Sidor

söndag 14 juni 2009

Tisdag 19 maj 2009

NÄTVERKSBREV Nr. 18. 2009
Fr. gma action – resursbanken.

Hej, vänner!

Vill först tacka deltagarna till TSIII – MANIFESTATIONSMETODIK
16-17 maj för generositet och engagemang!
--

SEINFELD!
Ett av mina favoritprogram på TV är fortfarande (Jo j. vet att serien gick mellan 1989-1998 - jag ser repriserna!) SEINFELD. Måhända finns där en fascination inför att alla karaktärer ljuger konstant, och det är detta ljugande som för in dem i de mest knepiga, bisarra, genanta och (för tv-tittaren) roliga situationer.

VARFÖR LJUGER VI MÄNNISKOR?
Svaret synes klart: Vi tror oss därigenom undvika obehag.
Men, som Seinfeld-serien tydligt visar; snarast blir det tvärtom.
Förr eller senare kastas lögnen tillbaka i vårt ansikte; eller som det heter i folkvisdomen ”Den som gräver en grop åt andra, faller ofta själv däri”.

Om vi går till den esoteriska (hemliga) traditionen är förklaringen enkel:
vi är inte medvetna om konsekvenserna, vi ser bara ”så långt näsan når”, vi tror att vi kan göra ett slags ”trolleritrick” och låta det som är en lögn fungera som en sanning.
Men om vi tänker oss att all energi går i kretslopp, betyder det – enkelt uttryckt – om… ”lögn ut” (mot andra) – så… ”lögn in” (mot mig).
Så vi får möta en lögn längre fram, det är bara en tidsfråga.
Och vad tycker vi om det?
Hmmm….

RÄDSLA FÖR BESTRAFFNING (OBEHAG)
Hur började det hela egentligen?
Ja, kanske jag som barn fick hitta på en blixtsnabb lögn när jag haft sönder en fin vas som mamma och pappa haft stående på ett bord, och som jag vält när jag brottades med min lillebror.
Vasen är sönder och kan inte repareras.
Inget kan göras åt den.

Vi drabbas då ofta av en smygande rädsla; en rädsla för bestraffning från dem som har makt att bestraffa oss: våra föräldrar.
Straffet kan komma i olika former: fysisk bestraffning eller psykisk bestraffning. Psykisk bestraffning kan vara hårda ord från dem jag behöver ha sympati och kärlek ifrån, eller isande tystnad och distans, fysiskt bestraffning att någon rycker mig i armen eller, som kunde ske förr, en luggning eller en vridning av örat.

Rädslan i sin tur aktiverar våra talanger för att undvika obehag, och en av de talanger som ligger nära till hands är lögnen:
Vi tänker: ”Om jag säger att det är på ett annat sätt än det är, slipper jag (kanske) det förväntade obehaget.”

Så när mina föräldrar kommer kan jag säga, (fastän det var jag som välte vasen och fick den att gå sönder) att ”Det är lillebrors fel, EFTERSOM han bråkade med mig, och det var HAN som BÖRJADE bråka med mig”.
Om jag nu inte blånekar och säger att ”Det var lillebror som gjorde det!”
Ja, det finns olika varianter av lögner, och de allra flesta grundar sig i vår rädsla att bli straffade, öppet eller dolt.
LÖGN har blivit ett instrument som vi finslipat genom åren.

VITA LÖGNER
Men vad så med ”DEN VITA LÖGNEN”, lögnen som har ”ett gott syfte”? Det problematiska med vita lögner är – enligt undertecknads övertygelse, som du ej alls behöver ta för sann - att de aldrig kan skapa harmoni. Även om vi har de godaste avsikter vet vårt undermedvetna mycket väl att det är EN LÖGN, och detta skapar ett slags splittring i oss. Vi blir inte ”hela” när vi ljuger. Vi blir istället alltså ”dubbla”: en personlighetsdel A. som medvetet ljuger och en personlighetsdel B som vet att vi ljuger och som då samtidigt anser att det är fel att ljuga.
Vi får inte ihop ekvationen.
Nej, hur skulle vi få det?

LÖGNER PÅVERKAR HÄLSAN
Resultatet blir hursomsomhelst en försämrad organisk hälsa, eftersom hela kroppen är baserad på att ”rätt” information strömmar genom den, för att därigenom komma att fatta rätt beslut i varje millisekund. Mina tankar är det som laddar den fysiska kroppen med Livskraft eller essensenergi, tillsammans med syre, mat och dryck och dess respektive näringsämnen.


ÄR VI FÖRMÖGNA ATT HÅLLA OSS TILL SANNINGEN?
En uppgift i vuxen ålder kan alltså vara för oss att undersöka om vi i högre grad kan hålla oss till sanningen, för att därigenom dels bli mer hela som människor, dels undvika den speglingseffekter som kommer förr eller senare, då någon annan kommer med en vit lögn till oss.
Vad kan vi då göra, om vi känner, att sanningen skulle smärta motparten och att vi därför drar oss för att säga den?
Ja, det finns tydligen flera möjligheter för oss.

BÖNEN?
För den som är andligt inställd finns alltid bönen som en vägledning.
För den som ej finner bönen lämplig eller intressant eller som anser att den är meningslös, funktionslös eller är ”ren fantasi” eller ”skrock” finns fortfarande måhända en möjlighet att säga en aspekt av sanningen utan att därför säga ”allt som finns att säga och som kan sägas” om situationen – också därför att vi faktiskt ofta INTE VET SANNINGEN även om vi tror det.

EN LÄKARENS MAKT
Ett klassiskt exempel är läkaren som med myndighet säger till familjemedlemmar att släktingen X (som befinner sig i ett annat rum)
”har högst tre, fyra månader kvar” på grund av allvarliga sjukdomssymptom.

Om vi TROR på läkarens ord kommer vi att befinna oss under hans eller hennes suggestionfält, och vi kan då också att MÖJLIGTVIS gå vilse, eftersom läkare kan ha fel. De VET inte till 100%. Däremot gör de en vetenskaplig-medicinsk BEDÖMNING, en analys, och denna kan vara mer eller mindre relevant för individen.

Historien har också uppvisat otaliga exempel på människor som återhämtat sig också från livshotande sjukdomar och trots uttalade ”dödsdomar” från läkare (några exempel från Resursbanken är Elisabeth Kübler-Ross och författaren till ”Resan”, Brandon Bays).

SANNA EHDIN
Vi kommer här in på ett fält som är något för stort för att avhandlas här,
men i korthet kan sägas, att inom psykobioimmunologin, företrädd av bland andra svenska Sanna Ehdin, framkommer i allt högre grad, att optimistiska tankar påverkar organismen vitaliserande, medan dystra, deprimerande tankar påverkar organismen urladdande och energitappande.

ATT KOMMUNICERA FÖRHOPPNINGSFULLT
Det är alltså ett väsentligt ansvar inte bara läkarna har, utan också familjemedlemmar, vi alla, har inför en sjuk familjemedlem, att kommunicera ”förhoppningsfullt” d.v.s. lägga sig på en nivå där vi
varken ”överdriver” optimismen på ett konstlat sätt men inte heller ”underdriver” allvarligheten i sjukdomstillståndet.
Som all kommunikation är det en konstart eller en teknik, som tar tid att fullända, och under tiden får vi så att säga göra vad vi kan göra.

ATT TRO PÅ MIN EGEN FÖRHOPPNINGSFULLHET
Det centrala är hursomhelst, att en förhoppningsfull inställning ger emotionell näring åt en sjuk människa.
Denna behöver dock vara lierad med ärlighet, d.v.s. jag måste själv ”tro på min egen förhoppningsfullhet”!
Det finns uppgifter som talar för att en läkare som ger ”förhoppningsenergi” till en patient ofta når bättre ”hälsoresultat” för patienten än en som inte gör det, som inte vet hur man gör det eller som kanske inte vågar göra det, eftersom han eller hon själv inte tror på det.

LÖGN TAPPAR OSS PÅ KRAFT – SANNING VITALISERAR OSS
Vi har kommit lite vid sidan av huvudspåret och låter oss därför gå tillbaka till ämnet lögn och sanning.
Utgångspunkten är att lögn tappar oss på kraft medan sanning ger oss kraft, vitalitet, energi, och att det därför är konstruktivt, att i möjligaste mån kommunicera sanning istället för lögn.

”VAD ÄR SANNING?”
Men vad är sanning? som den klassiska frågan var av Pontius Pilatus till Jesus, enligt NT, som ett uttryck för människans förvirring angående vad som är sant och vad som är falskt.

SUBJEKTIV SANNING
Här är blott tanken att definiera sanningen som ”vad jag subjektivt, i nuet, upplever som sant”, och att lämna frågan om den ”objektiva” sanningen så länge.
När jag subjektivt, i nuet uttrycker vad jag upplever som sant, rätt och riktigt, är jag nämligen förenlig med mig själv, den jag just nu är eller det sinnestillstånd i vilket jag befinner mig. Situationen och sinnestillståndet kan och kommer att skifta, det är bara en tidsfråga, men JUST NU är det subjektiva upplevelsen, min upplevda sanning, denna…..

INTUITIONEN
I vår tid kommer dessutom intuitionen in som en ”hjälpare” för oss. Vi börjar förnimma mer än med våra fem eller sex ”vanliga” sinnen, och får därigenom fler kunskapskanaler.

OBJEKTIV SANNING?
Att uttala sig om något med absolut visshet rent ”objektivt” är däremot riskabelt, i och med att etablerade sanningar tenderar att ”röra på sig”.¨
En gång i tiden var det sant att jorden var platt, som bekant.
En gång var det sant att atomen var odelbar.
Det var minsta partikeln i universum.
En gång var det sant att det fanns en av individen fullständigt oberoende objektiv verklighet.
Men så är det inte längre…

Så när vi här talar om sanning är det framförallt en definition av sanning som är baserad på ”min ärliga, subjektiva sanning i nuet”.
Denna upplevelse får då sin speciella precision eller individuella plattform genom det sätt som jag tolkar mina sinnens vittnesbörd på, och det gör jag primärt genom min erfarenhet, intelligens, känslor och intuition.
Det betyder också att min sanning kan förändras.
Jag tillåter mig själv att också kunna förändra en ståndpunkt som jag tidigare intagit, efter att ha fått nya erfarenheter, nya rön, nya insikter.

ATT VARA BÅDE SÅVÄL ”FAST” SOM ”ÖPPEN”
Jag är både ”fast” och stadig, och ”öppen” och flexibel i min hållning, i det också öppen för andras tolkning av verkligheten.
Jag har inte längre något markant behov av att ”korrigera” andras verklighetsuppfattning om jag utgår från att han eller hon också har sin subjektiva sanning i nuet, och DET är ett faktum!

RADIKAL ÄRLIGHET
I samband med denna lilla introduktionstext passar vi på att koppla in en tidigare recension av den nyligen TV-aktuella BRAD BLANTON, som skrivit boken GUD BOR I HJÄRTAT tillsammans med NEALE DONALD WALSCH. På engelska heter den ”Radical Honesty”, och här går Brad just in på ”vad skulle hända om vi var mer ärliga och sanna mot varandra än vi är nu?” Han menar att konsekvenserna är enbart positiva.

För egen del tycker jag att något fattas i hans resonemang, ett element som för mig representeras av medkänsla och den okända faktorn, ”X”, som innebär att vi aldrig kan uttalas helt och hållet om en annan människa, eftersom vi inte känner till alla bevekelsegrunder, allt som skapat mentaliteten, karaktären, sättet att vara hos den person som vi då eventuellt vill kritisera - men en sådan hållning och filosofi delges dock av medförfattaren Neale Donald Walsch (”Samtal med Gud”), så att det blir en ganska fin balans på helheten i boken, tycker jag.
--
Brads förslag med ”radikal ärlighet” skulle förstås få hela SEINFELD och även dess nutida variant TV-serien SIMMA LUGNT, LARRY (Curb Your Enthusiasm - med Seinfeld-medskaparen LARRY DAVID i huvudrollen) att ramla ihop som ett korthus.

Utan lögner, ingen komedi…
J
Så: måhända vi under tiden vi far med stora eller små lögner i alla fall kan passa på att…till att börja med:
mindre oroa oss för dess konsekvenser och…
mer för att roa oss åt våra egna krumsprång i denna vår knepiga värld.

Och sedan: att vi inte heller skall förvänta oss en vändning till 100% fullständig sanningsenlighet och ärlighet i 100% av alla situationer vi kommer in i, men att vi faktiskt ”jobbar på det”, att vi ”gör så gott vi kan, där vi är, med det vi har”. Ja, vi ser tiden an: ”Rom byggdes inte på en vecka” heter det, vilket är en uppmaning till tålamod, att hålla ut, men att också göra något.
Vi inser istället att förändring handlar om små små steg,
FRÅN-DAG-TILL-DAG-förändring… Kanske något sånt här:

Att jag, JUST IDAG prövar att vara mer SANN MOT ANDRA och därigenom bli mer förenlig med mig själv som den jag är och respresenterar i nuet (inte den jag kommer att bli längre fram).

Att jag JUST IDAG också väljer att vara SANN MOT MIG SJÄLV, på det att min kropp skall må så bra som den kan må, på det att mitt sinne skall må så bra som det kan må.

Att jag JUST IDAG säger till mig själv: ”Jag är VÄRD att vara sann mot andra och mot mig själv.

När jag är sann, min subjektiva upplevelse i nuet, låter jag min sanning lugnt bygga på mina viktiga erfarenheter om livet.

Jag använder min omdömesförmåga, min intelligens och mina känslor i helhetens tjänst.

Jag använder både mitt huvud och mitt hjärta.

När jag gör det är jag förenlig med mig själv, och därmed förenlig med Naturen, med Universell Intelligens.

--
gma
Länk till BRANDON BAYS:
http://thejourney.com/
Länk till ELISABETH KUHBLER-ROSS:
http://www.ekrfoundation.org/


Vad mer?
Jo…
I RESURSBANKEN även STURE EMBY, som berättar om hur de människor vi omger oss med är relaterade till oss på ett undermedvetet plan, och att vi har möjlighet att förändra vår omgivning i samband med att vi förändrar vår medvetenhet.
Dessutom ett litet utsnitt från ”HÅLL KÄRLEKEN VID LIV – Så får du ditt förhållande att fungera”, av Anne Nicholls, brittisk författare och terapeut.
Texten riktar sig framförallt till kvinnor, men min tanke var, att det väl även kan vara av intresse för manliga läsare, att få veta mer om ”det kvinnliga perspektivet” på ämnesområdet. Om ej – ja, då är det ju bara att invänta nästa Nätverksbrev, där jag tänker lägga in ett manligt perspektiv på samma ämne…

J

Vi har preliminärt lagt in en NY GOTLANDSKURS Lördag 22 augusti – Söndag 23 augusti, på vackra Själsö. Gotländska läsare är välkomna att höra av sig i orienterande syfte via mailen.
Vi kan välja mellan olika program, främst FRÅN FÖRÄLSKELSE TILL KÄRLEK eller DE ELVA ANDLIGA NATURLAGARNA SOM FÖRÄNDRAR MITT LIV. Men om det finns något gemensamt önskemål för en viss weekendkurs är det utslagsgivande

Och….Minns att intentionen härifrån är att ha så FÖRMÅNLIGA priser som möjligt, och att vi därför alltid har principen, ju tidigare anmälan, desto förmånligare prisnivå. Just nu fram till 31 maj får du t.ex. via PRESENTKORT 1000 eller PRESENTKORT 500 en hel del extra bonusar, som du kanske gillar? Ge dig själv en present som du kan använda nu eller längre fram.

Presentkortet riktar sig dock ej till alla, som vanligt, utan ENBART till dem som känner sig spontant dragna till de tankegångar som redovisas i Nätverksbrevet och Resursbanken, ett material som tar utgångspunkt i en andlig världsbild, inte en materialistisk, men i en öppen, odogmatisk, friare form än vad vi kanske lärt oss från vår barndom att det andliga är. Själv minns undertecknad att jag gärna läste Bergspredikan i Nya Testamentet, eftersom det finns ett sådant andligt ljus i de texterna, medan jag däremot inte alls kunde ta till mig det gamla testamentets mer ”hårdkokta” världsbild, där en grupp var i centrum, de andra ansågs mindervärdiga, där krig och strid var i hög grad ideal, medan en sådan person som Yeshua (Jesus) sannolikt skulle ha ingått som en av många profeter i det gamla testamentet.
Likväl fanns ljuset i apokryferna, de texterna som inte fick vara med i Bibeln.

På senare tid har man återställt åtskilliga fragmentariska texter ur Thomasevangeliet, där en Jesusgestalt framträder, som synes vara fullt förenlig med den vi kan läsa om i Bergspredikan. Jesus som läraren mer än ”Guds enfödde Son” som skulle komma tillbaka på skyarna i de yttersta tiderna.

Ljus fanns även i buddhistiska och hinduistiska texter, i den iranska urgamla läran som Zoroaster förmedlade. Ljuset fanns även i texter av psykologen Carl Jung och av Roberto Assagioli, psyksyntesens fader, den fanns och finns hos den poetiska mystiken hos sufierna Rumi och Inayat Khan, och hos den libanonfödde mästaren Kahlil Gibran.

Den fanns i öst och i väst. Den fanns och finns i den urgamla kinesiska och indiska visdomen, finns hos nyandlighetens portalfigurer Helena Blavatsky, Rudolf Steiner och Martinus, men även hos naturlyrikerna Emerson och Walt Whitman, ja – listan kan fortsätta hur länge som helst, och röra sig upp i modern tid - men det centrala är att KUNSKAPEN ÄR INTE BEGRÄNSAD TILL EN VISS KRETS, EN VISS GRUPP, EN VISS KULTUR – den djupare kunskapen finns överallt att ta till sig, men inte som en ”yttre, mental klädnad”, utan som ett HJÄLPMEDEL för att nå in i sitt eget centrum, där all kunskaps källa finnes.

Därför är min förhoppnings att du upplever läsningen här som ”öppen”; att öppna upp för sinnets djupare nivåer, inte att ”stänga in” och begränsa. Eftersom det enbart är vi själva som här rätten skapa vår verklighetstolkning, ingen annan!



J
Så…
Hjärtligt välkommen till de kommande kurserna i VÄLSTÅNDSMEDVETANDE 23-24 maj i STOCKHOLM,
THE SECRET-HEMLIGHETEN 30-31 maj i MALMÖ
LÄR DIG LAW OF ATTRACTION-COACHING 6-7 juni
FRÅN FÖRÄLSKELSE TILL KÄRLEK 13-14 juni
och
DE ELVA ANDLIGA NATURLAGARNA SOM FÖRÄNDRAR DITT LIV 27-28 JUNI.

Kanske vi syns snart….

Allt gott!
gma


PS
Ett extratack till Karin ”X” Andersson (i ”vanlig ordning”, nu för värdefull feedback), och till Evy och Camilla på Gotland, samt till Maya i Stockholm för väsentlig hjälp i verksamheten, till Maria i Arboga och slutligen till Kit Ljung i Malmö.



INNEHÅLL:


1. INTRODUKTION (Ovan)
2. THE SECRET II - VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
Lö 23 maj - Sön 24 maj STOCKHOLM
3. THE SECRET-HEMLIGHETEN
Lö 30 maj – Sön 31 maj. MALMÖ.
Lö 12 sept – Sön 13 sept. AVESTA, DALARNA.
( FULLTECKNAD )
4. NYTT: LÄR DIG LAW OF ATTRACTION-COACHING
Lö. 6 juni – Sö 7 juni.
5. NYTT: FRÅN FÖRÄLSKELSE TILL KÄRLEK.
Lör 13 juni – Sön 14 juni MALMÖ
6. DE ELVA ANDLIGA NATURLAGARNA SOM
FÖRÄNDRAR DITT LIV 27-28 juni MALMÖ
7. RESURSBANKEN I: HÅLL KÄRLEKEN VID LIV.
av Anne Nichols.
8. RESURSBANKEN II: GUD BOR I HJÄRTAT.
Bokanmälan: BRAD BLANTON och N.D. WALSCH.
9. RESURSBANKEN III. STURE EMBY: VILKA
MÄNNISKOR MÅ MAN VÄLJA TILL SIN OMGIVNING?
10. E-BOKSPROJEKT DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN.
Nyckeln till förståelse av Ditt Liv.
11. 2000-TALETS PSYKOLOGI:
Coaching och meningsinriktad terapi.
12. TELEFONBASERAD COACHING
13. Övriga meddelanden.


1.
(Introduktion; ovan)

2.


THE SECRET II –
VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
- Hur vi skapar ett medvetande baserat på överflödstänkande -


Lördag 23 maj kl 9.30-17.00 – Söndag 24 maj kl 9.30-17.00
STOCKHOLM.
Pris: 1.480 kr.
OBS Önskar du hellre balansera via 2 x 740 kr?
Det går bra. Du balanserar då
740 kr senast vid kursstart och
740 kr den 28 juni.
Plats: Jungfrugatan 5, Studieförbundet NBV:s lokaler, Östermalmstorg.
OBS HÖGST ÅTTA DELTAGARE.
ANMÄLAN via: gunnar-martin.aronsson@bredband.se


Vi kommer under de två dagarna att fördjupa oss i de strategier och förhållningssätt som de presenterats av pionjärerna och ”mästarna” inom området välståndsmedvetande.

+ Wallace Wattles (vars bok The Science of Getting Rich blev startpunkten för Rhonda Byrnes)
+ Napoleon Hill (som skrev klassikern Think and Grow Rich 1937)
+ Bob Proctor (som idag har 40 års erfarenhet av att använda principerna bakom The Secret)

+ Tony Robbins (som idag anses av de flesta vara världens främste coach)

+ Dr. Robert Anthony (som skapade manifestationskursen The Secret of Deliberate Creation)

VÄLSTÅNDSMEDVETANDE är dock en PRAKTISK KURS, helt fokuserad på de ämnesområden inom den större ramen som DU SJÄLV önskar ta upp.
För att gå kursen behöver du inte ha gått gma:s kurs The Secret – Hemligheten. Däremot behöver du ha sett filmen The Secret eller läst boken med samma namn.
Vi kommer att gå igenom ämnen som:


+FATTIGDOMSMEDVETANDE-VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
TA REDA PÅ DIN ”EKONOMISKA BLÅKOPIA” OCH HUR VI ÄNDRAR DEN...

+HUR DIN FAMILJ PÅVERKAT DITT UNDERMEDVETNA TÄNKANDE
OCH HANDLANDE KRING PENGAR.

+ PENGAR OCH DESS RELATION TILL KÄNSLOR.

+ PENGAR OCH PARRELATIONEN.
+INDIVIDUELL TEMATISK BELYSNING
Ex. Skuld över brist på pengar. Skuld över överskott på pengar.
Ex. Förakt för pengar. Förakt för dem som har pengar.
Ex. Ekonomiska konflikter, ”vem ska betala?”

+HUR DU KONTAKTAR DITT UNDERMEDVETNAS ”PROGRAMMERINGSCENTRAL” – enda belagda sättet att skapa djupgående förändringar i vårt beteende.

+VARFÖR TACKSAMHET OCH FÖRLÅTELSE ÄR ACCELERATORER FÖR VÄLSTÅND, VARFÖR GIRIGHET INTE ÄR ETT UTTRYCK FÖR VÄLSTÅNDSMEDVETANDE.

+VARFÖR PRINCIPEN ”TIONDE” OFTAST INGÅR SOM EN KOMPONENT I SANT VÄLSTÅNDSMEDVETANDE.


Om the Secret II-kursen:

"Jättestort TACK TACK TACK för en fantastisk helgkurs den 24 o 25 nov i The Secret II. Jag tyckte att the Secret I var fantastisk och mkt givande men The Secret II var helt enkelt en otrolig upplevelse och med Dig Gunnar som coach; det är svårt att beskriva det måste man uppleva för att förstå hur bra det var och hur mkt det gav."- G.T., Vellinge, Skåne.

Vi är helt nöjda och laddade med ny energi för att utforska hur vi kan skapa våra liv. :-)
-Kerstin o. Liza.

Läste ditt häfte när jag kom hem sen Gunnar Martin och fann det mycket användbart och "horisontflyttande".
-Ella

Jag är mycket nöjd och känner mig inspirerad.
- Camilla

Ville bara tacka dig så väldigt mycket för att du än en gång tog dig tid att åka till lilla Arboga och genomföra en kurs med oss!!! Det var en jättebra helg och vi har nu tankat ny energi och ska jobba på och inte släppa taget!
- Maria, Arboga



3.
THE SECRET- HEMLIGHETEN
-grundkursen.
Lördag 30 maj 10-18, Söndag 31 maj 10-17. MALMÖ. Norra Vallgatan 90, III trappor. Konferenslokal.
Pris: 1.480 SEK
Önskar du hellre balansera via 2 x 740 kr ?
Det går bra: sätt då
740 kr senast vid kursstart och
740 kr den 28 juni.
OBS HÖGST TIO ÅTTA DELTAGARE.

Om….

Att lämna gamla destruktiva tankemönster i ditt förflutna och istället anamma den ENERGI som finns tillgänglig ”bortom” vanetänkandet.

Att skapa ett VÄLSTÅNDSMEDVETANDE
(= känna en ökad tillit till din förmåga att skapa eller balansera pengar, som i denna utbildning ses som en form av energi, en kraft.)

Att attrahera ditt PERFEKTA ARBETE
(= där du känner att du kommit på rätt plats/i rätt funktion).

Att FÖRBÄTTRA ALLMÄNHÄLSAN och/eller att underlätta läkande av specifika obalanser i kroppen.

Att LÖSA ”till synes omöjliga” PROBLEM i ditt liv.

Att HITTA MÄNNISKOR SOM PASSAR DIG att samarbeta med och/eller leva med.

Att FRIGÖRA dig från SKULD, GAMMAL VREDE och KÄNSLAN AV MINDREVÄRDE: DU ÄR PERFEKT!

Att GE DIG SJÄLV TILLÅTELSE ATT SKAPA VAD DU ALLTID ÖNSKAT DIG FRÅN DITT HJÄRTA.

Tusen tack igen för en helt fantastisk helg med The Secret! Jag fick så mkt energi och hade en toppen bra dag igår, och idag blir den ännu bättre!!
-Åsa, Höllviken

Tack för…den fantastiska kursen i Göteborg. Har satt igång hjärnan och ser mer förtröstanfullt på framtiden.
- Catharina, Göteborg.

”Tack för en fantastisk inspirerande och utvecklande helg, känner mig fylld och ser med spänning och nyfikenhet på framtiden med det som komma skall.”
-Katarina

”Tack för en otroligt bra kurs. Som vanligt är man som en ny människa efteråt.”
- Jenny
Jag är så tacksam för att du tog dig tid att hjälpa mig att ta tillbaka min inre trygghet. Jag känner mig idag som en mer lugn person – jag är fortfarande förundrad över känslan men njuter varje minut. TACK !
- Anna P.


4.
NYTT:
Nytt: INTRODUKTIONSKURS:
LÄR DIG ”Law of Attraction”-COACHING

Lördag 6 juni 10-17, Söndag 7 juni 10-17
Norra vallgatan 90, Malmö. Konferenslokal, 2 tr.
PILOTKURSPRIS: 1.150 SEK. (Fullpris 1.480 SEK)
RABATTPRIS gäller dock till to. 21 maj: 990 SEK!

”På begäran”:
Som redan omtalats i förordet är detta en introduktionskurs för dig som är intresserad av att lära dig mer av en coaching som är baserad på den ny-introducerade världsbild som har en bärande stomme i uttrycket ”Lagen om attraktion”, Law of Attraction.

Innehåller bl.a. teman som…
+ Varje möte såsom unikt
+ Varje människa såsom unik – och ”samma”
+ Hur spegling skapas (från NLP)
+ Lyssnande och receptivitet (mottaglighet)
+ Att släppa taget om ambitioner.
+ Att se bortom det påtagliga.

Form…
Introduktioner och parövningar

Kan lämpa sig för dig som…

+ Redan är coach eller terapeut inom något annat område och vill expandera ditt know-how.
+ Är seriöst intresserad av coaching som en möjlighet att hjälpa andra och vill ”pröva om det är något för mig”.
+ Samtidigt vill pröva att bli coachad inom något livsområde,

Ser du i börsen?
EARLY BIRD-RABATT är möjlig:
om du balanserar senast må 25:e maj 950 SEK
via PG 609 83 52-5
OBS Högst 7 personer.
Tystnadsplikt används.

Något ”betyg” skrivs ej ut, eftersom det ej är syftet med denna två dagars introduktionskurs. Det handlar inte om att sätta några gradbeteckningar på din prestation, för det finns inget att prestera. Snarare är det så, att om du försöker prestera, är du redan långt borta från syftet med LoA-Coachingen….
J

Däremot kan vi förstås ordna ett intyg att du deltagit i denna introduktionskurs, om det skulle vara till gagn för dig på något vis!


Du anmäler dig som vanligt genom att isåfall balansera kursavgiften till 609 83 52 – 5 (gma action).
Du får en bekräftelse att det finns plats och att du därmed är med.
I händelse av att du nödgas avboka pgr av sjukdom etc. återbetalas hela kursavgiften till dig (om du ej önskar ge platsen till någon annan intresserad) via det konto varifrån det kommit.


5.

NYTT:
FRÅN FÖRÄLSKELSE TILL KÄRLEK
Resan till mognad…
Baserad på 2000-talets andliga psykologi och ”Lagen om attraktion”.

Lör. 13 juni 10-17, sönd. 14 juni 10-17.
Sista anm.dag fred. 5 juni.
Norra vallgatan 90, Malmö. Konferenslokal, 2 tr.
Pilotkurspris: 1.150 SEK. (Fullpris 1.480 SEK)
Men….
EARLY BIRD-PRIS fram till torsdag 4 juni 1.050 SEK
fram till torsdag 28 maj 950 SEK!

Via PG 609 83 52-5
Ingår: KURSHÄFTE, kaffe, frukt, kakor under kursen.
TYSTNADSPLIKT används.
HÖGST 10 personer. Enskilda eller par är lika välkomna.

Bakgrund:
Den av flera psykologiforskare iakttagna rörelsen i en (längre) relation är (efter uppvaktningsfasen) en period av…

1. gemensam förälskelse (som innebär en bekräftelse för båda parter, vilket skapar en speciell styrka),
2. en lugnare fas, som innebär ett gradvis upptäckande av det vi tidigare inte upptäckt hos vår partner, som då vanligtvis övergår till
3. en ”utmaning” för både mig själv och partnern, eftersom det handlar om ”skuggsidor”, en period av sökande instabilitet och något som kan leda till…
4. en krisfas. Krisfasen kan innebära…
5. fördjupad relation, där parterna börjar förstå, känna in, känna igen, acceptera, förlåta, integrera de sidor hos motparten som tidigare varit svåra. Eller …
6. avslut och separation. Det kan också innebära att vi håller ihop, ”under inre protest”, d.v.s. av andra skäl än de känslor som förde oss samman. Det är då bara en annan form av separation.


Parrelationer är som bekant för de flesta av oss, utvecklande ”på gott och ont”.

Vi vet inte vad som väntar oss i en relation, men eftersom vi vanligtvis ”förs in” i en relation genom den elektromagnetiska attraktionskraften som finns i vårt undermedvetna.

Beroende på en mängd faktorer kommer vi att stanna längre eller kortare tid i relationen, och i vår samvaro kommer vi att påverka varandra ömsesidigt.

Vi går igenom de viktiga faserna:

+ Gemensam förälskelse.
+ Den ”lugnare fasen”.
+ Krisfasen.
+ Fördjupning av kärleken eller separation.

Vi tar även upp de psykologiska aspekterna av….

+ ”Olycklig förälskelse”.
+ Svartsjuka.
+ Relationen sex- kärlek
(allt vad som anses vara kärlek är kanske inte (bara) kärlek, allt vad som anses vara sex kanske inte (bara) är sex.
+ Att vara sårbar och att såra.
+ Undermedveten attraktion och undermedveten frånstötning.
+ Tidigare relationers inflytande över den nuvarande relationen.
+ Vi utgår från hypotesen att tidigare liv existerar och kommer därför även att beröra det ämnets betydelse för relationerna.

- Vad kan du förvänta dig av kursen?
Utgångspunkten är som alltid, att söka ge dig perspektiv på din tidigare och nuvarande livsmönster och relationsmönster, och i detta idealt erhålla insikter, idéer och känslor som hjälper dig att röra dig i den riktning som är din specifika, den som du förnimmer är ”rätt” väg för dig från din själsliga nivå, eller den djupaste psykologiska nivån.


Du anmäler dig som vanligt genom att isåfall balansera kursavgiften till 609 83 52 – 5 (gma action).
Du får en bekräftelse att det finns plats och att du därmed är med.
I händelse av att du nödgas avboka pgr av sjukdom etc. återbetalas hela kursavgiften till dig (om du ej önskar ge platsen till någon annan intresserad) via det konto varifrån det kommit.


Hjärtligt välkommen!

6.

BORTOM THE SECRET…
DE ELVA ANDLIGA NATURLAGARNA SOM FÖRÄNDRAR DITT LIV
Tid: Lördag 27 juni 9.30-17.00 Söndag 28 juni 9.30 -17.00
Plats: Norra Vallgatan 90, konferenslokal. Malmö.
Pris: 1.480 SEK inkl. 25% moms.

I denna kurs går vi igenom följande elva andliga naturlagarna:
+ Lagen om Tänkande + Lagen om Tillgång
+ Lagen om Attraktion + Lagen om Mottagande
+ Lagen om Tillökning + Lagen om Kompensation
+ Lagen om Icke-Motstånd + Lagen om Förlåtelse
+ Lagen om Offer (Lagen om avstående till förmån för en högre nivå.)
+ Lagen om Lydnad (Lagen om anpassning)
+ Lagen om Framgång

Du inbjuds att genast praktisera dessa lagar på ditt eget liv – vilket är det enda sättet att förstå dessa principer eller lagar.
Att ”läsa sig till dem” går knappast; vi behöver förkroppsliga dem, pröva dem i vardagen!
Både BOB PROCTOR och MARY MORRISEY är inspirerade och påverkade av författaren RAYMOND HOLLIWELL, vars verk ”Working with the Law” (där Law också kan utskrivas som Universum, Universell Intelligens eller Gud, vilket ord som passar just dig bäst. Det centrala är att ”lag” är detsamma som ”naturlag” och att känna till dessa är begynnelsen till att…
- FÖRSTÅ MIG SJÄLV OCH SIN EGEN LIVSVÄG
- FÖRSTÅ HUR JAG GENOM ATT TA HÄNSYN TILL DESSA 11 LIVSLAGAR KAN ÖKA MIN LIVSKVALITÉ
- ÖKA MIN MEDVETENHET OM ATT JAG HAR BETYDELSE FÖR ANDRA MÄNNISKOR.
- KÄNNA ATT FRAMGÅNG ÄR OUNDVIKLIG
Tillsammans skapade Bob och Mary materialet ”THE 11 FORGOTTEN LAWS”, och det är på basis av detta stoff som gma här presenterar helgkursen.
Vi utforskar de elva andliga naturlagarna via kurshäftet och via flera meditationsövningar. Kursen är, som alltid, inriktad på att söka ge DIG något värdefullt inom just DITT område, vad som känns som det viktigaste för dig.
Tystnadsplikt för att optimera din trygghet.
Pris: 1.480 SEK inkl. 25% moms.
Högst 10 deltagare!
INKLUDERAR KURSHÄFTE, kaffe, frukt och kex under kursen.
RABATTMÖJLIGHETER: Balansera till PG 609 83 52- 5 (gma action)
Senast to 18 juni och du får för 1.380 SEK
Senast to 11 juni och du går för 1.280 SEK
Senast to 4 juni och du går för 1.180 SEK
SUPER EARLY BIRD-MÖJLIGHETER:
Balansera senast to 28 maj via PG 609 83 52-5
och du går för 990 SEK!
Du får en bekräftelse att det finns plats och att du därmed är med.
I händelse av att du nödgas avboka pgr av sjukdom etc. återbetalas hela kursavgiften till dig (om du ej önskar ge platsen till någon annan intresserad) via det konto varifrån det kommit.
Förhandskunskaper: Det är bra om du har tagit del av The Secret, som film eller som bok, eller motsvarande litteratur som den presenterats via exempelvis Abraham-Hicks, Barbara Berger eller Sanaya Roman.
“JUST FOR THE FUN OF IT”: NY INKLUDERAD BONUS!
+ E-BOK EVOLVE YOUR LIFE av LORI HARMANN ( 88 A4!)
Lori är väl bevandrad med Bob Proctors och Napoleon Hills Metodik, och presenterar här en verkligt “uppdaterad” variant, med konkreta TIPS om hur du kan omskapa ditt liv. Sänds till dig efter avslutad kurs!
7.

RESURSBANKEN I:
DÖRREN TILL KÄRLEK
av Anne Nicholls.
(Texten riktar sig till kvinnor, men kan väl vara av intresse även för ev. manliga läsare, hoppas jag.)
I
/Utgår pgr av rättighetsskäl./
--
Ur:
”Håll kärleken vid liv. Så får du ditt förhållande att fungera”.
av Anne Nicholls. (Make Love Work for You)
Övers. Gun Zetterström.
Urval: gma.
Forum bokförlag 2005.
Anne Nicholls är brittisk professionell terapeut med över 20 års erfarenhet. Hon har sin verksamhet i Birmingham.


8.
RESURSBANKEN II:
GUD BOR I HJÄRTAT. Bokanmälan.
Brad Blanton och Neale Donald Walsch



Psykoterapeuten Brad Blanton har myntat uttrycket ”radikal ärlighet”. Neal Donald Walsch har skrivit en serie böcker som enligt författaren är en kanalisering från Gud. Nu har Blanton och Walsch tillsammans gjort ”Gud bor i hjärtat”, som baserar sig på ett
3 timmars videoinspelat samtal mellan de två.

Blanton hävdar att det är bättre att säga den subjektiva sanningen i nuet – alltså vad jag tänker, känner och upplever – än att undanhålla denna sanning eller medvetet ljuga.
Om du då sårar den andra personen är det viktiga att ej smita iväg, utan att stanna kvar i relationen till dess att den blivit harmoniserad. Enda undantagen för radikal ärlighet är gentemot myndigheter – som Blanton tycks ha ett horn i sidan till – samt under krig, då detta att säga sanningen kan innebära konkret livsfara för andra människor.

N.D. Walsch har en något mjukare attityd. Han menar att det viktiga är att ”dela med sig av sin sanning när och om man blir tillfrågad” och då även väga in om man tror att den egna sanningen skulle kunna gagna den man pratar med.

Både Blanton och Walsch menar dock, att denna ”sanningens väg” också är en andlig väg, i och med att du börjar inse, att du varken är dina tankar eller dina känslor, utan den som upplever dessa medvetandeuttryck.

Intressant nog kopplar de också in ett globalt perspektiv:
Det går inte att längre ha lögnen som en oskriven regel i samhället
och den subjektivt upplevda sanningen som undantaget som bekräftar denna regel. Nej, den andliga utvecklingen går hand i hand med en social förvandlingsprocess.

Radikal ärlighet kan implementeras i såväl företags- som i politikersfären, menar författarna. Allt hemlighetsmakeri måste bort. Det är en svindlande tanke, i synnerhet mot bakgrund av 9/11-attackerna och ”kriget mot terrorismen” som synes indikera motsatta tendensen.

Men Blanton är övertygad om att fortsatt ”krig mot terrorismen” bara föder ännu fler terrorister. ” Det måste till en ny grupp människor som kan se bortom ”ism-er” och gränser”, hävdar han istället.” Och den måste utgöras av världsmedborgare som upplever sin identifikation med politiska, ekonomiska, litterära, religiösa, och till och med andliga roller som mindre viktig än sin identitet som människor.”

Boken avslutas med en uppmaning att samverka i nätverk som sysslar med att överbygga dessa motsättningar samt fokuserade på tanken att mänskligheten är en.
---
gma

Gud bor i hjärtat. Brad Blanton & Neale Donald Walsch.
Övers. Cecilia Lyckow Bäckman. Energica förlag AB, Orsa.2003.
Urspr. publicerad i Sökaren 2003.




9.

RESURSBANKEN II:
Vilka människor må man välja till sin omgivning? av Sture Emby.

Det är av vikt, vilka man omger sig med. Ty dem man omger sig med, blir med om att ange atmosfären i ens livssträvan, i helhetsmiljön.
I den mån man själv har initiativet i sin hand idag – kan man här göra mycket. – Den man omger sig med, tar del av ens betingelser, av ens görande och tankeliv, ja, oavsett om man önskar det eller inte: Såsom två närstående träd tar del av den angränsande jorden och dess näring samt präglar platsen med sin speciella närvaro och karaktär.

En individ flyttar inte in i en omgivning för omgivningens skull – utan för att få liv och inspiration. Det är så inte det yttre som eftersträvas i grunden – utan utvidgning för det inre, för harmoni och tillfredsställelse.

Liv och inspiration uppstår genom kontakt och förstorande av upplevelse och förmåga. Och kännande varelser kräver kännande kontakt – d.v.s. en utvecklad människa söker sig till utvecklade människor/inte till de yttre förmånerna i första hand, inte till ”moderna bostäder”, till ”naturen”, även om sådant kan föreges/.
Det är här sympati och samlang och livsnärhet som eftersträvas – medan eventuellt föregivna lärdomar, samarbetsformer och sådant kommer i efterhand eller som naturlig följd.

Om man själv räknar med att den inbjudne, den inkommande, ska finna tillräcklighet i de yttre fördelarna, i erbjudna eller förväntade ”kunskaper” eller andra yttre förhållanden, medan denna i grunden har sympati och samhörighet i syfte, blir besvikelse från och för båda parter ett faktum.

Men härigenom, genom besvikelsen, drives parterna att var för sig efterforska, hur man ska handla för att nå bättre resultat.

Om man känner två element eller individer samt deras reaktioner – först därigenom kan man lyckosamt förena dem eller särskilja dem.

Om en människa inte förmår utge vad den andra eftersöker, och dessa båda element (individer) sammanföres, blir det inte då besvikelse, disharmoni och hemlöshetskänsla?

Och ingen kan väl lastas därför. – Dock: efterhand som vakenhet ofrånkomligt skärpes – kan man gradvis på förhand bedöma utgången.

Då attraherar man inte någon annan till sin miljö än den, man vet kommer att passa in i ens atmosfär och strävan – även på längre sikt.

Det är för-stadierna, idé-tillstånden och initiativen – som är väsentliga och som grundlägger till kommande.

Så länge trädet bara är en planta, är det lätt att flytta: Så länge man inte gjort alltför många eller fastlåsande föranstaltningar, har man lättare möjligheter att ändra sig.


När man i hast gjort ett definitivt val, kan man kanske inte omgestalta de därmed inträdande nya förhållandena på mycket länge.

Där valet är präglat av förståelse för elementens/individernas/ och de olika förhållandens natur – där blir resultaten goda.

Den som inte är med en, är emot en. Den som inte delar ens strävan – är på sätt och vis motverkande/Men på länge sikt kommer härav lärdomen och bättre urskiljning vid val av omgivning/.

Därför gäller det att till sin miljö välja och motta sådana, som delar ens djupaste strävan/- utan att därför förskjuta annorledes tänkande/.

Detta speciella väljande, denna speciella och sig förändrande miljö inkommer också ”automatiskt” såsom en följd av individens förståelse- och vänlighetsstandard.

Den som räknar med att ens eget såväl som andras tillfälliga behov är konstant, röner besvikelse / - och så följer våld och utnyttjande/. Därför gäller det att överskåda, hur ens egna och andras behov skiftar – och var den mer konstanta ”medellinjen” i skiftningarna och behoven kan tänkas löpa.

Den som inväntar förhållandenas mognad – före initiativet – färdas som säkrast.

Den som vidtar mått och steg för att vara något annat – än vad han eller hon i längden lyckas vara, blir besviken och blir utsatt för ”parasiter” / ”parasiter” – emedan Naturen eller Livet strävar efter att försvaga den, som är inne på fel väg.
Och på så sätt bromsas alltid förr eller senare det upp, som är överdrivet eller mot de synliga och osynliga livslagarna/.

Det är inte oriktigt att tänka på sig själv – och gör man det på ett intelligent sätt, d.v.s. så att andra får nytta av det också – blir Livet ett glädjespel.
--

Av Sture Emby.
Ur: ”Själskunskap och Livskännedom” – skriftserie.



10.
Pilotprojekt: E-boken
DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN
– Nyckeln till förståelse av ditt liv -

Om du är intresserad av att ta del av gma:s nya bok DEN HEMLIGA PSYKOLOGIN under dess uppbyggnadsfas, är du hjärtligt välkommen att erhålla boken genom ett abonnemang på kapitlen, som skickas cirka var tionde dag till den e-postadress du uppgivit.

Priset är f.n. 195 kr inkl. moms och balanseras enkelt genom
PlusGirokonto 609 83 52-5.
Vill du abonnera skriver du bara en rad till
gunnar-martin.aronsson@bredband.net
(Kommer du in senare sänds de tidigare skrivna kapitlen i en ”bunt” till dig.)

I boken kommer vi att främst gå igenom hur – enligt den ideologi som gma:s verksamhet vilar på - de andliga lagar som upprätthåller tillvaron är perfekt synkroniserade med våra liv, oavsett vad vi gör, hur vi är och var vi än bor.
Denna bok är inte för envar, utan enbart för dem som känner sig på våglängd med det material som exempelvis The Secret-traditionen innebär.


Projektet innebär också att undertecknad gma är intresserad av återkoppling, feed-back, om vad du tycker om det skrivna.

Så du är hjärtligt välkommen att höra av dig i samband med läsningen eller efter läsningen av hela boken!

Boken sänds som word-fil, och du sammanställer alltså boken själv, i gammal fin IKEA:s tradition, hemmavid!

Hjärtligt välkommen att ta del av materialet!

Gunnar martin aronsson

Noterat 5 mars:
1:a Kapitlet har sänts ut.
2:a Kapitlet har sänts ut.
3:e Kapitlet har sänts ut.
4:e Kapitlet har sänts ut.
5:e Kapitlet har sänts ut.
6:e Kapitlet har sänts ut.
7:e Kapitlet har sänts ut!
8:e Kapitlet har sänts ut!
9:e Kapitlet är under produktion

113 sidors material hittills.


” Boken är fantastisk! Det känns skönt att tänka på livet som ett äventyr…”
- Birgit H.




11.

LIVSMENINGSINRIKTAD
COACHING OCH TERAPI
- baserad på 2000-talets andligt fokuserade psykologi.

DITT LIV HAR MENING!
Sådan är utgångspunkten för denna coaching o. terapi.
Du kan upptäcka LIVSMENING bakom de händelser, som format ditt liv till där du är idag – även dina svåra, mörka, ja, kanske de allra svåraste händelserna i ditt liv.
Att uppleva mening med sitt liv, är – sådan är här övertygelsen – utgångspunkten för den ”optimaliserade” livsupplevelsen, det vill säga: den bästa plattformen för att kunna leva till 100%.
Oavsett vad som hänt i det förflutna, väljer vi i denna coaching/terapi i NU:et vår framtida verklighet.

PRIS: 560 SEK inkl. 25% moms för 2, 5- 3 timmar.
Arbetssökande, stud, sjukskr: 460 SEK inkl. 25% moms.
TYSTNADSPLIKT praktiseras.
Verksamheten är icke-medicinsk och komplementär till vanlig sjukvård, ej en ersättning för sådan vård.
Möjlighet till hypnosterapi är möjligt, om du så själv önskar.
Par har möjlighet att få för samma pris som för en person.

”Jag har haft förmånen av att ha blivit coachad av Gunnar vid ett par tillfällen. Sessionerna kan tyckas korta men de har långtidsverkan. Med Gunnars kunnande, värme, insikt och humor har jag fått insikt i grunderna till mina reaktioner i olika situationer och därmed lärt mig att möta mina känslor med förståelse och respekt.”
- Kajsa, Helsingborg
”Alltid när jag kommer från dighar jag landat en bit längre in i mig självoch det är en härlig känsla.
Jag ser saker och tingur nya och större perspektivefter våra sessioner.Underbart. ”- Agneta, Malmö

”Coachingen har varit en ovärderlig hjälp till att lära känna mig själv.”
-Anna, Helsingborg

" Att jag minns dem (kurserna) med glädje och upplevde att en stor sorg försvann är ju fantastiskt i för sig men det räcker inte. Vad jag vill ha sagt är att ALLA bör gå på en av dina kurser för att städa upp bland gammalt bråte, som är lagrade i kroppen/psyket. Som lärare/ledare är du tydlig, professionell, lyhörd och medkännande, samtidigt. "
- Boel.



TID: C:a 2,5 - 3 timmar per möte.
10.00-12.30 (13.00) fm
13.00-15.30 (16.00) em
17.30-19.30 (20.00) kväll – möjligt vis vissa tillfällen.
BOKNING: gunnar-martin.aronsson@bredband.net
Du får ett mail med DEFINITIV-BOKNING av tid
(detta för att undvika ev. missförstånd vid mobiltelefonkontakt, etc.
Om du önskar kontakt samma dag med gma, ring:
0708-107 992. (Om ej svar, tala in ett meddelande, så ringer j. upp.)
PLATS: Tessins väg 4A, 8 trappor, (Lindestam) Ribersborgs busshållplats.
Kvitto kan ges om du balanserar kontakt, annars föredrages balanseringen via PlusGirokonto 609 83 52-5 före eller efter mötet.

” Det gick upp för mig, att mitt liv hade ett mönster. Långsamt visade det sig, och det tycktes, som om jag följt det, så som man nyfiket följer en mycket hemlighetsfull plan.”
Isabel Allende (författare ”Andarnas hus”)

12.

TELEFON-COACHING


+ Hur hitta livsarbete, hur hitta rätt arbete/funktioner/verksamheter.
+ Coaching ang. arbetsplatsproblem.
+ Relationsproblem/Skilsmässa/Uppbrott
+ Familjeproblem.
+ Hälsoproblem. (Den coachingen är komplementär och skall alltså ej ses som någon som helst ersättning för läkares ordination.)
+ Svårigheter att välja, svårigheter med översikt, ” å ena sidan, å andra sidan”-problem.
+ ”Grubbel”, oro och rädslobaserade tankemönster.

Samtalen är under tystnadsplikt för att optimera din trygghetskänsla.
Känn efter om det är så att du brukar tycka om att lösa problem och vara kreativ genom att kommunicera telefonledes.
Den här coachingen vänder sig i synnerhet till dem, som vet med sig, att de är auditivt lagd, det vill säga: gärna lär sig, gärna tar in information, gärna meddelar sig och sitt inre, genom att TALA om detta. För er som är mer visuellt lagda, föreslås fortfarande, i all vänlighet, ett personligt möte.

Priset är f.n.
340 sek inkl 25% moms för ett c:a 60 minuters samtal (272 kr plus 25% moms)
240 sek inkl 25% moms för ett c:a 30 minuters samtal (192 kr plus moms)

GARANTI:
Förutsättningen är att du genom denna telefoncoaching upplever ett värde.
Du betalar då till PG 609 83 52-5 (gma action)
Skulle du EJ känna värde efter telefoncoachingen är den att se som gratis.
Du betalar då noll kronor. Inga frågor ställs angående balanseringen.
DET ÄR EN FÖRUTSÄTTNING FÖR DEN HÄR VERKSAMHETEN, ATT DU KÄNNER ATT DU HAR ERHÅLLIT VÄRDE!

Du ska känna, att telefoncoachingen, när du lagt på luren har gett dig värde:
att du känner dig hjälpt, berikad, stöttad, inspirerad etc.
Undertecknad har ingen önskan om att få ”något” (värde) mot ”ingenting”, (frånvaro av värde) eftersom det tillhör ett gammalt tankesätt från ett gammalt samhälle.
Däremot att öppet ta emot ”något” (värde) mot ”något” (värde).

HUR GÅR DET TILL?
Telefoncoaching är möjlig under kontorstid 10-16 må-fred.
Skriv först en rad en tid som du föredrar inom den ramen och helst någon dag eller två dagar före, och om det gäller 30 el. 60 min.

TYSTNADSPLIKT tillämpas.

”…mycket givande.”
- Annica.




13.
ÖVRIGA MEDDELANDEN

I
NYHET!
PRESENT-KORT I MAJ
Härifrån erbjuds FRAM TILL 31 MAJ två speciella presentkort.
Ett på 500 kr och ett på 1000 kr. Ge dig själv en present (eller
någon som du vet är intresserad av ämnesfältet).

PRESENTKORT 500
När du köper ett presentkort på 500 kr ingår följande…

1. En coachingsession. (värde 560 kr)
1B Alt för dig som bor längre bort 1 timmes telefoncoaching (
värde 340 kr)
2. E-boken Den hemliga psykologin ( värde 195 kr) hittills 7 kapitel och
med fördjupande läsning inom ditt intressefält.
3. E-boken The Science of Getting Rich av Wallace Wattles
(ovärderlig!)
4. Kurshäftet The Secret av gma. (värde 100 kr)
--
Dessutom lite fler roliga extra-bonusar:
5 Introduktionsartikel om THE SECRET (18 sidor).
6. Artikel om WALLACE WATTLES, pionjären.

PRESENTKORT 1000
När du köper ett presentkort på 1000 kr ingår följande…

1. En GARANTERAD plats på VALFRI tvådagarskurs framöver
(värde 1.480 kr)
2. E-boken Den hemliga psykologin, hittils 7 kapitel och med fördjupande
läsning inom ditt intressefält. (värde 195 kr)
3. En coachingsession (värde 560 kr)
3 B. Alt. för dig som bor längre bort:1 timmes telefoncoaching (v. 340 kr)
4. E-boken The Science of Getting Rich av Wallace Wattles (ovärderlig!)

--
Dessutom lite fler roliga extra-bonusar:
5. Introduktionsartikel om THE SECRET (18 A 4 sidor).
6. Artikel om WALLACE WATTLES, pionjären.
--

Hur känns detta?
Men DESSUTOM…..
+ 10% av resultatet öronmärks för att skicka vidare till ”Läkare utan gränser”, då vi också följer grundtanken på andligt manifesterande; att ge vidare, ge ”tionde”, och självklart för att Läkare utan gränser är en organisation som just företräder framtiden; att hjälpa människor i nöd oavsett var någonstans i världen, och förstås oavsett vilken politisk, religiös, etnisk, könsmässig bakgrund de nödställda har.

HUR DET GÅR TILL:
Du beställer isåfall antingen
PRESENTKORT 500 eller PRESENTKORT 1000 genom att…

1.
Skriv en rad till gunnar-martin.aronsson@bredband.net
och får GENAST en bekräftelse och det första mailmaterialet till den mailadress du själv önskar.

2.
sätta in summan på Plusgirokonto 609 83 52-5 (gma action).
Och får en bekräftelse per mail även angående det. Skriv namn och att det gäller PRESENTKORT.
---
II
KAN NÄTVERKSBREVET SÄNDAS VIDARE TILL ANDRA?
Jadå, det går bra att sprida till vänkretsen!
Dock är materialet fortfarande icke-offentligt, på grund av textmässiga rättighetsfrågor,
d.v.s. Nätverksbrevet är avsett för ”internt bruk” eller en sluten krets.

III
AVPRENUMERERA?
Önskar du avprenumerera, är det vänligaste och smidigaste du kan göra är att inte blockera sändningen (då det går åt tid till att söka utreda varför ett mail inte kommer fram) Istället: Skriv en rad till
gunnar-martin.aronsson@bredband.net
så tas din adress bort. Inga övriga frågor ställs.
Du är välkommen att återuppta din GRATIS prenumeration närsomhelst!


TILL SIST…

I Livets oändlighet där Jag är,
är Allt perfekt, helt och komplett.
Jag lever i harmoni och balans med alla jag känner.

Djupt i centrum av min varelse, finns det en oändlig källa av kärlek.

Jag låter nu den här kärleken röra sig mot ytan.

Den fyller mitt hjärta, min kropp, mitt sinne, mitt medvetande, min själva varelse, och strålar ut från mig i alla riktningar
och kommer tillbaka till mig mångfaldigad.

Ju mer kärlek jag använder och ger ut, ju mer har jag att ge. Tillgången är oändlig. Användandet av kärlek får mig att må bra, den är ett uttryck för min inre glädje.

- Louise Hay
ur: You Can Heal Your Life (1984) Hay House Inc. USA. Övers. gma.
Se och lyssna på Louise här:http://www.youtube.com/watch?v=Tmc0BvY96ss&feature=related


Det var allt för nu!
Gunnar martin aronsson gma action - resursbankenVästra Ryttmästaregatan 22S-217 52 Malmö040-15 88 98 0708-107 992gunnar-martin.aronsson@bredband.netwww.gmaaction.kulturservern.se
http://thesecret-hemligheten-gma-gma.blogspot.com/
http://www.the11forgottenlaws.com/?p=689

Inga kommentarer: