Sidor

måndag 23 november 2009

NÄTVERKSBREV Nr 38, 2009.

NÄTVERKSBREV Nr. 38. 2009
Fr. gma action – resursbanken.

Hej, vännen läsare!
Välkommen till oktober månad.

Skall fatta mig kort, då j. gärna vill ha ut veckobrevet så snart som möjligt, och ju mer idéer som dyker upp, desto längre tid tar det förstås innan brevet går iväg.
--
Roligt med intresset för de hypnotiska audiomeditationerna!
Tack till er som gett feedback, alltid bra att erhålla.
Tack även till er som gillade ”Bokmässohelgbonusarna”, det kan säkert bli fler saker att fira framöver, och därmed fler bonusar till läsarna.
Och Tack till ”gänget” i Sundsvall och Västerås, kurserna rör sig raskt mot manifestation, eller hur?

Och som sagt: Bor du/ni i norra (Hässleholm) eller östra Skåne (Ystad?) och vill ha en workshop (1 dag) eller kurs (2 dagars) skriv en rad kan vi säkert hitta någon lämplig dag och göra den riktigt fylld med kreativitet.

Vi passar på att lägga in en THE SECRET II – VÄLSTÅNDSMEDVETANDE 17-18 oktober i Malmö för dem som verkligen vill utforska detta spännande område. Själv har jag fördjupat mig i JOSEPH MURPHY:s texter och funnit dessa ofantligt rika; de förutsätter dock att läsaren redan från början har en andlig övertygelse om en av Högre Universell Intelligens vilket sannolikt kan vara en hög tröskel för många av oss, i synnerhet i tider av personliga motgångar, sjukdom, separationer och elände.

Frågeställningen är klassisk och brukar kallas teodicéproblemet:
Hur denna instans, Högre Universell Intelligens, eller vad vi nu vill kalla den, kan vara a. allsmäktig, och b. god samtidigt som det c. finns ondska i världen? Slutsatsen från många har blivit: Det finns ingen Högre Universell Intelligens, det är bara en konstruktion skapad av människor som känt maktlöshet inför samma obegripliga ondska och lidande.

Svarsförslagen från andligt håll har tröskats flitigt genom historiens gång, men det är nog först i modern tid som vi börjat kunna tänka oss en hypotes hur denna ”ekvation” skulle kunna gå ihop – trots allt…som vi dock ej skall fördjupa oss i här.

Men när det gäller manifestation eller skapandets förutsättningar, är Murphy mycket övertygande i sin framställning, eftersom han faktiskt bygger på vad vi kallar empiriska data, han har helt enkelt instruerat människor hur de kan agera för att få ett visst resultat, och sedan checkat av vad som hänt. Allt som oftast – hela hans bok ”Your infinite power…” är fylld av exempel på att Murphys ”recept” fungerat.

Och om vi verkligen fingranskar vad Murphy säger, är att det så att TRON, belief, faktiskt har en större betydelse än vad vi, ”moderna människor” kanske först föreställde oss.

Själv uppvuxen med föräldrar där ”tron” var vikt åt enbart politiken, d.v.s. att ”tro” på sitt parti och sin partiledare, och en far som var lärare i fysik och kemi, som bekant mycket mätbara forskningsfält, blev det just inte mycket ”tro” kvar för egen del.

Då jag själv aldrig kunnat ”tro” att något parti eller någon enskild ”partiledare” skulle kunna leda oss alla in i välstånd och lycka, men heller inte kunnat tro på den gamla kyrkliga bilden av Jesus som ”offerlammet” som skall ”sona världens synder” genom sitt agerande, var det som om fältet för aktiv ”tro” blivit minimaliserat. Vad finns kvar att ”tro” på och har det egentligen någon funktion alls?

Men det visade sig att ”tron” faktiskt hade en ”dold” sida, denna kan kopplas till The Secret och den esoteriska traditionen och det är den dolda sidan som vi kommer att väva in i den kommande
THE SECRET II – VÄLSTÅNDSMEDVETANDE, som en ytterligare fördjupning för dig som vill gå kursen! Dessutom kommer tio sidor extra affirmationer att adderas kurshäftet…

RESURSBANKEN
I RESURSBANKEN denna gång ett utdrag ur mediet TERRY EVANS självbiografi BERGET – vägen till frihet. Evans är känd som ett av medierna i TV4 serie Det okända, om hus med paranormala händelser. Så ett längre utdrag ur DEBBIE FORD:s bok KRAMA DIN SKUGGA, där hon tar upp psykologiska projektioner, något som är en central fråga när det gäller all personlig utveckling.

Utan förståelse av vad och hur vi projicerar, d.v.s. enkelt uttryckt för över vår egen inre världs ej erkända eller tillbakahållna föreställningar på andra människor, står sig varje skola i personlig utveckling slätt, och det gäller inom såväl yoga, som meditation, som traditionell psykologi och terapi, inom utbildning och näringsliv; kort och gott: Att förstå projektioner behöver vi alla göra, hellre förr än senare!

Dessutom ett utdrag ur den danska familjeterapeuten JESPER JUUL:s bok LIVET I FAMILJEN. Här tar Juul framförallt upp ordet AUTENTICITET, hur vara äkta och tillförlitlig i relationerna inom familjen (men även på jobbet, ja över huvud taget). JOE VITALE skriver om ATT FÖRLÅTA OCH ATT BE OM FÖRLÅTELSE – gällande såväl andra som mig själv. Terry Evans får sista ordet när hans LÖFTE TILL MITT ANDLIGA JAG till sist reproduceras i Nätverksbrev nr 38.

Allt gott!

J
--
gma

Tack alla för stöd, synpunkter och vänskap; tack för ditt aktiva intresse som gör verksamheten härifrån, ja, som gör den möjlig!
Min förhoppning är att du upplever att värde återvänder till dig,
antingen genom texterna häri, eller via coaching eller kurser.
Ser fram emot att möta Dig framöver… !

INNEHÅLL:


1. INTRODUKTION (Ovan)
2. THE SECRET – HEMLIGHETEN-kursen
3-4 okt. MALMÖ
3. NYTT! TRANSFORMERA DIN RÄDSLA!
10-11 okt. MALMÖ
4. NYTT! THE SECRET II – VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
17-18 okt. MALMÖ med adderat material.
5. PROVA-PÅ-HYPNOS (HYPNOS I)
Lö 7 nov. VÄSTERÅS
6. HYPNOS II – EN FÖRDJUPNINGSWORKSHOP
Sö 25 okt. STOCKHOLM Sö 8 nov. VÄSTERÅS.
7. NYTT: DIN GRÄNSLÖSA INRE KRAFTKÄLLA
Lö. 14 nov – Sö 15 nov. SUNDSVALL
8. RESURSBANKEN I ETT ASTRALT ÄVENTYR BÖRJAR
av Terry Evans.
9. RESURSBANKEN II: OM PSYKOLOGISK PROJEKTION av Debbie Ford.
10. E-DISTANSKURSEN THE SECRET I PRAKTIKEN
11. E-DISTANSKURSEN KÄRLEK TILL KROPPEN.
12. DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN – BOKPROJEKT
Nu med 150 sidors material…..
13. 2000-TALETS PSYKOLOGI:
Coaching och meningsinriktad terapi.
14. RESURSBANKEN III: OM AUTENTICITET
av Jesper Juul, familjeterapeut.
15. PRESENTKORT OKTOBER 2009.
16. NYTT: HYPNOSAUDIOPROGRAM.
17. FAQ:s om verksamheten.
18. TELEFON-COACHING
19. RESURSBANKEN IV. ATT FÖRLÅTA OCH ATT BE OM
FÖRLÅTELSE. av Joe Vitale.
20. TILL SIST: ETT LÖFTE TILL MITT ANDLIGA JAG.
av Terry Evans.


---
1.
(Introduktion; ovan)

2.

THE SECRET- HEMLIGHETEN
- den ”magiska” kursen –

Lö 3 okt 10-18 Söndag 4 okt 10-17
Norra Vallgatan 90. 1 TR. MALMÖ.


DETTA HANDLAR OM ATT KOMMA UNDERFUND MED….
VILKET DITT INNERSTA LIVSSYFTE OCH DINA MÅL ÄR
Det kan kanske röra sig om…..

Att lämna gamla destruktiva tankemönster i ditt förflutna och istället anamma den ENERGI som finns tillgänglig ”bortom” vanetänkandet.

Att skapa ett VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
(= känna en ökad tillit till din förmåga att skapa eller balansera pengar, som i denna utbildning ses som en form av energi, en kraft.)

Att attrahera ditt PERFEKTA ARBETE
(= där du känner att du kommit på rätt plats/i rätt funktion).

Att FÖRBÄTTRA ALLMÄNHÄLSAN och/eller att underlätta läkande av specifika obalanser i kroppen.

Att LÖSA till synes ”omöjliga” PROBLEM i ditt liv.

Att HITTA MÄNNISKOR SOM PASSAR DIG att samarbeta med och/eller leva med.

Att FRIGÖRA dig från SKULD, GAMMAL VREDE och KÄNSLAN AV MINDREVÄRDE: DU ÄR PERFEKT SOM DU ÄR, JUST I DETTA ÖGONBLICK.

Att GE DIG SJÄLV TILLÅTELSE ATT SKAPA VAD DU ALLTID ÖNSKAT DIG FRÅN DITT HJÄRTA.

Ytterligare en fördel för dig, är att kursen förstås har ett SVENSKT/EUROPEISKT perspektiv istället för ett renodlat amerikanskt perspektiv, eftersom samhällskulturerna som bekant skiljer sig en hel del åt.

BLAND THE SECRET-RESULTATEN HAR INKOMMIT ATT DELTAGARE…
+ Träffat en önskad ny partner
+ Ordnat en önskad hyresrättsbostad i Malmö
+ Ordnat en passande bostadsrätt i önskat geografiskt område
+ Fått ett nytt jobb (blev uppringd och tillfrågad)
+ Erhållit oväntade inkomster
+ Aktiverat kreativa, konstnärliga sidor hos sig själv
(* Dessa generella resultat är vad som kan omnämnas pgr av tystnadsplikten.)

Kursröster:

"Två fullmatade dagar som jag i framtiden troligen kommer att säga vara de dagar då mitt liv ändrades i rätt riktning! "
- Lena, Malmö


”Något magiskt är helt klart i farten…Nu har jag verkligen sträckt mig efter mycket, lite läskigt men känns underbart! Du får gärna återberätta detta på din uppföljningskurs o. förhoppningsvis sporra andra att VÅGA AGERA. Känner lyckokänsla just nu. ”
- Annelie


” Tusen tack igen för en helt fantastisk helg med The Secret! Jag fick så mkt energi och hade en toppen bra dag igår, och idag blir den ännu bättre!!
-Åsa, Höllviken


”Tack för en fantastisk kurs. Jag går fortfarande på moln efter den insikt du gav mig.”
-Ywonne

Manifestationsmetoden fungerar verkligen…har fått tag på den bostadsrätt som jag hade visualiserat.” B. S.

”Jag känner I dag en förnyad lust att omfamna min inre vägledning återigen, och för detta vill jag bara säga TACK.
– Pernilla.
Jag känner mig idag som en mer lugn person – jag är fortfarande förundrad över känslan men njuter varje minut. TACK !
- Anna.

”Jag gick din secret kurs i Köping i november. Tack för en oerhört givande kurs. :O) Jag har fått tillbaka pengar antar jag då kunder kommer in till mig och vill handla utan att jag ansträngt mig, det är väl ett av sätten man kan få tillbaka pengar på ?! ” - J. G.
-
Normalpris: 1.495 kr inkl. 25% moms, kurshäfte,
E-böcker, kaffe/te, frukt och kex under kursen.
NYTT!
För sjukskrivna, arbetssökande och studerande:
690 kr! ALLA som vill skall ha möjlighet att gå den här kursen. Om du vill gå: HÄR och NU är möjligheten.
Vill du repetera kursen? Gå för 490 kr!
INKLUDERAR 50-sidigt KURSHÄFTE kaffe, frukt och kakor under kursen.samt: KLASSISKA E-BÖCKER om du vill studera The Secret på djupet, som sänds till din e-postadress efter kursen:
WALLACE WATTLES The Science of Getting Rich (1910) och
CHARLES HAANEL The Master Key System (1917). samt
NYTT! - NAPOLEON HILL Think and Grow Rich (1937)
Minst 400 sidor material!
SISTA ANMÄLNINGSDAG FREDAG 2 okt. KL 11.00!

Du anmäler dig som vanligt genom att isåfall balansera kursavgiften
till 609 83 52 – 5 (gma action).
Du får en bekräftelse att det finns plats och att du därmed är med.
I händelse av att du nödgas avboka pgr av sjukdom etc. återbetalas hela kursavgiften till dig (om du ej önskar ge platsen till någon annan intresserad) via det konto varifrån det kommit.


3.
NYTT!
TRANSFORMERA DIN RÄDSLA
(för misslyckande och för framgång)
Datum: Lördag 10 okt, Söndag 11 okt.
Tid: kl 10-17 lördag, 10-16 söndag.
Plats:Norra Vallgatan 90, MALMÖ.

Ny pilotkurs:
Här har du chansen att verkligen gå på djupet och utforska den irrationella rädslan för "misslyckande" och "framgång" samt erhålla minst 25 olika metoder för att övervinna denna rädsla.

Ur innehållet:
+ Kraften i ditt trossystem.
+ Hur bryta igenom självsaboterande tankemönster
+ Rädsla för att förlora vad jag har
+ Rädsla för att inte få vad jag tror att jag behöver
+ Rädsla för att vara annorlunda (och bli utstött)
+ Rädsla för att vara oälskad

+ Från rädsla till känslan av ”ett andligt äventyr”.
+ Upptäck vem Du "egentligen" är
+ Finn modet att vara den personen!
+ Besegra rädslan för misslyckande
(att misslyckas är vägen till framgång)
+ Besegra rädslan för framgång (känslan av framgång
kan skapa rädsla hos egot, men är naturligt för Själen.)

Materialet är hämtat från insikter och metodik från bl.a
Lisa Jimenez,
Sasha Xarrian,
Bob Proctor
Tony Robbins och
Neale Donald Walsch,
samtliga mycket sakkunniga om fältet andlig medvetenhet.

Vi kommer konkret att göra en lista på våra rädslor och
bearbeta dem med hjälp av olika andligt rotfästade metoder
och förhållningssätt.

Ingår: KURSHÄFTE. c:a 25 sidor. som inkluderar metoderna och som sammanfattar stoffet.

Pilotkurspris: 790 kr (fullpris 1.490 kr inkl. moms)
om du balanserar via PG 609 83 52-5 (gma action)

Senast anmälningsdag onsdag 7 okt. kl 15.00
Högst 8 deltagare.
Datum: Lördag 10 okt, Söndag 11 okt.
Plats: Norra Vallgatan 90, MALMÖ.
Anmälan: gunnar-martin.aronsson@bredband.net

4.

THE SECRET II –
VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
- Hur du skapar ett medvetande baserat på överflödstänkande -

Lö 17 okt. 10-18 Sö 18 okt 10-10 MALMÖ

Vi kommer under de två dagarna att fördjupa oss i de strategier och förhållningssätt som de presenterats av pionjärerna och ”mästarna” inom området välståndsmedvetande.
+ Wallace Wattles (vars bok The Science of Getting Rich blev startpunkten för Rhonda Byrnes)+ Napoleon Hill (som skrev klassikern Think and Grow Rich 1937)+ Bob Proctor (som idag har 40 års erfarenhet av att använda principerna bakom The Secret)
+ Tony Robbins (som idag anses av de flesta vara världens främste coach)
+ Joseph Murphy (seminarieledare och författare)
+ Dr. Robert Anthony (som skapade manifestationskursen The Secret of Deliberate Creation)

VÄLSTÅNDSMEDVETANDE är dock en PRAKTISK KURS, helt fokuserad på de ämnesområden inom den större ramen som DU SJÄLV önskar ta upp.
För att gå kursen behöver du inte ha gått gma:s kurs The Secret – Hemligheten.
Däremot behöver du ha sett filmen The Secret eller läst boken med samma namn.
Vi kommer att gå igenom ämnen som:


FATTIGDOMSMEDVETANDE OCH
VÄLSTÅNDSMEDVETANDE – VAD ÄR DET?

TA REDA PÅ DIN ”EKONOMISKA BLÅKOPIA”
OCH HUR DU KAN FÖRÄNDRA DEN
(baserat på andliga/psykologiska principer från Wattles, Hill, Robbins, Murphy, Proctor och Eker.)

HUR DIN FAMILJ PÅVERKAT DITT UNDERMEDVETNA TÄNKANDE OCH HANDLANDE KRING PENGAR.

STÅR DIN ÖNSKAN I PROPORTION TILL DEN SERVICE ELLER KREATIVITET DU GER UT?
PRINCIPEN OM ÖMSESIDIGHET

LÄNGTAN, TRO, FÖRVÄNTAN
PRINCIPERNA FÖR MANIFESTATION

WATTLES OCH NATURENS PRINCIP FÖR
STÄNDIG EXPANSION

VÄLSTÅNDSOMRÅDEN:
+ EKONOMISKT VÄLSTÅND
+ FYSISKT VÄLSTÅND
+ RELATIONSMÄSSIGT VÄLSTÅND
+ INTELLEKTUELLT VÄLSTÅND
+ ANDLIGT VÄLSTÅND

UTRYMME FINNS FÖR VARJE DELTAGARE ATT TA TAG I SINA PROBLEMTEMAN OCH HITTA MÖJLIGA NYCKLAR.


Om the Secret II-kursen:

"Jättestort TACK TACK TACK för en fantastisk helgkurs den 24 o 25 nov i The Secret II. Jag tyckte att the Secret I var fantastisk och mkt givande men The Secret II var helt enkelt en otrolig upplevelse och med Dig Gunnar som coach; det är svårt att beskriva det måste man uppleva för att förstå hur bra det var och hur mkt det gav."- G.T., Vellinge, Skåne.

”Jag är så nöjd med kursen Secret II Under denna kurs fick jag klart och tydligt belyst roten till mitt ekonomiska mönster som hade haft en bra grogrund och ett fullt utvecklat system i min kropp, inte undra på att alla mina ansträngningar har känts hopplösa när jag haft ett så starkt mönster angående välstånd på alla plan, nu är tanke, känsla och handling på väg att synkroniseras, det blev synliga bevis ganska omgående och det är bara början på processen, just nu känns det som jag har ett dominospel i min kropp. Det blir spännande, nu är allt möjligt.
Stort Tack.
-H.Sjögren. Hbg.

”Vill meddela att jag – på det mest märkliga sätt – fått plats på det kurhotell jag ville komma till, i den lägenhet jag ville ha. Trallalala.”
-Eva A. Malmö.

Tid: Lö. 17 okt – Söndag 18 okt.
Plats: Norra Vallgatan 90, III, MALMÖ.
Tystnadsplikt används för att optimera din trygghet.
Pris: 1.490 SEK inkl 25% moms.
Inkluderar:
Kaffe/te, kakor, juice o. frukt.
48-sidigt KURSHÄFTE (sänds till din e-postadress)
Samt. E-boken YOU WERE BORN RICH av Bob Proctor! (över 200 sidor)

EARLY BIRDRABATT:
Balansera senast fredag. 9 okt och du går för 1.290 kr!
Balansera senast fredag 2 okt och du går för 990 kr!
Du anmäler dig direkt till gunnar-martin.aronsson@bredband.net och balanserar via PG 609 83 52-5

EXTRA-BONUS till just den här THE SECRET II-KURSEN:
20 sidor extra med översatt och bearbetat material från bl.a.
JOSEPH MURPHY, en av förgrundsgestalterna för modernt andligt orienterad affirmationsarbete. Murphy influerade exempelvis Anna-Stina Vrethammar i samband med att hon skrev sin klassiska bok TÄNK DIG ETT BÄTTRE LIV (som numera sålts i 30.000 ex.!)
Mer om boken finns här:
http://www.creability.se/text1_2.html


5.
Prova-på-Hypnos
Lördag 7 november VÄSTERÅS
Plats: Studieförbundet Vuxenskolan. Kyrkogatan 3. Västerås.
I samverkan med SV. 9.30-17.00.

Är du intresserad av hypnos och trance?
Hypnos är ”expressvägen till ditt undermedvetna”
där alla viktiga beslut har sin källa.
Hypnos innebär en ökad inre medvetenhet och kontroll.
Hypnos är en metod för att lära känna sig själv bättre.

Här har du en möjlighet att pröva på hypnos under en dag med fokus på hälsa och ökad inre harmoni!
Du kommer under dagen att få uppleva dels en djupare och dels en mindre djup form av hypnos, båda baserade på den indirekta,
hypnosform som förgrundsgestalten Milton Erickson praktiserade.
Dessutom får du en kortare presentation av hypnosens teori och historik.

Deltagaravgift: 790 kr inkl. 25% moms.
Om du vill gå BÅDE LÖRDAG (Introduktion) och SÖNDAG
(Fördjupning- se nedan) går du för inte för 2 x 790 kr = 1.580 kr utan för 1.300 kr!)

JUST NU-EARLY-BIRD-pris Om du vill gå båda dagarna:
1.090 kr inkl. moms om du balanserar till PG 609 83 52-5!

OBS Totalt 11 platser varav 9 stycken redan är bokade den 17 sept.!


En kursröst om ”Hypnos och Det Undermedvetna”:
”Tack för en helt fantastisk hypnoskurs.”
- Karin S. Stockholm

6.

HYPNOS II
– en fördjupningsworkshop i
hypnotisk tidslinjemetodik (Time Lining)
LÖRDAG 24 OKTOBER STOCKHOLM
SÖNDAG 8 NOVEMBER VÄSTERÅS

För att gå den här workshopen behöver du antingen ha gått PROVA-PÅ-HYPNOS eller praktiserat guidade meditationer och/eller hypnos och trance i andra sammanhang.

Vi kommer här bland annat att gå igenom…

+ HUR SKAPA EN MENTAL (inre) ”MASTER-MIND-grupp”, som hjälper dig att lösa problem.
+ TIDSFÖRSKJUTNING – hur ”förkorta” svåra minnen och ”förlänga” glada minnen.
+ LOGISKA NIVÅER OCH MILTON-MODELLEN:
Hur använda hypnos-inducerande ord (d.v.s. ord som underlättar hypnotiskt tillstånd). (Milton Ericson)
+ ÖVNING I TIME-LINING:
a. Vi går tillbaka och bearbetar ett specifikt minne på trancenivån.
b. Vi placera våra mål längs vår tidslinje och ”programmerar in” dem genom att "flyga" över tidslinjen, och släppa ned våra mål och ser dem bli verklighet i vårt inre. (Tad James.*)

Villkor: Du är seriöst intresserad av hypnos och/eller hypnoterapi och har upplevt goda resultat vid guidade meditationer/visualiseringar, hypnosband, trancearbeten, etc.

Bakgrund:

Tad James är en person som vidareutvecklat Milton Ericksons
arbete på så vis, att han "upptäckte" (Tad var förstås inte den förste att upptäcka det, men han är måhända den förste som systematiserade detta och inkorporerade det i avdelningen för hypnotiska hjälpredskap) att vårt sinne tenderar att kategorisera tid i spatiala, rumsmässiga relationer.
Subjektivt har vi alltså olika "tidslinjer".
Vi kommer här att introduktionsmässigt via hypnos skapa referenslinjer mot dels framtiden, dels det förflutna.

Genom att arbeta med Tidslinjen "synkroniserar" vi oss med vårt Undermedvetnas sätt att fungera, och underlättar därför betydligt varje form av målsättningsarbete eller projektverksamhet.


STOCKHOLM
Plats:
Prel. Studieförbundet NBV Sthlms Län, Bergsunds strand 43. Sthlm.
790 kr inkl. moms. I samverkan med NBV 9.30-17.00
24 okt.

VÄSTERÅS
Plats:
Studieförbundet Vuxenskolan. Kyrkogatan 3. Västerås.
I samverkan med SV. 9.30-17.00
790 kr inkl. moms

Inkluderar: 14 sidigt KURSHÄFTE om TIME LINING!

OBS Totalt 11 platser varav 7 stycken redan är bokade den 10 sept.! i Västerås.
Totalt 11 platser finns i Stockholm i skrivande stund, 17 september.

7.

DIN GRÄNSLÖSA INRE KRAFTKÄLLA
BASERAD PÅ ANTONY ROBBINS TVÅ BÄSTSÄLJANDE BÖCKER DIN GRÄNSLÖSA STYRKA OCH VÄCK JÄTTEN INOM DIG.
Lördag 14 november 10-18 c:a
Söndag 15 november 10-17 c:a
CENTRALT SUNDSVALL.

Lokala kontaktpersoner:
Ann-Christin Lindström
Ann-Christin.lindstrom1@lvn.se
Helena Westerlund
Helena.westerlund@skola.sundsvall.se
Ann-Christine Sandström
annki82@hotmail.com

Robbins är känd som ”peak performance coach” och en av de mest inflytelserika personligheterna i USA inom ämnet förändringspsykologi. Han har varit verksam med att hjälpa alla från OS-lag till affärsmän till människor med trauman under mer än 30 år.
Här har Robbins samlat ihop en formidabel ”verktygslåda” med mentala verktyg, baserad på Neuro-Lingvistisk Programmering, den forskning som inleddes under 1970-talet av språkforskaren John Grinder och matematikern och dataprogrammeraren Richard Bandler.
Genom att förstå HUR jag kan förändra mitt sinnestillstånd och mitt beteende rent psykologiskt genom NLP, ”sinnets kärn-fysik”,kan du underlätta ett önskade förändringsarbete, göra det kvickare, mer lustfullt och rentav spännande!
Vårt fokus för detta helgseminarium är…
HUR UTVECKLA DINA LIVSMÅL – NU!
Kom fram till vad du verkligen önskar skapa – och finn kraften att vidmakthålla målet oavsett inre och yttre motstånd.

OBS: Endast 5 platser kvar i skrivande stund 1 okt.
Ur kursinnehållet…

Fysisk dimension:
+ Hur du kan använda din kropp för att ändra sinnestillstånd på ett ögonblick.
+ Hur din kropp ”talar” till dig i varje ögonblick om vad den
behöver.
+ Kroppens behov, med fokus på en bortglömd faktor: andningen.

Mental dimension
+ Kraften i att fatta ett hängivet beslut – amplifiering
+ Övertygelsens kraft – verklighetsfilter
+ Hur använda imaginationsförmågan (att skapa inre bilder)
+ Hur du bryter begränsande tankemönster.
+ Hur förändring av ett beteende sker.
+ Hur du kan aktivera kraften i ditt undermedvetna.
+ Målprogrammering – vi arbetar med våra passionerade livsmål.
+ ”Swisch”-metoden för att omprogrammera enklare beteenden.


Känslomässig dimension
+ Hur du kan använda känslor som handlingssignaler
+ Hur omvandla ”negativa” känslor.
+ Hur du kan förändra ditt sinnestillstånd genom ”ankring”.
+ Kommunikation genom ömsesidig inriktning på behoven
hos medparten; vinn-vinn-inriktning.

Relationer
+ Hur kärlek börjar med att acceptera sig själv, förlåta sig själv –
och att välja på basis av detta sinnestillstånd.
+ Hur börja ”tala från hjärtat”
+ Hur förlåtelse och att släppa taget om andra öppnar upp alla låsta
relationer.
Kursen är praktiskt inriktad och innehåller en mängd övningar (alla förstås fullständigt frivilliga; gör vad som känns rätt för dig!)
Pris: 1.490 kr inkl. 25% moms.


INKLUDERAR:
+ 50-sidigt KURSHÄFTE (som sänds till dig före kursen via mail.)
Tystnadsplikt används för att optimera din trygghet, då vi arbetar med vårt eget liv som ”arbetsmaterial” i personlig utveckling.
Anmälan nu:
Skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net
Balansera till PG 609 83 52-5.
Du får en prel. bekräftelse och när balansering skett även en definitiv bekräftelse Önskar du skrivet kvitto, kan detta ges i samband med kurs. Vid ev. avbokning hela summan åter eller byte till annan likvärdig kurs.
Kurshäfte översänds till dig några dagar före kursen.


Tidigare utvärdering gällande de kurser som denna nya bygger på:

”Tack! För en gränslöst bra kurs, som sannerligen såg till att den slumrande Jätten inom mig vaknade till liv. --- Kursen borde vara en angelägenhet för alla som är intresserade av att växa och utveckla sig själv som människa.”
-Bosse Ståhlberg

Fler röster från tidigare NLP-baserade gma-kurser:
”En verklig kick!”
”Fullständigt lysande.”
”Har gett mig ovärderliga redskap.”
”Tack för en stark kurs.”
”Keep it up!”


Hjärtligt välkommen till kursen


8.
RESURSBANKEN I:
Ett astralt äventyr börjar
Ur: Berget – vägen till frihet av Terry Evans.

Terry Evans är medium, flitigt anlitad av svensk TV 4 i program om platser med paranormala händelser. Där kontaktar han och söker hjälpa avlidna som är kvar i den psykiska sfär som ligger närmast den fysiska sfären.

/UTGÅR av rättighesskäl på bloggen./–

av Terry Evans.
ur: Berget – vägen till frihet.
Creative Experiences Terry Evans AB. 2004.
Urval och förkortning av gma.

Vill du veta mer?
http://www.creativexperiences.com/



9.

RESURSBANKEN II :
Om psykologisk projektion
Ur Debbie Fords ”Krama din skugga”

Debbie Ford är verksam som seminarieledare och författare. Hon är verksam vid Deepak Chopras Center for Wellbeing i La Jolla, Kalifornien.
--
/UTGÅR av rättighettskäl på bloggen./

av Debbie Ford.
Ur: Krama din skugga. Erkänn dina mörka sidor och försonas med dem. (The Dark Side of the Light Chasers)
Övers. Anita Sandberg. ICA Bokförlag 2002.

Vill du veta mer?
http://www.debbieford.com/

Intervju med Debbie Ford: (engelska)
http://januarymagazine.com/profiles/debbieford.html



10.

E-POSTAD DISTANSKURS I…
”THE SECRET-HEMLIGHETEN
-I PRAKTIKEN”

FÖR DIG SOM HAR DET PRAKTISKT KNEPIGT ATT KOMMA TILL EN IRL-KURS KAN DETTA VARA ETT ALTERNATIV.
Med detta fylliga material kan du via egenstudier fördjupa dig i ämnesområdet i lugn och ro hemma – var än du bor i Sverige!
Baserad på källorna till filmen och boken The Secret.

NU: Över 450 A4-sidors material! INKLUDERAR
+ ARTIKEL OM BAKGRUNDEN TILL THE SECRET ( 18 sidor)
+ ARTIKEL OM WALLACE WATTLES (av gma)
+ KURSHÄFTET FÖR THE SECRET (50 sidor). MED UPPGIFTER.
+ KURSHÄFTET “SÅ MOTIVERAR DU DIG” MED UPPGIFTER.
+ MINI-KURS I VÄLSTÅNDSMEDVETANDE (förberedande).
+ Översatta och kommenterade passager av Wattles och Haanel.
+ Inkluderar KORRESPONDENSMÖJLIGHETER
under de 4 veckor kursen varar!

Med följande bonusar:
+ WALLACE WATTLES e-bok The Science of Getting Rich – grunden!
(80 sidor)
+ CHARLES HAANELS e-bok The Master Key System Från 1917.
+ NYTT: THINK AND GROW RICH. E-bok. Av Napoleon Hill.

Under c:a 4 veckor får du kursmaterial om THE SECRET-HEMLIGHETEN I PRAKTIKEN till din uppgivna e-postadress och du är under kursen välkommen att korrespondera under hela perioden med kursledaren om ditt möte med materialet.
Sänds som viruskontrollerade WORD-attachment och pdf-filer och skrivs ut av din skrivarfunktion eller läses på skärmen.
Korrespondens som inskriven text.

Pris: 660 SEK inkl. 25% moms via PG 609 83 52-5 (gma action)
Alternativ två: 360 SEK inkl. 25% samtligt material
UTAN KORRESPONDENS.Anmälan: Gunnar-martin.aronsson@bredband.net



11.

E-POSTAD DISTANSKURS I…
KÄRLEK TILL KROPPEN

NEJ - Vad vi behöver är inte fler ”bantningskurer” eller ”dietprogram”!
VAD VI BEHÖVER ÄR ATT
ACCEPTERA VÅR KROPP,
UPPMÄRKSAMMA DESS BEHOV,
VÅRDA DEN OCH ÄLSKA DEN!
Yngre eller äldre kropp har ingen som helst betydelse - kärlek är alltid nyckeln.

+ HUR FÖRÄNDRA DIN INRE MÅLBILD SÅ ATT DU
FRIGÖR DIG FRÅN ”ATTACK”-TANKAR.
+ HUR DU KAN FÖRBÄTTRA RELATIONEN
MELLAN DIG SJÄLV (DIN SJÄL) OCH DIN FYSISKA KROPP.
+ HUR DU DAGLIGEN KAN GE DIN KROPP EXTRA
LIVSENERGI
+ FÖRLÅT DIN KROPP OCH MÅ BÄTTRE!
+ VISUALISERINGSÖVNINGAR
+ INKLUDERAR: METODIK FÖR ATT BEHANDLA MAT-
ADDIKTIONER (BEROENDEMÖNSTER)


7 delar, cirka 70 A4-sidor. Varje del sänds ut med någon tids mellanrum, för att du skall kunna fördjupa dig i varje del.
Innehåller konkreta skrivuppgifter och mentala-andliga övningar.
5 delar har redan kommit ut!

Tekniskt: Levereras som AVG-kontrollerat attachment.
Du skriver ut kursen direkt på din printer hemmavid.
Pris: 220 kr inkl. moms.
(Papperskvitto kan sändas, om så behövs.)
Pris utan korrespondensmöjlighet: 160 kr inkl. moms.
Frågor om kursen? Skriv eller ring hit, du är välkommen!

HUR DU BESTÄLLER:
Du skriver en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net,
balanserar via PG 609 83 52-5, och kursen börjar genast sändas till dig!

”Hittills har jag gått igenom del 1 och 2.
Det är spännande!”
- Annika



12.
Pilotprojekt: E-boken
DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN
– Nyckeln till förståelse av ditt liv -

Om du är intresserad av att ta del av gma:s nya bok DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN under dess uppbyggnadsfas, är du hjärtligt välkommen att erhålla boken genom ett abonnemang på kapitlen, som skickas cirka var tionde dag till den e-postadress du uppgivit.

Priset är f.n. 220 kr inkl. moms och balanseras enkelt genom
PlusGirokonto 609 83 52-5.
Vill du abonnera skriver du bara en rad till
gunnar-martin.aronsson@bredband.net
(Kommer du in senare sänds de tidigare skrivna kapitlen i en ”bunt” till dig.)


DEN ANDLIGA PSYKOLOGIN
behandlar på djupet de ämnen som är centrala i Nätverksbrevet, men har som utgångspunkt gma:s egen andliga plattform, somligt som inte ens tagits upp i Nätverksbrevet pgr av att framställningen behöver anknytas så att säga på båda sidor i en kontinuitet; till en större helhet. Denna helhet finns nu genom boken.

I DEN ANDLIGA PSYKOLOGIN
har du även möjligheter att göra STUDIEUPPGIFTER, så att du själv kan känna dig MER ENGAGERAD i texten, än om det bara vore en fortlöpande framställning!

NU… Över 150 A4-sidor!
KAPITEL 12 är under produktion…

Några röster om materialet:

” Boken är fantastisk! Det känns skönt att tänka på livet som ett äventyr…”

- Birgit H.

”Jag får verkligen gå in i djupet av
mig själv och hitta svaren på frågorna som finns i materialet.
Det är lärorikt!”
- Jennifer

13.
LIVSMENINGSINRIKTAD
COACHING OCH TERAPI
- baserad på 2000-talets andligt fokuserade psykologi.


PRIS: 600 SEK inkl. 25% moms för c:a 2,5 - 3 timmar
Arbetssökande, stud, sjukskr: 500 SEK inkl. 25% moms.


NYHET: INKLUDERAR NU OCKSÅ, OM DU SÅ ÖNSKAR, ETT UPPFÖLJNINGSMAIL som tar upp något centralt i samband med mötet.
Detta för att söka ADDERA COACHINGVÄRDE till dig!
(meddela isåfall detta i samband med coaching.)

TYSTNADSPLIKT praktiseras.
Balansering till Plusgirokonto antingen före eller efter coachingmötet föredrages, då administationen underlättas. Verksamheten är icke-medicinsk och komplementär till vanlig sjukvård, ej en ersättning för sådan vård. Avbokning senast 12 timmar före möte, då planering också är ett arbete.Möjlighet till hypnosterapi är möjligt, om du så själv önskar. Par har möjlighet att få för samma pris som för en person.

REFERENSER:
”Det finns en spetsmetodik hos Gunnar och det är NLP. Men vad jag tänker på när jag skriver spetsmetodik är en metodik som utövas med precision, pricksäkerhet, koncentration och lyhördhet. Inte nog med det. Man får full respekt av Gunnar, med en stor dos humor och allvar…. Han är helt enkelt sanslöst duktig på att kommunicera med tankar och känslor hos mig själv som jag tidigare endast tyckt stått i vägen för min lycka. Hur bär han sig åt?”
Agneta, Malmö.

”För ett knappt år sedan kom jag med hjälp av dig fram till en strategi för mitt avhandlingsskrivande m.m.…. Det fungerade! Avhandlingen ärklar (liksom de andra stora projekten som vi talade om).
Tack för att du inspirerade mig att ta djärva beslut.”
M. S.

”Måste säga att du verkligen är briljant som coach och otroligt duktig på att hitta trådar att dra i. Jag känner efter vår session att det har skett ett skifte i mig. Ett litet, men ettrigt, skifte som jag inte kan frånse eller vifta bort.”
Kristina, Malmö

”…Och ett ännu STÖRRE TACK för hjälpen med att bota Gry´s fobi. Det gjorde du verkligen och hon är jättelycklig över det!.”
Karin A.

”Som alltid efter en session hos dig är jag steget närmre helheten hos mig. Känslan i dagsläge är att pusselbitarna är på plats som en bas och från det får jag bygga på höjden och brädden. Jag fick också en skön känsla med mig av att vara mer än vanligt öppen för nya vägar och relationer och kan se på det gamla från ett annat perspektiv.
Kajsa.

”Coaching har jag testat tidigare, men detta var helt annat än jag varit med om. Gunnar Martin lotsade mig fram att se förträngda mönster som lett mig dit jag var idag. Jag blev fullt medveten om hur mitt liv levdes idag. Nu känns det mycket spännande att stå inför arbetet att ta tag i detta. Tack vare de insikter Gunnar Martin gett mig i coachingen och den feedback som följde i samtalet känner jag mig rustad att steg för steg göra de nödvändiga förändringar som mitt inre viskar till mig att jag måste göra. ”Iréne, Stockholm

”…det var en helt underbar coaching.. jag är fortfarande kvar i den rusiga, ljuvliga känslan och insikten av att ha blivit på det klara, ja till stor del i alla fall :-) , med min livsuppgift i detta livet. Allt faller på plats på ett fantastiskt sätt!
- Ylva.
-
"Ville bara skriva och tacka för timmarna som jag hade med dig inför körslaget! Jag har klarat av det helt utan några känslor av panik eller rädsla och det har varit helt underbart."
- S.N.

”Coachingen var superbra, och jag fick en del nya infallsvinklar…”
-Sofia.

Jag vill bara säga att jag verkligen tror på NLP som konkreta verktyg i beteendeterapeutiskt syfte. Det finns ju olika skolor i hur att må bra ända in i mitten men man kan fastna i den "imagen" att söka hela livet. Jag gick till Gunnar Martin Aronsson i Malmö, ett tre timmars pass och det var en ordentlig uppvaknare och ett redigt verktyg som jag fick och som jag har med mig i det jag gör. Jag är väldigt medveten om mycket men att få det så svart på vitt framför mig om orsaker och hur man kan förhålla sig till detta var toppen!
- W.

” Jag har deltagit i många av Dina kurser de senaste åren och jag måste säga att de alla genomgående håller en mycket hög klass. De har också hjälpt mig att få insikter om mig själv - både positiva samt negativa! Jag har också genom Dig erhållit de rätta verktygen att kunna arbeta vidare på egen hand efter avslutad kurs. Tack för Din generositet och ditt engagemang.
Ser med spänning framemot Dina nya kurser. "

- B. Ekman, Malmö


(Stort tack för möjligheten att citera, vänner!)
/gma


TID: C:a 2,5 - 3 timmar per möte.
10.00-12.30 (13.00) fm
13.00-15.30 (16.00) em
17.30-20.00 (20.30) kväll – möjligt vis vissa tillfällen.
BOKNING: gunnar-martin.aronsson@bredband.net
Du får ett mail med DEFINITIV-BOKNING av tid
(detta för att undvika ev. missförstånd vid mobiltelefonkontakt, etc.
Om du önskar kontakt samma dag med gma, ring:
0708-107 992. (Om ej svar, tala in ett meddelande, så ringer j. upp.)

HEM- &KONTORSBESÖK
är möjliga vad gäller Malmö-regionen.
Vad gäller Lund-Hbg tillkommer reseutgifterna.
TID: C:a 2,5 - 3 timmar per möte.
10.00-12.30 (13.00) fm
13.00-15.30 (16.00) em
17.30-20.00 (20.30) kväll – möjligt vis vissa tillfällen.
BOKNING: gunnar-martin.aronsson@bredband.net
Du får ett mail med DEFINITIV-BOKNING av tid
(detta för att undvika ev. missförstånd vid mobiltelefonkontakt, etc.
Om du önskar kontakt samma dag med gma, ring:
0708-107 992. (Om ej svar, tala in ett meddelande, så ringer j. upp.)

14.
RESURSBANKEN III:
Autenticitet
Av Jesper Juul - familjeterapeut

/UTGÅR v rättighetsskäl på blogen./--

av: Jesper Juul
ur: Livet i familjen – om det viktiga samspelet.
Övers. Gun Zetterström. Albert Bonniers Förlag 2005.
Urval och viss förkortning av gma.

Jesper Juul, född 1948, är dansk familjeterapeut. Hans bok ”Ditt kompetenta barn” är översatt till 13 språk.
Vill du veta mer?
http://www.jesperjuul.com/


15.

PRESENTKORT&RABATTKORT
INOM 31 OKTOBER 2009:
Ge dig själv en present (eller någon som du vet säkert är intresserad av ämnesfältet!
OBS Kurserna och texterna är INTE avsedd för ”alla”, utan varje person som anmäler sitt intresse behöver känna en spontan dragning till materialet.
FÖR DIG SOM VILL FÖRDJUPA DIG I ÄMNESOMRÅDET FINNS HÄR EN PAKETLÖSNING

PRESENTKORT 1100
När du köper ett presentkort på 1.100 kr ingår följande…
material på över 500 sidor samt 1 st kursplats och 1 st coaching!

1.
En plats på tvådagarskurs framöver (v. 1.490 kr)
eller en workshop på en dag (v. c.a 750 kr)

2.
E-boken Den Hemliga Psykologin, hittills 11 kapitel och 150 sidor och med fördjupande läsning inom ditt intressefält. (v. 220 kr)

3A.
En coachingsession i Malmö (v.600 kr)
3B.
Alt. för dig som bor längre bort:1 timmes telecoaching (v. 360 kr)

4. ´
E-distanskursen Kärlek till kroppen ( v. 160 kr).

5.
NYTT! Hypnotisk Audiomeditation! Välj en av 1-5 i listan (v.150 kr)
DETTA INNEBÄR ATT DU SPARAR MINST 1000 kr!

INTE NOG MED DET: HÄR KOMMER….

EXTRA-BONUSAR:

6.
E-boken The Science of Getting Rich* av Wallace Wattles ( c:a 80 sid.)

7.
E-boken The Master Key System*, klassikern av Charles Haanel. (176 sid.)

8.
Introduktionsartikel om The Secret (18 A 4 sidor).

9.
Artikel om Wallace Wattles, pionjären av gma.

10.
Born Rich*. E-bok av Bob Proctor (eng. 247 sid.)

11.
NYTT: E-bok: Think and Grow Rich. Av Napoleon Hill.

12.
NYTT: E-bok av Joe Vitale! (165 sid.)

Hur känns detta?
Låter det bra?
Ännu bättre blir det:
Presentkort är också ett sätt att aktivt stödja den internationellt verksamma ideella organisationen
LÄKARE UTAN GRÄNSER -
då 10% av din avgift öronmärks för detta ändamål och skickas vidare dit!
J

HUR DET GÅR TILL ATT BESTÄLLA…
Du beställer isåfall antingen PRESENTKORT 1100 genom att…

1.
Skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net
och får GENAST en bekräftelse och det första mailmaterialet till den mailadress du själv önskar.

2.
Sätta in summan på Plusgirokonto 609 83 52-5 (gma action).
Och får en bekräftelse per mail även angående det.
Skriv ditt namn och att det gäller PRESENTKORT 1100.

· PS 1 Leg. not: Ang. Bonusböckerna är dessa fria e-böcker på grund av ålder, eller vbf som en gratis del av författarens marknadsföringskampanj: vi respekterar copyright.
· PS två: Du som redan har tidigare Presentkort: Är det något som du ännu ej fått översänt? Skriv en rad så ordnar vi det!



16. NYTT!

HYPNOTISKA AUDIOMEDITATIONER

Aktuella program:

Hypnos 1:
FÖRDJUPA KONTAKTEN MED DITT UNDERMEDVETNAS KÄLLA (48 min)
syftar till att du lättare skall kunna förnimma den källa som finns inne i dig och mig, oss alla, där vi har upprinnelsen till exempelvis kreativitet, lösningar på problem, mod, styrka, lugn och kärlek.

Hypnos 2:
FRIDEN I ATT VARA I NUET
(c:a 40 min)
Att uppleva och vara i nuet är många meditationsteknikerns syfte. Här presenteras en övning som innebär att du gradvis ”skalar av” såväl framtidstankar som tidstankar för att istället uppleva friden i nuet.


Hypnos 3:
HYPNOS FÖR HÄLSA OCH HEALING (60 min).
En audio som bland annat innehåller en utrensningsövning för att ge dig själv möjlighet att optimalisera hälsan, oavsett dess aktuella status just nu.
Självfallet är ett sådant här program enbart avsett som ett komplement för annan ev. medicinsk vård eller vårdprogram som du ev. genomgår.
Du kan förstås använda materialet för att vidmakthålla en redan etablerad god grundhälsa.

Hypnos 4:
INITIERING – Konceptionens extas. (45 min).
En audio som utgår från övertygelsen om tidigare liv som en naturlig process eller livslag. Syftet med denna audio är att revitalisera glädjen i att vara levande på det fysiska planet, dvs att ha fötts.

Hypnos 5:
FÖRLÅTELSEPROCESSEN DE TRE RUMMEN ( c:a 40 min.)
Samma process som används under workshopen med samma namn.
Du inbjuds att förlåta människor från ditt förflutna, vilket isåfall öppnar upp
för förbättrad hälsa och förbättrade relationer med omgivningen ö.h.t.


Introduktionspris:
150 kr inkl. moms /st.

Beställning:
1. Du skriver en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net
2. Programmet skickas till dig som MP3-fil och avlyssnas via datorn (du kan
sedan, om du själv önskar, överföra det till annat medium, ex. CD.)
2. Du balanserar summan till PlusGirokonto 609 83 52-5 (gma action).

Tekniskt:
Programmen är inspelningar överförda till MP3-ljudfiler, som sänds till din mailadress. Fler program kommer att produceras. Intalare är gma.

Tid:
Cirka 45-60 minuter per program.
Programmen är utan musik, utan innehåller hypnotisk metodik för att du skall nå in till den så kallade alfa-nivån, vilket är grundnivån för undermedvetet arbete eller processande.

Övrigt:
Förändringar som skapas på alfaplanet av en person har betydligt större genomslagskraft än förändringsförslag som enbart kommer från den medvetna nivån. Materialet används i en lugn hemmiljö, ej exempelvis när du är ute i trafiken. Vill du ha skrivet kvitto på materialet kan det översändas till dig.


Referensuttalanden:

”Jag lyssnade på hypnos 1 igår kväll o blev jättenöjd.”
- Eva, Piteå.

”Jag har nu lyssnat på meditationshypnosen
"Kontakt med ditt Undermedvetna" i stort sett varje dag i snart 14 dagar och jag vet i tusan om det "bara" beror på det... men jag mår alldeles förträffligt!
Bättre och bättre dag för dag! …Det känns fantastiskt!”
Karin A. , Höllviken.

”Jag har beställt och fått HYPNOS 1 och är mycket nöjd – det fungerar bra – spännande”
Birgit H.

PS Är det någon som beställt men ännu inte fått?
Skriv en rad isåfall, så skickas hypnosaudiomeditationen till dig.


17.
FAQ om verksamheten:

KAN NÄTVERKSBREVET SÄNDAS VIDARE TILL ANDRA?
Jadå, det går bra att sprida till vänkretsen!
Dock är materialet fortfarande icke-offentligt, på grund av textmässiga rättighetsfrågor, d.v.s. Nätverksbrevet är avsett för ”internt bruk” eller en sluten krets.

AVPRENUMERERA?
Önskar du avprenumerera, är det vänligaste och smidigaste du kan göra är att inte blockera sändningen (då det går åt tid till att söka utreda varför ett mail inte kommer fram) Istället: Skriv en rad till
gunnar-martin.aronsson@bredband.net
så tas din adress bort. Inga övriga frågor ställs.
Du är välkommen att återuppta din GRATIS prenumeration närsomhelst!

NÄTETIK?
Inga mailadresser härifrån sänds vidare i kommersiella syften. SPAM är ett giftstoff som skapar problem för miljoner människor idag. Hög etik eftersträvas härifrån i varje led. Har du fått ett Nätv.brev av misstag – sådant kan ske! – så skriv bara en rad, så tas din adress bort ur utskickslistan.

NÄTSÄKERHET?
Alla Nätverksbrev, eventuella attachments vid e-distanskurser och all kommunikation härifrån skickas alltid iväg kontrollerade av AVG-antivirus.

KURSTIDER?
KURSER KAN, OM SYNNERLIGA SKÄL FINNS FÖR DETTA, FLYTTAS FRAM.
Deltagare som redan anmält sig till kurs kan isåfall nyttja sin plats i den nya kursen, alternativt kompenseras för sin kursavgift eller byta till annan art av kurs. Dubbelkolla gärna tiden.
GMA SKICKAR UT EN BEKRÄFTELSE PÅ KURSEVENEMANGET SAMMA VECKA SOM KURSEN GÅR AV STAPELN. Du är alltid välkommen att ”knacka på” om du undrar över något.
Dubbelkolla gärna siffrorna, då en viss dyskalkyli råder.

HUR FUNKAR KURSPRISERNA?
Grundidén är denna: ju tidigare anmälan, desto bättre pris får du!
Det finns ett normalpris eller grundpris som gäller en vecka före kurs.
En vecka före kursevenemanget kan det som anmäler sig o. betalar få 100 kr rabatt eller mer.
Två veckor före än mer rabatt.
Osv.
Ibland sänds emellertid extra-extra-kampanj-erbjudanden ut, och ofta kan rabatter ges för sjukskrivna eller a-sökande: tala direkt med kursledaren om detta, isåfall.
Tanken är att envar som önskar gå en kurs, skall kunna beredas gå på kursen!


18.

TELEFON-COACHING


Priset är f.n.
360 sek inkl 25% moms för ett c:a 60 minuters samtal
260 sek inkl 25% moms för ett c:a 30 minuters samtal

GARANTI:
Förutsättningen är att du genom denna telefoncoaching upplever ett värde.
Du betalar först då till PG 609 83 52-5 (gma action)
Skulle du EJ känna värde efter telefoncoachingen är den att se som gratis.
Du betalar då noll kronor. Inga frågor ställs angående balanseringen.
DET ÄR EN FÖRUTSÄTTNING FÖR DEN HÄR VERKSAMHETEN,
ATT DU KÄNNER ATT DU HAR ERHÅLLIT VÄRDE!

HUR GÅR DET TILL?
Skriv först en rad en tid som du föredrar inom den ramen och helst någon dag eller två dagar före, och om det gäller 30 el. 60 min.
Antingen ringer du eller så ringer jag till ett av dig uppgivet nummer (ej mobil).

TYSTNADSPLIKT tillämpas.

”…mycket givande.”
- Annica.
-
Jag känner mig lugnare och gladare nu. Jag känner mig fri att ta itu med det som är nu, och jag är tacksamt för det uppföljningsmail som du har skickat till mig. Nu kan jag utforska mig själv på ett annat plan. ”
- B. H.



19.

RESURSBANKEN IV
ATT FÖRLÅTA
- OCH ATT BE OM FÖRLÅTELSE
av Joe Vitale

/UTGÅR av rättighetsskäl på bloggen./

av Joe Vitale.
Ur: The Key. John Wiley & Sons, Inc. 2008.
över. gma.

20.

TILL SIST:
ETT LÖFTE TILL MITT ANDLIGA JAG. av Terry Evans.

/UTGÅR av rättighetsskäl på bloggen.

av Terry Evans
Ur: Berget – vägen till frihet. Övers. Margareta Dahlberg.
Creative Experiences Terry Evans AB. 2004.

Vill du veta mer?
http://www.creativexperiences.com/

gma action – resursbanken
LIVSVIKTIGA KURSER
Västra Ryttmästaregatan 22S-217 52 Malmö040-15 88 98
gunnar-martin.aronsson@bredband.netwww.gmaaction.kulturservern.se
DET VAR ALLT FÖR NU!
Ljus och glädje tillönskas Dig
i den sköna oktober månad…

Inga kommentarer: