Sidor

onsdag 14 december 2011

KURS. ATTRAKTIONSLAGEN OCH PARRELATIONER 14-15 januari MALMÖ!

ATTRAKTIONSLAGEN OCH PARRELATIONER
- MALMÖ. 14-15 Januari
Speciellt Julpris till 19 dec!

Börja det nya året med att…
# Lösa upp alla eventuell gammal bitterhet mot dina Ex.
# Förnimma hur alla dina relationer bildar ett mönster av mening.
# Öppna upp dig för att träffa en partner (om du så önskar).
# Hitta nycklarna för att hålla en eventuell relation vital.

ENDA KURSEN AV SITT SLAG I SVERIGE!



Konflikter i parrelationen innebär, enligt denna kurs, förvånansvärt nog en inneboende potential, men det gäller för båda parter att bli medvetna, ”vakna”, för att en utveckling skall ske.
Baserad på Esther och Jerry Hicks bok The Vortex (Attraktionslagen och parrelationer, ICA Bokförlag 2011) och Den Hemliga Psykologin av Gunnar Martin Aronsson. Enda kursen av sitt slag i Sverige.


Vi kommer i den här kursen att gå igenom några av de viktigaste insikterna och synsätten från Ester och Jerry Hicks bok, omsatt i ett praktiskt sammanhang.
Med hjälp av attraktionslagen går det lättare att förstå….

# Varför jag dras till en viss person - och inte till en annan. Din "partnermall" (fysisk och psykisk).

# Varför varje partner har en ”behagssida” och en ”obehagssida”. Genom att undersöka hur vi kan förändra vårt tänkande i manifestationsprocessen, ”attraktionsvirveln”, blir det allt mer begripligt, hur våra partnerval är ”perfekta”, dvs anpassade på flera olika nivåer för att gynna vår utveckling optimalt.Kursen vill också hjälpa dig att….

# Uppskatta den du är, att du sätter fullt värde på den du är; den synliga delen av dig och den osynliga. Därigenom optimaliseras dina möjligheter att vara tillsammans med partners som uppskattar "hela" dig. Som respekterar dig. Som gillar dig (även efter förälskelsens nedtoning).

# Uppskatta din partner i högre grad, trots ”obehagssidan” som du upplever. Detta görs genom en speciell teknik som vi går igenom på kursen. Genom detta skapas de optimala förutsättningarna för att skapa en fungerande, långvarig relation.

# Känna in hur din partner ”finns där för dig” liksom du ”finns där” för henne/honom. Du har också en möjlighet under kursen att släppa taget om oförlåtna relationer i det förflutna för att öppna upp dig för parrelationen i nuet eller i en nära framtid.


# Veta mer om varför dina parrelationer har haft vissa kvaliteter och ödesmönster.
# Känna in och intuitivt förnimma allt mer av de insikter, som dina relationer fört med sig till dig.

# Uppleva möjligheten att förlåta och släppa taget om tidigare oförlåtna relationer för att därigenom skapa en frihet i nuet.

# Att förstå mer om dina egna motivationsgrunder när det gäller parrelationer.

# En möjlighet att se närmare på de konflikter som varit dominerande i dina tidigare parrelationer och som eventuellt är framträdande i din nuvarande parrelation.

Kursen söker ej skuldbelägga någon människa, varken dina partners i det förgångna, din eventuella nuvarande partner, eller dig själv. Allt sådan är fullständigt kontraproduktivt.
Vad vi fokuserar är att öka medvetenheten om din egen roll i parrelationerna, och hur du kan skapa en än mer harmonisk relation, oavsett hur den ser ut nu.

Syftet är, som alltid, att söka gå från okunskap till kunskap, från gissning till AHA-upplevelse, från smärta till behag, både för dig och för dina ex-partners samt för din eventuella nuvarande partner.

När: Lördag 14 januari kl 10.00-17.00 och söndag 15 januari kl 10.00-17.00
Var: Centralt MALMÖ-Limhamn
Pris: 1.490 SEK inkl. 25% moms och kurshäfte.
Julpris: 1.250 kr inkl. 25% moms och kurshäfte om du anmäler dig och betalar senast måndag 19 december.
Högst: 8 st. deltagare, varav 6 finnes kvar i skrivande stund.
Sista dag för anmälan: torsdag 5 januari.

Inga kommentarer: