Sidor

fredag 4 september 2009

TISDAG 25 AUGUSTI 2009

NÄTVERKSBREV Nr. 32. 2009
Fr. gma action – resursbanken.


Hejsan, och hjärtligt välkommen till ett nytt Nätverksbrev!
Då undertecknad åker till Gotland strax passar jag på att skriva ett Nätverksbrev, dock något kortare.

I
Först: Stort tack för intressant respons på föregående brevs presentation av MASTER-MIND-GRUPP-strukturen!
Jättekul att det finns människor lite här och där i landet som redan på har den här typen av samverkan och som vill fördjupa sig. Tack, alla!

II
EN HELIKOPTER-VY
I övrigt märks vid kontakterna med läsekretsen effekterna av den s.k. lågkonjunkturen och dess begynnelse i den s.k. finanskrisen, globala rörelser som även analyserats av det ny-andliga grupperingarna, är ord som dock nu ersätts av uttrycket transformation communitys, för det är ju just det som det handlar om.
Att förvandla eller hjälpa till att förvandla, transformera det nuvarande samhället till vad som redan är skisserat på väg; alltså att hjälpa till att göra det konstruktiva valet, istället för det destruktiva (som också kan vara själva likgiltighetens sinnestillstånd.

Vi vet att ekonomin behöver förvandlas från en modell som inte längre fungerar, den kommer att ersättas.

Vi vet att industrierna behöver rensas från giftiga avgaser, likväl som bilarna, och att oljan är på väg att ersättas av biobränslen.

Vi vet att det parallellt med ett enormt svinn med resurser – utmärkt mat för miljoner kastas bort varje vecka bara i Sverige – samtidigt som det finns enorma behov av resurser, bland annat mat, annorstädes.

DEN FÖRSTÖRDA TOMATSKÖRDEN
Ett exempel som jag minns fortfarande var en bild och bildtext för några år sedan där lastbil efter lastbil åkte för att tömma ut färska tomater på en soptipp.
Eftersom det blivit en ”för god skörd” med överproduktion som följd, innebar det att marknadspriserna sjönk till den grad att det inte blev lönsamt för odlarna att sälja.
Alltså agerade på sådant sätt, att man avsiktligen förstörde en stor del av skörden, varvid efterfrågan ökade.

Lokalt sett finns det en logik i detta, och avsikten är ej heller att kritisera de människor, som finner inkomsterna minska till en minimigräns och därför söker att göra något åt det – det är fullt naturligt att söka efter lösningar, så att försörjningen kan tryggas.

Men – om vi går till ett mer övergripande perspektiv, ett globalt perspektiv, märker vi det ologiskt med att förstöra fullständigt utmärkt föda, som skulle kunna ge näring åt kanske tusentals människor i en vecka, (och om vi slår ihop all kastad mat i Sverige, hundratusentals människor i en vecka). /För att nu inte tala om andra i-länder./
Det är att agera destruktivt eller självdestruktivt, något som inte kan höra framtiden till.

WALLY WATTLES – TILLVÄXT ÄR EN LAGBUNDEN PROCESS
Fokus behöver ligger på konstruktiva lösningar, som hjälper flertalet människor till en värdig tillvaro; och i detta finns då själva motorn i systemet, som är det gamla ekonomiska systemet.
Vad gäller just detta, är det fortfarande Wally Wattles som påvisar de mest konstruktiva idéerna; nämligen att tillväxt som sådan är fullständigt lagbunden process, men att vi också kan hämma den processen genom att inte förstå dess ”mindre delar” eller de centrala aspekterna, som bland annat handlar om:
- Vi får in i syfte att ge ut (värdefulla upplevelser)
- Vi ger ut i syfte att få tillbaka (värdefulla upplevelser).

BALANS
Detta är själva livets ”ekonomiska andning”, vi behöver addera till helheten kontinuerligt. Återigen, om vi går till pionjären Wally Wattles, pekar han på att alltid söka att ge något, addera värde, till varje omgivning som vi kommer in i, det är respektera lagen om expansion; jag förstår då den lagen.

OBALANS
Om jag däremot tar ifrån omgivningen mer värde än jag ger ut, då är vi inne i det nuvarande, dvs gamla ekonomiska systemet med astronomiska bonusar som inte motsvarar själva värde-adderandet til – i det här faller – kunder och personal.
Detta kommer att tona av, i takt med att medvetenheten om de andliga lagarna ökar, och i takt med det egna moraliska mognandet.

MISSUPPFATTNINGAR ANGÅENDE WATTLES
Det kan vara lätt att, vid läsningen av The Secret, uppfatta filosofin som ett omfamnande av idén om lyx, flärd och ”ohämmad kapitalism”. Men detta är en missuppfattning. Visst präglas boken av den amerikanska mylla ur vilken den skapats, och även detta är naturligt. Men det är just inte tanken att ”alla ska ha 20-miljonershus vid stranden”; alla har olika ideal och behov, och somliga är helt enkelt ointresserade av objektsägande. Dalai Lama ”äger” ingenting förutom sina förmågor och talanger, han beskriver sig själv som ”en enkel munk”. Även om någon skulle påpeka, att han väl äger ditt och datt skulle svaret förmodligen bli ett milt leende från denne, väl medveten om att varje form av fasthållande av tanken på ”ägande” innebär en jordisk bindning till illusionen om att vi just kan äga något alls.

Det handlar däremot om idén om inre rikedom. Detta är välståndsmedvetande. Även den som är pank och sitter på en parkbänk men som VET vad han eller hon är på väg att skapa med kraftfull och tydlig intention som något som han eller hon upplever som ett värdefullt mål eller med ett värdefullt syfte, ÄR rik, och betydligt oftare rikare än den person som inte VET vad han eller hon håller på med, som saknar kunskap om sinnet och känslorna, om sig själv och om andras inre samt om den större andliga utvecklingsprocessen.

HERRONS - KRISTEN REFORMATOR
Wattles var alltså inte en förespråkare för vad som brukar kalla ”ohämmat kapitalism”, utan var inspirerad även en kristen reformator,
George D. Herrons (1862-1925) med en annorlunda syn på Jesus och med en vision om ett annat och bättre samhälle. Denne reformator upplevde Wattles i Chicago 1896, och förnam, att det var något omvälvande som skedde.

Wattles menar, att det är hela mänsklighetens möjlighet, att röra sig framåt-uppåt, och befria sig ur de illusioner som präglat mänskligheten under lång tid, genom att förstå de andliga lagarna, som han menade styrde samtliga processer ”bakom ridån”, så att säga. ”Från den dagen intill hans död arbetade han (Wallace) oupphörligt med att förverkliga den strålande visionen om mänskligt broderskap”, skriver Wallce dotter Florence senare. ”

SKAPAR VI HARMONI ELLER DISHARMONI FÖR HELHETEN?
Alltså: det handlar inte om summan av monetär rikedom i sig,
att vara i kontakt med ett stort penningflöde är att vara på våglängd med just ett överflödstänkande inom det området. Det handlar istället om vad vi gör med detta. Skapar vi harmoni eller disharmoni för helheten?
Det finns ett uttryck som kallas ”livets väv” – vi alla delar av denna ”livets väv”, menar man, och är det inte en bra fråga: - När jag agerar, när jag handlar, hur påverkar det ”livets väv?”

När jag är medveten om det, kan jag agera med större lugn och tillförsikt vad än jag håller på med, var jag än är, oavsett min aktuella situation.

Tillbaka till konkret här och nu:
I skiftet mellan det gamla och det nya finns ett otal utmaningar för alla människor – undertecknad inkluderad, förstås. Har även fått signaler om att människor gärna vill gå kurser i utbudet, men att man nödgas ”hålla extra hårt i plånboken” i lågkonjunkten. Så länge detta är atmosfären, skapar den förutsättningar. Och eftersom syftet härifrån är att alla som är intresserade (däremot inte ”alla”, utan de som är spontant och genuint intresserade av materialet från denna tanketradition) skall kunna beredas tillfälle att gå kurser/workshops, och därför att söka gå till mötes – i möjligaste mån, genom att ha så låge priser som möjligt är (min bokhållare säger för låga priser och vill tvärtom höja.)

ATT SKAPA SÅ FÖRMÅNLIGA VILLKOR FÖR ALLA PARTER
Lite av inspirationen kommer faktiskt från Ingvar Kamprad: genom idén att själv ”sätta samman” så mycket som möjligt, men bidra med själva stommen och instruktionerna, finns det en möjlighet att ha lägre pris än vad det ”egentligen” skulle har varit.

+ Ett sätt är just att skicka ut kurshäftena som pdf.filer (som deltagaren själv sätter ihop.
+ Ett sätt är att presentera fler E-distanskurser, där mycket självstudier kan genomföras via att ställa sig själv frågor anknutna till innehållet i en viss kurs.
+ Ett sätt är att ge lägre pris vid tidig anmälan.
+ Ett sätt är att ge lägre pris genom ”paket” som presentkortet.
+ Ett sätt är att skicka uppföljningsmaterial efter en kurs, för att därigenom öka användarvärdet för dig, för att du skall kunna känna,
att det var en för dig givande kurs/workshop/coaching.

Ja, du får säkert en uppfattning om ”det hele”.
Dock önskar finansministern som bekant få in sina penningar, l(”Kejsaren”), lokaler har sitt pris, liksom resor och boende,
så det finns också definitiva gränser för sänkningar.

Och principen är ju också, att skapa vinn-vinn-situationer; det är framtiden.
Varken ”överpriser” eller ”underpriser” är gagnande helheten, utan en BALANS…
Så vi letar efter balanspunkterna i våra liv och balansen i ekonomin.
--

Nu skall jag sluta, ty snart skall jag iväg med tåget mot Gotland!
Ha det så bra så länge!
--
gma

J


INNEHÅLL:


1. INTRODUKTION (Ovan)
2. DE ELVA ANDLIGA NATURLAGARNA SOM
FÖRÄNDRAR DITT LIV
Lö 22- Sö 23 augusti SJÄLSÖ, GOTLAND
3. HYPNOS OCH DET UNDERMEDVETNA.
Lö 29-Sö 30 AUG. STOCKHOLM (1 plats kvar!).
4. FÖRLÅTELSEPROCESSEN DE TRE RUMMEN
5 sept. MALMÖ.
5. NYHET: HYPNOS II – EN FÖRDJUPNINGSWORKSHOP
6 sept. MALMÖ
6. KÄRLEK TILL KROPPEN. 19-20 sept
HELGKURS, MALMÖ
7. VÄCK JÄTTEN INOM DIG! Baserad på Tony Robbins
Lö. 26 sept. – Sö 27 sept. GÖTEBORG
8. THE SECRET – den “magiska” kursen.
Lö. 12 sept – Sö 13 sept Avesta (1 plats kan ordnas!)
Lö. 3 okt – Sö 4 okt. MALMÖ.
9 RESURSBANKEN II: PÅNYTT HÄNFÖRELSE
Av Deepak Chopra.
10 RESURSBANKEN III: LÄNGTANS KRAFT
av Sture Emby
11. E-DISTANSKURSEN THE SECRET I PRAKTIKEN
12 . E-DISTANSKURSEN TSII –
VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
13. NYTT: E-DISTANSKURSEN KÄRLEK TILL KROPPEN.
14. DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN – BOKPROJEKT
Nu med 150 sidors material…
15. SMÅTT OCH GOTT – KURSHÄFTEN/ARBETSHÄFTEN
16. 2000-TALETS PSYKOLOGI:
Coaching och meningsinriktad terapi.
17. RABATTKORT AUGUSTI 09.
18. FAQ:s om verksamheten.


---
1.
(Introduktion; ovan)

2.
DE ELVA ANDLIGA NATURLAGARNA SOM FÖRÄNDRAR DITT LIV
Tid:
Lördag 22 augusti 13-19
Söndag 23 augusti 10-17
SJÄLSÖ, GOTLAND
Ö-kontaktperson: Evy Nymoen mail: mammy_free@live.se eller Camilla Tomtlund: camilla.tomtlund@comhem.se
NYTT: ALLA DELTAGARE FÅR E-BOKEN ”BORN RICH” AV BOB PROCTOR!
I denna kurs går vi igenom följande elva andliga naturlagarna med anknytning till DINA MÅL I LIVET!
Steg 1: LAGEN OM TÄNKANDE
Steg 2: LAGEN OM TILLGÅNG
Steg 3: LAGEN OM ATTRAKTION
Steg 4: LAGEN OM MOTTAGANDE
Steg 5: LAGEN OM KOMPENSATION
Steg 6: LAGEN OM TILLÖKNING
Steg 7_ LAGEN OM ICKE-MOTSTÅND
Steg 8: LAGEN OM FÖRLÅTELSE
Steg 9: LAGEN OM OFFER (till förmån för något bättre)
Steg 10: LAGEN OM LYDNAD (Harmoni)
Steg 11: LAGEN OM FRAMGÅNG
Du inbjuds att genast praktisera dessa lagar på ditt eget liv – vilket är det enda sättet att förstå dessa principer eller lagar.
Att ”läsa sig till dem” går knappast; vi behöver förkroppsliga dem, pröva dem i vardagen, påminnas om att de är aktiva i varje ögonblick.
Vi kommer att jobba med DINA KONKRETA MÅL; dvs vad du själv önskar skapa, arbeta dig fram till, uppleva, känna inom olika livsområden. Så före kursen:
Fundera på ditt livssyfte, dina livsmål!
Vad handlar det om?
Vad vill du skapa, göra, uppleva, känna, erfara?
Tystnadsplikt.
Pris: 1.490 SEK inkl. 25% moms.
INKLUDERAR 45-SIDIGT KURSHÄFTE, kaffe, frukt och kex under kursen.
Frågor kring kursen?
Ring 040-15 88 98 el. mail gunnar-martin.aronsson@bredband.net
Behöver du dela upp kursuppgiften 1.490 kr? Det går bra:
Balansera då 790 kr vid kursstart och sätt in 700 kr den 27 aug. via Plusgirot.



3.
HYPNOS
- och Det Undermedvetna...
En introduktionskurs för dig som vill veta och uppleva mer…!

Tid: Lördag 29 aug. 9.30-17.00
Söndag 30 aug. 9.30-17.00
STOCKHOLM.
Pris: 1.490 kr inkl. 25% moms,
40-sidigt KURSHÄFTE, kaffe, frukt, kakor.
Plats: Studieförbundet NBV:s lokaler, Kungsholms strand 43.
RABATTPRIS är möjligt om du balanserar över PlusGirokonto
609 83 52-5 (gma action) senast MÅ. 25 AUG. Tala isåfall direkt
med kursledaren gma: 0708-107 992.
KURSEN ÄR FULLBELAGD, men 1 st ytterligare plats kan ev. ordnas.

Välkommen!


4.
WORKSHOP:
FÖRLÅTELSEPROCESSEN
DE TRE RUMMEN

Lördag 5 september kl 10-17
Plats: Norra Vallgatan 70, 1 tr. MALMÖ
690 kr inkl. moms.
JUST NU: Balansera via PG 609 83 52-5
senast tisdag 25 augusti och du går för 590 kr!

INKLUDERAR 14-sidigt kurshäfte.

Här har du en möjlighet att släppa taget om gamla oförlösta skuldkänslor och icke-förlåtande tankar – allt i det yttersta syftet att du skall förnimma ökad kontakt med dina egna essenskvaliteter eller din själ.

Kursen är konkret och utgår från

+ Aktualiserande av händelser och personer som du upplever du
vill ”släppa taget om” tanke- och känslomässigt.

+ EN LÄNGRE GUIDAD MEDITATION: ”De tre rummen”
Du inbjuds här via ett förändrat medvetandetillstånd, det
avspända alfatillståndet, få kontakt med ditt undermedvetna
och därigenom inbjuds du till att verkligen förlåta andra och dig själv.

+ EN PAR-RELATERAD KRAFT-ÖVNING: ”Jag ser Dig”.

+ En enkel HEALING-ÖVNING.

Syftet med den här dagen att du rensar bort gamla mentala ”avlagringar” som annars kan ge upphov till organiska sjukdomar, då tillbakahållen vrede, hat, avsky, missunnsamhet, motvilja och liknande reducerar immunförsvarets förmåga att upprätthålla hälsan.

SYFTET MED DAGEN ÄR ATT DU EFTER DENNA SKALL KÄNNA ATT DU BLIVIT VITALISERAD, OCH HAR NY ENERGI MED DIG HEM!


5.
NYTT:
HYPNOS II – en fördjupningsworkshop -

För att gå den här workshopen behöver du antingen ha gått PROVA-PÅ-HYPNOS eller praktiserat guidade meditationer och/eller hypnos och trance i andra sammanhang.

Vi kommer här bland annat att gå igenom…

+ HUR SKAPA EN MENTAL ”MASTER-MIND-grupp”, som hjälper dig att lösa problem.
+ TIDSFÖRSKJUTNING – hur ”förkorta” svåra minnen och ”förlänga” glada minnen.
+ ENKEL ÖVNING I ATT SJÄLV HYPNOTISERA – genom Milton Ericksons hypnotiska språkmönster.
+ TRANS-DERIVATIONAL SEARCH – upplev hur ditt sinne har katalogiserat alla dina upplevelser perfekt.
+ ÖVNING I TIME-LINING; placera dina mål längs din tidslinje och ”programmera” dem!

Söndag september kl 10-17.30
Plats: Norra Vallgatan 70, 1 tr. MALMÖ
690 kr inkl. moms.
JUST NU: Balansera via PG 609 83 52-5
senast tisdag 25 augusti och du går för 590 kr!
Inkluderar: 14 sidigt kurshäfte.


6.
TVÅDAGARS-KURSEN SOM SANNOLIKT INTE LIKNAR NÅGON ANNAN KURS DU GÅTT SOM HANDLAR OM KROPP, VIKT OCH HÄLSA:
KÄRLEK TILL KROPPEN

Lördag 19 sept. 10-16 samt Söndag 20 sept 10-16
Plats: NORRA VALLGATAN 90, 1 tr. MALMÖ.

Vad vi behöver är inte fler ”bantningsprogram”!
VAD VI BEHÖVER ÄR ATT…
ACCEPTERA VÅR KROPP,
UPPMÄRKSAMMA DESS BEHOV,
VÅRDA DEN OCH ÄLSKA DEN!
DET HANDLAR DEN HÄR KURSEN OM!

DAG 1.
+ HUR FÖRÄNDRA DIN INRE MÅLBILD SÅ ATT DU
FRIGÖR DIG FRÅN ”ATTACK”-TANKAR.
+ HUR DU KAN FÖRBÄTTRA RELATIONEN
MELLAN DIG SJÄLV (DIN SJÄL) OCH DIN KROPP.
+ FÖRLÅT DIN KROPP OCH MÅ BÄTTRE!
+ VISUALISERINGSÖVNINGAR
+ PERSONLIG COACHING UNDER KURSEN ingår.
+ OM MAT OCH LIVSKRAFT (Prama; Qi)

DAG 2.
+ DEN ANDLIGA ANALYSEN AV SEXUELL ENERGI:
LIVSKRAFT
+ ENKEL HEALINGÖVNING LÄRS UT
+ SÖMNENS OCH MEDITATIONENS BETYDELSE FÖR ATT OPTIMERA HÄLSAN OCH GE KÄRLEK TILL KROPPEN.
+ NLP-METODIK FÖR ATT BEHANDLA MAT-
ADDIKTIONER (BEROENDEMÖNSTER)

Frågor kring kursen?
Ring 040-15 88 98 el. mail gunnar-martin.aronsson@bredband.net

Pris: 1.490 kr inkl. 25 % moms.
Inkluderar ett 50-sidigt KURSHÄFTE som skickas till dig via e-post före kursen. (plus som X-trabonus! 20 ytterligare sidor från E-kursen, som sänds till dig efter kursdagarna.
TOTALT 70-SIDORS TEXTMATERIAL inklusive AFFIRMATIONER OCH MENTALA ÖVNINGAR!
JUST NU: 1.090 kr inkl moms fram till tisd. 25 aug!Om du balanserar kursen via PG 609 83 52-5
Anmälan:
1. Skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net
2. Balansera till PG 609 83 52-5
3. Du får en bekräftelse via e-posten om att du är med.

” Jag mådde så väldigt bra efteråt. Allting var precis som det skulle.
Jag hade slängt paddlarna o bara följde strömmen o mådde så gott.”
-M. Z.
”Stort tack för kursen! Du hjälpte mig att sätta ord på känslor och tankar på ditt engagerade sätt.”
-Kerstin.

7.

Uppdaterad!
Nytt kurshäfte!
VÄCK JÄTTEN INOM DIG!
Baserad på Anthony Robbins bestseller
“Awaken the Giant Within” (finns nu även på svenska).
Anthony Robbins är av många ansedd som en av världens främsta ”peak performance”-tränare; hans böcker DIN GRÄNSLÖSA STYRKA och VÄCK JÄTTEN INOM DIG har sålt i miljoner exemplar över hela världen. Här har Robbins samlat ihop en formidabel ”verktygslåda” med mentala verktyg, baserad på Neuro-Lingvistisk Programmering, den forskning som inleddes under 1970-talet av språkforskaren John Grinder och matematikern och dataprogrammeraren Richard Bandler.
--
Lördag 26 september 9.30-18.00 samt
Söndag 27 september 9.30-17.00.
ABF:s studierum Järntorget, GÖTEBORG.

Genom att förstå HUR jag kan förändra mitt sinnestillstånd och mitt beteende rent psykologiskt genom NLP, ”sinnets kärn-fysik”,
kan jag underlätta det av mig själv önskade förändringsarbetet. Ja, göra det kvickare, mer behagligt och rentav spännande!


Ur kursinnehållet…

+ KRAFTEN I FATTA BESLUT: AMPLIFIERING (Se Nätv.brev nr 31)
+ KOMMUNIKATION – HUR FUNKAR DET – EGENTLIGEN?
+ HUR ANVÄNDA DINA KÄNSLOR ISTÄLLET FÖR
ATT DINA KÄNSLOR ”ANVÄNDER” DIG.
+ ÖVERTYGELSENS KRAFT – VERKLIGHETSFILTER;
+ KÄNSLOR SOM SIGNALER TILL HANDLING
+ HUR FÖRÄNDRA ETT BETEENDE
+ 10 KRAFTKÄNSLOR (GE DIG SJÄLV RÄTT ”KÄNSLO-NÄRING”)
+ ORDENS KRAFT – (GE DIG SJÄLV RÄTT ”ORD-NÄRING”)
+ HUR DU KAN FÖRÄNDRA DITT SINNESTILLSÅND (ANKRING)
+ HUR DU STÄLLER KRAFTGIVANDE FRÅGOR TILL DIG SJÄLV
+ HUR FÖRSTÅ ANDRA MÄNNISKORS BETEENDE LÄTTARE.
+ LIVSVÄRDEN – DEN PERSONLIGA KOMPASSEN
+ EXPANDERA DIN IDENTITET – DU ÄR MER ÄN DU TROR ATT DU ÄR

Frågor kring workshopen?
Ring 040-15 88 98 el. mail gunnar-martin.aronsson@bredband.net
Pris: 1.490 kr inkl. 25% moms. (1.192 kr plus 298 kr moms)
Inkluderar 50-sidigt KURSHÄFTE, med NLP-fakta och olika övningsinstruktioner, kaffe/te, frukt och kex under kursen.
JUST NU: 890 kr fram till tisdag 25 aug!
Anmälan nu:
1. Skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net Balansera till PG 609 83 52-5.
2. Du får en prel. bekräftelse och när balansering skett även en definitiv bekräftelse Önskar du skrivet kvitto, kan detta ges i samband med kurs. Vid ev. avbokning hela summan åter eller byte till annan likvärdig kurs.
Kursen är PRAKTISKT inriktad och innehåller därför olika övningar; allt för att du verkligen skall kunna ”greppa” där här kursen.
Genom att förstå HUR jag kan förändra mitt sinnestillstånd och mitt beteende rent psykologiskt genom NLP, ”sinnets kärn-fysik”,kan du underlätta ett önskade förändringsarbete, göra det kvickare, mer lustfullt och rentav spännande!
Behöver du mer information innan du anmäler dig?

Konkreta kursfrågor: gma direkt: 040-15 88 98

Här besvarar JOHN GRINDER, Tony Robbins lärare, och den ene grundaren av Neuro-Lingvistisk Programmering, den frågan:

http://www.youtube.com/watch?v=hJzO5x6ko6w&NR=1

Här besvarar RICHARD BANDLER, NLP:s andre medskapare, frågan
http://www.youtube.com/watch?v=8vlcsFJyEXQ&feature=related


Hjärtligt välkommen till kursen!



8.
THE SECRET- HEMLIGHETEN
- den ”magiska” kursen –

A.
Lö 12 sept – Sön 13 sept. AVESTA, DALARNA. FULLBELAGD,
….MEN EN EXTRAPLATS KAN EV. ORDNAS!


B.
Lö 3 okt 10-18 Söndag 4 okt 10-17
Norra Vallgatan 90. 1 TR. MALMÖ.

Pris: 1.490 kr inkl. 25% moms (1.192 kr plus 298 kr moms)
JUST NU för Malmökursen:…
SUPER-EARLY-BIRD: 790 kronor inkl. moms
via PG 609 83 52-5 fram till tisdag 25 AUGUSTI
ALLA SOM VILL SKALL KUNNA GÅ THE SECRET!
INKLUDERAR 50-sidigt KURSHÄFTE kaffe, frukt och kakor under kursen.samt: EXTRA OVÄRDERLIGA KLASSISKA E-BÖCKER om du vill studera The Secret på djupet, som sänds till din e-postadress efter kursen:
WALLACE WATTLES The Science of Getting Rich (1910) och
CHARLES HAANEL The Master Key System (1917). samt
NYTT! - NAPOLEON HILL Think and Grow Rich (1937)

DU BESTÄMMER SJÄLVA DINA TEMAN!
Det kan kanske röra sig om…..

Att lämna gamla destruktiva tankemönster i ditt förflutna och istället anamma den ENERGI som finns tillgänglig ”bortom” vanetänkandet.

Att skapa ett VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
(= känna en ökad tillit till din förmåga att skapa eller balansera pengar, som i denna utbildning ses som en form av energi, en kraft.)

Att attrahera ditt PERFEKTA ARBETE
(= där du känner att du kommit på rätt plats/i rätt funktion).

Att FÖRBÄTTRA ALLMÄNHÄLSAN och/eller att underlätta läkande av specifika obalanser i kroppen.

Att LÖSA till synes ”omöjliga” PROBLEM i ditt liv.

Att HITTA MÄNNISKOR SOM PASSAR DIG att samarbeta med och/eller leva med.

Att FRIGÖRA dig från SKULD, GAMMAL VREDE och KÄNSLAN AV MINDREVÄRDE: DU ÄR PERFEKT SOM DU ÄR, JUST I DETTA ÖGONBLICK.

Att GE DIG SJÄLV TILLÅTELSE ATT SKAPA VAD DU ALLTID ÖNSKAT DIG FRÅN DITT HJÄRTA.

Ytterligare en fördel för dig, är att kursen förstås har ett SVENSKT/EUROPEISKT perspektiv istället för ett renodlat amerikanskt perspektiv, eftersom samhällskulturerna som bekant skiljer sig en hel del åt.

BLAND THE SECRET-RESULTATEN HAR INKOMMIT….
+ Personer som träffat en önskad partner
+ Skapat en önskad hyresrättsbostad
+ Skapat en bostadsrätt i önskat geografiskt område
+ Fått nytt jobb
+ Skapat oväntade inkomster

Kursröster:

"Två fullmatade dagar som jag i framtiden troligen kommer att säga vara de dagar då mitt liv ändrades i rätt riktning! "
- Lena, Malmö

” Tusen tack igen för en helt fantastisk helg med The Secret! Jag fick så mkt energi och hade en toppen bra dag igår, och idag blir den ännu bättre!!
-Åsa, Höllviken

Jag är fortfarande förundrad över vilken kraft jag känner efter kursen, det har också varit en del tårar, men så bra då!!! Tack än en gång, du är en fantastiskt duktig pedagog också.
M.A., Stockholm.

”Tack för en fantastisk kurs. Jag går fortfarande på moln efter den insikt du gav mig.”
-Ywonne
-
Jag känner mig idag som en mer lugn person – jag är fortfarande förundrad över känslan men njuter varje minut. TACK !
- Anna.

”Jag gick din secret kurs i Köping i november. Tack för en oerhört givande kurs. :O) Jag har fått tillbaka pengar antar jag då kunder kommer in till mig och vill handla utan att jag ansträngt mig, det är väl ett av sätten man kan få tillbaka pengar på ?! ” - J. G.

”Vill bara tacka för en fantastisk kurs som gett så mycket inspiration och glädje. Det här funkar helt otroligt bra, bara man vet vad det verkligen är man önskar sig och vad man har för mål. Rekommenderar The Secret-kursen till alla. Den gör bara gott.”
- A.O.

”Manifestationsmetoden fungerar verkligen…har fått tag på den bostadsrätt som jag hade visualiserat.” B. S.

”Jag känner I dag en förnyad lust att omfamna min inre vägledning återigen, och för detta vill jag bara säga TACK.
– Pernilla.
”Jag är fortfarande förundrad över vilken kraft jag känner efter kursen, det har också varit en del tårar, men så bra då!!! Tack än en gång, du är en fantastiskt duktig pedagog också. M.A., Stockholm.

”Det var inte en Feng Shui-kurs jag gick i helgen men jag fick ändå "rensat i röran" ;-) Jag visste väl att det var något jag inte fått kläm på tidigare när det gällde "Lagen om attraktion" och nu vet jag vad det var! Nu ligger dom nya och tidigare saknade pusselbitarna också på plats och det är bara att tuta och köra! ”
- Karin, Höllviken.

HUR DU ANMÄLER DIG:

Du anmäler dig som vanligt genom att isåfall balansera kursavgiften
till 609 83 52 – 5 (gma action).
Du får en bekräftelse att det finns plats och att du därmed är med.
I händelse av att du nödgas avboka pgr av sjukdom etc. återbetalas hela kursavgiften till dig (om du ej önskar ge platsen till någon annan intresserad) via det konto varifrån det kommit.



9.






RESURSBANKEN I:
Pånyttfödd hänförelse över naturen
av Deepak Chopra.
/Utgår på blogge av rättighetsskäl.

Deepak Chopra. Ur Perfekt Hälsa Övers. Björn Linné och Kristina Larsén Månpocket 2005.

10.
RESURSBANKEN II:
LÄNGTANS KRAFT
- Om en eller flera inriktar sig på, tänker på ett resultat eller ett mål, negativt eller positivt – är det ’risk’ för att det snart också är förverkligat –

av Sture Emby
Ja, igångsättningsfasen innebar ock innebär mobilisering av längtans och tankarnas element, dvs fysiskt osynliga element, men därför naturligtvis ej mindre verksamma. Tvärtom: Attraktion, inriktning och tankar kan försätta berg. Och: Före materiellt förverkligande eller resultat är och verkar önskan eller fruktan i motsvarande riktning, ja, föregicks idén och småningom tanken/känslan kring och mot ifrågavarande förverkligande eller resultat.

Alltså: Sätter du väl igång en käll. eller upphovsrörelse/önskan, begär, rädsla, tanke, känsla/ var säker på att den också fortplantar sig, att den utvecklas vidare och – om den så får fortsätta och ej blir motverkad – efterhand får ett tydligare framträdande, ja att den snartnog lämnar det latenta eller mindre markanta stadiet till förmån för det uppenbara och mera påtagliga.

Alldeles som vad gäller det lilla obetydliga fröet: Ge det en liten påskjutning, en gro-betingelse i form av mylla, luft, fuktighet, värme – och det kan på kort tid utvecklas till en stor, väl synlig och kanske mycket gagnande växt, kanske ett fruktbärande träd.

Eller: Ge moder-fader-livet en smula stimulans i sexuell samverkan och ’inom kort’ finns där normal en levande, tänkande och småningom skapande människa i fysisk materia.

Detta innebär inte, att samma människa trollats fram ur intet, eller att det är en helt ’ny’ sådan, endast att det – genom den sexuella samverkan – skapats betingelser för en diskarnerad, icke-fysisk individ att inkarnera i den fysiska materien. /Det för oinitierade märkliga är att den icke-fysiska eller andliga världen ej kan ’tömmas’ på individer, hur mycken sexuell aktivitet – och med graviditet som mål – man än verkställde, skulle det fortfarande finnas inkarnationsvilliga varelser.
Detta känner också människorna till – samt vidtar skilda mått och steg, ej sällan med viss fruktan att graviditet, trots motåtgärder, ska bli resultatet/.

Ja, såväl fruktan som önskar skapar förutsättningar för det fruktade, respektive önskade. ’Det obetydligaste’ skapar ’det betydligaste’.
En idé, en lust, en attraktion, en lek – kan ge betingelser för det betydligaste av allt: En levande individs nedkomst och efterhand verkande och upplevande på jordeplanet, ja med kanske en 70-80-årig serie av karma-händelser för såväl vederbörande själv som dess omgivning – som följd.

Vad är då sexualitet? Det är ett manipulerande, en växelverkan med de högsta livets krafter, ’den högsta elden’, som Martinus kallar det. Det är och utgör en individernas växelverkan med tillvarons element, där framförallt intuition och känsla är ingredienserna och organen.

Det är fråga om ett tillvarons högsta samspel – ja, vare sig detta leder till inkarnation av fysiska väsen eller inte – vadförutan ingen som helst skapelse eller upplevelse skulle kunna ske.

Det är emellertid bland jordens människor – och begränsat felaktigt – bara den fysiska sexualiteten, som räknas och fått sexualitetens namn. Detta på den gränden att vi människor endast är dagsmedvetna just på det fysiska planet och följaktligen är såsom mest upplevande på samma plans högsta och mest sublima område, nämligen det intuitiva/ dit de sexuella organen och dessa upplevelser hör/.

Allt annat – alltså utanför den fysiska världen – är ännu latent eller mindre utvecklat, följaktligen även de allomfattande sexuella krafterna, och man benämner dessa ännu ’bara’ som aningar, känslor, idéer, impulser, attraktioner, tankar.

Likväl: Vid särskilt gynnsamma förhållanden får enstaka uppleva en och annan insyn i de högre världarna, får kosmiska visioner. Och får därvid erfara dessa såsom nära besläktade med de fysiskt-sexuella upplevelserna.

Det kan konstateras: Jordens människa är i grunden och påtagligt och i förhållande till framtidens möjligheter en slags sexuell invalid, dvs med synnerligen begränsad tillgång till tillvarons högsta upplevelser.

När efterhand de psykiska organen och funktionerna för individen blir medvetna och efterhand kulminerar – och därmed dessas sexuella eller högsta aktivitet gör detsamma, på det andliga planet sålunda – har individen maximal tillgång till oavbruten sexuell mental-upplevelse, ja, i alla riktningar och med alla väsen.

Det är tillvarons sommartillstånd och höjdpunkt. Det är den 100 procentiga föreningen med Försynen själv, dvs med alla levande varelser.
Det är förverkligandet av Kristi: ’ att älska sin nästa såsom sig själv’, ’ att vara ETT med Fadern’, ” – I Guds rike tages icke till äkta’, ” – och när det manliga, blir såsom det kvinnliga och det kvinnliga såsom det manliga….’, ” – Himmelrikets Rike”, etc.

Det är Buddhas ’ Nirvana’. Och det är mystikernas uppgående i och sammansmältande med världsalltet. Och liknande annat.

Detta vidunderliga mål, som är var och en enskild människas såväl som hela mänsklighetens – ja, kulminationen i behagsupplevelse – skulle aldrig någonsin kunna bli verklighet om inte samma mål en gång just utgjort ett ’frö’, varit ett ’råämne’, varit en längtan, en aning, en tanke och föreställning.

I samma grad som den mentala, andliga motsvarigheten till målet – alltså längtan, behov, tanke, etc – varit svag eller stark, i samma grad blir också målet eller resultatet svagt eller starkt.

Eftersom emellertid avsteget från den kosmiska världsordningen – eller ’syndafallet’ – och med ty åtföljande karma i form av lidande, varit och är lika omfattande för alla, har också längtan till lidandets motsats och omedvetenhetens motsats varit och blivit lika för alla. /Om och det förekommer personliga variationer vad gäller dess former. Så och kan den ena ha en ganska ljus och behaglig jordlivsfas – medan den andre erfar en svår sådan. Och sedan kanske omvänt/.

I stort har vi alla på jordmänniskonivån en stor och lika stor längtan efter kärlekens och icke-stridens behag, det gudomliga ljuset i såväl mottagande som avgivande.
--
Sture Emby
Ur: Studiebrev. Kontinuerlig utgivning.


11.

VILL DU FÖRDJUPA DINA KUNSKAPER?

E-POSTAD DISTANSKURS I…
”THE SECRET-HEMLIGHETEN
-I PRAKTIKEN”
FÖR DIG SOM HAR DET PRAKTISKT KNEPIGT ATT KOMMA TILL EN IRL-KURS KAN DETTA VARA ETT ALTERNATIV.
Med detta fylliga material kan du via egenstudier fördjupa dig i ämnesområdet i lugn och ro hemma.
Baserad på källorna till filmen och boken The Secret.

NU: Över 450 A4-sidors material! INKLUDERAR
+ ARTIKEL OM BAKGRUNDEN TILL THE SECRET ( 18 sidor)
+ ARTIKEL OM WALLACE WATTLES (av gma)
+ KURSHÄFTET FÖR THE SECRET (50 sidor). MED UPPGIFTER.
+ KURSHÄFTET “SÅ MOTIVERAR DU DIG” MED UPPGIFTER.
+ MINI-KURS I VÄLSTÅNDSMEDVETANDE (förberedande).
+ Översatta och kommenterade passager av Wattles och Haanel.
+ Inkluderar KORRESPONDENSMÖJLIGHETER
under de 4 veckor kursen varar!

Med följande bonusar:
+ WALLACE WATTLES e-bok The Science of Getting Rich – grunden!
(80 sidor)
+ CHARLES HAANELS e-bok The Master Key System Från 1917.

Dessutom lite extra-extra-bonusar:
+ Nytt: POWERFUL WAYS TO SHARPEN YOUR MEMORY.
+ Nytt: HOW TO FEEL POWERFUL IMMEDIATELY Mike Brescia. 4 sidor.
+ NYTT: THINK AND GROW RICH. E-bok. Av Napoleon Hill.


Under c:a 4 veckor får du kursmaterial om THE SECRET-HEMLIGHETEN I PRAKTIKEN till din uppgivna e-postadress och du är under kursen välkommen att korrespondera under hela perioden med kursledaren om ditt möte med materialet.
Sänds som viruskontrollerade WORD-attachment och pdf-filer och skrivs ut av din skrivarfunktion eller läses på skärmen.
Korrespondens som inskriven text.

Pris: 650 SEK inkl. 25% moms via PG 609 83 52-5 (gma action)
Alternativ två: 350 SEK inkl. 25% samtligt material
UTAN KORRESPONDENS.Anmälan: Gunnar-martin.aronsson@bredband.net


12.

VILL DU FÖRDJUPA DINA KUNSKAPER?
E-POSTAD DISTANSKURS I…
”THE SECRET-VÄLSTÅNDSMEDVETANDE”
FÖR DIG SOM HAR DET PRAKTISKT KNEPIGT ATT KOMMA TILL EN IRL-KURS KAN DETTA VARA ETT ALTERNATIV.
Baserad på källorna till filmen, boken samt traditionen bakom THE SECRET.
NU: Över 450 A4-sidors material!
Med detta fylliga material kan du via egenstudier fördjupa dig i ämnesområdet i lugn och ro hemma.

INKLUDERAR
+ INTRODUKTIONSARTIKEL OM THE SECRET
+ ARTIKEL OM WALLACE WATTLES
+ MINI-KURS I VÄLSTÅNDSMEDVETANDE (förberedande)
+ KURSHÄFTET THE SECRET II – VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
+ E-BOK av Wallace Wattles TSoGR (80 sidor)
+ E-BOK av Charles Haanel – The Master Key System. (211 sid.)
+ Översatta och kommenterade passager av Hill, Wattles och Haanel
….och än mera

NY EXTRABONUS, ”for the Fun of it”:
+ E-BOK Powerful ways to sharpen your memory (60 sidor)
+ Nytt: HOW TO FEEL POWERFUL IMMEDIATELY M.Brecia. 4 sid
+ NYTT: THINK AND GROW RICH. E-bok. Av Napoleon Hill!


Under några veckor får du kursmaterialet VÄLSTÅNDSMEDVETANDE till din
e-postadress och du är under kursen välkommen att korrespondera under hela perioden med kursledaren om ditt möte med materialet. Sänds som viruskontrollerade word-attachments och pdf-filer och skrivs ut av din skrivarfunktion eller läses på skärmen. Korrespondens som inskriven text. (OBS Det engelska materialet är rättighetsfritt pgr av ålder eller på grund av att det ibland inkluderar annonsmaterial i slutet och därför är en give-away. Stoffet inkluderas i kursen eftersom det handlar om värdefull kunskap.)


Pris: 650 SEK inkl. 25% moms via PG 609 83 52-5 (gma action).
Alternativ två: 350 SEK inkl. 25% samtligt material UTAN KORRESPONDENS.

Du kan påbörja kursen NÄRSOMHELST.skriv till: Gunnar-martin.aronsson@bredband.net


13.


FÖRDJUPANDE SOMMARLÄSNING?

E-POSTAD DISTANSKURS I…
KÄRLEK TILL KROPPEN

NEJ - Vad vi behöver är inte fler ”bantningskurer” eller ”dietprogram”!
VAD VI BEHÖVER ÄR ATT
ACCEPTERA VÅR KROPP,
UPPMÄRKSAMMA DESS BEHOV,
VÅRDA DEN OCH ÄLSKA DEN!
Yngre eller äldre kropp har ingen som helst betydelse - kärlek är alltid nyckeln.

+ HUR FÖRÄNDRA DIN INRE MÅLBILD SÅ ATT DU
FRIGÖR DIG FRÅN ”ATTACK”-TANKAR.
+ HUR DU KAN FÖRBÄTTRA RELATIONEN
MELLAN DIG SJÄLV (DIN SJÄL) OCH DIN FYSISKA KROPP.
+ HUR DU DAGLIGEN KAN GE DIN KROPP EXTRA
LIVSENERGI
+ FÖRLÅT DIN KROPP OCH MÅ BÄTTRE!
+ VISUALISERINGSÖVNINGAR
+ INKLUDERAR: METODIK FÖR ATT BEHANDLA MAT-
ADDIKTIONER (BEROENDEMÖNSTER)


7 delar, cirka 70 A4-sidor. Varje del sänds ut med någon tids mellanrum, för att du skall kunna fördjupa dig i varje del.
Innehåller konkreta skrivuppgifter och mentala-andliga övningar.
5 delar har redan kommit ut!

Tekniskt: Levereras som AVG-kontrollerat attachment.
Du skriver ut kursen direkt på din printer hemmavid.
Pris: 250 kr inkl. moms.
(Papperskvitto kan sändas, om så behövs.)
Pris utan korrespondensmöjlighet: 150 kr inkl. moms.
Frågor om kursen? Skriv eller ring hit, du är välkommen!

HUR DU BESTÄLLER:
Du skriver en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net,
balanserar via PG 609 83 52-5, och kursen börjar genast sändas till dig!

”Hittills har jag gått igenom del 1 och 2.
Det är spännande!”
- Annika



14.
Pilotprojekt: E-boken
DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN
– Nyckeln till förståelse av ditt liv -

Om du är intresserad av att ta del av gma:s nya bok DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN under dess uppbyggnadsfas, är du hjärtligt välkommen att erhålla boken genom ett abonnemang på kapitlen, som skickas cirka var tionde dag till den e-postadress du uppgivit.

Priset är f.n. 195 kr inkl. moms och balanseras enkelt genom
PlusGirokonto 609 83 52-5.
Vill du abonnera skriver du bara en rad till
gunnar-martin.aronsson@bredband.net
(Kommer du in senare sänds de tidigare skrivna kapitlen i en ”bunt” till dig.)

DEN ANDLIGA PSYKOLOGIN
behandlar på djupet de ämnen som är centrala i Nätverksbrevet, men har som utgångspunkt gma:s egen andliga plattform, somligt som inte ens tagits upp i Nätverksbrevet pgr av att framställningen behöver anknytas så att säga på båda sidor i en kontinuitet; till en större helhet. Denna helhet finns nu genom boken.

I DEN ANDLIGA PSYKOLOGIN
har du även möjligheter att göra STUDIEUPPGIFTER, så att du själv kan känna dig MER ENGAGERAD i texten, än om det bara vore en fortlöpande framställning!

NU… Över 150 A4-sidor!
KAPITEL 12 är under produktion…

Några röster om materialet:

” Boken är fantastisk! Det känns skönt att tänka på livet som ett äventyr…”

- Birgit H.

”Jag får verkligen gå in i djupet av
mig själv och hitta svaren på frågorna som finns i materialet.
Det är lärorikt!”
- Jennifer
-
15.

”Smått och gott”…
KURSHÄFTEN och MANUALER– för hemmastudier
1. THE SECRET ( 50 A4 sidor)…………………………. 59 kr
2. TS II VÄLSTÅNDSMEDVETANDE ( 50 A4-sid) …… 59 kr
3. HEMLIGHETEN M. O & M SKAPANDE ( 50 A4 sidor) 59 kr
4. SÅ MOTIVERAR DU DIG! (25 sidor)………………… 29 kr
5. SÅ TÄNKER ETT GENI (32 sidor)……………………. 19 kr
6. SÅ ÖVERVINNER DU DIN BLYGHET (18 sidor)…… 19 kr
7. SÅ ÖVERVINNER DU DIN ILSKA (16 sidor)………… 19 kr
8. FÖRLÅTELSEPROCESSEN DE TRE RUMMEN 15 sid 19 kr
9. DE ELVA ANDLIGA NATURLAGARNA (45 A4 sid)…….49 kr

Om du önskar ha någon/några av dessa. Skriv hit, nämn titlar och sätt
in motsvarande summa på PG 609 83 52-5 så sänds manualerna
och kurshäftena till din e-postadress!

16.

LIVSMENINGSINRIKTAD
COACHING OCH TERAPI
- baserad på 2000-talets andligt fokuserade psykologi.


PRIS: 600 SEK inkl. 25% moms för c:a 2,5 - 3 timmar
Arbetssökande, stud, sjukskr: 500 SEK inkl. 25% moms.
Önskar du gå 2 ggr: rabattpriset: 990 kr.

NYHET: INKLUDERAR NU OCKSÅ, OM DU SÅ ÖNSKAR, ETT UPPFÖLJNINGSMAIL som tar upp något centralt i samband med mötet. Detta för att söka ADDERA COACHINGVÄRDE till dig.

TYSTNADSPLIKT praktiseras. Balansering till Plusgirokonto antingen före eller efter coachingmötet föredrages, då administationen underlättas.
Verksamheten är icke-medicinsk och komplementär till vanlig sjukvård, ej en ersättning för sådan vård. Avbokning senast 12 timmar före definitiv bokning.
Möjlighet till hypnosterapi är möjligt, om du så själv önskar.
Par har möjlighet att få för samma pris som för en person.

REFERENSER:
”Det finns en spetsmetodik hos Gunnar och det är NLP. Men vad jag tänker på när jag skriver spetsmetodik är en metodik som utövas med precision, pricksäkerhet, koncentration och lyhördhet. Inte nog med det. Man får full respekt av Gunnar, med en stor dos humor och allvar…. Han är helt enkelt sanslöst duktig på att kommunicera med tankar och känslor hos mig själv som jag tidigare endast tyckt stått i vägen för min lycka. Hur bär han sig åt?”
Agneta, Malmö.

”För ett knappt år sedan kom jag med hjälp av dig fram till en strategi för mitt avhandlingsskrivande m.m.…. Det fungerade! Avhandlingen ärklar (liksom de andra stora projekten som vi talade om).
Tack för att du inspirerade mig att ta djärva beslut.”
M. S.

”Måste säga att du verkligen är briljant som coach och otroligt duktig på att hitta trådar att dra i. Jag känner efter vår session att det har skett ett skifte i mig. Ett litet, men ettrigt, skifte som jag inte kan frånse eller vifta bort.”
Kristina, Malmö

”…Och ett ännu STÖRRE TACK för hjälpen med att bota Gry´s fobi. Det gjorde du verkligen och hon är jättelycklig över det!.”
Karin A.

”Som alltid efter en session hos dig är jag steget närmre helheten hos mig. Känslan i dagsläge är att pusselbitarna är på plats som en bas och från det får jag bygga på höjden och brädden. Jag fick också en skön känsla med mig av att vara mer än vanligt öppen för nya vägar och relationer och kan se på det gamla från ett annat perspektiv.
Kajsa.

”Coaching har jag testat tidigare, men detta var helt annat än jag varit med om. Gunnar Martin lotsade mig fram att se förträngda mönster som lett mig dit jag var idag. Jag blev fullt medveten om hur mitt liv levdes idag. Nu känns det mycket spännande att stå inför arbetet att ta tag i detta. Tack vare de insikter Gunnar Martin gett mig i coachingen och den feedback som följde i samtalet känner jag mig rustad att steg för steg göra de nödvändiga förändringar som mitt inre viskar till mig att jag måste göra. ”Iréne, Stockholm

”…det var en helt underbar coaching.. jag är fortfarande kvar i den rusiga, ljuvliga känslan och insikten av att ha blivit på det klara, ja till stor del i alla fall :-) , med min livsuppgift i detta livet. Allt faller på plats på ett fantastiskt sätt!
- Ylva.
-
"Ville bara skriva och tacka för timmarna som jag hade med dig inför körslaget! Jag har klarat av det helt utan några känslor av panik eller rädsla och det har varit helt underbart."
- S.N.

”Coachingen var superbra, och jag fick en del nya infallsvinklar…”
-Sofia.

(Stort tack för möjligheten att citera, vänner!)
/gma


TID: C:a 2,5 - 3 timmar per möte.
10.00-12.30 (13.00) fm
13.00-15.30 (16.00) em
17.30-20.00 (20.30) kväll – möjligt vis vissa tillfällen.
BOKNING: gunnar-martin.aronsson@bredband.net
Du får ett mail med DEFINITIV-BOKNING av tid
(detta för att undvika ev. missförstånd vid mobiltelefonkontakt, etc.
Om du önskar kontakt samma dag med gma, ring:
0708-107 992. (Om ej svar, tala in ett meddelande, så ringer j. upp.)



17.

PRESENT-KORT I AUGUSTI 2009:
Härifrån erbjuds FRAM TILL 31 AUGUSTI två speciella presentkort.
Ett på 550 kr och ett på 1050 kr. Ge dig själv en present (eller
någon som du vet är intresserad av ämnesfältet!

PRESENTKORT 550
När du köper ett presentkort på 550 kr ingår följande…

1A En coachingsession. (värde 600 kr)
1B Alt för dig som bor längre bort: 1 timmes telefoncoaching
(värde 340 kr)
2. E-boken DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN
(värde 195 kr) hittills 11 kapitel,
150 sidor och med fördjupande läsning inom ditt intressefält.
3. E-distanskursen KÄRLEK TILL KROPPEN (70 sid, värde 150 kr.)
--
Dessutom lite fler roliga extra-bonusar via E-posten, direkt till dig.
4 Introduktionsartikel om THE SECRET (18 sidor).
5. E-boken THE SCIENCE OF GETTING RICH* av Wallace Wattles.
6. Artikel om WALLACE WATTLES, pionjären ( 8 sidor).
7. DITT BÄSTA LIV. Fördjupande artikel om vad The Secret är och inte
är: hur sålla bort överdrifter och missförstånd gällande The Secret
och därigenom förstå kärnan.

PRESENTKORT 1050
När du köper ett presentkort på 1.050 kr ingår följande…

1. En GARANTERAD plats på VALFRI tvådagarskurs framöver
(grundvärde 1.490 kr) eller en WORKSHOP på en dag (v. c.a 750 kr)
3. E-boken DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN,
hittills 11 kapitel och 150 sidor och med fördjupande läsning inom ditt intressefält. (värde 195 kr)
3A En coachingsession (värde 600 kr) i Malmö.
3B. Alt. för dig som bor längre bort:1 timmes telecoaching (v. 340 kr)
4. E-distanskursen KÄRLEK TILL KROPPEN (c.a 70 s. v. 150 kr).
--
Dessutom lite fler roliga EXTRA-BONUSAR, via e-posten, direkt till dig.
5. E-boken THE SCIENCE OF GETTING RICH* av Wallace Wattles
( c:a 80 sid.)
6. E-boken THE MASTER KEY SYSTEM*,
klassikern av Charles Haanel. (176 sid.)
7. Introduktionsartikel om THE SECRET (18 A 4 sidor).
8. Artikel om WALLACE WATTLES, pionjären av gma.
9. DITT BÄSTA LIV. Fördjupande artikel om vad The Secret är och INTE
är: hur sålla bort överdrifter och missförstånd gällande The Secret
och därigenom förstå kärnan.
10. BORN RICH*. E-bok av Bob Proctor (eng. 247 sid.)
11. NÅGRA VANLIGA ORSAKER TILL SÖMNPROBLEM – OCH
HUR ELIMINERA NÅGRA AV DESSA. (på basis av NLP).
--

Hur känns detta?
Låter det bra?
HUR DET GÅR TILL ATT BESTÄLLA…
Du beställer isåfall antingen
PRESENTKORT 550 eller PRESENTKORT 1050 genom att…

1.
Skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net
och får GENAST en bekräftelse och det första mailmaterialet till den mailadress du själv önskar.

2.
Sätta in summan på Plusgirokonto 609 83 52-5 (gma action).
Och får en bekräftelse per mail även angående det.
Skriv ditt namn och att det gäller PRESENTKORT

PS: “JUST FOR THE FUN OF IT”…
Om du beställer presentkortet före 31 augusti, inkluderas även
1. AS A MAN THINKETH* En miniklassiker av JAMES ALLEN.
22 A4 sidor.
2. PHINEAS QUIMBY OCH MARY BAKER-EDDY - Två av nyandlighetens pionjärer. av gma. 13 A4 sidor. Föregångarna inom vad som idag kallas kreativ visualisering och affirmationer presenteras i sin historiska ram.

* Leg. not: Böckerna är fria e-böcker på grund av ålder, eller vbf som en gratis del av författarens marknadsföringskampanj: vi respekterar copyright.





18.
FAQ om verksamheten:

KAN NÄTVERKSBREVET SÄNDAS VIDARE TILL ANDRA?
Jadå, det går bra att sprida till vänkretsen!
Dock är materialet fortfarande icke-offentligt, på grund av textmässiga rättighetsfrågor, d.v.s. Nätverksbrevet är avsett för ”internt bruk” eller en sluten krets.

AVPRENUMERERA?
Önskar du avprenumerera, är det vänligaste och smidigaste du kan göra är att inte blockera sändningen (då det går åt tid till att söka utreda varför ett mail inte kommer fram) Istället: Skriv en rad till
gunnar-martin.aronsson@bredband.net
så tas din adress bort. Inga övriga frågor ställs.
Du är välkommen att återuppta din GRATIS prenumeration närsomhelst!

NÄTETIK?
Inga mailadresser härifrån sänds vidare i kommersiella syften. SPAM är ett giftstoff som skapar problem för miljoner människor idag. Hög etik eftersträvas härifrån i varje led. Har du fått ett Nätv.brev av misstag – sådant kan ske! – så skriv bara en rad, så tas din adress bort ur utskickslistan.

NÄTSÄKERHET?
Alla Nätverksbrev, eventuella attachments vid e-distanskurser och all kommunikation härifrån skickas alltid iväg kontrollerade av AVG-antivirus.

KURSTIDER?
KURSER KAN, OM SYNNERLIGA SKÄL FINNS FÖR DETTA, FLYTTAS FRAM.
Deltagare som redan anmält sig till kurs kan isåfall nyttja sin plats i den nya kursen, alternativt kompenseras för sin kursavgift eller byta till annan art av kurs. Dubbelkolla gärna tiden.
GMA SKICKAR UT EN BEKRÄFTELSE PÅ KURSEVENEMANGET SAMMA VECKA SOM KURSEN GÅR AV STAPELN. Du är alltid välkommen att ”knacka på” om du undrar över något.

HUR FUNKAR KURSPRISERNA?
Grundidén är denna: ju tidigare anmälan, desto bättre pris får du!
Det finns ett normalpris eller grundpris som gäller en vecka före kurs.
En vecka före kursevenemanget kan det som anmäler sig o. betalar få 100 kr rabatt
Två veckor före 200 kr rabatt
Tre veckor före 300 kr rabatt
Osv.
Ibland sänds emellertid extra-extra-erbjudanden ut, och ofta kan rabatter ges för sjukskrivna eller a-sökande: tala direkt med kursledaren om detta, isåfall. Tanken är att envar som önskar gå en kurs, skall kunna beredas gå på kursen!





DET VAR ALLT FÖR NU!

Ljus och glädje tillönskas Dig o. varmt tack för ditt intresse.
gunnar martin aronsson
gma action - resursbankenVästra Ryttmästaregatan 22S-217 52 Malmö040-15 88 98
gunnar-martin.aronsson@bredband.netwww.gmaaction.kulturservern.sePlusGiro 609 83 52-5.
Innehar F-skattsedel.

Inga kommentarer: