadresser härifrån sänds vidare i kommersiella syften. SPAM är ett giftstoff som skapar problem för miljoner människor idag. Hög etik eftersträvas härifrån i varje led. Har du fått ett Nätv.brev av misstag – sådant kan ske! – så skriv bara en rad, så tas din adress bort ur utskickslistan. . Direktkorrespondens hit ang. coaching är alltid konfidentiell, och hanteras som sådan.

AVPRENUMERERA? ÄNDRA MAILADRESS?
Önskar du avprenumerera det GRATIS Nätverksbrevet
är det vänligaste och smidigaste du kan göra är att inte blockera sändningen (då det går åt tid till att söka utreda varför ett mail inte kommer fram)
Istället: Skriv en rad till sfumato7788@hotmail.com  så tas din adress bort. Inga övriga frågor ställs. Hög etik är ambitionen härifrån. Du är välkommen att återuppta din prenumeration närsomhelst!

NÄTSÄKERHET?
Alla Nätverksbrev, eventuella attachments vid e-distanskurser och all kommunikation härifrån skickas alltid iväg kontrollerade av MICROSOFT SECURITY ESSENTIALS. Självklart är det alltid bra att köra sin egen antivirus ändå.

VIDAREBEFORDRA?
Det går bra att skickat Nätv.brevet vidare till vänner, dock är Resursbankens material internt och ej avsett för allmän publicering på nätet. Avidentifierade utvärderingar kan ibland citeras. Självfallet är all coachingkorrespondens konfidentiell.

HUR FUNKAR PRISNIVÅERNA?
Det finns ett grundpris på själva kursdagen.
Sedan finns ett stycket EARLY BIRD-erbjudande (tidigare olika nivåer har tagits bort)
Du balanserar alltid rabattpriset via PlusGirokonto 609 83 52-5.
Så du tjänar alltid på att anmäla dig och balansera en kurs eller workshop tidigare. I händelse av att du skulle bli sjuk kan du helt enkelt växla kursen mot en annan, kommande, mot coaching eller få pengarna åter till ditt konto.
  
Gmaaction-resursbanken/ Evolutionbynight
Utbildningsverksamhet: Transformationskurser, LivsCoaching.
Gillsätragränd 20
127 36 Skärholmen
mob: 0708 -107 992
Vi har F-skattsedel.
 Vi har Skypetelefoni
Skypenamn: gunnar.martin.aronsson.gmaaction
PlusGiro: 609 83 52-5 (gma action)
Facebook gällande gma action transformationskurser:

Information om Nätverksbrevet:
Nätverksbrevet är ett opt-in kontaktbrev, dvs du anmäler ditt intresse att få det.
Ibland sänds dock Nätverksbrevet som prov till dig som beställt gmaaction-material eller varit med på kurs, workshop eller coaching. Skulle du av någon anledning ha fått Nätverksbrevet av misstag, eller om du önskar avprenumerera, ber vi om överseende: skriv en rad till sfumato7788@hotmail.com  så tas din adress genast bort. Allt gott.



Nya Nätverksbrevet Nr. 11. 2011.


Nya NÄTVERKSBREVET
Nr 11. 2011  Fr. gma action – evolutionbynight

Hej – Superkort PÅSK-brev härmed med aktuella kurser och rabatter.
Dessutom några kortare fördjupningstexter: den helt nyutgivna boken ”Kärlek, gränser och andra möjligheter” av psykoterapeuten, psykiatern och författaren TOMAS BÖHM. Boken är en sammanställning av Böhms spalt i månadstidningen M-magasin, ”Rum för själen”. ”Den här boken utgår från några av de insända frågorna, som jag bearbetat och samlat under olika teman”, skriver författaren. Boken handlar om ”alla slags relationer och om svårigheter och möjligheter som uppstår inom relationer”.
Dessutom grunden för MINDFULNESS enligt Jon Kabat-Zinns program, förmedlat via boken ”mindfulness – steg för steg” av Johan Bergstad.
Detta är skrivet i en skön våratmosfär med mild värme, utslagna björklöv och gröna gräsmattor utanför fönstret.
Jag hoppas att vi ses!
Ljus och glädje
Västerås 23 april 2011.
Gunnar Martin Aronsson

ÖVERBLICK AV KOMMANDE KURSER:


 SÖ 24 APRIL



MÅ 25 APRIL
  VITALIS! – Optimalisera din Hälsa genom Medvetenhet Tanke-Känsla-Kropp-relationen
LÄR DIG ÖVERLÄMNANDE-HEALING
 VÄSTERÅS



VÄSTERÅS
 TO 28 APRIL

FRE 29 APRIL – LÖ 30 APRIL
THE POWER - Föredrag.

MENINGEN MED FAMILJEN DEL 1.
 VÄSTERÅS Bibliotek.

VÄSTERÅS
SÖ 1 MAJ

SÖ 8 MAJ

THE POWER DEL 1

 THE POWER DEL 1
STOCKHOLM

VÄSTERÅS
Lördag 14 maj – söndag 15 maj
HYPNOS, SILVAMETODEN & ÖVERLÅTELSE-
HEALING, fördjupning.
Själsö GOTLAND

Lör 21 maj.


Sö. 22 maj

Sö 29 maj

Lördag 18 juni – torsdag 23 juni

LÄR DIG SILVAMETODEN

THE POWER DEL 2

THE POWER DEL 1

COACHUTBILDNING
MIDSOMMAR
För dig som vill utveckla dig som LIVSCOACH PÅ ANDLIG GRUND

STOCKHOLM


VÄSTERÅS

MALMÖ

MALMÖ

Vi passar på att påminna om PÅSK-SPECIAL-ERBJUDANDENA
OBS: SISTA DAGEN FÖR PÅSKRABATTERBJUDANDENA
ANNANDAGEN 25 APRIL -  50% RABATT!

A.
ETT GLATT PÅSK-PAKET!!
Påsken genom att erbjuda Påsk-Paket (Påsk-ägg?) för 998 kr styck. Gäller fram till 25 april, annandagen.
Ett Påsk-Paket innehåller följande komponenter:
  1. En valfri E-kurs (värde c:a 550 kr). 7 till 10 delar inkl. ljuddel med minst 3 timmars komplementerande och stödjande material, inläst av gma.
  2. Tre stycken valfria Hypnotiska Audioprogram som Mp 3 (sammanlagt värde 417 kr)
  3. En TelefonCoaching  om 1 timme (värde c:a 420 kr).
  4. E-boken Den Hemliga Psykologin, 251 sidor (värde 139 kr)
  5. 5.Samt 50% rabatt på valfri kommande workshop eller kurs som gma action arrangerar  under 2011! (värde mellan c:a 500-800 kr).
TOTALT VÄRDE: Minst             2.026 kr
Du balanserar endast                       998 kr
Och sparar därigenom minst     1.028 kr
Du beställer genom att skriva en rad till gmaaction.resursbanken@gmail.com  och materialet sänds till din mailadress. Du balanserar 998 kr genom Plusgiro 609 83 52-5.
B.

PÅSKPAKET LIVSCOACH 50% rabatt nu på kursveckan!

Gäller fram till 25 april, annandagen.

 
PÅSK-PAKET ERBJUDANDE
SEXDAGARSKURS FÖR LIVSCOACHER
Hej!
Här kommer ett ”feel-good”-erbjudande för dig som vill utveckla din kapacitet som Andligt fokuserad LivsCoach.
18-23 juni presenteras en 6-dagars intensivkurs i MALMÖ.

Lär dig NLP, Hypnos, Healing, Tidslinjemetoden & mer om Den ”hemliga” psykologin.
Utbildningen är praktiskt inriktad. Genom att gå kursen kan du utveckla dig själv samtidigt som du får fler redskap att hjälpa andra människor.  Fullödig information får du via länken:
http://evolutionbynight.wordpress.com/exklusiv-livscoach-utbildn/
Just nu 50% PÅSKRABATT, fram till den 25 april!
Istället för 7.500 kr balanserar du endast 3.750 kr inkl. moms!
OBS Högst 7 ytterligare personer.
Några utvärderingar från deltagare i EXKLUSIV COACH-UTBILDNING PÅ ANDLIG GRUND i Malmö:
REFERENSER I:
” Tackar för en som vanligt mycket utvecklande utbildningskväll!
Känner sådan tacksamhet att få denna möjlighet till kunskap, du ger så otroligt mycket.
Det låter som en mycket bra idé att köra en omgång i Stockholm, denna sorts coachning behövs… väldigt mycket tror jag.”
– Annette Ojanlatva.

” Går du den här kursen, är chansen stor att mycket händer inom dig själv på vägen mot coach på andlig väg! ”Underbara framtid – det mesta är ogjort!” som en känd grundare av ett stort möbelföretag uttryckte det! Verkligen givande kurs! ”
-Viveca N.

”..instämmer med föregående talare….fantastiskt!”
-Elisabeth D.

Hur du anmäler dig:
1.Skriv en rad till gmaaction@resursbanken.com eller ring till 0708-107 992
2. Du får besked att plats finns.
3. Du balanserar kursavgiften 3.750 kr senast 25 april till PlusGirokonto 609 83 52-5 och får en definitiv bekräftelse att du har plats på kursen.

1.
VITALIS!
MINI-WORKSHOP OM ANDLIGT FOKUSERAD HÄLSA: Tanke-Känsla-Kropp
Vår hälsa är mer än vad vi väljer att stoppa i kroppen hur vi väljer att röra vår kropp!
Vill du veta mer om hur du kan skapa  dig en bättre hälsa?
Under den här dagen tar vi upp:
TANKENS HÄLSA
KÄNSLANS HÄLSA
och dess relation till
KROPPENS HÄLSA
Utan tankens och känslan hälsa är mycket hälsoansträngning som rör kroppen bortkastad energi!
Våra kroppar genomströmmas av livsenergi, kallad Qi eller Prana eller Vitalis eller Ruach i olika kulturer och epoker. När du förstår och du kan underlätta ”flödet” av denna livsenergi skapar du betydligt bättre förutsättningar för hälsa.
Här kan du lära dig mer om trion tanke-känsla-kropp/handling och hur du kan ladda dig själv med andlig energi, som är grunden för hälsa i kroppen!
Grunden för all hälsa ligger på en annan nivå än många tänker sig, nämligen på det andliga planet!
Föredrag och miniworkshop
Söndag 24 april VÄSTERÅS 10.00-15.00
Påskpris 350  kr inkl. moms
Bokning 0708-107 992 eller gmaaction.resursbanken@gmail.com

2. 

Överlämnande-Healing

WORK-SHOP: ÖVERLÄMNANDE-HEALING

Måndag  25 (annandag påsk ) april kl 10.00-15.00 VÄSTERÅS
ÖVERLÄMNANDE-HEALING handlar om vår relation till Den Universella Källan.
Begreppet är skapat av GMA för att markera, att det inte är du eller jag eller han eller hon som helar, när helande sker, utan Källan. Vi kommer här att fokusera den healing som görs med hjälp av händerna. Överlåtelsehealing är för alla människor som förnimmer, att de önskar göra hela, som har intentionen att göra det, och som har tillit.
 PÅSK-PRIS: 500 kr! inkl. 25% moms. (Ordinarie pris för heldag 960 kr)
Anmälan är lätt:
1.Ett mail till gmaaction.resursbanken@gmail.com eller 0708-107 992
2.Meddelande kommer att plats finnes.
3.Balansering till PG 609 83 52-5 (gmaaction). När din betalning är registrerad är du anmäld till kursen.

Mer info här:
http://evolutionbynight.wordpress.com/overlamnande-healing/
3. 


MENINGEN MED FAMILJEN!
Enda kursen i sitt slag i Sverige.

SLUMPEN EXISTERAR INTE!
Du kom till rätt familj.
Men vet Du varför?
Detta undersöker vi närmare i denna spännande kurs!


Fredag 29 april kl 18-22, Lördag 30 april 9.30-17.00
(Du hinner fira valborg!)
Hjärtligt välkommen till en annorlunda kurs. Under två dagar kommer du att få möjlighet att undersöka, om detta kan stämma, och vilka konsekvenser det innebär för dig som är positiva, konstruktiva och en gåva till dig. Vi utgår från att ditt liv bär mening, och att alla dina relationer därmed bär mening!
Vi lever i en värld av mening, även om vi inte alltid förmår tolka tecknen!
Programmet:
DÅTID
MIN EGEN BARNDOMS/UPPVÄXTFAMILJ.
Vi kommer här att gå igenom dina relationer till pappa, mamma och syskon.

NUTID
MIN NUVARANDE FAMILJESITUATION
Vi går här igenom alla dina viktigaste relationer, ex. till nuvarande partner och ex-partners av stor betydelse, eventuella barn och ”den utvidgade familjen”, dvs bonusbarn.

Du får en möjlighet att rensa ut gammalt känslomässig ballast, och istället en möjlighet att omskapa detta till något för dig ljust, mer vänligt och mer optimistiskt-kärleksfullt!
Kursen har tystnadsplikt.
Plats: Karlavagnsg. 5, S. Vetterstorp, Västerås

Pris: 1.250 kr inkl. 25% moms, KURSHÄFTE, kaffe och frukt.

Anmälan: Skriv en rad till ullao@bredband2.com eller gmaaction.resursbanken@gmail.com
Betala in anmälningsavgiften 300 kr (eller hela kursavgiften med en gång) till Plusgirokonto 609 83 52-5 så att plats reserveras för dig. Bekräftelse sänds. Resterande belopp 950 kr betalas före kursstart. Anmälningsavgift återbetalas ej. Vid sjukdom återbetalas anmälnings-/kursavgiften.

 HUR DU ANMÄLER DIG:
a. Skriv en rad till e-post gmaaction.resursbanken@gmail.com  Du får en bekräftelse härifrån.
b. Balansera kursavgiften till PG 609 83 52 – 5. Skriv namn och kursnamn.
c. Du har plats på kursen

4.

 THE POWER - Kärleken
THE POWER – är förstås Kärleken.
I The Power/The Secret finns ”nycklar” som kan hjälpa oss att ”öppna upp” dörrar som tidigare varit låsta och förseglade.
http://www.youtube.com/watch?v=8sbKVdHhz6U

Vi kommer att gå igenom huvudmomenten som Rhonda Byrne tar upp i sin bok.
THE POWER - är förstås Kärleken. Den villkorslösa kärleken, som ses som själva urgrunden. Den här kärleken ses inte primärt som "en känsla" utan som en livslag, en princip, ett faktum.
I The Power/The Secret finns "nycklar" som kan hjälpa oss att "öppna upp" dörrar som tidigare varit låsta och förseglade. Enligt den här traditionen är THE POWER den "starkaste" energin eller energitillståndet eller vibrationstillståndet som existerar i universum, och det är på den premissen som allt annat vilar.

STOCKHOLM (DEL 1): 960 kr ink. 25% moms  samt kurshäfte, kaffe och frukt. Tid 9.30-17.15 PLATS: HÄLSAUTANGRÄNSER. Idungatan 14. T-Odenplan. OBS Anmälan senast annandagen 25 april!
VÄSTERÅS Sö 7 MAJ  (DEL 1) 960 kr inkl. 25% moms.
Tid: 9.30-17.15 Karlavagnsgatan 5, Södra Vetterstorp.

MALMÖ Sö 28 MAJ   (DEL 1) 960 kr inkl. 25% moms.
Tid: 9.30-17.15 Ribersborgsgatan 14 C. Malmö.

DEL 1: EN INTRODUKTION I POWER-KRAFTEN
+ KRAFTEN OCH SKAPELSEN En kraft genomsyrar hela skapelsen, antingen medvetet eller omedvetet…Den kraften är…Ovillkorad Kärlek.
 + NYCKLAR TILL KRAFT . MED DINA KÄNSLOR RÖR DU DIG TILL VISSA ELEKTROMAGNETISKA FREKVENSER, SOM KOMMER ATT GE DIG OLIKA UPPLEVELSER. 
+ HUR DU SLÄPPER TAGET OM DET FÖRFLUTNAS SMÄRTOR Släpp taget om det förflutnas smärtor genom att genomsyra dig själv med Kärlekens energi
+ GENOM KURSEN FÅR DU COACHING SOM GÄLLER DIN AKTUELLA PROBLEMTEMAN MED THE POWER SOM HJÄLPVERKTYG!
REFERENSER gällande THE POWER-kursen med gma:

”Ge dig själv en förskottsjulklapp, som varar länge!
Gå den här kursen med Gunnar Martin!
Jag gick den i helgen som gick! Rekommenderar den starkt! ”
-Viveca N. , Ramlösa. (Malmökursen)

”Kursen The Power gjorde att det blev en spricka i muren, och i går rämnade allt. Jag kunde släppa taget om mitt förflutna, och känna tacksamhet för den erfarenhet det har gett mig. Jag kände att det finns ett värde i allt som sker. Jag känner också större tillit och kan nu uppleva att jag är värd kärlek och respekt.  Ett nytt scenario utspelar sig. Med tacksamhet och glädje!” – Birgit. Västerås.
”Tack för två fantastiska kursdagar, som jag inte skulle vilja vara utan.
Kursdagar som hjälpt mig att bli helt förvissad om att det verkligen finns en högre makt, en kosmisk kraft, som kan uttryckas med ett enda ord – KÄRLEK!  Vågar nu också känna större tillit till denna kraft.
Upptäckte att jag faktiskt också kan älska mig själv.
En ny befriande känsla!
-    Ingrid S. Västerås.

Anmälan är lätt:
1.Ett mail till gmaaction.resursbanken@gmail.com
2.Meddelande kommer att plats finnes.
3.Balansering till PG 609 83 52-5 (gmaaction). Först när din betalning är registrerad är du bekräftad som deltagare.

Mer info:
http://evolutionbynight.wordpress.com/the-power-2/


5.
SHAKTI GAWAIN
Om du älskar dig själv kommer andra att
Älska dig.
Om du respekterar dig själv kommer andra att
Respektera dig.
Om du litar på dig själv kommer andra att
Lita på dig.
Om du är ärlig mot dig själv kommer andra
Att vara ärliga mot dig.
Om du har medkänsla med dig själv kommer
Andra att ha medkänsla med dig.
Om du har medkänsla med dig själv kommer
Andra att ha medkänsla med dig.
Om du uppskattar dig själv kommer andra att uppskatta dig.
Om du hedrar dig själv kommer andra att
Hedra dig.
Om du tycker om dig själv kommer andra att
Tycka om dig.
- Shakti Gawain (amerikansk författare)

6.
KÄRLEK, GRÄNSER OCH ANDRA MÖJLIGHETER.
av Tomas Böhm
Tomas Böhms nya bok innehåller brevsvar som sammanfogats till en bok. Vi passar här på att citera ur finalen. ÅTERKOMMANDE SVAR OCH SLUTSATER: (Texten är tänkt för en kvinnlig målgrupp´)
 /UTGÅR på bloggen av rättighetsskäl./
Ur: Kärlek, gränser och andra möjligheter. Något nedkortad av gma.
Av: Tomas Böhm
Natur och Kultur 2011.

7.

HYPNOTISKA AUDIOMEDITATIONER ; mp3 /CD

HYPNOS är ”expressvägen till Det Undermedvetna”. Med hjälp av hypnotisk metodik kan du, enligt detta, lättare genomföra de av dig önskade förändringarna av vanetänkande, vanekänsloreaktions mönster och vanehandlingar, betydligt lättare än om du enbart försöker skapa förändringar på det yttre planet, genom att läsa och prata om förändringar: Ditt undermedvetna är nyckeln, eftersom själva ”kontrolltornet” finns här, och inte i vårt medvetna viljande.
Hypnos 1:
FÖRDJUPA KONTAKTEN MED DITT UNDERMEDVETNAS KÄLLA (48 min)
Syftar till att du lättare skall kunna förnimma den källa som finns inne i dig och mig, oss alla, där vi har upprinnelsen till exempelvis kreativitet, lösningar på problem, mod, styrka, lugn och kärlek.

Hypnos 2:
FRIDEN I ATT VARA I NUET (45 min)
Att uppleva och vara i nuet är många meditationsteknikers syfte. Här presenteras en övning som innebär att du gradvis ”skalar av” såväl framtidstankar som tidstankar för att istället uppleva friden i nuet.
Hypnos 3:
HYPNOS FÖR HÄLSA OCH HEALING (60 min)
En audio som bland annat innehåller en utrensningsövning för att ge dig själv möjlighet att optimalisera hälsan, oavsett dess aktuella status just nu. Självfallet är ett sådant här program enbart avsett som ett komplement för annan ev. medicinsk vård eller vårdprogram som du ev. genomgår.
Du kan förstås använda materialet för att vidmakthålla en redan etablerad god grundhälsa.
Hypnos 4:
KONCEPTIONENS EXTAS (ca 40 min)
Materialet ger dig möjlighet att föreställa dig en tidsresa bakåt till din konception på det andliga planet; oavsett om du ”tror” på tidigare liv eller ej, är syftet här att du skall återupptäcka ditt livssyfte och kunna ge näring åt den naturliga livsglädjen.
Hypnos 5:
FÖRLÅTELSEPROCESSEN DE TRE RUMMEN (ca 63 min)
Samma process som används under workshopen med samma namn. Du inbjuds att förlåta människor från ditt förflutna, vilket i så fall öppnar upp för förbättrad hälsa och förbättrade relationer med omgivningen ö.h.t.
Hypnos 6:
BEFRIA DIN SJÄLVKÄNSLA (ca 40 min)
Problem med självkänslan? Som tidigare beskrivet menas med självkänslan här din djupaste känsla, den som har med din innersta själsliga identitet att göra. Den här hypnos meditationen hjälper dig att skapa förändringar på djupplanet när det gäller Självkänslan.
+ Du får en möjlighet att om-tänka dina föreställningar om Dig själv.
+ Konkret övning för att förändra din självbild; ”vad du ser i spegeln”.
+ Växla ditt centrum – från ditt ”lilla” ego till ditt essentiella Jag eller Själv.
Hypnos 7:
ÖPPNA UPP SINNET FÖR KÄRLEK (ca 60 min)
Denna hypnosmeditation innehåller moment som:
+ Rensa bort hämmande tankemönster och tankekänslor som vrede,
mindrevärdeskänslor, besvikelse och rädsla för avvisande.
+ Healingvisualisering
+ Återupplev en scen ur ditt liv där du behöver förlåta och släppa taget.
+ Förlåtelse av Dig själv.
+ Öppna upp ditt sinne för mer kärlek och mer vänskap.
HYPNOS 9:
VÄGEN UT UR DEPRESSION (63 min)
Depression och nedstämdhet är ett utbrett sinnes tillstånd hos många idag. Genom andliga mentala övningar inkluderade här inbjuds du att få kontakt med motbalanserande, optimistiska, genuina känslor från ditt centrum, ditt Själv, som aldrig kan nås av vad vi kallar depression. En mängd affirmationer ingår.
HYPNOS 10:
FRIGÖR KÄRLEKEN TILL DINA FÖRÄLDRAR (ca 60 min)
Oavsett om dina föräldrar är här nu, eller har gått bort, lever din relation till dem i ditt eget inre. Genom den här inspelningen inbjuds du att frigöra all blockerad kärlek till de personer, som hjälpt dig att födas till den här planeten. Genom förlåtelse öppnas dörrar för dig som tidigare kanske varit stängda. Resultatet kan överraska dig positivt.
HYPNOS 11:
SOV GOTT! (cirka 30 min)
En inspelning som är speciellt designad för dig som har svårt att somna eller som har för vana att utan direkt påtaglig orsak vakna under natten. Genom att appellera direkt till kroppens eget sömnsystem underlättas insomningen. Garanti: Om du ej anser att din sömn förbättras genom repeterad användning av denna inspelning får du pengarna åter!
Pris: 139 kr inkl. moms som Mp3. 169 kr inkl. moms som CD.
A. Mp3:n skickas direkt till din mailadress via www.sprend.se, och du tar hem den och för över den till din mediaspelare, eller liknande. OBS: Du måste hämta hem din Mp3 inom 48 timmar, annars försvinner den från www.sprend! Så kom ihåg att spara den på din hårddisk!
B. CD:s tar några dagar extra att expediera, skickas med post till den gatuadress du angivit.
OBS: Hypnotiska Audios skall aldrig spelas upp i en bil, eller liknande då du kan bli dåsig och falla i sömn. Ordna istället så att du har ett rum och en tid för just dig, då du vet att du inte kommer att bli avbruten, sätt upp en ”stör ej” skylt e.d. , stäng av mobilen under själva audiomeditationen, då det är en struktur i materialet, där det är viktigt att du genomför HELA programmet.
Så här gör du:
1. Skriv en rad till gmaaction.resursbanken@gmail.com om vilket program du önskar.
2. Mp3:n sänds över till dig via gratistjänsten www.sprend.se
3. När du sparat filen, och fört över den till din mediaspelare och allt funkar balanserar du till: PlusGirokonto 609 83 52-5 (139 kr Mp 3; 169 kr CD) – Klart!
REFERENS: "Tack för den underbara hypnosövningen. Det kändes som om jag svävade över kristallkulan när jag kom in i det dunkla rummet; helt omöjligt att sätta ned fötterna. Kulan fick jag tag i och det känns som om den fortfarande är kvar inne i mig" - Agneta.

8.

OM MINDFULNESS    av: Johan Bergstad


 /UTGÅR på Bloggen av rättighetsskäl./

Ur. mindfulness, steg för steg
Av: Johan Bergstad
Fonix Concepts.



9.

HYPNOS OCH HEALING

på Gotland, Själsö, nära Visby 14-15 maj
Välkommen till den här kursen för dig som är specialintresserad av hypnos och healing. Som du kanske känner till, sker healing lättare i samband med att en person förändrar sitt medvetandetillstånd, detta kan göras antingen medvetet, eller vara en så organiskt naturlig aspekt av en persons sätt att arbeta med healing, att der sker ”automatiskt”, av sig självt.
Vi kommer under de här två dagarna att gå igenom Josés Silvas metod mer i detalj, genom att ha kortare introduktion och framförallt praktiskt arbeta. Genom detta utvecklar du din förmåga att meditera.
Vi kommer också att gå igenom en del av Milton Ericksons behandlingsprinciper. Milton anses av många vara världens ledande hypnoterapeut, och därför är dessa principer av oerhörd betydelse för den som vill lära sig hypnos, hypnosbaserad terapi, undermedveten kommunikation, undermedvetna språkmönster.
Vi kommer också att gå igenom grunderna för Överlåtelse-Healing, en form som Gunnar Martin Aronsson utformat på basis av information inifrån. Metoden är enkel men samtidigt krävande ur ett etiskt perspektiv.
Kursen är  enbart för seriöst intresserade. OBS: Endast 10 platser, varav 7 finns kvar i skrivande stund.
Lördag 14 maj kl 9.30-17.30
Söndag 15 maj kl 9.30-17.30
Plats: EVY NYMOEN, SJÄLSÖ, utanför Visby.
Pris: 1. 620 kr inkl. 25% moms.
Anmälan är lätt:
1.Ett mail till gmaaction.resursbanken@gmail.com
2.Meddelande kommer att plats finnes.
3.Balansering till PG 609 83 52-5 (gmaaction). När din betalning är registrerad är du anmäld till kursen.

Frågor: gmaaction.resursbanken@gmail.com eller 0708-107 992
Vi kommer att hålla till hemma hos EVY på Själsö. Från Visby tar det med bil cirka 10 minuter. Lokal kontaktperson i Visby: Camilla Tomtlund; camilla.tomtlund@hotmail.se
http://evolutionbynight.wordpress.com/hypnos/

10.    
LÄR DIG SILVA-METODEN

Lördag 21 maj 9.30-17.00   Lördag 4 juni 9.30-17.00  Bergssundssrand 43, STOCKHOLM
Lär dig djupavspänning med Silva-metoden (självhypnos)
JOSÉ SILVA var en av pionjärerna inom hypnos som instrument för personlig utveckling. Han började sin forskning redan på 50-talet och under 60-talet skapade han grunden för det som kom att bli the SILVA MIND method. Vi kommer under dessa två dagar att gå igenom bl.a. …
DEL 1 – Lö 21 maj
 + Hypnosintroduktion. Betafrekvens, Alphafrekvens, Thetafrekvens, Deltafrekvens.
+ Vad som händer när hjärnhalvornas aktiviteter synkroniseras via Alpha
+ Instruktion hur gå till Alphanivån genom 3-1 / 10-1 metoden. Praktisk övning
+ Hur du underlättar problemlösning (Hur få svar på dina frågor) med Silvametoden.
+ Hur du ökar din kreativitet med Silvametoden.
MER OM SILVAMETODEN HÄR:

DEL 2 – Lö 4 juni
+ Repetition av de centrala momenten hur gå till Alpha (självhypnos).
+ Hur du underlättar konfliktlösning och ”svåra möten” med Silvametoden. Övning.
+ Hur du kan underlätta insomning och programmera dig att vakna utan klocka. Övning.
+ Hur du skapar en stark/starkare hälsa genom att gå till Alpha. Övning.
Pris: Vill du enbart gå Del 1 är priset 960 kr inkl. moms
Pris: Vill du enbart gå Del 2 är priset 960 kr inkl. moms

OM DU VILL GÅ BÅDA DAGARNA:
Pris: 1.620 kr inkl. 25% moms-
Ingår:  KURSHÄFTE, kaffe och frukt.
Anmälan är lätt:
1.Ett mail till gmaaction.resursbanken@gmail.com
2.Meddelande kommer att plats finnes.
3.Balansering till PG 609 83 52-5 (gmaaction). När din betalning är registrerad är du anmäld till kursen.

OBS: Du behöver inte ha gått Introduktionen för att gå Fördjupningsdelen, under förutsättning att du tar del av kurshäftet, som sänds till dig före kursen.

OBS II: Bonus – till kursen inkluderas en Mp3-inspelning som hjälper dig att snabbt hitta Alphanivån (värde c:a 100 kr).
Hjärtligt välkommen!

KURSLEDARE: GUNNAR MARTIN ARONSSON
NLP Practitioner och Master Practitioner, med 16 års erfarenhet av kursledning, coaching och terapi och därmed med erfarenhet från över cirka 2000 coaching/kursmöten över åren. Bakgrund som fil.kand i humanistiska ämnen, med erfarenhet från pedagogiskt drama, teaterregi, psykodrama, filmregi, (Eugenia Basilewsky) Hatha yoga, NLP-Hypnotiska Språkmönster via Julia Silverthorn, Martinus kosmologi,  Dale Carnegieutbildningen, José Silva-metodik  via Ultra Mind Seminar, Tidslinjemetoden,  NLP-Huset Valby Köpenhamn, Tony Robbins seminar, Bryssel.
 
11.
Till sist
Louise Hay: En affirmation
 I livet utan slut, där jag nu befinner mig,
Är allt perfekt, helt och fulländat.
Jag understöder mig själv och
Livet understöder mig.
Jag ser bevis på att den kosmiska ordningen
Fungerar runtom mig,
Och på varje områden av mitt liv.
Jag stimulerar på roliga sätt det nya jag lär mig.
Min dag börjar med tacksamhet och glädje.
Jag ser entusiastisk fram emot dagens upplevelser
Och vet, att i mitt liv: ”Är allt väl”.
Jag älskar den jag är och allt jag gör.
Jag är ett uttryck för det levande, älskande och
Glädjefyllda livet.
Allt är bra i mitt liv.

12. 

GRUNDINFO FRÅN GMA ACTION:

NÄTETIK?
Inga mailadresser härifrån sänds vidare i kommersiella syften. SPAM är ett giftstoff som skapar problem för miljoner människor idag. Hög etik eftersträvas härifrån i varje led. Har du fått ett Nätv.brev av misstag – sådant kan ske! – så skriv bara en rad, så tas din adress bort ur utskickslistan. . Direktkorrespondens hit ang. coaching är alltid konfidentiell, och hanteras som sådan.

AVPRENUMERERA? ÄNDRA MAILADRESS?
Önskar du avprenumerera det GRATIS Nätverksbrevet
är det vänligaste och smidigaste du kan göra är att inte blockera sändningen (då det går åt tid till att söka utreda varför ett mail inte kommer fram)
Istället: Skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net så tas din adress bort. Inga övriga frågor ställs. Hög etik är ambitionen härifrån. Du är välkommen att återuppta din prenumeration närsomhelst!

NÄTSÄKERHET?
Alla Nätverksbrev, eventuella attachments vid e-distanskurser och all kommunikation härifrån skickas alltid iväg kontrollerade av MICROSOFT SECURITY ESSENTIALS. Självklart är det alltid bra att köra sin egen antivirus ändå.

VIDAREBEFORDRA?
Det går bra att skickat Nätv.brevet vidare till vänner, dock är Resursbankens material internt och ej avsett för allmän publicering på nätet. Avidentifierade utvärderingar kan ibland citeras. Självfallet är all coachingkorrespondens konfidentiell.

HUR FUNKAR PRISNIVÅERNA?
Det finns ett grundpris på själva kursdagen.
Sedan finns ett stycket EARLY BIRD-erbjudande (tidigare olika nivåer har tagits bort)
Du balanserar alltid rabattpriset via PlusGirokonto 609 83 52-5.
Så du tjänar alltid på att anmäla dig och balansera en kurs eller workshop tidigare. I händelse av att du skulle bli sjuk kan du helt enkelt växla kursen mot en annan, kommande, mot coaching eller få pengarna åter till ditt konto.
  
Gmaaction-resursbanken/ Evolutionbynight
Utbildningsverksamhet: Transformationskurser, LivsCoaching.
Gillsätragränd 20
127 36 Skärholmen
mob: 0708 -107 992
Vi har F-skattsedel.
 Vi har Skypetelefoni
Skypenamn: gunnar.martin.aronsson.gmaaction
PlusGiro: 609 83 52-5 (gma action)
Facebook gällande gma action transformationskurser:

Information om Nätverksbrevet:
Nätverksbrevet är ett opt-in kontaktbrev, dvs du anmäler ditt intresse att få det.
Ibland sänds dock Nätverksbrevet som prov till dig som beställt gmaaction-material eller varit med på kurs, workshop eller coaching. Skulle du av någon anledning ha fått Nätverksbrevet av misstag, eller om du önskar avprenumerera, ber vi om överseende: skriv en rad till sfumato7788@hotmail.com  så tas din adress genast bort. Allt gott.