Sidor

söndag 9 september 2007

9 sept.

Nätverksbrev nr 20. har gått iväg idag, och det känns härligt...!

På grund av ett växande intresse har vi nu arrangerat en preliminärt FULLTECKNAD
The Secretkurs i Oslo (6-7 oktober) och en preliminärt FULLTECKNAD i Köping 17-18 nov.
Dessutom ytterligare en Stockholmkurs den 27-28 okt.
Det "glada budskapet" sprider sig verkligen...
---
Glädjande är det också att få introducera Dr. Robert Anthonys strategier för en svensk publik.
Vi mjukstartar med en pilotkurs 15-16 september och kommer sedan att kontinuerligt lägga in kursen BORTOM POSITIVT TÄNKANDE.

Jag uppskattar Robert Anthonys texter och verksamhet, kanske också för att han - originellt nog - hållit sig mer i bakgrunden, till skillnad från många amerikanska seminarieledare och författare. Under 30 år har Anthony studerat personlig utveckling, eller - om vi så vill - det mänskliga sinnet.

Han har en doktorsexamen i beteendepsykologi och har arbetat som psykoterapeut, NLP-utövare, hypnotisör (licensierad från American Board of Hypnotherapy) och trainer- alltså coach på en avancerad nivå. För närvarande bor han i Australien, men fortsätter ge ut böcker och audioprogram till intresserade världen över.

Med över 15 böcker bakom sig - publicerade i 22 länder - och sin långvariga praktiska hjälpverksamhet vet han vad han talar om. De två viktigaste titlarna är “Beyond Positive Thinking” and “The Ultimate Secrets of Total Self-Confidence”.

Kursen består av element från båda böckerna och just nu sitter jag och laborerar just nu i tanken med vilka bitar som skall ingå i transponeringen från bok till kurs.
---

Solen har strålat generöst över oss i Malmö idag, så jag och sonen har passat på att ta ett dopp i Öresund. Förutom några enträgna vindsurfare var vi säkerligen de enda i sta'n som kastade oss i de skummande böljorna.