Sidor

tisdag 28 juli 2009

NÄTVERKSBREV Nr 28. 2009. 28 juli 2009.

NÄTVERKSBREV Nr. 28. 2009
Fr. gma action – resursbanken.


Först ett varmt och innerligt tack till gruppen för pilotkursen
KÄRLEK TILL KROPPEN, som nu har genomförts och som kommer att även presenteras framöver i utbudet, den 19-20 september, och då ytterligare utvidgad. Av den respons som kommit in, verkar deltagarna varit nöjda, vilket förstås är glädjande och uppmuntrande.
--
VERKNINGSLÖSA PILLER?
Undertecknad har under kvällen (27 juli) i SVT:s Kunskapskanalen åhört och åsett en debatt kring EU: nya direktiv för läkemedel som härrör från den så kallade komplementära läketraditionen. Man vill – kortfattat - utvidga testförförandet för alternativmedicinska preparat, i enlighet med läkemedelspraxis som gäller för vanliga preparat.

Programmet rubricerades som ”Forum: Verkningslösa piller?”
Här diskuterades via programledaren Erik Fichtelius en del om homeopatin (där utgångspunkten hos samtliga som uttalade sig i studion var att homeopatins preparat är fullständigt verkningslösa), något om zonterapin (med inklippta bilder från ett brittiskt TV-reportage om reflexologi, som zonterapi kallas i U.K.), somligt om antroposofernas verksamhet vid Vidarkliniken, och anknytande ämnen.

ZONTERAPIN ”KAN INTE” FUNGERA
Slutsatsen av programledaren Kathy Sykes från Universitetet i Bristol och TV-reportaget var att zonterapin rent anatomiskt ”inte kan” fungera – inga nervförbindelser går från foten till exempelvis levern eller njurarna på det sätt som zonterapeuterna hävdar.
(Och de zonterapeuter som uttalade sig här verkade, menar denne skribent, vara något oinitierade; det handlar ju inte om några direkta nervförbindelser, utan om kroppen som ett slutet system av subtil livsenergi; i detta system finns en omedelbar kommunikation mellan alla delar principiellt sett SAMTIDIGT.)

PLACEBO-EFFEKTEN
MEN, det erkändes av panelen ”sakkunniga”, i vilken bland annat läkaren Martin Ingvar ingick, att något positivt faktiskt tycks inträffa hos patienten. Vid diskussionen framkom att det torde handla om relationen mellan patient och zonterapeututövare, det vill säga: genom att klienten kände sig uppmärksammad och gillad av zonterapeuten skapades förutsättningen för att han eller hon faktiskt mådde bättre. Och detta i sin tur skulle kunna aktivera vissa kemiska processer i kroppen av välgörande art, exempelvis endorfiner (smärtstillande och lugnande).

Men effekten beror alltså inte på behandlingen som sådan, utan på vad som brukar kallas ”placebo-effekten” (placebo betyder ungefär
”Jag vill behaga”), en effekt som kan skapas vid såväl rent medicinala sammanhang (sockerpiller kan ges till en patient, varefter patienten mår bättre eftersom han/hon tror att han/hon kommer bli bättre genom medicinen (som alltså blott är sockerpiller, utan patientens vetskap).

BLUFF OCH BÅG
Ingvar uttryckte mer eller mindre öppet att han ansåg att komplementär medicinsk praktik var bluff och båg, som visserligen skulle accepteras i ett öppet och demokratiskt samhälle, men att man måste informera om, att metoderna som här diskuterades saknade vetenskaplig bärighet och därför var värdelösa ur vetenskaplig synpunkt, oavsett resultaten, eftersom dessa skulle kunna härledas till rent psykologiska faktorer.

ANTROPOSOFISKT PERSPEKTIV
En dam som representerade antroposofisk läkekonst argumenterade för att vetenskapsmetodiken (med s.k. dubbla blindtest) inte behövde vara relevant alltid, eftersom antroposofisk läkekonst sysslar med individen, inte grupper, kan tester inte genomföras på samma sätt som läkemedelsbolagen gör dem. Det är dessutom förenat med stora kostnader, som Vidarkliniken med dess antroposofiska inriktning, och den antroposofiska rörelsen inte kan uppbringa, då det har över tusen läkemedelspreparat.

KONFRONTATION?
Då intresset för komplementär sjuk/hälsovård och biologiskt baserad medicin ständigt ökar pekar det mesta på en slags konfrontation, djupaste sett mellan två olika världsbilder, en som är baserad på en materialistisk grundhållning, och en som är baserad på en icke-materialistisk grundhållning.

LIVSENERGIN – DEN DOLDA FAKTORN
Här är synpunkten: den andliga dimensionen: den vanliga materialistiskt baserade medicinska traditionen har ännu inte ”upptäckt” den subtila verklighetsnivån, i vilken livsenergin existerar.

Om jag inte upptäcker något utöver vad jag via de mätinstrument som jag har till mitt förfogande upptäcker, är det helt naturligt att dra slutsatsen, att det inte existerar något mer än vad jag kan mäta, väga, beräkna, kvantifiera. (Inte ens magnetröntgen, MRI, avslöjar essensenergin, men väl dess effekter eller konsekvenser i exempelvis hjärnan. och är därigenom en stor hjälp för läkarna och patienterna)

INGET ATT FÖREBRÅ LÄKARNA I SIG
Så: det finns djupast sett ingenting att förebrå de nuvarande läkarna, de nuvarande forskarna; så länge de själva inte förnimmer den dimensionen av verkligheten vare sig direkt, via intuitionen, eller via instrument, måste de hävda, att det ”något” som många från komplementärmedicinen hävdar är grunden för allt liv, Qi-energin eller vitalenergin, inte finns.
Det är som att söka berätta om sina synupplevelser för ett helt samhälle med människor som är blindfödda.

ALLT FLER UPPTÄCKER KOMPLEMENTÄRMEDICIN
Diskussionen och möjligtvis även konflikterna torde komma att drivas till sin spets, i synnerhet då allt fler upptäcker att det ofta finns fungerande komplementärmedicinska alternativ till de vanliga högkoncentrerade kemiska preparaten, och att det finns komplementära/alternativa förslag till lösning på fysiska och psykiska hälsoproblem. En källa, irländska politikern Marian Harkin, menar att det idag finns kring 100 miljoner användare inom EU enbart för homeopatiska läkemedel och läkekonst.

DEN NYA VÄRLDSBILDEN KONTRA DEN GAMLA
Men först när den gamla materialistiskt bundna världsbilden, ersätts av en som är baserad på en icke-materialistisk, är det möjligt att ta fram de bästa lösningarna från båda håll: skolmedicinen och den komplementära hälso- och sjukvården har båda fog för sin existens, men är båda under utveckling till något bättre.

--
Kunskapskanalens länk:
http://www.kunskapskanalen.se/
(Gå sedan till innehåll, sedan till K som i Kunskapskanalen.)

--
I RESURSBANKEN denna gång ett avsnitt ur JONAS GARDELLS bok OM JESUS. Gardell har arbetat med den här boken, skriver han, i över ett decennium. Han sammanfattar här sina åsikter om vem Jesus var och i synnerhet vem han INTE var. Gardell utmanar alltså den traditionella kristna synen på Jesus, utan att därför avfärda denna religiösa gestalt. Tvärtom!

Vi inflikar också ett extrakt ur CANDICE O’DENVER:s EN ENKEL FÖRÄNDRING GÖR LIVET LÄTT. Candice är grundare av Great Freedom Teaching, vars syfte är att ”förverkliga medvetenhet, visdom och medkänsla på det snabbaste och mest direkta sättet”, enligt baksidesinformationen. Det finns ett Great Freedom Center i Emmaljunga, Skåne. ”Alla som vill delta i Great Freedoms retreater, omgivna av människor som vilar naturligt medvetna, är varmt välkommen” meddelas, och för den som är intresserad finns då hemsidan: www.greatfreedom.org.

Till sist ännu en text från STURE EMBY, som fortsätter utmejslandet av den psykologiska dimensionen av den nya världsbilden.
--
Avslutar med att ”puffa” lite extra för den kommande
VÄCK JÄTTEN INOM DIG! - kursen som är baserad dels på ANTHONY ROBBINS klassiker från 1991, dels på hans audiokurs. Robbins har arbetat med NLP:s ene grundare JOHN GRINDER,
men kom senare att utveckla sina egna metoder och utvidga NLP:s reportoar av användningsområden.
Är du intresserad av kursen i Malmö, hör av dig snarast!

J


Som alltid: Hjärtlig hälsning till Dig!

PS: gma vill gärna utbyta länkar med dig, om det är så att du har en verksamhet, som du vill informera om. Skriv en rad hit, så inkluderar vi din länk här, och gärna en rad om vad du sysslar med etc., så får du gma:s länk.

Social markandsföring är ett sätt för oss som arbetar med komplementär hälsovård, psykologi, andlighet etc. ”Framtidens melodi” handlar mer om samverkan, kreativitet och originalitet än om några andra faktorer.
-



INNEHÅLL:


1. INTRODUKTION (Ovan)
2. NY, REVIDERAD KURS!: VÄCK JÄTTEN INOM DIG!
(baserad på ANTHONY ROBBINS klassiker med
samma namn, som nu kommit ut på svenska.)
Lö. 1 aug. – Sö 2 aug. MALMÖ.
Lö. 26 sept – Sö. 27 sept. GÖTEBORG
3. THE SECRET - HEMLIGHETEN
8-9 augusti MALMÖ
4. DE ELVA ANDLIGA NATURLAGARNA SOM
FÖRÄNDRAR DITT LIV Lö 15- Sö 16 aug. MALMÖ
Lö 22- Sö 23 augusti SJÄLSÖ, GOTLAND (Få platser)
5. HYPNOS OCH DET UNDERMEDVETNA.
Lö 29-Sö 30 AUG. STOCKHOLM (3 platser kvar!).
6. LÄR DIG SILVA-METODEN
5-6 sept. MALMÖ.
7. KÄRLEK TILL KROPPEN. 19-20 sept. MALMÖ.
8. RESURSBANKEN I: En enkel förändring gör livet lätt.
av Candice O’Denver.
9 RESURSBANKEN II: Om Jesus.
av Jonas Gardell.
10. RESURSBANKEN III: Ingenting existerar, ej heller sker
- förgäves. av Sture Emby
11. E-DISTANSKURSEN THE SECRET I PRAKTIKEN
12 . E-DISTANSKURSEN TSII –
VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
13. DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN – BOKPROJEKT.
14. 2000-TALETS PSYKOLOGI:
Coaching och meningsinriktad terapi.
15. TELEFONBASERAD COACHING.
16.”COACHEN KAN KOMMA” – till dig, hemma el.
på jobbet.
17. ÖVRIGA MEDDELANDEN
18. TILL SIST: TOMAS FRANKELL: Café Pan möter media.

---
1.
(Introduktion; ovan)

2.
NYTT:
Uppdaterad!
Nytt kurshäfte!
VÄCK JÄTTEN INOM DIG
Baserad på Tony Robbins bok med samma namn.
Lördag 1 augusti 9.30-18.00 samt
Söndag 2 augusti 9.30-17.00.
Norra Vallgatan 90. MALMÖ. 3 tr. Konferenslokal.
Anmälan snarast!
--
Lördag 26 september 9.30-18.00 samt
Söndag 27 september 9.30-17.00.
ABF:s studierum Järntorget, GÖTEBORG.

Tony Robbins är vanligtvis ansedd som en av de främsta coacherna i världen. I boken VÄCK JÄTTEN INOM DIG, som sålts i över en miljon exemplar sedan dess utgivning 1991 sammanfattar han sina kunskaper från baserat på bland annat sitt ha samarbetat med JIM ROHN, USA:s ”grand old man” inom personlig utveckling (tillsammans med Bob Proctor) JOHN GRINDER, NLP:s ene skapare.

Vi passar här på att presentera en uppfräschad kursvariant av gma:s kurs, som anknyter och firar att boken nu också aktualiserats genom sin svenska edition!

Ur kursinnehållet…

+ KRAFTEN I FATTA KONGRUENTA BESLUT
+ HUR ANVÄNDA DINA KÄNSLOR ISTÄLLET FÖR
ATT DINA KÄNSLOR ”ANVÄNDER” DIG.
+ ÖVERTYGELSENS KRAFT – VERKLIGHETSFILTER;
+ KÄNSLOR SOM SIGNALER TILL HANDLING
+ ORDENS KRAFT –
Vad använder du egentligen vanemässigt för ord i din vokabulär?
Vet du att ord bär kraft eller energi, baserat på din avsikt?
Ger dina ord kraft att förändra din verklighet eller håller de kvar dig i tillstånd som du egentligen vill komma ur?
Välj ord som ger dig och andra positiv energi!
+ HUR KONTROLLERA DITT SINNESTILLSTÅND.
+ HUR DU STÄLLER KRAFTGIVANDE FRÅGOR
+ HUR DU OMFOKUSERAR FRÅN VAD SOM FÅR DIG ATT MÅ DÅLIGT TILL VAD SOM FÅR DIG ATT MÅ BRA.

+ HUR DU KAN ANVÄNDA DIN KROPP FÖR ATT GENAST FÖRÄNDRA DITT SINNESTILLSTÅND!
+ LIVSVÄRDEN – DEN PERSONLIGA KOMPASS
+ MINNESMODELLEN FÖR ALL EGENINTIERAD FÖRÄNDRING:
Pris: 1.490 kr inkl. 25% moms. (1.192 kr plus 298 kr moms)
Inkluderar 50-sidigt KURSHÄFTE, kaffe/te, frukt och kex under kursen.
(Fortfarande en ”plånboksfråga”? Balansera då 790 kr vid kursstart och 700 kr den 27 augusti via PG). Avser MALMÖ-kursen.
För GÖTEBORG-kursen: EARLY BIRD möjlig: 990 kr fram till to 27 aug.!
Kursen är PRAKTISKT inriktad och innehåller därför olika övningar; allt för att du verkligen skall kunna ”greppa” där här kursen.
Anmälan nu:
1. Skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net
2. Du får en prel. bekräftelse och när balansering skett även en definitiv bekräftelse Önskar du skrivet kvitto, kan detta ges i samband med kurs. Vid ev. avbokning hela summan åter.



ANTHONY ROBBINS baserar sig på NLP.

Vad är NLP?

Här besvarar JOHN GRINDER, Tony Robbins lärare, den frågan:

http://www.youtube.com/watch?v=hJzO5x6ko6w&NR=1

Här besvarar RICHARD BANDLER, NLP:s andre medskapare, frågan
http://www.youtube.com/watch?v=8vlcsFJyEXQ&feature=related


3.
SOMMAR-MÖJLIGHET att gå THE SECRET-kursen!
THE SECRET- HEMLIGHETEN
- den ”magiska” kursen –
Lö 8 augusti – Sön 8 augusti
Norra Vallgatan 90. 1 TR. MALMÖ.

(Lö 12 sept – Sön 13 sept. AVESTA, DALARNA. )
(fulltecknad)

Pris: 1.490 kr inkl. 25% moms (1.192 kr plus 298 kr moms)
Early Bird-rabattmöjlighet: Balansera via PG 609 83 52-5
senast to 30 juli och du går för 1.390 kr!
(Fortfarande ett ”plånboksärende”?
Balansera då 790 kr vid kursstart och 700 kr den 27 augusti!)
INKLUDERAR 50-sidigt kurshäfte, kaffe, frukt och kakor under kursen.samt: EXTRA E-BÖCKER, som sänds till din e-postadress efter kursen:
WALLACE WATTLES The Science of Getting Rich och
CHARLES HAANEL The Master Key System. samt
ÖVERRASKNINGSMATERIAL, allt som kompletterar kursen, så att du kan fortsätta att fördjupa dig i materialet.
Om….

Att lämna gamla destruktiva tankemönster i ditt förflutna och istället anamma den ENERGI som finns tillgänglig ”bortom” vanetänkandet.

Att skapa ett VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
(= känna en ökad tillit till din förmåga att skapa eller balansera pengar, som i denna utbildning ses som en form av energi, en kraft.)

Att attrahera ditt PERFEKTA ARBETE
(= där du känner att du kommit på rätt plats/i rätt funktion).

Att FÖRBÄTTRA ALLMÄNHÄLSAN och/eller att underlätta läkande av specifika obalanser i kroppen.

Att LÖSA ”till synes omöjliga” PROBLEM i ditt liv.

Att HITTA MÄNNISKOR SOM PASSAR DIG att samarbeta med och/eller leva med.

Att FRIGÖRA dig från SKULD, GAMMAL VREDE och KÄNSLAN AV MINDREVÄRDE: DU ÄR PERFEKT!

Att GE DIG SJÄLV TILLÅTELSE ATT SKAPA VAD DU ALLTID ÖNSKAT DIG FRÅN DITT HJÄRTA.


Kursröster:

"Två fullmatade dagar som jag i framtiden troligen kommer att säga vara de dagar då mitt liv ändrades i rätt riktning! "
- Lena, Malmö

” Tusen tack igen för en helt fantastisk helg med The Secret! Jag fick så mkt energi och hade en toppen bra dag igår, och idag blir den ännu bättre!!
-Åsa, Höllviken

Jag är fortfarande förundrad över vilken kraft jag känner efter kursen, det har också varit en del tårar, men så bra då!!! Tack än en gång, du är en fantastiskt duktig pedagog också. M.A., Stockholm.

”Tack för en fantastisk kurs. Jag går fortfarande på moln efter den insikt du gav mig.”
-Ywonne
-
Jag känner mig idag som en mer lugn person – jag är fortfarande förundrad över känslan men njuter varje minut. TACK !
- Anna.

”Jag gick din secret kurs i Köping i november. Tack för en oerhört givande kurs. :O) Jag har fått tillbaka pengar antar jag då kunder kommer in till mig och vill handla utan att jag ansträngt mig, det är väl ett av sätten man kan få tillbaka pengar på ?! ” - J. G.

”Vill bara tacka för en fantastisk kurs som gett så mycket inspiration och glädje. Det här funkar helt otroligt bra, bara man vet vad det verkligen är man önskar sig och vad man har för mål. Rekommenderar The Secret-kursen till alla. Den gör bara gott.”
- A.O.

HUR DU ANMÄLER DIG:

Du anmäler dig som vanligt genom att isåfall balansera kursavgiften
till 609 83 52 – 5 (gma action).
Du får en bekräftelse att det finns plats och att du därmed är med.
I händelse av att du nödgas avboka pgr av sjukdom etc. återbetalas hela kursavgiften till dig (om du ej önskar ge platsen till någon annan intresserad) via det konto varifrån det kommit.

4.

BORTOM THE SECRET…
DE ELVA ANDLIGA NATURLAGARNA SOM FÖRÄNDRAR DITT LIV
A.
Tid: Lördag 15 aug 10.00-17.30 Söndag 16 aug 10.00 -17.00
Plats: Norra Vallgatan 90, konferenslokal. Malmö.
B.
Tid: Lördag 22 augusti, Söndag 23 augusti. SJÄLSÖ, GOTLAND.
Ö-kontaktperson: Evy Nymoen mail: mammy_free@live.se eller Camilla Tomtlund: camilla.tomtlund@comhem.se
OBS: ENBART 4 platser kvar till GOTLANDSKURSEN idag 27 juli!!
Pris: 1.490 SEK inkl. 25% moms.
I denna kurs går vi igenom följande elva andliga naturlagarna:
+ Lagen om Tänkande
+ Lagen om Tillgång
+ Lagen om Attraktion
+ Lagen om Mottagande
+ Lagen om Tillökning
+ Lagen om Kompensation
+ Lagen om Icke-Motstånd
+ Lagen om Förlåtelse
+ Lagen om Offer
(Lagen om avstående till förmån för en högre nivå.)
+ Lagen om Lydnad
Lagen om anpassning till livslagarna)
+ Lagen om Framgång

Lagen om attraktion är grunden för THE SECRET, som i sin tur kan ses som en del av Lagen om karma, men Lagen om attraktion kan också differentieras, sorteras, på ett sådant sätt, att vi förstår än mer om livslagarna. Med hjälp av BOB PROCTOR och MARY MORRISEY:s konkreta genomgång får vi här möjlighet till det.
Du inbjuds att genast praktisera dessa lagar på ditt eget liv – vilket är det enda sättet att förstå dessa principer eller lagar.
Att ”läsa sig till dem” går knappast; vi behöver förkroppsliga dem, pröva dem i vardagen, påminnas om att de är aktiva i varje ögonblick.
Både BOB PROCTOR och MARY MORRISEY är inspirerade och påverkade av författaren RAYMOND HOLLIWELL, vars verk ”Working with the Law” (där Law också kan utskrivas som Universum, Universell Intelligens eller Gud, vilket ord som passar just dig bäst. Det centrala är att ”lag” är detsamma som ”naturlag” och att känna till dessa är begynnelsen till att…
- FÖRSTÅ MIG SJÄLV OCH SIN EGEN LIVSVÄG
- FÖRSTÅ HUR JAG GENOM ATT TA HÄNSYN TILL DESSA 11 LIVSLAGAR KAN ÖKA MIN LIVSKVALITÉ
- ÖKA MIN MEDVETENHET OM ATT JAG HAR BETYDELSE FÖR ANDRA MÄNNISKOR.
- KÄNNA ATT FRAMGÅNG ÄR OUNDVIKLIG
- AKTIVERA MIN INTUITIVA KAPACITET I DET UNDERMEDVETNA
-
Tillsammans skapade Bob och Mary materialet ”THE 11 FORGOTTEN LAWS”, och det är på basis av detta stoff som gma här presenterar helgkursen.
Vi utforskar de elva andliga naturlagarna via kurshäftet och via flera meditationsövningar. Kursen är, som alltid, inriktad på att söka ge DIG något värdefullt inom just DITT område, vad som känns som det viktigaste för dig, och därför har vi högst 11 deltagare.
Tystnadsplikt för att optimera din trygghet.
Pris: 1.490 SEK inkl. 25% moms.
INKLUDERAR KURSHÄFTE, kaffe, frukt och kex under kursen.
EARLY BIRD-MÖJLIGHETER FINNS!
Balansera till PG 609 83 52- 5 (gma action)
FÖR MALMÖKURSEN senast tors. 30 juli - du går för 1.190 SEK!
För GOTLANDSKURSEN senast tors. 30 juli - du går för 1.090 SEK!
Du får en bekräftelse att det finns plats och att du därmed är med.
I händelse av att du nödgas avboka pgr av sjukdom etc. återbetalas hela kursavgiften till dig (om du ej önskar ge platsen till någon annan intresserad) via det konto varifrån det kommit.

Vill du veta mer innan du bokar kurs?
SE OCH LYSSNA TILL NÄR BOB PROCTOR GÅR IGENOM
LAG NUMMER 7.
THE LAW OF SACRIFICE/LAGEN OM OFFER
http://www.the11hiddenlaws.com/sacrifice-7/


5.
HYPNOS
- och Det Undermedvetna...
En introduktionskurs för dig som vill veta och uppleva mer…!

Tid: Lördag 29 aug. 9.30-17.00
Söndag 30 aug. 9.30-17.00
STOCKHOLM.
Pris: 1.490 kr inkl. 25% moms,
40-sidigt KURSHÄFTE, kaffe, frukt, kakor.
Plats: Prel. Studieförbundet NBV, Jungfrugatan 5, Östermalmstorg, Sthlm.
OBS: ”Early Bird”-rabatter är möjliga, om du balanserar över PlusGirokonto 609 83 52-5 (gma action) senast…
Torsd. 30 juli: 990 SEK
Kontaktperson i Sthlm: iréne.jansson@hotmail.com
Idag 27 juli finns ENDAST
3 stycken ytterligare platser!


Välkommen!


6.
NYTT:

LÄR DIG SILVA-METODEN:
En introduktionskurs i dynamisk meditation från José Silvas forskning.
Lördag 5 sept 10.00-17.00
Söndag 6 sept 10.00-17.00
Norra Vallgatan 90, MALMÖ, II trappor.


Vi kommer under dessa två dagar att gå igenom bl.a.
+ Kort teorisk och historisk genomgång av José Silvas arbete
+ Metoden för att nå ALFA-tillståndet – grunden.
+ DYNAMISK MEDITATION – praktisk introduktion i flera faser.
+ Ytterligare metodik från BURT GOLDMAN, ”The American
Monk”– 80-årig sakkunnig inom Silvatraditionen som också
utvecklat egna meditationsformer.
+ TRE-SCENS-TEKNIKEN för problemlösning
+ INSOMNINGS-TEKNIKEN
+ VAKNA-UTAN-KLOCKA-TEKNIKEN
+ SJÄLVHEALINGINTENSIFIERING via ALFA-arbete
+ TREFINGER-PROGRAM-TEKNIKEN
Pris: 1.490 kr inkl. moms. (1.192 kr plus 298 kr moms)
EARLY BIRD: senast to. 6 aug. och du går för 990 SEK!
Anmälan:
a.Skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net
Du får en bekräftelse härifrån.
b. Balansera kursavgiften. Skriv namn och kursnamn.
c. Du har plats på kursen!

I händelse av att du nödgas avboka pgr av sjukdom etc. återbetalas hela kursavgiften till dig (om du ej önskar ge platsen till någon annan intresserad) via det konto varifrån det kommit.

Instruktören gma har bakgrund som Silva Graduate och Silva Ultra Seminar Graduate och har studerat och applicerat materialet sedan slutet av 1980-talet.

Vill du veta mer om Silva?
Här har du en länk:
http://www.silvalifesystem.com/index_lpo?sr=1&prid=10251&gclid=COiRsMSBv5sCFVATzAod81PIBA

Hjärtligt välkommen!


7.
KÄRLEK TILL KROPPEN

Lördag 19 sept. 10-16 samt Söndag 20 sept 10-16
Plats: NORRA VALLGATAN 90, 1 tr. MALMÖ.
Pris: 1.490 kr inkl. 25 % moms.
Inkluderar ett 50-sidigt KURSHÄFTE,
som skickas till dig via e-posten före kursen.

Utgångspunkten för den här kursen är följande:

Vad vi behöver är inte fler ”bantningskurer” eller ”dietprogram”!
VAD VI BEHÖVER ÄR ATT
ACCEPTERA VÅR KROPP,
UPPMÄRKSAMMA DESS BEHOV,
VÅRDA DEN OCH ÄLSKA DEN!

Yngre eller äldre kropp har ingen som helst betydelse - kärlek är alltid nyckeln.

+ HUR FÖRÄNDRA DIN INRE MÅLBILD SÅ ATT DU
FRIGÖR DIG FRÅN ”ATTACK”-TANKAR.
+ HUR DU KAN FÖRBÄTTRA RELATIONEN
MELLAN DIG SJÄLV (DIN SJÄL) OCH DIN KROPP.
+ HUR DU DAGLIGEN KAN GE DIN KROPP EXTRA
LIVSENERGI
+ FÖRLÅT DIN KROPP OCH MÅ BÄTTRE!
+ VISUALISERINGSÖVNINGAR
+ PERSONLIG COACHING UNDER KURSEN ingår.
+ METODIK FRÅN BOB PROCTOR, LOUISE HAY
NLP samt ur gma:s verksamhet.
+ METODIK FÖR ATT BEHANDLA MAT-
ADDIKTIONER (BEROENDEMÖNSTER)

SUPER EARLY-BIRD-RABATT är möjlig: 690 SEK!
Du skriver isåfall en rad senast to. 30 juli till
gunnar-martin.aronsson@bredband.net
och balanserar direkt via PG 609 83 52-5.
Du får en bekräftelse och är med.


8.
RESURSBANKEN I:
Sinnet är begåvat
Ur: En enkel förändring gör livet lätt – om medvetenhet, visdom och medkänsla. Av Candice O’Denver.

/Utgår pgr av rättighesskäl på bloggen./

--
Ur: En enkel förändring gör livet lätt.
av Candice O’Denver. Övers. Eva Trägårdh. Energica förlag 2008.
Urval av gma.



9.
RESURSBANKEN II:
Om Jesus
av Jonas Gardell

/Utgår pgr av rättighetsskäl på bloggen./
--
av Jonas Gardell.
Ur: Om Jesus. Norstedts 2009.
Urval: gma



10.
RESURSBANKEN III:
INGENTING EXISTERAR, EJ HELLER SKER - FÖRGÄVES
av Sture Emby.

En av de stora barlasterna på jorden är detta att dess medborgare ofta är uppfyllda av skuldförnimmelser, av ex. ’Hade jag i stället för så handlat så, skulle min tillvaro varit så mycket bättre’.

Man är lätt och alltför lätt engagerad i den ofärdiga mentaliteten, att något eller någon timad händelse eller handling är fullt ut ’felaktig’, helt igenom olycklig.

Medan i själva verket inte något som helst kommer till stånd, utan att dess essens brukas av Livets krafter, blir till välsignelse.
Detta i regel och för den personliga upplevelsen ej omedelbart, men på tidssikt och sedan skilda andra tankar och händelser fått verka.

Ja, man kan med fog säga, att vi människor, symboliskt sett, ännu visats som ett slags grottevarelser i jordens innandömen och med ingen eller föga kännedom om livet i dagern eller ljuset.
Vi räknar härmed nästan bara med tillvaron här i samma mörker och som om en annan existens ej funnes.

När nu enstaka – i kraft av deras större mentala och moraliska förmåga – börjar tränga igenom ’jordskorpan’ börjar skymta ljuset därovan och sedan berättar om världen där, blir de naturligt bemötta med stor skepsis, om de inte rentav blir direkt förhånade, betraktade som bedragare, kanske sinnesförvirrade.

De är vår världs och tids högsta kunskaper och visionärer, men blir – förståeligt nog – uppfattade som något av det motsatta, ofta som de absolut ’sista’ eller minst beaktade, som samhällets parias och liknande /såvida de inte lyckas dölja sin verkliga natur inför den officiella allmänheten eller dem, som ännu ej har resurser att förstå./
--

+ Det som synes som ’gagnlöst’ – är det inte.

+ Det som synes som förstörande – är det i själva verket inte.

+ Den såsom mest okunnige framträdande – är snart tillbaka igen, ja, såsom den mest kunnige / i sinom tid/.

+ Den här såsom den mest föraktade – blir en gång den mest aktade och betrodde.

+ Den nu hårde och aggressiv – för en mentalitet av höggradig mjukhet och mildhet.

+ Den störste gudsförnekaren förvandlas genom egenrön till den mest gudshängivne.

+ Den själsligt sovande – håller på att vakna.

+ Den som har tanken om slumpens eller tillfälligheternas spel – övergår omsider till att fullt ut stödja tanken om lagordning, om logik och konsekvent skapelse i tillvaron.

+ Mikrobens förehavanden ses inte såsom ’mindre’ eller ringare än världsåterlösarens eller Försynen.

+ När något sker eller ’göres’ – går dess impulser alltså i båda riktningen, såväl ’nedåt’ mot mikrokosmos, som ’uppåt’, mot makrokosmos.

+ I varje fall och ögonblick sker det något, också i den enskilda individens mentala och fysiska kropp.

+ Detta skeende kan – under alla förhållanden – ej vara den berörda eller de berörda individerna till förlust eller minus. Det utgör snarare ett absolut nödvändigt och gagnande komplement i dennas eller dessas utveckling, ja något som vederbörande förr eller senare, även där det varit svårt eller lidandebemängt, kommer att acceptera och se som helt positivt.

+ Det är på denna grund som de initierade – utan undantag – är så helt ljussinta. Det gäller alltså dem som kommit över det kortsiktiga och därmed förmår se och uppleva med överblick och därmed med oavbruten kontakt med Försynen och de universella krafterna.

+ De tillhör vår planets och historias fåtaliga absolut främsta, och som därmed passerat lidandenas och bitterhetens, kortsiktigt-tänkande oumbärliga zoner. De är nu våra vägledare – ja, intill att vi själva – efter de själsliga kantigheternas avslipning – besitter och använder oss av nämnda stora överblick och mentala suveränitet.

--
Hur ska man då ’bevisa’ att ovanstående /och liknande/ är riktigt? Det sker genom att vi alla lever vidare, får vidgad instinkt, för kapacitet att själva bedöma, får egna visioner, får förmåga att få invärtes ’bevis’ såsom att öht förstå och själva utrustas med ett eget upplevelse- och skaparregister, som därmed innefattar kosmisk eller helhetsmässig insikt.
Det är att efterhand nå fram till något av Allmaktens egen utsiktspunkt.
--
av Sture Emby.
Ur: Studier.



11.

SOMMARLÄSNING?

E-POSTAD DISTANSKURS I…
”THE SECRET-HEMLIGHETEN
-I PRAKTIKEN”
FÖR DIG SOM HAR DET PRAKTISKT KNEPIGT ATT KOMMA TILL EN IRL-KURS KAN DETTA VARA ETT ALTERNATIV.
Baserad på källorna till filmen och boken The Secret.

NU: Över 400 A4-sidors material! INKLUDERAR
+ ARTIKEL OM BAKGRUNDEN TILL THE SECRET ( 18 sidor)
+ ARTIKEL OM WALLACE WATTLES (av gma)
+ KURSHÄFTET FÖR THE SECRET (50 sidor). MED UPPGIFTER.
+ KURSHÄFTET “SÅ MOTIVERAR DU DIG” MED UPPGIFTER.
+ MINI-KURS I VÄLSTÅNDSMEDVETANDE (förberedande).
+ Översatta och kommenterade passager av Wattles och Haanel.
+ Inkluderar KORRESPONDENSMÖJLIGHETER
under de 4 veckor kursen varar!

Med följande bonusar:
+ WALLACE WATTLES e-bok The Science of Getting Rich – grunden!
(80 sidor)
+ CHARLES HAANELS e-bok The Master Key System Från 1917.

Dessutom lite extra-extra-bonusar:
+ Nytt: POWERFUL WAYS TO SHARPEN YOUR MEMORY.
+ Nytt: HOW TO FEEL POWERFUL IMMEDIATELY Mike Brescia. 4 sidor.


Under c:a 4 veckor får du kursmaterial om THE SECRET-HEMLIGHETEN I PRAKTIKEN till din uppgivna e-postadress och du är under kursen välkommen att korrespondera under hela perioden med kursledaren om ditt möte med materialet.
Sänds som viruskontrollerade WORD-attachment och pdf-filer och skrivs ut av din skrivarfunktion eller läses på skärmen.
Korrespondens som inskriven text.

Pris: 650 SEK inkl. 25% moms via PG 609 83 52-5 (gma action)
Alternativ två: 350 SEK inkl. 25% samtligt material
UTAN KORRESPONDENS.Anmälan: Gunnar-martin.aronsson@bredband.net


12.
E-POSTAD DISTANSKURS I…
”THE SECRET-VÄLSTÅNDSMEDVETANDE”
FÖR DIG SOM HAR DET PRAKTISKT KNEPIGT ATT KOMMA TILL EN IRL-KURS KAN DETTA VARA ETT ALTERNATIV.
Baserad på källorna till filmen, boken samt traditionen bakom THE SECRET.

INKLUDERAR
+ INTRODUKTIONSARTIKEL OM THE SECRET
+ ARTIKEL OM WALLACE WATTLES
+ MINI-KURS I VÄLSTÅNDSMEDVETANDE (förberedande)
+ KURSHÄFTET THE SECRET II – VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
+ E-BOK av Wallace Wattles TSoGR (80 sidor)
+ E-BOK av Charles Haanel – The Master Key System. (211 sid.)
+ Översatta och kommenterade passager av Hill, Wattles och Haanel
….och än mera

NY EXTRABONUS, ”for the Fun of it”:
+ E-BOK Powerful ways to sharpen your memory (60 sidor)
+ Nytt: HOW TO FEEL POWERFUL IMMEDIATELY M.Brecia. 4 sid
+ E-BOK av Bob Proctor – Born Rich. (247 sidor).

Under 4 veckor får du kursmaterial om VÄLSTÅNDSMEDVETANDE till din uppgivna e-postadress och du är under kursen välkommen att korrespondera under hela perioden med kursledaren om ditt möte med materialet. Sänds som viruskontrollerade word-attachments och pdf-filer och skrivs ut av din skrivarfunktion eller läses på skärmen. Korrespondens som inskriven text.

Pris: 650 SEK inkl. 25% moms via PG 609 83 52-5 (gma action).
Alternativ två: 350 SEK inkl. 25% samtligt material UTAN KORRESPONDENS.

Du kan påbörja kursen NÄRSOMHELST.skriv till: Gunnar-martin.aronsson@bredband.net




13.
Pilotprojekt: E-boken
DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN
– Nyckeln till förståelse av ditt liv -

Om du är intresserad av att ta del av gma:s nya bok DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN under dess uppbyggnadsfas, är du hjärtligt välkommen att erhålla boken genom ett abonnemang på kapitlen, som skickas cirka var tionde dag till den e-postadress du uppgivit.

Priset är f.n. 195 kr inkl. moms och balanseras enkelt genom
PlusGirokonto 609 83 52-5.
Vill du abonnera skriver du bara en rad till
gunnar-martin.aronsson@bredband.net
(Kommer du in senare sänds de tidigare skrivna kapitlen i en ”bunt” till dig.)

” Boken är fantastisk! Det känns skönt att tänka på livet som ett äventyr…”
- Birgit H.


14.

LIVSMENINGSINRIKTAD
COACHING OCH TERAPI
- baserad på 2000-talets andligt fokuserade psykologi.


PRIS: 600 SEK inkl. 25% moms för 2, 5- 3 timmar.
SOMMARPRIS 1 JULI-15 AUG: 500 SEK!
Arbetssökande, stud, sjukskr: 450 SEK inkl. 25% moms.
Heldag 10-16: 890 kr (inkluderar guidade meditationer)
TYSTNADSPLIKT praktiseras.
Verksamheten är icke-medicinsk och komplementär till vanlig sjukvård, ej en ersättning för sådan vård.
Möjlighet till hypnosterapi är möjligt, om du så själv önskar.
Par har möjlighet att få för samma pris som för en person.

REFERENSER:

”Gunnar Martin är en fenomenal coach och inspiratör…
Tack från djupet av mitt andliga hjärta! Det känns verkligen som om ALLTING är möjligt i detta nu.”
- Helena, Malmö.
-
”Coaching har jag testat tidigare, men detta var helt annat än jag varit med om. Gunnar Martin lotsade mig fram att se förträngda mönster som lett mig dit jag var idag. Jag blev fullt medveten om hur mitt liv levdes idag. Nu känns det mycket spännande att stå inför arbetet att ta tag i detta. Tack vare de insikter Gunnar Martin gett mig i coachingen och den feedback som följde i samtalet känner jag mig rustad att steg för steg göra de nödvändiga förändringar som mitt inre viskar till mig att jag måste göra. ”Iréne, Stockholm

”…det var en helt underbar coaching.. jag är fortfarande kvar i den rusiga, ljuvliga känslan och insikten av att ha blivit på det klara, ja till stor del i alla fall :-) , med min livsuppgift i detta livet. Allt faller på plats på ett fantastiskt sätt!
- Ylva.

"Ville bara skriva och tacka för timmarna som jag hade med dig inför körslaget! Jag har klarat av det helt utan några känslor av panik eller rädsla och det har varit helt underbart."
- S.N.


TID: C:a 2,5 - 3 timmar per möte.
10.00-12.30 (13.00) fm
13.00-15.30 (16.00) em
17.30-19.30 (20.00) kväll – möjligt vis vissa tillfällen.
BOKNING: gunnar-martin.aronsson@bredband.net
Du får ett mail med DEFINITIV-BOKNING av tid
(detta för att undvika ev. missförstånd vid mobiltelefonkontakt, etc.
Om du önskar kontakt samma dag med gma, ring:
0708-107 992. (Om ej svar, tala in ett meddelande, så ringer j. upp.)
Kvitto kan ges om du balanserar kontakt, annars föredrages balanseringen via PlusGirokonto 609 83 52-5 före eller efter mötet.


15.

TELEFON-COACHING


Priset är f.n.
340 sek inkl 25% moms för ett c:a 60 minuters samtal
(272 kr plus 25% moms)
240 sek inkl 25% moms för ett c:a 30 minuters samtal
(192 kr plus moms)

GARANTI:
Förutsättningen är att du genom denna telefoncoaching upplever ett värde.
Du betalar då till PG 609 83 52-5 (gma action)
Skulle du EJ känna värde efter telefoncoachingen är den att se som gratis.
Du betalar då noll kronor. Inga frågor ställs angående balanseringen.
DET ÄR EN FÖRUTSÄTTNING FÖR DEN HÄR VERKSAMHETEN,
ATT DU KÄNNER ATT DU HAR ERHÅLLIT VÄRDE!

HUR GÅR DET TILL?
Telefoncoaching är möjlig under kontorstid 10-16 må-fred.
Skriv först en rad en tid som du föredrar inom den ramen och helst någon dag eller två dagar före, och om det gäller 30 el. 60 min.

TYSTNADSPLIKT tillämpas.

”…mycket givande.”
- Annica.


16.

”COACHEN KAN KOMMA”
Hembesök nu möjliga inom Malmö-Lund-Helsingborgområdet.

Om du önskar arrangera ett coachingmöte med gma med dig hemma (eller på ditt jobb, kanske du har en firma, och det är lättare för dig att mötas där… Skriv du några rader hit:
gunnar-martin.aronsson@bredband.net
eller ring 040-15 88 98 - så gör vi upp om en tid.
Undertecknad kommer till dig. Vad vi behöver är ett avskilt rum el. lokal på ditt jobb, där du vet att vi kan arbeta koncentrerat utan yttre distraktioner.
Premisserna är i övrigt desamma som under vanlig coaching:
A. Tystnadsplikt
B. Tiden mellan 2.5 – 3 timmar - med undantag av…
priset är 600 kr inkl. moms inom Malmö, och
priset är 700 kr inkl. 25% moms utanför Malmö. – för att täcka resa/tid-faktorn. Du balanserar helst via plusgirokonto
609 83 52-5 efter avslutat möte. Du får kvitto.

BONUS: Om du så önskar, får du även efter vårt coachingmöte en skriven sammanfattning/fördjupning eller några reflektioner kopplade till vårt samtal.

Hjärtligt välkommen att höra av dig!

17.

ÖVRIGA MEDDELANDEN

KAN NÄTVERKSBREVET SÄNDAS VIDARE TILL ANDRA?
Jadå, det går bra att sprida till vänkretsen!
Dock är materialet fortfarande icke-offentligt, på grund av textmässiga rättighetsfrågor, d.v.s. Nätverksbrevet är avsett för ”internt bruk” eller en sluten krets.

AVPRENUMERERA?
Önskar du avprenumerera, är det vänligaste och smidigaste du kan göra är att inte blockera sändningen (då det går åt tid till att söka utreda varför ett mail inte kommer fram) Istället: Skriv en rad till
gunnar-martin.aronsson@bredband.net
så tas din adress bort. Inga övriga frågor ställs.
Du är välkommen att återuppta din GRATIS prenumeration närsomhelst!

NÄTETIK?
Inga mailadresser härifrån sänds vidare i kommersiella syften. SPAM är ett giftstoff som skapar problem för miljoner människor idag. Hög etik eftersträvas härifrån i varje led. Har du fått ett Nätv.brev av misstag – sådant kan ske! – så skriv bara en rad, så tas din adress bort ur utskickslistan.

NÄTSÄKERHET?
Alla Nätverksbrev och kommunikation härifrån skickas iväg kontrollerade
av AVG-antivirus.


OM KURSTIDER:
KURSER KAN, OM SYNNERLIGA SKÄL FINNS FÖR DETTA, FLYTTAS FRAM.
Deltagare som redan anmält sig till kurs kan isåfall nyttja sin plats i den nya kursen, alternativt kompenseras för sin kursavgift. Dubbelkolla gärna tiden.
GMA SKICKAR UT EN BEKRÄFTELSE PÅ KURSEVENEMANGET SAMMA VECKA SOM KURSEN GÅR AV STAPELN. Du är alltid välkommen att ”knacka på” om du undrar över något.


18.

TILL SIST:
Café Pan möter media.
Tomas Frankell berättar.

/Utgår pgr av rättighetsskäl på bloggen./
--
Ur: Sökare i en ny tid. av Tomas Frankell. Min väg genom nyandlighetsns Sverige. Natur och Kultur 2000.

Tomas Frankell har genom sin verksamhet varit av central betydelse för nyandlighetens utveckling i Sverige genom flera decennier. Han började sin resa i 1970-talets primalterapisessioner och kom att starta de betydelsefulla samlingspunkterna Café Pan, Café Vega och Deva Center, där otaliga föredrag och kurser genom åren hållits av såväl svenska som utländska föreläsare.lärare och seminarieledare.

Länk för dig som är intresserad av att veta mera:
http://www.devanews.com/hem/devanews_main.asp


Allt för nu!
Ljus och glädje
gunnar martin aronssongma action - resursbankenVästra Ryttmästaregatan 22S-217 52 Malmö040-15 88 980708-107 992gunnar-martin.aronsson@bredband.netwww.gmaaction.kulturservern.se http://thesecret-hemligheten-gma-gma.blogspot.com/PlusGiro 609 83 52-5Vi har F-skattsedel.Kursledning, coaching, föreläsningar, texter.Metodik baserad på The Secretkällorna Wallace Wattles, Charles Haanel,Napoleon Hill samt de modernautforskarna av manifestationsmetodikDr Robert Anthony, Stuart Lichtman,Bob Proctor. NLP-metodik, hypnometodikbaserat på José Silva och Milton Erickson.Coaching baserad på 2000-talets andligtfokuserade psykologi.

Inga kommentarer: