Sidor

torsdag 24 december 2009

NÄTVERKSBREV Nr. 46. 2009.

NÄTVERKSBREV Nr. 46. 2009
Fr. gma action – resursbanken.


Hej!

VANVÅRDADE GRISAR
Veckans media har genomsyrats av reportaget om vanvård av grisar, något som har skett, och uppenbarligen sker i detta ögonblick.
Gruppen Djuralliansen har smygfilmat cirka 100 grisuppfödningsanläggningar runt om i Sverige och har lagt fram filmerna som högst konkreta bevis på denna vanvård. Grisar som äter på sina döda artfränder, grisar som haltar omkring på grund av muskelskador, grisar instängda i minimala bås utan halm och utan möjlighet att röra sig.

Ja, det är bara att konstatera, att omedvetenheten och bristen på medkänsla med djur fortfarande är överväldigande.
Det är viktigt att filmer som dessa kommer ut, och, som det står i skriften:
”intet är dolt, som inte ska bli uppenbarat”. I synnerhet inte i dessa våra tider av global transformation, av förändring på varje plan: det medicinska, det vetenskapsmetodologiska, det psykologiska, det sexuella, det pedagogiska, det konstnärliga, det ekonomiska.
Och synen på vårt förhållande till djuren.

SINGER
Allt som inte fungerar längre behöver tas fram i ljuset, där en ny förståelse kan danas, men först då. ”Så länge det finns slakthus kommer det också att finnas slagfält”, skrev författaren Leo Tolstoj en gång. Och den judiska författaren Isaac B. Singer skriver i en av sina romaner, Fiender: ”Herman…hade en längre tid funderat på att bli vegetarian…
Det välbehag med vilket människan behandlade andra arter precis som hon behagade var ett utmärkt exempel på den mest extrema rasteori – principen att makt är rätt”.

Med detta sagt, ingen uppmaning till ”allmän vegetarianism”, däremot ett konstaterande, att den här typen av misshandel kommer att få allt svårare att fortsätta vara dold, i och med att kamerautrustning blir allt lättare, och som bekant går det numera även att filma en snutt med hjälp av bara en modern mobiltelefon.

KRAV-MÄRKNING?
Efterfrågan av KRAV-märkning och åtminstone drägligare levnadsförhållanden för grisar och höns kommer att öka. Vi vill inte längre medverka till att djur plågas eller lever under vidriga omständigheter, även om de till sist blir vår mat. Intresset för alternativ mat kommer att öka; få näringsexperter talar för övrigt om grisköttets fördelar; snarare tvärtom: att det existerar markanta hälsorisker med fläsk- och kött från grisar.

Enligt gammal yogatradition lämpar sig inte heller en” tung” köttkost för människor som har sinnet inställt på att utforska den andliga sfären. Så för oss som just intresserar oss för detta, sker sannolikt en gravid avtrappning av köttkosten; en som varken går för snabbt eller för långsamt. Men fanatism inom kostområdet är också en form av obalans, så säkerligen handlar det istället om att finna sitt eget individuella tempo; vad som passar just mig, vad som passar just dig, vad som passar honom eller henne. Gillar vi att äta kött, att då hitta det som är av hög kvalité, vilket då inkluderar garantier för att djuren kunnat leva sitt liv så drägligt som möjligt, så nära sitt naturliga beteende som möjligt.

ANTHONY ROBBINS
Tony Robbins föreslår i sitt hälsoprogram en reducering av köttintaget och en ökning av den vattenrika grönsaksdelen av middagen.
Varför? Eftersom vattenrika grönsaker och frukter underlättar kroppens utrensning av slaggämnen.

BRYCE
Alexander Bryce, en läkare, hävdar ”Det finns ingen vätska känd för kemister som kan upplösa så många substanser som vatten.” Vattenrik kost innebär att toxiska (giftiga) avfallsprodukter rensas ut genom njurarna, huden, avföringen ellerlungorna. ”Om det å andra sidan är så, att dessa toxiska material tillåts att ackumulera i kroppen, kommer alla slags sjukdomar att uppkomma.” Så långt Dr. Bryce.

Robbins, själv vegetarian, möjligtvis idag med inslag av fisk, har vikt en hel seminariedag åt kost och hälsa, och undertecknad hade nöjet att bevittna en sådan dag i Bryssel. Som alltid: att en person föreskriver, säger, tycker, vill, tror, behöver inte passa alla.
Det behöver inte ens vara sant för andra. Robbins hälsodiet är omdiskuterad, men så är nästan alla dietreformatorer flitigt omdebatterade, från Are Waerland till Ann Wigmore, som bekant.

HUR ETABLERA OCH VIDMAKTHÅLLA EN OPTIMAL HÄLSA?
Vad som är ”rätt” - ?

Ja, sannolikt är det upp till oss själva, att pröva oss fram, att våga pröva nya rätter, nya kostprogram, att lägga till och dra ifrån.
Vi hittar fram, allesammans, snabbare eller långsammare.

Men vad mår vi då bäst av?

Ja, det visar sig; kroppen ”talar” ju till oss genom hälsa respektive ohälsa.
Vi får alltid ett ”korrektur” från vår egen fysiska kroppen om hur det står till, och då gäller det att vara uppmärksamma, så att vi genast lägger om vår kurs.

Och genom ett ökat ”lyssnande” på kroppen upprättas alltså den optimala hälsan, ej genom vare sig läkare, näringsexperter, reformatorer eller andra yttre instanser.
Vi tar då själva över kontrollen; genom ett sensitivt samspel med vår egen kropp.
--
föreställer sig författaren till denna text…
gm

--
I NÄTVERKSBREVETS RESURSBANK DENNA GÅNG:

1.
SKRIV DITT EGET (LIVS)MANUS; ett extrakt ur DR ROBERT ANTHONYS bok Beyond Positive Thinking (som även går som kurs 2-3 januari 2010).

2.
ATT UTTRYCKA KÄNSLOR I ÄKTENSKAPET - ett avsnitt ur boken Kärlekens energi. Om mogna och omogna relationer.
av Ingalill Roos.

3.
Och några avslutande ord från prästen Hans Öhman: INSPIRERANDE SAMTAL – Att växa i dialog.
--
Vad mer? Ja, undertecknad kan väl meddela att det under så gott som hela december fortfarande finns möjligheter för dig som önskar COACHING i Malmö, och TELEFON-COACHING.
Om jag kan stå till tjänst inom detta fält, välkommen att höra av dig.
--

exempelpå den mest extrema rasteori – principen att makt ärrätt.”HA EN FANTASTISK HELG!

J
gma

++
För er som missade rabatterna förra veckan eller är sugen på nya och andra kurser:

NOVEMBERFINAL: ”SNABBHETSRABATTER”:
Fram till och med måndag 30 nov. 09:

PROVA-PÅ-HYPNOS 12 dec. 690 kr 590 kr
TIME-LINING 13 dec. 690 kr. 590 kr
KÄRLEK TILL KROPPEN 19 dec. 690 kr. 590 kr
LIVET FÖRE LIVET 20 dec. 650 kr. 550 kr
--
2010:
BORTOM POS. TÄNKANDE 2-3 jan. 1.290 kr 790 kr
THE SECRET, MALMÖ 5-6 dec. 1.490 kr 1090kr
BEFRIA DIN SJÄLVKÄNSLA 9-10jan 1.490 kr 850 kr
THE SECRET. STHLM 30-31 jan 1.490 kr 850 kr

Vill du gå ? Då skriver du bara en rad till…
gunnar-martin.aronsson@bredband.net
så är det klart!
Alla presentationer längre ner i Nätverksbrevet.


1.
(Introduktion; ovan)

2.

THE SECRET- HEMLIGHETEN
FILMEN O BOKEN SOM PÅVERKAT MILJONER MÄNNISKOR VÄRLDEN ÖVER…

Går det att fördjupa även detta material som ju redan presenterats som DVD och bok?

Ja, återigen visar uppgifter som bland annat Tony Robbins tog fram redan på 1980-talet, i samband med att han skapade sitt första audiokursprogram, att majoriteten av dem som införskaffar självhjälpsprogram sällan ”tar tag” i det ordentligt och gör någonting konkret av det efter att ha mottagit det; trots att skaffat materialet utifrån vad de i sitt intellekt finner vara ett fullt resonligt träningsprogram.

Därför är en kurs ett sätt att aktivera de inre krafterna i riktning mot att realisera teorierna; genom att låta tanke samverka med känsla och konkret handlande amplifieras (förstärks) intentionen och skapar resultat.


Den ”magiska” kursen:
THE SECRET –
HEMLIGHETEN
Lö. 5 dec. kl 10-17, Sö. 6 dec kl 10-17 MALMÖLö. 30 jan. kl 10-17, Sö 31 jan kl 10-17 STHLM

Exakt vad du vill ta fram ur ditt liv är upp till dig.
Det kan handla om att…

+ HITTA INSTRUMENT FÖR ATT ÖKA HÄLSAN

+ FINNA DEN NATURLIGA UTVECKLINGEN INOM JOBB-KARRIÄR

+ ÖKA MEDVETENHETEN OM VAD SANT VÄLSTÅND ÄR

+ ATT LÖSA UPP FAMILJEKONFLIKTER OCH TILL SYNES OMÖJLIGA PROBLEM

+ ATT FRIGÖRA DIG FRÅN SKULD OCH SKAM OCH KÄNSLAN AV MINDERVÄRDE

+ ATT FINNA HUR DU LÄTTARE KAN SKAPA DE OMSTÄNDIGHETER SOM DU INNERST INNE ÖNSKAR

Pris: 1.490 kr inkl. 25% moms, kaffe/te och frukt.

BONUSAR:
1. 50-SIDIGT ARBETSHÄLFTE
2. E-bok: THE SCIENCE OF GETTING RICH. Klassiker.
3. E-bok: THINK AND GROW RICH. Klassiker.

MALMÖ 5-6 DECEMBER
Lö. 5 dec. kl 10-17, Sö. 6 dec kl 10-17
Plats: Norra Vallgatan 90, Konferensrum.

JUST NU RABATTPRISET 1.090 kr inkl. moms!
PLÅNBOKSFRÅGA?
Betala
500 kr vid kursstart och
490 kr den 27 december via
PG 609 83 52-5 så går det bra.
Hur låter det?
J


ANMÄLAN TILL KURS:
1.
Skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net att du vill gå.
Du får en bekräftelse att plats finnes. Högst 10 stycken deltagare.

2.
balansera kursavg.till PG 609 83 52-5 (gma action).
OBS Viktigt: Skriv ditt NAMN, KURS och KURSDATUM – och så är du med.
SIST DAG FÖR ANMÄLAN Torsdag 3 dec. kl 15.00.
OBS: Först när avgiften är balanserad är du garanterad plats.
”Först till kvarn…”-principen gäller!
I händelse av att du skulle nödgas avboka din kursplats, får du givetvis tillbaka hela summan till ditt meddelade kontonummer.
Meddela dock isåfall så snart som möjligt hit, så att kursplatsen kan ges till någon annan. Om du önskar skrivet kvitto på kursen kan det ordnas. Meddela bara i förväg detta. Även fakturering är möjlig.

UTVÄRDERINGAR:

"Två fullmatade dagar som jag i framtiden troligen kommer att säga vara de dagar då mitt liv ändrades i rätt riktning! "
Lena, Malmö.

” Tack för en jättehärlig kurs. Känner mig verkligen fylld av tillit ochkänslan av att "javisst så är det ju". /--/ Gunnar både provocerar och stödjer vilket hela tiden leder till större självinsikt och andligt uppvaknande. Kursen rekommenderas till alla som vill bjuda in en verklig och bestående förändring i livet. Flera verktyg att lägga i lådan. Hurra!”
- Borith Ekman, Malmö.

”Jag känner I dag en förnyad lust att omfamna min inre vägledning återigen, ochför detta vill jag bara säga TACK. ”
– Pernilla.
”Jag är fortfarande förundrad över vilken kraft jag känner efter kursen, det har också varit en del tårar, men så bra då!!! Tack än en gång, du är en fantastiskt duktig pedagog också. ”M.A., Stockholm.


”Tack för en fantastiskt bra och väl genomförd kurs”
- H.W.

”Gunnar Martin är en fenomenal coach och inspiratör…
Tack från djupet av mitt andliga hjärta!”
- Helena, Malmö
-

”Vill bara tacka för en fantastisk kurs som gett så mycket inspiration och glädje. Det här funkar helt otroligt bra, bara man vet vad det verkligen är man önskar sig och vad man har för mål. Rekommenderar The Secret-kursen till alla. Den gör bara gott.”
- A.O.

3.

Vad är hypnos?
Hypnos är ”expressvägen till ditt undermedvetna”
där alla viktiga beslut har sin källa.
Genom att du rör dig till ditt undermedvetna rör du dig runt det ”kritiska sinne” som ofta fungerar som hinder för våra önskningar och planer.
Hypnos innebär en ökad inre medvetenhet och kontroll!
Hypnos är en metod för att lära känna sig själv bättre.

Här har du en möjlighet att pröva på hypnos under en dag med fokus på hälsa och ökad inre harmoni!
Prova-på-Hypnos
Lördag 12 december Malmö
Plats: Norra Vallgatan 90, MALMÖ.
Tid: 9.30-16.00.
Deltagaravgift: 790 kr inkl. 25% moms. samt KURSHÄFTE.
Om du vill gå BÅDE LÖRDAG (Introduktion) och SÖNDAG 1.300 kr.
OBS Högst 10 personer.


Vad du kan förvänta dig:

+ Att spänna av fullständigt, till en djup och kreativ nivå av ditt sinne.

+ Du får en kort genomgång av hypnosens moderna historia.

+ Du får en genomgång av hypnosens metodik, i enlighet med hjärnforskningens rön om förändrade sinnestillstånd via förändrade hjärnvågsaktivitet.

+ Du får en kort instruktion av om etik och hypnos.

+ Under förmiddagen en första provhypnotisk meditation, så att du får ett tydligt ramverk att arbeta inom/vara kreativ i.
Du erbjuds att sjunka till ditt eget centrum i ditt Undermedvetna, där vi kommer att etablera ett inre rum, som är ditt ”arbetsrum” eller ”kreativitetscentral” för att genomföra förändringar. (All förändring sker från det inre till det yttre, enligt naturlagar.)

+ Under eftermiddagen en andra djupare hypnotisk meditation.
Vi kommer att ha hälsa som tema och kommer att inbjuda dig till att optimalisera din hälsa, från energinivå, till cellnivå, till organnivå, till att gälla hela kroppen.

Om du efter kursen vill fortsätta och arbeta med självhypnos enligt den enkla Silvametoden, får du här ”referenspunkter”.


”Tack för en helt fantastisk hypnoskurs.”
- Karin S. från Stockholmskursen


4.

Vill du gå ännu djupare?
Du erbjuds du som en deltagare tillhörande den första vågen i Sverige för att uppleva Tidslinjemetoden…

EN HYPNOS-WORKSHOP:
TIME LINING
TIDSLINJEMETODEN
Den hypnotiska resan till dåtiden…
Och till framtiden…
Söndag 13 dec 9.30-16.00. MALMÖ.

Enligt Tad James Time Lining har vi alla väsentligt livshändelser inkodade i vårt undermedvetnas så kallade Tidslinje.

Med hjälp av ditt geniala sinne kan du därför få insikter om dig själv i den mån du tillåter det och i den utsträckning som du förstår hur kommunikationen fungerar.

Du vet mycket mer än du tror att du kan!

DU ERBJUDS ATT RÖRA DIG TILL DITT UNDERMEDVETNA MED HJÄLP AV HYPNOS- OCH TRANCE-TEKNIKER, baserade på José Silvas och Tad James mångåriga forskning.

A.
RESAN TILL DÅTIDEN
En resa tillbaka till ditt eget förflutna för att lösa ett specifikt problem med hjälp av din egen inre, djupare kunskapsdel i ditt eget sinne. En upplevelse som ofta är befriande.

B.
RESAN TILL FRAMTIDEN
Du skapar dig ett flertal mål, kommer att under hypnos röra dig framåt och tiden och se, känna, höra hur dina mål blir verklighet i ditt eget sinne.


Pris: 790 kr inkl. 25 % moms samt KURSHÄFTE
Plånboksfråga?
Balansera 500 kr vid kursstart och 290 kr den 27 dec.
Plats: Norra vallgatan 90. MALMÖ, Konferenslokal.
A. Skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net
eller ring 040-15 88 98. Du får en bekräftelse.
B. Betala in kursavgiften till PG 609 83 52 – 5 (gma action) skriv ditt och kursens namn så är du med!
HÖGST 10 personer.

Ledare för båda kurserna: GUNNAR MARTIN ARONSSON, Int. Certifierad
NLP Master Practitioner, med över 10 års erfarenhet av kursledning, coaching och NLP-baserad terapi. Elev till John Overdurf & Julie Silverthorn, certifierade hypnoterapeuter.

Referensröst:
”Tack för en fantastisk kurs i helgen!”
Birgit. avser Hypnoskursen i Västerås nov. 09.

5.
WORKSHOP:
Lördag 19 dec. kl 9.30-16.30
KÄRLEK TILL KROPPEN
NEJ! - - Vad vi behöver är inte fler ”bantningskurer” eller ”dietprogram”!
Dessa program kan aldrig fungera om inte Ditt undermedvetna SAMTIDIGT är inställt på samma mål som ditt medvetna.
VAD VI BEHÖVER ÄR ATT ACCEPTERA VÅR KROPP, UPPMÄRKSAMMA DESS BEHOV, VÅRDA DEN OCH ÄLSKA DEN!
Yngre eller äldre kropp har ingen som helst betydelse -kärlek är alltid nyckeln.

HUR DU KAN FÖRBÄTTRA RELATIONEN MELLAN DIG SJÄLV (DIN SJÄL, DITT PSYKE; DEN DU ÄR) OCH DIN FYSISKA KROPP ( DITT INSTRUMENT)

FÖRLÅT DIG SJÄLV, FÖRLÅT DIN KROPP
OCH MÅ BÄTTRE!

VISUALISERINGSÖVNINGAR OCH AFFIRMATIONER FÖR ATT HJÄLPA DIG FRIGÖRA DIG FRÅN GAMLA ”FÖRKALKADE” TANKEMÖNSTER.

Workshopen kan beskrivs som en grundkurs i hur ”om-tänka” relationen mellan oss själva och vår fysiska kropp.
Ofta har relationen kunnat beskrivas som ett krigstillstånd.
Nu är det dags att skapa fred!
– en fred som ger Dig inre frid.

Plats: Norra vallgatan 90, Malmö.
Pris 690 kr inkl. 25% moms
Lördag 19 dec. kl 9.30-16.30.

OBS: BONUS: HELA E-boken KÄRLEK TILL KROPPEN
85 sidor (Värde: 159 kr)
Anmälan senast ons. 16 dec.
OBS: Högst 7 platser.
Skriv till gunnar-martin.aronsson@bredband.net
Du får en bekräftelse om att du är med.
Balansering via PG 609 83 52-5 (gma action).

6.
WORKSHOP:
Söndag 20 dec. kl 10.00-15.00
LIVET FÖRE LIVET


Under denna workshop erbjuds du att via en hypnotisk metodik röra dig tillbaka till en period FÖRE din födelse.

Vi kommer att fokusera….
+ Att du frågar om dina mest betungande problems orsak.
+ Att du frågar om ”orsaken bakom orsaken” d.v.s. syftet.

Denna workshop erbjuds enbart seriöst intresserade.
Att vara ”nyfiken” är inte tillräckligt för att vara med.
Du behöver känna inom dig, att du har en kraftigare motivation.

Vad du kan förvänta dig av denna workshop:
Dina upplevelser är dina, och kan inte ”i sig” beräknas.
Kanske du kommer att uppleva en djup avspänning, en välgörande helhetskänsla – men i sita hand är det upp till dig.

Hur ”fungerar” det?
Hypnotisk metodik har använts sedan lång tid för att arbeta terapeutiskt med tidigare liv.
Det ”fungerar” genom att vårt sinne har ”inkodat” alla tidigare upplevelser av betydelse, även de som skett före födelsen.

Vanligtvis har vi, som det heter, ”glömt” dessa upplevelser, men kan ibland bli påminda om dem i vissa djupgående drömmar och extraordinära upplevelser.

Kursledaren gma vill betona att vi här ej kommer att gå tillbaka till tidigare liv. Vi kommer istället att fokusera…

+ Konceptionsprocessen.


Om detta låter alltför märkligt för dig, föreslås att du ej anmäler dig.
För dig som finner temat engagerande både med ”huvud och hjärta” kan det vara rätt tillfälle.
Vår utgångspunkt här är alltså en äkta längtan efter att förstå något som du ännu inte förstått eller känt eller insett eller begripit helt och fullt. Bäst är, om du redan tidigare upplevt goda resultat med guidade meditationer och guidade visualiseringar.

Vi kommer att röra oss till den djupa meditationsnivån theta.

Vårt yttersta syfte med dagen är…
+ Att revitalisera sinnet, så att du upplever att livet är ”värt att leva”.

När: Söndag 20 dec. 10-15
Var: Norra Vallgatan 90, II. MALMÖ.
Pris: 650 kr inkl. 25% moms.
Anmälan: gunnar-martin.aronsson@bredband.net
Du får en bekräftelse om att du är med.
Balansering via PG 609 83 52-5 (gma action).

Senast dag för anmälan onsdag 16 dec.
OBS: Högst 7 personer!

BONUS: HYPNOS-Mp3: KONCEPTIONENS EXTAS ingår i workshopen och kommer att sändas till dig efteråt, till din mailadress. (värde 159 kr).

7.

Lördag 2 jan 10-15 Söndag 3 jan. 10-15
En ”mjukstart” på det nya året, med ett tydligt fokus…GÅ ÖVER DINA TIDIGARE GRÄNSER OM VAD SOM DU TROR ÄR MÖJLIGT, GÅ…

BORTOM POSITIVT TÄNKANDE
baserad på ROBERT ANTHONY:s bestseller
BEYOND POSITIVE THINKING (2004)


Med bland annat följande innehåll:

+ Hur bryta dig ut krav på konformitet (att vara som andra)
och istället leva efter dina egna förutsättningar.
+ Sju huvudformer av skuld – och hur lämna dem…
+ Hur du kan ge upp dina ”berättelser” om vem du är:
Vi är nämligen något helt ANNAT än våra berättelser.
+ Sluta försöken att få andra människor att älska dig:
Det är inte deras ansvar, utan vårt!
+ Hur du kan öka ditt självförtroende och självkänsla.
+ Hur skapa affirmationer med djupverkan.
+ Hur använda Lagen om attraktion i vardagen medvetet.

Tid: lördag 2 jan 10-15, söndag 3 jan 10-15.
Plats: Prel. Norra Vallgatan 90, MALMÖ
JUST NU: 790 kr inkl. moms (fullpris 1.290 kr).
Vill du gå enbart på lördagen?
Det går bra! Du balanserar då dagen med 450 kr.
Inkluderar KURSHÄFTE, kaffe, frukt under kursen.
Anmälan: gmadirect@swipnet.se el. 040-15 88 98.



8.
RESURSBANKEN I:
ATT UTTRYCKA KÄNSLOR I ÄKTENSKAPET

(Utgår i bloggen pgr av rättighetsskäl.)


Ur: Visst går det att leva tillsammans! Om förälskelse, parförhållande, äktenskap och barn.
av: Karen Zimsen.
Övers: Margareta Wentz Edgardh.
Natur och Kultur 1994.


9.
E-boken/E-kursen…
DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN
– Nyckeln till förståelse av ditt liv -

Om du är intresserad av att ta del av gma:s nya bok DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN under dess uppbyggnadsfas, är du hjärtligt välkommen att erhålla boken genom ett abonnemang på kapitlen, som skickas cirka var tionde dag till den e-postadress du uppgivit.

Priset är 220 kr inkl. moms och balanseras enkelt genom
PlusGirokonto 609 83 52-5.
Vill du abonnera skriver du bara en rad till
gunnar-martin.aronsson@bredband.net
(Kommer du in senare sänds de tidigare skrivna kapitlen i en ”bunt” till dig.)

SNART ÄVEN SOM TALINSPELNING PÅ CD eller Mp3!
Välkommen med en FÖRBESTÄLLNING
INTRODUKTIONSPRIS 240 KR


DEN ANDLIGA PSYKOLOGIN
behandlar på djupet de ämnen som är centrala i Nätverksbrevet, men har som utgångspunkt gma:s egen andliga plattform, somligt som inte ens tagits upp i Nätverksbrevet pgr av att framställningen behöver anknytas så att säga på båda sidor i en kontinuitet; till en större helhet. Denna helhet finns nu genom boken.

I DEN ANDLIGA PSYKOLOGIN
har du även möjligheter att göra STUDIEUPPGIFTER, så att du själv kan känna dig MER ENGAGERAD i texten, än om det bara vore en fortlöpande framställning!
Bland ämnena återfinner vi…

+ Intentionens urkraft
+ Konceptionens extas; födelsen.
+ Hur attraktionsmönster skapas mellan barn och föräldrar.
+ Familjebanden och släkten som "kluster" av samverkande energi.
+ Relationen mellan pojke-mamma och flicka-pappa.
+ Relationen mellan pojke-pappa och flicka-mamma.
+ Hur attraktionsmönster skapas mellan förälskade par.
+ Den "lilla" kärleken och den "stora" kärleken.
+ Samspelet och dynamiken mellan maskulin och feminin energi.
+ Hur upplösa destruktiva attraktionsmönster.
+ Hur införa konstruktiva attraktionsmönster.
+ Döden som illusorisk kontrast till livet.
+ Hur börja uppleva meningsfullhet i allt högre grad, även i det svåra
i livet.
+ Prövningen som portal till högre medvetenhet.
+ Varför framgång principiellt sett är oundviklig för varje individ.
+ Homosexualitet och Yin-Yang-principen.


NU…
Över 210 sidor A4-sidor!
16 Kapitel är nu klara…
Kapitel 17 är under produktion.

Några röster om materialet:

” Boken är fantastisk! Det känns skönt att tänka på livet som ett äventyr…”

- Birgit H.

”Jag får verkligen gå in i djupet av
mig själv och hitta svaren på frågorna som finns i materialet.
Det är lärorikt!”
- Jennifer


10.
RESURSBANKEN II:
KÄRLEKSKONTRAKTET

(Utgår pgr av rättighetsskäl på bloggen.)

--
ur: Kärlekens energi. Om mogna och omogna relationer.
av: Ingalill Roos.
Månpocket/Bokförlaget Forum. 2008.


11.

E-PRESENTKORT
FÖR PERSONLIG UTVECKLING:
Det förmånligaste ”Paketet för Personlig Utveckling” hittills, med massor av material för dig som är intresserad!
# Fördel: BEKVÄMT – du läser precis när du känner för det, i din egen takt.
# Fördel: Du har KORRESPONDENSMÖJLIGHETER med gma om du har frågor under läsningen.
# Fördel: Ytterligare några ”överraskningsbonustexter” ingår; just to have som fun!
Ja, det skall vara stimulerande att studera – eller hur?

J

E-PRESENT-KORT I. FÖR
FÖR PERSONLIG UTVECKLING;
En ”Julgåva” till Dig själv, kanske?
FÖR DIG SOM VILL STUDERA
”I HEMMETS LUGNA VRÅ” i din egen takt.
För 590 kr får du – direkt till din mailadress – följande…
Flera hundra sidors material!

# 1
Intro.artikel om The Secret. ( 18 sid.)
Sätter dig in i bakgrund i samband med studierna.

# 2.
Intro.artikel om Wallace Wattles, inspiratören till The Secret.

# 3.
En telefoncoaching om 1 timme (gäller i 6 månader)
(värde 360 kr)

#4.
”Så motiverar du dig”. Kurshäfte som hjälper dig att gå vidare.
(värde 100 kr)

# 5.
Mp3 HypnosAudio nr 1: ”Fördjupa kontakten med Din inre Källa” (Mp3)
(värde 150 kr)

#6,
The Secret – Hemligheten
Kurshäfte ( 50 sidor) med fakta och uppgifter att fylla i för självstudier.
(värde 100 kr)

# 7.
TSII – Välståndsmedvetande.
Kurshäfte ( 50 sidor) . Fördjupningskursen med uppgifter att fylla i.
(värde 100 kr)

= Värde minst 810 kr!

--
samt, DESSUTOM…
X-TRABONUSAR

# 8.NYTT
James Allen. As a man Thinketh. E-bok. Klassiker.

#9.
Charles Haanels E-bok The Master Key System (klassiker) c:a 200 sid.

# 10.
Översatta stycken och kommenterar från Wallace Wattles om sitt verk och sin filosofi.

+++
MATERIALET SÄNDS DIREKT TILL DIG EFTER BALANSERING TILL DIN MAILADRESS.
Vad gäller Telefoncoaching kommer vi överens om en tid som passar dig via mail


12.

PRESENTKORT II.
FÖR PERSONLIG UTVECKLING
En ”julgåva” till Dig själv, kanske?
FÖR DIG SOM VILL STUDERA
”I HEMMETS LUGNA VRÅ” i din egen takt.
-Inkluderar en plats i valfri kommande kurs i utbudet.
För 990 kr inkl. 25 % moms får du – direkt till din mailadress – följande…

”Paketet för Personlig Utveckling” med ÄNNU MER material för dig som är intresserad. Över 600 SIDORS MATERIAL!

# 1
Intro.artikel om The Secret. Sätter dig in i bakgrund i samband med studierna.

# 2.
Intro.artikel om Wallace Wattles, inspiratören till The Secret. Samt kommentar av Wallace Wattles om sitt verk och sin filosofi.

# 3.
En plats på VALFRI HELGKURS eller WORKSHOP (om det är utanför din geografiska närzon istället en TELEFONCOACHING om 60 minuter) Gäller 6 månader.
(värde 360 kr – 1.490 kr )

#4.
”Så motiverar du dig”. Kurshäfte som hjälper dig att gå vidare.
(värde 100 kr)

# 5.
Mp3 HypnosAudio nr 1: ”Fördjupa kontakten med Din inre Källa”
(värde 150 kr)

#6,
The Secret – Hemligheten
Kurshäfte ( 50 sidor) med fakta och uppgifter att fylla i för självstudier.
(värde 100 kr)

# 7.
TSII – Välståndsmedvetande.
Kurshäfte ( 50 sidor) . Fördjupningskursen med uppgifter att fylla i.
(värde 100 kr)

# 8.
DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN E-bok nu 190 sidor) av gma.
(Värde 220 kr) Innehåller uppgifter för självstudier

# 9.
KÄRLEK TILL KROPPEN.. E-bok 85 sidor. av gma.
(Värde 159 kr) Innehåller uppgifter för självstudier!

# 10. NYTT
Manual: SÅ ÖVERVINNER DU BLYGHET. Baserad på KBT-metodik. ( 18 sidor). av gma
Värde: 50 kr

# 11. NYTT
Manual: FÖRÄNDRA DINA ÖVERTYGELSER OCH FÖRÄNDRA DITT LIV ( 17 sidor.) av gma.
Värde: 50 kr

# 12. NYTT
Hypnosaudiomeditation 1: Fördjupa kontakten med ditt undermedvetnas källa (Mp3-fil)
Värde: 159 kr.
= Värde minst 1.448 kr!

--
samt, DESSUTOM.
X-TRABONUSAR:

# 12. NYTT
As a Man Thinketh. James Allen. E bok.

#13.
Charles Haanels E-bok The Master Key System (klassiker) c:a 200 sid.

#14. NYTT
David C. Gikandis E-bok A Happy pocket…; en modern klassiker. c:a 230 sid. Ovärderlig.

# 15. NYTT
Napoleon Hill: E-bok Think and Grow Rich (1937) 259 sidor.

Hur låter detta?

MATERIALET SÄNDS DIREKT TILL DIG EFTER BALANSERING TILL DIN MAILADRESS.

ATT BESTÄLLA ÄR ENKELT:

A Skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net om vad du önskar.
Det första materialet börjar genast sändas till dig.
B. Balansera summan via PG 609 83 52 – 5 gma action.
Resterande material sänds till dig över de nästkommande dagarna.
Önskar du papperskvitto kan det översändas, annars funkar Internetkvittot.

Du kan förbereda dig på åtskilliga timmars fördjupningsmöjligheter!

OBS - SKRIFTLIG COACHING OCH KORRESPONDENS INGÅR UNDER 4 veckor!
Om du under perioden har några frågor, ingår det i
BÅDA ”paketen” I och II e-mailcoaching.
Korrespondensmöjligheten gäller fram till 31 dec. 09!

Så ”sista utropet” för att inkludera
E-MAILBASERAD COACHING TILLSAMMANS MED GMA
är 1 december pgr av omstrukturering från 1 jan. o. andra priser.
Motsvarar isåfall minst ett värde på 360 kr
( = 1 timmes telefoncoaching.)


Hjärtligt välkommen att kliva på tåget mot ökad förståelse av dig själv och vår andliga verklighet…

+++


13.
LIVSMENINGSINRIKTAD
COACHING OCH TERAPI
- baserad på 2000-talets andligt fokuserade psykologi.
Inkluderar nu även:
HEM- &KONTORSBESÖK

PRIS: 600 SEK inkl. 25% moms för c:a 2,5 timmar
Arbetssökande, stud, sjukskr: 500 SEK inkl. 25% moms

INKLUDERAR NU OCKSÅ, OM DU SÅ ÖNSKAR, ETT UPPFÖLJNINGSMAIL
som tar upp något centralt i samband med mötet.
Detta för att söka ADDERA COACHINGVÄRDE till dig!
(meddela isåfall detta i samband med coaching.)

TYSTNADSPLIKT praktiseras.
Balansering till Plusgirokonto antingen före eller efter coachingmötet föredrages, då administationen underlättas. Verksamheten är icke-medicinsk och komplementär till vanlig sjukvård, ej en ersättning för sådan vård. Avbokning senast 12 timmar före möte, då planering också är ett arbete.Möjlighet till hypnosterapi är möjligt, om du så själv önskar. Par har möjlighet att få för samma pris som för en person.

” Man får full respekt av Gunnar, med en stor dos humor och allvar…. Han är helt enkelt sanslöst duktig på att kommunicera med tankar och känslor hos mig själv som jag tidigare endast tyckt stått i vägen för min lycka. Hur bär han sig åt? ” Agneta.

”…det var en helt underbar coaching.. jag är fortfarande kvar i den rusiga, ljuvliga känslan och insikten av att ha blivit på det klara, ja till stor del i alla fall :-) , med min livsuppgift i detta livet. Allt faller på plats på ett fantastiskt sätt!
- Ylva.

”Äntligen har jag tagit mig i kragen för att förmedla mitt STORA TACK till dig för kursen ”Kärleken till kroppen” som jag gick i somras.
Jag hade stora problem med mitt godissug och var alltid tvungen att äta upp allt i påsen och såg också alltid till att det fanns godis hemma! Som du ser så använder jag imperfektum, för jag kan nu säga att det nästan är ett minne blott med suget! (Då tar jag en bit mörk choklad.)
Jag kan utan vidare gå förbi smågodiset i butiken och t o m känna äckel! Det du! Det hade jag aldrig kunnat föreställa mig!
Så än en gång TUSEN TACK!!!” K. C.

”Tack för föredraget i onsdags. Detta väckte i gruppen många tankar.
Fantastiskt av Dig att förmedla tankarna/teserna i hemmet. Det blir ju en sådan familjär stämning!”
-Eva.M.

--

14.

RESURSBANKEN II :
SKRIV DITT EGET MANUS
Ur: BORTOM POSITIVT TÄNKANDE av Dr Robert Anthony

(Utgår på bloggen pgr av rätthetsskäl.)

--
av Robert Anthony.
Dr Robert Anthonys hittils 15 böcker har publicerats i 22 länder i en sammanlagt upplaga på 4 miljoner. Han är en personlig-utveckling-coach sedan lång tid, med erfarenheter från NLP, hypnos, Emotional Freedom Techniques, TFT (Tankefältsterapi) och andra energiterapeutiska metoder.
AKTUELL KURS 2-3 JANUARI.
BORTOM POSITIVT TÄNKANDE, Malmö.

Mer info om Dr. Robert Anthony här:
http://www.thesecretofdeliberatecreation.com/

15.

– Känner du ett behov av att SPÄNNA AV fullständigt, och i detta djupavspända tillstånd genomföra kreativa, positiva förändringar i ditt liv?
– Då kan HYPNOTISKA AUDIOMEDITATIONER vara något för dig. (Men som alltid: fråga dig själv först!)

HYPNOTISKA AUDIOMEDITATIONER

Aktuella program:

Hypnos 1:
FÖRDJUPA KONTAKTEN MED DITT UNDERMEDVETNAS KÄLLA (48 min)
syftar till att du lättare skall kunna förnimma den källa som finns inne i dig och mig, oss alla, där vi har upprinnelsen till exempelvis kreativitet, lösningar på problem, mod, styrka, lugn och kärlek.

Hypnos 2:
FRIDEN I ATT VARA I NUET
(c:a 45min)
Att uppleva och vara i nuet är många meditationsteknikerns syfte. Här presenteras en övning som innebär att du gradvis ”skalar av” såväl framtidstankar som tidstankar för att istället uppleva friden i nuet.

Hypnos 3:
HYPNOS FÖR HÄLSA OCH HEALING (60 min).
En audio som bland annat innehåller en utrensningsövning för att ge dig själv möjlighet att optimalisera hälsan, oavsett dess aktuella status just nu.
Självfallet är ett sådant här program enbart avsett som ett komplement för annan ev. medicinsk vård eller vårdprogram som du ev. genomgår.
Du kan förstås använda materialet för att vidmakthålla en redan etablerad god grundhälsa.

Hypnos 4: - under produktion
INITIERING – Konceptionens extas. (45 min).
En audio som utgår från övertygelsen om tidigare liv som en naturlig process eller livslag. Syftet med denna audio är att revitalisera glädjen i att vara levande på det fysiska planet, dvs att ha fötts.

Hypnos 5: (c:a 45 min)
FÖRLÅTELSEPROCESSEN DE TRE RUMMEN ( 60 min.)
Samma process som används under workshopen med samma namn.
Du inbjuds att förlåta människor från ditt förflutna, vilket isåfall öppnar upp
för förbättrad hälsa och förbättrade relationer med omgivningen ö.h.t.

NYTT: - under produktion
Hypnos 6: ( c:a 45 min)
BEFRIA DIN SJÄLVKÄNSLA,
alltså ett material som innefattar metodik och affirmationer kopplade till självkänslan. Baserat på kursen med samma namn.

NYTT: - under produktion
Hypnos 7: (c:a 45 min)
ÖPPNA UPP SINNET FÖR KÄRLEK
Baserat på hypnotisören Barrie Konicovs ”utrensningsmetodik”; dvs
du inbjuds att rensa ut allt som hindrar för kärlekens naturliga ”flöde” i psyket.

GARANTI:
Skulle den tekniska hämtningen av någon anledning fallera, skickar jag bara över en ny Mp3-fil till dig, och skulle du av någon anledning finna att innehållet, trots allt, inte passar dig, får du givetvis (gratis) byta ut din fil mot en valfri annan Mp3 Hypnos-fil ur utbudet, som då sänds till dig.

Pris:
Mp3-fil 159 kr inkl. moms /st. (sänds genast till din mailadress)

NYTT:
CD: 189 KR inkl. moms/st, porto o. kuvert. (sänds med vanlig post till dig. Räkna med en något längre leveranstid för CD-beställning.)

Beställning:
1. Du skriver en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net
2. Programmet skickas till dig som MP3-fil och avlyssnas via datorn (du kan
sedan, om du själv önskar, överföra det till annat medium, ex. CD.)
2. Du balanserar summan till PlusGirokonto 609 83 52-5 (gma action).

Tekniskt:
Programmen är inspelningar överförda till MP3-ljudfiler, som sänds till din mailadress. Fler program kommer att produceras. Intalare är gma.
Du kan även få material sänt på posten som CD-skiva. Se ovan.

Tid:
Cirka 45-60 minuter per program.
Programmen är utan musik, utan innehåller hypnotisk metodik för att du skall nå in till den så kallade alfa-nivån, vilket är grundnivån för undermedvetet arbete eller processande.

Övrigt:
Förändringar som skapas på alfaplanet av en person har betydligt större genomslagskraft än förändringsförslag som enbart kommer från den medvetna nivån. Materialet används i en lugn hemmiljö, ej exempelvis när du är ute i trafiken. Du använder med materialet med omdöme. Materialet är avsett för vuxna och seriöst intresserade. Vill du ha skrivet kvitto på materialet kan det översändas till dig.


Referensuttalanden:

”Jag lyssnade på hypnos 1 igår kväll o blev jättenöjd.”
- Eva, Piteå.

”Jag har nu lyssnat på meditationshypnosen
"Kontakt med ditt Undermedvetna” i stort sett varje dag i snart 14 dagar och jag vet i tusan om det "bara" beror på det... men jag mår alldeles förträffligt!
Bättre och bättre dag för dag! …Det känns fantastiskt!”

Karin A. , Höllviken.

” Ju fler gånger jag lyssnar på HYPNOS I så känner jag att jag kommer närmare och närmare ”mig själv” – härligt.
Birgit H.


16.

TELEFON-COACHING


Priset är f.n.
360 sek inkl 25% moms för ett c:a 60-65 minuters samtal
180 SEK arbetssökande, sjukskrivna, studerande.

GARANTI:
Förutsättningen är att du genom denna telefoncoaching upplever ett värde.
Du betalar först då till PG 609 83 52-5 (gma action)
Skulle du EJ känna värde efter telefoncoachingen är den att se som gratis.
Du betalar då noll kronor. Inga frågor ställs angående balanseringen.
DET ÄR EN FÖRUTSÄTTNING FÖR DEN HÄR VERKSAMHETEN,
ATT DU KÄNNER ATT DU HAR ERHÅLLIT VÄRDE!

HUR GÅR DET TILL?
Skriv först en rad en tid som du föredrar inom den ramen och helst någon dag eller två dagar före, och om det gäller 30 el. 60 min.
Antingen ringer du eller så ringer jag till ett av dig uppgivet nummer (ej mobil).

TYSTNADSPLIKT tillämpas.

”…mycket givande.”
- Annica.
-
Jag känner mig lugnare och gladare nu. Jag känner mig fri att ta itu med det som är nu, och jag är tacksamt för det uppföljningsmail som du har skickat till mig. Nu kan jag utforska mig själv på ett annat plan. ”
- B. H.


17.
TILL SIST…

VÄNLÄNKAR:

KARIN ANDERSSON (Höllviken, Skåne)Individ-, Grupp- och Ledarutveckling)
http://x-formation.org/karin_a.html

CHRISTINA NILSSON, HARMONINA – INSPIRATÖR I CHAKRA BALANCE DANCE , MÄSSOR, HÄLSORESOR, m.m. (Skåne).
www. harmonina.se

ANNETTE OJANLATVA – RECONNECTIVE HEALING (Skåne)
http://thereconnection.com/practitioners/directory/pop.php?idx=5562
Annette är en god vän och undertecknad kan skriva under på, att hon kommer att göra en fantastisk insats, om du kontaktar henne. (Skåne).

REIKI OCH MASSAGE (Malmö) – REIKI HEALING
För dig som vill antingen få eller lära dig Reiki-Healing.
Även massage.
www.asareiki-massage.com

+++
OM PERSONLIG UTVECKLING VIDEO:

1.
BOB PROCTOR – VIDEO LETTING YOUR PARADIGM WORKING FOR YOU Del 6 ( 28 min).
/Kan ses utan att behöva ha sett de andra fem delarna./
http://www.thesgrsite.com/thesecret_lawofattraction_bobproctor_paradwork4u.htm


2.

WAYNE DYER INTERVJUAR BRUCE LIPTON Del 1.
(Om”föreställningarnas biologi”, som vi tidigare tagit upp i Nätv.brevet).
http://www.youtube.com/watch?v=ylmwoJDYGjk

3.

WAYNE DYER INTERVJUAR BRUCE LIPTON Del 2.
http://www.youtube.com/watch?v=ylmwoJDYGjk

++
GRUNDINFO FRÅN GMAACTION:

NÄTETIK?
Inga mailadresser härifrån sänds vidare i kommersiella syften. SPAM är ett giftstoff som skapar problem för miljoner människor idag. Hög etik eftersträvas härifrån i varje led. Har du fått ett Nätv.brev av misstag – sådant kan ske! – så skriv bara en rad, så tas din adress bort ur utskickslistan. . Direktkorrespondens hit ang. coaching är alltid konfidentiell, och hanteras som sådan.

AVPRENUMERERA?
Önskar du avprenumerera det GRATIS Nätverksbrevet
är det vänligaste och smidigaste du kan göra är att inte blockera sändningen (då det går åt tid till att söka utreda varför ett mail inte kommer fram)
Istället: Skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net
så tas din adress bort. Inga övriga frågor ställs. Hög etik är ambitionen härifrån. Du är välkommen att återuppta din prenumeration närsomhelst!

NÄTSÄKERHET?
Alla Nätverksbrev, eventuella attachments vid e-distanskurser och all kommunikation härifrån skickas alltid iväg kontrollerade av AVG-Antivirus och allt material med Spyware Terminator.

VIDAREBEFORDRA?
Det går bra att skickat Nätv.brevet vidare till vänner, dock är Resursbankens material internt och ej avsett för allmän publicering på nätet. Avidentifierade utvärderingar kan ibland citeras


18.

ÖVERBLICK AV KOMMANDE KURSER OCH WORKSHOPS:

LÖR. 5 – SÖ 6 DEC.
THE SECRET
MALMÖ
LÖR 12 DEC
PROVA-PÅ-HYPNOS
MALMÖ
SÖND 13 DEC
TIME-LINING-HYPNOS
MALMÖ
LÖR 19 DEC
KÄRLEK TILL KROPPEN
MALMÖ
SÖND 20 DEC
LIVET FÖRE LIVET
MALMÖ
LÖ 2 JAN SÖ 3 JAN
BORTOM POSITIVT TÄNKANDE
MALMÖ
LÖ 9 SÖN 10 JAN
BEFRIA SJÄLVKÄNSLAN
MALMÖ
LÖ 30 JAN-SÖ 31 JAN
THE SECRET
STOCKHOLM


TILL ALLRA SIST:

19.

FÄLLOR OCH FEL I SAMTAL

(Utgår pgr av rättighetsskäl på bloggen.)

Ur: Inspirerande samtal – att växa i dialog.
Av: Hans Öhman, präst och utbildare med mer än trettio års erfarenhet av fördjupade samtal i dialog.
Förlaget: Benedictum 2003.
+++


Så var det slut för denna gång!
Tack för ditt intresse och välkommen om du har frågor eller tankar.
gunnar martin aronsson

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

gma action - resursbanken
Västra Ryttmästaregatan 22S-217 52 Malmö040-15 88 980708-107 992gunnar-martin.aronsson@bredband.netwww.gmaaction.kulturservern.se http://thesecret-hemligheten-gma-gma.blogspot.com/PlusGiro 609 83 52-5Vi har F-skattsedel.

Inga kommentarer: